4. června 2015

Obama tajně navštívil Kerryho, který je po střelném zranění v těžkém stavu

Obama tajně navštívil Kerryho, který je po střelném zranění v těžkém stavu 
June 4, 2015
http://www.whatdoesitmean.com/index1875.htm
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Ruská Zahraniční zpravodajská služba (SVR) dnes oznámila, že president Barack Obama vykonal 2. června 2015 vysoce utajenou noční návštěvu v Bostonu, kde se setkal s chirurgy a lékařským personálem amerických Leteckých sil, kteří bojují o záchranu života amerického státního tajemníka Johna Kerryho, těžce zraněného v neděli 31. května při přestřelce s těmi, kteří byli označeni jako vrahové Islámského státu Irák a Levant (ISIS/ISIL).

SVR nedávno oznámila (více zde http://www.whatdoesitmean.com/index1874.htm, český překlad http://orgo-net.blogspot.cz/2015/06/americky-statni-tajemnik-kerry-byl.html ), že tajemník Kerry utrpěl „jednu nebo více“ střelných ran při přestřelce na francouzské vojenské základně v departementu Moselle (Francie), kde se sešel s nejvyšším velitelem ISIS plukovníkem Gulmurodem Khalimovem http://www.presstv.ir/Detail/2015/05/31/413606/State-Department-Blackwater-ISIL-militant při strategické schůzce před summitem v Paříži 2. června http://www.straitstimes.com/news/world/middle-east/story/anti-isis-strategy-face-scrutiny-paris-coalition-meeting-tuesday-201505 , kde má být vytvořen plán na vypořádání s touto teroristickou organizací.



V této nové zprávě SVR informuje, že okamžitě poté, co byl tajemník Kerry „těžce raněn“ při této střelbě, byl transportován francouzskou vojenskou lékařskou helikoptérou do Univerzitní nemocnice v Ženevě http://www.hug-ge.ch/ , kde byl stabilizován.

Zpráva dále informuje, že vzhledem k jeho věku (71) a extrémní ztrátě krve, kterou utrpěl v důsledku svých zranění, povolily americké lékařské vojenské autority okamžitý převoz do Ameriky a vyslaly do Ženevy velký Boeing C-17 Globemaster http://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_C-17_Globemaster_III , patřící 86. lékařské evakuační eskadře Leteckých sil http://en.wikipedia.org/wiki/86th_Aeromedical_Evacuation_Squadron se sídlem na letecké základně Ramstein http://en.wikipedia.org/wiki/Ramstein_Air_Base v Německu.

Po přistání tohoto lékařského letu C-17 v Ženevě byl tajemník Kerry okamžitě přepraven švýcarskou lékařskou helikoptérou z Univerzitní nemocnice a předán do péče amerických chirurgů a lékařského personálu Leteckých sil, kteří se snažili ho udržet naživu.




Zpráva vysvětluje, že důvod, proč tajemník Kerry nutně potřeboval tuto masívní americkou lékařskou reakci a převoz http://www.dailymail.co.uk/news/article-3106197/John-Kerry-picked-C-17-plane-airport-Geneva-breaking-leg.html , je ten, že 86. lékařská letecká skvadra je „nejlepší na světě“, pokud jde o léčbu traumat utrpěných v boji, a jeho obrovský Boeing C-17 je obrovská plně vybavená „vzdušná nemocnice“ s veškerým lékařským personálem a vybavením, a tudíž nemohl být v lepších rukou.

Jak těžký byl Kerryho stav, bylo potvrzeno v následných „interview“ SVR se švýcarskými lékařskými autoritami, které ho jako první ošetřovaly, a ty potvrdily, že při příjezdu do Univerzitní nemocnice byl „u brány smrti“.

Těžký stav tajemníka Kerryho byl dále potvrzen, jak uvádí zpráva, tajným letem presidenta Obamy z Washingtonu D. C. do Bostonu, aby se setkal po přistání s lékařským personálem na palubě C-17. 



Tajný let presidenta Obamy do Bostonu byl potvrzen signály zpravodajských zdrojů SVR, které ukázaly, že americký vůdce odletěl letadlem Boeing C-40 Clipper http://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_C-40_Clipper , patřícím 89. letecké peruti http://en.wikipedia.org/wiki/89th_Airlift_Wing#Mission ze základny Joint Base Andrews http://en.wikipedia.org/wiki/Joint_Base_Andrews v blízkosti Washingtonu D.C. a přistál v Bostonu několik minut předtím, než přistál Kerryho let.

Pokud jde o současný zdravotní stav tajemníka Kerryho, zpráva ho nezmiňuje, ale zdravotní experti SVR poznamenávají, že prohlášení amerického Ministerstva vnitra http://www.state.gov/r/pa/prs/ps/2015/06/243105.htm , které praví „Dnes ráno tajemník Kerry podstoupil chirurgickou proceduru k opravení jeho zlomené stehenní kosti. Procedura byla provedena pod lokální anestézií a tajemník byl po celou dobu 4hodinové operace při vědomí.“ je „evidentní lež“.

Pokud jde o „krycí historku“ amerických propagandistických médií, že tajemník Kerry si zlomil nohu, když spadl z kola ve Francii, když měl být ve Švýcarsku, a potřeboval okamžitý převoz zpět do USA na palubě největší a nejmodernější americké vojenské letecké nemocnice, a pak byl při vědomí během 4hodinové vyčerpávající operace, zpráva závěrem praví, že je to lež natolik do očí bijící, že ani ta nejméně přemýšlivá osoba by ji neshledala uvěřitelnou.

Uvědomme si … pokud jde o to, že Američané uvěří čemukoli, co jim jejich propagandistická média a oligarchičtí elitní pánové řeknou, o tom je už tolik důkazů, že by se nevešly do žádné knihovny. Jsou to titíž lidé, kteří stále věří, že před 14 lety, 11. září 2001, narazilo do Pentagonu letadlo, nenechalo žádné trosky, ale vytvořilo dokonale kulatou díru http://911review.org/brad.com/noplane.html v boku budovy o velikosti raketové střely... takže samozřejmě uvěří i všem lžím, které se jim řeknou o Kerrym … jako děti...




Předchozí zpráva této série: US Secretary Of State Kerry Reported “Gravely Wounded” After French Gun Battle, český překlad http://orgo-net.blogspot.cz/2015/06/americky-statni-tajemnik-kerry-byl.html

June 4, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.






18 komentářů:

  1. Zajímavé.
    Do E-mailu jsem dostal jedno hezké video o orlovi s kamerou, který byl vypuštěn z nejvyšší bůdovy na světě a po vyhlídkovém letu našel hravě dole svého pána. Nádhera.



    14.března 2015,vzlétl orel vybavený kamerou z nejvyšší budovy světa -Burdž Chalífa,v Dubaji.

    Zde je film.
    Co je překvapivé, je to, jak hladký byl let během kterého pták volil vyhlídkovou cestu. Také nalezení jeho majitele z takové výšky je obdivuhodné. http://www.flixxy.com/world-record-eagle-flight-from-worlds-tallest-building.htm?utm_source=nl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to souvisí s článkem?

      Vymazat
    2. Nehledejte ve všem přísně logiku, nebo vás to nakonec zabije :-)

      Vymazat
    3. A to je právě to :) Uplně jak z knihy zenových příběhů :D

      Vymazat
    4. Anonymní 20:51
      Smiřte se s tím, že orel je od přírody vybavený lepším zrakem a orientačním smyslem, než my lidé. Živí se drobnými hraboši, které vysleduje už z výšky 500 m ! Tož, to by vysvětlovalo mnohé.

      dan.

      Vymazat

  2. Kdyz uz to zacne zachazet moc daleko, atentaty na Heidricha jsou dalsim prirozenym vyvojem, skoda, ze se to nezlepsi, dokud bude na svete lidi jako sr***k, do te doby prijde vzdy nekdo novy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto jede programově po celém světě DEPOPULACE lidí v různých formách a počtech. Cílem je snížit počet lidí na pouhých 500.000.000, což je NECELÝCH 8% SOUČASNÉHO POČTU !!! Takže držte si klobouky - genocida NWO má ještě mnoho práce !

      Vymazat
  3. Kdesi jsem zaslechla mínění, že světu vládnou dvě proti sobě jdoucí frakce či klany z jedné a téže diaspory. Kerry je takový "pracovitý" činitel, kterého snad mohla mít plné zuby jedna grupa, ne však ta druhá. To by pak také řešilo otázku, proč jedni stříleli a druzí zachraňují všemi možnými prostředky a... chodí na návštěvu k pacientovi.
    Jak se tak zdá, tak velké rodině přestává vyhovovat to velké přemnožení v rodu a začíná něco zvláštního. Bratr proti bratru. Nebylo by divu. Donekonečna se dělit s přibývajícím množstvím příbuzných o své zisky nedá. Studna není bezedná. A Kerry je z velké rodiny ! Tož tak. Mezi sebou se pozabíjí, dle slov jistého proroka: "Jedna vražda vyvolá druhou, až si nebude nikdo jistý, kam se podít.."

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viz Pjakin a globální prediktor - svět řídí atlantské a euroasijské křídlo globálního prediktora, jedno křídlo revoluční, druhé evoluční. Na základě svých cílů obě křídla předkládají návrhy a ten vhodnější se uskutečňuje. Američtí politici jako Obama a asi i Kerry mezi ně nepatří.. je to americká elita, která GP fušuje do plánů ( třeba snahou rozpoutat válku )... Jinak tyhle rodiny, bushové, rotchilodvé atd. samozřejmě mají velký vliv, ale ještě to nejsou ty největší ryby... nakonec jsou taky figurky na šachovnici..
      Jindra

      Vymazat
    2. Jedna frakce chce ovládnout svět bez válek (to asi ta pod označením BRICS a SBD), druhá má v plánu terraforming Země, nwo a snížení počtu lidí (Washingtoin D.C. a Římský klub). Jedna chce rozšířit plošně trvalý konzum a chtíče všeho druhu dle sloganu "nic není nemožné". Druhá zas vybudovat na Zemi jeden globální lágr plný krutosti, strádání a násilí. Oba řády mají silné rysy bezbožnosti, egoismu, narcismu a dalších nectností, které nemohou vytvořit spravedlivější a mírovější svět než jaký tu byl a dosud je.

      Vymazat
    3. Jen ať se navzájem bratři pozabíjí, čím dřív, tím líp.:) Teď v červnu by se měl dožít sta let David Rockefeller, ale zatím v mainstreamu nikde ani zmínka. Že by upír, který již za svůj život použil šest srdcí nakonec přece jen zhebl? :)

      Vymazat
    4. Anonymní 16:38
      Možná si ho Yellowstone nechává v rezervě jako zákusek :-))

      dan.

      Vymazat
  4. Copak orel? Ale můj vrabeček, co právě s manželkou vychovali 3 mláďata, a těší se dobrému zdraví, tak mi řekl na tuto zprávu toto: "Čvi, čvi, a kdopakže kontroluje ISIL? Khalimov? A kdopakže kontroluje Khalimova? CIA? Zednáři? Nu vidíš, odkud vítr fouká!" Ja mu na to: Vždyť nefouká, je venku krásně a ticho, sluníčko pálí! A vrabeček mi na to: "no právě, všichni vrabci na střeše vědí, kdo, jak, kde a proč chce rozpoutat III.sv.válku, jen Vy lidé spíte na vavřínech, uspaní blahobytem a televízními seriály...."

    OdpovědětVymazat
  5. Nebyl Kerry ten ,kdo slíbil ,že se postará o odhalení UFO dokumentů USA ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni žvaní, prostituují si huby dokořán, až se z nich práší. To je celé jejich eskamotérské umění, které je tak stupidní a obskurní, že se mu nezasměje ani pes.

      Vymazat
  6. Tomáš Marný
    před 9 hod

    Nevím,jak vám,ale určitě bych neposlouchal moudra od nějakého cigána,natož tak černocha...Rasista nejsem,ale černoši ani cigáni mně nebudou poučovat!!!Z jednoho prostého důvodu,jsem běloch!!!!Divím se,že to tomu přiblblýmu černouškovi Obamovi ještě nikdo neřekl!!!Třeba ten jejich slavný KKK..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná jsi běloch, ale koukám,že chytrej asi jako dubová stolička. Ano, hloupé lidi jako jsi jsou úplně zbytečný.

      Vymazat
  7. Přečtěte si články od pana Hájka na Protiproud a bude vám mnoho věcí jasnějších.Mocipáni potřebují vyvolat celosvětový chaos a boj,aby pak mohli zbytek lidí obalamutit sjednocením a vesele jim vládnout.Potřebují k tomu opravdu jen 500 000 000 lidí jako otroky,to jim bude stačit.Proto teď potřebují zničit kulturnost,národnost a tradice všude kde to jde.Můžeme se nějak bránit?Jak?Zničit NWO a spol.!!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.