18. října 2015

Čína: Město mimozemšťanů v oblacích

Město mimozemšťanů v oblacích

Publikováno 18. 10. 2015
(Z komentáře k videu přeložil Orgonet).

Je město v oblacích, které se objevilo na několik minut nad čínským městem Foshan v provincii Guandong, a o několik dní pozdějí nad Jiangxi, vzdáleným 500 mil, sídlem mimozemšťanů? Jev trval jen několik minut. Viděly ho tisíce lidí, ale zatím byl zveřejněn pouze jeden záznam.

Vědci se domnívají, že jde o optickou iluzi zvanou fata morgana, která vznikla odrazem světla procházejícího rozdílnými teplotami.

Konspirační teoretikové mají další alternativy.
  • Někteří to považují za důkaz existence paralelního vesmíru, či za vzkaz od mimozemské rasy.
  • Jiní, jako kanál Paranormal Crucible na youtube, navrhují, že se jedná o test NASA projektu Blue Beam, což je známá konspirační teorie, podle níže tato vesmírná agentura má v plánu simulovat holograficky invazi mimozemšťanů či druhý příchod Krista.
  • Jiný uživatel youtube se domnívá, že je to dílem mimozemšťanů Šediváků. 
  • Jiní se domnívají, že se jedná o časový vortex, který dává nahlédnout do paralelního vesmíru. 
  • Další tvrdí, že se jednalo o vysoce tajnou čínskou holografickou technologii, která byla použita pro otestování reakce veřejnosti.  
Podobné město bylo pozorováno v Číně i v roce 2011.

https://youtu.be/nuMKtktDja4






28 komentářů:

  1. Tyhle UFO záhady mě baví víc, než jiné témata. Díky

    OdpovědětVymazat
  2. Ten výjev na oblacích vypadá velmi realisticky. Ráda bych uvěřila, že je to ono Biblické : " viděl jsem od Boha z nebe sestupovat svaté město, nový Jeruzalém, krásný jako nevěsta ozdobená pro svého ženicha." (Janovo Zjeveníí 21-2) Kdybych nevěděla, že před tím má zavládnout na Zemi konečný mír mezi národy, konečně respektující Boží přikázání. Na skutečný tento výjev si opravdu ještě dlouho počkáme !
    Není snad ani náhodou, že obří létající talíře či úkazy se dějí nejvíce v Číně. Ano, v Americe též, i jinde, ale ne ty "obří ". Ani šediváky bych tu nečekala. Je to mýtus..Bůhví odkud.
    Opravdu tedy, bych se spíše přikláněla k "Čínskému Blue Beam". Tedy jednodušeji, pozor na hologramy ! Ty už existují v malé míře !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tohle biblicky vůbec nevypadá spíš jak z filmu Tajemství ocelového města

      Vymazat
    2. anonymní 21:55
      Ano, máte pravdu. To je přesnější

      dan.

      Vymazat
  3. To určitě - mimozemšťani stavějí sídliště a mrakodrapy. Ha , ha.

    OdpovědětVymazat
  4. jasne ze je to hologam, zasa pani inžinieri robia pokusy a snazia sa oblbnut ludi..verim, ze v stredoveku by to bol zazrak, ale dnes toto robia hajzli co chcu zastrasovat ludi..k tomuto by sa mimáci nikdy neznízili, toto je dielo debilneho pozemskeho človeka, ktorý ide proti prírode a ludom..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A víte, že mají temnáři v plánu provést holografickou invazi ETs přičemž různé stroje mají být doplněny skutečnou střelbou ale ze satelitů nebo jiných létajících plavidel která rozhodně nebudou vypadat jako nám dosud známá letadla. Reversní inženýrství by nám v mnohém pomohlo, ale je zneužito jako všechno na této planetě proti lidem.

      Vymazat
  5. A proč se onen uživatel domnívá, že ze všech mimozemských ras za to mohou zrovna Šediváci? Proč ne třeba Reptiliáni?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože to dávali v TV, říkali v rádiu a psali v denním tisku. Tak proto. A bude to víra zcela neotřesitelná.

      Vymazat
  6. Libi se mi, jak maji vedci hned jasno. :-) Kazdopadne mesta v oblacich nepluji tak nizko a rozhodne to nejsou hnusne krabice typu mrakodrapy a uz vubec ne takhle zhustene. Podle meho presvedceni je to dilo cloveka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohl by to být nějaký utajovaný létající komplex podobný ruským Kosmosférám.

      Vymazat
    2. Vědci mají jasno častěji hubou než svými výsledky, a ještě si drze vyškemrávají granty., aby nemuseli pořádně máknout a udrželi si svá teplá místečka.

      Vymazat
  7. Se oholili, aby vypadali "evropsky", za chvíli jsou zde. http://www.nwoo.org/2015/10/18/bojovnikum-isis-se-dostane-legalniho-vstupu-do-eu-diky-nove-shengenske-dohode-evropy-s-tureckem/

    OdpovědětVymazat
  8. BlueBeam po čínsku, dosti zdařilé.Ostatně, na YT jsou i jiné objekty - ufa zachycené Číňany.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tohle vidět na vlastní oči, je ve mně hodně malá dušička. :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A když k tomu uslyšíte pekelný rachot, dunění a skřípání kovu o kov, vypustíte hrůzou všemi otvory :-)

      Vymazat
  10. Zajímavé,ostatně byl jsem svědkem pár událostí tady u nás.Nevím zda-li se tím tady někdo hlouběji o toto zajímá.Dokonce jsem zažil naprosto nevěřící a neskutečné objekty nad hlavou cca.500 m ve formaci.Volal jsem tehdy na hvězdárny poblíž a výsledek nula.Přesto díky Orgonetu za hezké videa. :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tady je to v menším, ale plnně funkční.
    https://www.youtube.com/watch?v=k-Gr7-RQ4-U

    OdpovědětVymazat
  12. Ty uvedené závěry konspiračních teoretiků jsou spíše vedle. Rozhodně se nejedná o blue beam, který již byl světelnými silami odstraněn z působnosti, takže žádnou škodu nenadělá. Mnoho reálných věcí o plujících městech ví Corey Goode, viz jeho webovky: http://spherebeingalliance.com/about-me; http://spherebeingalliance.com/blog/ ....
    Desetiletí pracoval v přísně utajovaném kosmickém programu, bral velmi vysoký plat. Dle mluvčího RM tento člověk nelže a připravuje lidi na přijetí budoucích skutečností. Pak z toho programu intuitivní empatik Goode odešel a v poslední době vše zveřejňuje, dává rozhovory pro projekt Avalon, pro Exopolitiku atd. Ví, že tak jako tak se pravda blíží, tak proč ji nejít naproti.
    Setkal se mj. se zástupci vysokých vesmírných bytostí z Centrální civilizace, to jsou zřejmě ti, co mají co do činění s těmi plujícími obrovskými městy.
    Výše uvedené i jiné věci byly lidem systematicky utajovány, ale teď je doba, kdy všechno utajované velká vesmírná vlna přivede na povrch. A ti, kdo by to chtěli zastavit, už to nezastaví.
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/10/movements-in-time-and-space.html
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/10/the-great-forgetting-of-1996.html
    V češtině je toho podstatně méně: Viz např. http://procproto.cz/zahady/podivne-ukazy/mesto-plujici-po-obloze-vydesilo-africkou-vesnici/
    Na jednom z alternativních webů zabývajících se též konspiračními teoriemi (www.matrix2001.cz) se objevil i článek: http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/8266-odhaleny-vesmir-i-dil-zprava-pro-lidstvo-rozhovor-davida-wilcocka-s-informatorem-corey-goode-prinasime-ve-spolupraci-s-americkou-televizi-gaiam-tv/ Je to celá série, tento I. díl je možno shlédnout volně - po zapnutí naskočí srozumitelné titulky.
    http://www.cez-okno.net/clanok/serial-stargate-odpovida-realite-tvrdi-informator
    http://www.cez-okno.net/clanok/corey-goode-obsadili-jsme-slunecni-soustavu
    Citát z Davida Wilcocka: Pravda je ještě více zvláštní a více nezvyklá než řada představivostí či smyšlenek.
    O té Vesmírné Vlně věděli někteří lidé už dříve, viz např. v minulém století Peter Konstantinov Deunov: Uvedl, že Vlně přicházející z hlubokého vesmíru, bude vystaven každý. Vlna každého očistí a připraví na přijetí nové éry (moderním slangem člověka upgraduje). Člověk se tak dostane na vyšší stupeň vědomí, který je nezbytný na vstup do nového života. V roce 1944 Deunov uvedl, že několik desetiletí přejde, než ten Oheň Lásky přijde, co promění svět. Tato obrovská vlna energie světla, tento puls přicházející z vesmíru zaplaví celou zemi. Všichni, kdo ji budou oponovat, budou přeneseni jinam.
    K tomu lze dodat slova Aoliana, na orgu uvedená již před několika lety: Budou s láskou podrobeni kompletní zpětné metamorfóze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzal si mi slova zo srdca. Presne tak to je ako to tu pises. Tesime sa. Vsetko co bude je lepsie ako toto ;-)

      Vymazat
    2. BOVISY sú tu ! Hurááá.... BE

      Vymazat
    3. Je to popsáno zde - http://www.energytalisman.eu/cz/sdeleni-2015-kruhy-v-obili-a-velka-ocista.html

      Vymazat
    4. Snímky z vesmíru našich pozemských sond a kamery planetárních vozidel jasně ukazují (i přes četné retuše NASA), že VŠE v naší Sluneční soustavě je již dávno obsazeno včetně samotného slunce (sunmakers) nebo saturnu (ringmakers) nebo dokonce i Země (wingmakers).

      Vymazat
  13. Fotomontáž je rozhodně realističtější představa než město v oblacích nebo přirozený meteorologický jev. A měla by to být první věc, která by člověka v souvislosti s takovou fotkou měla napadnout.

    OdpovědětVymazat
  14. Toto vypadá jako nějaké město hnUSAků. Jinak naše Sluneční soustava již před lety vlétla do fotonového pásu naší centrální hvězdy Alcyon a vše transmutuje i naše DNA. Již i někteří pozemští vědci přišli s důkazy o čtyřvláknové šroubovici DNA u nově narozených dětí.

    OdpovědětVymazat
  15. Takto si s námi hrají http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2018-letajici-mrakodrapy-halucinace-nebo-predzvest-nejhorsi-totality-v-dejinach-lidstva-proc-pripominaji-new-york-pred-11-zarim-start-projektu-blue-beam-jak-bude-vypadat-a-kdy-nastane-den-prvni.htm Lenka

    OdpovědětVymazat
  16. O druhom príchode mesiáša sa hovorí v najväčších detailoch v Zjavení 19:11-16: „Potom som videl otvorené nebo a hľa, biely kôň - a ten, čo sedel na ňom, sa volal Verný a Pravdivý; spravodlivo súdi i bojuje. Oči mal ako plameň ohňa a na hlave mnoho diadémov. Napísané mal meno, ktoré nik nepozná, iba on sám. Oblečený bol v odeve skropenom krvou a jeho meno je: Božie Slovo. Za ním išli nebeské vojská na bielych koňoch, oblečené do čistého bieleho kmentu. Z jeho úst vychádzal ostrý meč, aby ním bil národy; a on bude nad nimi panovať žezlom železným; sám bude šliapať lis vína rozhorčeného hnevu všemohúceho Boha. Na plášti a na bedrách má napísané meno: KRÁĽ KRÁĽOV A PÁN PÁNOV.“

    OdpovědětVymazat
  17. Kdy už tady lidi přestanou opisovat archonty zmanipulovaná tvrzení

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.