9. září 2015

Klimateror tohoto týdne: extrémní písečná bouře na Středním východě, dvě extrémní bouře v Itálii

Klimateroristické útoky 5. - 9. 9. 2015
Sepsal Orgonet 9. 9. 2015


Nedávný článek nám osvětlil, jakým způsobem klimateroristé uměle vyrábějí silné tlakové níže způsobující různé druhy mimořádného počasí. Pokud jste nečetli, přečtěte si zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2015/09/jak-funguji-nanocastice-aluminia-pri.html .

A tento týden máme hned několik příkladů těchto klimateroristických aktivit.

Písečná bouře na Středním východě 8. a 9. 9. 2015

Státy Středního východu (Sýrie, Izrael, Palestina, Libanon, Irák, Kypr) byly včera zahaleny písečnou bouří, jaká dle svědků nemá v té oblasti obdoby. Jednak přišla mimo sezónu, jednak byla mimořádně intenzívní. Ve spojení s velkým horkem zabila několik lidi a způsobila hospitalizaci mnoha kvůli dýchacím problémům - dušení, astmatu atd. - Dobré na ní prý bylo to, že na čas zastavila veškeré projevy nepřátelství a nálety na Sýrii...
(Klimateroristé mají s výrobou podobných bouří ve světě již bohaté zkušenosti, viz dřívější článek Orgonetu http://orgo-net.blogspot.cz/2015/04/pisecne-boure-po-celem-svete-zahada.html .)

Foto písečné bouře 8. 9. 2015 z Damašku:




Obr.: Písečná bouře 8. 9. 2015 na satelitním zobrazení EOSDIS:



Podrobnější informace o bouři a fotografickou dokumentaci naleznete zde: https://www.rt.com/news/314803-sandstorm-sweeps-mideast-deaths/


Kroupy o velikosti tenisového míčku v Neapoli 5. 9. 2015

https://youtu.be/yarARzbkjI4


Popis výroby těchto obřích krup pomocí nanočástic aluminia a mikrovlnných frekvencí naleznete v článku http://orgo-net.blogspot.cz/2015/09/jak-funguji-nanocastice-aluminia-pri.html .

Několik snímků vývoje této "krouponosné" umělé bouře nad Neapolí ze satelitu Eumetsat. Všimněte si, že vznikla, jak je typické pro umělé meteorologické události, "z ničeho": 

Obr.: 6.00: Ani stopa bouřkové oblačnosti nad Neapolí.


Obr.: 7.00:  O hodinu později je nad Neapolí již mikrovlnně našlehán slušný bouřkový koláč, ba vdolek.



Obr.: 8.00: Koláč se již rozpíná do značné výše. Pouštět kroupy začal údajně až k 11.00, takže muselo proběhnout několik procesů zvedání a obalování krup dalšími vrstvami ledu pomocí uměle vyvolané konvekce.  




Mimořádně silná bouře právě probíhající nad jižní Itálií a Balkánem (9. 9. 2015)

Dnes v průběhu dne klimateroristé zahájili šlehání extrémně silné bouře nad Středozemním mořem, a vodu zvednutou do oblak umělým procesem hodlají spustit na jižní Itálii a Balkán, kde vydali varování před bleskovými záplavami, záplavami a sesuvy půdy. Po celý den veškeré zobrazovače srážek vydávají velice podivná zobrazení, musejí se tam dít hrozné nevídané věci, které se už do zobrazovačů barevně nevejdou, s tak intenzívními procesy se prostě nepočítalo... uvidíme, co to přinese.

Všimněte si řady šlehacích komínů, jimiž zřejmě do oblačnosti vstupují svazky mikrovlnného záření ohřívající vzduchovou hmotu. (Meteurologové si tento v meteurologii nový jev již dříve nazvali "overhelming tops", přesahující vrcholy oblačnosti, a píší o nich "vědecké" práce a dělají si na tom kariéru, a někteří z nich možná opravdu netuší, že zkoumají technologii umělé výroby počasí. (:-))))

Obr. Oblačnost nad jižní Itálií 9. 9. 2015 v 16.00. Zřetelné "šlehací komíny" v zástupu...



Animace vývoje této extrémní oblačnosti, jejíž výroba začala kdesi pod Maltou:




Obr. Klimateroristický projekt bouře 9. 9. 2015 na názorné mapě. Zdroj obrázku: http://www.accuweather.com/en/weather-news/rare-mediterranean-storm-to-br/52267723, kde také najdete více detailů o plánované bouři (plánované srážky apod.)




Šlehání bouře bylo "zahájeno", jak je vidět na yr.no, v 16.00 z jednoho bodu, viz šipky ukazující na "špičku" oblačnosti dole. (Šipky nahoře na snímku ukazují zajímavé vlnění - zřejmě mikrovlnná radiace z jakéhosi zdroje na severu planety, udržující atmosféru severní polokoule v poslušnosti... Pokud to špatně vidíte, pusťte si animaci z http://www.yr.no/satellitt/europa_animasjon.html třeba se zvětšením obrázku .)


A na závěr jedno z výše zmíněných netypických divných zobrazení srážek tohoto umělého bouřkového systému, ať máme dokumentaci co nejkompletnější. No, ono by toho ještě bylo více, ale v nejlepším přestat...  (:-)))





9 komentářů:

  1. Ahoj Orgonete.
    Presne takýto Obraz Písečnej bouře je vo Filme .Interstellar 2014 v 18 minúte a 18 sekunde ako prvý obrázok tejto témy.

    OdpovědětVymazat
  2. Řízení počasí pomocí nanočástic :
    www.svetkolemnas.info/novinky/kontroverzni-realita/2975-zadna-konspirace-experti-popisuji-jak-funguji-nanocastice-aluminia-pri-rizeni-pocasi

    OdpovědětVymazat
  3. Máme se ještě na co těšit. Až začnou z nebe padat kroupy jako melouny, tak mi co víme, se tomu nebudeme alespoň tolik divit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebudeme. Naši předkové znali dobu, kdy padaly trakaře :-)

      Vymazat
    2. anonymní 20:21
      Ne, ne ! Už to nebudou pouze kroupy, ale kamení ! Odborně se tomu říká meteority. Ano, máme se na co těšit. Ale na naše hlavy padat nebudou.

      dan.

      Vymazat
    3. V minulosti na naše území spadl hodně veliký kámen až tak, že vyhloubil kráter Čechy. Hory vůkol Čech jsou pozůstalé vytlačené valy po dopadu a zaboření se onoho "kamene". Vltavíny jsou jeho skromné pozůstatky.

      Vymazat
  4. Snažím se přijít na to, proč tohle všechno dělají, ale zatím mi z toho vychází, že potřebují manipulovat vodními srážkami. Např. je z Evropského pobřeží přetáhnout do města divů. Do Saharské Dubaje. Tam je opravdu velká snaha, aby zeleň a stromoví rostlo a fontány tryskaly!. Tam, kde prostě voda být nemá. Zázrak Dubaje, jak ji známe dnes ,chápu jako tu největší vzpouru proti Bohu. Nemohu si pomoci.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nový babylon a nový pád, jinak to dopadnout nemůže. Ono to těm mocichtivým pitomcům nestačí, že už jednou dostali pořádně po čuni, a málem vymřeli. Když chtějí být vyhlazeni, ať to zkouší dál. Odplata na sebe již nenechá dlouho čekat. Jejich vabank s Bohem je již předem prohraný.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.