21. září 2015

První bojové střetnutí Ruska s ISIS

Námořní pěchota Ruské federace se již střetla v boji  s bojovníky ISIS v Sýrii

Zdroje:
http://www.prisonplanet.com/breaking-russian-marines-battle-isis-in-syria.html
http://www.segodnia.ru/news/166561
21. 9. 2015, 13.42
Překlad: Orgonet


Námořní pěchota Ruska se nedaleko syrského města Latakia střetla v boji s bojovníky „Islámského státu“.


Jak sděluje ruská informační agentura „Svěžij větěr“, představitelé IS se v noci na neděli pokusili zaútočit na leteckou základnu, avšak padli do léčky. 



V boji údajně ruské síly část bojovníků IS zničily a část vzaly do zajetí.

Agentura také uvádí, že bojovníci, kteří padli do zajetí, měli podrobné plány letecké základny i ostré satelitní snímky s vyznačenými klíčovými vojenskými objekty. To je zajímavé, protože Rusko provozuje základnu teprve asi týden. http://foxtrotalpha.jalopnik.com/perilous-puzzle-su-30sm-fighter-jets-appear-at-russias-1731934051 


Ruská aktivita na základně se zvýšila v pátek po příletu moderních ruských bojových letounů, včetně čtyř SU-30 SM Flanker http://foxtrotalpha.jalopnik.com/perilous-puzzle-su-30sm-fighter-jets-appear-at-russias-1731934051 ; ty jsou přibližným ekvivalentem amerických F/A-18F Hornet.

SU-30 SM je jedním z nejmodernějších letounů v ruské výzbroji, který má k dispozici širokou škálu vyspělých technologií a zbraní, Příští rok má Rusko přidat do své výzbroje dalších 60 těchto letounů.



Rusko poslalo do Sýrie také tanky, dělostřelectvo a útočné vrtulníky a zahájilo komunikaci na vysoké úrovni s americkou armádou, aby bylo zaručeno, že nedojde k nedorozumění vedoucímu ke konfliktu.

Moskva a Washington provozovaly podobnou horkou linku „červený telefon“ během studené války, kdy existoval podobný stav napětí mezi oběma státy, zejména proto, že neokonzervatnivní poradci hrozili Rusku zbraněmi.


27 komentářů:

  1. Tohle jsem dal na fejsbuk :)

    Mohl bych prosím touto cestou požádat své US přátele co vše sledují aby mi poslali pár satelitních snímků z Ukrajiny ? Je hezké že o jedné ruské základně v Sýrii co je tam legálně máme supr fotky každý den. Kde je toaleta, kde tank, atd...Alespoň my co máme hlavu na myšlení víme , že není žádný problém s těmito daty Emotikona smile My by jsme ale rádi i fotky tisíců rusů z Ukrajiny, jejich stovek tanků atd jejich pozic atd... CHCEME PROSTĚ DŮKAZY , VIDÍME ŽE VÁM TO JDE KDYŽ SE CHCE Emotikona smile Děkuji. Také by jsme rádi viděli že pan Prasenko odtáhl z bojové linie a dodržuje minské dohody , a že tedy je vše ok Emotikona smile
    Děkuji Petr Maňásek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdvořile bych se k této výzvě rovněž připojil. Též bych poprosil o fotografie lodí, které od ISIL nakupují ropu, protože terminálů tam zase tolik není a hned by se vědělo, kdo s nimi kšeftuje a taky bych zdvořile poprosil o lepčí snímky opiových polí v Afghánistánu a fotečky US nákladních letadel, ktreré to odváží po tunách...

      Děkuji Petr Svetr

      Vymazat
    2. A nenapadlo vás, že snímky zveřejnilo samo rusko aby dostalo ISS do pasti?

      Vymazat
    3. A nenapadlo vás, že tu jde zase o jednu nepovedenou PC provokaci především pro ty, co se nemohou s IT specialisty rovnat ?!

      Vymazat
    4. vždyť je to jednoduché !!! :D prostě (jako před půl rokem) vemou satelitní snímek a přes fotoshop tam hodí auta z Call of duty (videohra) a máte falšovaný důkaz jako vyšitý !!! :D :D :D

      Vymazat
    5. Těm méně zapalujícím mozečkům se to vždy musí servírovat po lopatě a po lekcích, aby napřed pochopili, a pak přijali realitu, jaké je, a ne jaká se lidem ukazuje (zmanipulovaná, vylhaná). I přesto se najde poměrně dost ignorantů, kteří mají mysl nastavenopu prvoplánově, tedy bulvárně, streamově apod. Pak se nemůžete divit, že jste označováni za blázny, když jim tvrdíte něco jiného, než oficiální média a tisk.

      Vymazat
  2. Multikulturní obohacení dle paní ŠABATOVÉ https://www.youtube.com/watch?v=S9B_DN3Ye4g

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paní Šabatová ať si zajde na šabat, a dá nám se svými multikulti kecy svátek

      Vymazat
    2. Pokud jste mě chtěl nadzvednout ještě víc než už jsem,povedlo se.Ta zrůda sama protizákonně,ostatně jako všichni příznivci islámu,šaría a podobných zrůdností zmiňuje barvu pleti.ŠPÍNA JE ONA a měla by se stydět za to, že vůbec existuje.Celý ten web je na trestní oznámení,už jen za to napadnutí Maďarska.Na internetu mažou vledoprdelové videa o tom jak to ve skutečnosti je a tohle se nechá?Fuj!Nadka

      Vymazat
  3. Hornet a že podobné? Menej obratný a pomalý nepresný, Na Ruské nemá nikto sú najlepšie na svete,Môj tip do 3 týždňov je po ISIL.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ISIL může být rozbit a zničen, ale tím satanael neřekl své poslední slovo k zotročení obyvatel na Zemi. Své džihádisty rozesel po celém světě, a ti čekají, až jim "to" pískne. Má řadu záložních plánů proti nám. A na nás teď bude, zda se necháme zotročit a přísahat věrnost jeho otci satanovi, nebo zda se proti tomu vzepřeme, a přivoláme na pomoc Stvořitelovu moc, kterou slíbil, že ukončí zlo na Zemi jednou pro vždy.

      Vymazat
  4. Někde jsem četla, a zdá se , že mi poslední dobou přichází stále více aktuální ta knížečka Velká Nostradamova proroctví, kterou ne a ne dohledat , a která má hodně daleko ke skutečným centuriiím od Nostradama, kde bylo psáno asi toto:
    "Když vidíme velký konflikt z prava, pak vězte, že hlavní konflikt z leva přichází. Velký hybatel obnovuje století !"
    Já si na výklad těchto slov netroufám, ale něco napovím. Cit.Zjevení 16,12 :
    " Šestý pak anděl vylil koflík svůj na tu velikou řeku Eufrates, i vyschla voda její, aby připravena byla cesta králům od východu slunce"
    "Vody" jsou v Bibli národy, davy, kmeny. A ty: usazené kolem této řeky. Že vyschly, stalo se proto, že národy prostě zemi opustili a šli jinam. Či povražděny. . Jde tedy o jasné znamení doby. Kolem Eufratu jsou země Turecko, Sýrie a Irák. Muslimové. A tyto národy dnes zaplavují náš kontinent. Viz uprchlická krize, že ? A my dnes už víme, že Mohamed nebyl žádný svatoušek, když ve svých spisech nabádá( již přes 1500let !! ) k vyvražďování jinověrců či doporučuje manželství uzavírat i s pětiletými holčičkami. Antonyma všeho toho co učil Ježíš. Je tu také Mekka, kam zfanatizovaní muslimové chodí uctívat kámen proroka. Takové to točení se, či tančení kolem zlatého telete. Atd. atd. To je třeba si uvědomit ! Zjevení Janovo v kapitole 16. mluví o těchto národech dost srozumitelně. Hledá ještě někdo Antikrista ? A ohnivé jezero ?

    dan.




    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Antikrist je už na světě přítomen od Filipojakubské noci 2013. Podnítil Majdan a následnou válku na Ukrajině. Asistoval u vzniku Islámského státu, i u současné migrace barevných nomádů do Evropy. A v současnosti řídí budování sítě podzemních templů pod Prahou, kterou vybral jako budoucí centrum nwo ! Proč myslíte, že je Praze dávána další zelená budování nových tunelových komplexů ?

      Vymazat
    2. anonymní 19:19
      Temláři (strážci pokladu vědění) nebo také zednáři, to jsou ti "vyvolení", kterým se dostalo pocty porozumnět přírodním, lépe ale Božím zákonitostem a obracet je tak ve svůj prospěch. S cílem opanovat celý svět. Viz. Starý zákon např. "...pobijte je, všechny do jednoho je pobijte, nebudou-li se vám klanět !"(Numeri 31:17) Tato sekta či klan ví tedy, jak budovat svět dle svých představ. Z toho si tedy začali říkat stavitelé, zedníci či později zednáři. Činili opak lásky k bližnímu svému. A sepsáním Koránu tak svoji moc posílili, neboť dnes vidíme miliony fanatických národů, kteří "...šli a jdou s obdivem za tou šelmou. (říkají si muslimové) Tedy zvráceným učením, které se tváří jako správná víra. Antikrist tedy panuje na Zemi už velmi dlouho. Ne až od roku 2013.
      Ale s ostatním, co píšete, docela i souhlasím. Zednáři pokračují ve své započaté stavbě, Evropa je na zednářských mapách vykreslená jako panna, kde srdce je v místě dnešní Prahy. Tedy hlavní tepna stvořeného. Je to opět o znalosti černé magie k ovládání světa.

      dan.

      Vymazat
    3. Nechci nijak podezřívat Karla IV., ale i on zřejmě musel být nějak zapojen do těchto tajných struktur v Praze, poněvadž Praha je již od starověku považována za centrum okultismu, magie a čarodějnictví možná nejenom v Evropě. Jsou to fakta, která jsou před námi staletí pečlivě skrývána, a jejich obsah podle stupně zasvěcení znají jen vyvolení a věrně sloužící adepti.
      Není také náhoda, že Karlova nová rozšířená středověká Praha byla odpadlými (tzn.propadlým temnu, zlu) židy nazvána Novým Jeruzalémem (něco jako antijeruzalémem, protože Jeruzalém je jediný a jedinečný na světě. Není žádný další !).
      Proto není nic divného na tom, že si syn pekel satanael vybral za své pozemské sídlo pravě Prahu. K působení satanaela na Zemi uvádím jen to, že od května 2013 je na Zemi a působí nejenom jako mocný zlý duch, ale též v těle (tedy 3D!), o němž není známo, odkud pochází (posedlé lidské tělo ?, genetická manipulace ? či něco jiného, možná ještě obskurnějšího, než si dovedeme představit). Brzy budou stanaelovi připraveny

      Vymazat
    4. anonymní 16:07
      Nejsem si jistá, ale zdá se, že ten váš Satanael působí na Zemi již dobrých tisíc let. Viz např. lež ve skutečnosti vítězí, pravda je umlčována, lump se má lépe, než poctivý člověk atd. Lépe bych řekla, že Satanael nyní trumfuje. Ale vše ostatní, co uvádíte, je opravdu ku zamyšlení !

      dan.

      Vymazat
    5. Že se nestydíte se takhle otírat o Karla IV.
      Nejen o Karlově době, o Karlštejnu a v neposlední době o tomto císaři a králi přednáší RNDr. Mgr. Hana Sur Blochová, mimo jiné absolventka 2 fakult Karlovy University (další lze dohledat prostřednictvím vyhledávačů). Dr. Blochová je zajímavá hledačka. Je to určitě lepší než ty výše uvedené divné komentáře dan a spol.

      Vymazat
  5. To je zajímavé, jak rychle se objeví ostrá detailní fotka toho, co je na letištní ploše, i když to tam je teprve týden, ale ostré fotky toho, co se dělo kolem malajsijského letadla, ty nejsou k mání ani po roce... C-c-c-c to jsou teda věci!

    OdpovědětVymazat
  6. Jasně, že Amíci dávají ISIS data, aby Rusy napadali. Přece si nenechají kazit své plány nějakým Putinem, ne? Sami otevřeně Rusko napadnout nemůžou, tak používají úskoky a lsti, jako vždy.

    G

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. USA už nemá ve znaku bílého orla, nýbrž opeřeného hada - létajícího ďábla !

      Vymazat
  7. Tak ať jim sundají ty satelity.

    OdpovědětVymazat
  8. Já pocházím z Ukrajiny, žijí v České Republice už 23 let, za tu dobu tady proběhlo spoustu změn, a myslím že většina z nich Vám nepřinesla nic dobrého, můj názor je když jste byli sami za sebe s Bratry Slováky, byli jste nejlepší, měli jste svoje já, po vstupu do EU z Vas se stali demokratické otroky. Ale Vy jste silný národ. Nenechte se pošlapat západní kulturou, spíše multikulturou kterou Vám, Nám se snaží vnutit EU a USA. Buďte LVI.
    Irina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro Irina 12:2
      My všichni Slované, ne jen my Češi a Slováci, ale také Ukrajinci, Poláci...atd. se stali demokratickými otroky ! Tento svět není pro nás. Ale i Ukrajinci a ostatní Slovanské národy, se musí snažit zůstat lvi ! Ještě nás neubili ! Bůh je velký !
      dan.

      Vymazat
    2. buh není kamaráde .,, nebo jsi snim mluvil ? poobjedval ? probetre se lidi .,, buh nikomu nepomuze je to vyplod pro hloupe a chudomyslne lidi .,.,. UVEDOM TE SE .,., zijete VY ne BUH

      Vymazat
  9. Pána Fera,tak je dobrý tento blog,že neviem či maám dostavať moj dom,a ísť niekam na dovlenku, a čakať čo sa bude diať.......

    HP

    OdpovědětVymazat
  10. Smrt satanské židozednářské šelmě, která již nyní jde v záhubu!!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.