4. října 2015

60 ruských leteckých útoků během 72 hodin zničilo 50 cílů ISIS v Sýrii

Putin povolil zahájení pozemních operací Syrské armády pod ochranou ruských leteckých sil
http://www.whatdoesitmean.com/index1922.htm
October 4, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet



Ruské Ministerstvo obrany  dnes oznámilo, že president Putin povolil zahájení pozemních bojových operací v Sýrii za využití strategické ochrany operací Vzdušných a vesmírných sil Ruska  na podporu mezinárodně povolených vojenských sil pod kontrolou legitimní vlády Sýrie.

Podle zprávy vydal president Putin tento rozkaz poté, co Obamův režim informoval Ministerstvo obrany, že v oblastech ruských vojenských operací proti silám ISIS/ISIL  jsou pouze bojovníci. To potvrdil generálplukovník Andrej Kartapolov, vedoucí Hlavního velení operací Generálního štábu ruských ozbrojených sil, který řekl: „Američané nás během kontaktů informovali, že v té oblasti není nikdo kromě teroristů.“ http://www.rt.com/news/317068-russia-isis-islamic-syria/

Dle zprávy MO Presidenta Putina vedly k vydání tohoto rozkazu i zprávy z bojiště, ukazující, že síly ISIS/ISIL z těchto oblastí v Sýrii prchají http://www.zerohedge.com/news/2015-10-03/russia-claims-isis-now-ropes-fighters-desert-after-60-airstrikes-72-hours , jelikož jsou pod masívním tlakem strategického bombardování ruských Vzdušných a vesmírných sil, které nahání takovou hrůzu, že Islámský stát byl nucen včera zrušit modlitební obřady ve městě Raqqa  http://www.sputniknews.com/middleeast/20151003/1027946193.html . (Pozn. Orgonet: Článek v ZeroHedge uvádí, že během 72 hodin bylo provedeno 60 bojových letů a zničeno přes 50 cílů ISIS v Sýrii.)



Mezi povolenými vojenskými silami v Sýrii, které budou ochraňovány ruskými Vzdušnými silami při svých pozemních operacích proti ISIS/ISIL, jsou veškeré složky náležící k Syrské arabské armádě (SAA ) dle oficiální dokumentace poskytnuté Ministerstvu obrany Syrskou vládou. I když to není ve zprávě výslovně uvedeno, tyto síly v současné době působící v rámci SAA zahrnují ozbrojené šíitské bojovníky spjaté s libanonským Hezbollahem  a íránskými Revolučními gardami http://www.reuters.com/article/2015/10/02/us-mideast-crisis-russia-syria-idUSKCN0RV41O20151002 , a různé irácké šíitské síly proudící do této válečné zóny http://www.businessinsider.com/iran-backed-iraqi-militias-are-pouring-into-syria-2015-10

Důležité ve zprávě MO je i to, že ochrany ruských Vzdušných sil budou požívat jak syrské, tak irácké kurdské Jednotky ochrany lidu (YPG).

Tito kurdští spojenci USA uvítali ruské letecké útoky http://www.mcclatchydc.com/news/nation-world/world/article37394991.html a nabídli, že budou bojovat po boku Ruska proti Islámskému státu http://www.mcclatchydc.com/news/nation-world/world/article37394991.html , a rovněž požádali Moskvu o zbraně. Je důležité poznamenat, že tito YPG museli v poslední době zpomalit svou ofenzívu proti silám ISIS/ISIL poté, co Turecko, spojenec USA a NATO a neústupný rival Kurdů, protestovalo proti jejich úspěchu http://www.mcclatchydc.com/news/nation-world/world/article37394991.html , a americké bombardovací mise nad severní Sýrií byly strmě poklesly, http://www.mcclatchydc.com/news/nation-world/world/article37394991.html a byli ponecháni na milost a nemilost Islámskému státu.

K tomu, jak Obamův režim v současné době vede svou „válku“ proti ISIS/ISIL, uvádí zpráva, že je prakticky nulová, protože Rusko dosud neobjevilo žádné důkazy toho, že Amerika tam vůbec někdy bombardovala http://www.infowars.com/russians-say-u-s-not-bombing-isis/ – což vysvětluje, proč irácký premiér Haider al-Abadi tento týden prohlásil, že jeho stát by rovněž přivítal ruské letecké útoky proti Islámskému státu https://www.washingtonpost.com/world/iraqi-prime-minister-says-he-would-welcome-russian-airstrikes/2015/10/01/4177cf3c-684b-11e5-8325-a42b5a459b1e_story.html


Nové dokumenty dokazují, že Obamův režim, jeho partneři ve státech Zálivu i Turecko podporovali ISIS/ISIL http://www.infowars.com/russians-say-u-s-not-bombing-isis/ a plánovali vytvořit v Sýrii Salafistické knížectví, a MO ve zprávě varuje, že včerejší výhrůžky těchto států Zálivu, prohlašující, že vojensky zasáhnou na straně ISIS/ISIL a dalších teroristických skupin v Sýrii http://www.theguardian.com/world/2015/oct/04/russia-bombing-syria-affects-ousting-of-assad velice zvýšily pravděpodobnost, že tento konflikt dosáhne mezinárodních proporcí.

Klíčový obrat v tomto konfliktu se nyní týká všech světových vojenských mocností. Jak vysvětluje MO ve zprávě, Rusko a USA jsou poprvé od druhé světové války nyní angažovány v boji o stejnou zemi. K tomu čínské letecké síly se rovněž chystají připojit k Rusku při vedení náletů v Sýrii http://www.debka.com/article/24926/Chinese-warplanes-to-join-Russian-air-strikes-in-Syria-Russia-gains-Iraqi-air-base , a NATO právě mobilizovalo ve velkém vojenském cvičení 36 000 vojáků, 200 letadel a 60 válečných lodí http://www.rt.com/news/317564-trident-juncture-nato-drills/ . Takže stačí pouhá jiskřička, aby zažehla třetí světovou válku.

Pro odvrácení globální války, jak uvádí zpráva, je nejdůležitější rychlost územních zisků Syrské armády pod ochranou ruských Vzdušných sil, jak dnes ráno podepsali členové Syrské opozice v závěrečné deklaraci přijaté po dvoudenním jednacím maratónu v kazašském hlavním městě Astaně http://www.sputniknews.com/politics/20151004/1027986345/syrian-opposition-final-declaration.html a požadující, aby v Sýrii opět byla nastolena vláda vlastního lidu.

Zpráva dále uvádí, že Izrael je zajedno s Ruskem pokud jde o zabránění rozsáhlejší a katastrofičtější válce. Izraelský premiér Benjamin Netanyahu a nejvyšší velitel vojenských sil Gadi Eisenkott minulý týden navštívili Rusko za účelem intenzivního jednání s jeho představiteli ohledně koordinace vojenského zapojení v Sýrii http://www.jpost.com/Middle-East/Defense-sources-Russia-gave-Israel-advance-notice-of-its-airstrikes-in-Syria-419514 .

Na těchto setkáních bylo rozhodnuto, že izraelské a ruské ministerstvo obrany ustanoví pracovní skupinu ke koordinaci aktivit v Sýrii v oblasti vzdušné, námořní i elektromagnetické http://www.jpost.com/Middle-East/Defense-sources-Russia-gave-Israel-advance-notice-of-its-airstrikes-in-Syria-419514 , kteréžto dohody se president Obama odmítl zúčastnit http://news.antiwar.com/2015/10/02/obama-rules-out-cooperation-with-russia-on-syria-strikes/



Nejzvrácenější na Obamově režimu je, jak uvádí zpráva, nejen to, že nenabídl pomoc ruským vojenským silám, které nyní riskují své životy, aby ochránily syrský lid před nejbrutálnějšími a nejsadističtějšími teroristy, jaké kdy spatřil náš svět, ale naopak zahájil propagandistickou válku lží http://www.zerohedge.com/news/2015-09-30/propaganda-war-begins-russias-syria-strikes-targeted-us-backed-moderate-rebels-west- , při níž tvrdí, že ruské letecké síly zabíjejí nevinné a míří na bojové síly al-Nusra – o nichž však americký tisk odmítá říci svým občanům, že se jedná ve skutečnosti o al-Kajdu, kterou USA obviňují z útoků 11. září 2001 https://en.wikipedia.org/wiki/Al-Nusra_Front .

Ve stejnou dobu, kdy je Rusko angažováno ve zničení al-Kajdy a ISIS/ISIL v Sýrii (a brzy v Iráku), Obamův režim podporuje sunnitský saudskoarabský režim, který pokračuje v barbarském bombardování Jemenu, kde od března zabil přes 7 000 civilistů, z toho 500 dětí http://www.zerohedge.com/news/2015-10-03/airstrikes-us-ally-have-killed-500-children-march , a právě včera americké letecké síly bombardovaly a zničily bezbrannou nemocnici Lékařů bez hranic v Afghánistánu http://www.reuters.com/article/2015/10/04/us-afghanistan-attack-idUSKCN0RW0HC20151004 , jejíž lékařský personál se marně přes hodinu snažil volat do Washingtonu, aby zastavili palbu, avšak tyto prosby se setkaly s mlčením http://www.reuters.com/article/2015/10/04/us-afghanistan-attack-idUSKCN0RW0HC20151004 – což OSN nyní označuje za válečný zločin http://www.maltatoday.com.mt/news/world/57814/us_bombing_on_afghan_hospital_may_be_war_crime#.VhEiyTblvIU .

Proč si americký lid stále nechá líbit, aby byl spjat s tímto brutálním a barbarským režimem, který rozšířil po světě více války a teroru než všechny státy světa dohromady? Je to důkaz, jak jsou tito lidé zcela pod vlivem propagandy – nic to neukazuje zřetelněji, než následující tabulka ukazující krveprolití zahájená Spojenými státy ve srovnání s Iránem od konce druhé světové války. 




Other reports to read on the September 2015 War include: Putin Authorizes Air Strikes On “American Interests” As Thousands Of Russian Troops Pour Into Syria Fears Explode In Russia After Obama Orders Sudden 9/11 Type War Drill Russian Troops Put On Combat Alert Over Obama Regime False Flag Fears Putin Activates Shocking “Defend Israel” Atomic War Plan US-EU Refuse To Accept Massive List Of 87,000 Islamic Terrorists From Russia CIA Breaks With Obama, Vows To Help Russia Defeat ISIL/ISIS Russian Atomic Bombers Ordered To “First-Strike Zones” As Germany Nears Collapse Russian Report States Total Defeat Of US Military Would Take 3 Weeks Obama In Ecstasy As “Nuclear Tsunami” Ignites Islamic End Times Fears Russia Begins September War, Issues Dire Warning To Britain

Other reports to read on the October 2015 War include: Putin Orders Military Draft Of 150,000 As Russian Air Fury Pounds Syria Oregon Mass Shooter On Terror List Obama Refused To Take From Russia

October 4, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


57 komentářů:

  1. Skvelá práca Orgoneti.
    Americký lid ? /väčšina/ sedí v Mc Donaldu...,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ze sedia v mekaci a maju vymyte mozgy je praca establishmentu. nie ze by som ich nejako zboznoval, ale bezny american za to, co pacha ta spinava banda (establishment) nemoze...

      Vymazat
    2. Kdyz nevis o cem mluvis , radeji nic nerikej ;)

      Vymazat
    3. Zase jeden "samozasvěcený" mentor. Neznáš náhodou Brouka Pytlíka ze Zábradlí ? Ten taky všechno, znal, všemu rozuměl, a všechno uměl. Ale na co sáhl, to podělal.

      Vymazat
    4. Napísala som "väčšina" .-- Mám tam rodinu 20 rokov, takže informácie z prvej ruky, žiaden seccondhand. A moje pobyty mi dosť ukázali. - Nevyvyšujte sa prosím. Ano, bežný Američan za toto nemôže.,ale opäť väčšina sa vôbec nezaujíma čo pácha establishment. I bežný fejsbukár ako ja, vie o Amerike viac ako oni, jej občania.
      Sú priotrávení... a vymletí., na ich území vojny nie sú !

      Vymazat
    5. Ale jak to tak vypadá, brzy tam bude. A to tak rozsáhlá a dopředu promyšlená a zorganizovaná, že i filmový matrix bude před tím blednout jako malý jouda. Jen se podívejte na videa, jak americká armáda sváží vojenskou techniku k velkým městům. Jak probíhají vojenská cvičení v civilních sektorech, ve městech plných nic nebo jen málo tušících lidí. Ti, co toto počínání v usa sledují, říkají, že to praskne (stanné právo, vyjímečný stav apod.) buď už koncem r.2015 nebo nejpozději na jaře roku následujícho. Ostatně FEMAcampů je již připraveno na 800 po celých státech, a budují se i v Kanadě, Mexiku, Brazílii a Argentině (je zajímavé, že jsou to země, kam se ukrylo po 2WW nejvíce válečných německých zločinců). Takže ostří hoši z jůesej s nazzi a dalšími fašouny chystají nějaké velké svinstvo, co se týče obou amerik.

      Vymazat
  2. Je tam i NÁŠ MILOŠ...Což je POCTA...http://politikus.ru/articles/59460-kalendar-s-izobrazheniem-mirovyh-liderov.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínejte na jedno pravidlo globální politiky, že tam kde se až moc mluví o míru, jsou za dveřmi nepokoje nebo válka.

      Vymazat
  3. :)

    http://cdn.topwar.ru/uploads/images/2015/009/beda256.gif

    OdpovědětVymazat
  4. Nějak se jim těm USA ta koncepce vypracovaná v Pentagonu začíná hroutit. Njn pokrok nezastavíš.

    OdpovědětVymazat
  5. Jde vidět, že prezident Putin "slovníku" amerických strategérů rozumí dobře. Když jde dle američanů o "bojovnííky- teroristy", ruské velení rozumí, že to je cítit americkou čertovinou . A neváhá ve svém zájmu se v takovém prostoru angažovat též. Tím zájmem mám na mysli přežití Ruského státu jako takového.
    Kdo chce, přečti si Janovo zjevení 16:12-21. Kolem Sýrie, kterou protéká řeka Eufrat se bude dít ještě mnoho. Neboť "řeky vyschnou" tj. země na řece Eufrat budou spustošeny ,vylidněny .

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Putin moc dobře ví, po čem páchne peklo, a ty jejich "Augiášovy chlívy" vymete dočista :-), a nebudete se žádného páprdy z Washingtonu D.C. na nic ptát, a nic se ho dovolovat :-)

      Vymazat
    2. Až vyschne řeka Eufrat (a ona skutečně vysychá !!!), bude připravena cesta králům z východu na západ (vojenská invaze na Evropu). A to zřejmě už nebude dlouho trvat. Vypadá to totiž na to, že globalisté vytvářejí záměrně biblické události, aby pak realita "jela" podle nich, a byla urychlena. Možná, že tyto jejich aktivity jsou součástí tzv.apokalypsy tedy Božího plánu. Ale nevím to zcela určitě.

      Vymazat
    3. Globalisté mají v plánu vylidnit rozsáhlá území, a v několika desítek tzv. megapolis soustředit zbylého půl milionu lidí. Možná, že to tu pak bude vypadat jako ve starším sci-fi filmu Zardoz.

      Vymazat
  6. Dan se už zase opírá se o temnářsky zmanipulované Janovo zjevení. Mohou tam být skřípky pravdy, ale smíchané s tím, co tam chtěli mít ti, kdož tehdy, v době vzniku Janova zjevení, ukotvovali temnářskou matrix ve vidině svého vítězství, nikoliv ve vidině vítězství moudrosti, světla a lidí, kteří byli od padělatelů ducha vlákáni do pasti.
    Ano, kolem Eufratu se toho děje mnoho - jsou tam portály Bohyně a Eufrat nevyschne a najde se řešení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Originální Evangelia jsou pravá, což dokumentuje nález tzv.Kumránských svitků v Palestině ! Co s ním pak udělali někteří papežové (a hlavně koncily kolem něho), je věc jiná ! Pamatujte, že pochybovači a rouhači nebudou bez tretsu !

      Vymazat
    2. Oprava : bez trestu

      Vymazat
    3. anonymní 10:37
      Ono je to trochu naopak. Zjevení (Revelation) je pravé, skutečné .Nechci přesvědčovat, ale je to tak. Zjevení je vlastně informace o tom, jak Boží pravda zvítězí. Kabalisté, Ilumináti ,Zednáři a všichni ti, co sedí v tajných spolcích vědíí, že když každé písmenko v Bibli (lépe asi v Božím zákoně) přeobrátíí naruby, dosáhnou svého víítěztví. Svých osobních prospěchů. Atd. atd.
      Chci tady opakovat, co už jsem kdysi psala. Nejsem náboženský fanatik. Postoj k Bibli jsem měla stejný, jako většina čtenářů a "hledajících" Prostě odpor . Než se stalo cosi, co by znělo neuvěřitelně a bláznivě...takže to tu psát nebudu. Ale proto se snažím po kouscích jednotlivé pasáže z Bible rozebrat a vysvětlit. Pro pochopení těm, kteří o to majíí zájem. Chápu to jako svoji povinnost.

      dan.

      Vymazat
    4. Je občas potřebné probudit se z mnohých iluzí

      Vymazat
    5. Do mých 25 let byla víra a Boží Slovo pro mě celkem neznámý pojem. Než se stalo cosi, co by znělo neuvěřitelně až bláznivě... takže to tu psát taky nebudu. Dnes mám poznání o tom, co a proč jest, mnohonásobně větší, než na začátku v těch 25 letech. Ale ten impuls, ta změna, to byla největší událost v mém životě. A mám velký dík k Bohu za to, že se mi dal, a dosud dává, poznat. Vím, že bez Něho nepřežiji přicházející události. Každý si volíme sám, kam směřujeme a s kým. Před nás jsou předloženy pouze volby...

      Vymazat
    6. Dan, já o to mám velký zájem, jsem ti vděčná a těším se na to. Těším se vůbec na Tvé příspěvky a postřehy, ohromně mě oslovují. děkuji, prosím piš dál. Eva.

      Vymazat
    7. Anonymní 10:27 , 10:45
      Děkuji za podporu ! Dokud mi to milý "pan Orgonet" bude tolerovat, budu komentovat, jak komentuji :-))

      dan.

      Vymazat
    8. Já myslím dan, že ti to orgonet blokovat nebude, pokud, jak tu sám píše, se nebudeš dopouštět vulgarit, pomluv a dalších hanebností nebo nectností. A to u Tvých příspěvků nenalézám :-)

      Vymazat
  7. To už je zřejmé z historie, že na fašouny platí Slované!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fašouni jsou velký dobytek, ale Slované mají také něco másla na hlavě, co se týče agrese. Tím chci říci, že nikdo není bez viny.

      Vymazat
    2. Před veřejností se dokonce tají, že Slované žili na území Číny před příchodem a invazemi šikmookých ! Dokazují to četné hrobky s ohromujícími nálezy, které ale nejsou z politických a náboženských důvodů veřejně přístupné. Proč myslíte, že také ISIS/ISIL ničí starověké památky a hrobky na Blízkém Východě ?

      Vymazat
  8. "V Sýrii sú kresťania prenasledovaní, vraždení alebo predávaní džihádistickými milíciami, tak hľadajú útočisko v Európe. Avšak nie len, že ich tu čaká silná konkurencia takzvaných falošných utečencov, ale navyše sú diskriminovaní vládami Francúzska a Británie, pretože sú kresťania. Moslimovia sú v týchto krajinách uprednostňovaní" Zdroj: http://www.hlavnespravy.sk/moslimovia-ano-krestania-nie-take-je-stanovisko-anglicka-a-francuzska-k-uteceneckej-krize/690363
    "Naša rozviedka hlási, že bojovníci ISILu strácajú kontrolu nad oblasťami a začína ich chytať panika a dezertérstvo. Včera okolo 600 zahraničných bojovníkov opustilo svoje pozície a rozhodli sa utiecť do Európy. Budeme naďalej nielen pokračovať v leteckých útokoch, ale ich intenzitu ešte zvýšime, povedal na briefingu na ministerstve obrany Ruskej federácie generál Andrej Kartapolov." Zdroj: http://www.hlavnespravy.sk/ruska-vojenska-rozviedka-po-naletoch-uz-vyse-600-demoralizovanych-bojovnikov-isilu-opustilo-svoje-pozicie-a-utekaju-do-europy/689820
    "A aby toho nebylo málo, Obamova ostudná prohlášení přišly shodou okolností ve stejném čase, kdy přinesla média zprávy o dalším vskutku nevšedním „úspěchu“ americké zahraniční politiky – bombardování charitativní organizace Lékaři bez hranic v afghánském Kundúzu. Ve 2.15 v noci USA zahájily útok v Kundúzu, při kterém vážně poškodily jedinou tamější fungující nemocnici, v níž bylo v době bombardování 105 pacientů a 80 členů personálu, z něhož přišli oficiálně tři lidé o život a dalších 30 kolegů se pohřešuje. Prý omylem." Zdroj: http://www.nwoo.org/2015/10/05/americane-kritizuji-rusy-ze-utoci-na-teroristy-a-sami-bombarduji-lekare-bez-hranic/ ? ? ? ? ? ? ?
    http://www.czechfreepress.cz/evropa/odhalene-dokumenty-na-wikileaks-dokazuji-ze-zapadni-politici-jsou-rizeni-washingtonem.html

    OdpovědětVymazat
  9. https://www.youtube.com/watch?v=19NXG0NUIi4

    OdpovědětVymazat
  10. Za ISIS Asad považuje všechny, kdo proti němu bojují.

    OdpovědětVymazat
  11. Nikomu se nic nehroutí.RF a USA táhnou za jeden provaz.Už docela dlouho se to dá poznat.A vylidněno bude vícero oblastí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obama bude čistit (genocidy) obě Ameriky, a Putin bude čistit Euroasii, a máte globalismus jako vyšitý. Ostatní ze strachu se jim už poddají, a nwo už nebude nic stát ve vyhlášení nové jednotné celosvětové doktríny a nového světového jednotného náboženství pod označením chrislám (uvedl to sám papež při nedávné návštěvě USA) !!!

      Vymazat
  12. https://www.youtube.com/watch?v=D6_ts4ynPUo

    OdpovědětVymazat
  13. WhitelikesnowandcoldlikeWinter5. října 2015 v 16:43

    Aby to neurychlylo odchod islámských bojovníků do Evropy - islámský stát se rozpadne a vojáci se ztratí mezi uprchlíky...
    Ale je potřeba to tam vyčistit od všeho neřádu.

    OdpovědětVymazat
  14. Tito kurdští spojenci USA uvítali ruské letecké útoky http://www.mcclatchydc.com/news/nation-world/world/article37394991.html a nabídli, že budou bojovat po boku Ruska proti Islámskému státu http://www.mcclatchydc.com/news/nation-world/world/article37394991.html , a rovněž požádali Moskvu o zbraně. Je důležité poznamenat, že tito YPG museli v poslední době zpomalit svou ofenzívu proti silám ISIS/ISIL poté, co Turecko, spojenec USA a NATO a neústupný rival Kurdů, protestovalo proti jejich úspěchu http://www.mcclatchydc.com/news/nation-world/world/article37394991.html , a americké bombardovací mise nad severní Sýrií byly strmě poklesly, http://www.mcclatchydc.com/news/nation-world/world/article37394991.html a byli ponecháni na milost a nemilost Islámskému státu.

    K tomu, jak Obamův režim v současné době vede svou „válku“ proti ISIS/ISIL, uvádí zpráva, že je prakticky nulová, protože Rusko dosud neobjevilo žádné důkazy toho, že Amerika tam vůbec někdy bombardovala http://www.infowars.com/russians-say-u-s-not-bombing-isis/ – což vysvětluje, proč irácký premiér Haider al-Abadi tento týden prohlásil, že jeho stát by rovněž přivítal ruské letecké útoky proti Islámskému státu


    A teraz velmi skrateny vyznam tychto viet...:
    ked tam nebombardovali americania, cakame ze tam budu bombardovat rusi...
    O com to je???

    OdpovědětVymazat
  15. ten Izrael tam nějak neštymuje…Fulford to vidí opačně a tvrdí to už velmi dlouho, že Netanjahu je zločinec, spolupracující s Bushovou frakcí. Těžko by tedy Izrael s takovým premierem spolupracoval s Ruskem.
    A nebo tu jde o něco většího..:)
    Senior cabalists in the West are threatening tsunamis, nuclear terror, death camps and other atrocities as their grip on world power continues to slip. The Russian, Iranian and Pentagon attack against Saudi Arabian, Israeli and Turkish troops in Syria appears to be the most visible trigger for these threats. Furthermore, a serious attack on the Bush/Netanyahu Nazionist faction’s drug money is also behind the new rash of threats.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fulforda nebrat...hodně klame

      Vymazat
    2. Jo mají ti deprivanti v plánu odpálit atomovky nebo dokonce neutronovky v několika západních velkoměstech, a svést to na teroristy. Tedy něco jako další 11.září nebo Pearl Harbor, ale mnohem rozsáhlejší a děsivější. To už se přece ví, že se ze skladů před časem NATO (ale i bývalému Sojuzu !!!) "poztrácely" nějaké nukleární hlavice, a nikdo neví (tedy oni jo, ale tají to hajzli před námi, protože je chtějí proti nám lidem zprostředkovaně - jako vždycky - použít), kde skončily !

      Vymazat
    3. Sledujte karty hry Illumináti, a tam je všechno ukázáno, co se bude postupně dít, jakobyste četli v nějakém hororovém komiksu. To znamená, že budoucnost už někdo naplánoval dopředu, a jede podle toho plánu ! Zednáři tvrdí, že tyto plány se připravují desítky let dopředu, a ty strategické až 100 - 150 let ! Takže proti nim zřejmě nemáme šanci něco zvrátit. Ale přeci jenom máme jako lidstvo potenciál tyto obruče zlomit a vyhodit je na smetiště dějin. Musíme se však spojit jako celek proti společnému tyranovi, odhalit ho, a ukončit jeho temno a zlo, páchané na Zemi. Zatím se mu naopak daří nás rozdělovat a štvát proti sobě navzájem. A to je začátek našeho konce !

      Vymazat
    4. Ano, máte pravdu. Mj. pád věží byl také ukázán dopředu. Ano, máme potenciál ty temnářské obruče zlomit, když se spojíme.
      Ale na druhé straně, vezměme si názorovou různorodost lidí, kteří zde diskutují. Jak tohle propojit? Mnozí nejsou schopni zaujmout odmítavé stanovisko vůči temnářům, ale proti sobě ho schopni zaujmout jsou (systémem méně probuzení útočí na ty více). Mají tady takovou nalejvárnu, ale řada lidí, jak vyplývá z jejich příspěvků, to mnoho neumí zhodnotit. A do toho to tady pravidelně srážejí více si méně zakuklení trolové, náboženští fanatici a pár ignorantů. Když se v názorech pospojují trolové s náboženskými fanatiky, tak to je hodně smutné... Co se jen Aolian navysvětloval ve věcech náboženského programování už před několika lety...
      Na jedné straně bychom na sebe neměli útočit, ale na druhé straně, to tady máme číst ty příspěvky diskutujících vlastně nahrávajících matrixu? Jak dlouho trvá, co zde dan píše své, často v něčem ujeté příspěvky a teprve v této době se proti tomu správně někteří ozvali...

      Vymazat
    5. Cenzuru nebo podjatou kritiku nemám ráda. Ale Váš komentář je zde na místě :-)

      Vymazat
  16. Kulturní uderka https://www.youtube.com/watch?v=PfqkA5qMi3I

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele ty limčo di si kultúrně udeřit někam jinam

      Vymazat
  17. Kdo by byl, no homo sapiens investigationsis neboli čmuchal obecný :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Putin je opravdu momentálně největším státníkem:
    "Ruský prezident Vladimír Putin poskytuje denně překvapení. Putin zjevně nemá zájem na vojenské konfrontaci na Středním východě, stejně jako prezident Obama.
    Důstojníci NATO mohou od teďka cestovat do Moskvy, aby se podíleli na koordinaci leteckých úderů."
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/10/06/gemeinsam-gegen-den-is-russland-laedt-nato-offiziere-nach-moskau-ein/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A když vám tu říkám, že v globalizaci jede i Putin, tak tu nejeden v komentářích hýkáte jako osli.

      Vymazat
    2. Anonymní 10:33
      Pokud chcete v dnešním světě obstát jako dobrý prezident své země, tak pravděpodobně moc velké možnosti jak bÝt a nebÍt ,nemáte .Aby Putin mohl činit víc, musel by se tvrdou cestou zbavit slouhů západu, Ruských oligarchů, které v Rusku skutečně vládnou už od vlády Gorbačova.. O něco pododného se pukusil kdysi už Stalin. Ale jak to dopadlo, to už víme. Dějiny píší vítězové, že ?

      dan.

      Vymazat
    3. Lenin i Stalin byl zavražděn svými lidmi na pokyn GP. Prostě skončila jejich expirace použitelnosti, a když se dobrovolně nechtěli sklidit ze scény, bylo jim nedobrovolně pomoženo v americkém stylu - mrtvý indián, dobrý indián.

      Vymazat
  19. Hýkáme, protože s Vaším názorem na Putina nesouhlasíme. Snad jednou budeme všichni moudřejší...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vám ho neberu. Každý se rozhoduje podle svého přesvědčení a své vůle. Když přesto někdo ignoruje nebo nepřijímá různé varovné signály, újma nebo dokonce něco horšího jej zcela jistě nemine.

      Vymazat
  20. Až budeme všichni vědět, že USE.T. (= mimozemské USA) komandují mimozemské entity, pak budeme všichni tahat za jeden provaz s Rusama. Prosím o pečlivé zkoumání, zda-li je tato informace pravdivá, či nikoli. Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco v tom smyslu lze dohledat na videích youtube nebo i na určitých webech, a dokonce ojediněle i na webech, kde by to jeden nečekal. Pokud si uděláte něco jako syntézu informací na netu, přečtete si starou i k dnešnímu světu vypovídající literaturu, zahrnete také poznatky a zkušenosti svých příbuzných a přátel ve všech koutech světa, pak se vám vyrýsuje pravděpodobná tvář toho, co se a proč skutečně děje. Jste na více než 50% reálu, skutečnosti. A to je pořád dost na to, abyste předpokládali, co se může v příštím čase odehrát ve vašich zájmových oblastech. A ono to kupodivu ve velké míře vychází, a to člověk nemusí být ani prorok, ani astrolog nebo věštec.

      Vymazat
    2. To už je přeci delší dobu známo, že usáci spolupracujou s drakama (satanská entita), kteří jim dávají svou moc a technologie. Jenomže nedávno k něčemu podobnému prý mělo dojít na Rusi i ohledně Putina. A tak snad stanuli na Ukrajině a v Sýrii dvě protichůdné E.T. entity proti sobě prostřednictvím lidí. Jedna destruktivní, ničivá proti druhé, která sice zřejmě nebude tlačit na depopulaci lidstva, jeho otročení dluhu apod. Ale získat světovládu do svých rukou jak je vidět má. Jenže zatím nevíme, co by to pro nás znamenalo. To již z historie přeci víme, že poddat se malému zlu před velkým vyjde nastejno !

      Vymazat
  21. Pro ty, kdo stále vyjí a vyjí na Putina, což takhle se sebevzdělávat a přečíst si něco ze světa?
    Tento článek je tam teď nejčtenější: http://www.veteranstoday.com/2015/02/10/pravda-putin-threatens-to-release-satellite-evidence-of-911/
    http://www.veteranstoday.com/2015/08/05/vladimir-putin-the-new-world-order-worships-satan/
    http://www.veteranstoday.com/2015/08/04/putin-issues-ultimatum-threatens-war-over-erdogans-support-of-isis/
    http://www.veteranstoday.com/2015/10/02/russias-secret-war-on-the-cia-in-syria/
    http://www.veteranstoday.com/2015/10/08/vladimir-putin-nwo-agents-and-satan-worshipers-are-falling-apart/
    http://www.veteranstoday.com/2015/09/29/checkmate/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý, kdo má stáje, kydá z nich hnůj. A o politice to platí 10 krát více.

      Vymazat
  22. Pro Anonymní 6. října 2015 11:12
    To je otázka, jakoby se ptal zednář nebo přinejmenším rotaryán.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.