22. září 2015

Inženýrství Země 1: Odhalení útoku na lidstvo pomocí modifikace počasí

Abeceda geoinženýrství:

Inženýrství Země 1.: Odhalení útoku na lidstvo pomocí modifikace počasí

Úvodní přednáška na konferenci o geoinženýrství 

Redding, Kalifornie, 14. srpna 2015
Dane Wigington
Překlad videa a mezititulky: Orgonet
Obrázky z prezentace a z webu Dane Wigingtona.


(Pozn: Pro pár lidí, co si stěžují, že video je nanic, protože je v angličtině a té nerozumí: písemný překlad přednášky máte pod ním. Nevím, co více mohu udělat. Titulky již nedělám, youtube by mi smazalo účet za použití materiálu cizích stran. A nečtou si tu jen Češi, nýbrž i dosti lidí anglicky rozumějících.  =Orgonet=)


https://youtu.be/zt_RQ7o7U_s?list=PLwfFtDFZDpwutYOt4Ds-626kTMX3gDcuD



Přepis videa - projevu Dane Wigingtona:

Úvod

Nejhlubší vděk všem, kteří přišli na tuto konferenci o geoinženýrství a chtějí se dozvědět pravdu. Pravda, to zajisté není to, co nám říkají. Pro ty, kteří se snaží před pravdou ukrýt, řeknu toto: když stojíte uprostřed silnice, cítíte se líp zády k provozu nebo čelem k provozu? A to je scénář, který tu probíhá.

Žijeme ve společnosti, která je stále řízena tyrany a zbabělci, kteří jim slouží. Touhle cestou nemůžeme už dále jít, nebo už nás nic nezachrání.


Přejdu ke své prezentaci. Je to drsné a je těžké se s tím vyrovnat. Takže, buďme katalyzátory v tomto ohni. Použijme svůj hněv jako palivo a začněme rozsévat ohniska uvědomění, všude po světě, aby nemohly být dále umlčovány.





Název této mé prezentace je Inženýrství Země: Odhalení útoku na lidstvo prostřednictvím modifikace počasí (výše). Pro ty, kteří mě neznají: pracoval jsem v oblasti solární energie u společnosti BechtelPower. O mém fotovoltaickém energeticky soběstačném domě se psalo v největším světovém časopise o volných energiích Home Power.

Přestěhoval jsem se do Kalifornie do oblasti Shasta Lake v očekávání, že tu najdu čistý vzduch. Jako dítě jsem žil ve smogu a toužil jsem po čistém vzduchu. Nemohl jsem pochopit, jak to, že dospělí kolem mě pokládají smog za normální, v pořádku. Přestěhoval jsem se tedy na severozápad, postavil si tam solární dům, a začal jsem ztrácet 60-70-80% solární energie. Evidentně kvůli tomu, co zůstávalo za letadly.

Začal jsem dělat výzkum, spousty výzkumu, pak i laboratorní. Nemohl jsem uvěřit tomu, co se děje nade mnou na nebi. Nemyslel jsem si, že se budu muset zabývat i srážkami a modely počasí, ale musel jsem. Takže, celé to úsilí nebylo něco, co bych si byl přál. Ale když člověk zjistí něco tak obrovského rozsahu, co má vliv na budoucnost, na moje děti, na děti nás všech, pak nemá na výběr.


Co je klimatické inženýrství?

Co je klimatické inženýrství? Je to epidemie lidské šílenosti, lidské arogance. Předčí všechny dosud známe formy tyranie. Klimatické inženýrství je známo pod různými termíny. Management solární radiace, stratosférické aerosolové geoinženýrství, stratosférické aerosolové injekce.



Toto je malý nákres (výše), který je v mnoha vědeckých publikacích rozpracován do mnoha teorií, protože tím chtějí zmást veřejnost. Vidíte tam samé nesmyslné věci, jako vesmírná zrcadla, naprosto neuskutečnitelná, a míchají se dohromady s dálkově řízenými loděmi, vypouštějícími páru. Rovněž neproveditelné. Hnojení oceánů železem – sypání toxického materiálu do moří kvůli hnojení řas, které mají vsakovat CO2 a ukládat jej v oceánu, který je již teď příliš acidický. Umělé stromy na zachycování CO2. Jako bychom neměli opravdové stromy. Na co potřebujeme umělé? A nakonec, co je nejdůležitější, trysková letadla vypouštějící na nebe aerosoly za účelem odvrácení části slunečního záření. Je zbytečné vykládat, že to spíše zachycuje teplo. V celkovém pohledu zachycuje více tepla, než to odráží.



A ještě jeden graf na zobrazující záměr managementu solární radiace (výše). Částice síry prý budou odrážet sluneční záření. Je dávno vědecky dokázáno, že místo toho přispívají k celkovému ohřívání planety. Navzdory všem údajům a vědeckým publikacím na toto téma nás média informují tak, jako by se jednalo o nějaký naprosto fiktivní scénář.

Klimatické inženýrství je největší slon v místnosti. Je to dosud nejkatastrofálnější program lidské rasy. Zasévání částic je největším zásahem do životního prostředí.


K čemu jsou tyto trysky na letounech?





Jak víme, že sprejují? Co tyhle trysky (viz výše)? Jsou umístěny přímo za výfukovými tryskami, aby se jejich proud mísil s výfukovými plyny, a aby to vypadalo jako že vznikají kondenzační stopy. Je to i na komerčních letounech. Letecký personál ani piloti do toho nejsou zasvěceni, ale i komerční letadla jsou k tomu evidentně využívána. Speciální stopy, které po nich zůstávají na nebi, nejsou kondenzační stopy, ale stopy rozptylování částic při managementu solární radiace. Laboratorní testy dokazují, že tento materiál padá dolů na nás, i z vysokých oblastí stratosféry, kam se až letadla dostanou.


Toxická obloha



Každý, kdo si myslí, že takováto obloha (výše) je normální, potřebuje zásadně přehodnotit svoji realitu. Co je na tom normální, žít pod toxickou oblohou? I naše děti žijí pod toxickou oblohou, a to každičký den. To se tolerovat nedá. Radši budu až do posledního dechu bít na poplach a ukazovat lidem, že žijí pod toxickou oblohou, kterou mají na svědomí lidé s neuvěřitelnou aroganci., kteří si myslí, že mají právo si hrát s počasím, s naším zdravím a s našimi životy na Boha.



Čtyři fotografie (výše). Tři z nich ukazují těžce geoinženýrovanou oblohu. Aerosolizovanou oblohu. Ten čtvrtý obrázek: jak často jste v poslední době viděli takovouhle oblohu? Je to tak vzácné.

Jejich programy probíhají už 65 let a mají hluboký vliv na klimatické vzorce po celé planetě. Málokteří z nás znají v uvozovkách „přirozené počasí“. Systém počasí je velmi složitá věc, a vše je hluboce propojeno. Pro ty, kteří si myslí, že těmito systémy mohou zasáhnout proti nějaké škodě: je to stejné jako reklamy na léky v televizi: berte tento prášek, a za nějaký čas vám bude exponenciálně hůře. A další jsou reklamy právníků, kteří říkají, jestliže jste brali tohle, můžete je žalovat. To je mentalita, která řídí planetu. Jak si to mohou dovolit? Protože jim dovolíme, aby si to dovolili. Máme se fajn, máme ajfouny, díváme se na fotbal, ale tahle realita nebude trvat už moc dlouho.


Vnitřek aerosolujících letadel




Podívejme se, co je aerosolizovaná obloha. Když vidíte letadla s okýnky po stranách (výše) a myslíte si, že jsou v nich jenom pasažéři, mýlíte se. V těchto letadlech je spousta věcí, o kterých vám neřeknou. Pokud jde ty, co se snaží to popírat a zlehčovat tento závažný problém: činí tak, protože se bojí nebo protože ztratili kontakt s realitou.


Turboventilátorový tryskový motor s vysokým bypassem není schopen dělat kondenzační stopy (contrails)



Tady je jeden z důkazů, že se nejedná o kondenzační stopy (výše). Je to jen malá ukázka z dokumentu, který najdete na mém webu. Je důležité si uvědomit, že lež o kondenzačních stopách je jednou z největších lží, která kdy byla podsunuta lidstvu. Kondenzační stopy existují, to ano, ale téměř nikdy se nemohou vytvořit za turboventilátorovým tryskovým motorem s vysokým bypassem (high bypass turbofan jet engine). To je právě tento motor, a mají ho všechna komerční letadla a všechny vojenské tankery. Je to tryskou poháněný vysoce výkonný ventilátor, sestrojený kvůli účinnosti paliva. 85% vzduchu, který prochází motorem, není spalováno, motor je za tím účelem takto zkonstruován a je téměř neschopen produkovat jakoukoli kondenzační stopu, kromě jakýchsi nanejvýš extrémních okolností, které existují velmi zřídka.

Čím jdete do větší výšky, tím je tam menší vlhkost. Podmínky jsou tam prostě nepřijatelné, a zejména pro tento motor, aby se vytvořila jakákoli kondenzační stopa. Takže, i když vidíte krátké rychle se rozplývající stopy - oni se teď snaží dělat to skrytěji - nemůže být ani řeči o kondenzačních stopách. Ty dlouhé stopy od obzoru k obzoru ve východní Kalifornii ubyly. Vidíme tam teď častěji krátké světlé stopy. (12:24)


(Pokračování.)

(2. část zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2015/09/inzenyrstvi-zeme-odhaleni-utoku-na_24.html )

40 komentářů:

  1. Škoda, že video nemá český překlad. Jistě více lidí, nejen já, neovládá angličtinu a tak toto video je pro nás, jakoby neexistovalo. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Heleno, protože vím, že více lidí neovládá angličtinu, tak pro ně dělám ten písemný překlad přednášky, kterého sis asi nevšimla (:-)))
      Titulky k videu nechci dělat, protože by mi zavřeli účet na youtube.

      Vymazat
    2. A přes to, na YouTube jdou zapnout titulky z odposlechu. Není to kdoví co, ale někdy se to dá.

      Vymazat
    3. Orgonete vy jste ale nabral po prázdninách grády!Skvělé,jen tak dál,každá lumpárna psychopatů nechť je odhalena a podle vesmírného zákona(Božího-vše co vyšlu se mi vrátí) potrestána!Vše se děje jak má,Temnáři teď budou kopat okolo sebe jak zběsilí a hlavní boj nás čeká.Zlo dostane na tlamu.Nadka.

      Vymazat
    4. Orgonete, mně se tento způsob líbí, protože čtení napsaného textu je pro mně pohodlnější než čtení titulků na videu, které občas nestíhám a musím často video zastavovat. P.J.

      Vymazat
    5. Orgo, překlady stačí. Možná by při rozsáhlých textech stačil jakýsi souhrn hlavních myšlenek nebo faktů :-) Přesto velký dík za Tvé angažmá pro nás okolo Tebe :-)

      Vymazat
    6. Anonymní 22. září 2015 15:24:
      Oh, yes: Orgonete, vy jste ale nabral po prázdninách grády!
      Anonymní 10. února 2015 10:54
      Oh, yes: Děkuji paní Rauni za mnohé, pomohla mi v tom, jak naložit s vlastním strachem. Už se tolik nebojím a snažím se něco dělat. Bude nás jistě po očku sledovat jak si vedeme.

      Vymazat
  2. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1542701209312712&set=yo.100007185421081.2015.www_timeline.&type=1&theater

    OdpovědětVymazat
  3. I dnes je obloha jako olovo, už dávno jsem si začala všímat toho, jak málo slunečných dní je. Obloha samá čára nebo zamžená, je to hrůza, co proti tomu zločinu můžeme podniknout my, občané? Chci opět žít, se svými vnoučaty, pod krásnou modrou oblohu s bílými mráčky, prožívat slunné dny, v zimě jiskřivé, takové už pomalu neznáme. Zbývá naděje, že si toho všímají mnozí vědci a začínají se tím zabývat, snad se to v budoucnu změní a příroda nás bude těšit svou krásou a přirozeností.

    OdpovědětVymazat
  4. Presne tak... je to arogancia najhrubsieho zrna... sami si se**me do vlastneho hniezda, pritom sme spokojni s technikou, telkami, autami...
    Vobec, ale vobec nehladime do buducnosti... akoze co technicky vydobytok to posun k sebazniceniu... ale stale mi vrta v hlave otazka, ze aj ti arogantni hajzli, co to robia tu ziju, dychaju a maju rodiny... ani im to nevadi???? Vychadza mi, ze clovek nech je aky chce, sam sebe dopraje vzdy to najlepsie co moze....Takze? Co? Nie su to ludia? Akoze skutocne je mozne, aby bola pravda, ze to robi neclovek? Ze sa (ako)dostal az tam kde moze vsetkym skodit, a nikto z okolia si to nevsimne? Ved niekde v procese sa predsa museli stretnut s ludmi, nie? Napr.poziadavka na konstrukterov, ja keby dostanem nezvycajnu poziadavku na vyrobu novych dielov v lietadlach, tak uz zbystrim pozornost...aj keby to vysvetlovali akokolvek logicky, ze je to inovacia, uz asi kazdy pocul o chemtrails, tak si to overim, nie? Zacnem patrat a sirit osvetu...niekde by som predsa narazila na fakt, ze nieco tu smrdi a mizno aj k zadavatelovi objednavky...

    Ja neviem.... uz su dokazy, uz to skoro vsetci vieme a americania sa tak radi sudia pre vsetko.... a to, ze ich /nas/ niekto sustavne travi, tak to nikoho nestve?

    Verim, ze je to tak, ale stale mi tu este cosi chyba... nad nasimi hlavami, pred nadimi ocami, za nasimi chrbtami sa deju obrovske veci, ohavne a stale sa im dari vacsinu ludstva presvedcit, ze vsetko je v poriadku, o nic nejde... Pride mi to tak nerealne, lebo viem, ze mat moznost zistit, vypatrat, tak to robim... tak konam...

    Jasne, ze niektori konaju, ale trva to uz roky a prakticky ludstvo ako take nic neriesi.... presne ako s Fukusimou... situacia sa zhorsuje, nasledky sa zhorsuju,buducnost to ukaze.... a Nikto nic neriesi...

    Cele je to divne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už není arogance.Jsou to zločinci.

      Vymazat
  5. Neumim anglicky skoro vubec. Obcas neco pochytam z videa ale i tak moc diky za preklad! Cennim a ostatni by meli taky. Dik

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím, dobrý článek na video se mrknu až se mrknu jen co se mi dočte ten přepis .) .Jinač by mě zajímalo to s tím smazáním účtu. To kvůli těm titulkům ? Nebo kvůli tomu videu co bys tam nahrál ?
    Jo a jinač jsem z 95% možná 99.9% zvítězil nad morgelony. Našel jsem chlápka,sice to je údajně podvodník který obírá lidi, ale pro mě zlatý člověk jelikož mě poskytl informaci kterou od okamžiku co jsem ji na sebe aplikoval, jak když utne zastavila projevy morgellonu v mém těle. Asi to v sobě ještě budu mít a nejspíš to budu mít celý život. Každopádně veškeré projevy jsou pryč !! Navíc je to tak jednoduché že jsem k tomu i přes mou velkou důvěru přistupoval skepticky. O co jde ? Podržte se, o MAGNET ! To co mám na dosah ruky celý život, to poslední čemu bych věřil že by ¨pomohlo. Vyzkoušel jsem všechno prostě vše, čím dál radikálněji jsem upravoval stravu a pomalu ale jistě to bylo čím dál horší a už jsem přestával mít sílu na vše.. Poslední věcí bylo koloidní stříbro zinek 50/50 ppm a vilcacora. Oboje pomohlo, oboje ale jen na chvíli a málo. Vilcacora ta se chvíli držela ale díky jejímu detoxikačnímu efektu to bylo spíše horší než lepší. Jakmila jsem objevil to o těch magnetech hned jsem si vzpoměl že mám doma někde hematitový náramek, ale obával jsem se že to bude slabé, jelikož ten chlápek doporučoval 1000 000 gausů což je hodně moc. Ale ihned co jsem si nasadil ten náramek.. . KONEC.. konec pohybů a svědění na hlavě, konec výkyvů teplot, konec zamlženého myšlení a konec všeho co morgellony obnáší. Ale i tak jsem věděl že by to chtělo neodymy, tak jsem si je pořídil za 300kč udělal si z nich dle nalezených informací o léčbě magnety, takový obojek :D na krk, no náhrdelník se tomu nedá říkat. Pak mám další náramek z hematitu na noze a na druhé dva průmyslově používané půlkruhy ferit. magnetů. A je to tak, prostě mám klid a prvně za celou dobu necelých 15ti let mám obličej zdravý :). Jsem tak rád, ale nechci to zakřiknout je to teprve necelých 14 dní ale i tak jsem si tohle nemoch ani představit, když bylo zlepšení tak max na den dva ale tak dlouho, to fakt vypadá na úspěch. A ikdyž to v sobě mám, tak mít na sobě pár magnetů to není nic oproti MMS, MMS2 ani pití nechutně hořké vilcacory. Dokonce jsem udělal test a snědl nanuk a jesenku ( nemyslitelné s morgellony ) a nic !! Trávení naprosto v pořádku a žádné pocení je to skvělé ale hlavně jsem rád za tu lehkost přemýšlení. Nemusím hledat slova jak kdybych byl retardovaný.. únava sice pořád je ale je menší a na ni taky dojde. Za 14 dní začnu napravovat co to svinstvo napáchalo. Především budu dělat na odhození těch špatných berlí za které jsem sklidil takové soudy od mnoha lidí. Takže se blýská na lepší časy. Vzhledem k tomu co se ale děje tak to vypadá že sotva se dám do pořádku tak mě sejme nějaké pako muslimské. Nebojím se ani trochu :D asi bych se tomu stejně na druhé straně zasmál :D Když tak z toho klidně můžeš udělat zase zprávu, jelikož nejsem sám kdo to má. Dost by mě zajímalo jak by magnety působily na někoho jiného a taky ostatní co to maj by to bych řek rádi vyzkoušeli. Mějte se ať se daří a pokud si to někdo z morgellonovými problémy čtete tak doufám a přeji ať to pomůže i vám. Je to humus pro zdravého člověka nepředstavitelný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michal ako sa to vlasne prejavuje? Po tele mám červené vyrážky mám 54 rokov a kožná tvrdi že mám akné a ekzem na nohách svrbí to štipe to ,Mám bolesti hlavy neskutočná únava cez deň ,ožijem na pár hodin v noci do tej tretej potom my zapišťi v uchu ako keby som zmenil morskú výšku .tlak a zachvýlu zaspim ,rano ani za svet vstať som ako mrtvola.Ešte mám problemy zo svalstvom lýtka sa my mykajú až do poriadne bolestivého krču pravidelne chodim na EMG teraz som bol na EEG výsledky budem vedieť až októbri.

      Vymazat
    2. Rozhodně bych si nechal udělat testy na borélie a chlamýdie. Podle projevů to může být jedno z toho nebo i obojí.

      G

      Vymazat
    3. To mám vyšetrené vysledky sú v poriadku aj do Nemecka posielali vzorku 2x my robili aj lumbalku

      Vymazat
    4. Anonyxmní 23:32
      Rozhodně bych zhodnotila, jaké používám prášky na praní a především aviváže ! Pyžama prané v avivážích jsou opravdu nejhorší zásah na pokožku ! Tělo se v noci přirozeně potí a všechny tyto chemikálie jakoby vsává do sebe. Kdysi jsem řešila podobný problém, jak popisujete. A další velmi důležitá věc : Pijete čisté čaje? Bez slavných "příchutích po ovoci "? Čistou vodu nebo ony "minerálky" v uvozovkách ? Kolik tekutin za den vypijete ?Proto, hledejte hlavní příčinu kožních nemocí zde a ne jinde ! To je hlavní lék !

      dan.

      Vymazat
    5. No tam bude pes zakopaný už dlhší čas mám podozrenie na tie aviváže,len že u mamičky nepochodím to tam musí byť a hotovo.Už som potajomky ručne vypláchal podušku,pyžamo,uterák v čistej vode ako som to sušil ma chytila a bolo to kriku a šup zas do pračky :) Lebo ma aj dusia tie "Vône" mne menej vadí bezďák v autobuse ako baba čo padla do "Voňavky´a keď sa tak stretnú viacere tak sa idem udusiť .Skúsim tu moju presvedčiť bude to ťažké .Vodu z vodovodu len pijem ,,,ako ma smedí dnes je vlhko prší tak 3 litre vody a keď bolo teplo viac ako 5 litrov za deň

      Vymazat
    6. Hodně štěstí , ať ten boj s maminkou vyhrajete ! :- )) Některé ty aviváže jsou opravdu peklo ! Ale ve vašem případě bude opravdu lepší, je na čas vyřadit ! Vlastní rodinná zkušenost. :-((

      dan.

      Vymazat
  7. Jo a jen pro usnadnění práce všem co je nebaví čtení. Linguatec voice reader je šikovný program který vám cokoli přečte vcelku dobře poslouchatelným způsobem jakýkoli text, dokonce i v podobě documentu s koncovkou .doc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik šikovný program za 500€ račej budem čitať

      Vymazat
  8. Díky moc. Děláš skvělou práci a hodně lidem otevíráš oči včetně mě. Smrt MATRIXU.

    OdpovědětVymazat
  9. děkuji Orgonetu za mnohé - oči otevírající příspěvky . Díky . Mirek

    OdpovědětVymazat
  10. Prvopodstata a Orgonet jsou mé nejoblíbenější stránky. Karel

    OdpovědětVymazat
  11. Škoda že nesprejovali v lete počas tých horúčav, normálne som kukal a čakal, že by mohli začať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smažili nás ti teroristi klimoušský jak prasata na pekáči

      Vymazat
  12. Citace z videa: "Žijeme ve společnosti, která je stále řízena tyrany a zbabělci, kteří jim slouží. Touhle cestou nemůžeme už dále jít, nebo už nás nic nezachrání.". K tomu lze na aktuální téma dodat:
    V sobotu zde Martin v diskusi dobře upozornil na společnou meditaci od 19 hodin našeho středoevr. času: "V neděli od 19:00 se koná celosvětová meditace za uzdravení Evropy: http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/celosvetova-meditacia-za-uzdravenie-europy-20-9-2015-19-00 Případně lze i zveřejnit jako samostatný článek, díky." Když chceme být úspešní, musíme se pospojovat. Pozitivní vizualizace má velkou pozitivní sílu, jen ji málo využíváme. Tato meditace byla úspěšná. Je zajímavé, že největší odpověď přišla ze SRN (sledovanost videa k meditaci dosáhla cca 16 670 lidí) a z Maďarska (cca 11 308 lidí), kam přišlo mnoho uprchlíků. Anglicky rozumějících bylo cca 6 400 a Čechů a Slováků cca 3 654 (byli mezi nimi orgoneťáci i ti z inner-light..), více než např. Francouzů, Španělů... Světelné síly prosí držet a ukotvovat světlo do zemské energetické mřížky každý den. Světelné síly daly najevo, že se společná práce daří a bude se každý den společně pokračovat od 19 hodin našeho času. Další věci k tomu jsou v odkazech:
    http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/celosvetova-meditacia-za-uzdravenie-europy-20-9-2015-19-00
    https://www.youtube.com/watch?v=XN7KQIQiFlc (návodné video k meditaci v češtině teď každý den od 19. hod.)
    http://www.2012portal.blogspot.cz/2015/09/meditation-for-europe-report.html#comment-form (původní zdroj mluvčího Resistance Movement, které má své představitele na povrchu, ve Vnitřní Zemi i nad) https://www.youtube.com/watch?v=wXYiSd3vqJo (podobné video v latině dnešní doby)
    A také v tom původním zdroji je další jednoduchý návod, jak držet světlo a aktivovat přítomnost Bohyně - ženského aspektu Božství, který tak rádi temnáři utlačují a pošlapávají... A tak přispět a odstraňovat temnotu. A quote from Nag Hammadi Codices:"THE LIGHT WILL OVERCOME THE DARKNESS AND BANISH IT. THE DARKNESS WILL BE LIKE SOMETHING THAT NEVER WAS, AND THE SOURCE OF DARKNESS WILL BE DISSOLVED".
    Orgo má pravdu, že ty věci, o kterých se píše v souvislosti s koncem září (např. masový vzestup) - se v tom čase neodehrají. Bude to jinak. Každopádně světelný průlom nadchází.
    (Volný překlad ze základního gnostického textu: Světlo překoná temnotu a odstraní ji. Temnota bude jako něco, co nikdy nebylo a zdroj temnoty bude rozpuštěn).
    A quote from Drake: "Our planet is the last one that has this evil on it. When the evil here is disposed off, there will be no more anywhere". No to je přímo sladké - no more anywhere.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím jestli meditace něco zmůže. Chtělo by to vyjít do ulic, demonstrace, ať politici ví, že víme, třeba se jim trochu pohne svědomí nebo dostanou strach, aby se věci začaly měnit.

      Vymazat
  13. Zdravím,
    všimol som si že sa práškuje vo veľkom hlavne v noci. O siedmej ráno je vidieť ešte pozostatky z chemických oblakov po celej oblohe a o ôsmej sa oblaky strácajú. Aspoň tak je nad Bratislavou. Cez deň sa práškuje miernejšie. Ale každopádne už tá obloha nebýva taká modrá ako kedysi. Takisto je otázne aj tohtoročné leto. Žeby uvítacia klíma pre migrantov? :)

    OdpovědětVymazat
  14. Michal P,
    Kdeto kupim taku aparaturu magneticku, musim sa aj ja vizbrojit koloidne striiebro po tyzdny bez ucinku,prva zoznamka z morgelonmi v mojom pripade, strach,uzkosť,hnedsomsa musel ostrihať ako mi tancowali wlasi,z koze mi vilezali male vlasočky ktore pochvilke sli zasa dnu, proste des,bum hned nemocnica infuzky, mamka sa uz somnou lucila stilom toto im tam powies hned ta daju na psychiatriu,,, a vlastne tento zazitok ma prebudil do hnusnej reality ktoru kazdy. Vnima svojim spösobom

    OdpovědětVymazat
  15. JAKÝ OSUD MŮŽE STIHNOUT NÁROD, JEHOŽ OBČANŮM JE LHOSTEJNÁ BUDOUCNOST?

    OdpovědětVymazat
  16. "Na nebi bude pozorovatelné něco, o čem se bude říkat, že to svítí. Nebude se dbát na vysokou cenu tohoto divu. Brzy a přeci pozdě lidé poznají, že nebe se chystá k promněně ! Nic proti tomu nemá obranu. Velký hybatel obnovuje století !"(VNP)
    Nechť je k nám Bůh milostivý !

    dan.

    OdpovědětVymazat
  17. No , a už i živočichové začínají být šílení. Vše v chaosu.. Tak ještě odkaz . To nejzajímavější na 26:37 minutě

    https://www.youtube.com/watch?v=YrFe2_LLSV0

    OdpovědětVymazat
  18. Sprejují oblohu, fotím to, vnímám to, že z nás dělají dobytek. Chce to organizovaně oslovit naše poslance, ale napřed vytvořit občanskou iniciativu.třeba tady na Orgonetu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Žijeme ve společnosti, která je stále řízena tyrany a zbabělci, kteří jim slouží. Touhle cestou nemůžeme už dále jít, nebo už nás nic nezachrání."

      Vymazat
    2. Problém je, že většina vědeckých elit je zkorumpovaná. Takže s protestem si ani neškrtnete. Hned vám předložej celou paletu prohášení vědeckých kapacit. Nevím, jak tenhle svět funguje, ale zdá se mi že nám zatím není pomoci. Musíme vydržet.

      Vymazat
  19. Ten chemický sajrajt( baryum,aluminium a kdovíco ještě) je v dešti.Dříve,když karoserie auta zmokla, nebyly tam žádné stopy. Nyní jsou na plechu fleky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo, dožili jsme se doby, kdy nám na hlavy prší různé kyselinky a louhy. Na Venuši je to např.úplně normální :-)

      Vymazat
    2. Co probíhá při modifikacích počasí? Uvedeno dle Aoliana (viz jeho článek na tomto webu ze dne 2.1.2013):
      "Je to pořád kolem dokola: sprejování chemických blivajzů, haarpindování, výroba přízemních prudivětrů, nanicovatých mlh, nebeských deklů a rozplizlých pamračen. Rovněž i tak likvidace přírodních vírů a tvorba nelogických pásů líné oblačnosti, kterou je potřeba vehementně popostrkovat a posypávat vychlazovadly, aby se milostivě někde vypršela nebo vysněžila :-))))))"

      Vymazat
  20. Útoky na lidstvo, které vyspělo, na rozdíl od doby např. před 700 lety, velmi vyspělo, celou řadu věcí chápe a mohlo by se ve velkém duchovně probudit, jsou pomocí umělých úprav počasí a nejen těmito úpravami. Pošlapávači života rozdmychávají i úpravy jiné. Proč? Protože temnáři musejí tlumit všechny pro ně nepohodlné procesy. Jak ještě tlumí ty nepohodlné procesy? Básničku o tom napsal Aolian (viz článek Prazvláštní mutace rostlin a jiné klimateroristické události 22.9.2013)
    Sloka první
    Znám baryovou studánku,
    kde hynoucí je les,
    pij směle břečku ze džbánku,
    ať poznáš, co je děs.
    Sloka druhá
    Za lesem v lánech širokých
    Monsantem pučí řepka.
    Mnoho tam tvorů divokých
    ještě dnes klepne pepka.
    Sloka třetí
    Za řepkou v džungli marketů
    povečeříme spolu
    glutamátovou bagetu,
    aspartámovou colu.
    Sloka čtvrtá
    Ochablé mozku závity
    budou pak lépe kmitat,
    jak určí haarpem nabitý
    globalistický diktát.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.