8. září 2015

USA organizuje uprchlictví jako formu války proti Evropě

Díky několika čtenářům za odkaz.

https://youtu.be/QDjFfgQbpiQ

28 komentářů:

  1. Hlavně je to důkaz, jak vše spěje k NWO. Invaze je jen jedna část. Potom, až nastane chaos, přijde centrální diktatura, a spousta lidí po ní bude sama volat.
    a další krok: http://technet.idnes.cz/ces-2015-internet-veci-iot-0sv-/sw_internet.aspx?c=A150105_000735_sw_internet_kuz
    a další Windovs 10, samy o sobě čistě špionský SW
    tady: snaha doslova zblbnout lidstvo, změnit je v něvzdělanou masu idiotů, kteří si nedokážou poradit s ničím (Finsko je teda síla): http://zpravy.idnes.cz/pismo-comenia-detem-skodi-a-povede-k-zaniku-rukopisu-varuje-znalec-10r-/domaci.aspx?c=A150907_072857_domaci_jpl

    a pak, až to budou mít pod kontrolou, data se centrálně vyhodnotí a pak teprve nastane výběr, koho nechat do těch 500.000 a koho zlikvidovat.
    Vidíte to jinak? Vidím to já moc černě? Prosím prosím, opravte mne někdo. Strašně ráda bych se mýlila..Ale začíná to nabírat dost spád a obrysy dostávají jasný tvar...
    Lvice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tělo nám vzít mohou, ale duši ne, tu byste jim musela dát o své vůli. A oni chtějí obojí, proto napřed útočí na duše, aby pak s nimi mohli sebrat, pohltit i tělo !

      Vymazat
  2. Zjavenie Jána nám dáva na všetko odpoveď. Boh bude aj tak nakoniec víťazom...Jeho Syn IMANUEL, ktorý je Kráľ kráľov a Pán pánov zasadne si na trón, tak ako to bolo predpovedané starými prorokmi. Boh je víťaz...Záver je tu, toto už sú len smrteľné kŕče temna a jeho lokajov....Veľká očista tejto planéty je na spadnutie....K Bohu obráťte svoje prosby a modlitby na záchranu a spásu...Kto Bohu ozaj verí, toho nič nezlomí, ten bude zachránený!

    http://zjaveniejana6.webnode.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. tak se pruběžně chlácholím v mobilu tímto videem,zejména takhle k večeru,jak pravil Švejk psychiatrum..https://www.youtube.com/watch?v=QiTCkTPf68E

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co mám udělat, abych se mohla na to video taky podívat? Píše mi to (jako u skoro všech dalších, co tu jsou uváděná), že video není dostupné.

      Vymazat
  4. Poznání lidí se již velmi rozšířilo. Koho by před 20 lety napadlo, že mnozí (my, konspirátoři :-)) ) budeme schopni vidět věci i za oponou. Věděli jsme a víme přeci i bez tohoto "oči otevírajícího" videa, jak se to s utečenci má, kdo v tom má prsty. Kdyby totéž (ta invaze "utečenců") se děla před těmi 20 lety, pravděpodobně bychom ve většině uvěřili, že ti lidé opravdu utíkají ze svých zemí spontánně..
    No, já jen zopakuji úryvky z knihy Nostradamova proroctví, knížečka, která i s výkladem vyšla roku 1983 v Německu. Jak se mi vryly do paměti. Tu knížku už nemám. Tady jsou ty úryvky:
    Islám najde otevřené dveře do Evropy.- I velbloud bude chtít pít z Rýna. -Z Fezu přijde král (převládající víra dané země) , přijde, aby rozerval duše lidí- Francie opět jednou selže.- Hlupáci chtějí též znovuzrození-
    Pokračovala bych, ale to už se netýká této invaze. Z mého pohledu, v této knížce nejsou skutečné centurie, jak je Nostradamus napsal. Nikde jinde jsem totiž totéž nenašla.Černobyl, pád Berlínské zdi aj. To vše tam je. A proto, mám důvod se domnívat, že to, co se děje, bylo někým naplánováno ještě dříve, než jsme sundali svazácké košile. Vše jde podle plánu posedlých. Tedy, tečka. Avšak, Kdo pochopil Bibická podobenství, kdo potlačil svoje ego a otevřel tuto knihu, ten také ví, že Bůh, náš Stvořitel tyto věci očekával (neboť ON řekl o jistých klanech: "A to je teprve začátek ! Pak nebudou chtít ustoupit od ničeho, co si usmyslí provést ! " ) a nenechá si již dlouho tohle vše líbit. Takže, ještě chvíli trpělivost ! Vše bude napraveno !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anastázia hovorí : To ty si stvoril Nostradame katastrofy... tak nejak To ty si ich privolával... /zadná strana knihy .... asi dvojka, či trojka/.

      A BTW : blog prvopodstata.cz dostal zaracha, bacha....
      BE

      Vymazat
  5. Kdysi na uzemí zvaném dnes Kanada, vítali domorodci lidi připlouvající na lodích...byli jiní, ale potřebovali pomoc...tak jim ti domorodci dali jídlo na zimu a pomohli jim, nevyháněli je, naopak...neuteklo mnoho vody v řece.... a ti co připluli se domorodcum odvděčili...vyvražděním, nemoci, okradením a vnucením své víry, etiky..... a nakonec jim i rezervace dali...
    To není Orgo xenofobie nebo rasismus...jen Historia magistra vitea...Historie učitelka života.....
    Namur

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... a možno tí terajší Nemci a Francúzi boli práve vraždiaci príšelci na Kanadský kontinent, čo ?
      BE

      Vymazat
    2. Sedi dva Američané v restauraci a jeden říká:
      "Člověče slyšel jsi, jak to je v té Evropě? Z Afriky, Iráku, Sýrie, vše to utíká přes Turecko až do Západní Evropy, to je co?"
      Z rohu restaurace se ozve indián a povídá:
      "No jo, my jsme to ze začátku taky podcenili."

      Vymazat
  6. "Jako Evropané, kteří jsme ve 20. století vypustili do světa dvě zničující války" ...???

    viz Výzva Věry Čáslavské
    :-(

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím,
    madarská novináčka podrážela nohy urchlíkům..viz zprávy.
    Ačkoliv silně neouhlasím s kvotamy, tak toto hluboce odsuzuji. Nic o tom člověku neví a jedná. Je mi z toho smutno, nejsem zástance migrace, ale toto je pomalu a jistě znak stoupající agrese a ta mě nenechává klidnou.
    Někdo už řekl, oko za oko a svět zůstane slepý...
    Zvedá se nenápadně a pomalinku vlna násilí ,je mi z toho smutně.
    Bude to časem oboustranné a to je začátek konce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podívejte se na to jinak: Muž s dítětem ILEGÁLNĚ PŘEKROČÍ hranice, stíhá jej policista, muž na jeho výzvu nereaguje a dále utíká dále a vedle stojící civilista se pokusí policistovi pomoci podražením nohou prchajícímu podezřelému. Ještě jinak: Není divné, že kameramanku, která tam něco točí, točí někdo další? Odkdy se kameramani navzájem natáčí, jak něco někde natáčí? Incident s podražením nohou byl naplánovaný, aby se to mohlo strčit do masmédii a dále provozovat "vrtěti psem". Kameramanka pak mohla být vlastně herečka. Ještě jinak: Na její vlast útočí hordy nezvaných kolonistů, které tam nechce, chtěla je nějak pomoci pořádkovým silám zadržet, a podražení nohou jí nějak impulzivně nepromyšleně ujelo. Tak jako tak: Do Evropy letos pronikne nějakých cca 1 - 1,5 mil. ILEGÁLNÍCH imigrantů. + Mě neznámý počet legálních imigrantů. Jakmile tito lidé obdrží status rezidentů, mohou si dle mezinárodního práva za sebou přivést své příbuzné = s každým tím jedincem do EU ve skutečnosti přichází 3-8 dalších lidí, kteří tentokrát přijdou již legálně. Stačí, aby to takto pokračovalo cca 10 let a EU se totálně demograficky promění. Ti lidé zde dostávají za nicnedělání na ně vysoký životní standard, a také ihned volební práva. A věřte, že nás jako nevěřící nemuslimy opravdu nenávidí - dokonce se tím nijak netají. Nově příchozí, kteří se v EU nějak uchytí jsou samozřejmě inspirativním povzbuzujícím příkladem pro cca 5,5 miliardy chudých lidí z celého přemnoženého a dále se přemnožujícího se třetího světa. Pokud se jen 1% z těch lidí příští rok vydá na cestu s cílem Ilegálně se dostat do EU a za každým úspěšně usazeným přijdou pak legálně jeho příbuzní, dostane se tak do EU na 150 000 000 lidí minimálně. To EU nemůže v žádném případě kulturně, společensky, bezpečnostně a jakkoli jinak ustát. Tradiční Evropu tudíž svírá smrtelné nebezpečí. Zde končí všechna legrace. Jestli se to nezastaví tak v EU za 5 - 20 na 100% poteče krev, a to v etnických, náboženských, rasových i sociálních konfliktech. To samozřejmě zlikviduje místní vzdělání i inteligenci. Pak již nebude NWO stát v cest nic a taky nic depopulaci lidstva.

      Vymazat
    2. O to deprivantům za oponou v USA jde : v Evropě vyvolat i 3 sv.(poslední jak ji říkají matku všech válek) válku, a zničit evropskou kulturu a vzdělanost. Mám za to, že se blížíme mílovými kroky k tomu, co ukazuje trilogie Matrix... reálné sci-fi !

      Vymazat
    3. Ano, beru na vědomí, ale co když je to stejně smyšlející člověk jako my zde? Internet je všude, proto mají gps navigace a vůbec, co když je to stejně smýšlející člověk o chemtrails o všem co se děje? Není na nás rozlíšit jednotlivce a konat? Nic o tom konkrétním člověku nevím.

      At u že je to cokoliv, někdo něco natočil a někdo byl pacifikován, nikdo nic nerozliší co je palll , co je falce flag, je to dílo z jiné moci...

      Vymazat
    4. Zatím jen ECB zachraňuje MMF,tj dolar.

      Vymazat
  8. Prvopodstata už nelze načíst...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemam slov !!!!! Velka skoda toho blogu, mali sme denne aktualne spravy. ale to asi niekomu vadilo. Dufam, ze pan Marny nieco vymysli. Len aby nam aj Orgonetka nestopli... :-(((((
      Nika

      Vymazat
    2. NSA už tlačí na providery i v Evropě, aby blokovali a rušili tzv.závadné stránky či weby.

      Vymazat
    3. Stejne ten "pravy" svobodny internet pouziva jen promile lidi. Zbytek cuci do FB a jinych vybudovanych sledovanych kktin. Je cas se prestehovat na deepweb damy a panove. Tam zadna kontrola neexistuje,ovsem je tam velmi,velmi nebezpecno.

      Vymazat
    4. Zkuste http://berossos.blog.cz jako adekvátní náhradu, snad vám bude vyhovovat

      Vymazat
  9. https://www.youtube.com/watch?v=nF3g-Uo8dxM&feature=youtube_gdata_player
    Petr Chobot k tematu

    OdpovědětVymazat
  10. Jeden pan z Cech veril v Nemecku pro imigranty, poskytl rozhovor, kouknete na to, zajimave informace, nevazi si pry niceho....Orgo prosim zvaz, jestli by tohle nestalo i za samostatne zverejneni....
    http://www.jcted.cz/pisecke-postrehy/milos-hlavacek-varim-pro-azylanty-ale-ti-si-niceho-nevazi/

    OdpovědětVymazat
  11. Halall je zvracetnost, postoj ke psům rovnez, pomahaji nam, at uz je to pro slepce, vyhledavani po zemestresni, tak hajme dulezitost, aspon tak to vnimam.
    Pak referendum pro jasnost puvodni nazor obyvatel Evropy, at uz ANO, nebo NE. Není v nasi síle rozlisit jednotlice, ale pro manipulaci, case dejin-karma.
    Je to vse o jednotlivcech, , jsme zkouseni, ve vsech smerech, ale zachovejme dusi a budme obezretni a zaroven laskavi, nicmene , nebudme radikalni a to v kazdym uhlu pohledu. Nic co tyra prirodu, a taky utlacuje. Vemte si Teplice, tam nikdo nechce mluvit s toho kuvajstkyho plebse, uf uz jsem rejpava...nechce komunikovat se zenou ohledne provoznich podminkech z jejich strany nechce mluvit-to je cesta zpet.
    Ne, chranme tohle, pac to je cesta o sto let dozadu.
    Nechci vyvolavat radikalismus, ale zvazme rizika.
    Neni to cernobile....

    OdpovědětVymazat
  12. Zdravím. NATO mi přijde jako Trójský kůň, díky němuž chce USA dobít Evropu :(

    OdpovědětVymazat
  13. Někdo může tvrdit že na migraci vydělává, ano jistě někdo vydělá, ale někdo platí a neplatí migranti. Migranti sami o sobě nic neprodukují, naopak spotřebovávají. Takže investor musí čekat navrácení investice v čase budoucím. Až zdopadu migrace na cílové destinace. Na druhou stranu houfy nenažraných oklamaných a naštvaných negramotů, je mnohem levnější prostředek způsobu vedení boje, nežli nasazení klasického konvenčního boje. A s hrozivým dopadem pro napadené obyvatele. S ekonomickým i sociálním devastujícím dopadem, konečná fáze kruté pouliční boje bez jakékoli koordinace! Zmatek a chaos!
    Kdyby jste takový útok vedli, kam by jste směřovali migranty?
    Kde má tato invaze slabinu, co by ji mohlo ohrozit?
    To budou první cíle migrantů, přemoci obranu, která má potenciál je ohrozit.

    OdpovědětVymazat
  14. Pravda o Blízkém východě.
    Příčinou malého stěhování národů na Blízkém východě je ropa. Tento proces změn, který začíná v Syrii bude končit u Egypta. Hranice států budou měněny, vznikat nové státy. Zásadní příčina vlastnictví zdrojů ropy byla již vyřešena. Vlastníkem jsou ropné společnosti " Denel" z US a Izraele. Dnes probíhá "lidová fáze ". Zatím vznikl nový stát Kurdistan , Jeho území zahrnuje východ Syrie a Sever Iraku, kde jsou ropná pole. Kurdistan ale není vlastníkem těchto ropných polí. Ze svého území vyhání Syřany, jako svou nežádoucí "menšinu". Ta spolu z teroristy prchá přes Turecko do Evropy.
    Podobný proces bude pokračovat různě na světě. Výsledkem bude zajištěný a rozšířený Izrael. Zbývá vyřešit otázku Iránu.
    Rusku svým programem lidských práv a práv na život je velkým konkurentem "jestřábů" z Washingtonu. Tento jeho lidský program bude velkou překážkou, dojde -li k rozšíření potřebných informací k provedení obratu pozvolnou porážkou tzv. "instituciální "mafie. To je naděje lidstva.
    Další podrobnosti se ale vymykají této malé diskusní formě.
    D. Opoolzer

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.