18. září 2015

USA a EU odmítly přijmout od ruských tajných služeb seznam islámských teroristů

Další důkazy pokrytectví USA a EU. Tato novodobá impéria z mocenských a zištných důvodů na jedné straně vyvolávají protiislámskou hysterii, děsí občany islámským terorem a tváří se, že "bojují proti terorismu", ale ve skutečnosti teroristy samy vytvářejí, podporují a nehodlají proti nim zasahovat.... 
=Orgonet=


USA a EU odmítly přijmout od Ruska seznam 87 000 islámských teroristů 
http://www.whatdoesitmean.com/index1913.htm
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers 
15. září 2015
Překlad: Orgonet


Absolutně šokující zpráva pro vnitřní potřeby Kremlu připravená ruskou SVR (Zahraniční výzvědná služba) a FBS  (Federální bezpečnostní služba) praví, že americká CIA  a Interpol  dnes ráno odmítly převzít obrovský seznam islámských teroristů již přítomných či právě na cestě do USA a Evropy, sestavený ruskými výzvědnými službami, a prohlásily, že odmítají seznam proto, že „v současné atmosféře není politicky použitelný“.

Podle této zprávy president Putin dnes na schůzce v rámci Organizace Smlouvy o kolektivní bezpečnosti (CSTO  ) povolil vydání tohoto obrovského seznamu nejméně 87 000 „známých/podezřelých“ teroristů spjatých s terorem ISIS/ISIL  dnes na schůzi s Radou šéfů státu v hlavním městě Tadžikistánu Dušanbe a varoval, že tento Islámský stát má plány pro svatá města Mecca, Medina a Jeruzalém, a ohrožuje Evropu a Rusko http://www.rt.com/news/315374-isis-danger-spread-putin/ .

(Poznámka: SVR a FBS ´vlastní nejrozsáhlejší seznam „známých/podezřelých“ teroristů na světě, kompilovaný dle záznamů občanských identifikací, které jim poskytly Pákistán. Egypt, Sýrie, Libye, Irák a další takto spřízněné země.) 

President Putin při autorizaci vydání tohoto obrovského seznamu teroristů do rukou Západu poznamenal, že tento krok je nutný proto, že teroristé jsou hrozbou i pro Ruskou federaci: „Bojovníci z mnoha zemí světa, bohužel i z evropských zemí, z Ruské federace a mnoha bývalých sovětských republik podstupují ideologickou indoktrinaci a vojenský výcvik v ISIL, a přirozeně máme obavy z jejich možného návratu na naše území.“ http://www.interfax-religion.com/?act=news&div=12306 



I když president Putin má obavy ze vstupu těchto genocidálních islámských teroristů do Ruska, tyto obavy nesdílí ani Obamův režim ani Evropská unie, protože v r. 2012 Západ odmítl pomoc Ruska při jednání o rezignaci syrského presidenta Bashara al-Assada http://www.theguardian.com/world/2015/sep/15/west-ignored-russian-offer-in-2012-to-have-syrias-assad-step-aside jako součást mírové smlouvy, která by byla zabránila vzniku ISIS/ISIL.

Bývalý finský president a laureát Nobelovy ceny míru Martti Ahtisaari potvrdil mírový plán Ruska v r. 2012 na zastavení vzestupu ISIS/ISIL, a vysvětlil, že západní mocnosti se návrhu nechopily: „Nic se nestalo, protože všichni tito a další byli přesvědčení, že Assad bude svržen z úřadu během několika týdnů, takže není třeba nic dělat.“ http://www.theguardian.com/world/2015/sep/15/west-ignored-russian-offer-in-2012-to-have-syrias-assad-step-aside

Ještě horši je, jak říká zpráva, že Obamův režim a EU nejen odmítly ruskou pomoc pro zastavení krize, ale ve skutečnosti se připojily k teroristické skupině Al-Kajda krokem, který asi nejlépe komentoval francouzský politolog Alexadre del Valle slovy: „Pokud jde o podporu islámských extrémistů v Sýrii za účelem svržení vlády Bashara al-Assada, Západ ztratil veškerý rozum.“ http://www.sputniknews.com/middleeast/20150915/1027016597/western-support-of-al-qaeda-against-al-assad-must-stop-alexandre-del-valle.html 



Obamův režim a EU nejen „ztratily rozum“, když se spojily s Al-Kajdou, ale jak říká zpráva, už dříve „ztratily duši“, když odmítly bombardovat přes 60 teroristických základen ISIS/ISIL http://www.infowars.com/russian-foreign-minister-u-s-knows-isis-positions-in-syria-refuses-to-bomb/ , jejichž umístění znají. To je známým faktem, a vedlo to ministra zahraničí Sergeje Lavrova minulý týden ke komentáři, že odmítnutí západu zaútočit na základny ISIS/ISIL „vyvolává podivný dojem, že namísto boje proti ISIS je tu něco jiného, co koalici leží na srdci.“ http://www.infowars.com/russian-foreign-minister-u-s-knows-isis-positions-in-syria-refuses-to-bomb/

A aby bylo ještě hůře, jak poznamenává zpráva, i když president Putin dnes znovu potvrdil Západu, že syrský president Assad je ochoten pracovat s opozičními silami http://tass.ru/en/politics/821115 , v Iráku se vynořují důkazy, že Obamův režim nyní začal přímo vyzbrojovat teroristy ISIS/ISIL http://www.infowars.com/iraqis-have-evidence-u-s-arms-islamic-state-terrorists/ .

Takže teroristické základy ISIS/ISIL nejenže nejsou bombardovány, ale jsou nyní podporovány zbraněmi Obamova režimu, aby produkovaly fanatické teroristy. Jak zpráva suše poznamenává, odhadovaný počet islámských migrantů, kteří letos od konce července vstoupili do Evropské unie je 340 000 http://www.aljazeera.com/news/2015/08/record-influx-migrants-europe-mediterranean-eu-150819022218296.html , a spolu s 250 tisíci migrantů, kteří jsou Obamovým režimem každoročně přijímáni do USA http://www.breitbart.com/big-government/2015/09/14/federal-data-u-s-annually-admits-quarter-of-a-million-muslim-migrants/ , Západ takto umožňuje jedné ze svých největších existenčních hrozeb, aby se materializovala.

Zpráva uvádí, že i když Obamův režim a Evropská unie odmítají přijmout od Ruska tento rozsáhlý seznam teroristů ISIS/ISIL, neplatí to o Libanonu, který po převzetí seznamu odhaduje, že v jejich zemi je přes 20 000 těchto teroristů, kteří tam čekají na cestovní doklady na Západ. http://www.sputniknews.com/europe/20150915/1027022334.html

Rusko tento týden zahájilo největší vojenské cvičení od 2. světové války http://www.presstv.ir/Detail/2015/09/14/429212/Russia-war-games-drills-large-scale , a jak uvádí zpráva, Rusko nemá na výběr, a musí pokračovat ve výstavbě vojenských sil v Sýrii http://www.theguardian.com/world/2015/sep/14/russia-sends-artillery-and-tanks-to-syria-as-part-of-continued-military-buildup , aby se mohlo přímo utkat s ISIS/ISIL; varovalo Obamův režim před „nečekanými důsledky“ http://www.breitbart.com/national-security/2015/09/14/russia-to-u-s-help-us-help-syria-or-face-unintended-consequences/ , pokud by se rozhodl zasáhnout.

Jak řekl dnes president Putin: „Nebyli jsme to my, kdo zničil vládní instituce v Sýrii a vytvořil mocenské vakuum, které bylo okamžitě zaplněno teroristy“ http://www.breitbart.com/national-security/2015/09/14/russia-to-u-s-help-us-help-syria-or-face-unintended-consequences/ …. Ale dříve než bude napsána závěrečná kapitola, bude to Rusko, které bude muset napravit tento chaos, protože Spojené státy a Evropská unie už pravděpodobně samy sebe zničily. 


 

Další články o zářijové válce:

Putin Authorizes Air Strikes On “American Interests” As Thousands Of Russian Troops Pour Into Syria Fears Explode In Russia After Obama Orders Sudden 9/11 Type War Drill Russian Troops Put On Combat Alert Over Obama Regime False Flag Fears Putin Activates Shocking “Defend Israel” Atomic War Plan (česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/09/putin-aktivoval-sokujici-atomovy.html )

September 15, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

13 komentářů:

  1. Nepotřebují je.Znají je,když je platí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně a zajišťují jim operativně jimi žádanou činnost.
      https://www.youtube.com/watch?v=wxogkCO6haA

      Vymazat
  2. Včera jsem podobné a všech barev duhy viděl na vzdálených oblacích chemtrailsu při západu tedy. Kdoví čím to nabublifukují šmejdi.

    OdpovědětVymazat
  3. "..US odmítly přimnout seznam teroristů od Ruska.."
    No, zdá se to pochopitelné. US tímto gestem hodlá naznačit buď:
    - My vás, Rusko ,nepotřebujeme. My si vystačíme sami !
    - Vaši (Ruští) teroristi nejsou naši teroristi, ale spíše spolupracovníci !
    - Nejsou žádní teroristi, tak seznam bude jistě nesmyslný
    - Za ten seznam žádáte (Vy, Rusko) něco, co vám prostě nemůžeme dát. Např. zastavení válek v Sýrii, jiné informace
    - My máme takový plán, kdy už nebude žádného seznamu teroristů třeba !

    Bodem posledním bych se zabývala podrobněji. Hádám, že světový četník na nás opět něco velkého chystá a domnívá se, že dosáhne špice Babylónské věže. Anebo spíše, ví už, že vše prohrál !

    dan.


    OdpovědětVymazat
  4. Už se ničím netají, přečtěte si jak se vyjádřila Merkelová a co řekla. Mrazí mně z toho. Asi budu emigrovat na východ.
    NEBUDE EXISTOVAT ŽÁDNÁ HORNÍ HRANICE PRO ISLÁMSKÉ A MUSLIMSKÉ PŘISTĚHOVALCE!!!!!

    Sama navrhla pro začátek migrace 800.000 „UPRCHLÍKŮ“

    ŽÁDNÉ KONTROLY „UPRCHLÍKŮ“, ŽÁDNÉ OVĚŘENÍ NEBEZPEČÍ PRO DOMÁCÍ OBYVATELSTVO!!!!!

    KAŽDÝ KDO PŘIJEDE JAKO UPRCHLÍK DO NĚMECKA, DOSTANE IHNED TÍSÍCE EURO, JAKO SOCIÁLNÍ DÁVKY!!!!!
    NĚMECKO NEPATŘÍ NĚMCŮM!!!!!
    NĚMECKO MUSÍ BÝT ODNĚMEČTĚNO!!!!
    NĚMCI SI NEZASLOUŽÍ NĚMECKO!!!!!
    Každý kdo vystupuje z vlaku si Německo zaslouží. Drž hubu (halt die klappe), když s tím nesouhlasíš. Víš přece, že Německo je VINNÉ, VINNÉ, VINNÉ.
    http://www.prvopodstata.com/2015/09/19/donucovaci-nacionalni-psychoterapie-madamme-merkelove/#more-1436

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle nic nepředčí: MADAMME MERKELOVÁ OFICIÁLNĚ PŘIZNALA SEBEVRAŽDU NĚMECKA?????!!!!! Asi se nebudeme stačit divit.
    http://www.prvopodstata.com/2015/09/19/donucovaci-nacionalni-psychoterapie-madamme-merkelove/#more-1436

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale předčí... vždy se najde něco

      Vymazat
    2. Která mimozemská civilizace toto řídí?
      Kdo to ví?

      Vymazat
    3. Homo sapiens deprivantus

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Máte pravdu, že AM je trotl všech trotlů

      Vymazat
    2. To je obskurní hnusoba, mstít se Němcům ještě 70 let po válce !!!

      Vymazat
  7. Už v osemdesiatych rokoch prijali arabské štáty rezolúciu že neveriacich nie je možné poraziť silou ale len ideológiou, t.j. náboženský postupne ovládnuť neveriacich. K tomu boli prijaté určité kroky. To však teraz neje podstatné. Dôležité je v zaujme svojich strategických zaujmou USA využili stav, založením podporou SIS/ISIL, chce dosiahnuť likvidáciu presidenta Bashara al-Assada a pod hlavičkou demokracie dosiahnuť svoj strategický cieľ plynovod/. To však ma trhliny a preto využívajú aj zmluvu s povojnovým nemeckom v ktorej sa hovorí že nemecko musí vykonať činnosti ktoré budú v zaujme strategických plánov USA. Ten čas prišiel, keď USA zistili že odtranením presidenta Bashara al-Assada to nebude tak ľahké a chce masívnou kampaňou pre emigráciu oslabiť potenciálne ľudské zdroje ktoré by mohol president Bashara al-Assad využiť pri udržaní sa moci. Nemecko vyhlasuje že je ochotné príjať až 800 000 uprchlíkov a pod. To však dalo do pohybu nie osemsto tisíc ale 8 mil. ľudi a stým už je problém.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.