20. června 2015

Inscenovaný útok v Charlestonu k rozpoutání rasové nenávisti

Pár postřehů ke střelbě v kostele v Charlestonu, kde vrah bílé pleti postřílel 9 lidí černé pleti. Opět šlo zřejmě o inscenovaný útok CIA, neboť v oficiální historce médií se opět ukazují mnohé nesrovnalosti. Možné motivace: posílení rasové nenávisti, získání podpory veřejnosti pro kontrolu vlastnictví zbraní, vražda nepohodlné senátorky, nejspíše vše dohromady i další možnosti... 
= Orgonet =


Charleston: Střelba v kostele
http://www.jimstone.is/
19. 6. 2015
Jim Stone
Volný překlad: Orgonet


Tentokrát to byla skutečná střelba, ne vymyšlená jako v Sandy Hook. Údaje o střelbě v Charlestonu nedopovídají scénáři falešné střelby, jak obvykle probíhá. Avšak mám silné podezření, že střelec byl nějaký nasazený parchant z CIA, a jsem si jist, že pokud ne, tak to byl někdo na antidepresívech. Je rovněž vysoce pravděpodobné, že to byla inscenovaná akce. Tentokrát se však zřejmě skutečně střílelo, na rozdíl od akce předstírané střelby na uměleckém festivalu „Kreslíme Mohameda“ v Garlandu, kterou tak uboze zorganizovala Pamela Gellerová. Podle dalších informací to mohl být i útok CIA na senátorku, která je mezi 9 oběťmi.



Údajný střelec byl zadržen, nesrovnalosti v oficiálních historkách ohledně jeho osoby a činu se opět množí. Jedna z nich: střelec údajně použil ruční zbraň ráže 0,45, kterou 4x až 5x během střelby musel nabíjet. Představme si to. Když se musí nabíjet, vznikne výrazná přestávka ve střelbě. Proč se nenašel nikdo, kdo by se na něj při tom vrhl a pokusil se zneškodnit zbraň? Proč nikdo nevyužil tuto příležitost, ne jednou, dvakrát, ale čtyřikrát či pětkrát? To zní opravdu stupidně.

A další obrovská nesrovnalost: jak můžete čtyřikrát či pětkrát nabíjet zbraň a pořád vám tam zůstávají lidi, na které můžete střílet? Copak ti lidé by neutekli? V průběhu druhého nabíjení by měl kostel být už prázdný, ledaže by tam lidé schválně zůstávali a volali „Střel i na mě!“ Pokud byli ti lidé tak hloupí, tak já jsem papež.

Další věcí je stupidní Obamův komentář, kde řekl, že v žádné vyspělé zemi nedochází k tolika masovým zraněním střelbou. Ale ano, dochází (alespoň teoreticky): co ti zoufalci, co tak nedávno stříleli ve Francii v Charlie Hebdo? - Tedy pokud Obama věří té lži, že se tam skutečně střílelo, měl by to vzít v úvahu (ve skutečnosti ta střelba byla taky vymyšlená)..

Ach ano, jde o kontrolu nad zbraněmi, protože my v Americe jsme násilní proto, že lidé vlastní zbraně. - To je dost omezený názor, nemyslíte? V Americe jsou i jiné faktory, které ovlivňují „masová zranění střelbou“, a to daleko významnější než vlastnictví zbraní, jak je vidět níže.

President Obama prohlašuje, že k masovému zabíjení v jiných zemích nedochází, což je nestoudná lež. Zde je pár čísel:

  • President Bush – Irák: zcela nevyprovokovaně zavražděno 1 220 580 lidí.
  • President Bush – Afghánistán: nevyprovokovaně zavražděno 220 000 lidí (uvážíte-li skutečnou pravdu, že Bush a Izrael sami provedli 9/11, načež přistoupili k realizaci ropného potrubí, které Afghánci odmítli).
  • President Bush a Obama – Pákistán: 80 000 lidí zabito při útocích dronů. Nikdo z nich neměl nic společného s jakýmkoli útokem na Ameriku.
  • President Obama – Libye: zcela nevyprovokovaně zavražděno 30 000 lidí.
  • President Obama – sponzor Isis společně s CIA a izraelským Mossadem – desítky tisíc zabitých v různých zemích, počet nelze přesně zjistit. 
A to nezmiňuji milióny dalších lidí, kteří byli zavražděni americkou válečnou mašinérií v jiných než zcela nevyprovokovaných konfliktech, které se staly před 9/11. Lze říci, že americká vláda chodí po světě a zabíjí lidi, a nyní tatáž vražedná mocenská struktura nahlíží do své vlastní země, aby zabíjela či věznila svou vlastní populaci, pokud se tato populace odmítá podřídit nové tyranii.


Charleston - falešný útok pro zvyšování rasového napětí a kontrolu vlastnictví zbraní
Sorcha Faal
Úryvek z článku 19. 6. 2015 http://www.whatdoesitmean.com/index1879.htm
Překlad: Orgonet

… "Obamův režim zná rozsáhlý potenciál pro rebelii mezi občany, a proto radikálně zvyšuje napětí v USA vytvářením série událostí „pod falešnou vlajkou“, mezi něž patří i masakr v kostele v Charlestonu http://www.dailymail.co.uk/news/article-3130396/Dylann-Storm-Roof-21-glares-hauled-away-cuffs.html , kde šílený vrah zastřelil 9 nevinných návštěvníků kostela, a propagandisté Obamova režimu nyní prohlašují, že „Bílá Amerika za to musí zaplatit“. http://www.infowars.com/salon-white-america-must-answer-for-the-charleston-church-massacre/

Americký lid nechápe, že toto rasové napětí je vyvoláváno mezi černou i bílou populací plánovaně a záměrně a je řízeno Obamovým režimem. .” ....




14 komentářů:

  1. Pokud jde o tu zbraň, tak by bylo dobré vědět, zda je to revolver či pistole. Revolver s takovouto velkou ráží má zásobník (bubínek) jenom na 5 ran. Když bych měl patrony jenom tak po kapsách, tak tak vybití (na rozdíl od pistole se musí prázdné patrony vyšťouchnout z bubínku - je tam takové "udělátko" a to vyhodí všechny patrony najednou) a nabití může zabrat tak půl minuty. Jednu dobu se dělali i revolvery pro potřeby policie, kde se měnil celý bubínek i s patronama, ale bylo to dost těžké a nepraktické, proto policie přešla na pistole. Pokud by to byla pistole, tak výměna plného zásobníku za prázdný trvá 3-5 vteřin. V zásobníku u pistole bývá podle velikosti patron od 8 do 12 nábojů. Jsou i speciální zásobníky na větší počet, ale nepředpokládám tuto variantu.. CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Colt Goverment běžný v USA má 7 ran v zásobníku. Musíme vzít v úvahu že řada výstřelů šla vedle.

      Vymazat
  2. ODPORY od Ivy Adamcové...Když vysunu svou kostru ven s ODPOREM vuči...Tak mě v Nuslích napadne multikulturní obohacovač a minimálně šlohne pár duchodových šupu v prkenici..Když vylezu se SLUNCEM v duši,milý OBOHACOVAČ mě slušně pozdraví a nic se mi nestane...A to platí nejen pro Prahu,Texas,Budějovice,Kilimandžáro....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. instruktážní video pro ODPORY https://www.youtube.com/watch?v=ELflZSDdpMQ

      Vymazat
    2. Myslíte si,že Američani dají/poslouchají svou intuici? Ti bohatí co chodí do kostela, vozí se v autě, poslouchají přes sluchátka rádia, mobily, smartfóny? Ti bohatí bílí či černí? Mají v myslích jenom svůj biznis! Kolik a kde vydělat. Svá svědomí si léčí "odpustkami" v kostelích, hodí do kasičky. A víte vůbec jaké církvi tento kostel patří? Kolik sekt křesťanských je v Americe? Každá sekta si myslí, že je Bohem vyvolená a tím pádem jiné zatraceny. Mají vymyty mozky ohlupováním svých pastorů, a představitelů občanského a veřejného života. Šestý smysl je u nich v nedohlednu.

      Vymazat
    3. Kabod má recht :) jak prosté - to platí i ve fyzice : akce = reakce tož tak, opatrujte se :-)

      Vymazat
    4. Keď vyleziem von s vierou, že sa mi nič nemôže stať, budem PRVÝ na rane.
      Ako prosté, zmanipulovať davy.
      Pre to, aby sa mi nič nestalo, musím niečo urobiť!
      Robo

      Vymazat
    5. Odporúčam video a ďalšie
      https://www.youtube.com/watch?v=jP1e0jFuApU

      Vymazat
    6. ALE PRD,to s VÝROU nemá NIC SPOLEČNÉHO...

      Vymazat
  3. Že by už začalo Jade helm miesto sedí (keď som dobre pozrel mapu). Tak pekne nám to Chazari osladzujú EU vz muslimaci a amici černoši vz belosi a je to vybavené dolače tlačia ďalej a z neopravnených dlhov si uživajú ďalej a gojovia sa zas budú tlsť medzi sebou a je vymalované.

    http://aeronet.cz/news/proc-se-vsichni-tak-boji-jade-helm-v-usa-se-schyluje-k-monstroznimu-cviceni-nebo-k-falesne-vlajce-a-vojenskemu-puci-vypukne-v-zemi-hybridni-valka/

    OdpovědětVymazat
  4. Technická zajímavost. Osobní web střelce byl založen na webhostingové službě v Rusku přímo v Moskvě. Na adrese http://www.reg.ru WTF?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a máme tu "false flag", či "inside job", ako vyšité.. Veď prečo to na Rusov nehodit, však?
      Robo

      Vymazat
  5. Třeba důkladně vyšetřit,zdali policie v Uh.Brodě také nepostupovala podle instrukcí CIA na pokyn americké ambasády,když se to tak vehementně,ta dokonalá pitomost,tak schvaluje ?.........

    OdpovědětVymazat
  6. zdar
    amerika sa chita vsetkeho nevislo im to na ukraine tak skusaju
    cez Xenofobiu atd no co cert nigdi nespi
    pa

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.