22. září 2015

Manipulace počasí nad Evropou 22. 9. 2015

Manipulace počasí 22. 9. 2015
Sepsal Orgonet



Ukázka dnešní manipulace počasí. Podobné probíhají nad našimi hlavami 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. Dnes satelit Eumetsat zachytil nad Evropou chemtrails, které se ještě neroztáhly do souvislé oblačnosti (trvá to obvykle necelou hodinu i méně) takže manipulace jsou znatelné i pro necvičené oko..

Pro názornost vidíte na následujícím videu pohyb oblačnosti od Atlantiku nad Evropu dnes ráno. Připomínám, že veškerá na světě existující oblačnost ("fronta") je v současné době (už mnoho let, minimálně 30) vyrobena či ošetřena pomocí chemtrails a mikrovlnné radiace. I ta "fronta" na videu níže  vznikla "roztažením" chemtrailsových čar do souvislé oblačnosti...

(Pozn. V oblasti Egejského moře vidíme, jak se nafukuje pěkná umělá bouře, to uprchlíci na gumových člunech nebudou mít radost... umělá bouře je zase trochu jiná technologie výroby, najdete na blogu pod štítkem Bouře.)

https://youtu.be/-eWYMh0Gapg



Po okrajích "fronty" jsou v požadovaných oblastech vytvářeny pomocí chemtrails a radiovln tlakové níže, které "přitahují" frontu, čímž řídí směr jejího pohybu.

Snímky z Eumetsatu ukazují dnešní ranní chemtrailsové čáry nad Francií a Českem, které se ještě nestačily "roztáhnout". (Na snímcích o hodinu později už čáry nejsou nápadné, jak se můžete přesvědčit např. na Eumetsatu či jiném zobrazení)

Snímky kliknutím zvětšíte.

Chemtrailsová oblast v 5 hodin ráno nad Českem:



Totéž v přiblížení:



Chemtrails dnes v 6 ráno nad Francií:


Totéž v přiblížení:


5 komentářů:

  1. Vidím to tak, že celé letošní extrémní a prodloužené léto je záměr, aby se uprchlíkům dobře ¨cestovalo¨. Až jich tady bude co nejvíce, přijde opravdová zima a pak teprve začne ten správný šrumec, když budou venku mrznout a začnou si vynucovat ubytování i násilím. Co jim taky zbude, že? Z +40 bude -15 a na to si jen tak nezvyknou. Nakukali jim, jak se tady budou mít dobře a že my vlastně svým pohodlným životem můžeme za jejich bídu. No a nám ukazujou, jak jsou krutí a fanatičtí. Problém je vytvořen, střety nevyhnutné.

    G

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 9:48
      To se mi zdá jako rozumné vysvětlení. Nepamatuji dokonalejší léto ! Ale ty mrazy, nevím, začnou být nervózní z toho zmrzání a budou jak podrážění býci !

      dan.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. No nevím, zda z toho vyjdeme s debaklem jako u Moháče 1526, nebo vítězně jako u Vídně 1683.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.