22. června 2015

Z archívu umělé výroby bouří

Před týdnem Českem přešlo "bouřlivé" počasí charakteristické z ničeho se tvořícími "bouřkovými koláči", které vybuchovaly jako popkorn v troubě, současně v řadě dlouhé mnoho set kilometrů. Na vrcholech jednotlivých koláčů je vidět otvory či výstupky šlehacích otvorů, jimiž zřejmě procházely "šlehací" paprsky elektromagnetické radiace.

Tvoření bouří 13. 6. 2015

https://youtu.be/zxJGr5my2p8



Na radarových snímcích toho dne byly zjevné haarpové kruhy vycházející z "meterologických" radarů Brdy a Skalky.  To znamená, že tyto radary aktivně vytvářely bouřkové buňky (v rovných řadách...).



Zábavné je, že klimateroristé u těchto rozsáhlých radary pumpovaných bouří nedokáží udělat věrohodné blesky a hrom. (Pro ty, co si pamatují staré časy normálních bouřek.) Zejména se nedaří hrom, který u nás hřměl v chabé intenzitě, ale nepřetržitě asi hodinu, bez ohledu na synchronizaci s blesky. Bylo to jako když ho pouštějí z reproduktoru (:-))) Jó to dříve na Šumavě, když se blesklo a zahřmělo, to  bylo na výměnu kalhot (:-)))


Bouře pozorovali i čtenáři:

Milý Orgonete,
Zaujala mne jasně kruhová část bouřky na rozhraní Jihomoravského a Olomouckého kraje, se středem patrně v Chřibech, tak posílám obrázek tohoto úkazu z neděle 14.5.2015
ve 20:00 h.


Haarpové kruhy z radarů Brdy i Skalky od jiného čtenáře:



A ještě pěkné snímky bouřky z 1. 6. 2015, oblak "mammatus" typický pro umělé tvoření, pravoúhlá "osnova" mraku.

Ahoj Orgo.
Posílám na kuk foto z páteční bouřky na Svitavsku .
Zničehonic rána a přišla bouře z naslehanych mraků.
Jinak slunce nám zde svítí jen ráno, pak je vidna pocmarana obloha a hned se valí černo- šedá mračna.
Jako by byla letos nová směs s urychlovacem zamraceneho počasí.
To ma vliv na úrodu.Hodně lidí si stěžuje, ze na zahrádkách nová semena ani nevyklici.Mrkev , petržel, pažitka ....atd....
Dnes opět, je poledne a už po slunci...
Myslím , ze na tom obdobně je i celá republika.
Děkuji za veškeré informace na orgonetu.Posílám lidem dal...
IRE







10 komentářů:

  1. Slova paní Rauni Kilde:
    "A vás pronásledovali?"
    " - Ano, kvůli informacím, které podávám. A přitom moje informace jsou zcela veřejné, nemám žádná tajemství, nic takového. Ale je za tím spousta práce, je třeba se "prokopat" informacemi ze starých přísně utajených dokumentů, které jsou teď přístupné. Protože je svoboda informací."
    " - A jaké informace získáváte z těch starých dokumentů?!
    "- Tak zaprvé, že lidem se neříká pravda. Lidem se lže. To je celá podstata... A oficiální informace jsou většinou lži.:
    "- Takže co je realita?"
    " - Realita je, že nejsme ve vesmíru sami. To je můj druhý hlavní bod. Smrt není, a my nejsme sami ve vesmíru..."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No smrt zde na Zemi ve 3D sice existuje, ale smrtí náš život nekončí. Pokračujeme v jiné formě dál.

      Vymazat
  2. Toto je ze dne 29.5. http://imageshack.cz/images/2015/06/22/P_20150529_194636.jpg

    Zadek bouře co se prohnal, nepripada mi to nějak přírodní bourkovy mrak ktery se nazývá HRAD.

    Take jsem si všímal ze dopoledne hezky popoledni bum a je tu bouřka.

    Zrovna ted jsem na nemecko švýcarské hranici a dlouho tu budu. Kousek je zurich a velké letiště. UZ jim stačí 2 hodiny z rána a je opar, další 2 hodky a je zataženo souvislou vrstvou kterou známe. Za 2 hodky uz prší :) je polotma, nic neroste a zima. Je mi bídně když vím ze stim nic nezmůžu.............................

    OdpovědětVymazat
  3. Aolian v článku POZOROVÁNÍ POČASÍ III. z 28.1.2011 uvedl:: "přírodní bytůstky mi už dávno chtěly naznačit, co se to v naší atmosféře děje za lumpárny (chemtrails apod.), nebyl jsem však naladěný na tu správnou vlnu, abych dokázal přijmout jejich výzvu. Navíc zpětně zjišťuji, že temnáři z astrálního podsvětí kolem mne tkali jakýsi temný krunýř, který mi v tomto ohledu permanentně blokoval příjem potřebných informací. Teprve ke konci minulého roku se podařilo mému osobnímu astrálnímu průvodci pořádně do mě šťouchnout, aby mi už konečně svitlo v lebce a učinil klíčová poznání, jak se věci mají. Zavedl mne k webu Orgoneta a právě tohle byla pro mne ta správná a potřebná nalejvárna informací o chemtrailsové „chemoterapii“ naší planety aj. klimaterostistických akcích. Souběžně s tím ze mne spadl temný krunýř mé vlastní slepoty a dostal jsem sílu a motivaci jednat..."

    OdpovědětVymazat
  4. již jsem to jednou psal...Na základě VNITŘNÍCH PROŽITKU z Milosti ZDROJE lze existovat v HLUBOKÉ odevzdanosti ke ZDROJI...Což není indicko-arabská lenivá pasivita KARMICKÉHO udělu,kde se jedinec válí v příkopu a skuhrá o kauri,,V jednotlivých životních situacích lze zjistit harmonickou souhru ŽIVLU a člověka. NENÍ to záležitost TEORETICKÉ VÍRY v NĚCO a v NĚKOHO.Rodina pak jde HUSTOU šumavskou bouřkou,kde leje a na NĚ při šíři upažení NEPRŠÍ...Zažitky jsou pouze těch,kdo to zažili ,jsou NEPŘENOSNÉ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prožitky, zážitky, zázraky, prozření, pochopení, empatie - to jsou fenomény,které se nedají sdělovat, ty se musí ZAŽÍT. Pak je můžete chápat, ne naopak !

      Vymazat
  5. Krásné komentáře, dekuji Vam všem.

    OdpovědětVymazat
  6. Vidím to tak, že zadržení mračen, tedy deště, je žádoucí z jiného důvodu. Když silně zaprší, pak máme zase krásné počasí, že? Pravděpodobně Haarpu či čemu ,chvíli trvá, než se mu zase podaří si podmanit mráčky z celé polokoule a vytvořit další takovou temnotu ! Viz obrázky

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdo haarpistům kalí vodu, a oni jsou pak nervní, a lítají jak vzteklé vosy po obloze.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.