27. září 2015

Obama je v sunnitsko-islámské náboženské extázi



Obama je v islámské náboženské extázi; "jaderná tsunami" Islámského státu má smést všechny nevěřící

http://www.whatdoesitmean.com/index1917.htm
September 25, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Absolutně šokující nová zpráva připravená ruským Ministerstvem obrany pro potřeby presidenta Putina během jeho nastávající schůzky s presidentem Obamou ve Spojených státech varuje, že americký vůdce se stal „extatickým“ (definováno jako „mentálně zaujat zabýváním se božskými věcmi“), že „není pochyb“, že je pod vlivem sunnitsko-muslimské mesiášské vášně a víry, že jeho činy urychlí příchod Al-Mahdiho, islámského vykupitele. https://en.wikipedia.org/wiki/Mahdi

Podle této zprávy je již od roku 2009 president Obama spojen se sunnitsko-islámskou teokracií Saudské Arábie https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Saudi_Arabia , která ze zákona zakazuje náboženským menšinám praktikování jejich náboženství, a vytvořil si de facto sám pro sebe alternativní hlavní město v "novém" Beverly Hills v Kalifornii, které nyní nazývají svým domovem stovky saudských princů, kteří si tam zakoupili luxusní sídla,  http://www.hollywoodreporter.com/news/new-beverly-hills-riyadh-overruns-753288 . Některým z nich je tam dokonce umožněno sexuálně brutalizovat ženy http://www.dailymail.co.uk/news/article-3248499/Saudi-prince-arrested-sex-crime-neighbors-claim-saw-bleeding-woman-screaming-help-LA-compound.html .

(Foto: Obama se klaní před saudským králem)





Jedním z nejbližších saudských princů je presidentu Obamovi princ Al-Waleed bin Talal https://en.wikipedia.org/wiki/Al-Waleed_bin_Talal , který v roce 1989 pomohl svému mladému chráněnci, pozdějšímu americkému presidentu, vstoupit na Harvardskou právnickou školu http://www.wnd.com/2012/09/saudi-billionaire-did-help-obama-into-harvard/ .

Dalším chráněncem prince Al-Walleda bin Talala, jak vysvětluje zpráva, byl irácký islámský učenec jménem Abu Bakr al-Baghdadi https://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Bakr_al-Baghdadi#US_internment , kterého v roce 2009 president Obama přikázal propustit http://www.thedailybeast.com/articles/2014/06/14/isis-leader-see-you-in-new-york.html z amerického vojenského detenčního centra Camp Bucca https://en.wikipedia.org/wiki/Camp_Bucca v Iráku, kde byl od r. 2004 držen jako „vážná hrozba pro bezpečnost“

V r. 2009, poté, co president Obama nařídil propustit al Baghdadiho, armádní plukovník Kenneth King, tehdejší velící důstojník v Camp Bucca, nepochopil, že tento Saudy vycvičený sunitsko-islámský učenec se má stát nejobávanějším teroristou světa, ale povšiml si, že při propuštění al-Baghdadi řekl: „Chlapi, uvidíme se brzy v New Yorku.“ http://www.thedailybeast.com/articles/2014/06/14/isis-leader-see-you-in-new-york.html



Zpráva dále uvádí, že ihned po propuštění al-Baghdadiho president Obama dále rozkázal americké armádě, aby přenechala irácké armádě, tehdy sídlící ve městě Mosel a okolí, zbraně, výzbroj a různý válečný materiál v hodnotě miliard dolarů http://www.huffingtonpost.com/2011/09/26/iraq-withdrawal-us-bases-equipment_n_975463.html .

To byl velmi důležitý bod, protože když se presidentu Obamovi nepodařilo učinit dohodu s Irákem, aby povolil americkým vojskům setrvat v Iráku, a všichni vojáci byli v r. 2011 odtud staženi https://en.wikipedia.org/wiki/Withdrawal_of_U.S._troops_from_Iraq#Full_withdrawal_.282011.29 , síly al-Baghdadiho dobyly Mosel, odkud prchly irácké vládní síly, a zanechaly jim tam „hotovou armádu“ … což společně s 425 milióny dolarů v hotovosti a ýrobou zlata učinilo al-Baghdadiho a jeho příznivce „nejbohatší teroristickou silou světa“ http://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2014/06/12/isis-just-stole-425-million-and-became-the-worlds-richest-terrorist-group/ .

Dále zpráva praví, že poté, co byl al-Baghdadi tak štědře obdarován zbraněmi a válečným materiálem poskytnutým presidentem Obamou, upevnil své síly tak, že se stal tím, co je dnes známo jako Islámský stát … (ISIL/ISIS https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_State_of_Iraq_and_the_Levant ) … prohlásil, že nyní je právoplatným vůdcem Islámu, načež začal přijímat obrovské podpory nejen od Saudské Arábie, ale i od Kuvajti a Kataru http://www.thedailybeast.com/articles/2014/06/14/america-s-allies-are-funding-isis.html .



Pokud jde o to, proč president Obama a jeho Saudové a spojenecké státy Zálivu podporují al-Baghdadiho a jeho teroristy Islánského státu, zpráva tvrdí, že jde o sunitsko-islámskou víru, že náš svět je „na konci časů“ …. což je víra, kterou sdílejí i šíitští muslimové http://www.frontpagemag.com/fpm/204280/shiites-syria-war-will-ignite-end-times-ryan-mauro

Historky o „konci časů“ se u Sunnitů a Šíitů liší, a jak vysvětluje zpráva, president Obama se postavil na stranu radikálnější sunnitské verze podporované Saudskou Arábií a jejími sunnitskými spojenci… ti volají po tom, aby svět byl veden Muslimy a aby všichni nevěřící buď konvertovali, nebo byli vyhlazeni.

Děsivé je, že dle zprávy tento názor presidenta Obamy a Islámského státu o „konci světa“ nedávno potvrdil německý novinář Jürgen Todenhöfer, jediný západní novinář, kterému byl povolen přístup k nejvyššímu velení tohoto teroristického státu http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/inside-isis-the-first-western-journalist-ever-given-access-to-the-islamic-state-has-just-returned-9938438.html . Ten vážně varoval, že ISIS je „nukleární tsunami“, která chce vyhladit stamilióny lidí z povrchu zemského a prohlásil: „Nevidím nikoho, kdo by měl skutečnou šanci je zastavit.“ http://www.express.co.uk/news/world/607737/ISIS-plan-Islamic-nuclear-holocaust-wipe-hundreds-millions-from-face-earth



I když Todenhöfer nevidí nikoho, kdo by mohl zastavit IS, president Putin vidí, a důkazem toho je „mlčenlivá dohoda mezi USA a Ruskem, jíž bylo dosaženo v minulém týdnu http://news.yahoo.com/tacit-deal-between-us-russia-end-syria-war-133934478.html .

Co však presidentu Putinovi však v naplnění této dohody na ukončení ISIS/ISIL brání, to je sám president Obama. Ten 19. září požádal o schůzku s presidentem Putinem a navrhl dva možné termíny http://sputniknews.com/politics/20150925/1027532205/washington-claims-putin-wanted-obama-meeting.html , ale poté včera lhal a řekl, že o tuto schůzku ho požádal Putin, a tvrdil, že ruský vůdce je v „zoufalé situaci“ http://news.antiwar.com/2015/09/24/white-house-next-weeks-planned-meeting-proves-putin-desperate/ .

Jak uvádí zpráva, ještě horší je, že president Obama ve své poslední snaze ochránitISIS/ISIL zablokoval návrh Ruska zahrnout ISIS/ISIL jako nezávislou organizaci na sankční listinu Bezpečnostní rady OSN http://sputniknews.com/politics/20150924/1027456504.html .

A záležitosti ohledně zacházení s globální hrozbou ISIS/ISIL se vyvíjejí od pouze nepříjemných až přímo ke komickým, neboť dle zprávy president Obama nejen podpořil tento týden návrh, aby se Saudská Arábii hlavou Rady pro lidská práva OSN, ale jeho vláda říká, že to vítají! http://www.haaretz.com/video/1.677351

Pokud jde o to, jak president Obama může morálně zdůvodnit, že Saudská Arábie se stala vůdcem lidských práv v OSN, dle zprávy tím popírá veškerou logiku, protože tento stát nejen tento rok sťal hlavy stovce lidí, včetně dětí http://thinkprogress.org/world/2015/09/24/3705056/after-beheading-100-people-this-year-saudi-arabia-joins-un-human-rights-council-with-us-support/ , ale rovněž dle vzoru ISIS/ISIL reinstaloval barbarský rituál ukřižování k smrti pro ty, kteří poruší jejich náboženské zákony http://www.theatlantic.com/international/archive/2015/09/saudi-arabia-beheading-crucifixion-nimr/407221/ .

Zpráva uzavírá tím, že není známo, že mesiášský zápal pro islámký „konec časů“ presidenta Obamy lze zastavit. Avšak je známo, že že pokud nebude zastavena šílenost presidenta Obamy, náš svět se ponoří do totální války.


September 25, 2015 © EU and US all rights reserved.  Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

56 komentářů:

  1. asi ne náhodou mají černé uniformy a černou vlajku, že? Našel by se někdo, kdo by ty barvy rozumně vysvětlil?
    Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musí vám někdo barvy temnoty, zmaru a smrti vůbec vysvětlovat ? To si pak děláte tady z nás srandičku, ale to pak musíte jinam a komentovat např.takovou Partičku na TV.

      Vymazat
  2. Tento zdroj informací (Sorcha Faal) byl před časem vysmýván a je vidět, že mylně. Nejen tato zpráva potvrzuje, že uvedený zdroj je informován dobře. Ale je to jako se vším, komu se lidé smějí, si často jejich smích nezaslouží a vysmývaný člověk v mnohém posměváčky převyšuje....
    Hlavně se, čtenáři tohoto velmi dobře dělaného webu, nebojte! Strach velmi snižuje vibrační úroveň člověka. A jak bylo řečeno, např. od Rauni Kilde se můžeme učit, jak zacházet se svým strachem. I když to tak často vypadá, nejsme v tom sami! The Brotherhood of the Star má příznačné heslo: Amor Vincit Omnia! A tak tomu bude. Je vidět světlo na konci tunelu. A jak to tedy bude? Čas od října do prosince určitě něco napoví! Orgonetovi 3 krát Zdar!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ojoj ta vaše čeština, ta dostává na frak

      Vymazat
  3. V Beverly, tak to ich veru veľmi dobrý osud nečaká, tupcov a domýšľavcov...Celá Kalifornia už čoskoro skončí pod vodou, to kto im poradil, že tam treba to zriadiť???

    OdpovědětVymazat
  4. Nikdo nemáte pravdu. Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A vy už vůbec ne.

      Vymazat
    2. Ano já vůbec ne, ale píšu to hlavně pro to, že poslední dobou je těch informací tolik, že si myslím, že je zbytečné něčemu věřit. Beztak minimálně půlka lidí věří lži, která je prezentována jako pravda. A ať se to týká čehokoliv. Prostě nikdo nemáte pravdu. Tečka.

      Vymazat
    3. Pro vás by asi bylo lepší držet se přísloví - mluviti stříbro, mlčeti zlato

      Vymazat
    4. Tak ať sem neleze. Prudit si může doma manžela/lku, když mu nedá, nebo děti, když ho/ji neposlouchají.

      Vymazat
  5. Je to človek z Afriky kde dominuje Islam a aj jeho rodina stále žije v Afrike, takže korene na toto agresívne náboženstvo tam sú. ISIS vznikol po agresii USA voči suverénnym štátom a výsledok je totálna anarchia, brutalita, vraždenie, chudoba a beznádej... To je jediný výsledok špinavej, zločineckej a agresívnej politiky USA...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Křídla globálního prediktora (Obama vs.Putin) se připravují na konečný střet KDO z KOHO. Já fandím euroasii, atlantickému (predátorskému) křídlu zmar !

      Vymazat
  6. Texas se nedá .... smete jej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cow boyové s pistolkama jim to určitě natřou :-)

      Vymazat
  7. Tak to je síla! Ale vlastně se ani moc nedivím. Někde vzadu v hlavě mně něco takového, že je muslim, sedělo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě tam někde vzadu v hlavě taky něco sedí. Je to takový malý spratek šotek, a často odsud vykřikuje, že mi chce vládnout.

      Vymazat
    2. A když mu řeknu, že jedině přes mojí mrtvolu, tak mu sklapne a je zas nějaký čas ticho po pěšině

      Vymazat
  8. Chlapec se přestává kontrolovat,začíná být vidět ve výrazu tváře jeho podstata,specielně to vidí ti,co umí hledět třetím okem.Nadka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen na dálku ovládaná loutka. Brzy zmizí, ani nikdo nebude vědět kam. A pes po něm neštěkne, ani ten islámský.

      Vymazat
  9. Zajímavé. Mně se ten černý barák nikdy nezdál a vždycky jsem se divil co ji na něm Orgonete viděl tak mně těší, že už jsi se z toho probral :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nečiňte čertu dobře ! Orgo zase vidí jiné věci, které jsou pro nás také prospěšné. Konec konců každý máme nějaké kostlivce ve skříni. A jen dobře, když ji občas vyklidíme :-)

      Vymazat
    2. No to je dobré ten černý barák :-) :-) :-) Kam vy na to chodíte ? :-) :-) :-)

      Vymazat
  10. Anonymní 18. ledna 2015 16:16
    Víte tady někdo, že celé jméno zní BARACK HUSEIN OBAMA ???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jenže do raný dospělosti užíval jméno Barry Soetoro

      Vymazat
    2. ne ne, Barry Soetoro

      Vymazat
  11. A co loutkáři? Odkud vítr opravdu fouká? Čí je Barak loutkou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uff už som sa zlakol že sa nad tým nikdo nepozastaví.. Ten bastard obannanaman nie je v podstate dôležitý, dôležitý je ten koho poslúcha. Ten koho poslúchajú aj tí čo tisknú dollary.

      Musím však na niečo upozorniť a som zvedavý či som jediný kto si to všimol.
      Poznáte proroctvo o falešnom spasitelovi, mesiášovi? Saudovia majú obamu akoby za mesiáša tak neviem či sa proroctvo nezačína plniť.....

      Vymazat
    2. Nejste jediný, řada lidí, i on sám, tomu věří, že je takovým, co všechny spasí.
      Ale jsou to jen balastní iluzivní smyšlenky, pravda je jiná.

      Vymazat
    3. Globální prediktor dal Putinovi zelenou. A Obamově mafii dal na výběr : buď USA půjde cestou bývalého SSSR, nebo bude zničeno a pokořeno před světem. Zdá se, že obamovci proto v panice poslední záchrany sázejí vše na vabank v ISIS/ISIL. Zapomínají, že i Damoklův meč má obě strany ostře nabroušeny !

      Vymazat
    4. 2. října 2015 12:19
      Zcestný klamavý názor.

      Vymazat
    5. Putin s globálním prediktorem přece nejedná.

      Vymazat
    6. Vysvětlete nám, v čem je zcestný klamavý názor ohledně komentáře Anonymní 2. října 2015 12:19. Pokud víte více a lépe, proč to tajíte ? Nebo si jen hrajete na chytrého ?

      Vymazat
    7. Pro Anonymní 5. října 2015 10:44

      A kdo tady tvrdí, že Putin s globálním prediktorem jedná nebo jednal ? Jste si to zhola vymyslel/a. Nečtěte v textu, a nedovtipujte se, co tam není !

      Vymazat
  12. Černý ďábel v Bílém domě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch ďáblů, co šinou svět ke zkáze, je ve výkonných funkcích po světě více. Ty je třeba co nejrychleji identifikovat, odhalit a odstranit. Pak můžeme teprve říci, že to nejhorší je zažehnáno.

      Vymazat
    2. Jak tu někdo trefně naznačil, Obama udělal z Bílého domu barák (nevzhledná neudržovaná, chátrající budova).

      Vymazat
  13. Fulford to právě uskutečněné slavnostní setkání v N.Y. nazval velkým love-festem vatikánu s roth.schildy. Dali vágní sliby do r. 2030, které pochopitelně nejsou schopny nic vyřešit a světovou chudobu většiny lidí na této zubožené planetě už vůbec ne. No slaďoučkými sv. sliby přeci nikoho neurazíme a vymývané mozečky se aspoň z něčeho na chvíli zaradují...
    Ale jedna věc je zajímavá, papež, jinak velmi studovaný člověk, pronesl řeč v katedrále sv. Patrika na Manhattanu v N.Y. a mluvil o chrislámu. Je to snad první nesmělý krok k položení sv. základu nového nejlepšího světového směru? Ten člověk tam řadou slov zpochybnil kříž; to aby se přiblížil tomu druhému náboženství, se kterým snad teď dochází ke sv. námluvám? K zamyšlení také je, že ač byla řeč sv. otce tak slavnostní na výjimečném místě, přesto o ní hromadné sdělovací prostředky ve světě přinesly jen málo informací a v této zemi už asi vůbec nic. Je to divné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je potřeba prohlédat Matrix - náboženství pro masy po 26 000 let dozadu dělali Archoni ne ve prospěch pravdy, ale ve svůj prospěch. Tohle se jednou začne učit, až začne odprogramování mas.

      Vymazat
    2. Tohle je trefná poznámka, papež začíná mluvit o sjednocení náboženství do jednoho univerzálního už dlouho... může někdo prosím dát odkaz na nějaké informace o tom zmíněném proslovu?

      Vymazat
    3. prosím odkaz na ty informace o tom proslovu... děkuji

      Vymazat
    4. There is:
      http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/09/in-new-york-pope-francis-embraced.html

      Vymazat
    5. To mluví za vše, když papež odhalil světu svou vizi nového světového náboženství - chrislám - spojení křesťanství a islámu. Chci vidět, jak spojí nespojitelné, jak sloučí neslučitelné. To je stejné, jako když někomu přioperujete železnou nohu, a budete po ní chtít aby v ní kolovala krev, stahovaly se svaly, hojily se jí rány, vyrážky apod.

      Vymazat
    6. Pro Anonymní 1. října 2015 9:06
      Nechtějte nás a naše děti učit nesmysly, a raději vemte rozum do hrsti. Uděláte to pro svoje dobro i pro dobro ostatních.

      Vymazat
  14. Jeden ze zajímavých dnešních komentářů na Novinkách.cz:
    Středa, 30. září 2015, 12:20:32
    "Washington “vítá” rozhodnutí OSN jmenovat Saúdskou Arábii předsedou Výboru OSN pro lidská práva (UNHCR). Ač mnozí projevují nad jmenováním Saúdské Arábie za šéfa panelu Výboru lidských práv Spojených národů pobouření, tak jeden národ na to dal svou pečeť schválení. I přes ohavnou historii práv v tomto království US ministerstvo zahraničí toto rozhodnutí OSN „vítá“. Poté, co bylo tento týden odhaleno, že Saúdská Arábie bude předsedat klíčovému panelu OSN pro lidská práva, byli mnozí hlubokým pokrytectví za tímto rozhodnutím šokováni. Salil Tripathi píšící pro Daily Beast poukázal, že „saúdská vláda je nevolená a vedená velkou rodinou, čili klanem,“ který se zvláště vyžívá v popravách vězňů a ze svých poprav dělá veřejná představení.“

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo příslovečné gesto - udělat Saud.Arábii v OSN jako kozla zahradníkem.

      Vymazat
  15. Mesiášovi Nobelova cena za mír!Jak příznačné pro mesiáše.

    OdpovědětVymazat
  16. Čo som si všimla - ako tak ide deň za dňom, pribúda vynaliezavých lidiček, ktorí hýria kreativitou, v pomenovaní istých osôb. Mám na mysli teraz prezidenta Obamu. Ten už dostal prezývok !. Nuž, myslím si, dávate jasný obraz o vlastnej nízkej inteligencii. Za kompjútrom každý hero.
    BE
    ... čo vyšleš, to sa ti vráti.... Vesmír nie je hluchý.

    OdpovědětVymazat
  17. Citace od Paula C. Robertse: "američtí občané i skrze hustou propagační mlhu začínají prohlédat Matrix. Většina už chápe, že vláda USA reprezentuje jen skupinu největších amerických oligarchů a nikoliv je samotné. Změna vyžaduje uvědomění si skutečnosti, jaká opravdu existuje, a toto uvědomění začíná v těchto dnech nabývat na síle." Více zde: http://outsidermedia.cz/p-c-roberts-v-ocich-vetsiny-americanu-ztratila-vlada-usa-svou-legitimitu/
    A to je to, oč tu běží - prohlédat Matrix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prohledat matrix to bychom měli úplně všichni

      Vymazat
  18. Na co chrislám, když letošní pouť do M. měla 769 obětí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo jen takové malé varování a napomenutí samotného Boha, že se mu tupěním Boží Trojice NIKDO rouhat nebude ! Vždyť sám Pán Ježíž Kristus řekl, že jeho Učení neboli Svatou Církev ani moci pekelné nepřemohou. A událost v Mekkce byl jeden z příkladů, které ještě přijdou na bezbožníky a rouhače. A to bez výhrad a bez milosti ! A kdo to nechce chápat, a podřídit se tomu, bude trpět jak prašivý pes. Však brzy uvidíte a uslyšíte. Člověk sice dostal od Boha svobody, ale NE NEKONEČNÉ ! A to se právě naplňuje.

      Vymazat
    2. Jak zde na Orgu uvedl Anonymní 2. října 2015 13:26: "Takové laciné plky, že se nestydíte. Strašit můžete tady jen malé děti."
      Pro autora Anonymní 2. října 2015 12:33: Neřešte člověka, který je zmanipulován nevinně, řešte manipulující temnáře. To je přesně temnářská manipulace: pořád hustit do člověka, že zhřešil a hřeší a že musí trpět. Přitom prioritně se Bohu postavili archonti a začali si hrát na bohy, to oni trpí komplexem kosmické samolibosti; prostudujte si gnosi a pak teprve diskutujte. Gnostikové stále zdůrazňují, že Archonti jsou imitátoři, kteří neumí dělat nic originálního, ale přesto tvrdí, že mohou. Nemohou udělat životní realitu vesmíru, neudělají živoucí zázrak přírody, ale jen bezduché napodobování božského designu či nějakou plastovou umělou substituci. Jinými slovy dokážou jen anorganickou simulaci živoucí struktury. S generováním kosmické chyby z vůle padělatelů ducha lidé nemají nic společného.

      Vymazat
    3. Doporučuji poněkud ubrat v prvním sledu z fantas abychom v druhém sledu z toho nebyli magoras. Ona diagnoza fantas magoras není nijak přínosná pro nikoho z nás.

      Vymazat

  19. Církve = nástroje pro ukotvování Matrixu:
    http://www.odhodlani.cz/news/cirkevne-bohatstvo-su-krvave-peniaze/
    http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/cirkevne-bohatstvo-su-krvave-peniaze-nepodporujte-je-jiz
    http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/c-rkevn-peklo-pro-eny-kter-byly-p-li-jin

    OdpovědětVymazat
  20. Zpráva z: http://www.nwoo.org/2015/10/04/sex-ve-meste-k-azylovemu-silenstvi-prichazeji-jeste-detske-nevesty/#comment-167376:
    "Znásilnění azylanty jsou jedním z největších problémů – především už v prvních záchytných zařízeních. Skutečná pomoc pro postižené znásilněné děti a ženy není k dispozici. A o dovážených „dětských nevěstách“, se nemá veřejně mluvit. Zcela odlišné je to v nové odborné knize Die Asylindustrie (Azylový průmysl). Tam jsou přesně osvětleny různé koncepty pro sexuální uspokojování azylantů, protože každá spolková země jde jinou cestou."....
    Komentář k tomu ze 4.10.11,39 : :"Která matka dokáže nabídnout nezletilou dceru za nevěstu ??? ...Copak se v Evropě nedokáže nikdo postavit proti ?? To jsme opravdu hodně civilizovaný, pokud dovolime, aby mezi námi žili a praktikovali svoje zrůdná zaběhlá pravidla !! ...Nebo se může stát, že dostanou choutky na znásilňování i našich nedospělých děti !! Je mi špatně od žaludku a smutno, co se to děje !!!
    A tohle je další z komentářů na www.nwoo.org ze dne 4.10.,10,30 hod.: "Tohle hrubozrnné video názorně ukazuje dobře připravenou a organizovanou mediální manipulaci. Kromě toho taky pokrytectví sluníčkářů, politiků…Pointa: Na náměstí se sejdou zahraniční televizní štáby /v tomto případě Arte/, zástupce organizace „Islám za mír“ z Washingtonu, přivezou si sebou „imigranta“ /dobře vypadajícího a mluvícího perfektně anglicky/, jednoho poslance, zástupce neziskovky, který se těší na 20 miliónů dotací a cirkus může začít….
    Enjoy….https://www.youtube.com/watch?v=2J8W-HykzCk
    A ty kyselé ksichty, když je to odhaleno. Radost pohledět, jak nás masírují pomocí lží a ono to praskne".....
    No jó, masírují nás pomocí lží i pomocí náboženství a církví, hlavně, aby z nás nebyli bezbožníci a rouhači proti temňáckému matrixu. Však i ta sv. masáž pomocí zaprodaných náboženství a církví namířených proti lidem brzy praskne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A praskne jak shnilý vřed a to nikomu vonět nebude to si pište

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.