30. září 2015

20 ruských bojových letů zničilo 8 cílů ISIS v Sýrii

Západní propaganda okamžitě zahájila kampaň proti ruským leteckým útokům na ISIS a tvrdí, že byly vedeny na civilní cíle. Jako důkaz použila mimo jiné údajně "nejnovější" videa civilních svědků, přičemž při bližším náhledu na příslušný youtube kanál je tam vidět, že videa byla vystavena na youtube před dvěma lety a nyní pouze přepsáno datum v názvu (:-)))... (Mám printscreen, kdyby ta původní videa z r. 2013 náhodou zmizela, jako že určitě zmizí...)
Čímž Orgonet cítí potřebu přispět informací z druhé strany, kterou protiruská propaganda jistě náležitě zpochybní, a níže uvedené video od ruského Ministerstva obrany jistě nezveřejní.... 
=Orgonet=


Ruská armáda zasáhla 20 bojovými lety 8 cílů ISIS
Zdroj: http://www.rt.com/news/317101-russia-isis-strikes-intelligence/
Published time: 30 Sep, 2015 17:28
Překlad: Orgonet


Jak oznámilo ruské Ministerstvo obrany, Rusko zaútočilo letecky na 8 cílů Islámského státu v Sýrii, a dodalo, že operace se vyhnuly civilní infrastruktuře. 

„Dnes ruské letecké síly provedly přesné útoky na 8 cílů teroristické skupiny ISIS v Sýrii. Celkem bylo provedeno 20 letů,“ řekl mluvčí ruského Ministerstva obrany Igor Konašenkov. 

Video z leteckého zásahu uvolněné ruským Ministerstvem obrany:


„Výsledkem byl zásah skladů zbraní, paliva a vojenského vybavení. Koordinační centra ISIS v horách tak byla totálně zničena,“ dodal.

Konašenkov řekl, že všechny lety proběhly po leteckém průzkumu a pečlivém ověření údajů poskytnutých syrskou armádou. Zdůraznil, že ruské letouny nemířily na žádnou civilní infrastrukturu a vyhnuly se těmto územím.

„Ruské letouny nepoužily zbraně ani na civilní infrastrukturu ani v její blízkosti,“ řekl.

(Zdrojový článek na RT je průběžně doplňován o další údaje.)

https://youtu.be/K_PzdUSXkdg



P. S. Orgonet:

Psali zájemci o ten printscreen. Tak já to doplním. Zerohedge včera velice rychle zveřejnil článek s 5 videy, na nichž jsou údajně dramatické záběry prvního ruského vzdušného útoku na Sýrii http://www.zerohedge.com/news/2015-09-30/caught-tape-dramatic-footage-russias-first-airstrikes-syria . Toho se chytilo pár dalších dalších webů alternativních informací, včetně Prison Planet a Sorcha Faal, a převzaly to. Mně to bylo podezřelé, protože tam jsou vidět jenom rozbitá města, zranění civilisté, vůbec nic vojenského. Tak blbí Rusi přece snad nejsou, že by stříleli vyloženě po civilních cílech, když říkají opak?
Takže, kliknu na to video na youtube, a pak na jeho youtube kanál (popsán arabsky), a tam vidím, že ta videa byla vystavena před 2 lety (česky; některé údaje, jako počet shlédnutí a tak, holt youtube uvádí v rodném jazyce diváka...), takže jsou z nějakého úplně jiného bombardování. Přepsat název videa a datum v názvu na 30. 9. 2015 může majitel videa kdykoli se mu zachce, ale původní údaje o videu na youtube, jak je vidět, zůstanou. (Takže to je poučení, až by někdo chtěl švindlovat s datem nějakého videa.(:-))) Ten kanál si můžete najít, a v tuto chvíli to tam pořád ještě je, jen přibylo diváků, ale nic moc...
Mně se včera zdálo, že by to mohlo být důležité, ale teď už ani ne, byl to asi jen malý soukromý příspěveček do protiruské kampaně. Nějak virálně se to nešíří, zůstalo to záležitostí pár alternativních webů a do hlavních médií se to zatím ani nedostalo (což včera nebylo jasné, protože mainstreamoví propagandisté si hledali kdeco). Ona je to přece jen okatá blbost, a ti, co to tak rychle zveřejnili, se na to možná ani nekoukli... (například Sorcha Faal, jak si jí/ho vážím, tak tady se asi sekl/a, a pro Zero Hedge protiruská propaganda taky není typická. Prison Planet naopak Rusko moc nemusí...).

Nějak moc kecám, ani to za to nestojí (:-)))

(Kliknutím zvětšíte.)












25 komentářů:

  1. Tak sa mi zdá, že francúzi dnes bombardovali civilov a následne natočené videá použili proti rusom. Minimálne to načasovanie ruského a francúzskeho bombardovania v jeden deň je podozrivé ako aj to, že francúzi nezverejnili video.

    http://www.aktuality.sk/clanok/305167/francuzsko-bombardovalo-syriu-zlikvidovali-vycvikovy-tabor-islamistov/

    PS: Mohol by si zverejnit ten prinscreen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jinak, Francie kolébka zednářstva nemůže přece za globalisty zůstat pozadu. Od států EU nečekejte vůči Rusku nic dobrého. Turci jsou navíc smluvně vázáni v NATO, a tak se není čemu divit, když evropské spojence NATO zradili, a vypustili "biblické kobylky"(imigranty) na jejich území.

      Vymazat
  2. Toto video potvrdzuje ruskú verziu, lebo korešpodenduje s ruským videom

    https://www.youtube.com/watch?v=oqJPVlDdLek

    OdpovědětVymazat
  3. čekal snad někdo něco jiného? Západ pokračuje ve svém tradičním divadélku a neustálém překrucování zpráv jak se jim to hodí a média včetně našich to cvrdlikají o 106. Je mi z toho zle. Bohužel je i hodně lidí co jim to všechno žerou! OTEVŘTE OČI A ZAČNĚTE PŘEMÝŠLET! To je to co mocným pánům na nás nejvíc vadí !!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ano ano, židobolševická ČT informuje o bombardování Sýrie Rusy a druhým dechem o chirurgické eliminaci ISIL spojenci. No ČT je notoricky prolhaná, ale děsivější je, že ji stále mnoho lidí, i z řad mých známých stále věří... lze to vysvětlit?

    Petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Top by chtělo radu asi už jen od patologa

      Vymazat
  5. A začíná se více říkat pravda, viz nejčtenější článek na veteranstoday: http://www.veteranstoday.com/2015/09/29/checkmate/
    A kdo říká pravdu? Putin.

    OdpovědětVymazat
  6. Ukážeš nám teda to stejné video z roku 2013 abychom ho nemuseli hledat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jak píšu v úvodu: Klikni si na odkaz, a z videa na kanál youtube (nadepsán arabsky) snad nemusím všechno strkat až pod nos...

      Vymazat
    2. Jo, Orgo, některým bys ten nos ještě musel navíc utřít, aby byli spokojeni :-)

      Vymazat
  7. Citace z vystoupení prezidenta Putina a více zde ve slovenštině: http://www.zvedavec.org/komentare/2015/10/6606-projev-vladimira-putina-v-osn-28-9-2015.htm
    ..."V tejto situácii je pokrytecké a nezodpovedné hlasne deklarovať hrozbu medzinárodného terorizmu a zároveň zatvárať oči na kanály financovania a podpory teroristov, mimo iného z obchodu s drogami, nelegálneho obchodu s ropou, zbraňami, alebo sa snažiť zmanipulovať extrémistické skupiny, využívať ich služby pre svoje vlastné politické účely v nádeji, že sa neskôr nejako podarí s nimi vysporiadať, proste bez okolkov zlikvidovať. Tým, ktorí skutočne tak konajú a tak si myslia, chcel by som povedať: vážení páni, máte čo do činenia s ľuďmi naozaj veľmi krutými, ale nie s hlúpymi a primitívnymi, nie sú hlúpejší ako vy, a ešte nevedno, kto koho využíva pre svoje vlastné účely. A posledné správy o odovzdaní zbraní tej spomínanej umiernenej opozície teroristom – je najlepším dôkazom. Považujeme akékoľvek pokusy zahrávania sa s teroristami, a najmä ich ozbrojovanie nielen za krátkozraké, ale hroziace požiarom..."
    O co komu jde?
    "Tvrdenie od 75-ročného nemeckého reportéra, ktorý strávil 10 dní na území pod nadvládou Islamského štátu: Jürgen Todenhöfer, bývalý spolupracovník Angely Merkelovej v politickej strane CDU, sa stal reportérom v roku 2000 a špecializuje sa na vojnové reportáže. Počas desiatich dní na línii ISIS zažil preskakujúce guľky a vyhrážky smrťou. Svoje závery Todenhöfer podrobne opisuje v knihe nazvanej “Vnútri IS – Desať dní v Islamskom štáte”. Tvrdí, že Západ nemôže vojensky poraziť samozvaného vládcu kalifátu a píše: “Teroristi plánujú zabiť niekoľko stoviek miliónov ľudí. Západ drasticky podceňuje moc ISIS.” Reportér ich dokonca prirovnáva k “jadrovému tsunami, ktoré spôsobí najväčšie náboženské čistenie v histórii.” Kritici tvrdia, že Todenhöfer sa mohol dostať tak blízko k ISIS len kvôli svojej reputácii kritika americkej politiky v Iraku a Afganistane. Nemecký reportér pred svojim odchodom spísal závet: “Samozrejme, že som videl hrozné, brutálne videá popráv, čo mi samozrejme spôsobilo najväčšie obavy a snažil som sa vymyslieť, ako sa tomu môžem vyhnúť. Každopádne som spísal svoj závet predtým, než som odišiel. Todenhöfer ďalej tvrdí: “Už teraz ovládajú územie, ktoré je väčšie ako Spojené kráľovstvo a ich podporovatelia sú fanatici, ktorí ukazujú také nadšenie, s akým som sa ešte nikdy nestretol vo vojnovej zóne. Každý deň prichádzajú stovky ochotných bojovníkov z celého sveta. Je to najbrutálnejší a najnebezpečnejší nepriateľ, akého som kedy videl v mojom živote. Nevidím nikoho, kto má reálnu šancu ich zastaviť. Iba Arabi môžu zastaviť Islamský štát. Vrátil som sa veľmi pesimistický.” Je to zde: http://www.hlavnespravy.sk/nemecky-reporter-islamsky-stat-planuje-najvacsi-nabozensky-holokaust/688316
    http://www.hlavnespravy.sk/v-mesite-vyzyvaju-moslimov-na-dobytie-europy-pomocou-uteceneckych-vln-splodte-s-ich-zenami-moslimov/687870
    http://www.hlavnespravy.sk/moslimovia-si-idu-do-europy-aj-pre-zeny-o-znasilneniach-media-vacsinou-mlcia/686226
    O tom, kdo uměle, sledujícíc své zájmy, stvořil výše jmenovaný stát, psal již před časem Benjamin Fulford a v tom se zřejmě nemýlil. Více lze pro prohlédání Matrixu najít pomocí vyhledávače, např. duckduckgo.com. Někdo Fulforda na webnode.cz překládá s jednotýdenním zpožděním do češtiny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si p. Fulforda čítam na Benjamin.Fulford. cz, tak dáko, a nie je tam meškanie týždeň .

      Vymazat
    2. Ale jo, dejme tomu, že to tak je, jenomže ve skutečnosti, původně posluhovač Merkelky jel s cílem jiným, než tady píšeš. Každej novinář-papušek, jede hlavně pro svou kariéru. Je schopen zradit i své příbuzne pro lokajství chlebodárci. A pak se v Todenhoferovi ozvalo svědomí, a otočil o180 stupňů! A pro všechny ovce je teď hrdina! Pro mne tedy ne.

      Vymazat
    3. Nezapomeňte, že většina novinářů má konkrétní úkoly od svých šéfů, a za druhé fungují mnohdy jako pátá kolona zpravodajců pro tajné služby. Takže není vůbec na místě novináře z principu věci zase tolik obhajovat.

      Vymazat
  8. K dotupnosti projevu prezidenta Putina: Poznámka editora www.zvedavec.org
    "Zkusil jsem hledat tento projev na stránkách Velvyslanectví Ruské federace pro Českou republiku. Kde nic, tu nic. Stránky působí vyloženě zanedbaným dojmem (nemluvě o amatérském designu), poslední zpráva tiskového oddělení velvyslanectví Ruska je z 4.9.2014. Nakonec jsem projev našel na stránkách Ruské federace pro Slovensko. Proč vyslanectví téže země ve dvou blízkých státech má tak rozdílné webové stránky, je záhadou. A je to ovšem ostuda. Napsal jsem v tom smyslu email adresovaný ruskému velvyslanci pro ČR Sergeji Kiselevu. Pokud odpoví, dám vám vědět."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekl a naznačil tam několik událostí, které teprve přijdou. Ale on už o nich ví dopředu ! Takže min.ví o úloze a cílech globálního prediktora. Ukáže se ještě, zda je pod jeho vlivem, a zda ho poslouchá. Velkou roli v tom hraje církev a její tajné pozadí (jezuité).

      Vymazat
  9. Pekná pakareň od babrakaabraka keď si tie videa nechate isť za sebou po kliknuti na hakybaky tak tam ma rovnaké zábery aj 3 dátumy naozaj len pre IQ abraka dabraka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už to skoro vypadalo, že tu budete zaklínat (babrakaabraka) jak u Fausta :-)

      Vymazat
    2. No tedy, co z vás leze ven (babrakaabraka, hakybaky, IQ abraka dabraka). Co to bylo za akademii ?

      Vymazat
  10. Ale print screen nic neznamená, proč nemůžeš dát odkaz na video nahrané v roce 2013, které je naprosto stejné jako to, které má datum nahrání uvedeno 30.9.2015?

    OdpovědětVymazat
  11. Dyť to vysvětluju... Všechno tam je vidět ... to datum není datum nahrání, to je datum jako součást názvu videa, a název videa může autor kdykoli libovolně měnit a psát si tam datum jaké chce. Pro mě je směrodatné, že video mělo PŘED 2 ROKY xxx shlédnutí.

    OdpovědětVymazat
  12. Je to neuvěřitelné ! Ty,Orgo, pro ty bedny zabedněné aby sis snad zřídil tlumočníka z "orgonetštiny" do češtiny. A bude to jako v té pohádce Šíleně smutná princezna. Královští agenti se po vyhazovu z funkcí domlouvají, co budou nyní dělat ? A oba se uradí, že tlumočníky. Ten jeden ale namítá, že se u nich mluví stejně jako u těch druhých. Ten druhý ho uklidňuje tím, aby to neřešil, protože lidi ještě na to nepřišli :-)

    OdpovědětVymazat
  13. jo hlavně ty bedny zabedněné pořádně pobít hřebíky, aby jim z těch beden něco nevypadlo zbytečně ven.

    OdpovědětVymazat
  14. "Je občas potřebné probudit se z mnohých iluzí " (výrok opatrovnice douglasky z článku Aoliana: Přátelé z Vnitřní Země z 12.10.2013).

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.