21. června 2015

Proti islámu nebo proti nenávisti? Nenechme se manipulovat vládnoucími elitami k nenávisti.

Díky čtenáři za odkaz na článek o včerejších protestech v Bratislavě, kde se setkala dvě protichůdná protestující shromáždění:  proti islámu a proti nenávisti.

http://www.topky.sk/cl/10/1482031/ONLINE-Policajti-v-pohotovosti--VIDEO-protestujuci-su-na-SNP--recnia--priniesli-si-atrapy-vybusnin

Policajti v pohotovosti: Po veľkej demonštrácii prepukli násilnosti, zadržali 140 ľudí!

včera o 22:30


Aktualizované
BRATISLAVA - Polícia v Bratislave bola v plnej zbroji v pohotovosti. Do pozoru ich postavil obrovský nápor protestujúcich ľudí na dvoch proti sebe stojacich ohlásených zhromaždeniach. Pochodovalo niekoľko tisíc ľudí proti islamizácii Európy a uskutočnilo sa aj protestné zhromaždenie voči tomuto pochodu. Podľa našich infromácií boli v uliciach kukláči z celého Slovenska, dokopy bolo v meste 1500 policajtov. Oba protesty sú už ukončené. Po tom, čo sa dav presunul späť na Hlavnú stanicu, protestujúci odišli za sprievodu ťažkoodencov. Výsledkom protestov je až 140 predvedených osôb, šesť poškodených policajných vozidiel, traja zranení policajti, rozbité predné sklo na ďalšom vozidle, či lietajúce dlažobné kocky.

Zhromaždenie s názvom Spoločne proti nenávisti – Bratislava blokuje sa zišlo na bratislavskom Hodžovom námestí, odkiaľ sa neskôr časť demonštrantov presunula na Hurbanovo námestie. Na priaznivcov neustále dozerali desiatky policajtov. Skandovali heslá ako antifa či fašisti hanba, v dave bolo vidieť transparenty „Nenechajte ľudí umierať na hranici“ či „Cudzinec je našinec, refugees are welcome“. Samotný protest sa zaobišiel bez väčších problémov, dav sa rozišiel okolo 18:00.
Táto blokáda bola reakciou na ďalšie protestné zhromaždenie s názvom „STOP islamizácii Európy!  „Naše zhromaždenie je reakciou na pochod, ktorý organizujú neonacisti a neofašisti z celej Európy a poprední slovenskí neoľudáci,“ povedal organizátor protestu z organizácie Bratislava bez náckov Róbert Mihály. Nenávisť, ktorá je podľa jeho slov v našej spoločnosti, presahuje také rozmery, ktoré organizátori nepovažujú za žiadúce, najmä ak sa to týka solidarity s ľuďmi, ktorí sú v núdzi, utekajú pred vojnou. „A práve tí sú najslabší,“dodal.
Na stranu prívržencov utečencov sa dnes postavil i poslanec NR SR Martin Poliačik (SaS), ktorý sa podľa jeho slov postavil tam, kde ľudia hovoria, že náckovia by nemali pochodovať po Bratislave. „Je úplne legitímne, že sa ľudia obávajú novej situácie v Európe, že nie všetci máme rovnaký názor, že sa rozprávame o tom, aké máme možnosti a kapacity, a v ktorých krajinách to zlyháva a v ktorých to je dobré. To je legitímna diskusia,“. No nie je podľa neho správne, keď vytvoria extrémistické živly koalíciu, ktorá tu v posledných rokoch nebola a takýmto spôsobom idú prezentovať svoju silu.
Komentář Orgonet:

Čtenáři mi poslali mailem už celou řadu dokumentů líčících hrůzy, které nastanou po příchodu uprchlíků a islámu, a jak je třeba proti nim bojovat ...

Jenže já osobně se na stranu těchto hysterických obav z přistěhovalců nedokážu připojit  a musím se jim vlastně smát... Proto mě potěšilo, že můj názor není ojedinělý, a že na Slovensku je dokonce Hnutí proti nenávisti.

Mám za sebou dost životních zkušenosti ze soužití s obyvateli islámských zemí, mají sice jiné hodnoty, ale nikdy nebyl žádný důvod se jich obávat více než jiných lidí, ba je třeba říci, že v určitých oblastech jsou vyspělejší (např. v hygieně a ve stravování jsme v naší kultuře proti mnohým z nich celkově opravdu čuňata).

V českém i slovenském národě, jehož v současné době žijící generace žily "jednokulturně", je extrémně snadné rozpoutat strach a odpor/nenávist k jakýmkoli přistěhovalcům. Stačí podsunout představu, že by nás jejich příchod mohl jakkoli sebeméně omezit naši zažitou existenci (i když třeba bídnou). Ty představy jsou však velmi teoretické: absolutní většina našich lidí by s těmito přistěhovalci nikdy neměla co do činění, ba ani by se s nimi nikdy nesetkala, i kdyby se jich tu usadily (deseti)tisíce. Ale oni se u nás ani usadit nechtějí, vědí, že jsme chudá a velmi xenofobní země...

Pokud mohu sledovat, v okolních zemích podobná hysterie neexistuje. Včera dávaly německé zprávy šot o tom, že Arabům začíná ramadán, a byla tam sympatická islámská rodinka žijící v Německu, a ukazovali a vyprávěli, jak ten ramadán každý člen rodiny prožívá. Ze strany německého zpravodajství tam nebyla jakákoli stopa výsměchu či nenávisti, byla to prostě informace. Představme si něco podobného v českých zprávách, jednak by tam sympatická islámská rodinka vůbec ani nemohla být, a kdyby ano, tak naši buranští televizní tlachálkové by se zalykali nadřazeností a snažili by se zesměšňovat a zlehčovat.

Závěr:

Všechny tyto xenofobní a rasistické hysterie jsou podle mého názoru záměrně rozpoutávány vládnoucí elitou na celém světě, za použití "taktiky vězeňských dozorců". (Vězňové přirozeně mají odpor vůči svým dozorcům, a aby se proti nim nespojili, dozorci se snaží různými způsoby je štvát proti sobě tak, aby se "prali mezi sebou", a ne s dozorci.)

Elitám našeho státu, EU i celého světa rozhodně vyhovuje, když se občané bijí mezi sebou třeba na základě náboženství, nebo barvy pleti, nebo příslušnosti k jiné vesnici/kraji/státu/straně/spolku, a nevšímají si zločinných praktik svých vládců...  Vzpomeňme např., jak se loni stát snažil inscenovanou policejní akcí v Českých Budějovicích rozpoutat válku bílých proti cikánům, anebo lépe, podsunout lidem představu, že taková válka existuje a je třeba se do ní zapojit...

Neskočme jim na to, nenechme se manipulovat.


P. S.

5D poučení (inspirováno systémem Ivy A.): Proto jsme se narodili jako Češi, kteří tenhle odpor - strach z ohrožení vetřelci ve své DNA mají silně zakódován, protože se potřebujeme naučit ho odložit, a jako Češi máme příležitost k intenzívnímu učení. Někomu se to v tomto životě povede a někomu zatím ne, a někdo ten odpor ani nemá, to vše podle osobní DNA... Kdo má ve své karmě/osudu nějaké účty spjaté s odporem k islámu, pak na ně stejně dojde, i kdyby tu u nás nežil ani jediný islámec. Kdo nemá žádné karmické účty odporu k islámu, nedotkne se ho příchod ani třeba statisíců cizinců. 




61 komentářů:

  1. Milý Orgonete, máš pravdu, neměli bychom být hysteričtí, ale obávám se, že tady nejde o soužití s islámem, ale spíše o naředění a zničení evropských národů - viz článek zde z 11.6., a tomu bychom se bránit měli a nenechat sebou manipulovat. Jenom mne nenapadá jak.
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to řízený rozklad Evropy pro nastolení nwo.Sluníčkaření a ohýbání hřbetu k zemi nám také nepomůže.

      Vymazat
    2. Tak nejak suhlasim s Evou

      Vymazat
    3. Orgonet trocha ťa musim dať do obrazu ako to vlasne bolo a čo tvrdia tí čo boli na demonštrácii asi 10000 ludi ide smerom k úradu vlady žiadne útoky na policajtov medzi tým sa pred prezidskou kancelariou z grupuje provokačná skupina okolo 200 ludi jeden má aj nad hlavou bicykel úžasná náhoda sú to antifa čo nevedia čo sú vlasne majú zahmlene oči pri Ukrajine tam sú na strane pučistov ale tu vykrikujú proti náckov nevedia čo je asi fašizmus.Jasne demonštranti davajú najavo aj trasparenty čo majú proti komu je to namierene .TEN KTO VYBOMBARDOVAL LYBIU a ostatné štaty nech teraz im vybuduje domovy za ich peniaze a nech sa o nich postarajú korporacie čo sme tam ako ČSSR vybudovalo napr.Lybia tam bola Sigma čerpadla zavlahy studne,Doprastav cesty Termostav kominy,Hydrostav priehrady všetko to vybombardovala ta banda od ropakov.

      http://www.hlavnespravy.sk/bratislavou-kraca-tisice-odporcov-islamizacie-a-pristahovalectva/635179

      PS Tupky neber vážne oni skončili tam už nikdo nediskutuje tam su len trolli ako začal konflikt na ukrajine.

      Vymazat
    4. Tohle je zákeřná a nekrvavá etnická válka,která trvá a bude trvat desetiletí. Najdou se lidé, kteří tomu pro svůj zisk nebo pomatené představy napomáhají a podporují tyto menšiny, místo podpory prozatím většinového původního obyvatelstva, které na to musí naopak vydělat. A tak si financujeme vlastní zkázu. Myslím, že v prostředí demokracie proti tomu žádná obrana není.

      Vymazat
    5. Tak a je to potvrdené provokacie kto robil

      https://www.youtube.com/watch?v=ECu6DQv_K9I

      Vymazat
    6. Video uživatel odstranil...

      Vymazat
  2. Kéž by šlo, milý pane "Orgonete", jen o sympatické islámské rodinky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Islámské rodinky vám mnohou být sympatické, ale vy jako Evropan, člen křesťanské evropské kultury, islámu nikoli a to nikdy po všechny věky věků ! A to si dobře zapamatujte, než vám budou za vaše pohostinství a dobrotu řezat hlavu.

      Vymazat
  3. Takže ZDROJ a jeho hrátky..Ten má POSLEDNÍ SLOVO Tohle je tudíž zástupné https://www.youtube.com/watch?v=tyYlFY2Lyu0

    OdpovědětVymazat
  4. Pjakin vykládá zeširoka na 5minutě,kdo cvičí s kráterem a ZEJMÉNA S PRAHOU..Tudíž lze pobaveně sledovat,jestli si to ONI nechají líbit...Aby soudružsky TADY měli klid na práci...https://www.youtube.com/watch?v=1FMqDFai6Q0

    OdpovědětVymazat
  5. Jako já to beru, ale je třeba vybírat mezi rolemi, scénáři a režiséry, tak jako každej svobodnej herec. Lze si říci, že někomu jde o vyvolání nenávisti mezi lidmi, ale to bychom museli popřít, že už je dávno tu. Mi tohle připadá spíš jako práce na něčem dávno naplánovanym, ty snahy propojit Katolíky s Muslimy tu byly dávno. Stačí si porovnat v hlavě kdo s kym válčil v první světový. To Pravoslaví je trnem v oku už dlouho pro svoji přísnost stejně tak, jako Rusko Srbsko i Řecko, jež vypadalo, že hlavu sklopí hlavu pod tíhou virtuálních dluhů.

    Sumasumárum a za mne, nahrubo a z hlediska energií. Přistoupit na plán škodičů, byť v domnění soucitu, je jen potvrzenim toho, s čím počítají. Uplně osobně si myslim, že nevpustit uprchlíky sem, je pro ně samé požehnáním. Páč kdyby věděli do čeho jdou, tak by sem nelezli. Z bláta do louže pod okapem, tak to vnímám.

    OdpovědětVymazat
  6. Souhlasím s Evou.Ostatně celé to "vměšování" do jiných národů mi připadá podivné.Pokud vemu že málo kdo má finance na to,aby takříkajíc putoval do evropy jen tak na lehko.Otázkou zůstává proč se tak děje.

    OdpovědětVymazat
  7. Hm, napr. Eritrejci, ktorí teraz prúdia do Európy. Donedávna som zem Eritreju ani nevedela , kde zaradiť. Ba nepočula som ...A tedáá, je to územie ktoré kolonizovala a využila Italia.
    Nuž a teraz ich tam majú to much. Jo, karma je sviňa.
    Včera povedal na demonštrácii p. Kotleba jednu zaujímavú vec :
    stiahnúť našich vojakov z Afganistanu a ďalších misíí, a poslať ich do Italie, .. hm, čo vy na to.? ?

    OdpovědětVymazat
  8. Mily Orgo, budu trochu v opozici.Zil jsem nejakou dobu v Nemecku.Jedna vec je, jak informuje televize, druha vec je, jak to vnimaji samotni Němci. Ze jsou toleratni, o tom neni pochyb, ale ze by jim delalo radost, jak se meni jejich mesta, to opravdu ne. Osobnemjsem přesvědčen, že kdyby Evropané nebyli tak moc, pod vlivem chemikalii ve vzduchu, v potravinach apd.., branili by se.Ale otupelost mysli, v ktere se nachazime vesmes všichni, vede pouze k necinosti nebo extremnimu chovani.Chybi konstruktivni řeseni, a o tom je agenda multikulti. Staleti bylo bezne multikulti soužití, a to i v Čechách, ne že ne.Nemohu souhlasit s Ivankiu, to dokonce povazuji za naprosty blabol! Jsem z mesta, které patri k nejkrasnejsim v Evrope, jiz Geothe to psal, a to diky souziti Čechů, Němců, převážně rakouských, Židů, ale i Italskych dělníků. Vše co se dnes děje, neni reálného zakladu, je to lidem podprahove vnucovano.


    OdpovědětVymazat
  9. Evo, prosimvas, co jsou to ty evropske narody?

    Napriklad cesky narod je jen fiktivni pojem, za poslednich 500 let prez nase uzemi prochazelo tolik armad, ze geneticky ta skupina je uz rozredena. Zadruhe, vsichni jsme lide, co se narodili na teto planete. Chceme se najist, napit a spat v teple. Nekteri si ale chteji jeste uzit srandu s manipulovanim ovci a tak jim postupne vtlucou do hlav, ze se maji bit za nejake kulturni hodnoty a narody.

    Dnes jsem poobedval se svym otcem, kdyz dosla rec na uprchliky, rekl: "Je jich tu uz dost, at se sem porad necpou". Tak jsem se ho zeptal, kde a kolik jich vidi a potkava. Nebyl schopen odpovedet ale byl si jisty, ze je ma jit pobit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi v Teplicích, tam jich je.

      Vymazat
    2. :-) na Václaváku v Praze též...

      Vymazat
  10. http://zvedavec.org/vezkratce/10635/
    šéf CIA mlčky na návštěvě v Praze

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem proti nenávisti i proti islámu, ale nikdy by mě nenapadlo to jít někam demonstrovat na náměstí, to totiž (j)elita potřebuje ze všeho nejvíc (viz Ukrajina) – pak může hrdinsky zasahovat. Aktivace horních čaker - nic jiného nám ve skutečnosti nepomůže. Islamizace Evropy se mi nelíbí, ale nebojím se jí. Dostáváme co si zasloužíme a tak asi holt budeme dělat emzákům baterky o pár set let déle a lépe - a co jako? Že to bude bolet? Je tu mnoho nezkušených duší, které prahnou po dobrodružstvích a kulturním obohacování druhých. Zlobivé děti unavené matky Země...

    OdpovědětVymazat
  12. Milý Orgonete más pravdu nakonec v nekolika emigracních vlnách odesly z Ceskoslovenska desetisice obcanu tedy uprchlíkú a kazdy z nich se s tímto specifickým problémem emouse musel bytostne zabývat..................nakonec je na to téma dost literatury tak o co jde.....osvobozený kocí a hrdý svetoobcam.........zdravím te do Budejic Petr.

    OdpovědětVymazat
  13. Souhlasím s Evou ,žádná hysterie a nenávist nikomu nepomohla .Vidím v tomto tahu z emigranty více důvodů a žádný dobrý pro nás není. Myslím že je důležité projevit nesouhlas z přílivem uprchlíků, ale především s diktátem eu .
    Václav

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. projevit ano ale v klidu a bez emocí.., pokud na nenávist reagujte nenávistí , nenávist se zesiluje, pokud proti zlu ..použijete zlo to se zesiluje...., nevím jestli chápete ..že někdo se pokouší vyvolat za každou cenu Válku, rozložit nás, ...nemáte být naštvaní na ty uprchlíky, pokud cítíte a máte potřebu někoho nenávidět.., tak jedině ty ..co nám je sem posílají ...

      Vymazat
  14. http://svobodnenoviny.eu/cesta-jak-zachranit-evropu-obcane-sirte/

    OdpovědětVymazat
  15. Když policie organizovala a pořádala nepokoje v Budějovicích ptal jsem se o co jim vlastně jde?Když policejní auta přivážela policisty převlečené za pravicové extrémisty,kteří pak vyprovokovali , zmlátili demonstranty a nakonec je pozatýkali,ptal jsem se proč to dělají?
    Začíná už být víc než jasné,že vše je daleko dopředu připravené.Elity nadlidí se snaží vyprovokovat válčení ,násilnosti.Od řízené demolice dvojčat jde svět bohužel k horšímu.Lidé vyznávající islám jsou stejní jako my.Ale nepochybujte o tom ,že se tu někdy objeví nějaký tmavší, USA dobře vycvičený fanatik a zabije,případně uřízne hlavu nějakým křesťanům.Tady uprostřed Evropy.
    Co bude následovat pak si můžeme lehce domyslet.
    Petr

    OdpovědětVymazat
  16. Vzpoura na Slovensku, ony dva tábory proti sobě. Kdo vlastně měl zájem na tom, aby se demokraticky přišly vyjádřit naráz dva protichůdné tábory ?! Je zcela zřejmé, že to bylo takto žádané. A tak byla mela ! A policajti se pěkně procvičili na vlastním obyvatelstvu na nečisto, četně zatýkání vytipovaných osob.Než přijde za pár měsíců něco většího. Holt, mentalita každého národu v Evropě je různá a je třeba ji "vysledovat" všude zvlášť. Pravděpodobně v průběhu roku k podobným násilnostem, atentátům či co.., bude docházet v každé zemi. Např.v laboratoři ussa bylo testování naposled provedeno v Charlestonu, jak upozornil Orgonet.
    Závěrem tedy: Na soužití dvou či více kultur by jistě nebylo nic špatného. Kdyby byly plně soběstační, schopní si sami vybudovat svůj "stát ve státě", aby nenarušovali naše práva na zachování svých morálních hodnot, pravidel a kultury. Kdyby nás vskutku měli čím obohatit. Za jiného systému a jiných pánů by to možné bylo. Takto ale, je patrné na příkladech všude, kam se člověk podívá, že cizí menšiny jsou vládnoucí strukturou používány jako nástroj k vyvolávaní konfliktů, terorů, i napětí a to vždy proti domovskému obyvatelstvu,. Označovat reakci obyvatel jednotlivých zemí za současné plutokracie za hysterii, se mi zdá hodně naivní. Srdečně zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas. Uprchlíci z tzv. muslimských zemí jsou uměle vypuzováni ze svých domovů všemi prostředky- tj. cukr i bič, aby posloužili k rozvrácení Evropy a posléze dalších kontitentů. Jsou nástrojem, jsou zatím, zajištěným granátem. Kdo odjistí..můžete si doplnit....

      Vymazat
  17. Nesouhlasím se závěrem,protože se nejedná v tomto případě o celé rodiny utíkající před válkou (třeba z UK).Na YT je spousta videi z Řecka,Francie,Italie..Dobře si ty lidí prohlédněte.Nevypadají vystrašeně,zbídačeně,nuzně,hladově,na pokraji sil...Naopak,tváří se silně a odhodlaně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně...a také jsou. (odhodlaní a silní)

      Vymazat
  18. nazdar
    ked som to videl v telke co ma napadlo umelo vivolane objednavka ono fasismus a rasizmus ide ruka v ruke to je klasika
    majte sa krasne a vela stastia v tomto luharskom svete

    OdpovědětVymazat
  19. Naprosty souhlas s Evou o ubohy uprchliky tady vubec nejde osobne bych byl rad kdyby ceska republika prijala krestansky uprchlik ze syrie ktery tam sileny satanistycky islamisti ukrizovavaj a urezavaj jim hlavy ale jak uz bylo receno vyse o uprchliky vubec ale vubec nejde, politicky korektni zadani znelo uplne jinak znicit tradicni evropskou kulturu a hodnoty za kazdou cenu hordy islamskejch bojovniku valici se na evropu jsou jen uziteni idioti ktery po pouziti zmuchlaj a zahodej.
    Takze vsichni politicky korektni demonstranti proti xenofobii a rasizmu by se mely zastavit a zamyslet nad tim co podporujou a jaky ze sebe delaj uzitecny idioty napomahajici vlastni zkaze.

    Kadlik

    OdpovědětVymazat
  20. Díky za Tvůj pohled..jen si myslím si, že to hnutí proti nenávisti je na tom dost možná podobně jako ti, co vystupovali proti přijímání uprchlíků. Přijde mi, že je to druhá strana stejné mince. Neofašisty(jak tam píšou) nejspíš rádi nemají :) Taky si řeší své(skrytě za maskou humanity)..necítím k nim žádné sympatie.

    OdpovědětVymazat
  21. Orgonete, ja to beriem tak, že to tak tak malo byť a je to len karma.. Keď sa niečo v živote snažíme nevidieť, vytesniť, tak sa nám to po čase vráti a zjaví v extrémnej podobe. EÚ sa rok tvárila, že neexistuje 800 tis vojnových ukrajinských utečencov - tak nám Vyšˇia moc poslala tých afrických. Rok sa tvárime, že nacionalisti na Ukrajine neexistujú, tak. Ich teraz máme doma na námestí. Rok nás elity kŕmia Rusofóbiou, občania im to vrátili Islamofóbiou. Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) jak jednoduché....tak nazveme karmou to, co nechápeme.

      Vymazat
  22. Výborně, Orgonete, moc jsi mně svým názorem potěšil, naprosto s Tebou souhlasím. Věřím, že mlčící většina má na to stejný názor.

    Luboš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No myslím že nemáá. Souhlasím s Evou, a přála bych si, aby měl Orgo pravdu...I.

      Vymazat
  23. Trávím hodně času v nejlidnatější muslimské zemi světa - Indonesii. Panuje tam celkem pokojné sužití s ostatními ideoligicko-náboženskými systémy a lidé se na sebe v lokalitách všech chrámů pohromadě culí celý den. Běžní lidé nemají žádný zájem o konflikty, nenávist či válku.
    Tady se nám ale smíchává takový koktejl pojmů - běženci, uprchlíci, (i)migranti, muslimové, islamisté a všechno se to v debatách splácá dohromady a každý tak trochu pak hovoří o tom svém úseku, co má na mysli. Každý ale možná mluví o něčem trochu jiném. Za mě: ti lidé připlouvajícíh na člunech nejsou běžní uprchlíci a dokonce ani muslimové.

    OdpovědětVymazat
  24. Hysterie je zbytečná, s tím souhlasím, ale jinak, položme si otázky:
    Je přijímání uprchlíku řešením problému?
    Pokud má Evropa problémy uživit vlastní obyvatelstvo, jak chce potom uživit miliony uprchlíků z Afriky a Východu? (mimoto srovnejme velikost Afriky, výhodu a Evropy)
    Co se týče Islámu - doporučuji prvně zjistit něco o historii, třeba zde (3 díly) https://www.youtube.com/watch?v=OAfF1EyKqFE
    a pak porovnat kam se za tu dobu dostalo křesťanství a kam Islám, můžeme pak vyvodit důsledky do budoucna?
    Jaká je kriminalita cizinců(přistěhovalců) v evropských zemích?
    Komu se hodí současná situace s imigrací, kdo stojí v pozadí, odkud tečou peníze(zbraně) pro povstalce a proč tamní obyvatelstvo – mladí muži raději prchají než aby se spojili v ochraně svých rodin, domovů, způsobu života ve své zemi?
    Jde tu jen o soužití (multikulti evropa) lidí nebo o něco jiného a kde pak je místo pro sebeurčení https://cs.wikipedia.org/wiki/Pr%C3%A1vo_n%C3%A1rod%C5%AF_na_sebeur%C4%8Den%C3%AD?

    Obávám se, že tady nejde jen o přijetí pár tisíc uprchlíků…

    Jak jsem kdesi četl:
    Tak se evropané prostě sbalí, nechají evropu přistěhovalcům a půjdou budovat domy, silnice, školy atp do Afriky. Až to bude hotovo, tak se můžeme vrátit zpět do Evropy a říci našim přistěhovalcům – můžete se vrátit domů, práci jsme udělali za Vás. Al ách aku bar.

    GinBaw

    OdpovědětVymazat
  25. Přišlo mailem.
    Ahoj Orgo,

    velmi rada chodievam na tvoj web a chcem sa ti podakovat za to, co robis.
    Neda mi ale aby som nereagovala na clanok a tvoju reakciu pod nim. Stacilo mi precitat tvojich par riadkov.
    Pre upresnenie, nie som extremistka ani rasistka. Akurat nemam rada ludi, ktori sa nechcu vmestit do koze a len chcu, pytaju, stazuju sa a neskor pomoc zneuziju.
    Uz skoro 10 rokov zijem v Britanii. Zazila som tu vselico. Viem porovnat, co sa tu za tych par rokov zmenilo. A viem, ako to chodi, ked sa zacnu "Aziati" (citaj - hlavne Pakistanci) a Africania (t.j. akykolvek cernoch) ohanat ludskymi pravami, rasizmom a diskriminaciou voci nim, hoci nikto nic zle neurobil, len napr. reagoval nanho ako na hociakeho belocha. Skus mu povedat, ze je lenivy a ze sa vyhyba praci...jooooj ci bistu, uz je ohen na streche. Vtedy su to ti najvacsi chudaci. Okrem toho su uprednostnovani v praci i v postupe vyssie. O 4 a viac detnych rodinach ani nehovorim. Uz je ich tu pomaly viac ako domacich. No namojsiedmu, keby tu neboli Poliaci a ostatok zo strednej a vychodnej Europy, tak tmavych je tu snad aj viac.
    Nechcem tuto temu viac rozvadzat, v zhustenej forme to staci.
    Nakoniec ti pripajam linky na videa, co sa tu zacina diat. A vsimni si tohorocny junovy datum. Bojim sa, ze toto je len zaciatok.

    https://www.youtube.com/watch?v=MzdogL2v2mg
    https://www.youtube.com/watch?v=8OXzaOif4k0


    S pozdravom

    Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice jsem na tom s angličtinou dost špatně, takže jsem zdaleka nerozuměla všemu, co v těch videích říkali, ale ono to stačilo vidět. Tak to je přesně to, co tu nechci ani omylem. Když tak chtějí islám, ať si ho mají, ale tam, kde je doma. A ne že ho budou cpát ještě i nám. Mj. u toho druhého videa ke konci je dobře vidět, jak muslim nechce slyšet žádný argument, ale bude mlít a mlít hubou jako kolovrátek a nedá prostor druhému, aby mohl cokoli říct, co by se mu nehodilo do krámu.
      Já prostě nechci, aby se moje dcera (a pak její děti a jejich děti) musela bát vyjít na ulici bez bubákovité burky na hlavě, protože jinak by jí hrozilo násilí ze strany těchhle "mírumilovných" panáčků.

      Moc pěkně to je shrnuto v tomhle článku (jakkoli mám k filosofii Pravého prostoru výhrad spoustu, s tímhle nelze, než souhlasit):
      http://pravyprostor.cz/muslimske-paradoxy/

      Vymazat
  26. Díky čtenáři za odkaz na http://rogozov.bigbloger.lidovky.cz/, kde najdete zasvěcené (přitom nefanatické) články českého lékaře žijícího v Británii o zkušenostech s přistěhovalci.
    (Myslím ale, že Česka tento problém do takové míry nikdy nemůže týkat, sem oni totiž nechtějí... Rozumného konání je třeba, ale všeobecná hysterie je zbytečná.).

    OdpovědětVymazat
  27. Obávám se, že situace a hysterie kolem imigrantů nahrává tomu, aby se někde vynořil druhý Hitler. A spousta lidí ho bude brát jako spásu. A to si myslím, že se "někomu" bude zatraceně hodit.
    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám ten pocit....chjo, ale to nezastírá neřešený opravdový problém a tím je živelná mohutná imigrace z muslimských zemí do Evropy, která již teď má problémy sama se sebou (politicko-ekonomické)

      Vymazat
  28. Názor 85% az 90% Slovakov náš černý Bača to povedal za nás

    http://www.hlavnespravy.sk/ibrahim-maiga-sokoval-redaktorku-casu-nech-sa-o-utecencov-staraju-ti-ktori-im-znicili-krajiny/635621

    OdpovědětVymazat
  29. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=443145462532065&id=152417991604815

    OdpovědětVymazat
  30. https://www.youtube.com/watch?v=JpoV1Rayhns

    Viac krat si to pozri

    OdpovědětVymazat
  31. Aha, takže podľa niekoho je lepšie hasiť oheň ako mu ešte včas zabrániť keď ešte len začína tlieť?

    A Topky? No dovoľte sa mi zasmiať, ak tým niekto verí...To si potom môžem zapnúť Markízu, JOJku...a prikyvovať a povedať si: Vidíte, veď to tam bolo, treba im veriť, prečo by klamali...

    www.youtube.com/watch?v=fX73ggsMNEI



    OdpovědětVymazat
  32. Pročetla jsem uvedené názory a nabízím trochu jiný pohled. V médiích se mluvilo, že důchodci by měli dostat přidáno jednorázově Kč 600,- za to, že důchody nebyly valorizovány jak šla inflace. To je jeden výsměch. Pak kolují informace kolik peněz od státu dostávají neziskové organizace na uprchlíky z jiných zemí. To je další výsměch. Naprosto "úžasné počasí"díky "mobilizaci" na každé budově /na zahradě se mě asi udělá rybník/. Pokračování výsměchu. Z EU je nařízení do dvou měsíců prý přijmout jakýsi zákon o vnitřní očistě.....V mém okolí někteří nemohou najít slušnou práci na hlavní pracovní poměr. Támhle zničí několik hektarů pšenice a zde se také píše o kácení stromů v počtu 51 ks.
    Mohl by mě někdo napsat, jak mám souhlasit s přijímáním uprchlíků, když zde, v naší zemi, je toho dost, co by se mělo zamést před vlastním prahem. Jednotlivec, který nemá v pořádku své věci a který by chtěl někomu pomáhat, by přece byl za blázna. Když nic nemám, nemohu se dostatečně postarat ani o své lidi, tak mohu poskytnout pouze "sluníčkový úsměv" a nikoli místo, peníze, práci.Tady přece nejde o nenávist - takové pojmy si někdo záměrně vymýšlí-tady jde o pud sebezáchovy, který má každý člověk, pokud u něho nedojde k nadřazení jiných hodnot.
    Nedivím se, že někteří lidé mají na tuto situaci hysterické reakce. Nelze se lidem na jedné straně vysmívat a na druhé straně je tlačit přijímat cosi absolutně cizího . Jedná se tedy o jakési znásilňování. No ale Ivanka se na to jistě dívá jinak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iviny přednášky poslouchám,ale pochopila jsem to jinak. Máme řešit situace,když v nich jsme,ale nemá cenu se rozčilovat,nadávat a třeba se nechávat unést nénavistí, protože jen v klidu nalezneme to správné řešení,jinak z toho vyjde zase něco,co nic nevyřeší.Sama to dobře znám,kdo to ještě nepochopil,tak to jen nezkusil,to je vše. Spousta lidí to tady na orgonetu chápe,i když Iviny přednášky neposlouchá.Ale je to těžké,situace,které se nás valí nás rozhodně prozkouší.Přeji nám hodně štěstí!

      Vymazat
    2. Dalším výsměchem EU racionálnímu uvažování normálního soudného člověka je i nařízení, že do tří let věku si děti nesmí hrát s jinými plyšáky, než plně omyvatelnými (dost dobře si nedovedu představit den co den večer mýt plyšáka, aby si s ním druhý den dítě mohlo hrát, i vypraný dost dlouho schne), že bez dozoru dospělého nesmí dítě do 8 let nafukovat gumový balonek, že bez dozoru dospělého nesmí dítě dokonce do 14 (!!!!!) let pískat na pouťovou frkačku (ale např. ve Španělsku je od 13 let dostatečně zralé, aby mohlo souložit)... Žijeme v absolutním blázinci.

      Vymazat
  33. Trochu hysterie, nikoho nezabije. - Ľady sa pohli.
    V sobotu v Bratislave odzneli aj požiadavky, aby odstúpili tí slovenskí europoslanci, ktorí hlasovali v Bruseli za kvóty.

    OdpovědětVymazat
  34. Pán Orgonet, to ste naozaj prestrelil! Ja som tam totiž bol a videl som pochod slušných ľudí, ktorým mocní tohto sveta postavili protidemomnštráciu, na ktorej bolo asi 10-12 "demonštrujúcich proti radikalizmu". A novinári z toho vyfabrikovali "útok radikálov" s holými lebkami proti slušným občanom. Je to smiešne, veď v našej fabrike je 80% zamestnancov s holými lebkami. A demonštrovali sme, že sa nechceme nechať manipulovať bulvárom ako www.topky.sk. A keď sa tam niekto nechoval slušne, tak to boli futbaloví ultras spoza Moravy. Mám cez 50. rokov a kašlem na vás!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já s vámi v podstatných bodech souhlasím.

      Vymazat
  35. Pozrite si toto...
    Takíto haj..li budú zachvíľu mediálne hviezdy: https://www.youtube.com/watch?v=qOgTatR1qiM
    Hlavne si všimnite jeho šálku na stole asi v 1:30, čo je na nej nakreslené.
    Nepripomína vám to niektoré známe symboly?
    Hlavne ten na spodu... Za koho kope ten bastard?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ešte všimnite si tých chudákov emigrantov. Všetko mladý, zdravý chlapi. Pripadá mi to ako keby rukovali na vojnu a nie utekali pred ňou....

      Vymazat
  36. Pro Orga:
    Tohle sluníčkování zkuste na Francouze v Calais nebo na Italy v jižní Itálii. Uvidíme, jak vás budou mít rádi. Nic proti pozitivitě, ale čeho moc, toho moc. My se budeme na imigraci, která je čistě ekonomická (já viděla jen zdravé mladé chlapy, žádné chudáky), usmívat a vítat je div ne náručemi květů, a oni pak budou páchat násilí v ulicích jako v té Itálii? No tak to pardon, ale to jste opravdu přestřelil/-a.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. (:-))) Obyvatelům tranzitních zón se nelze divit, ti to schytávají-

      Situace, které se Češi obávají, že Arabové se zde silně prosadí, existovala např. ve Francii už před 30 lety, jak vím z vlastní zkušenosti. Dnes tam žijí více či méně integrovaně 3 generace Arabů.

      Bohužel nebo bohudík Česko je nejen platově, ale ve všech ohledech nejméně 30 let za vyspělou Evropou, přestože si myslíme, jak jsme dobří... Jsme tu spíš takové malé ghetto uzavřené před spoustou věcí existujících jinde (s výjimkou NATO a supermarketů). Až na čestné výjimky, samozřejmě. Kdyby se zde nyní začali usazovat tito přistěhovalci, trvalo by dobrých 20 let, než bychom tu měli stav jako byl před 20 lety třeba v Paříži. Ale oni se tu nebudou usazovat, Česko pro ně není žádná země snů, ale naopak. Vědí, že jsme chudá a silně xenofobní země a nemají zde národnostní a rodinná zázemí a žádné naděje na splnění svých snů o bohatství. Takže, když tak na ně my Češi křičíme: Nechoďte sem, to je asi tak jako bychom křičeli na slona do Indie: Huš, huš, nepustím tě sem, ty bys mi pošlapal moji zahrádku (:-)))
      Takže, směju se tomu, že Češi řeší problémy, které se jich nebudou nikdy týkat (a neřeší problémy, které se jich týkají).
      To, co se děje teď v Calais nebo v jižní Itálii, se tady dít nikdy nebude. Proč vláda plaší a nás s tím straší? Protože to lidi zabaví, dá jim to konkrétního nepřítele, a lidi se nebudou starat třeba o to, že vláda krade peníze...

      Vymazat
    2. Vidím to podobně :) Na druhou stranu se také ukazuje (z té optimistické strany),že se lidé umí rychle spojit,to se může hodit..jsme dobří a Slováci taky :)

      Vymazat
    3. "To, co se děje teď v Calais nebo v jižní Itálii, se tady dít nikdy nebude." To bych si nikdy nedovolil tvrdit. S tím ostatním souhlas- máme problém sami se sebou...a taky bude větší a větší..i těch pár tisíc muslimů-imigrantů nás položí, a né že ne (budou živeni na úkor našich dětí, důchodců a vlastních chudých)

      Vymazat
  37. Tenhle článek http://leva-net.webnode.cz/products/antikoranicky-projekt-isil-a-bezenci/ velice pěkně doplňuje tvůj postřeh milý Orgonete. Možná by stálo za to, zveřejnit odkaz, jelikož tuto již starší diskuzi už bude číst málo-kdo. Pěkný den. Pepé.

    OdpovědětVymazat
  38. Islamizace Evropy (podporováno od roku 1973) jako výměna za plynulé dodávky ropy, >>> http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/bat-ye-or-euro-arabska-osa-recenze-knihy,
    Islamizace USA (federální program je v běhu více jak 35 let),
    >>> https://www.youtube.com/watch?v=zzBZ6n-6m-w

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.