17. srpna 2015

Meteorologové nic nepředpovídají, pouze papouškují plány klimateroristů na základě modelu z yr.no

Ještě příspěveček; deštivé počasí mi přineslo nečekanou volnou chvilku (:-) Sorry, nestačí to zatím bohužel na přečtení mailů ani komentářů.


Meteorologové nic nepředpovídají, pouze papouškují plány klimateroristů na základě modelu zveřejněného na yr.no
Sepsal Orgonet
17. 8. 2015

Sledujte yr.no, najdete tam plány klimateroristů, které nám naši mediální meteurologové vydávají za své předpovědi.

Na této adrese najdete animace/model/mapy plánovaných srážek, teplot, tlaku, větru: 




Na této adrese najdete plán pohybu omezujících chemtrailsových pásů. 


Přečkali jsme právě období uměle vytvořeného extrémního horka, a přešli do období uměle vytvořeného trvalejšího deště, který je klimateroristy plánován v tuto chvíli na příští 3 dny (vše se může kdykoli změnit) a tipuji, že má vést opět k extrému, čili k záplavám… (A už to hlásí i novinky, viz Teď pro změnu opačný extrém. (:-)))  Sledujte, zda dešťová oblačnost má tendenci točit se nad naším územím ... zdá se mi, že už teď má ... v tom případě klimateroristé jasně pracují na povodních.)

V předchozím horkém období bylo dle „meteorologů“ možné každý den kdekoli jakékoli představitelné počasí, a taky to tak probíhalo… od třeskutého jasna přes chemtrailsově mléčno až po místní silné bouřky s přívalovým deštěm, dokonce se našla místa i pro i pro noční mráz… jistotou bylo oněch denních téměř 40° ve stínu na celém území (přežili jsme určitě víc stupňů než nám oznamovali, teploměry jsou dnes totiž dálkově řízené…)

Jak to vedro klimateroristé dělali? Oblast Evropy uzavřeli umělými chemtrailsovými omezujícími pásy (kterým říkají „fronty“) nad Atlantikem, a ty bránily průniku chladnějšího vzduchu od severu/západu do Evropy. Podobnými manipulacemi přitáhli a uzavřeli v Evropě saharský vzduch, který zřejmě i přihřívali klimatickými zbraněmi (možná to dělali z obyčejných „mobilních věží“… ) Přihřívali nám zřejmě i povrch země. (O tom ohřívání soudím tak proto, že v noci se vždy dosti ochladilo, což by odpovídalo tomu, že se někde vypnulo nějaké ohřívání. Když jde totiž o skutečný přísun horkého vzduchu z Afriky, tak ten si udržuje horkou teplotu i v noci, jak znám z mnoha dřívějších zkušeností…)

Proč nás klimateroristé takto pekli/grilovali, těžko říci. Možná to měl být jen„vědecký experiment“, pokus, jak příroda včetně lidí snese extrémní dlouhodobé horko. Možná nás politikové chtěli přesvědčit o globálním oteplování a nutnosti nových daní na výstavbu opatření pro zadržování vody (:-))). Možná to byla součást klimatické války, snaha o poškození úrody, poškození přírody, snaha přimět lidi k nákupu klimatizací, ke zvýšení spotřeby elektřiny, trest za to, že vláda nezakoupila opce na počasí, čili že nezaplatila včas klimateroristům výpalné... kdo ví.

Pokud jste v onom mimořádně horkém období sledovali žalostné snahy českých mediálních „meteorologů“ o „předpovědi“ počasí na různých těch novinkách a idnesech, jistě jste se taky podivovali, odkud ty „přesné“ údaje berou. Tak to vám mohu říci: jejich zdrojem je norský meteorologický/klimateroristický server yr.no, kde klimateroristé zveřejňují své plány pomocí „počítačového modelu“.

Naši (i jiní) meteorologové pak pouze převádějí do prostých slovních popisů to, co jim ukazuje tento „model“. Všimněte si, jak přesně papouškují počasí na týden dopředu, přesně jak se tam zobrazuje. Ti "naivnější" z těchto „věštců“ pak k tomu přidávají i ony detailní předpovědi, kterým se podivujeme, jak to můžou tak přesně vědět, typu např. „všude v ČR bude v pondělí 35 stupňů, jen v oblasti Prahy, tam se to bude péct, tam bude 38 stupňů“, což usoudí na základě toho, že na onom modelu vidí právě v tu chvíli kolem Prahy červenější barvu. Ten „model“ čili plán klimateroristů se ovšem denně/v řádu hodin/minut mění, podle toho, jak klimateroristům vycházejí plány…

Mimořádně horké období ukončili klimateroristé tím, že přitáhli do Evropy od severozápadu opět pomocí chemtrailsových omezujících pásů „pytel“ chladného vzduchu, který se měl v Evropě setkat s horkým saharským vzduchem; v oblasti průniku teplotně odlišných vzduchových hmot se snadno uměle tvoří přívalové i trvalé srážky...

Původně v mezidobí extrémů měli plány celkem skromné, jen trochu deště v neděli, ale když se vzduchové hmoty slibně promíchaly, tak toho využili a teď už je vidět, že budou schopni „trvale pršet“ nejméně do středy … v průběhu se uvidí, jestli záplavy už ve středu budou dostatečné nebo bude třeba/možno ještě pokračovat.

Radar Brdy se pilně účastní této klimateroristické akce, viz kruhy malé kolem radaru a velký haarpový dopplerovský kruh zasahující do Německa. 








39 komentářů:

  1. K dění na obloze z posledních dní bych rád doplnil pozorování z Prahy z úterý 11.7. a následujících večerů.
    V úterý 11.7. cca kolem sedmé večerní přitáhl ze severozápadu, černý, za normálních okolností déšt přinášející, mrak. z protější strany se hnal taktéž hutný mrak a vše vypadalo jako dřív když se schylovalo k bouřce, takové té "dva mraky se střetnou". Zvedl se vítr, vše vypadalo jak před letní bouřkou má. Jenže, cca 30min v předstihu oblohu křižovalo nejedno letadlo zanechávající jasné bílé stopy. Oblast začarovaly a ten velký déšt slibující mrak se doslova před našima očima rozpouštěl. Během půl hodiny po něm nic nezbylo, jen spousta známých čar na obloze jo a vítr, ten taky zůstal. Stejně tak tomu bylo i následující dny, kdy vítr jasně říkal "Nesu déšť!" ale začarovaná obloha řikala něco docela jiného.

    Pojal jsem silný dojem, že poslední týdny se vítr choval jak má, jen mu chyběl doprovod deště, tak jak tomu má být. To období vedra bylo opravdu zajímavé. V podstatě mě to už ani neštve že nás používají jako testovací myši, protože je fakt zajímavý sledovat do jakých absurdností vývoj počasí bude pokračovat aniž by si toho běžný ovčan všiml a zeptal se sám sebe, jestli to neni uměle vyvolané.... Přeji všem hlavně dobrou náladu, protože jestli podzim pojede na stejné vlně jak léto, tak se můžem těšit na mléčnou-ocelovou oblohu pěkně příštích 6-8 měsíců.

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám čas sledovat ty meteorologické výhrůžky a jsou zde jiní, kterým to otisknou:
    http://www.novinky.cz/komentare/377864-komentar-predpoved-pocasi-vaclav-klaus-ml.html
    a z tohoto komentáře
    "25. července 2015 Novinky.cz v článku o srpnovém počasí napsaly: „Z hlediska srážek se předpokládá, že konec července a první tři týdny srpna by měly být normální.“

    Být dnes meteorolegem, to musí být fuj...takový "čurbes" nás dříve narozené minul- až nyní si užíváme....

    Ve skutečnosti za uplynulé tři týdny skoro nespadla kapka, v řekách se začaly objevovat historické „hladové kameny“, potoky skoro vyschly, myši a další zvířectvo umíraly na polích žízní."

    Navíc jsem dříve četla předpověď počasí od astroložky čili podle postavení hvězd.
    Zdá se, že nefungují meteorologické předpovědi ani alternativní předpovědi počasí.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem rád, že zase fungujete :-) Pokud jde o ten důvod, proč byla celá Evropa "zapečena", tak mě napadl ještě jeden, který nebyl v článku uveden. Již delší dobu probíhá tajně jednání mezi USA a EU. Američané by rádi pronikli na evropský trh. Smlouvy, o kterých se jedná, se jmenují NAFTA a TAFTA. Když se neurodí v jednom státu, tak si koupí od sousedů. Když se neurodí v celé Evropě, tak kde koupí potraviny? Od Ruska těžko. Tak přijdou amíci s nabídkou potravin s GM a co zbude Evropě? CZK

    OdpovědětVymazat
  4. "Prroč nás klimateroristé takto pekli/grilovali?.."
    Myslím si přesně to, co uvádíte: "trest za to, že vláda nezakoupila opce na počasí, čili že nezaplatila včas klimateroristům výpalné...".
    Atomové, biologické a jiné zbraně znečisťující biosféru jsou jen strašáky pro obecný lid (resp. teď, v této fázi boje se ještě "nehodí"...). Jsme právě v začátku globální války, kde operovat s počasím je daleko efektivnější, než si dřívější "mírotvůrci" (rozuměj: váleční štváči) dokázali představit. Žádné nebezpečí poukázání na toho či onoho nepřítele, žádné "ztráty" na vlastním zájmu... Pouze čistý zisk z výpalného a pár (či statisíců) mrtvých lidí, či ostatních bytostí... nu.. a viník? Přeci: globálníoteplovánízpůsobenélidmi!!!

    OdpovědětVymazat
  5. No já se tedy řídím svojí předpovědí.Sleduji počasí v New Yorku.Jaké je tam počasí,takové příjde k nám za 8 týdnů.Pokud je tam bouře,přijde to za 6 týdnů.Na jaře přidám asi 10 stupňů a na podzim je zase odečtu.Můžete si to vyzkoušet.Sleduji to už od povodní na Moravě v r.1997 a vychází to.Jen loni v březnu drželi zimu v Americe uměle,takže jsme měli teplé jaro.Bydlím na Hané,kousek od Prostějova.U nás prší strašně málo.Kolikrát prší v Prostějově a u nás nic.V sobotu ani kapka,v neděli večer pár kapek a dnes jen aby se neprášilo.Riga

    OdpovědětVymazat
  6. Je to smutné a píšo tTakhle se dnes vytváří oblačnost, bohužel geoinženýři vymysleli jak si hrát s prouděním větru a přirozená oblačnost, se již netvoří. 6 dní v týdnu aktivní sprejování a to v ČR. A když se oblačnost oběví, proč ji ještě nepřisolit, nebo trochu nepomoci radarama. Bez vědomí společnosti ? Ne. Společnost již o tom ví, avšak se nedostává žádných rozumných odpovědí. Ani od NATO, která to celé podporuje, ani od vlád. Je to tak velké vojenské tajemství ? To že máme tohle nad hlavou ?
    Je to smutné, jak se zneužívají někteří civilisté, profesionálové, vojáci, vědci, k nekalým zájmům skryté agendy. Která zřejmě až dotěď může beztrestně střílet po civilních letadlech, beztrestně používat munici obohacenou o bílý fosfor atd., aplikovat celosvětové geoinženýrství k manipulaci počasí a ještě stačit přitom vydělávat. Avšak, svět skvétá válkou a bídou.
    Je to proto, že obyčejný člověk se nezajímají o světové dění na Zemi. Přitom přišla doba, že svět se řídí globálně a je globální. Vytrácí se láska k přírodě a živé fauně.
    Nezájem a konzumita, dost zužuje celou planetu.o co vždy,

    OdpovědětVymazat
  7. Tady predikci když zadáte budoucí čas jak bude tedy plní a musí vědět čím.A na čas prší, hodinu trefí. Ještě mne nezklamali za 3. měsíce.
    http://radar.meteopress.cz/novinka/

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím, že nás s těmi vedry šetřili, pravděpodobně někde ve střední, nebo východní evropě zkoušeli nový zářič HAARP, zatím na malý výkon, ale jistě se budou snažit grilování zvyšovat. viz obrázek z 12.8 (za 4 roky sledování jsem nic podobného nezaznamenal)

    http://photo.uloziste.com/?fotka=a6a9d6a55a36e1f6.jpg&d=teb404f9c0257039&size=3

    http://www.haarpstatusnetwork.com/

    jandera

    OdpovědětVymazat
  9. Zaujimave je aj ze radar Skalky na Sovensku je mimo provoz http://radar.bourky.cz/
    ďakujem za informacie Orgonet :) s pozdravom Dominik B.

    OdpovědětVymazat
  10. Souhlasím s článkem ale ten "haarpový dopplerovský kruh" je nesmysl - ten kruh vzniká složením víc snímků z různých radarů - každý radar má omezený dosah a na konci je to už zkresleno - je to vidět třeba na dnešním snímku (18.8) - http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/data_tr_png_1km/pacz23.z_max3d.20150818.0830.0.png - bílý kruh je ten dosah radaru a sedí přesně na místo toho "haarpového kruhu"

    OdpovědětVymazat
  11. Dotaz kdybych octoval tak se jim to musi posr*t ne? kdyz to rozpousti chemtrails tak by nebe melo byt cisty nebo ne?

    OdpovědětVymazat
  12. O propojení klimaterositů se serverem yr.no jsem se přesvědčil minulý měsíc, když na tomto serveru za výrazné tlakové výše předpovídali na druhý den zataženo. Samozřejmě, že jsem jim nevěřil a druhý den vyrazil na koupaliště, protože od rána bylo úplně jasno. Během dopoledne se ale na nebi najednou objevilo několik letadel, která začala sprejovat nebe. Nejspíše díky tlakové výši a vysokým teplotám se jim to nepovedlo, takže jsem si užil sluníčka celý den, ale pochopil jsem, že na yr.no se sprejováním dopředu počítali, takže to museli vědět. Jířa

    OdpovědětVymazat
  13. Máte nějakou představu o tom, jakým způsobem klimateroristé řídí lihový teploměr, který mám za oknem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přece pomocí haarpů, několik haarpyjí dokáže divy, že by jeden koukal jak na zjevení

      Vymazat
  14. Lépe bych to nenapsal :) vše jsem sledoval podrobně studoval a je to tak jak je popsáno v článku. Nemusíte tomu věřit, jen sledujte co a jak se děje okolo Vás. Nastudujte si problematiku chemtrails, HAARPu a klimaterorismu ( na netu je hodně článků) a pak jen sledujte a porovnávejte .....

    OdpovědětVymazat
  15. dajte si radar.bourky.cz - už niekoľko hodín rovnaký pás zrážok na tom istom mieste !

    OdpovědětVymazat
  16. Žeby ufo v levé polovině obrazu?
    http://www.novinky.cz/koktejl/377949-astronaut-natocil-polarni-zari-pri-vychodu-slunce.html

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuji Orgo. že jsi na nás nezanevřel : -)))
    cit. "Meteorologové nic nepředpovídají, pouze papouškují plány klimateroristů na základě zveřejněného modelu "
    Máš pravdu, Orgo. Ale tentokrát to bylo s tím horkem zcela jinak ! Prakticky celé prázdniny se nesprejovalo ! A jestli někdo něco viděl, tak jistě jen ve slabší míře. Na jednom z blogů jsem dokonce zachytila čísi komentář ve smyslu: "Všimli jste si, že nelétají chetrailisy ?"
    Extrémní počasí už bude pouze neuvěřitelně expandovat. Budeme zažívat kalamity, jaké jsme dosud neviděli. To, co přišlo letos (u nás horka, jinde požáry, záplavy, sesuvy půdy) je jen "zahřívací kolečko". Vrcholící fáze porodních bolestí naší planety. Pravděpodobně se totéž děje v celé naší Sluneční soustavě, na všech planetách. Troufnu si tedy i tvrdit, že chemtrailisové inženýrství svůj boj s Bohem definitivně prohrálo. Neprorokuji a ani nestraším. Vím, že to tak bude. Času už je opravdu málo .Zdraví srdečně

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tomto máte naprostou pravdu : "Pravděpodobně se totéž děje v celé naší Sluneční soustavě, na všech planetách." Děje se toho mimo Zemi tolik, že i vědci a hlavně temnáři jsou z toho zděšení. Jakoby nějaký gigantický stavitel přebudovával celou Sluneční soustavu. A temnáři to mohou jen s němým údivem pozorovat, a nic proti tomu zmoci se svojí omezenou mocí. Tají nám to, protože proti tomu nemohou nic podniknout. A přece se před námi neshodí v tom, že je tu někdo mocnější nad námi, než oni :-)

      Vymazat
    2. Anonymní7. září 2015 17:26

      JE TO TAK!
      "Pravděpodobně se totéž děje v celé naší Sluneční soustavě, na všech planetách." Děje se toho mimo Zemi tolik, že i vědci a hlavně temnáři jsou z toho zděšení. Jakoby nějaký gigantický stavitel přebudovával celou Sluneční soustavu. A temnáři to mohou jen s němým údivem pozorovat, a nic proti tomu zmoci se svojí omezenou mocí. Tají nám to, protože proti tomu nemohou nic podniknout. A přece se před námi neshodí v tom, že je tu někdo mocnější nad námi, než oni :-)"
      Multidimensional Operations Solar System and Sublunar operations

      Vymazat
  18. Během extremních veder se mi špatně dýchalo,měl sem kašel,ze začátku suchý až dávivý který trval tak 10 dní.Ty samé příznaky měli známí í v rodině...

    OdpovědětVymazat
  19. Povodní bych se teď rozhodně nebál. Půda je tak vyschlá, přehrady jsou tak vypuštěné, že budou schopny pojmou obrovské množství vody, takže po 3 dnech dešťů rozhodně žádné opačné extrémy nehrozí :)

    OdpovědětVymazat
  20. Nechápu proč to na tom norském webu zveřejňují? Co když si toho lidé všimnou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy nevíte, že pod svícnem je největší tma ?

      Vymazat
  21. Tu chem dolozit, ze zakial malo Ceskoslovensko nesmierne horká my sme tu vo Svedsku nemali leto. Teploty okolo 16 az 18 stupnov boli na dennom poriadku a neustále zastreté slnko chemtrailsovým coctailom. Úroda je oneskorená a na listoch stromov je vidiet ze nemajú dostatok slnka, nie sú tak tmavozelené. Stromy majú aj zozlknuté listy ako v jeseni. Sneh vo svédskych horách bol este koncom júna a aj v júli co je úplne nezvycajné. Teraz máme leto cize okolo 24 stupnov, azda preto aby ten studený vzduch fúkal do stredu Európy? Na obrázku vyssie je to jasne vidiet. Vyzerá to na to ze zatva predsa len dozreje a vsetko bude akoze "normálne". Aj ked je teplo na teplomery + 24 stupnov, slnko nie je nikdy jasné a nehreje extrémne, chodníky a kamene nie sú tak vyhriate. Okrem toho fúka nesmierne studený a hustý vietor co vôbec nepatrí do leta. Oblaky sú mnoho krát ako závoj nie sú roztrhané tak ako to má byt v lete, ale sú v celku s tmavo modrou farbou. Postrekujú nás tu neustále a usilovne doplnajú nebo chemtrailsovým coctailom. Kedze v chemtrails je aj aluminium tak myslím si ze ten pocit dusnoty a nie lahkého priezracného vzduchu pochádza z tej alumíniovej fólie ktorá nás obklopuje. Teplý vzduch nestúpa prirodzene hore a myslím si ze teploty medzi zemou a atmosférov sú nesmierne velké co by vysvetlilo tie studené vetry. Viac a viac ludí si uvedomuje co sa deje a elita a noviny mlcia ako keby sa nic nedialo....

    OdpovědětVymazat
  22. http://www.novarepublika.cz/2015/08/otravene-obloha-chemtrails.html - je to pozitívní zpráva, ale jestli bude se šťastným koncem, je ve hvězdách....zdraví a přeje slucem zalitý konec prázdnin Magda

    OdpovědětVymazat
  23. Na to jsi přišel teprve teď? To už všichni dááávno vědí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já například taky ne a neáááčkuju hned z toho

      Vymazat
  24. Před časem zde čtenářům známý Aolian upozornil, že nejrůznější světlé bytosti nám proti tomuto i jinému neřádu pomáhají. Je potřeba se postavit nejen technicky a technologicky (např. octování, odrušovače...), ale i duchovně (např. volat do Světla vysoké vesmírné bytosti, aby pomohly a doslova a dopísmene žádat zadostiučinění, jak správně doporučoval Aolian). Další příklady: brazilský neznámý teď v srpnu uvedl osobní zkušenost, že viděl tam u nich na obloze stroje silně rozprašující zase nějakou tu špínu, ale pak se přiblížilo něco a špína byla vyčištěna - není to nic nového, takové věci se dějí, popisoval je i Aolian.
    Připojuji zajímavý odkaz, sice není k tématu v článku, ale stojí za povšimnutí:
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/6468-spatna-zprava-pro-porosenka-8-tisic-vojaku-a-policistu-preslo-na-stranu-domobrany
    Prostě tady jde o společného jmenovatele - být tím, kdo od přirozenosti jsme. My nejsme od přirozenosti nízké bytosti s vymývaným mozkem toužící hlavně po plné peněžence a po plném břichu a podléhající strachům a klamům, co si nechávají věci klidně líbit ... jak se nás snaží temňáci upravit. My jsme někdo jiný a vysoké vesmírné bytosti jsou naši příbuzní... Oni to nemohou udělat bez nás a my to nemůžeme udělat bez nich.

    OdpovědětVymazat
  25. Amerika řídí naše životy, naše vláda jsou jen loutky kterým Amerika velí a my lidé jsme jen stádo ovcí odsouzené na porážku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono totiž pověstné čest poraženým, sláva vítězi dnes už zdaleka neplatí. Dnes vítěz bere vše bez ohledu na následky pro zúčastněné.

      Vymazat
  26. Jak se to říká?
    Vítej zpět a měj se krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Pan Jan Werich: „Talisman“ (úryvky)
    Od pradávna říkali si páni,
    že se musí ohlupovat lid.
    Aby pro ně pracoval, aby přitom nereptal,
    aby se zkrátka bál, aby byl klid.
    Aby nesáh pánům na pohodlí,
    ať dře v potu tváře a pak hlavně ať se modlí.
    Ať se krčí v prachu a ať žije v strachu.
    Vymýšleli pro něj stále nové modly.
    Chátra, říkali si páni,
    ta nám vždycky na špek naletí…
    Hrůzu, jenom hrůzu, pouštět na chudáky.
    Oni budou spokojeni no a my ovšem taky…
    Tohle člověk nezmění, to je boží řízení,
    ten dojde spasení, kdo poslouchá rád.
    Neptejte se, co se za tím skrývá,
    neb jsou věci tajemné …
    Ten má spásu jistou..
    kdo se na nic neptá a jen hlavou kývá.
    Bázeň budí v lidech kázeň -
    na to přišli páni zakrátko.
    Veškerá špína vypadá jiná,
    když nad ní zazáří pozlátko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. J.W.Rich neboli Werich v jedné ze svých opilostí hlomozně klel, že to těm českým Gojímům ještě ukážeme, kdo je tady pánem. A jistě měl na mysli ty, o nichž nesmíme mluvit a vyslovovat jejich jména.

      Vymazat
  28. KALIFORNSKÝ RICHMOND CHCE ZÁKAZ NEURÁLNÍCH VESMÍRNÝCH ZBRANÍ

    Vzkaz jednoho příznivce exopolitiky čtenářům:

    Rezoluce rady kalifornského města Richmond ze dne 19.5. 2015 zakazuje používání neurálních a podobných zbraní, jejichž elektronická palba z kosmu se volně šíří v prostoru a zasahuje bezbranné obyvatelstvo.

    Tato rezoluce má určitý skrytý politický účinek na celé USA i svět. Jak známo, docela hodně je zacílených osob ilegálně ozařovaných novými zbraněmi v Evropě, včetně České republiky. Možná budou následovat další města i mimo USA s vydáváním takovýchto zákazů.

    Níže jsou přiloženy odkazy, především video-záznamy celého dlouhého jednání rady města Richmond k této záležitosti:

    Na místě byly vyslyšeny mj. i názory některých známých zacílených osob (Targeted Individuals), které jsou pod neustálou 24/7 palbou z těchto nových ozařujících zbraní. Hovořili i odborníci na ovládání mysli (Mind Control).

    Takže tedy lokálně, v Richmondu v USA, zacílené osoby vyhrály! Bylo dosaženo dokonce i zákazu chemtrails. Jinak zájemcům doporučuji si příslušné video stáhnout z YouTube co nejdříve. Jak známo, může se stát, že třeba vbrzku už daná videa nebudou k dispozici.

    http://sireweb.ci.richmond.ca.us/sirepub/pubmtgframe.aspx?meetid=593&doctype=agenda

    S pozdravem čtenářům anonymní přispěvatel, příznivec exopolitiky :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Good luck and have fun

    OdpovědětVymazat
  30. http://svobodnenoviny.eu/pristehovalecka-vlna-se-da-zastavit-do-roka-a-do-dne/

    OdpovědětVymazat
  31. Zajímavý článek o naší slovanské historii hlavně té ruské. Všechno bylo nejspíše jinak než jsme se učili:

    http://aeronet.cz/news/putin-odhaluje-historii-ruska-narod-ktery-nezna-svou-minulost-nema-budoucnost-zkaza-velke-tartarie-1-cast/

    Je tam i druhá část.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.