8. července 2015

Pád Evropy se blíží?

Díky čtenáři za tip.

http://zahranicni.eurozpravy.cz/evropa/120749-pad-evropy-se-blizi-internetem-se-siri-tento-nebezpecny-text/

Pád Evropy se blíží? Internetem se šíří tento nebezpečný text

Praha - Evropu nečeká příjemná budoucnost. Naopak dějiny tradiční Evropy připomínají historii Říma. Včetně rozkvětu a tragického pádu.



Mnozí lidé se domnívají, že současná Evropa kopíruje dějiny starého Říma. Nejprve rozkvět, pak rozežranost, hedonismus a cynismus a nakonec pád. Tak skončil Řím a stejně tak prý skončí i Evropa.
Na internetu se šíří 20 bodů, které ukazují, jak skončil Řím a jak skončí prý i Evropa. Zde je nabízíme.
1. Valná většina obyvatel preferuje zábavu před prací.
2. Tradiční role otců jako živitelů rodiny je zpochybňována, množí se rozvrácené vztahy a svobodně žijící matky bez otců.
3. Senioři jsou zanedbávání. Lidé pečují o domácí mazlíčky více než o svoje staré rodiče.
4. Literatura a umění se stávají bezduchým. Vytváří se planá zábava za každou cenu.
5. Takzvaná umělecká díla jsou ošklivá, nevkusná, nic neříkající, ale přesto za ně bohatí zaplatí horentní sumy.


6. Čestná vojenská služba vlasti je odmítána, zpochybňována vysmívána a posléze zákonem zrušena. Armádu tvoří nájemní žoldnéři.
7. Lidé pilně pracující jsou zesměšňováni a jako vzor se staví prázdní pokrytci, populisté, pochybní umělci a takzvané celebrity.
7. Daňové zatížení obyvatelstva stále roste a stát přerozděluje neúměrně vysoké částky. Lidé se nebojí nepracovat, protože stát se o ně vždy nějak postará.
8. Úroveň vzdělání rapidně klesá.
9. Státní dluh roste do nikdy nesplatitelné výše.
10. Přestává se vyrábět a pěstovat, protože výroba doma je moc drahá a potraviny a výrobky se dovážejí ze satelitních zemí.
11. Kdo se dostal do pozice, kde může ze státního krást, většinou tak činí. Postižitelnost těchto zločinů je velmi malá.
12. Početí a výchova dětí je vnímáno jako obtěžující a dětí se rodí stále méně.
13. Léty osvědčené mechanizmy, chránící poctivé před podvodníky, náhle selhávají.
14. Veřejné funkce se stávají předmětem kořisti zisku. Udělují se za úplatky, a kdo je získal, chce z nich kořistit, aby se mu vložený úplatek několikanásobně vrátil.
15. Staletími předků prověřené hodnoty - jako je čest, smysl pro povinnost, zodpovědnost, nadšení pro práci, pro dobročinnost, zápal pro věci veřejné, jsou vysmívány a zesměšňovány.
16. Šíří se cynismus.
17. Šíří se plýtvání, nestřídmost, znevažování znalostí, dovednosti a poctivé práce.
18. Do země přichází velké množství cizinců.
19. Politikové nadbíhají i luze, která si vynucuje zábavu a státní podpory (chléb a hry)
20. Občané stále na všechno nadávají.


34 komentářů:

  1. Horentni sumy za umelecka dila maji svuj duvod. Napriklad drazba obrazu, pripominajiciho ukrajinskou vlajku je skryta drazba ukrajinskych podniku, ktere jsou prihrany vitezovi aukce.

    OdpovědětVymazat
  2. pro koho je textík nebezpečný?

    OdpovědětVymazat
  3. Proč se všichni navážejí jen do Evropanů?V Americe je to všechno ještě horší,jsou to ještě větší hlupáci než Evropané,jen využívají ostatní pro svůj prospěch,vyžraný jsou jako prasátka,vyvolávají vojenské konflikty po celém světě aby vydělávali na zbrojním průmyslu,ať se všichni navážejí do nich a ne do Evropanů!!Vždyť i vydrancované památky které provádějí bojovníci z IS končí v soukromých sbírkách v Americe,nakonec ten jejich životní styl přitáhli i do Evropy,je mě z toho špatně.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rieši sa tu Európa preto, že väčšina z nás žije v Európe.
      USA je odpísané, teraz riešime, či stiahne so sebou i Európu, alebo nie.

      Táto vtipná vlna imigrantov nasvedčuje, že je určitá snaha uviesť veci práve týmto smerom...

      Vymazat
    2. Přesně to se tou imigrantskou kauzou sleduje - zničit Evropu, když padá USA. To se hodlá potopit až po Evropě - tedy získat ještě nějaký čas moci a hegemonie nad světem.

      Vymazat
    3. Je to smutné, ale všechny světové války začaly i skončily v Evropě. Ta třetí zřejmě nebude výjimkou. Temnáři rádi udržují osvědčené tradice.

      Vymazat
    4. Anonyme, asi toho moc z Ameriky nevis,kdo ze je "vyzranej..." urcite to nejsou Ti, co tahaji za nitky, ale obycejni a spokojeni normalni lide, kteri se nechali oblbnout reklamou a "zradlem" co je vsude a vubec neni zdrave a to je hodne podobne v Evrope hlavne v Cechach, jak se rodince zacne darit a rodinny bussines vynasi, tak rodinka zacina mit velka tela.Ve skole nejsou deti tolik pretezovane a sikanovane kdyz se nevejdou do skolniho modelu, ale maji urcitou volnost v realizaci, kdo chce, tak studuje universitu a ta neni mene hodnotna nez ty evropske.Ale na verejnosti je velky rozdil oproti Cecham v projevech slusnosti, vstricnosti, pomoci a pri nakupech se to s Cechami vubec neda srovnavat, ta ochota! Takze o tom neco vim, zila jsem tam 13 roku a mam na Ameriku krasne vzpominky.

      Vymazat
    5. čo sa týka Amíkov ano je to tam horšie a súvysí to s EU ale tu ide o to čo je tu a o to že to nemusí byť ako v USA

      Vymazat
  4. https://www.youtube.com/channel/UC-ECF9reAeGMtqixqVQNVlw

    OdpovědětVymazat
  5. Sakryš,to je ale výstižný..uf. Ještě tam chybí rozvrat morálu. Jen čekám,až si někdo v juesej vezme třeba svýho psa nebo nějakou ještěrku a bude to - ve jménu svobody - právně posvěceno..hm. Zkrátka,přerostlé se nakonec vždy zhroutí samo. Howgh.

    OdpovědětVymazat
  6. Lidi vše souvisí se vším.

    1. informovat sousedy, splupracovníky, známé, příbuzné - tištěnou formou, mailem, v diskusích o tom co se ve skutečnosti děje.[b] Diskutéři promluvte si s lidmi na ulici a zjistíte, že jen 5% lidí tuší co se děje a kam směřujeme (ke světové válce proti Číně a Rusku za záchranu dolaru).[/b]

    2. zastavit imigraci z arabského světa co zničily zejména USA - a to hned!

    3. pryč s nevládkama placenýma za falešný, kdykoli dotištěný dolar - co rozkládají naši společnost a tisícileté kulturní hodnoty na kterých jsme my Evropané vyrostli. Vyčistit zejména vysoké školství od grantožroutů co prodávají naši kulturu za dolar a za úlitby od nevládek, kdy vymývají mozky našim dětem a studentům (zejména budoucím pedagogům) multi-kulti-buzi pahodnotama a k nenávisti vůči Rusku, nyní otevřeně již i Číně.

    4. pryč s US army z Evropy. Zrušit NATO a založit Evropskou armádu, nebo z NATO vyloučit US Army. Chtějí Amíci válčit s Ruskem? Prosím poslužte si, ale bez nás. Rusko je náš soused a my chceme se svými sousedy vycházet za dobře. Nás Rusko neohrožuje. To ohrožuje tak maximálně dolar tím, že tu falešnou měnu nechce používat a že k tomuto přemluvilo půlku planety.

    5. Rozvinout obchodní a dobré sousedské vztahy s našimi zejména východními sousedy. Navrátit do Evropy původní kulturní a rodinné hodnoty. Pomoci napravit škody způsobené dolarovou pijavicí na severu Afriky a Blízkém východě. Ale hlavně vyhnat dolar z Evropy, poslat US korporace se svojí TTIP k čertu a pomoci americkému lidu aby se zbavil své pijavice, která jej před 100 lety ovládla založením FEDu, ale prakticky již dávno před tím, kdy porazila statečné Jižany, kteří se chtěli již před 150 lety od pijavice, která již plně ovládala Sever USA, odtrhnout. (A že se něco v Americe děje, o tom svědčí minimálně to, že ti co uzurpovali vládu USA, zakázali nedávno v USA prodávat Jižanskou vlajku.)

    [img]http://www.prorockshop.cz/share/image-s/detail_image/import2/9894.jpg[/img]

    Stručně vysvětleno zde:
    [url]http://teplickykuryr.info/news.php?item.9185.2[/url]

    Podrobně vysvětleno zde:
    [url]http://leva-net.webnode.cz/products/cesta-jak-zachranit-evropu-co-je-treba-konkretne-delat-a-proc/[/url]

    [b]ŠIŘTE, AŤ I OSTATNÍ VYPNOU TELEVIZI, PLACENOU ZA FALEŠNÉ DOLARY A ZAČNOU ČÍST NEZÁVISLÉ, ALE I TAKZVANĚ PRO RUSKÉ WEBY. POTOM NECHŤ SAMI USOUDÍ, KDO HLÁSÁ LŽI A KDE JE POPISOVÁNA REALITA.[/b]

    OdpovědětVymazat
  7. Ještě něco pro troly, co mi podsouvají, že jsem komunistický soudruh.

    Jsem pro silný český kapitál. Nikoli pro bolševismus, jak se mi snaží někteří podsunout. Aby mohl být ale český kapitál silný, nemůže jej, jakož i celý národ včetně těch "dělníků, rolníků a pracující inteligence", jak říkali komančové, vysávat, za kdykoli dotištěný doláč, pijavice co sedí někde ve skrytu a tahá za šňůrky svých pimprlátek, který to maj za úkol realizovat:

    [img]http://protiproud.parlamentnilisty.cz/images/theme/thumbs/t3-20150603180323_obama-kerryy.jpg[/img]

    Tedy abych upřesnil, tahá za drátky, ke kterejm je přivázána i řada trolů, jen možná ani neví, že tak činíš, pakliže jednají v dobré víře, protože jim takový profesoři, jako je Putna a spol, vymleli mozek. Zkuste si prověřit, co tu vlastně blábolíte a kdo vám to nakukal.

    Jo jiná je, jestli za to berete prachy. Tak to je pak s vámi diskuse vcelku zbytečná. Vzpomeňte ale jak skončil Jidáš. Stejný osud čeká vás!!!

    - proč když otočíš kohoutkem teče část poplatků za vodu do zahraničí - ve finále do jakési francouzské nebo rakouské akciovky jejíž majitelé jsou zcela neznámí

    - proč když cvakneš vypínačem se děje to samé?

    - proč když si jde kdokoli (chudý, bohatý i megabohatý) ohřát čaj na plynovém sporáku, zaplatí část ceny tamtéž?

    - proč když chce ČNB vydat emisi nových korun pro podporu průmyslu, musí nejprve vydat dluhopisy, za ty koupí dolarové rezervy a potom teprve smí v patřičném procentu vytisknout novou sérii FIAT Koruny?

    - proč kdokoli natankuje svůj vůz, musí zaplatit část poplatků dolarovýmu distributorovy co sedí za tiskařským lisem ve FEDu?

    - proč si USA může kdykoli dotisknout u FEDu libovolné množství doláčů, (když se jí je nedaří vybrat na daních, protože její průmysl zkrachoval) bez jakékoli kontroly, takto zaplatit své nezaměstnané, jakož i úředníky, policii atd, bez vrásek, že by je museli někdy vracet? Těm co vláda USA takto, z dluhu, zaplatí si pak z dovozu ve svým supermarketu koupí za tyto mimo pravidla dotisklé doláče cokoli co potřebují.

    Proč se to neprojeví na inflaci dolaru? Protože se ty jejich dotisky vždy rozpustí v jeho celosvětovém objemu.

    Proč jej prodávající neodmítnou? Kdyby to udělali skončili by jako Irák nebo Libye.

    To se týkalo těch malých. Nyní to udělalo pod vedením Ruska a Číny půl planety (BRICS). Na ty si Amíci již sami netroufnou, tak se snaží, aby jsme to za ně vyválčili my Evropani!!!

    Trolíci, jděte nafasovat kalacha k Porochovi a můžete reálně ten svůj boj za těch svých pár stříbrných začít třeba hned příští týden. Pěkně tam můžete za USA dolar s Ruskem válčit statečně, s nejvyšším nasazením a jářku do posledního Ukrajince.

    Ale to vy asi nebudete chtít, jen takový malý bojůvky. Vy by jste rádi za ten dolar válčili se všemi co se vám podaří zblbnout přímo tady u nás doma a to do posledního Evropana.

    A víte kdo je váš skutečný pán. za koho tady blábolíte ty své nesmysly:

    USA:
    - Goldman Sachs - New York
    - Rockefellers - New York
    - Lehmans and Kuhn Loebs - New York
    EU:
    - Rothschildové - Paříž a Londýn
    - Warburgs - Hamburg
    - Lazards - Paříž
    - Israel Moses Seife - Řím

    Viz.: Kartel Federálních rezerv:
    - Osm rodin (I. díl)
    [url]http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1330-kartel-federalnich-rezerv-osm-rodin[/url]

    Tak studujte trolíci, studujte!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To samo ve zdravotnictví, léky, přístroje, ...vše teče mimo ČR. A už se sem prodral i ten slavný Agel...

      Vymazat
    2. Z toho si nic nedělejte - každý někým byl, je a zase někým bude. Tak už to na tom světě chodí, že jedni jsou ku pomoci, a jiní lidem škodí.

      Vymazat
    3. Já bych k trollům dodala i pro trotly, to je výstižnější :-)

      Vymazat
    4. Chlapče,je mi líto ,ale na stopro s tebou souhlasím.

      Vymazat
    5. Souhlasíš?Podpořte www.nova-narodní-strana.cz

      Vymazat
  8. Niet čo dodať, už je to tu...očista začala....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Očista koho, nebo od čeho ? Kdo jim dal mandát, povolení se vměšovat do dějů na Zemi ? Pokud zde skrytě žijí paralelně s námi, pak mohou mít právo se vměšovat, pokud naše aktivity směřují ke zničení planety.

      Vymazat
    2. Proto,že se nedokážeme sjednotit

      Vymazat
  9. NEKOREKTNÍ Česká televize https://www.youtube.com/watch?v=nY6WuXje3XI

    OdpovědětVymazat
  10. Každá hvězda jednou zhasne a změní se ...i 50 hvězd i 27 hvězd

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta naše nezhasla, jen se proměnila na hvězdu vyššího řádu - ze žluté na bílou. Proto víc a ostře svítí, více hřeje, pálí, a také vysílá silnější radiace. Naše transformace měla proběhnout synchronně se změnou Slunce, ale temnáři tomu na Zemi doposud brání. Takže to nepřinese nikomu z nás nic dobrého. Musíme proto se sebou něco dělat sami o sobě, když nám v tom jiní brání, a chtějí nás stáhnout s sebou do Nicoty.

      Vymazat
  11. mě to přijde jako hovadina.. v podstatě je to tak obecné, že se to dá aplikovat na jakoukoli dobu (snad kromě diktátorských řežimů)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už J.A.Komenský říkával, že veškeré kvaltování toliko pro hovado dobré jest.

      Vymazat
  12. btw neměli bychom se teď právě přesunovat do "zlatého věku"?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak se chcete dostat do zlatého věku, když američani tvrdí, že veškeré rezervní zlato někam neznámo zmizelo. Asi platí našim zlatem E.T.s tribut, aby zůstali u vesla.

      Vymazat
  13. Absurdita a paradoxy se už vystupňuvaly na tolik že už stačím jen nevěřícně s otevřenou hubou zírat na každodení uálosti. Doteď jsem snažil všemožnými způsoby zjistit jak nebo co lidem říci co by je donutilo zamyslet se a probudit se. Do určité míry se mě to dařilo pouze když jsem se zmínil o nebezpečí v jakém se nechází jejich děti, nebo vysvětlil něco na příkladů té dané osoby které jsem to vysvětloval. Všechno to ale nestačilo, snažil jsem se najít větu, která by to umožnila všem. Říkal jsem si jakmile tuto větu budu znát, se skupinkou násilím obsadím ČT a budeme tuto větu vysílat stále do okola. Pak ať mě třeba zastřelí.. Boužel jsem takovou větu nenašel, a ani ji už nehladám, když uvidím něco kde mohu pomoci, pomůžu. Toť vše co v tuto chvíli můžeme dělat, obávám se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Islamizace Evropy ani jiná zla na tomto světě se nedějí náhodou! Jedná se o jev v parapsychologii známý jako astrální (energetický) parazitizmus.

      Alláh je typický astrální parazit - chcete-li démon z jiné dimenze. Vím, že to zní šíleně, ale TUTO PLANETU NEŘÍDÍ LIDÉ! Skrze nastrčené loutky (politiky, oligarchy, kleriky, imámy atp.) ovládají lidstvo negativní energetické (nehmotné) a zároveň velmi inteligentní bytosti v čele s takovými jako Alláh, Jahve či "Pánbíček".... a čerpají z lidí životní energii jako z baterií (umělecky je to ztvárněné ve slavné filmové trilogii Matrix)...jestli toto nepochopíme, utrpení lidstva se bude dále prohlubovat, protože démoni chtějí žrát víc a víc a jinak než z jiných bytostí energii brát neumí.

      Problém vidím v tom, že většina lidí si tuto možnost ani nepřipustí, protože jsou v zajetí oněch astrálních parazitů, je to bludný kruh ze kterého je obtížné vystoupit, ale nezbývá než se o to alespoň pokoušet. Žijeme v době, kdy je možné tuto negativní tendenci definitivně zvrátit a nasměrovat lidstvo k všeobecné prosperitě...je to ve skutečnosti naše povinnost a životní úkol.

      Vymazat
    2. O.K.Jen se prosím nerouhejte a nezlořečte Bohu, protože tím otvíráte vrátka démonům, kteří už ví, jak si s vámi poradit (potrestat) !

      Vymazat
    3. Ano, pomáhat a chránit ... ale jinak, než jen jako prolhané policejní heslo.

      Vymazat
    4. Mno, stačí tyto bytosti přestat krmit, je to na každém z nás :-)
      krmí se negativními emocemi, pozitivními to neumí. Když přestaneme produkovat jejich pokrm, nutně se naučí krmit světlem namísto tmy. Není to problém, jihoameričtí původní obyvatelé o tom vědí své, proto je vyvražďují dodnes. Oni to vidí podstatně jednodušeji než my, nenechali si zamotat hlavy tím vším okolo.

      eM

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.