21. října 2015

Bývalý americký president Carter dal Rusku přísně tajné mapy Sýrie


Bývalý americký president Carter dal Rusku přísně tajné mapy Sýrie
http://www.whatdoesitmean.com/index1930.htm
October 21, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers



Zajímavá zpráva připravená Ministerstvem obrany (MO) pro vnitřní potřeby Kremlu praví, že bývalý americký prezident Jimmy Carter „velmi pravděpodobně“ spáchal čin zrady vůči Obamovu režimu tím, že poskytl Leteckým silám Ruské federace přísně tajné mapy pozic Islámského státu v Sýrii, což předtím USA i Velká Británie odmítly učinit.

Podle této zprávy Carter jako bývalý americký president dostává denně kopii Presidentských denních zpráv (PBD), což je přísně tajný dokument vydávaný každé ráno pro presidenta Spojených států.

Když president Carter viděl, že Obamův režim nespolupracuje s Ruskem na vymýcení barbarských islámských teroristů řádících v Sýrii a Iráku, sám se rozhodl poskytnout Federaci přísně tajné mapy obsažené v jeho Presidentské denní zprávě. Na vysvětlenou řekl:

„Poslal jsem Putinovi ve čtvrtek vzkaz s dotazem, zda chce kopii naší mapy, aby mohl v Sýrii přesně bombardovat. Poté v pátek mi zavolalo Ruské velvyslanectví v Atlantě – tedy ve Washingtonu, a řekli mi, že by velice rádi měli tu mapu. Takže, pokud v budoucnosti Rusko nebude bombardovat správné cíle, budete vědět, že to není chyba Putinova, ale moje.“


Jak uvádí zpráva, významné je to, že president Carter je dlouhodobým přítelem Ruské federace, a spolu se svými kolegy bývalými vůdci a státníky letos v dubnu byl nápomocen při dosažení zastavení nepřátelství na Ukrajině Minskou dohodou, kterou Obamův režim odmítl podepsat. ¨



Foto: President Putin zdraví bývalého amerického presidenta Jimmy Cartera a generálního tajemníka OSN Kofi Annana. Duben 2015


Informace poskytnuté Rusku presidentem Carterem se staly velmi cennými, ve světle faktu, že britská vláda přímo odmítla pomoci Rusku zaměřit teroristické cíle, a že podobně i Obamův režim dal písemně své odmítnutí pomoci zaměřit tyto teroristy ve smlouvě, podepsané včera v Moskvě, která má předcházet sestřelení amerických letadel ilegálně operujících nad Sýrií.

Ještě více znepokojující na akcích Obamova režimu jsou nové zprávy, že jeho 50tunová zásilka zbraní shozená v Sýrii, která byla údajně určena pro „umírněné“ syrské síly, byla vůdci těchto sil popřena – což vede mnohé ke spekulacím, komu přesně Američané shazují zásilky zbraní.

Jak jsme informovali dříve v článku z 11. října pod názvem Obama dodává Kurdům zbraně a pak navádí Turky, aby je bombardovali a ničili, (český překlad článku zde), šílená politika Obamova režimu je nade vše chápání – proč na jedné straně vyzbrojují Kurdy k boji proti islámským teroristům, a na druhé straně přikazují jejich zničení? To se stane pochopitelnějším ve světle vážného varování, které vydal turecký president Erdogan:

"Ti, kteří skrytě podporují teroristické organizace, aniž poskytují dostatečnou pomoco Turecku v jeho boji proti teroru, musejí vědět, že zatahují oblast i svět do katastrofy. "



Zpráva rovněž uvádí, že minimálně jeden západní vůdce vidí, že se tato katastrofa rozvíjí, a to nově zvolený kanadský premiér Justin Trudeau, který učinil krok k ochraně svého státu, když včera informoval Obamův režim, že jeho země stáhne své bojové letouny ze Středního východu.

Ve zprávě je též uvedeno, že je smutné, že se stal válečnou obětí tohoto konfliktu pilot amerického námořnictva, který dnes zahynul při havárii svého bojového letounu nad Anglií, když se se svou letkou vracel ze Středního východu do USA jako součást amerických vojenských sil prchajících z této oblasti, mezi něž patří i letadlová loď USS Theodore Roosevelt a její bojová skupina.

Pokud jde o otázku, proč Obamův režim tak rychle nechává stahovat své síly z této válečné zóny, zpráva stroze uzavírá, že je to snadno pochopitelné v kontextu předehry k americkému úderu atomovou zbraní – k čemuž jsou určeny i obrovské včerejší přesuny bojobých sil NATO.

Zpráva neuvádí, co se stane presidentu Carterovi za jeho čin zrady, ale stojí za to poznamenat, že stále kolují zprávy, že jeden z hlavních Obamových spojenců (zřejmě Německo) se domnívá, že Obama je na tom „mentálně nedobře“ a začíná se ptát skrze tajné kanály, zda by byl možný jeho impeachement.

Pokraj třetí světové války je stále blíže a blíže realitě; chce svět opravdu, aby tento muž zmáčkl konflík? 



Nevíme sice, co nebo kdo je president Barack Hussein Obama, ale jedna věc je den ode dne zřejmější: je prokazatelně duševně chorý!

Other reports to read on the September 2015 War include: Putin Authorizes Air Strikes On “American Interests” As Thousands Of Russian Troops Pour Into Syria Fears Explode In Russia After Obama Orders Sudden 9/11 Type War Drill Russian Troops Put On Combat Alert Over Obama Regime False Flag Fears Putin Activates Shocking “Defend Israel” Atomic War Plan US-EU Refuse To Accept Massive List Of 87,000 Islamic Terrorists From Russia CIA Breaks With Obama, Vows To Help Russia Defeat ISIL/ISIS Russian Atomic Bombers Ordered To “First-Strike Zones” As Germany Nears Collapse Russian Report States Total Defeat Of US Military Would Take 3 Weeks Obama In Ecstasy As “Nuclear Tsunami” Ignites Islamic End Times Fears Russia Begins September War, Issues Dire Warning To Britain

Other reports to read on the October 2015 War include: Putin Orders Military Draft Of 150,000 As Russian Air Fury Pounds Syria Oregon Mass Shooter On Terror List Obama Refused To Take From Russia Putin Orders Syrian Ground War To Begin As NATO Masses Forces Obama Refuses To Accept US Soldiers Bodies Killed By Russian Airstrikes In Syria Russia Warns ‘Holy War’ Will Accelerate, Issues Dire Warning To Australia Obama Delivers Weapons To Kurds, Then Directs Turkey To Bomb And Destroy Them Angry Putin Authorizes Shootdown Of US Planes Over Syria World Warned On Brink Of Abyss After Obama Signs War Powers Act Russian “Armageddon Strike” Looms As NATO Begins Massive Troop Moves

October 21, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.



20 komentářů:

  1. Možná, že běženci utíkají tam, kde bude nejmenší riziko v případě globálního konfliktu. Instinkt? Nebo informace, které nemáme nebo nemáme mít?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někde už se psalo, že Obama plánuje jaderné útoky na Blízkém Východě. Putin se zase nechal slyšet, že vlastní nějakou novou zbraň pod názvem něco jako ohnivé slunce. Nemá mít po výbuchu přímou charakteristiku jaderné bomby, ale má vytvořit vysoce horké plyny a tepelné vlny až 6.000 °C. Tedy teplotu stejnou jako na povrchu skutečného slunce. Pojem spálené země tu není jen příměr, ale strašlivá skutečnost.

      Vymazat
  2. O Boze, daj silu Putinovi ! - ked Putin je nadejou celeho sveta !
    Tito psychopati idu totiz az dokonca, aj ked je jasne, ze uz nic nedosiahnu - idu ako bezduche masiny.
    Ako ich zastavit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co by tak udělal Ježíš Kristus? Říkal: "Dejte Bohu co jest boží a císaři co jest císařovo", co určitě neříkal - obraťme se o pomoc k sousedům. Putin nebude mít zájem na státech, jež si nedovedou pomoci samy, to už tady bylo. Tedy vzepřežme se, ale vnitřně a manifestujme naše ůsilí životem, ne myšlenkami a mnoha slovy ani nedejme na naše city- tynás samých zradí nejdřív. O TTIP to samé - dosah na to co politici upekli NEMÁME, zato bojkotovat emerický, izraelský, britský a vůbec západoevropský tovar, to můžeme. Je to krok vpřed, za který nás nemohou potrestat a který nepŕedpokládají.

      Vymazat
    2. Museli bychom identifikovat, odhalit jejich loutkáře a ty zastavit !

      Vymazat
  3. je to zástupce jistých emerických kruhů, laskavě informujte přesně, není krajiny na Zemi , ve které by takoví "šílení" mužíci neseděli, Vatikán nevyjímaje. nemusíme hledat daleko, i doma jich je dost...

    skrze tebe je prokleta tato zem - jest to psáno i v Bibli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Černý Krysař žene své černé ovečky do zkázy, a ti poslušně cupitají k okraji pekelné výhně.

      Vymazat
  4. http://olser.blog.idnes.cz/c/481105/upali-se-bursik-na-protest-proti-zradne-kralovne-alzbete-ii-ze-prijala-prezidenta-ciny.html?ref=rss

    OdpovědětVymazat
  5. Martin Konvička, předseda iniciativy ITP, Islám Tady Potřebujeme
    http://video.aktualne.cz/petr-ctvrtnicek-tv/konvicka-u-ctvrtnicka-islam-tady-potrebujeme/r~151b0a12782711e5b6b20025900fea04/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsou s islámem frajeři, když jim bezprostředně nehrozí. Až jim půjde o kejhák, prodají třeba nos mezi očima ... všichni ti zaprodaní komedianti

      Vymazat
    2. U Čtvrtníčka nebo Konvičky mě to vůbec nepřekvapuje. Imámové jim dají jistě islámskou pochvalu.

      Vymazat
  6. ... je to big game.

    OdpovědětVymazat
  7. Ti v článku uvedení asi nejsou závislí na předání nějaké mapky, když mají v chodu mimozemské věcičky, hejblátka apod. Vždyť co vlastně tenkrát ochromilo tu lodičku? No právě takové věcičky...Ale spousta rádoby skvělých informací je prostě Program. Uprchlická vlna - to je taky Program. To vyhánění lidí z původních domovů, jejich ožebračování, zaměření na ponižování žen - dle Programu. A jak to je úspěšné - kolik lidí se tím ve své rovině zabývá. Křesťanství je také Program, mimořádným způsobem rozpumpovaný až ve 4. století našeho letopočtu. A těmi rozpumpovávači jsou archonti. To jsou ti loutkovodiči, kteří si dodnes na vodění schutnávají. Účelem Programů je v první řadě krmení nenasytného Matrixu a duchovní padělání nejrůznějšího druhu. Ale ten slaďoučký matrix, na který celá řada lidí nenechá dopustit, se už pomaloučku, ale zato jistě rozpouští a rozpouští

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy jste neprohlédl tu léčku, do které se nás snaží nahnat? Křesťanství jak ho vykládá Vatikán a spřízněné církve, není křesťanstvím Ježíšovým, nezapomeňme,že emerické křesťanské církve pouze předstírají, že jsou spojeny s Kristem. Věřili by jste "pastoru",který se Vás snaží přesvědčit slovy "Duch svatý jest osoba, protože v Bibli se o Duchu píše vid-ěl, řekl, usoudil...?" ...a lidé pod záplavou jeho nestoudných slov uvéří, že Duch jest osoba-člověk!

      Vymazat
    2. Inu vykladačů Písma je přemnoho, ale skutečné věřící, aby člověk pohledal. A v tom je ten zakopaný pes.

      Vymazat
  8. Budú ho preháňať ako Snowdena ? Možno sa stane poradcom Putina ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Insideři se vždycky hodí, to nevíte ? :-(

      Vymazat
  9. http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3496735

    OdpovědětVymazat
  10. Ruská babička - vzkaz pro Obamu
    https://www.youtube.com/watch?v=2WNKbXn9IF0

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.