24. září 2015

Husté chemtrails v Londýně.

Nedělní ráno v Londýně. Vím, že podobné filmy si může natočit každý z nás i doma, ale tohle mi zrovna padlo pod ruku jako didaktická ukázka nepochybného záměrného sprejování. Kdo by si ještě mohl myslet, že něco takového provedla v neděli ráno normální dopravní letadla?? (:-))) =Orgonet=

https://youtu.be/rOYA54k_8e0



Tag: London, Londýn, chemtrails.




17 komentářů:

  1. Asi to přeprogramovávání mozků působí i tak, že si řada lidí dobré vůle myslí, že ty čáry dělají buď dopravní či vojenská letadla. Zrovna včera vyšel článek o chemtrails na jednom alternativním webu v Los Angeles http://galacticconnection.com/chemtrails-just-another-conspiracy-theory/#sthash.jKZQaa1M.735J6juU.dpbs http://chemtrailsplanet.net/2013/01/12/neurologist-warns-aluminum-in-chemtrails-could-cause-explosive-increase-in-neurodegenerative-diseases/ Další je odkaz na článek, kde doktor medicíny píše o negativním vlivu nanočástic hliníku a o jejich snadném pronikání do lidského mozku (je tam i foto). Totiž nano hliník snadněji proniká než obyčejný hliník. Tento lékař dospěl k závěru, že to je nebezpečné a že by tento nebezpečný projekt chemtrails měl být ihned zastaven. Důvod je zřejmý - mj. dramatický nárůst neurodegenerativních onemocnění a jejich výskyt mezi mladšími lidmi, což dříve nebývalo. V jiných zdrojích se uvádí, že se vedle nanočástic hliníku sprejují i jiné nanočástice - barya a stroncia. Že se temňáci snaží tlumit pro ně nepohodlné procesy (mezi pro ně nepohodlné procesy patří duchovní probuzení lidí). Proto ty jedy také ochromují šišinku. Jakoby ty chemtrailsové čáry obsahovaly i nějaká zaklínadla, aby to lidi neznepokojovalo a aby to dobře přijímali. Mluvčí Resistance Movement uvedl, že chemtrails skončí až po Události. Jinými slovy až tehdy, kdy to tady už nebudou dirigovat temnáři, protože tito půjdou (respektive budou vedeni) do jednoho od válu.

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.transformace.info/index.php?option=com_content&view=article&id=1702:kosmicke-vdomi&catid=37:pijata-vnitni-cestou&Itemid=128

    OdpovědětVymazat
  3. To je fakt hustý. Zkuste zajít mezi lidi a říct jim o chemtrails. Vysmějou se vám. Zkuste jiím říct, že rozprašované látky dlouhodobě poškozují zdraví. Poklepou si na čelo. Mám praxi při měření meteorologických hodnot ve vysokých vrstvách atmosféry. Vím přesně za jakých podmínek vzniká kondenzační čára a jak dloho se udrží, než BEZE ZBYTKU zmizí. Vím, jak to bylo před čtyřiceti lety, vím, jak je to dnes. Nemyslím, že lidi jsou blbí, jsou jen zblblí - na tom je vidět obrovská moc medií. Orgonete, jsem ti vděčný za zveřejňování článků o geoinženýrských aktivitách. Pavel Jan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivte se, že nás , co věříme v chemtraisy, většinou pokládají za blázny a smějí se nám do očí ! I Sám Ježíš nás přeci před 2000 lety upozorňoval, že přije doba, kdy moudří se stanou blázny a blázni budou pokládáni za moudré ! Nakonec, ani proroci neměli na růžích ustláno. Většinou byli pozabíjeni. Za to, že se snažili lidem otevírat oči. Ještě pro ty, co se snaří porozumnět: 12 apoštolů Ježíšových je možné chápat také jako předobrazy věcí budoucích. 1 Jidáš, který zradil a Šimon, který než kohout zakokrhal, 3* zapřel. To je naše poslední dějství, které zažíváme !

      dan.

      Vymazat
  4. Svrchu nás sprejují a zespod likvidují nesmyslnými normami...

    http://krucifix.mablog.eu/kauza-tdi-vw-dalsi-snaha-o-rozbiti-stare-evropy-z-usa/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JASNĚ, že je to politický komplot ussa, zničit a zotročit Evropu. Černé a barevné chtějí vyhladit, bílé zotročit. To je plán nwo !

      Vymazat
  5. Takhle to právě teď vypadá nad Prahou!Syčáci kdyby tak šlo ta letadla sestřelovat!Ale také na Ně brzy dojde,hrát si na bohy se nikomu nevyplatilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak jen to tenkrát bylo... "království za koně?"
      pozměnil bych to na "království za protiletadlový kanón" ;-)

      ale teď vážně: přemýšleli jste o tom, KDO v tom má prsty? KDO to platí?
      a jelikož se to děje na celém světě, znamená to, že s tím VŠECHNY VLÁDY SOUHLASÍ???

      Radek

      Vymazat
    2. Přemýšlela jsem o tom kdo,ale asi Bilderberg,kdo jiný?Dokonce se dá i na netu najít odkud letouny startují,ale už nevím kde jsem to video našla.Ale lidé to už aspoň připouštějí.Kdo si umí otevřít astrál tak si to umí z hlavy také vyčistit,proto se ti šmejdi takových lidí bojí.Nevyhrají,ale bude to na doraz.Nadka

      Vymazat
    3. Jak řekl svého času pan Kalousek - všichni v tom jedou. Je to domluvená hra mocných proti nám na snížení (depopulace) počtu lidí na Zemi. Chtějí ponechat jen 0,5 až 1 miliardu. Ostatní, že musí pryč. Jsou to prý zbyteční jedlíci.

      Vymazat
  6. V Londýne demonštrácia, v Prahe demonštrácia, v Bratislave demonštrácia - všade kde niekto vystrčí hlavu bum mu po nej, tými sračkami. Ja som bývala cez 2 roky blízko Liverpoolu a Manchestru, medzi nimi. A to bolo hukotu a stále šedá obloha. Tam som po dvoch rokoch a "vyhorela". Odvtedy mám tzv tinnitus.., tu bývam na Slovensku, v malom mestečku, takže vidím rozdiel medzi lokalitami rušnými a tými spiacimi ako sme my tu. BE

    OdpovědětVymazat
  7. Definice klimateroru (z Aoliana z pošumavských hvozdů: Příběh o srdečném přátelství se statečným Květníkem 24.3.2014):
    "zoufalý akt zkrachovalců, kteří už byli a pouze si prodlužují svůj pseudoživot".
    Ano, Orgo dal video právě z Londýna a právě tam si lidé stěžují na velmi velké sprejování v poslední době...Londýn je jednou z bašt k.a.b.a.l.y.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Londýn je naopak CENTREM kabbaly a budoucího nwo

      Vymazat
    2. To se podívejte na pár slov této písně:
      http://www.orgo-net.blogspot.cz/2013/01/revolta-imperium.html

      Vymazat
  8. Silné znečišťování trvá, zde je foto oblohy v Londýně ze čtvrtka 24.9.:
    http://s29.postimg.org/qvnplpa13/IMAG0067.jpg

    OdpovědětVymazat
  9. Jé to je jako u nás každý druhý den. Kuba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pamatujete se ještě na tu nedávnou půlroční mlhu a oblačnost ? Někdy od října do zač.dubna roku následujícího. Lidi z toho měli v duší bílou mlhu, a sanitky hvízdaly na pohotovosti skoro denně.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.