10. června 2015

Výměna technologie slovenských radarů

Díky čtenáři za upozornění! Slováci jsou natolik dobří, že aspoň napíší, že jde o nové technologie. To Češi při nedávném upgradu radaru Brdy se trapně vymlouvali na nutné opravy stařičkého zařízení (:-))), a po něm Brdy najednou umějí i haarpový kruh, který předtím nikdy nedělaly (dříve se k  nám haarpovalo z Německa) !!! (viz předešlý článek o bouřích nad G-7).

Můžeme si lehce domyslet, že nové technologie nebudou sloužit ke sledování počasí, jak automaticky předpokládá nevědomá široká veřejnost, nýbrž k jeho aktivnímu vytváření, tak, aby co nejlépe spolupracovaly s americkým/celoevropským/celosvětovým klimateroristickým systémem výroby počasí. Ha ha ha, prý kvůli varování před povodněmi... povodně při novém systému tak leda budou ještě bleskovější a ničivější než teď, a politikové ruku v ruce s meteurology to budou opět svádět na výkyvy způsobené neexistujícím lidsky vytvořeným globálním oteplováním, a vymyslí další daně na lidi, aby bylo na hrazení škod způsobených (umělým) počasím.  (:-))) 

Mimochodem, omlouvám se, že tento týden toho moc nenabloguju, neb máme řemeslníky a děláme úpravy bydlení, tak se nedivte, jestli se trochu odmlčím ...

= Orgonet =

Ahoj,

dávam do pozornosti realizový upgrade dvoch existujúcich meteorologických radarov v SR a tiež prípravu spustenia dvoch nových. Som zvedavý, čo nás s nimi bude čakať.

http://www.shmu.sk/sk/?page=2049&id=619

I.V.



4 komentáře:

  1. Ja bývam medzi tými dvomi novými radarmi a aktývne octujem 8-10L na jeden den.
    Takže zdá sa ,že to tu nebude sranda v nasledujúcich rokoch.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta nevědomá veřejnost by se měla zavčasu zpamatovat jelikož už to začíná být vážné a nerad bych kvůli těmto trotlům a jejich prosazeným názorům, jak mizí život z této planety. Zmizet by měli oni společně s USA.

    OdpovědětVymazat
  3. radar v Brdech právě inicioval řádku bouřkových jader, kde neuvidí neuvěří
    http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/data_jsradview.html
    Obrázky od 9:45 do 11:00 i dál 13.6.2015
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radar Brdy není jenom ten vysílač na hoře Praha. Je to celý podzemní propojený systém v Brdech. Ten majáček na vrcholu je jen taková kosmetická zástěrka. Lidi vůbec nic o tom systému neví, ani jak je nám všem životu nebezpečný, pokud jej použijí i na řízenou likvidaci lidí. Pátrejte, a zjišťujte, co se kolem vás děje. Až budete z ničeho nic padat jako mouchy, bude na cokoli pozdě.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.