8. června 2015

Pár víkendových chemtrails od čtenářů

Karlovy Vary:


Zdravim Orgonet,

Pripajam dnesne podvecerne chemtrails z Kosic od Carrefouru smerom na sever. O hodinku bola cela obloha pod oparom. 
Pekny vecer, S. P. Košice
,






21 komentářů:

  1. Olomoucko přes víkend (Daskabát, Lipník) : v pátek vůbec nic, v sobotu taky, v neděli ráno s tím začali, ale byla to slabota ve srovnání s tím, co obvykle předvádí. V neděli odpo se trochu zatáhlo, ale navečer zase čisťounká obloha. Dnes ráno (8.6) cesta z Olomouce do Ostravy po D1- jasno bez čar, během dopoledne se zatáhlo. Myslet si, že jim dochází dech, by bylo asi pošetilé...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Senec tak isto má byť pekne aj na Seneckom lete teraz v sobotu

      Vymazat
    2. Nenapadlo vás, že někdo octuje jak o závod? :-)

      Vymazat
    3. A není ještě v Olmiku pořád funkční firma na výrobu octu? No moc jich už v ČR není, nebo se pletu? Variant je více, třeba tady to svinstvo z nějakého důvodu nepráškují. Nicméně urodná Haná nutně potřebuje srážky na pole, zde není pouze řepka a polí je tu fest. Takže cíleně znížít výnos z urody a následuje poptávka z dovozu? Kdo ví...

      Vymazat
  2. A MÁME TO TADY. EMIGRANTI JSOU UŽ V BRNĚ.....
    http://prvopodstata.blog.cz/1506/a-mame-to-tady-emigranti-jsou-uz-v-brne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 11.56
      v německu kolaps
      http://vojtekova.blog.idnes.cz/c/432974/Nemecko-na-pokraji-obcanske-valky.html

      dan.

      Vymazat
    2. jak to ten ing René Koukal,alias MÁTO MARNÝ ZVLÁDÁ? Je ve ŠVAJCU,jak zmínil,zároven glosuje HORKÉ domácí zprávy...Takže poučka o jednom vychcaném židovi,umělci ....http://pohranicnik.blogspot.cz/2015/06/werichuv-utek-do-nsr-za-asistence.html A JAK to tehdy bylo a čí zájem to byl...MÁM TO MARNÝ https://www.youtube.com/watch?v=1FMqDFai6Q0

      Vymazat
    3. Snad imigranti, ti přicházejí do čr, emigranti by naopak z čr odcházeli. Lidi srovnejte si pojmy a dojmy, než začnete něco hloupě plácat jenom z vody.

      Vymazat
    4. dobre odkazy, doporucuju

      Vymazat
  3. Tak u nás bylo ještě hůř (okolo Městce Králové) než na fotkách zde, dopoledne nic a odpoledne lítali jak vzteklý, tak jsem ani nevylezla z domečku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzteklé vosy, co brázdí čírou oblohu :-)

      Vymazat
  4. Ta peticipa hvezda na prvni fotografii je desiva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jen soudruh Velký bratr na nás s oblohy mává svou hrabivou tlapou.

      Vymazat
  5. Všude to vypadá, že čistá, azurově modrá obloha bez beránků je velmi nežádoucí. Na všech fotkách různých měst se prokazuje, že začínají postřikovat nebe hned a všude, kde je modř. Ale že to Slunce má v červnu sílu! Stačilo o víkendu 5 minut a všichni měli kůži prakticky upečenou ! Slunce v těchto dnech opravdu velmi blázní !
    http://rt.com/news/255497-nasa-solar-flare-video/

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud je pravda, že slunce přešlo do vyšší třídy hvězdného typu - ze žluté do bílé, máme se na co těšit. Možná, že už nikdy nebudeme moci zažívat počasí, jaké panovalo přibližně do roku 2000 ! Spalující sluneční výheň nám to zřejmě nedovolí. Někde jsem četl nějaké vizionáře, kteří tvrdili, že při svých vizích viděli hořící lidi jako velké kusy černého uhlí, jak bezhlavě pobíhají sem a tam.

      Vymazat
  6. http://www.met.hu/img/blsc/blsc20150609_1745.jpg

    Neviem či sa my to podarilo,Má to byť obrazok kde čudná čiara bleskov v jednej rovine od Rakuska až Srbsko a nenormalne vela bleskov pri Budapešti ide to sem smer Bratislava uvidime čo z toho bude blesky už vidim aj počujem zatial v norme

    OdpovědětVymazat
  7. Nnnnn... nikdy jsem tomu moc nevěřil ale již pozoruji letadla co vlastně křižují na obloze přímé souřednice jako by práškovali pole tak že ano již tomu věřím něco se děje a je potřeba o tom ne jen mluvit ale i konat. Ptát se a žádat vysvětlení od svých poslanců a pokud budeme frázemi odmítnuti příště je prostě nevolit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nnnnn ..... víra je k prdu. Lepší je vědět. :-) Takže gratuluji. Již víš. Ono je to nakonec osvobozující, vědět. Věz a vědění tvé tě osvobodí. :-)

      Namur

      Vymazat
    2. Akorát problém je v tom, že volit si můžete koho chcete, protože nikdo nemá šanci udělat v politice revoluci, jelikož politici NEJSOU na vrcholu moci. A k tomu je ještě potřeba dodat: Existuje vůbec někdo, kdo šel či chce jít do politiky, aby skutečně dělal něco pro veřejnost? Mám takový pocit, že ne. Všichni jsou tam jenom pro vlastní zájmy a prospěch a moc (jo, rozhodně máš větší moc jako politik než běžný ovčan). A i kdyby se našel nějaký "spasitel", tak bohužel stejně brzy pochopí, jak to chodí a holt by mu nezbylo nic jinýho než držet basu. Kdo čte tady orgo-net, tak už by mohl vědět, že TA slavná demokracie je jen pěkná iluze. Aby se dalo bavit o politicích jako o nějakých nadlidech, kteří mají právo nám ROZKAZOVAT, tak to by nejprve měli mít pod kontrolou to hlavní a to jsou PENÍZE. A co mají místo toho? Astronomický státní dluh. A komu to ty státy vlastně dluží? Zamyslete se ... A víte co je nejlepší? Že oni stejně to právo nám rozkazovat mají. A dluh? No a co, však ten můžeme navyšovat do nekonečna, když jsou to jen virtuální peníze vyrobené z ničeho. Sečteno podtrženo, obyčejný člověk je prostě v prdeli. Tedy pakliže nejdeš s davem. Kdo je mainstream, tak ten samozřejmě všechno považuje za normální i kdyby mu ti politici nařídili třeba jezdit autem po dálnici 5 km/h. Nebo kdyby řekli... Ono je to vlastně jedno, ať řeknou cokoliv, tak mainstream se skloní a bude to dodržovat. Klidně i pracovní dobu 24/7 za 10 Kč na hodinu a přitom rohlík by stál 50 Kč, tak věřím tomu, že i tohle by prošlo a lidi by se tomu podřídili.

      Vymazat
  8. Ahojte tiez som z Kosic a octujem... Rad by som vam poradil... Vylejte flasu octu na cestu, najlepsie je do tiena nejakeho stromu, neodpari sa to tak skoro a hajzli lietaju a lietaju a ich latky nedrzia... pekny den, octu zdar a svetu mier :)

    OdpovědětVymazat
  9. Chemtrails už bolo spomenuté aj v slovenskom seriáli Divoké kone - 87. časť. Od 35m.20s.
    http://divokekone.joj.sk/divoke-kone-archiv/2015-06-09-divoke-kone-premiera.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.