30. září 2015

Projev Vladimira Putina na 70. zasedání VS OSN - 28.09.2015 Titulky CZ

Velké díky překladatelce Ireně Aneri za neúnavnou práci ...

Publikováno 29. 9. 2015

https://youtu.be/bRG0qbpVgIA




8 komentářů:

  1. Tip na video: https://www.youtube.com/watch?v=3qVqQE12cns

    OdpovědětVymazat
  2. Jen ať dojde k odkotvení celé té balastní uměle oživované temnářské Matrix pracující proti životu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkotvujte - celý október je vyhlásený za " zakúrime bankám". Ako ?
      Jednoducho, vybratím peňazí zo svojho účtu. Pod strožokom dosť miesta. - AHA, 99 percent mávnmávne rukou, a ten zbytok peniaze nemá.
      Anonymous to nejak urobia... ..

      Vymazat
    2. Všechno je rozkradené, i run na banky tu byl. Nyní se chystá run na účty střadatelů ! Proto pozor, kdo máte velké peníze v bankách, nemusíte se s nimi už vidět v plné výši nebo také vůbec. Dokonce se v EU uvažuje i o tom, že část peněz na soukromých účtech bude blokovaná pro potřeby a projekty EU. A majitelé takového účtu dostanou úřední "bumážku" na to, že sice mají třeba 10 milionů na účtě, ale ne fakticky. To udělají jen pro to, aby takto postižení lidé mohli dostat úvěry, půjčky, hypotéky atd. Přitom postiženému nijak negarantují výši vrácených peněz ani dobu, po kterou si "stát" bezplatně vypůjčil. Proto u mě důvěra v banky skončila.

      Vymazat
    3. Někdo tu ukotvuje, jiný zase odkotvuje, ale nikdo nám dosud neřekl merito věci.

      Vymazat
  3. Matrix musí být zastaven, a hned poté zničen ... navěky !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na matrix platí jedině fix, seškrtat, zmuchlat a zahodit

      Vymazat
  4. V.V.Pjakin prozradil, že ISIS propašovala skrze uprchlické vlny do Evropy několik set CIA vycvičených vojenských velitelů z řady arabských rebelů. Ti mají verbovat uprchlíky (kteří nedostanou azyl nebo práci apod.) jako řadové vojáky na vyvolání války navlas stejného druhu jako je tomu v Sýrii ! Účel válek na Blízkém Východě a v Evropě vč.Ukrajiny a Moldávie má spočívat v tom, že válka bude odtud rozšířena do ruského pohraničí na západě a na jihu, s hlavním úderným tažením na Moskvu a svržení Putina. Pokud se jim to prý nepovede, chtějí provést trestnou odvetu, a všechna válčiště zasypat atomovkami. Na počtech obětí jim prý nezáleží. Chtějí POUZE NOVÁ ÚZEMÍ PRO SVOJE POTŘEBY alias potřeby nwo (depopulace pro nwo problematických národů Evropy a ukořistění zdrojů planety). Je asi opravdu nejvyšší čas se zásobit a vytvářet domobranecké ozbrojené spolky na naši obranu před nepřítelem, který je už (zatím skryt) mezi námi !
    Videa s V.V.Pjakinem jsou cz titulkovíána
    Už v těchto souvislostech začínám chápat cyklus velkoplošných obrazů, vytvořený v prostorách amerického letiště v Denveru ! Možná by Orgonetku stálo za to, tomuto tématu věnovat něco pozornosti, a seznámit s tím další čtenáře.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.