11. října 2015

Chemtrails a haarpový kruh 11. 10. 2015

Chemtrails 11. 10. 2015 ráno: Do ČR se šíří oblačnost od jihovýchodu. Nad Českem je právě její okraj - pás aerosolové oblačnosti, který má zřejmě řídit pohyb oblačnosti k západu. Chemtrailsové čáry jsou jasně zřetelné.









Radar Skalky je v akci - vytváří velký haarpový ionizační kruh. (Radar Skalky byl na tuto funkci upgradován teprve nedávno, možná ho tímto testují (:-) Zajímavé je, že srážky nekopírují tvar oblačnosti...


41 komentářů:

  1. Žádný komentář?Vždyť také není k čemu.Ať si s námi dělají co jen chtějí.Nám je to přece fuk.Jen občas nějaká připomínka.Těch pro se ozve víc..Ale
    že se přidají naši ochotní "ke všemu ochotní přislouhovači"je už na pováženou.Ještě nezměnili ústavu o vlastizradě.Nadarmo se neříká,že poturčenec je horší Turka.
    Je ale zajímavé,že ještě nikdo nepodpořil www.nava-narodni-strana.cz.Je vidět kdo to tady řídí a cenzuruje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím... kde tu, na stránke alebo vôbec? A ten odkaz, žiaľ nejde, na tu národnú stranu, tak teraz neviem, že prečo je to tak?

      Vymazat
    2. Poviem vám to takto ľudia, tu už toto ľudia nedajú dokopy, ale jediné Boh, skrze svojho Syna, ktorý bol už ohlásovaný ako Sudca a Kráľ Tisícročnej ríše - IMANUEL - Duch Svätý. Dnes už je všetko nasiaknuté temnotou, všetko, aj každý z nás, len málokto si to dokáže priznať, a ešte menej očakáva toho pravého Záchrancu, temno vždy poukazuje na Toho, kto sem už nikdy nepríde - Ježiša, ale toho pravého zatajuje, aby ešte zviedlo, čo najviac ľudí zo seboz do rozkladu.

      Ľ, záchrana a spása je pre nás v Slove od Boha, ktoré nám tu priniesol v minulom Tisícročí, na počiatku posledného storočia sám Duch Pravdy, Syn Človeka ABDRUSHIN. Len toto Slovo je pre nás záchranou, v ňom je všetko vysvetlenie aj na dianie dnešných dní. Ale ľudia opäť nechceli počuť, sami si mysleli, že všetko vyriešia, aj dnes si to myslia, žiaľ, bude to ešte horšie, pokiaľ neobrátite svoje kroky, už konečne k Bohu a k jeho Slovu s prosbou, aby Vysloboditeľ už prišiel, a urobil tu už raz a navždy poriadok!!!

      O Vysloboditeľovi sa dočítate všetko aj v tejto knižnej rade - Večné zákony 1.-3. , lebo On sa už narodil, a presne ako bolo predpovedané v Zjavení Jána - 12. kapitola, hneď po narodení bol unesený preč mimo túto Zem, lebo ochrana od ľudí nebola takmer žiadna!

      Času je vždy menej, rýchlo sa kráti, kto premešká aj tu krátkosť, nech sa nečuduje, že bude strhnutý z temnotami...Ešte vždy je čas, tak to nepremeškajte!

      Vymazat
    3. www.nava-narodni-strana.cz - Server nenalezen - chachaá, kdo to tady řídí? no kdo asi?

      Vymazat
    4. Pokud se člověk nechce namíchnout víc, než už tak jako tak je, tak ani nekomentuje, jen si těžce povzdechne. Nebo vy už jste byl sabotovat nějaký radar?

      Vymazat
    5. Co to je za výkřik? Webové stránky jste uvedl špatně, když si je člověk vyhledá, tak tam není nic. Ani pořádný kontakt, ani aktivity, ani kdo za stranou stojí. Asi lidé pochopili, že každý musí měnit svět sám za sebe a hlavně začít u sebe. Pak se můžeme družit, pomáhat si a sdílet. Ale přes politické strany to moc význam nemá. Zdar nazdar

      Vymazat
    6. Ta oblačnost se v tom kruhu točí jak v pračce vířivce. A pak, že speciální radary či haarpy neumí dělat na obloze psí kusy. Mám již delší dobu podezření, že globalisté/klimateroristé mají ve svém arzenálu technologie, kterými mohou (a dělají pro to vše možné) uměle navozovat události a dojmy blížícího se armageddonu, apokalypsy apod. Prostě to chtějí urychlit ve svůj prospěch. A k tomu potřebují znásilnit kolektivní vědomí/egregora lidstva. Protože, kam je v tomto ohledu pustíme, tam nás budou nenávratně mít. Proto lidé, bděte...

      Vymazat
    7. Souhlas. Již tak činí. Ještě jsem zvědav na to jejich velkolepé kinoteátr :-) (hologram)

      Vymazat
    8. Na www nebo http jsou k nalezení.Ale otázka?Kdo jsi ty,k jaké náro.skupině patříš?Čech nejsi /a také se tak nechováš/i dkyž to máš v op.

      Vymazat
    9. Pro Anonymní 11. října 2015 11:07
      Srovnejte si pro příště pojmy a dojmy. Poturčenec se neříká, ani nepíše. Správně je podturčenec. Neboli ten, jenž je pod jhem Turka (slouží mu nebo mu otročí). Čím chce onen výraz říci, že loajální, vyčůraný, mocichtivý, chamtivý atd. úředník,správce je mnohdy horší, než samotný okupant, uchvatitel země. Což se v nejednom případě děje ve světě i dnes.

      Vymazat
    10. Pro Anonymní 13. října 2015 9:28
      Co to bylo za příspěvek ? Budil dojem, že máte alespoň 2 promile na ex.

      Vymazat
    11. Negativní reklama je také reklama.Je jasné,že to v Babišových médií nevytisknou.A ČT už vůbec ne.Vždyť jsou ve vašich rukou.Jak je vidět,z jednotného národa máte už teď hrůzu.Jednou na to bude muset dojít.Sice to trvá,ale jednou se Český národ probere z lhostejnosti.Bude muset.
      A čím déle to bude trvat,tím to bude horší.Kdo to řekl?Cenou za lhostejnost v politice je to,že nám vládnou zlí lidé.

      Vymazat
  2. Jak s tim bojovat? Těžko. Mužem být jen doma, ať to aspoň nedýcháme tak koncetrované... přes tento web můžeme spojit síly na boj proti chemtrails... jasně je vidět, že si pomáhají. Kousek nebe, ejhle ! Rychle zasypat...
    Otázka zni: jak účině bojovat s tim hnusem?

    OdpovědětVymazat
  3. Můžete mi vysvětlit jak to dělají?

    OdpovědětVymazat
  4. Orgo niečo chystajú v Turecku asi záplavy + sťahujú patrioty Nemci aj amici + lietadlovú loď nepači sa my to zas chystajú ne aký podraz .

    OdpovědětVymazat
  5. V alternativním tisku se píše o tom, že tento týden by přece jenom nějaká změna měla být - Keshe chce s něčím vyjít na veřejnost, snad 16.10. či 17.10.
    ONE CLEAR EXAMPLE ARE BROTHERS AND SISTERS AT THE KESHE FOUNDATION. THEY JUST ANNOUNCED FREE POWER TO BE DISSEMINATED TO THE WORLD ON OCTOBER 16, 2015. Source: https://kauilapele.wordpress.com/2015/10/11/office-of-poofness-10-11-15-freedom/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S panem Keshe je problém ten, že jeho organizace zveřejnuje už dlouho, zve zástupce států na předvedení nových technologií, které mohou přispět k energetické nezávislosti, k ukončení hladu, nebo k letům do vesmíru. Ovšem drtivá většina států nemá zájem...snad jen krom Itálie, co jsem se dočetl tak cca dva roky nazpět. Tak se uvidí, každopádně je nám asi jasně, že at vynesou na světlo světa sebeúžasnější technologii, v hlavním zpravodajství se o tom nedozvíme.

      Vymazat
    2. Divné je, že jiné výzkumníky a vědce, co tzv.ohrožují bezpečnost USA svými objevy a vynálezy, zpravodajská komunita USA bez milosti vraždí. A pan Keshe si dál objevuje a vynalézá, dokonce s tím chodí po světě a nabízí - a nic se mu nestane. Hádejte 3x proč asi ? Protože "ruka ruku myje, přičemž kachna kachničku kryje".

      Vymazat
    3. Do události stejně žádná volná energie nebude: Protože "ruka temnoty ruku temnoty myje, přičemž kachna temnoty kachničku temnoty kryje".

      Vymazat
    4. Ale ty kachničky jste si někde tady vypůjčil/a, jestli se nemýlím :-)

      Vymazat
  6. Němci se zřejmě dovedou lépe bránit proti masovému vymývání mozků a matrixovému nabízení ohlupujících pozlátek: 250 000 lidí pochodovalo v sobotu Berlínem mj. na protest proti nerovnoprávné obch. dohodě:
    http://www.nwoo.org/2015/10/10/nejvetsi-protest-jaky-tato-zeme-zazila-za-roky-ctvrt-milionu-nemcu-protestuje-proti-obamove-dohode-o-volnem-obchodu/
    http://www.reuters.com/article/2015/10/10/us-trade-germany-ttip-protests-idUSKCN0S40L720151010
    http://www.presstv.ir/Detail/2015/10/10/432828/Berlin-Germany-TTIP-EU-US
    http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-10-10/u-s-europe-trade-accord-draws-250-000-protesters-in-berlin
    http://www.n3ws.info/2015/10/germany-hundreds-of-thousands-protest.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechte na hlavě. Skutečných etnických Němců je v současném Německu naprostá menšina. Takže bych se němectvím nebo germánstvím příliš neoháněl/a.

      Vymazat
  7. Jeden z komentářů na Novinkách z 11. října 2015, 05:30:01:
    "...150 000 tisíc ?????????????? OPĚT MANIPULACE !!!!!!
    ?????????????????????????????????????????????????????
    250 000 TIS. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/6742-250-tisic-lidi-demonstrovalo-v-berline-proti-obchodni-dohode-ttip
    http://www.ac24.cz Proběhla v Berlíně největší demonstrace v historii Německa – zúčastnit se mělo 250 000 lidí.
    http://aeronet.cz/news/nejvetsi-demonstrace-v-historii-nemecka-video-ttip-wikilieks-nabizi-100-000-eur/ je vidět, že i čtenáři Novinek si oblíbili čím dále tím více známější Aeronet!
    HLEDEJTE NA netu....mainstream nám LŽE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "
    Je to divné, 1/4 mil.lidí v ulicích v jednom z největších evropských měst a zprávy o tom téměř žádné nebo upravené - za to ještěří hlásné trouby přinesly spoustu jiných upravených nepodstatných balastních bulvárních zpráv tak akrorát pro vymyté mozečky.

    OdpovědětVymazat
  8. Jó to jsem včera viděla, ve vych. čechah, modrá obloha kterou protínala chemtrailsová oblačnost z jedné strany na druhou kam oko dohlédne, hned jsem si řikala, co to zase kuchtěj v tý kuchyni...a samozřejmě mnoho sprejujicich letadel, která po vylétnutí z té oblačnosti přestaly sprejovat...a pak když se někoho zeptám na chemtrails, jestli veri ze jsou skutecne, a poukážu na oblohu, na rozpínající se čáry, tak se uchichtne a poklepe si na čelíčko....nemam silu je presvedcovat a vysvetlovat.... :/ ale stále věřím že dobro zvítězí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Berte to tak, že co je dovoleno pánovi, není dáno volovi. Míním tím probuzení versus neprobuzení. S tím nic neuděláte. Ale můžete to volovství u některých naleptat tím, že s nimi o tom alespoň mluvíte. Takové loužení nemusí hned rozleptat do hloubky. Ono na to má určitý čas. Až ta díra bude dostatečně velká, ono se v té makovici přeci jenom něco pohne a urodí.

      Vymazat
    2. Ale člověk se musí aspoň trochu snažit a né si lehat každý den na několik hodin k televizi

      Vymazat
    3. Někdo si lehá k TV, jiný zase sedá k PC, tabletům, chytrým mobilům atd. Takže velká část obyvatel se dobrovolně denně napojuje na systémy matrixu, a ještě si u toho lebedí. Proto na takové lidi platí už jen bič a hůl. Sami si o to říkají.

      Vymazat
  9. Judges plan to outlaw climate change 'denial’
    A semi-secret, international conference of top judges proposed to make illegal any opinion that contradicted climate change

    Kritika proti oficialnej verzii GLOBALNEHO OTEPLOVANIA má byt vraj kriminalizovaná

    http://www.telegraph.co.uk/comment/11924776/Judges-plan-to-outlaw-climate-change-denial.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už nevědí, jak by nám vyplachovali mozky, tak ti zbabělci chtějí sáhnout po represích a brutalitě, aby nám přikázali pod tresty myslet, jak oni chtějí. Lidského ducha však nesvážou ničím, protože podléhá jiné, než jejich zlé moci.

      Vymazat
  10. Ptáte se jak s tím bojovat, no já kdysi propagoval že máme koupit kaťušu do každého města a rakety země vzduch. Pak jsem se dozvěděl, že údajně v těch letadlech nejsou ani piloti že ty letadla jsou naprogramované, tzn. že by se nic moc nestalo kdyby se nějaké sundalo. Pak už zbývá jen jedno, detoxikovat se osto šest, chodit ven jen minimálně a intenzivně přemýšlet a snažit se o propagaci myšlenky, likvidace USA, jelikož to je zdroj ohrožení této planety. Jsem přesvědčen o tom že kdyby zmizlo USA z planety země, zakrátko bychom viděli jak mizí i všechno zlo... připadá mi jakoby za celým USA stál satan, a stama skrze vlivné lidi řídil svět ke skáze, ke které se jako lidstvo nezvratně blížíme a to čím dál rychleji, tak či tak pokud nemáte děcka, buďte rádi, protože nemusíte mít strach, a nic moc vás nemusí mrzet, pokud je máte tak vám neporadím jelikož kdybych já měl děti, tak už dávno jsem zavřený ve cvokhausu jelikož bych se zbláznil z toho že jim zkrátka nemohu zajistit důstojný a bezpečný život...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ameriku už schramstnul do své tlamy. Nyní usiluje o Evropu. Prahu vybral pro svého syna satanaela jako okultní a satanské centrum Evropy. Vždyť se naši i zahraniční satanisté, zednáři a další temnáři snaží zasvětit Čechy všem dostupným arciďáblům. Hatí jim to však modlitby křesťanů. Proto se chystají na ně vyhlásit různá omezení a reperese, aby se jejich vliv přerušil nebo dokonce eliminoval. Kvůli přetrvávajícím neúspěchům s oním zasvěcením dostává a ještě dostane klimatické tresty (viz hustá a tlustá až 600 m ! chemodeka, časný sníh a kdo ví, co mají nachystáno dalšího) celá ČR. To zasvěcení se nesmí stát, jinak je s námi tady konec. Neumíte si ani představit, co bychom tím nejenom u nás dopustili za hrůzy a brutáče v Evropě. Takže je to z velké části nyní na nás, zda satanášům dovolíme tady řádit nebo ne.

      Vymazat
  11. Všimli jste si jak po tomto víkendu výrazně přibilo lidí s nachlazením? Sám jsem tomu podlehl a to jsem byl o víkendu zalezlý v teple svého bytu. Po třech letech bez nachlazení mi to pěkně pokazilo skóre. Spojení respiračních nemocí s intenzivnějším sprejováním by mě velice zajímalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Si pište, že ta současná chemodeka, tlustá údajně až 600 m, a válející se mnohde téměř až při zemi, s tím nachlazením, pálením očí, bolestmi kloubů, bušením srdce apod. silně souvisí. Také registruji zvýšený počet sanitek, vyjíždějící ke kolapsům klimaterorismem postižených lidí.

      Vymazat
  12. A tohle má být také kriminalizované?
    http://www.nwoo.org/2015/10/12/reportaz-z-berlinske-demonstrace-proti-smlouvamttip-a-ceta/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saudové dali svým zákonem 44 EU návod, jak se zbavit i demonstrantů. Prostě je zahrnuli pod termín terorista, který už existuje, a má trestní sazbu.

      Vymazat
  13. Je smutné, že nikdo z vlád EU, ani SSSR ani jiných zemí, nedokáží promluvit o pravdě manipulace počasí. Všichni jsou zamčeni za doktrýnou přísně utajené mise geoinženýringu aplikovaném celoglobálně, skrze NATO a jiné přidružené nadnárodní korporace atd. Je to velké a určitě je to jen první slza, kterou vnímáme. Věřím že za tím pláštěm je schováno mnohem více. Kdo se snaží měnit svět, má k tomu i moc. A u nich panuje zákon, kdo NA TO :) nemá, ten se nepočítá. A svět se řítí tempem dál, hyne příroda, mění se klima, podle toku peněz se řídí počasí, láska, naše životy, svoboda, i zdraví.
    Stačí však se důkladně informovat a zajímat se o globální politiku a řízení světa a hnedle zjistíme, že vše je zabalené do pozlátka. Tohle mě mrzí, protože jediná šance je se probudit a změnit doktrýnu těch, jenž svět používají jen jako dopravní řeku pro své mocenské zájmy. Nedat jim možnost aby nás mohli využívat, skrze své produkty a manipulovat naše vědomí skrze své média.
    To co nás pomalu a jistě zabijí, není vidět a těžko se proti tomu brání, pokud si nedáme vše dohromady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každá ovce jde za hlasem svého pána ! Muslim jde za Aláhem a ten ho vede (kolik muslimských zemí ještě zbývá rozbombardovat?) , Ind jde za Budhou a ten ho vede( nejvíc otroků a sebevražd) . Ti, co si říkají Křesťané, ale nejsou a lžou...ti jdou kam ? To, co nás pomalu zabíjí a není to vidět, je to v koho věříme. V tom jsou zákon i proroci ! pokud si každý sám za sebe nedá tohle vše dohromady, nebude už jiné pomoci.cit." Jen pláč a skřípání zubů" (Matouš 25-30)

      dan.

      Vymazat
    2. Lidi na to kašlou. Mají své problémy, své zájmy. Svět je od nich příliš vzdálen, než aby ho řešili. Ještě tak mladí ještě chvíli svobodní lidé. Ti mohou vyburcovat i některé pecivály s buřtem a pivem. Většina však rezignovala, a odevzdaně se poddává otroctví dluhu, než aby proti té všivárně rázně vystoupila, a ukončila ji. Pravdu díte, dan, že v temnotě bude pláč a skřípění zubů. Těm tam bude všechno vzato, a nic dostanou náhradou na všech úrovních bytí.

      Vymazat
  14. Zde je odkaz na článek z 13.10.2015 o tom, jak dřívější pilot prozřel a jak vystupuje proti geoinženýringu. Jsou tam i fotky ukazující, že i za velikou louží se po obloze čáruje, čaruje a zamřížovává. Také píše o strachu - být vyčleněn z kolektivu a označen za konspirátora - a také o tom, co je přednější. Zmiňuje se i o panice mocných...
    http://www.zengardner.com/former-commercial-pilot-joins-fight-stop-geoengineering/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je logické. Kdo se bude víc bát a podléhat panice, žebrák, co nic nemá, nebo boháč, který může mnohé ztratit ?

      Vymazat
  15. ahoj Orgy :) Chemtrails
    tak sa chcem podelit s odkazom, co mi prisiel na email
    http://www.playtvak.cz/chemtrails-sypou-na-nas-letadla-z-oblohy-jedy-fn9-/konspiracni-teorie.aspx?c=A151008_092221_konspirace_holy
    len aby ste vedeli, ako chcu s ludi urobit opet blbcov :) ale pouzijem ich poslednu vetu : urobte si zaver sami

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.