20. září 2015

CIA se rozešla s Obamou a slíbila Rusku, že mu pomůže porazit ISIL/ISIS

CIA se rozešla s Obamou a slíbila Rusku, že pomůže porazit ISIL/ISIS

http://www.whatdoesitmean.com/index1914.htm
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
20. září 2015
Překlad: Orgonet



Překvapující nová zpráva pro vnitřní potřeby Kremlu připravená ruskou Zahraniční zpravodajskou službou SVR oznamuje, že Centrální zpravodajská agentura Spojených států (CIA ) „přerušila kontakt“ s presidentem Obamou a začala poskytovat Rusku vysoce utajené zpravodajské/satelitní zprávy o základnách Islámského státu Iráku a Levantu (ISIL/ISIS) v Sýrii.

Podle této zprávy, a jak bylo potvrzeno i německým listem Bild am Sonntag http://sputniknews.com/world/20150920/1027256960/united-states-russia-syria-support-intelligence.html , vysocí představitelé CIA si vyžádali a obdrželi okamžité setkání se svými protějšky ze SVR, které se konalo v Moskvě v pátek 16. září. Tam se zavázali, že pomohou Rusku porazit ISIL/ISIS http://sputniknews.com/world/20150920/1027256960/united-states-russia-syria-support-intelligence.html a oznámili, že tak činí z důvodu, aby předešli totální válce mezi NATO a ruskými silami v oné oblasti. 






Zpráva uvádí, že představitelé SVR byli informování svými protějšky z CIA, že všichni tito američtí zpravodajští agenti jsou „zděšení“ odmítnutím Obamova režimu přijmout od Ruska rozsáhlý seznam známých/předpokládaných islámských teroristů http://www.whatdoesitmean.com/index1913.htm (česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/09/usa-eu-odmitly-prijmout-od-ruskych.html) na základě toho, že „v současné atmosféře to není politicky schůdné“, čímž byla odmítnuta pomoc presidenta Putina na ochranu jak Ameriky, tak Evropy před těmito teroristy, kteří nyní vstupují do těchto zemí po desítkách tisíc převlečení za uprchlíky.

Hněv agentů CIA, jak uvádí zpráva, se minulý týden projevil v šokujícím odhalení o „zpravodajské revoltě http://www.thedailybeast.com/articles/2015/09/09/exclusive-50-spies-say-isis-intelligence-was-cooked.html “ v americké armádě, kdy 50 špiónů veřejně prohlásilo, že jejich otevřená hodnocení války s ISIS byla Obamovým režimem obrácena ve šťastné zprávy, aby se američtí občané nedozvěděli pravdu o vážné situaci, která se nyní odvíjí na Středním východě http://www.thedailybeast.com/articles/2015/09/09/exclusive-50-spies-say-isis-intelligence-was-cooked.html .

Ještě více zaráží to, že tito rozzlobení agenti CIA, kteří se sešli s ruskou SVR, potvrdili, že snaha Obamova režimu vytvořit protisílu ISIL/ISIS v Sýrii byla tak neschopná, že za výdaje 500 miliónů dolarů je cvičeno pouze 5 těchto bojovníků http://www.wnd.com/2015/09/obamas-syrian-fighter-plan-implodes/



Důkazem, jak zlomová byla schůzka a domluva Ruska s těmito představiteli CIA pro úsilí o zničení ISIL/ISIS, jsou výroky presidenta Obamy před ní, kdy 11. září varoval https://www.rt.com/op-edge/315966-putin-syria-us-assad/ , že ruská strategie je „odsouzena k záhubě https://www.rt.com/op-edge/315966-putin-syria-us-assad/ “, „velkou chybou https://www.rt.com/op-edge/315966-putin-syria-us-assad/ “, a v malém povýšeneckém dodatku dokonce řekl, že president Putin „bude muset začít být trochu chytřejší https://www.rt.com/op-edge/315966-putin-syria-us-assad/ “.

Avšak jak uvádí zpráva, ihned po schůzce CIA a SVR president Obama změnil kurs a nařídil svému tajemníkovi pro obranu, aby zahájil kontakty s ruskými vojenskými představiteli http://www.prisonplanet.com/us-says-ready-to-negotiate-with-russia-assad-on-syria.html a pokusil se koordinovat akce ve válečné zóně.

Kam povede nejnovější vývoj, kdy CIA nyní aktivně pomáhá ruským vojenským silám v Sýrii, není dosud známo, protože Obamův režim je znám tím, že neprojevuje v ničem žádnou důslednost … místo toho spolu se svými spojenci pokračuje v ničení Středního východu, při němž způsobil kolapsy států Irák, Sýrie, Libye, Afghanistán, Jemen a Egypt, což vedlo ke statisícům mrtvých a prchajících z této zbytečné genocidy.


Jaký je rozdíl mezi vojenským zapojením Ruska a Obamova režimu v Sýrii? Zpráva připomíná, že ruské vojenské zapojení vychází z faktu, že tam byli pozváni https://www.rt.com/op-edge/315966-putin-syria-us-assad/ , jelikož mají se Sýrii dlouhodobou vzájemnou smlouvu o obraně http://www.examiner.com/article/the-russia-iran-syria-mutual-defense-treaties-the-western-media-missed … kterou nejenže dodrží, ale pokud Sýrie požádá, pošlou tolik vojáků, kolik je třeba k porážce ISIL/ISIS http://tass.ru/en/politics/822046 , aby žádní američtí vojáci již nemuseli umírat.



Další zprávy o válce v září 2015: Putin Authorizes Air Strikes On “American Interests” As Thousands Of Russian Troops Pour Into Syria Fears Explode In Russia After Obama Orders Sudden 9/11 Type War Drill Russian Troops Put On Combat Alert Over Obama Regime False Flag Fears Putin Activates Shocking “Defend Israel” Atomic War Plan US-EU Refuse To Accept Massive List Of 87,000 Islamic Terrorists From Russia

September 20, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


23 komentářů:

  1. Tak že predsa je Benjamin Fulford najbližšie k pravde a to ma velice potešilo že začala spolupracovať časť CIA aj Pentagon z Ruskom. Obama ma sklamal na celej čiare a frau Merkel totol začo vyviedla z migraciou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. RE: pro anonyma nade mnou: Je správne, že CIA konečně kontaktuje SVR, a nabízí spolupráci.RE: pro anon.podemnou: Vidím to také jako dvojsečnou zbraň, zvláště když, to ja ta sama CIA, co před léty spolu s neocony tajně vypěstovala, vycvičila negra a gaye Obamu, aby ho pak nasadila do prezidentských voleb, které napodiv vyhrál. Inu, černé dítě Satana! Od Sorcha Faal a Fulforda mne zprávy nějak nepřesvědčují...promiňte.

      Vymazat
  2. To zní skoro neuvěřitelně ...aby to nebyl nějakej TRIK z USA. Jak někdo může věřit někomu něco z USA. Od tama nepřišlo nic dobrého a mám menší obavy aby to nebyla dvojsečná zbraň. Uvidíme co z toho bude. Případně je možné že se ISIL jen stáhne na jinou zemi a Syrii vyčistí a vyklidí tam IS své pole pusobnosti. To je taky možné. Budou pak řádit ve vedlejší zemi za kterou Rusko už nebude dál ručit...

    OdpovědětVymazat
  3. Kéž by všechny tyto informace byly pravdivé. Takhle to přece dále nemůže pokračovat. Snad se konečně vzchopí i Německo a Francie a nakopou těm americkým agresorům někam. Ti se už ale asi začínají bránit. Jak si jinak vyložit tu novou aféru VolksWagenu v USA?

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrá zpráva. Až na to, že v pátek nebylo 16.

    OdpovědětVymazat
  5. Nemám slov. Čekal by někdo něco podobného? Jestli-že jsou informace alespon z poloviny pravdivé, pak se mi potvrzuje, že svět má šanci za zvrat v dobré. Jen si představit ten okamžik kdy se k nám dostává další a další dobrá zpráva a ty k nám budou přicházet v třeba jako tato zpráva. Jistě, těžko vkládat naději za záchranu světa pouze do rukou Putina, ale věřím, že není od věci nést se na východním větru s ekonomickou podporou BRICS ... kdo ví třeba bychom to dotáhli ke světovému míru a základnímu přijmu pro všechny...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To v kazdem pripade !!! Jen ta nase stupidni vlada,neustale leze do zadku amikum a vzdy stoji na spatne "strane barikady"..... Ale diky Zemanovi se snad neco pohne kupredu !!!!! Ale je to predevsim na nas !!! Nesmime uz vic volit tyhle blbce !!!!!

      Vymazat
    2. Nejenoím blbce, ale též deprivanty, kujóny, taškáře, budižkničemu, chabrusáky a veškerou národu a státu škodící verbež !

      Vymazat
  6. Moc děkujeme za Vaše informace... je skvělé, že jste.

    OdpovědětVymazat
  7. http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/extremy-teprve-prijdou-rodi-se-nejsilnejsi-el-nino-historie/r~a689d850428c11e5a705002590604f2e/

    A teď všichni POVINNĚ mějme strach a klepejme se na myšlenku extrémů. (sranda)
    Ovšem takto to funguje přece, vyjde článek o zdražování potravin a všichni se můžou posr**.
    Někde o něčem napíšou a hned všichni jsou z toho hotový. Tak si z toho dělám úmyslně srandu a říkám si: Proč se kur** furt něčeho bát, když se mě to stejně netýká.
    Však víte proč čtete všechny ty negativní články o tom, jak je na světě špatně a jak jde všechno dopí**? Abyste se z toho strachovali a věřili jak je na světě strašně moc špatně a neměli čas se zamyslet, že jsou tu i hezký věci. A samozřejmě když změníte pohled zjistíte, že na světě je hezky a 99% těch zlých věcích se vás vlastně vůbec netýká. Záleží na tom, jak se vy k tomu postavíte. Buď to přijmete se vším a nebo budete do konce smrti brečet, jak je na tom světě špatně. Omlouvám se všem, který jsem urazil. Mějte se hezky. Mám vás rád lidičky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áno, tým budete šíriť okolo seba i ďalej svetlo. A když nás bude víc, nebudeme se bát vlka nic ! Lebo, kde je svetlo, tma ustupuje bez boja. Očakáva sa práve v týždni od 23 do 28 září rapídny nárast energií,ktoré zatiaľ boli v kozmu tienené. Isté obrovité priestory /bubliny/ boli rozmiestnené, aby energia plynula do našej sféry regulovane. To má byťúplne odstránené. A urobíme tým SKOK - vedomie sa rozšíri buď na jednu alebo na druhú stranu. Kde práve stojíte, kde ste, tam vás to ukotví.
      BE

      Vymazat
    2. My Tebe take !!!!!! Mejme se radi vsichni a vsichni neco dokazeme,tomu verte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Vymazat
    3. Cítím to stejne!

      Vymazat
    4. Ano ano.Moc hezky jste to napsali:-))Vnímám to také tak a kéž by nás bylo hodně!!!

      Vymazat
  8. Počkám si, ale ak áno, tak ISIS skončil...Žiadna iná krajina potom už pre nich nebude, toto je ich zánik, to mi verte!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Účel byl splněn, lov je odtrouben, a jde se spát (totiž ISILáci do hrobů)

      Vymazat
  9. https://www.youtube.com/watch?v=1wY43mS1Apc

    OdpovědětVymazat
  10. OV KSČM Frýdek-Místek : Seznam tajné služby FSB obsahuje jména bojovníků ze Sýrie, kteří operují i v ČR. Roku 2014 kriminalisté z Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu zasahovali v objektech Islámské nadace nedaleko Václavského náměstí a na Černém Mostě v Praze, kde se scházejí muslimové. Oficiálním důvodem prý bylo podezření z vydání a distribuce knihy, která šíří rasismus, antisemitismus, xenofobii a násilí proti takzvaným méněcenným rasám. Údajně se jednalo o knihu Základy tauhídu – Islámský koncept Boha.

    Ale důvod tohoto zásahu byl úplně jiný. Zásah Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu nebyl proveden na základě vydání a distribuce knihy Základy tauhídu, ale na základě seznamu od kapitána ruské tajné služby FSB, který byl v České republice předán ÚOOZ . . http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Cvalin-KSCM-Seznam-tajne-sluzby-FSB-obsahuje-jmena-bojovniku-ze-Syrie-kteri-operuji-i-v-CR-384403

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť vám to tu povídám, že ta imigrace s sebou nese nevíme kolik Trojských koňů plných nažhavených džihádistů.

      Vymazat
  11. A jako vždy bude planetu zachraňovat PUTIN a ruský lid.Proto sláva RUSKU a hanba americkým agresorům.Evropa se musí oprostit od vrahů pod vedením OBAMY a zločinců z WALL STREET!

    OdpovědětVymazat
  12. Tato přepadovka nebyla v Praze,ale v BRNĚ.Arabové podali protest a žalobu!

    OdpovědětVymazat
  13. USA nevěřím !!! Dělají to jen pro svoji záchranu. Nemohou přece dopustit, aby Rusko udělalo v regionu pořádek bez USA. Co by potom na to řeklo světové veřejné mínění? Minimálně by to vyznělo tak, že Rusko je schopnější než USA i u těch nejjednodušších lidí. USA by ztratily i ten poslední zbyteček kreditu, jestli ještě někde nějaký mají. Jsem přesvědčen, že Putin s nimi zamete a udělá z nich blbce, jako v předchozích diplomatických střetech.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.