3. června 2015

Kniha o Kalouskovi vydaná Nadačním fondem proti korupci

Díky čtenáři za odkaz na zajímavé počtení. 

 ... V příloze je knížečka o 120 stránkách. Přečtení doporučeno jenom opravdu otrlým jedincům!. Ti, kteří užívají jakékoliv léky, měli by je mít v dosahu - v pohotovostní poloze. Jestli někdo rozmotá popisované skutečnosti, bude na Mírově velice těsno ...... 

K přečtení/stažení zde.

Ukázka:











16 komentářů:

  1. Zde máte vynikající nápad jak se bránit proti běžencům a politikům dát šach mat.
    http://prvopodstata.blog.cz/1506/video-bezenci-v-italii-obsazuji-cizi-byty-ceska-vlada-hodla-migrantum-udelit-volebni-pravo-i-bez-obcanstvi

    OdpovědětVymazat
  2. V Anglii jsou také využiváni imigranti. Různí dobrodruhové zakládali politické strany, kde se program opíral hlavně o lidská práva, adaptaci cizinců do společen.života, volební a jiné práva. Nový politik tak rychle získal hlasy zejména imigrantské, a tak jeho kariéra rychle dosáhla k parlamentnímu válovu. Je to velmi nebezpečné pro demografický vývoj domácího obyvatelstva.

    OdpovědětVymazat
  3. Ptám se. Kalouska napadl ministr financí Babiš ve sněmovně mávaje útlou knížečkou, že je největším zlodějem všech dob. Jak je možné, že jako nejvyšší ústavní činitel na tohoto pána nepodal trestní oznámení? Všichni vědí, že je zloděj, ale trestní oznámení žádné. Jak je to možné? Vše je to jen komedie pro plebs. Dokud nevezmeme do rukou vidle a neuděláme velice důraznou defenestraci, tak se nám ta zběř bude stále jen chechtat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, také jsem to viděl, to vystoupení Babiše. Jestliže je někdo prokazatelně zloděj, tak jak je možné, že si vesele politikuje dál? Očividně mu nelze nic prokázat, když ho není za co soudit a potrestat. Holt v tomhle světě to tak funguje, co ti nemá kdo dokázat, to neexistuje/nestalo se. Stejně jako co není lidskýma očima vidět, to také prej neexistuje. Stejně jako pouze média, která mají nálepku SERIÓZNÍ (a je úplně jedno, jak je to ve skutečnosti) jsou pro většinu lidí seriózní. Samozřejmě orgonet a jiné tuto nálepku zajisté nemají. Takže s takovou společností se pracuje velice dobře. Ale já se tomu za žádnou cenu nepoddám, to mě klidně můžou zabít za rebelství všeho druhu.

      Nicméně je bohužel vidět, že spousta lidí doslova TLESKÁ omezování svobody ze strany státu viz úplný zákaz kouření v restauracích, barech, atd. Jasně, že nekuřáci tomu tleskaj. Ale to fakt všichni věří, že to stát dělá pro naše zdraví/blaho/dobro? To je fakt pro všechny tak super, že podnikatelům bude stát diktovat, že všichni musí provozovat jen nekuřácká zařízení, přičemž snad není možné, že někomu nestačí si vybrat kuřáckou či nekuřáckou hospodu, jak je tomu dnes? To si fakt většina lidí myslí, že žijeme v demokracii, kde objektivně a spravedlivě vládnou pouze politici daného státu? Fakt si myslí, že politici jsou na vrcholu moci? No jestli ano, tak je to jednoduše v prdeli pro všechny z nás, kteří jsme jiného názoru, protože s tím jednoduše nemůžeme nic dělat, jelikož je nás asi míň a to je v hajzlu.

      Nejvíc mě sere, že jako jednotlivec s tím nemůžeš vůbec nic dělat. Politici mají právo si schválit cokoliv, i kdyby se to komukoliv nelíbilo, protože občan má jednoduše právo tak akorát na držení huby a kroku a k tomu krásnou povinnost dodržovat cokoliv, co ti politici označí za zákon anebo vyhlášku a já nevím, co ještě. Prostě jsme jenom loutky, které musí akorát makat, aby vůbec mohly žít a k tomu jako bonus můžeme umřít. Samozřejmě bohatým tento systém vyhovuje. Ovšem jestliže to vyhovuje i těm ostatním, kteří jsou rádi za každé omezení ze strany státu, tak potom si říkám, co tady na tomhle světě kurva dělám?

      Vymazat
    2. Anonymní 14:00
      Babiš může mávat čím chce a lecos jiného může také. Neboť Babiš je větším oligarchou, ne-li přímo kmotrem všech těch demokratů, než všichni ostatní. Proto žádné trestní oznámení. Svého pána si poslušný koník nerozhněvá, neb ví, že by skončil na jatkách.

      dan

      Vymazat
    3. Kdopak asi tohle "odkopání" nepohodlného Kalouska finacuje ? Kdo vlastně financuje celý ten cirkus Korupční fond proti korupci? Čím se Kalousek tolik provinil, že je poslán na porážku? Podobně, jako odepsali z nějakého důvodu např. Ratha, Grosse aj. Že by se protivili zákonům Velkého bratrstva?

      dan.

      Vymazat
  4. Tento fond proti korupci? Vy jim věříte? Nebo si myslíte, že oni tam nemají své lidi?
    Takže si zase hrajeme na pravdu; lidu se hodila kost, aby se jí chytili a úspěšně se odvracela pozornost od podstatných věcí...Jako je např. duchovní probuzení, objevování temnáři zakrývaných původních schopností člověka, jinými slovy poznej sám sebe atd.

    OdpovědětVymazat
  5. Kalousek má určitě imunitu, takže trestní oznámení by se minulo účinkem. CHCE TO TY VIDLE.

    OdpovědětVymazat
  6. můj přítel pracoval ve firmě dodávající elektronická zařízení do letadel, firme byla exkluzivní a samozřejmě dobře vydělávala, když to zjistil kalousek , tehdy na obraně tak závistí zbledl a otevřeně se vyjádřil že je sejme... no a tak se domluvil s kamarádíčky a založili firmu co to pro obranu bude dělat místo té ve které dělal můj známý a je vykopli.. :) Jenže ta pražská firma to jaksi neměla jak udělat , neměla lidi, know-how atd... takže se vše přeposlalo na původní firmu co umí :) No ale státní prachy už cucal kalda a jeho parta a prakticky za nic rubali miliony kč. No a jak mi bylo řečeno je to standardní kalousovic praktika všude kde je dost k vyžrání vložil mezifirmu pod svou kontrolou . Takže tak .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle je to úplně všude a co je nejhorší, všem to připadá v pohodě. Já to ale vidím jinak a už dlouhou dobu mne různé uměle roubované mezičlánky, kteří se chovají jako paraziti. Vemte si jen elektřinu, kdy tu máme spousty společností na prodej elektřiny, přitom výrobce, který vlastní dráty i elektrárny je jeden. Já chci jako zákazník co nejkratší cestu od prvovýroby ke mě, protože se logicky tímto stylem dopracuji k nejlepší ceně a neustále musím odrážet pokusy různých šmejdů, kteří se na tomto obchodním svazku chtějí přiživit. Neumí nic vymyslet, nic vyrobit, tak se přisají na již existující obchod a všem ho vydatně zdraží. Těchto mezičlánků, kteří obchodují s umem jiných je velmi mnoho a díky nim máme vše dražší, včetně léků a jiných komodit. Nikoho to netrápí, vždyť se prý každý musí nějak živit a přece nestudovali na to, aby ve finále dřeli u pásu a tak si vymyslí virtuální projekt, vše přikrášlí, nabídnou nové zbytečné služby a jede se dál. Že jsou paraziti jim nijak nedochází, to spíš jsme omezení v myšlení my, kteří myslí jinak. Je to hnus velebnosti.

      Vymazat
    2. Co zákazník, kdyz bychom meli byt majiteli, neb se vsechny ty draty, elektrarny postavili z dani....To ze je poprivatizovali, je jen dalsi kradez odHavlovistické gardy...a mne prekvapuje, mkolik poctivych lidi stale zdemzije..kdyz ti co vladnou, jsou do jednoho defacto zločinci.

      Vymazat
  7. kde je dost k vyžrání a pohlcení, tam se slézají paraziti,
    odhalují sami sebe a jdou i proti sobě navzájem, je jim to jedno,
    hlavně když mohou sklízet lidskou energii a držet masy pod kontrolou

    OdpovědětVymazat
  8. Ze všeho nejhorší je však fakt, že kalousek je jen schopný gauner. Fackovat mladé kluky na ulici, to by mu šlo, ale kam dovedl ČR za doby jeho vládnutí na MF. Kalousek zřejmě podplácí kde koho, jen aby měl své ovečky jako pravý kmotr. Zapomíná však na jedno. NA KAŽDÉHO JEDNOU DOJDE. Svého času gering prohlásil : ALESPON JSEM SI 12 LET SLUŠNĚ ŽIL.

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní 9. května 2013 18:30:

    Jak řekl nedávno i samotný Kalousek v PS : všichni v tom jedou, ani poledne nedrží !

    OdpovědětVymazat
  10. Dodnes sedí TOP9 na různých úřadech, magistrátech , ve vládě. To samé jsou lidovci a Bělobrádkovi černoprdelníci s chamtivou církví dohromady. Pošlete to dál, ať před volbami zná tu knihu většina Čechů i Moraváků.

    OdpovědětVymazat
  11. Zavřít celou TOP9 i KDU-ČSL.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.