3. června 2015

Imigrace, světová chudoba a kuličky

Otázka imigrace se v současné době hodně řeší ve všech vyspělých zemích, kterých se týká, viz například včerejší článek v Parlamentních listech  , a vyvolává celkem silné negativní emoce u běžných občanů (což se hodí jejich vládcům pro odvrácení pozornosti od jejich vlastních zločinných aktivit...)
Díky čtenáři za odkaz na výborné velmi názorné video se střízlivými fakty a s českými titulky. 

Publikováno 2. 6. 2015
Vynikající video, ukazující, že imigrace nejen, že nic neřeší ale navíc také škodí - všem. Nezapomeňte si zapnout české titulky! Autor: Roy Beck https://www.numbersusa.org/#, rok 2010

Náš Facebook: https://www.facebook.com/ProVlast
Náš web: http://pro-vlast.org/

https://youtu.be/Q9OHapuhzs4









9 komentářů:

  1. K související problematice má zajímavý článek i aeronet:
    http://aeronet.cz/news/biskup-maly-myslitel-velky-cemu-da-prednost-chlebu-nebo-papiru/

    OdpovědětVymazat
  2. "Kdo se neštítí ukázat dobro akumovi (ne-židu), ten po smrti nepovstane" - Zogar, 1, 25. "Žid nesmí akuma cokoliv učit" - Iore dea, 154,2. "Podvést góje je dovoleno" - Baba kama, 113. "Majetek góje - neosídlený výklenek: kdo jím první zavládne, ten je i pán." - Baba batra, 54, 16. Citáty z Talmudu citovány z knihy I.B.Pranajtise "Křesťan v Talmudu aneb tajemství rabínského účení o křesťanech", Taškent, 1911.
    Anebo také:
    "Rozeštvat vždy
    rozeštvat všude
    až do posledních dnů světa,
    rozeštvat -
    a žádné ohledy !
    Toť náš slogan !" (parafráze Majakovského)

    Myslí si někdo, že tyto zákony jsou dnes už prošlé, neplatné ? Nezapomeňte, kdo nám vládne, nezapomeňte, že to jsou stále potomci těch, kteří trpělivě čekají na návrat svého krále, mesiáše . Toho, který jim tento zákon o gójích -zvířatech a židech-lidech dal, aby plnili, dokud se nevrátí.
    Nuž, při pohledu na těch pár dostupných fotek migrantů vidím samé mladé, silné a svobodné chlapy. A nechtějí jednu večeři s vepřovým řízkem, ale dvě s kuřecím ! Tedy, selský rozum. Tito migranti nejsou zvyklí hladovět ani trpět nedostatkem. Nejsou ani zvyklí dlouho čekat na vykonání svých požadavků. Co nám to sem tedy posílají ? Jednoduše vojáky ! Dravce. Kde nepomohli k rozvratu evropských národů muslimové či cigáni či zlé Rusko , tam mají pomoci tito "migranti". Mně není třeba cokoliv dalšího vysvětlovat.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto správný úhel pohledu neboli prisma. Jen s Pánem Ježíšem je to u hebrejců,židů zcela jinak. Oni nečekají na Ježíše jako krále, neboť při prvním příchodu je zklamal. Protože se neprojevil jako jejich král jejich království na této Zemi. Mají ho jen za jednoho z proroků Izraele. Jejich Bůh, JEHOVA, si je vyvolil jako první mezi lidmi, protože mu oddaně sloužili, ctili jej a báli se ho. Pán Ježíš však přišel spasit každého, kdo v Něho uvěří. Neboť řekl toto : Já jsem ta cesta, nikdo nevejde do Království Božího, než-li skrze Mne. Takže kdokoli bude zkoušet cokoli nebo kohokoli (Buddhu, Mohameda atd.atd.) jiného, je vedle jak ta jedle, a za svůj pád si pak může zcela sám ! Informací včetně duchovních je dnes více než kdy před tím, a tak se nikdo nemůže vymlouvat, až se nad ním bude na mílovými kroky blížícím se Konci lámat hůl, že by něco nevěděl, neznal apod.

      Vymazat
    2. Zadny konec nebude, ani Kristus neprijde a ti co tu bibli sepisovali o tom vi, jen nam to nepovi.... nechavaji nas schvalne v nevedomosti, nebot tak jsme lepe ovladatelni a manipulovatelni!!! Zrovna jako nyni s tema pristehovalcema.... vsichni jsme zde hoste a tak jak si muze nekdo vubrc na neco, jako je kousek zeme cinit narok? Mimo jine, jsou to prave krestane, kteri nejvice siri nenavistne emaily proti uprchlikum... Kristus lidi naopak spojoval..
      .

      Vymazat
  3. obyčejný selský rozum říká že lidstvo je přemnožené a neustále s tím množením pokračuje šíleným tempem, jak to asi skončí? jediné co nás může chlácholit, že přesun např 1miliardy lidí z asie do evropy není logisticky lehce zvládnutelný a proveditelný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jediné rozumné řešení spočívá v tom, o čem mluví Benjamin Fulford : zrušit, zničit světovou hegemonii miliardářských oligarchů, zrušit všechny dluhy, dát každému možnost důstojného bydlení a života, a přiměřenou práci podle jeho schopností a možností. A viděli byste, jak migrace rychle "vyschne" ve všech koutech světa. Ano, my, co máme trvalé přebytky, máme povinnost před světem pomáhat těm, co nemají nic k jídlu třeba celé dny. Ale ne tak, že jim to humanitárně dovezeme, a budeme si tak hrát na hodné Evropany nebo hodné američany. Ale tak, že jim ukážeme, pomůžeme, co a jak dělat, aby neměli potřebu ze své země utíkat za falešnými pozlátky současného tzv.Západu. Je to velmi velmi náročná a dlouhá cesta, ale pokud ji nenastoupíme, shoříme v tom připravovaném pekle na Zemi úplně všichni !

      Vymazat
    2. Souhlasím,100% pravda.Nemůžeme někomu pomáhat na našem území,když sám není schopen žíz na svém,kde vyrůstal od mala.Oni se musí naučit žít na svém území,kde vyrůstali od svého dětství a sami musí mít zájem svoji zemi zkultivovat za pomocí zemí,kteří dříve tu zem zneužívali pro její přírodní bohatství a její levnou pracovní sílu.Ať jim to dnes ty země vrátím a pomůžou jim.My jsme nikdy neměli kolonie,jiné státy ano(Francie,Anglie,Itálie,Německo) a USA,kteří vždy propagovali demokracii,,ale lidé,kteří v těch státech žili,se nikdy demokracie nedožili,ale USA z toho měli vždy prospěch.AŤ si sami udělají piořžádejk doma,vezmou si tam utečence,protože nikdy národ jednolitý.Je to národ přistěhovalců.Mají největší dluh na světě a demokracie tam taky nikomu nic neříká.Proto prosím,všechny soudné lidi o to,aby uvažovali,jestli chceme skutečně takovou multikulturní společnostjako je v AMERICE,stačí se podívat na složení obyvatelstva dle etnika jak roste a kolik jich dnes využíví soc.dávky.Mladí lidé si dnes pořizují 1.díté,až mají zajištěnou práci,mají kde bydlet a soc.slabí zneužívají soc.systém.Proto navrhuji,aby byly přídavky na rodinu a děti řešeny úplně jednoduše.Na prvcní dítě maximální přídavek,na druhé poloviční a kdo chce třetí a více ať se o ně postará.Platilo by to pro všechny a tím pádem by nemohlo být rasistické.

      Vymazat
  4. Co se o tom píše jinde? Středa, 10. června 2015, 15:57:22 | "Lidi přestaňte tady žvanit a začněte jednat. Dokud tyhle zrůdy nepocítí pořádnej odpor obyvatelstva, tak se vám budou smát, ze špinavejch pláží a otrávenýho moře. Budou krást v domnění že se jim nic nestane. Tak jako oni kujou pikle, musí se spiknout i opozice proti nim."

    OdpovědětVymazat
  5. Logická a pravdivá prezentace a debilní příspěvky (ostatně jako vždy)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.