8. června 2015

Geoinženýrství, nanotechnologie, morgellony a ovládnutí lidstva

Díky čtenáři za odkaz!

Narazil jsem na toto video o chemtrails ..Je to ze slovenskými titulky a myslím ,že to zde ještě nebylo . Možná to bude zajímavé i pro ostatní čtenáře ..zda to hodíte do placu záleží samozřejmě na Vás.
Zdravím a přikládám link:

https://youtu.be/fCGBx0y7lG0



Publikováno 4. 6. 2015
Dozviete sa: čo na nás zahraničné hovädá sypú, prečo to na nás sypú, čo to spraví s našim telom a ako nás môžu o. i. pohodlne na diaľku zabiť.
20 minút informácií, ktoré vás navždy zmenia.

Pozn. Orgonet:
Titulky od auria.sk http://www.auria.sk/blog/geoinziniering-nanotechnologie-a-ovladnutie-ludstva)
Toho pána znám, určitě už ho někde máme...
Už to mám, to je pan Harald Kautz-Vella. Totéž video, jen s psaným překladem jsme měli zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2013/12/nove-informace-o-technologii-morgellonu.html





14 komentářů:

  1. Ti, kteří to na nás sypou, resp. Ti kteří o tom rozhodují, tak ti žijí na jiné planetě? Přece to na ně též padá a dýchají to atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co se třeba zamyslet, že vědí jak se tomu bránít...... jsou tady jiste entity z vyšim zájmem .....plno lidí by mělo zažít stav změněného vědomí aby se jim trošku rozsvítilo .....bééééééééééééééééé


      23-32 nic neni tak jak se zdá....

      Vymazat
    2. Asi jo, nebo chtějí uzmout pro sebe tu naši.

      Vymazat
    3. Tak tohle mne napadlo již dříve.Přeci to také dýchají a nejen to.Mám dojem,že jsou to "dědci či fanatici"co nevědí co s mamonem.Jedině že by měli protilátku ve formě pilulek či tak podobně.Otázkou ale pro mne zůstává,není za tím něco jiného ? Myslím že tají spíš to,že se dost rychle blížíme ke slunci elypsou a rychlostí,že ani "umělá"mračna nezabrání "sterilizaci"či vyčištění opakované periody celé naší galaxie,k přetvoření do dalšího "levelu".Velmi silně pochybuji,že by člověk ovládal takovou pavědu ve formě o jaké hovořilo video.Pokud ano ptám se,proč vývoj nejen stagnuje a dokonce padá o stovky let dolů ? Naše civilizace je na této planetě cca.jen 15 000 LET ! Dokonalost člověka myslím spočívá žít v harmonii a né se navzájem likvidovat.

      Hezký den Všem.

      Vymazat
    4. Ti kteří o tom rozhodují - těch je pár a buďte si jist, že to mají ošetřený. Nikdo neznáme technologie jaké mají k disposici.

      Vymazat
    5. BIZNIS a EGO si myslia že ich ochrania a najviac ich krvavé miliardy a kúpia si srdce , pľúca a budú žiť aj 200 rokov ako sa nám pochvalil Rocefeler zo svojim Xtým srdcom.

      Tu je največši zabijak len že fabriky po svete vlasni ten druhý filantrop krvavý šťit
      https://www.youtube.com/watch?v=l4NbykCMafU#t=407

      Vymazat
  2. Ten pán mluví s velkým zaujetím o věcech, o kterých moc neví a suverénně si vymýšlí naprosto nesmyslné pojmy a "fakta". Kdo ví něco o biologii a chemii se musí divit, co si lidé vymyslí, aby druhé postrašili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale no,no, přece nebudete do placu přihazovat bubáky...

      Vymazat
    2. Mluvíte hodně "spatra", tím ale sotva někoho přesvědčíte. Vaše znalosti o biologii nebo chemii nemají nejmenší vliv na to, co se děje. Tady nikdo nikoho nechce strašit, ale pokud jsou tu nějaké indicie poukazující na tyto praktiky, je dobré o tom vědět. Nebo si snad myslíte, že jejich první starostí je běžet to vyslepičit veřejnosti? Nenechte se vysmát.

      Vymazat
    3. Nezapomínejte, co říká jedna velmi dobrá poučka : pod svícnem je největší tma !

      Vymazat
  3. Ahoj Orgonete!Pozdrav zo SR.
    Na doplnenie informácii ohladne morgelons a jeho liečbu posielam web odkaz:

    http://www.dataasylum.com/index.html


    Liekom je el.energia čiže prúd v mA (mili amper)
    Pomocou paralizeru je treba znicit morgelony v tele.
    Jeden paralyzer má priemerne 3mA prúd . ale najde sa aj taký ktorý má 9mA prúd.

    Je však treba okolo 9mA prúd do tela na dobu asi 19 až 21 s.
    Prúd do 10mA je pre telo neškodný ,bez trvalých následkov avšak to čo je v našom tele tie organizmi ,biočipi... je postavené na el.princípe a ono to nedokáže zniest napatie také ako telo a tak to el.prúd zničí ale ludské telo nepoškodí.

    OdpovědětVymazat
  4. Já tomu pánovi moc nevěřím. Bohužel, mi připomíná bratra těch, jejichž jména nesmíme vyslovovat. Takže...video na objednávku někoho. Morgelony, nanočipy, ovlivnění DNA alias ještě šokující skutečnosti než jsme doufali. Ne!. Dle mého, má tohle video odvádět pozornost od jiných skutečností. Či spíše od pravdivých. Kosmobiologické hodiny se blíží ke dvanácté. A Sluneční záření proniká k Zemi velmi prudce a připravuje Zemi k promněně, k posunu . Toť celý důvod, proč sypou co sypou. Osobně si myslím, že kdyby se lidé dozvěděli, že chemtrailisování je důvodem, proč ještě změna nenastala, proč žije většina lidí jako mrtví- živí , nastal by hrozný povyk. A tak, proto morgellony a ty videa okolo. Je jich na netu také k dohledání dost.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám stejný pocit. Z toho člověka mám podivný pocit, že do nás chce zasít nějaké podivné programy, abychom uvěřili, že nám mohou ovládnout světelné tělo, DNA atd. Netvrdím, že technologie neexistují a že se o to nesnaží, ale člověk s vyvinutým vědomím má nad tímto moc.Původně jsem měla tendence to hned vypnout a nedokoukat, ale pak jsem to vydržela a pocit zůstal do konce stejný. Nenechte se nachytat.

      Vymazat
    2. Nenecháme se ani nachytat ani chytit :-)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.