19. června 2015

Déšť a chemtrails 18. 6. 2015

Déšť a chemtrails 18. 6. 2015
Sepsal Orgonet 19. 6. 2015

Předmluva

Tímto se omlouvám za blogovací odmlku. Děláme totiž velkou akci na zahrádce, téměř srovnatelnou s akcí  "Kulový blesk" ze známého filmu (:-)) - vrtanou studnu a elektřinu, takže to si umíte představit. Vše bylo dokonale naplánováno, aby práce perfektně navazovaly... úplně přesně to tedy nevychází, ale nakonec se zatím vždy každý "průšvih" obrátil k dobrému, ba i k nad očekávání lepšímu... vody ve vrtu je dostatek (už se těším na konec běhání s konví (:-)) ), ale práce je tam ještě pořád taky dostatek. Nicméně dneska jak trochu sprchlo, tak se usoudilo, že do terénu se zatím jít nedá, tak se jdu kouknout, co se děje ve světě. A vida, děje se pořád to samé, a bez mého "konspiračního" kibicování se to taky nezbláznilo (:-)))



Včera tu v ČB skoro nepršelo, i když radar Brdy zde ukazoval i srážky "zelené" intenzity, to jest docela slušný déšť. Jak si ze svého bydliště občas všimnu, není to tu poprvé, že radar ukazuje srážky a ve skutečnosti tu není nic, i naopak, že neukazuje a sprchne. (To se netýká "bouřkových koláčů", ty jsou zobrazovány s velkou přesností.)

K čemu pak si daňoví poplatníci platí ČHMÚ a jeho drahé radary, když jsou čím dál nepřesnější co do ukazování počasí? Jó, pokud jde o řízení počasí, to jsou určitě čím dál přesnější (:-)).

(Obrázek z mého archívu: například takhle pěkně dělal kroužky/srážky/bouřky moravský radar Skalky 13. 6. 2015, viděno slovenským radarem SHMÚ.)



Včerejší déšť a chemtrails

Včerejší déšť přecházející přes ČR byl opět tvořen součinností  umělé "fronty" tvořené bílou chemtrailsovou oblačností a pod ní ležící vrstvy umělé žluté oblačnosti vytvořené mikrovlnným odpařováním vody ze zemského povrchu. Tyto dvě vrstvy jsou nutné k tomu, aby mohl být mikrovlnným "podrážděním"  spuštěn déšť.

Reálné zobrazení (satelit NOAA): Dvě vrstvy oblačnosti potřebné k výrobě dešťě: žlutá z umělého vypařování a bílá chemtrailsová vrstva přivádějící masu vzduchu o nižší teplotě. 





Přirozený koloběh vody už dávno na zeměkouli nefunguje přirozeně, do všech jeho fází je uměle zasahováno nebo jsou uměle vytvářeny/potlačovány. Oblačnost je dnešními technologiemi uměle tvořena přímo na (klimateroristy) určeném místě - místním vypařováním, nad ni se vyrobí/přivede bílá chemtrailsová fronta táhnoucí vzduchovou hmotu o odlišné teplotě, a pomocí mikrovln zaměřených přesně nad potřebnou oblast se spouštějí srážky. (To je samozřejmě velmi zjednodušeně popsáno, ale pro potřeby malého osvětového článečku to snad postačí.)

Snímky:
- satelit NOAA: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html,
- radar http://radar.bourky.cz/

Chemočáry dešťové "fronty" 18. 6. 2015 jsou výborně patrné na "nočním zobrazení" NOAA.



Jiné zobrazení (b4) NOAA, které jasně ukazuje, že bílá oblačnost je tvořena z rozpínajících se chemtrailsových čar. 


Radarové zobrazení deště  v 5.00. Radar Brdy vydal své mikrovlnné kruhy k popohnání srážek (ale nejsou vidět moc zřetelně, asi už to zobrazení trochu "rozmazali", aby to kroužení nebylo tak do očí bijící ... přece jen už je pár zvědavců, co se ptají "Proč?" )


Dnešní (19. 5. 2015) scénář deště je téměř totožný jako včerejší.

A je právě 10.00 a zřejmě na celý den po dešti, tolik zas toho nenapršelo, tak přece jen dojde na ten rýč a lopatu ... tak to už zřejmě nestihnu projít emailovou poštu za několik dní, mějte prosím strpení...

4 komentáře:

  1. Také to pozoruji ( zachytila jsem to již v minulém roce ) a zrovna dnes v odpoledních hodinách se dělo to stejné na jihu Jižní Moravy. Na radarech znázorněná krom modré a zelené i žlutá a pouze pár kapek . Pražák , který zrovna kouká na radar by si pomyslel:" Na té Moravě zrovna leje jako z konve !!!!" A ono , kde nic tu nic . Je velké sucho . Říkám tomu virtuální déšť a virtuální realita , kterou se nás snaží někdo přesvědčit , že na jiném konci ČR je srážek dost a že to s tím suchem není tak strašné . Zdravím Orgonet a přeji hodně zdaru .

    OdpovědětVymazat
  2. Ten výkop omlouvá Tvoji odmlku...

    OdpovědětVymazat
  3. Tu spodní frontu včera na straně mezi Kletí a CK roztrhli jak pytel, a v cárech se to válelo až k zemi. Za malou chvíli začalo pršet, jako když někdo zvedne stavidla přehrady. Sice asi jen 15 minut, ale zato pořádně. Všude, kam se podíváš, tekly potoky a říčky, kde bylo ještě před chvilkou úplné sucho.
    Navíc v pondělí 15.6.2015 proběhla neskutečná průtrž mračen v úzkém pásu mezi Kájovem a Červeným Dvorem (ta slavná léčebna) v podobě megakrupobití v takovém rozsahu, že silničáři tam museli nadelegovat pluhy a sypače. Naštěstí na bočních cestách pluhovali ještě statkáři traktory, takže se na první pohled vyvíjející kalamita nakonec nekonala. Ale napluhované hromady krup velikosti 2-5 cm se nedaly jen tak přehlédnout. V dotčené oblasti bylo vše (hlavně louky) ještě na chvíli pod sněhem a kroupami až do přibližně 11.hodin.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím,
    včera na procházce se psama, je tam několik polí u lesa, po celé cestě, po polním chodníčku , všude bylo plno mrtvých mravenců, ani jeden na živu. Nebylo to pár metrů, ale několik set metrů, celou cestičku na procházce. Pořád si lámu hlavu čím to je, nějakým chemickým sajrajtem z pole, nebo chemii zvrchu?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.