24. září 2015

Inženýrství Země 2: Odhalení útoku na lidstvo pomocí modifikace počasí



Inženýrství Země 2.: Odhalení útoku na lidstvo pomocí modifikace počasí 
2. část překladu přednášky Dane Wigingtona


Letadla vypínají a zapínají sprejování

Důkaz, že nejde o kondenzaci: podívejte se dobře na video níže. To je KC 10, vojenské letadlo s viditelnými tryskami, a vedle něj letí AWACS. Obě letadla sprejují. Je vidět, jak AWACS vypne na 20 sekund sprejování (0:33) a pak ho ( v 0:55) zase zapne. Myslíte, že jde o kondenzaci? Absolutně ne.

https://youtu.be/0GrspMZJoyE



Když jdete po cestě za chladného dne, jakých už moc nemáme, váš dech se kondenzuje. Když se ohlédnete, vidíte snad za sebou míli dlouhý oblak? 


Ohřívače ionosféry. HAARP.


Tohle je velmi smrtící zbraň (výše) . Je to zařízení HAARP. Stožáry jsou 60 stop vysoké, a těchto zařízení jsou na planetě tucty. Toto zařízení může vyslat 3,5 miliardy wattů radiofrekvencí do ionosféry, způsobit elektrickou řetězovou reakci a ohřát ionosféru až na 15 000 stupňů Fahrenheita nad oblastmi o rozloze stovky čtverečních mil. S následky si nedělají starosti.

Každý, kdo má trochu rozumu, si řekne, že ti pověstní „oni“ to přece nemohou dělat, protože by si to dělali i sami sobě. Ale když se podíváme na realitu, 2000 jaderných bomb bylo na světě odpáleno od doby, kdy vybuchla první jaderná bomba, o níž neměli tušení, co to udělá, ale stejně to udělali, a stále v tom pokračují. Už jich na Zemi vybuchlo přes 2 tisíce. 

Vezměme třeba Fukušimu. To by mohlo zabít nás všechny. Neexistuje žádná technologie, která by mohla Fukušimu opravit. Žádná. Je to jaderný vulkán, jehož konec není v dohledu. A je tam ještě dalších 60 jaderných elektráren. A Japonsko právě začalo znovu aktivovat své zastaralé rozpadlé jaderné reaktory. Tady nemáme co činit se zdravým rozumem. Máme co činit s mocenskou strukturou, která je klinicky šílená. Takže, nepokoušejte se to pochopit zdravým rozumem.

Toto (níže) jsou známá umístění ohřívačů ionosféry na zeměkouli. Pravděpodobně existuje ještě mnoho lokací, o kterých nevíme. Chtěl bych zdůraznit, že toto je totální šílenost vojensko-průmyslového komplexu. Používají atmosféru jako laboratoř fyziky, a my všichni jsme testovací subjekty.

 

Aerosolové mikrovlnami řízené mraky


Takhle vypadají aerosolové mikrovlnně ošetřené mraky (výše). Meteorologická komunita nám říká, že ty řady jsou normální. Vezměte však v úvahu, jak se taková vědecká komunita chová. Například po Fukušimě vědci zvedli limit bezpečné úrovně radiace o 10 000 procent. Změnilo se snad něco? Ne, vymysleli si to jen tak za pochodu. - Máme akademický systém, který je kupován, prodáván a placen mocenskou strukturou. Vědecký systém nám například také říká, že vakcíny jsou bezpečné. Oponentské studie a praxe nám však denně ukazují, že nic není vzdálenějšího pravdě. Taková je společnost, ve které žijeme. 

Ty mraky, které vidíte (výše), jsou aerosolizovány nanočásticemi kovu a jsou elektricky vodivé. Je možno jimi manipulovat za použití radiofrekvencí, například se mohou vzájemně odpuzovat. Můžete si to představit tak, že když dáte na stůl železné piliny a působíte na ně magnetem, vytvoří se linie. Na těchto mracích vidíme stejný scénář. Tímto způsobem se „oni“ snaží vytvořit co největší oblačnou pokrývku, i když je toxická a poškozující atmosféru. To je jejich cíl. Toto je jeden ze způsobů, jak toho dosahují. Tyto mraky jsou absolutně neoddiskutovatelně vystaveny vysílání radiofrekvencí a obsahují velké množství aerosolů.


Satelitní zobrazení je retušováno, abychom neviděli čáry

Zde (níže) máme čtyři radarové snímky. Ty dva horní jsou stejné, liší se pouze způsobem zobrazení. Vlevo je standardní infračervené zobrazení, vpravo je zvýrazněné infračervené zobrazení. Když se podíváte na zvýrazněné infračervené zobrazení, nevyděsí vás ty čáry trochu? „Oni“ ale nechtějí, abyste to takhle viděli. Proto jsou snímky "standardizovány", filtrovány. 


Modelování počasí dělá Rayethon

Kdo dělá modelování počasí? Státní meteorologická služba a NOAA? Ne, Rayethon. Rayethon má s nimi smlouvu o obraně, o geoinženýrství, je majitelem geoinženýrských patentů. Dnešní meteorologové pouze čtou jejich scénáře. To je vše, co dělají. http://www.raytheon.com/capabilities/products/awips/


Sprejování má bránit ohřívání oceánu

Dolní dva radarové obrázky (výše)  jsou také důležité. Když se podíváte na oceán směrem k pobřeží Kalifornie, tento čárový a mřížový vzor vytvořený sprejováním je tam vidět téměř konstantně. Co tam dělají v rámci solárního managementu? Pokoušejí se zabránit termální energii ve vstupu do oceánu. A funguje jim to? Podle toho, že jsme měli v oceánu nejteplejší vodu, jakou kdy zaznamenal východní Pacifik, řekl bych, že ne. Nefuguje to. Celý mořský ekosystém tam umírá. Právě teď. Od Kalifornie až po Aljašku máme stálý „červený příliv“. http://news.nationalpost.com/news/world/red-tide-massive-incredibly-thick-toxic-algae-bloom-in-pacific-now-stretches-from-california-to-alaska (18:00)

To zabíjí naši biosféru. Rybolov na východním se zavírá. 15 tisíc tuleňů bylo vyplaveno mrtvých na břeh. http://www.latimes.com/local/lanow/la-me-ln-toxic-algae-bloom-shuts-down-west-coast-fisheries-20150618-story.html Kolik z toho vám řeknou? Pořád vám jen ukazují přehlídky idiokracie s Donaldem Trumpem, 


Extrémní sucha se šíří po celé planetě



Po planetě se šíří extrémní sucha. Planeta se všeobecně ohřívá. Zákony fyziky však říkají, že k něčemu takovému jako je sucho by nemělo vůbec dojít. V té rovnici je něco, co se nám nepřiznává. Atmosféra s každým stupněm Celsia, o který se ohřeje, obsahuje o 7% vlhkosti více. Na ohřívající se planetě tedy musí pršet všeobecně více. Jediný důvod, proč nemůže pršet více, je ten, že máme atmosféru plnou částic za účelem management solární radiace, a součástí toho je i znečištění. 

Znečištění je velký problém. Pro ty, kteří si myslí, že znečištění není problém, ani jiné lidmi způsobené škody, tak je to naopak, způsobili jsme nesčetné škody ve všech směrech, ale toto je největší problém ze všech. 


Globální stmívání dosáhlo 25%

Jde o globální stmívání. Dnes je již 25%. To znamená, že 25% slunečních paprsků mířících k Zemi, které dosahovaly na planetu před 50 lety, už na ni nedosahuje, a je to výslovný cíl management sluneční radiace. Takže sucho se nám šíří po celé planetě, s hrůznými, opravdu hrůznými důsledky.

Masové hynutí stromů


Rozsáhlé hynutí stromů. Dochází k němu na celé planetě. Kdo ví něco o stromech, vidí, jak hrozně vypadají. Když se média pokusí vůbec o něčem informovat, řeknou, že je to pouze suchem. Ale stromy v krajině umírají tak rychle, že víme, že nám lžou. Když vidíme, jak je spalována kůra těch stromů na straně vystavené slunci, protože množství UV je neuvěřitelně vysoké, protože ozonová vrstva je roztrhána klimatickým inženýrstvím a ohřívači ionosféry, víme, že nám lžou. Může pouhé sucho způsobit, aby byla spalována kůra na stromech na straně vystavené slunci? Nikoliv.

Pokud jde o umírání stromů, zvoním na poplach už asi 10 let. Můj otec byl arborista a já jsem na stromy velmi vnímavý. Když vidím strom, poznám, že není zdravý. Ale nejde o to, že vypadají špatně. Hynou, a to na celé planetě katastrofickým tempem. A nikoliv podle lineární rovnice, to si pamatujte, nikoli lineární, ale začíná to být exponenciální. Hynou severské lesy, i amazonské lesy, druhý největší producent kyslíku na planetě. (20:00)

Lesní požáry zuří po celé planetě. 


(Pokračování.)

(Další zde zveřejněné překlady článků autora najdete pod štítkem Dane Wigington, viz pod článkem.)

28 komentářů:

  1. Dik za info orgonete, ludom drbe teda uz mam aj pochibnosti či vlastne ludstvo ovlada ludstvo"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tu někdo, kdo chce ze Země udělat doslova a do písmene peklo ! A člověk to není !

      Vymazat
  2. Počasí jsem do nedávna, konkrétně do 10.8.2015 sledoval na( IN POČASÍ).9.8.2015 bylo vedro,nějakých 38.C a na noc byly hlášeny bouřky z tepla.Ráno jsem jel přes obec Zbýšov u Čáslavi a tam to skutečně vypadalo jako po silné bouřce(větve a listí na silnici) ale potom jsem se dozvěděl že tam sněžilo a že fotka je na internetu.Foto tam skutečně bylo.Na INPOČASÍ je také diskuse kde se probírá cokoli okolo počasí , v ty dny veder tam šla diskuse o bouřkách a srážkách no a já jsem tam přispěl tím sněžením a dovětkem že se jim ta manipulace s počasím asi trochu vymkla z rukou,po asi hodině jsem chtěl zjistit jestli někdo reaguje a přípisek tam nebyl.Druhý den ráno jsem to tam dal znovu, odpoledne to tam opět nebylo a už jsem se nedokázal ani do diskuse přihlásit jelikož byl můj účet zablokován.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to 8.8.15 mezi Č.Krumlovem a Chvalšinami se prohnala bouře v pruhu jen několika km, která za sebou zanechala hromady krup velkých až jako malé brambory. Technické služby musely ty hromady časně ráno pluhovat (!) aby byla silnice průjezdná !

      Vymazat
    2. To je normální,mě se povedlo takhle zablokovat celou diskuzi.A video přímo z těch letadel jak tam ty tanky se svinstvem obsluhují mi zmizelo ,i všem komu jsem to přeposlala.Nadka

      Vymazat
  3. Chudáci dinosauři až to budou po nás zase přebírat .... takový bordel. Snad nikdy nevynaleznou kolo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raptoři už v kanálech a opuštěných dolech čekají na svou příležitost.

      Vymazat
  4. Citace z Aoliana ze dne 11.6.2013:
    "Takže, temnáři, ať děláte, co děláte, nemáte na vybranou, Univerzální Rozklad si vás stejně najde a budete s láskou podrobeni kompletní zpětné metamorfóze "

    OdpovědětVymazat
  5. Čo sa deje na Zemi už netreba ani komentovať. Kde Boh spravil chybu keď nás stvoril?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bůh - Zdroj neudělal chybu. Chybu udělaly některé bytosti, které si od jednoho okamžiku ve vývoji vesmíru začaly hrát na Bohy. V gnostických textech se těmto bytostem říká archonti a jsou to padělatelé ducha, falešní tvůrci, falešná božstva vytvářející falešné náboženství, které nikam nevede jsouc nefunkčním spirituálním kýčem. Jejich vztah k lidem ja takový, že lidem závidí, škodí jim a brání jim v poznání Nejvyššího. Nejsou schopni pozitivně tvořit živoucí struktrury, jen živoucí strukturu napodobovat a simulovat, což v jejich případě nevede k ničemu dobrému. Bytosti hrající si na Bohy jsou pravou příčinou vesmírných válek, pozemských válek, otroctví, chudoby a dalších nepříjemností. Ale vesmír je svatá živoucí stuktura a proti této chybě systematicky nejrůznějšími způsoby v nejrůznějších dimenzích pracuje, aby ji ve finále zcela vytěsnil a transmutoval. V gnosi je pravdivě uvedeno, na rozdíl od jiných "svatých spisů", které si na to jen hrají, ze Světlo překoná a absorbuje temnotu a rozpustí ji. Pak bude živoucí struktura vesmíru existovat dále, jako kdyby této chyby nikdy nebylo.

      Vymazat
    2. Možná to není chyba, možná je to součást nějakého Plánu, o kterém nevíme nic bližšího, ale tušíme, že tu něco takového je.

      Vymazat
    3. A nemate nejaky zdroj. Cetl jsem o nich
      ( archontech) v nekolika knihach od anastasia novych a bylo to hodne zajimavé. Diky za odpoved : stan.step@seznam.cz

      Vymazat
    4. http://www.bibliotecapleyades.net/biblianazar/esp_biblianazar_jehovah07.htm
      http://www.metahistory.org/gnostique/telestics/MadnessEgo.php
      http://www.gnostic-jesus.com/gnostic-jesus/Syrian-Egyptian/Sethian-creation.html
      http://howtoexitthematrix.com/2015/07/02/is-anyone-coming-to-save-us/

      Vymazat
    5. V češtině: Pokorný Petr: Píseň o perle. Nakladatelství Vyšehrad 1986. Např. strany 25, 212-220.

      Vymazat
  6. http://orgo-net.blogspot.cz/2013/06/aolian-cervnove-prihody-posumavske.html
    Je třeba žádat satisfakci - návod od Aoliana ve výše uvedném článku. To čárování a čarování na obloze má za úkol zabraňovat řádnému slunečnímu záření, aby lidi nepovzbuzovalo k hledání pravdy a k oprášení původních duchovních schopností. Má lidi přimět k tomu, aby se zuby nehty drželi nejrůznějších iluzí a lží a ani je nenapadlo toužit po vyšších vibracích a dimenzích, neřkuli po vzestupu. Jak ironicky uvedl Aolian v článku Modré z nebe a chemtrails ze dne 18. dubna 2011: "Poslušně hlásím, šéfe, že chemtrailsová peřinka je dnes obzvláště vydařená, takže na zem dopadají jen řádně cenzurované sluneční paprsky!"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasná zpráva, slunce je nějak propojené s duchovním probuzením lidí. Slunce je otevřená brána do vyšších dimenzí a má svoji velkou úlohu v transformaci a v osvobození života na zemi. Proto se temňáci - pošlapávači života - snaží všelijak zasahovat v rámci svého umělého antitransformačního teroru. Jaké jsou způsoby antitransformačního teroru? Např. technicko-chemické úpravy počasí, smažení krajiny i hlav mikrovlnami, rozstřikování jedů, otravování lidí, zvířat, rostlin, půdy, vody, oblbování lidí podprahovými podněty ze sdělovacích prostředků apod.. Jde při tom o udolávání přírodních a zdravých základů života, o naimplantování mnohých iluzí, imitací a zmutovaných verzí a o anorganické simulace živoucích struktur, které nejsou schopny sám/sama o sobě existovat, jen na něčem živoucím parazitovat a honosit se zneužitou silou.

      Vymazat
  7. Tak teď nad Prahou-šílené!Sprejují jak diví,kdo to tady povoluje?Jak se proti tomu bránit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj,také si to každodenně říkám a prosím nebesa,ať se už konečně něco stane,co zamezí těmto zmetkům toto dělat!!!

      Vymazat
    2. V 90.tých letech Havlova vláda umožnila smlouvou američanům létat nad ČR jak se jim zlíbí, a dělat tam, co chtějí. Proto asi mají nebe nad ČR něco jako líheň chemtrails, které pak haarpy apod.hejblátky odtransportují na požadované souřadnice mimo ČR. A nikdo je tak nemůže napadnout, že někomu chemovali nezákonně nad hlavou. Oni to prostě JENOM přesunují. A viňte "vítr", že někam něco přesunul :-)

      Vymazat
  8. Jak uvedl Aolian, bez aktivní práce to nejde (viz 28.6.2013 článek zde na orgo-netu Červnové příhody pošumavské bandy antichemtrailsových diverzantů):
    "Tato planeta byla cíleně stvořená k tomu, že zde budou řádně prozkoumány klíčové strategie temnářů a dojde k vytvoření prostředí, které umožní jejich oddémonizování a spolu s tím i zánik veškerých časoprostorů, které nesouzní s podstatou přírodního řádu. Proto se zde sešly bytosti z různých úrovní a různého původu, aby se domluvily, jak na to.
    Naše planeta má tedy jasný směr a cíl s požadavkem na aktivní práci všech zúčastněných stran...Základem přírodního světa je neutrální systém s vyrovnanými jinovými a jangovými energiemi a s vyrovnanou hladinou Výstavbových a Rozkladných složek. Holograficky překryvný náboženský svět je oproti tomu patriarchátní a hlavním cílem tohoto umělého projektu je působit na široké masy veřejnosti, aby jen slepě věřily ve falešná pozlátka a nerozvíjely svoje vlastní Já vím.
    Vzhledem k tomu, jak devastačně byly rozvojem náboženského patriarchátu v minulosti, zejména v temném středověku, pošlapávány bytosti a úrovně s jemnějšími typy energií, coby satisfakce za toto terorizování připadla vůdčí role v likvidaci iluze právě bytostem s převahou ženských energií. Na cestě k likvidaci iluze nás tak provází mnoho příjemných astrálních bytostí, které se dokáží věcně rozhodovat nikoliv na základě emocí, ale na základě faktů. S nikým nemanipulují a ve své uklidňující síle nás vlídně pobízejí k činům pro naši planetu i pro svůj vlastní vývoj. Dobře vědí, že když aktivně jednáme v zájmu Celku, ukrajujeme temnářům celé krajíce energie z jejich potenciálu. Tyto jemnější bytosti jsou obklopeny celou řadou entit s převahou mužských energií, které poskytují jejich duším potřebnou ochranu a podporují je v jejich práci. Duální partnerství ustupuje do pozadí a do popředí se dostává konstruktivní práce ve skupinách. Ze strany astrálních pracovních skupin pracujících na očistě planety je velmi vítáno naše aktivní antichemtrailsové pokusničení. Cloudbustery, orgonity, octování, „vaření“ kyseliny citrónové v elektrolyzéru aj. počiny, to všechno nám bylo vnuknuto ve spolupráci s přírodními bytostmi. S jasným cílem systematicky ukrajovat energetický potenciál temnářům, který jim zůstal vymezený ze Staré Atlantidy. Nic dalšího už nemají pro svou působnost k dispozici, jen tento staroatlanský časoprostor a pomalu ale jistě si ho spotřebovávají:-) Proč to tedy nepodpořit aktivními zásahy do jejich vyumělkovaného počasí? Navzdory tomu, že v partách pokusníků přibývá stížností na četné ataky hmotného i astrálního původu... Pokud si však uvědomíme, že astrální i hmotné werky na ovládání počasí a jiné pekelné stroje jsou kompletně naimplantované na Starou Atlantidu, tyto ataky nás v podstatě nutí především k následující skutečnosti: abychom ze sebe radikálně vykydali staroatlanské astrální nástavby přivtělené do naší duše plus stejně koncipované technické implantáty. Průběžně otevírám astrální brány dalším a dalším pomocníkům odborně způsobilým na likvidaci staroatlanských struktur a energií."
    Prostě přišel hvězdný čas pro otevírání bran.

    OdpovědětVymazat
  9. Nejhorší je na tom, že systém nás drží v práci zavřené před Sluncem, i tak málo Slunce co dopadá nestačí.
    A ti co pracují venku, trochu toho Slunce vstřebají ale s tím i dostanou nářez mikrovlný a chamtrailsový koktejlek jim nepřidá ke zdraví. Nemáme šanci se bránit, protože to řídí Pentagon se svou elitou NATO, pod přísně tajnou taktovkou. Jsou v tom zapojení lidé, kterým tečou velké peníze a naučili se žít nad rámec průměrně vydělávajícího člověka a toho se nevzdají. Přišli by o své možnosti a luxus. A pro tak bezduché tvory, je to více než zdraví chudé společnosti a zdravé fauny a flory. Mají pocit, že si mohou koupyt vše. A zdraví je méně, než peníze, které se neustále sypou.
    Chamtrails, roznáší a podporuje vyry, smrtící houby a plísně pro svět. V moři a oceánech hubý plankton, který vyrábí kyslík. Stromy schnou a spousty požárů ničí přírodní zdroj kyslíku a životní energie.
    Šlapou na vše co může prospět k probuzení obyvatestva. Někteří lidé se poučí, pouze ze svého utrpení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K těm zmíněným plísním: Všimli jste si letos mimořádné zaplísněnosti kaštanů. Vždyť neprší a jsou plesnivé všechny - i ty, co právě spadly ze stromu...

      Vymazat
  10. Odpovědi
    1. Vlaštovko nebuď, říká se, že nejvetší tma bývá před svíténím..

      Vymazat
    2. Temnáři tlačí na pilu proti duchovnímu probuzení lidí, protože duchovně probuzené lidstvo, které si je vědomo svých původních duchovních schoností, lze jen těžko po temnářsku dirigovat. Temnáři provádějí antitransformační teror a terraforming, protože dobře vědí, že naše transformace je může spláchnout. Proto tlačí na pilu, aby byli lidé duchovně i tělesně málo schopní - vezměme si jen nárůst sebevražd dětí a mládeže, zvyšující se výskyt depresí a rakoviny (např. co se týče rakoviny - např. ve Státech a v Kanadě se hovoří o epidemii). Lidé musejí v otrocko-babylónském systému shánět peníze a prakticky to naplňuje celé dny mnohých. A tak to má z pohledu temnářů být, aspoň lidé nebudou mít čas a sílu se duchovně probudit. Nejenom lidé trpí, ale i zvířata a rostlinstvo a pestrost druhů se vytrácí. Kolik psů trpí rakovinou a ty velkokapacitní ustájení pro jatečná zvířata a masové zabíjení, to asi také není v pořádku. Negativní mimozemské bytosti vedly původně duchovně vyspělého člověka směrem do nižších a nižších vibrací, aby pro ně přestal být nebezpečný a aby jako ony bažil po krvi. Máme tu tlak na znečištování a potlačování všeho druhu, vymývání mozků, snižování inteligenčního kvocientu a hlavně emoční inteligence. Neklid, neschopnost se soustředit, neschopnost si představit. Už ani nežijeme v blízkosti velkých zdravých stromů, ale v lesech z antén a věží na přenos signálu a kdejakých vln a frekvencí, které více vyhovují temnářům než nám. A ještě se pravidelně postřikuje a zamřížovává, aby to jó bylo pro pošlapávače života prospěšnější a aby se to přirozené tíhnutí k přírodnímu řádu a k obnovení duchovních schopností podařilo zbrzdit a ještě lépe zastavit. Ale iluzemi proti pravdě nelze donekonečna jít. Proto temnářské elity a elitky od jednoho okamžiku ve vývoji vesmíru budou muset i se svými poskoky a to i v lidské podobě opouštět své državy a ani nebudou mít čas sbalit si fidlátka. Světlo se nadechuje a vydechuje pro metamorfózu všeho, co se zaprodalo temnotě. Vlaštovkám bude určitě líp.

      Vymazat
  11. Tak ma napadlo, že sa už podarilo vytvoriťČasové brány, transportné, či vesmírne brány, ktoré sú k dispozícii jak špeciálnej skupine vojakov tak úzkej skupine ľudí...tzv.elite... ktorá nakoniec aj môže pocjádzať z nášho sveta, ale svoj čas trávi v inej dimenzii, realite, čase alebo dokonca planéte, na krásnom slnku, čistom vzduchu, v informačnom nebíčku, zdokonaľujúcom sa zdraví a evidentnom omladzovaní.... zatiaľ čo rodnú Zem nechávajú vyhubiť, aby si ju potom nanovo spravili podľa seba... a možno tu na to slúžia aj ich starnuce klony, aby sme boli zmatení... a nedokázali uveriť, že to niekto robí úmyselne, keď tu sám žije... pretože pravda, môže byť diametrálne odlišná od toho čo vidíme na vlastné oči...

    Prečo by nevyužili možnosť žiť niekde mimo Zem...ktorú chcú depopularizovať...? Všetko je to len na každom z nás, na jednotlivcovi... každý je ten jediný a správny človek, ktorému môžme veriť na tisíc percent....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skrze brány se prochází a v letošním roce jsou zveřejňovány informace z kosmických tajných programů. Je to mnohem dále, než si většina lidí myslí: Zde je něco v českém jazyce:
      http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/8266-odhaleny-vesmir-i-dil-zprava-pro-lidstvo-rozhovor-davida-wilcocka-s-informatorem-corey-goode-prinasime-ve-spolupraci-s-americkou-televizi-gaiam-tv/ I. díl je možno shlédnout volně bez přihlášení.
      Hlavně to je v angličtině: http://spherebeingalliance.com/
      Člověk, který v tom pracoval a zažil neuvěřitelné, má tyto výše uvedené stránky. V poslední době se vším vyšel na veřejnost. Jeho jméno je Corey Goode. Vystoupil i pro Project Avalon a uskutečnil řadu rozhovorů s Davidem Wilcockem. Světelné síly si přejí odhalení a čím více pravdy člověk odhalí, tím ho více světla zahalí a skrze to tma nemůže.

      Vymazat
  12. Corey Goode dle mluvčího RM neklame. Další věc k branám: http://www.cez-okno.net/clanok/serial-stargate-odpovida-realite-tvrdi-informator
    http://www.cez-okno.net/clanok/corey-goode-obsadili-jsme-slunecni-soustavu

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.