1. června 2015

Rutinní chemtrailsové "komunikační sítě"

Rutinní chemtrailsové "komunikační sítě"
Sepsal Orgonet 1. 6. 2015

Několik satelitních snímků chemtrailsové oblačnosti nad Českem ze včerejška (nasunuta k nám od Německa).

Nejde, jak si často myslí někteří noví sledovatelé chemtrails, o žádný specifický chemický útok na Česko, ale o naprosto rutinní a každodenní technologii řízení počasí: sprejování kovových částic za účelem vytvoření či udržování chemtrailsové oblačnosti, což je vlastně taková  "komunikační síť" vedoucí radiační (mikrovlnné) signály k řízení pohybu vzduchových mas nad planetou, což vše se činí za účelem kontroly srážkové vody. (Jiný druh radiace pak podle potřeby může vyvolat srážky, nebo naopak jim zabránit.)

Obrázky kliknutím zvětšíte.







Dnes 1. 6. je vytváření chemtrailsové sítě rovněž v plném proudu, např. nad ČB. V rámci ČR možno sledovat aktuální výrobu chemtrails na prohlížeči webových kamer ČHMÚ http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/

Je pravda, že zřejmě vylepšili směsi, protože čáry se daleko rychleji roztahují do oblačnosti než např. před 2 lety, nicméně snahu o vytvoření pravoúhlé sítě nelze zastřít...


Douška: 
V současném řízeném počasí se dějí věci, které jsou v přirozeném počasí naprosto nemožné, a přitom jsou sledovatelné i pro úplného laika (kdyby měl zájem), a tím více by měly být divné odborníkům, jenže mezi nimi není kacířů ochotných říci, jak se věci mají ... no což, i to je jistě k něčemu dobré.
Podobně to měl asi Galileo, když se snažil těm nejvzdělanějším! lidem své generace vysvětlit, že Země obíhá kolem Slunce a ne naopak...  ale ono se to poznání časem samo prosadí, těším se, až se dovím (v tomto těle či bez těla či v jiném těle), jakým způsobem to je bylo v DNA planety geniálně zařízeno (:-))))  = Orgonet =

10 komentářů:

  1. Občas mám z toho deprese. Co stim dělat ? Ocet leju všude kde je rozpálený povrch. Nic jineho neni ?
    Zrovna včera jsem dělal timelaps jedné čáry. Za hodinu zmizela.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten pás smer - nad karlovarske, to jsem včera fotil, kolem 16 hodiny zacli sprejovat jak diví, do hodinky vše zamořené, k tomu monitorovací letouny.Udivilomne, jak rychle se ta nová smes roztahla a zatemnila oblohu...byl to fakt fofr.

    OdpovědětVymazat
  3. And now RONIN https://www.youtube.com/watch?v=ocWe7_zVaTU

    OdpovědětVymazat
  4. Mě by zajímalo, jaké by bylo normální/přirozené počasí bez všech manipulací. Mám pocit, že intenzita slunečního záření je i přes tu chemoclonu dost vysoká, jako na horách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím , že by poniektorí horeli -

      Vymazat
  5. Mě by zase zajímalo proč někdo chce práškovat lidi a proč někdo chce ovlivňovat počasí v české republice, vidíte nějaké konkrétní podložené důsledky toho všeho?

    OdpovědětVymazat
  6. Většina lidí na chemtrails nevěří a pokud si něco myslí, tak že to jsou pouhé čáry po vojenských či dopravních letadlech. V těch nebezpečných směsích jsou zřejmě obsaženy také částice, aby se lidi oblbovali, aby z nich nebyli kverulanti a aby si mysleli, že to nic není a že to je vlastně v lidský prospěch. V první řadě ale jde o to, aby to zabraňovalo duchovnímu probouzení lidí - takoví lidé jsou temnářům nebezpeční, neboť si uvědomují reálný stav věcí. S tím, jak se blížíme kulminaci v lidském probouzení a v poléčení kolektivního vědomí, tak temnářský tlak na rozšiřování nebezpečných směsí narůstá - to jen temnáři nechtějí přijít o své panství.

    OdpovědětVymazat
  7. Se mi vybavilo, jak knizeblb Schwarzenberg, řekl:"Vite, mne lidi strašně smrdi." To vyprávěl byvali reditel Národní galerie. To vede k zamyšlení. Že je to blb, vím, ale že by nebyl člověk? Často mi to zní v hlavě, když vidim čmáranice na obloze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně že ten černoprdlení lucifer voní jako fiala

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.