20. října 2015

Co blázníte, vždyť jsou tady lidi!

Co blázníte, vždyť jsou tady lidi ....
Orgonet 20. 10. 2015

Sakra sakra, co to tady sdílíš za články? Občas jsem tu i chodil a pravidelně našel zajímavý obsah. Ale po tomto se musím ptát: "Koupili tě?? ... "Nebo jsi jenom dostal strach?" :(((

Anonymní20. října 2015 11:23Taky o tom přemýšlím...už delší dobu. Možná oboje. Možná chce Orgonet ukončit svoji aktivitu blogu a nejdříve snížit návštěvnost a pak v tichosti odejít.Tyhle jeho příspěvky o migrantech jsou hozenou rukavicí po nás :-))))Druhá možnost, dle teorie Vítězslava K. o energiích - je napaden aliens :-)Obojího je škoda, ale je to JEHO blog a JEHO názory :-) Já je respektuji. (jen žasnu) Hezký den všem.

Orgonet v těchto dnech dostává od čtenářů řádně vynadáno za články příznivé uprchlíkům. Pořád si mnozí neumějí představit, že by to myslel vážně. Ale on to myslí opravdu vážně, on je totiž takový upřímný blbec, že svým blogovým deníčkem šíří to, co si myslí a čemu věří, (či co ho baví). Ostatně, tak tomu bylo v historii blogu vždy.

(Když to nemůže šířit osobně, protože by ho jeho okolí sežralo už jenom za to, že se zmiňuje o chemtrails, tak píše anonymně na blog, což mu pomáhá "přežít" to, že on něco ví a druzí ne a nedá se jim to nikterak sdělit. Je to taková "berlička", která, jak doufá, snad brzy odpadne. Už se to snad opravdu blíží, párkrát to už dokonce i bylo...)


Někteří si myslí, že Orgonet je někdo jiný než na začátku blogu. (2008) Tak tomu není, je to pořád ta samá nesmrtelná duše ve stejném těle a pod stejným jménem. Ale samozřejmě se Orgonet vyvíjí (od toho jsme na světě) takže už si nepotřebuje dělat ochrany orgonitem ani octem ani hledat pravdu přes channelingy, a další věci, co dříve dělal a už nedělá, takže už o nich ani nepíše. Takže, vlastně je to někdo jiný, ale nikoliv fyzicky, ale vývojově, což lze možná připodobnit rčením "Nevstoupíš dvakrát do téže řeky. Řeka bude jiná, i ty budeš jiný."

Návštěvnost se při článcích "pro" uprchlictví bohužel nesnižuje, naopak exponenciálně zvyšuje, až mi to nahání strach, (ačkoli mnozí se mnou nesouhlasící mi vyhrožují, minimálně tím, že pokud budu vyvěšovat takové věci, už nikdy na Orgonet nepáchnou (:-))), a někteří jdou až po výhrůžku usilování o můj život (:-)))

Můj pocit z té vysoké čtenosti je asi podobný tomu, co zažil Igor Chaun, když vyvěsil svoje protiuprchlické video. Možná těmi články zvyšuji společenskou hladinu nenávisti, čili šířím temnotu, protože vidím v komentářích, že zášť není směrována jen k uprchlíkům, ale stejnou měrou i k těm, co tu zášť nepociťují a veřejně to prohlašují (:-)))

Ono je to už teď úplně jedno, jestli vyvěsím článek pro nebo proti uprchlictví, obojí články si vyhledávají ti, co si chtějí potvrdit svou protiuprchlickou pravdu, a hlavně jsou rádi, že mají koho obvinit (když není proti uprchlíkům, tak má na svědomí budoucnost světa/Česka/jeho osobní, a nezaslouží si žít na této planetě (:-))) )

Taky tady může skoro každý (kdo není vulgární) napsat svůj komentář, což se hodí třeba těm, co nemají účet na novinkách... (:-))) Mně už je opravdu jedno, co si kdo píše, to jsou jenom slova. Každý se se svým životem musí vyrovnat sám, jak umí, a slovy se nikdo stejně přesvědčit nedá, a každý má osudem dáno, co pochopí a co ne, a obviňovat někoho, že vám něco udělal/chce udělat, vám vůbec v ničem nepomůže. (Hele, jak mě baví provokovat...)

Mimochodem, mnozí si pletou xenofobii a rasismus. Xenofobie (z řečtiny) je doslova strach z cizinců. (Fóbie je prostě strach. Viz notoricky známé slovo - klaustrofobie - znamená strach z uzavřeného prostoru. ) Rasismus obsahuje kromě strachu i nenávist, popřípadě výzvy k likvidaci či práci na likvidaci jiné rasy. Tak se podle toho můžete zkusit přeškatulkovat. - Legrační je, když to nerozlišuje ani politik (co taky čekat od politiků, vzdělanost rozhodně ne), a napíše článek s titulem Češi nejsou xenofobní, oni se jenom bojí cizinců (:DDDDD)

Spolehlivě snižují návštěvnost články o počasí. Ty čte jen pár stovek lidí, vlastně jsou nejmíň navštěvované ze všech témat. Uprchlické články mají tisíce návštěv, i když jsou převzaté z jiného webu...

Pokud jde o uprchlíky, můj názor je, že těch pár set tisíc se v Německu za rok či o něco málo déle úplně ztratí a nebudeme o nich ani vědět (to samé, co se stalo s předešlými statisíci/milióny přistěhovalců do Evropy, jenom jsme se o ně nezajímali), a že hodně jich taky pojede zase domů/do teplých krajin, protože v Evropě je po většinu roku zima, tma a nuda, což jim jejich verbíři neřekli, když jim slibovali německý ráj...

Jak by řekl můj oblíbený dobrý voják Švejk, který byl vždy a za všech okolností spokojen, (i takový Eckhart Tolle by se od něj mohl učit přijímat přítomnost (:-)) ), "To chce klid". (On to Švejk snad ani neřekl, ale v hospodách se to dříve tradovalo, v poněkud zkresleném výkladu. Švejk si sice rád poseděl s faječkou, ale životní výzvy řešil tělem geniálně, přičemž na počátku bylo vždy přijetí situace, ať byla jakkoliv nepříznivá ... ).


Škoda že Češi zapomněli na tento moudrý výrok a nechali se vyhecovat k takovému strachu, když se tu u nás vlastně vůbec nic neděje... (:-))) (A vůbec, Jaroslav Hašek byl génius, ale kdo ještě dneska zná jeho/Švejkovy hlášky, a tak se i dneska hodí... )




(Švejk při bombardování. Z filmu Poslušně hlásím.)


P. S. Orgonet:
Díky všem za komentáře! Zejména těm, co mi porozuměli ... ale i ty protiuprchlické jsou dobré.
Když si takhle člověk začne sumírovat na papír/obrazovku svůj názor, tak si to pořádně promyslí a kolikrát je i překvapen, jak chytře si to myslí, a když je to venku, tak se tak nějak uleví....
Já to znám (:-))), a toho já si vážím, že si mnozí dali práci to vypsat a nenapsali prostě Orgonet je blbec. (Ti, co si nedají práci a napíšou jenom, že Orgonet je blbec apod., jsou bohužel většinou automaticky vyfiltrováni (:-)))

114 komentářů:

  1. Držím palce orgonetu, dle mého to dělá všechno velmi správně :-)
    Jsou to hodně slova Ivanky Adamcové :-)
    Díky za vše

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, žes to poznal/a (:-))), ono se mi to plete už všude (:-))), ale fakt to tak vidím (:-)))

      Vymazat
    2. Toto tu je odpoved - jasna - a pre vsetkych, hlavne pre majitela Orgonet:
      http://ceskoaktualne.cz/2015/09/tohle-vam-zaprodana-media-neukazou-podarilo-se-nam-ziskat-sokujici-fotografie-zen-a-deti-prchajicich-do-evropy-nekteri-z-nich-maji-vousy-foto-od-18-let/
      PS
      a kedze majitelovi Orgonet je blizke Francuzsko, urcite vie, ze do istych stvrti, kde su pristahovalci z Afriky nechce ist a nechodi ani policia...
      v inych stvrtiach v predmesti Pariza vecer ludia nevychadzaju a to mam priatelku Cesku, ktora si tak kupila byt a vecer uz ist nemoze von... - na juhu Pariza, len 20 km od centra Pariza.

      Vymazat
  2. Vazeny Orgo, hlavu vzhuru.Clanky o pocasi mas za 1.
    Ostatni si kazdy zhodnotil sam...
    Fajn je , ze si lide u Tebe doma zde na Orgonetu mohou zanadavat.Oni uz nemaji kde.Tim si trochu ulevi.A pak musi jit zase do sve prace a premyslet jak dal.Clovek by se mel i na neco tesit, jinak ztraci smysl zivota a nastupuje zhoubna nemoc ...
    I neco maleho pozitivniho jako myslenka s laskou vyslana pomaha.
    S tim si musel pocitat, kdyz se zde rozpoutala ohniva politicka debata o emigrantech.
    Dekujeme , ze muzeme u Tebe nadavat i anonymne !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je to spravne dekovat orgonetovi za vsechno dobre i "zle"

      Vymazat
  3. Orgo, jenom malou otázečku....myslíš, že Petr Piťha je xenofob a rasista a jak je to vlastně s jeho moudrostí?
    Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. (:-))) Ten projev je tady vyvěšen proto,aby se někdo třeba kvůli němu zamyslel, a vidím, že se aspoň někdo zamyslel... To, co vyjadřuje prof. Piťha ve svém projevu, rozhodně považuji za moudrost. On nehovoří ovšem polopaticky, protože oprávněně může počítat u posluchačů se znalostí a respektováním křesťanských zásad. U některých méně polopatických formulací mě napadlo, aha, tak tady si budou rasisti domýšlet, že mluví ve prospěch rasismu, a nerasisti to zase budou chápat jako varování před rasismem.
      Co se týče rasismu, tak jeho slova : "Arabové nejsou naši nepřítelé, ani Ukrajinci" dle mě nelze chápat jako výzvu k nepřijímání uprchlíků, a rozhodně by tak nemluvil rasista.
      Xenofob není zcela určitě. On je natolik moudrý, že se už nepotřebuje bát nikoho, natož cizinců (:-)))
      Ale každý ať si to chápe jak umí (:-)))

      Vymazat
  4. Tak nejak to citim i ja

    OdpovědětVymazat
  5. Orgo, nějakou dobu se trochu na Orgonetu odmlkla manipulace počasí a protože sledování satelitních snímků mě čas od času stále baví, tak sem přidám tuto fotku ze včerejška, kdy byli v Itálii silné bouřky. Na fotce je vidět nezvykle rozhrabaná oblačnost a v ní spoustu děr.

    http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT14/IMAGESDisplay/CyjJAVgSa2qfJ

    PS: tyto fotky vypadají taky zajímavě:
    http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT16/IMAGESDisplay/U1LyBViETAhwy (směs oblačnosti nad východní evropou, uprostřed hodně vln a jakoby díra, kde svítí i slunce.
    http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT4/IMAGESDisplay/yQQcOQVqfkVov (chentrailsová oblačnost anglie)
    http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT17/IMAGESDisplay/FAtTnYpqiDxhG (nenápadná bílá tečka na východě řecka je umělá instantní minibouřka)
    http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT17/IMAGESDisplay/VUfFmODWMOIZz (koláčová bouřka v řecku ráno)
    http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT2/IMAGESDisplay/WYsyztfZUnTmE (hodně vysoké oblačnosti nad severním atlantikem od grónska přes island po anglii)

    OdpovědětVymazat
  6. Poukazuji na Váš komentář: Pokud jde o uprchlíky, můj názor je, že těch pár set tisíc se v Německu za rok či o něco málo déle úplně ztratí a nebudeme o nich ani vědět (to samé, co se stalo s předešlými statisíci/milióny přistěhovalců do Evropy, jenom jsme se o ně nezajímali), a že hodně jich taky pojede zase domů/do teplých krajin, protože v Evropě je po většinu roku zima, tma a nuda, což jim jejich verbíři neřekli, když jim slibovali německý ráj. Myslíte to opravdu vážně milý Orgonete ? To je snad nějaký vtípek ne?S politováním musím konstatovat, že oplýváte opravdu velkou naivitou a zásadní neinfomovaností. Vůbec patrně nevíte či nechápete o co se tu vlastně jedná v tzv. migrační vlně a o co se tu vlastně hraje na globálním kolbišti. Snad brzy procitnete :-) Přeji hezké podzimní dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono ale zdaleka nepujde o par tisic uprchliku, ono pujde o miliony....to je treba si uvedomit..Urazet vetsinu slusnych obcanu a obvinovat je z fasismu , jak se tady uz objevilo i od Orgoneta, povazuji za lzive a vylozene nestoudne...My uprchlikum nic nedluzime! Oni by se meli snazit , aby ve svoji zemi dosahli zlepseni a meli by bojovat za svoji zem a narod. Pokud nas o neco zadaji, maji prichazet s pokorou a ne si agresivne vse vynucovat...I z hlediska karmickeho, pokud se narodili v Africe, maji si zivot odzit v tech podminkach, jake tam jsou, protoze se ve svych minulych zivotech nechovali dobre, nezaslouzili si lepsi zivot napr. v Evrope...Ivana Adamcova je program, chytl se do nej nas Orgonet, ale jsem rada, ze i presto vetsine lidi tady zustal zdravy selsky rozum....

      Vymazat
    2. IVA ADAMCOVÁ je P R O G R A M ... Orgo se do něj chytil... Tak to je nádherná definice toho, co dlouho již cítím. Nejde o Orga, mnohé mu za tento web dlužíme a on se s tím jistě popere sám, ale Ty anonymko --- Anonymní 21. října 2015 10:39 --- jsi to trefila opravdu trefně. V učení Ivy Adamcové je neskutečně mnoho dobrých myšlenek a informací. ALE !!!! Je tam virus. Víto nebo neví ? Klaďme si otázku, s jakým "OTCEM" to pracuje ?

      Petr

      Vymazat
    3. Ano a doufám, že zdravý selský rozum se zedravou intuicí zůstal i většině lidí našeho národa a snad i v dalšíchv Evropských státech

      Vymazat
    4. Další skvělé odhalení - "Ivana Adamcova je program". Kdo obdobné "věci" nevidí již dnes, trpce to bude muset přijímat, až bude GP donucen. A jakými prostředky, to se ani raději nechtějte ptát.

      Vymazat
    5. SOUHLAS!`!!!!!!

      Islamizace Evropy je jednosměrný proces. A pokud nedojde k rychlému zastavení migrace z arabských zemí, může se do Evropy do konce roku 2016 dostat až 20 milionů běženců, kteří si pozvou v následujících letech své velké rodiny (vynásobte číslo 5x až 10x) a do 20 let založí děti imigrantů své rodiny. Během jedné generace tak můžou muslimové představovat majoritu v Evropě. Takové počty sice budou dosaženy až za 20 let, ale zabránit tomu se dá pouze nyní, než vkročí na území EU. A na toto zabránění je strašně málo času, zhruba do jara příštího roku....

      Vymazat
  7. Imigranté jsou kšeft a to velice dobrý.Pro některé neziskovky pro plno dalších takzvaných sluníčkářů a dalších a dalších.Pak tu jsou rádoby celebrity,které buď straší nebo uklidňují.A všichni do toho rasismus a xenofobii dokáží velice dobře zapojit.Dokáží přitom i pozurážet většinu slušných,pracovitých a dobrosrdečných lidí.Mezi ně počítám i Chauna a Vašáriovou.Neustále nám vykládat jak jsme horší a opovrženíhodnější,než zbytek té lepší,západní,demokratičtější Evropy.To dokáže naštvat.
    A nakonec jsou politici,kteří potřebují to stádo tupých ovcí,které přece jenom oni dokáží vést a ochránit.Volte nás a budete se mít dobře.Proto straší a straší.Strach je totiž ten nejlepší pán.Kdo se bojí nepřemýšlí.A kdo nepřemýšlí poslouchá.
    A když nebudou imigranti,bude krize,chřipková epidemie ,ebola ,přírodní katastrofy atd.atd.
    Vždyť ve zprávách jsou vždy nejsledovanější ty nejhorší zprávy a ty největší neštěstí.Dokud je budeme tak hltat a zvyšovat sledovanost,budou nám je cpát do hlav horem dolem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť i v Bibli je psáno, že otrok neví, co dělá jeho pán. A platí to po více než 5000 let stejně.

      Vymazat
  8. Ano před první světovou a i druhou světovou se také mnoho lidí domnívalo, že se nic neděje, a pak najednou miliony lidí mrzlo v zákopech, bratr šel proti bratru a miliony zabitých.......Copak nevidíte to plíživé zlo, tu temnotu, která se snaží o destrukci, další příkoří a krveprolití.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte pravdu, na obzoru se rýsuje další podoba německého sociálního experimentu, o který se pokoušel nám již známý Áda. A dopadlo to naprostou katastrofou především pro Němce samotné. Dodnes se z toho vzpamatovávají. Ale přímých pamětníků je již jako šafránu, a o to nebezpečnější je to pro poválečné generace.

      Vymazat
  9. Jen takový příklad z mnoha, čeho všeho jsou schopni ti chudáčkové uprchlíci, co tady na webu tak hájíte a velebíte.
    http://zvedavec.org/vezkratce/11388/
    Možná by jste se měl nad sebou kriticky zamyslet, šéfe.

    OdpovědětVymazat
  10. Orgonet dostává vynadáno neprávem.
    Naším úkolem není nadávat, ale situaci klidnit, co nejvíce klidnit: Viz slova z návodu k meditaci pro Evropu, která probíhá od 19 hod středoevr. letního času: https://www.youtube.com/watch?v=XN7KQIQiFlc ): "Vizualizujte si tento nyní již kolektivní paprsek Světla, jak se šíří do energetické sítě Země a jak dosahuje Evropy, spojuje se s korunními čakrami všech, kterých se tato situace to týká, jak je to harmonizuje a inspiruje v nalezení mírového řešení... Vizualizujte si, jak si Evropa udrží mír a stabilitu, kterou dosáhla v posledních 70-ti letech. Je velmi důležité, aby si lidé, kterých se situace v Evropě týká, byli vědomi, že je budeme touto meditací podporovat, tak, aby tato energie Světla, kterou vyšleme, byla přijata, a byla schopna tuto situaci vyléčit. Proto bylo silami Světla požádáno, abyste informovali své kontakty v Evropě, že jim touto meditací pomůžeme prostřednictvím e-mailu, Facebooku, Twitteru a dalších komunikačních prostředků. Také jsme byli požádání, aby lidé v Evropě tuto informaci rozeslali přes své sítě"...
    Je to paradoxní, chceme to vypořádat s temnáři brzdící náš rozvoj, ale přitom na sebe útočíme navzájem. Málo využíváme síly pozitivní vizualizace. Ve světě probíhá i další meditace na posílení portálu Bohyně v Sýrii, který se archonti snaží od nepaměti potlačit. Síly světla (mimozem. původu včetně) doporučují vizualizovat tento kus halafiánské keramiky (v připojeném odkazu na obr.), jak rotuje po celém území Sýrie/Iráku, aktivuje všechny potřebné kódy posvátné geometrie, aktivuje přítomnost Bohyně a aktivuje odstraňování temnoty ze všech čtyř světových stran. Oni to nemohou dotáhnout bez nás a my to nemůžeme dotáhnout bez nich. http://2012portal.blogspot.cz/2015/09/meditation-for-europe-report.html
    Co to je portál Bohyně? http://2012portal.blogspot.cz/2013/03/goddessvortex-goddessvortex-is-ultimate.html http://2012portal.blogspot.cz/2014/09/untersberg.html
    Zde je zpráva ze včerejška s celou řadou dalších odkazů mj. o stavu čištění od vlivů drakošů, reptošů a spol.: http://2012portal.blogspot.cz/2015/10/proxy-galactic-war-in-syria.html
    Lidé často reagují příliš odmítavě a tvrdě na informace, které jsou v protikladu s mentálními programy a astrálními agendami na udržování matrixu, které v nich právě působí. Někdo tomu cizorodému vlivu těch, kdož si hrají na bohy, podléhá víc a někdo míň a není divu - matrixová opona už není celistvá.
    Někdo dávno namaloval obrázek: beyond the matrix looking http://etheric.com/two-day-amsterdam-workshop-by-paul-laviolette-august-8th-9th-2015/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto meditace a podpory jsou špatně. Protože jak praví Ivanka a s ní orgonet. Všechno je dobré.
      Sledovala jsem Ivanku hodně hlouho, nechávala si posílat její audio přednášky až jsem došla k závěru, že tady není něco v pořádku. Ale každému se dostane jen toho, na co se naladí. A vidím, že moje pocity byly dobré. Alena

      Vymazat
    2. Správně díte, že "Tyto meditace a podpory jsou špatně." Protože jde o vzývání a uctívání babylonských božstev. Jinými slovy se kruh uzavírá tím, že obecně od satanismu ve starověku se k němu zase v kruhu dějin vracíme, a vůbec to většině nepřijde divné.Některým probuzeným jo, ale těch je dosud velmi málo. Mezi křesťany se navíc šíří pohroma v podobě hnutí Asissi, apostatismu, pacem in terris a vůbec všelikého liberalismu a konjuktur v církvích. Takže nevěřící a odpadlíci jsou zvenku duchovně leptáni démonickými kulty, a křesťané zas satanismem zevnitř církve. Proto není lehké udržet si zdravý rozum a úsudek o tom, co se skutečně kolem nás a ve světě děje.

      Vymazat
  11. Tak toto už fakt Orgonet, poslednou vetou, zabil: "Škoda že Češi zapomněli na tento moudrý výrok a nechali se vyhecovat k takovému strachu, když se tu u nás vlastně vůbec nic neděje..."


    A takto zneužiť Śvejka, jeho výrok,toto už fakt je na hlavu postavené, len aby som mohol tvrdiť to svoje...


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co se teda děje, kromě toho, že lidé a média vytvářejí paniku, že by se něco mohlo dít? Válka tu není, armáda nás brání (:D. je dostatek jídla, doktoři léči, sportovci sportujou, děti choděj do školy, skoro všichni mají kde bydlet, můžou jet na dovolenou, kupovat si oblečení, televize nás baví, média nás informují o světě. Dyť my máme všeho hojnost. Asi proto se o to bojíme. Kdo nic nemá, nemá se o co bát.
      Co bysme ještě chtěli? Oproti většině světa žijeme tady v Česku v neskutečném luxusu.

      Vymazat
    2. Vždyť to tady Orgonet přece jasně uved, že si tu prezentuje, čemu věří, a co považuje z jeho pohledu za vhodné. Některé jeho příspěvky sice tomu odporují, ale to máte jedno, všechno je prý dobré.

      Vymazat
  12. V.V. Pjakin - Proč je nutné nahradit původní evropské obyvatelstvo Araby a černochy?
    https://www.youtube.com/watch?v=92t7_fNGYfo&list=PLwDHKP31gVVX6sAjBWf5pOaetgE1aux97&index=13

    Ivan Vítězný o Rusech v Sýrii, uprchlících v Evropě a nesmyslech v médiích
    https://www.youtube.com/watch?v=p_PJAzJ9Fi4

    Rozšifrování "I, pet goat II"
    https://www.youtube.com/watch?v=t6-cyNkgeyA&list=FL972bMYfq3QwdOXbmlvLQ3Q&index=2

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jste vybral/a velmi šikovně. Má to hlavu i patu na rozdíl od jiných streamových a bulvárních a servilních draze placených pseudožvanilů.

      Vymazat
  13. Také jsem sem rád zavítal, protože některé články tu byly opravdu zajímavé, ale s těmi uprchlíky jsem měl šok. První moje reakce byla, že to bude asi recese, ale pak už jsem byl doma. Pravděpodobně Orgonet (při vší úctě k němu) patří mezi ty naivní blázny (mam jich pár kolem sebe, jinak bych nevěřil, že existují a předpokládal bych, že příznivci uprchlíku jsou jen uplacení prospěcháři či lidé snažící si napravit své špatné svědomí, tak tedy znám tyto naivní blázny a často se jejich věk nepřehoupne přes 20 let a oni mají pocit, že jsou hrozně moc cool, když chtějí pomáhat těm chudáčkům, je v tom určitá revolta proti většině a cítí se navíc býti hned lepšími lidmi, protože prostě chtějí nezištně pomáhat a na tom přeci nemůže být nic špatného).
    Vždyt ale přeci musí každý člověk na první pohled vidět, že je to celé účelové a že je tím ohrožená celá Evropa. Ano jsou to lidé, ale vrazi, podvodníci a psychopati jsou také lidé a jen kvůli tomu, že jsou to lide si je nepozvu domů... nebo jim nepůjdu pomáhat. Drtivé většině lidí, kteří na světě potřebují pomoct stejně nikdo nepomůže, at už mají jakékoliv nesnáze či ohrožení. A těmto uprchlíkům jen kvůli tomu, že dojeli až k našim hranicím musím pomáhat a přijmout všechny co přicupitají s otevřenou náručí? Protože to po mně někdo žádá? A to velké riziko, které s nimi přichází se domluvíme že budem ignorovat jo? Myslím riziko zdravotní, fanatické, finanční, kriminální atd. Nikde na světě nikdy nedělalo dobrotu, když se promíchávaly kultury či náboženství viz Izrael a my si máme dobrovolně připravovat tento koktejl šílenství tady u nás v takovém obrovském měřítku? Do budoucna to rozhodně nic dobrého nepřinese ani pro nás ani pro ně. Oni se oklepou a budou se čím dál víc dožadovat dodržování svých zvyků a "práv" a v nás poroste nenávist vůči nim a začnem se radikalizovat, z toho celého může vyústit jen občanská válka a samozřejmě se najdou tací, kterým tento stav bude vyhovovat a začnou podporovat různé nepokoje a přilévat do ohně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pro všechny vlády evropských států neomluvitelné a neodpustitelné, že své poválečné generace odřízly od zkušenosti předků "s Turkem" (islámem). Poněvadž by se neděly v jejich myšlenkách takové stupidní nebezpečné (hlavně pro ně !) naivity, kterých jsme kolem sebe denně svědky. Doplatila na to i jedna 29-letá Švédka, humanitární pracovnice, která šla do jednoho utečeneckého tábora psychicky a morálně podpořit strádající mladé "syřany". Šla tam, aniž by o tom někoho ze svého okolí o tom kroku informovala. Byla si tak hloupě a naivně jistá, že se jí nic nemůže stát, vždyť jim jde přece pomáhat. Jen se zavřela za ní brána, sesypalo se na ni kolem 200(!) nadržených imigrantů, a roztrhali na ní šaty, a byla více než 200 x jimi vyšiškována až do potrhání vnitřností a silného krvácení. Ostatní je kryli, aby nebylo nic vidět, a ještě je povzbuzovali, aby jí to té "za.rané bílé ku.vě" pořádně nandali. Naštěstí někdo z venku zavolal policii, protože se okolím nesl její zoufalý křik. Obvinění albánci (jen několik z asi 200 násilníků !) byli pouze(!) vyhoštěni a deportováni do Kosova. Postižená z tohoto útoku již nemůže mít další děti (již byla vdaná a matkou malého dítěte v době útoku), má poničená rodidla a poškozený močový měchýř. A co je nejhorší a nejtrestuhodnější, propukla u ní silná maniodepresivní psychoza a retardace. Prostě vyřízený, zničený člověk. Dcera v podstatě ztratila mámu (sociálka dítě odebrala a hodlá umístit do náhradní péče), a máma nakonec i manžela (šel se imigrantům pomstít, a nyní čeká ve vazbě na soud). Takže, jestli si takto Orgo představuje život v ČR s imigranty, tak říkám rozhodně N ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ !!!

      Vymazat
    2. Proč myslíte, že celý ten uprchlický humbuk začal, dodnes trvá, a ještě bude v příštích letech dále eskalovat ? Protože to podpořili politicky i finančně eurohujeři, kteří ve svých plánech počítají, že na celém evropském kontinentě vypuknou občansko etnicko náboženské války s cílem vypudit nebo vyhladit původní obyvatelstvo, které eurohujeři nedokáží donutit k nwo (tedy stát se poslušnými otroky nového světového řádu a nové církevní doktríny chrislám - spojení křesťanství a islámu). Pokud tomu i Orgo stále nerozumí, tak tady to má na talíři přímo před sebou. Tady nejde o žádnou integraci, asimilaci apod. začleňování příchozích do stávajících struktur, ale naopak, o rozbití a zničení těch stávajících struktur, abychom se neměli o co opírat, na co odvolávat (právo, ústava). Bude platit jen nové právo mocných (šaria a další fašistické a satanistické systémy tomu podobné), a neprávo (otroctví) pod nimi. Pokud toto orgo propaguješ a tomu věříš, nenacházím slov, jak tě slušně nazvat.

      Vymazat
  14. Většina z uprchlíků je analfabetů, takže ty budem živit a sponzorovat až do smrti a zbývající vzdělaní budou zvyšovat naší nezaměstnanost, protože v rámci začlenění se budou snažit najít práci i za menší plat. Tito lidé mají jinou mentalitu, často pochází ze zemí zmítaných válkou, nasilím a najednou se lusknutím prstu mají změnit, na vše co bylo a co dělali dřív zapomenout a chovat se slušně a tolerantně? Jsou jim vštěpované jiné hodnoty již od útlého věku a věří v úplně něco jiného než my. Jestliže někdo věří, že tento život, co právě žije, je jen přípravou na ten posmrtný a že až ten bude ten opravdový a v něm se teprve bude mít dobře a dostane vše co chce, tak prostě nemá co ztratit a nemůžeme od něj čekat racionální a etické činy. A když už tedy pomáhat, tak jsme pro pomáhat, ale v jejich zemi, ne v naší. Tady jsem uvedl několik, myslím si, pádných argumetů proč jsem proti. A ted vyzývám Tebe Orgonete, napiš pár argumetů PRO. Napiš pár argumetnů proč přijímat a pomáhat uprchlíkům... kromě toho, že je to tedy lidské a hlavně na mě nechoď s tím, že je to náš morální dluh minulých generací, protože s tim já mam společný uplné prd, když jsem nebyl ani na světě. Kdyby jsme přistoupili na tutou teorii nemohl by se bavit nikdo s nikým a pořát by se někdo někomu omlouval a něco odčiňoval, takové Německo by se muse strhnout... Osobně necítím žádnou nenávist vůči nikomu, sám pravidelně přispívám na dobročinné účty, u kterých si myslím, že to má smysl, ale co se týká uprchlíku, tam to vidím jako obrovský průser do budoucna, který si mnoho lidí neuvědomuje a mnoho lidí nepřipouští. Otázka na závěr: Proč nikomu v ČR nevadilo a nevadí, že k nám migrovali a stále migrují Vietnamci? Tahle otázka Ti dá odpověď proč lidi současné afriko-arabské emigranty v Evropě nechtějí. Jsem přesvědčený o tom, že určitě většina emigrantů "až se to u nich doma uklidní" nepojede zpět do své rodné země, když už je to stálo tolik peněz, tolik útrap a tolik rizika a nepohodlí. Navíc si zvyknou v nových zázemích a vybudují zde nové komunity a ty pak nebudou chtít jen tak opustit a vratit se zpět do rozbombardovaných zemí, kde bude potřeba tvrdě MAKAT, MAKAT a MAKAT aby se obnovily aspoń základní infrastruktury. To raději kdyby chtěli náhou europoslanci sáhnout na jejich štědré dávky začnou vyvolávat nepokoje a kopat kolem sebe, aby jim dávky zpátky zase vrátili a kdyby náhodou přesto vše jim vlády peníze sebraly, tak prostě půjdou a vezmou si co budou chtít sami, bude jich tu na to dost spíše až moc, protože počty emigrantů se budou dále zvyšovat. Tento rok byl první a vše se tvořilo za běhu, příští rok už bude vše vychytané, pašeráci znalí a budou disponovat většími finančními prostředky(nahromaděnými díky migraci) na nákup/pronájem lodí, autobusů, vlaků či letadel. Bude to takový proud, že bude prakticky nemožné to uhlídat. Cesty do pekla jsou dlážděny dobrými skutky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo vskutku přesné a excelentní - Cesty do pekla jsou dlážděny (vždy) dobrými skutky...

      Vymazat
  15. Ano jsou to jenom lidi, ale je třeba se mít na pozoru. Je třeba se na to dívat z širšího kontextu. Odpovězte si kdo že tuto migrační vlnu vlastně způsobil. Kdo začal bombardovat Irák, Sýrii, Lybii. Všechno začal Bush ml. spolu s bývalým premiérem T. Blairem, kteří se domluvili na invazi do Iráku. Hlavní viníci jsou teda USA a GB. USA dále podporují a trénují ISIL a umírněné teroristy, před kterýma původní obyvatelstvo logicky uprchá, stejně jako před americkými bombami. Oni to museli minimálně předpodívat, otázka je zda to nebylo jejím záměrem. Jak poznáte v migračním proudu skutečné migranty(opravdu potřebují pomoc), ekonomické migranty(ti, kterým se to hodí + migranti např. z Albánie, nebo Etiopie - kde válka momentálně neprobíhá) a hrdložezy z ISIL(ti bojovat neumí, jen zabíjet, postupně ví že prohrají proti Sýrii a Rusku a tak prchají). Přece se všechny nepustíte na své území, je to sebevražda národa. Bohužel to ted Německo dělá a pokud se neuzavře migrační proud, nedopadne dobře. U nás se nic neděje, to máte pravdu, ale to tak nemusí být nadále. Pokud se počet migrantů zastaví na několika milionech, Evropa si s tím poradí. Pokud bude počet několik desítek miliónů a toto číslo poroste, Evropa bude zničena a kultura přebita. Jak chcete pomoct opravdu chudákům, zatímco sebrance ukázat dveře?
    Právem se lidé obávají, neboť oni tady vyrůstali a jsou tady doma a odvádějí nemalé daně státu. Osobně moc tomu nevěřím, že se po nějaké době migranti budou vracet zpět, kdo by se vrátil do země, která je napůl zničená.

    Karel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve spoustě reportáží nebo na videích se přímo dovíte, že více jak 80%(!) těch imigrantů jsou mladí dobře živení lidé do 30 let (tedy ideální voják do války). Kteří mají navíc na sobě NOVÉ značkové oblečení, NOVÉ drahé KOŽENÉ boty, NOVÉ DRAHÉ tablety, mobily(které nemá ani průměrná evropská populace), a SPOUSTY (vždy několik i více tisíc !) dolarů a eura. Pokud je toto imigrant, prchající před válkou nebo pronásledováním diktátorským režimem v jejich zemi, jak je možné, že JE TAKTO VYBAVEN A ZABEZPEČEN, když na těch lodích NIC takového před tím NEMĚL ?!
      Nedělejte lidi ze sebe hlupáky, a otevřete oči Pravdě a Realitě. Nepoddávejte se zbabělému egoismu, sluníčkaření a podobným ohavnostem. Nejste přeci natolik degenerovaní, abyste to nechápali.

      Vymazat
  16. Tento blog sledujem uz par rokov. A tiez som si vyrabal orgonety....Tiez som nosil pri sebe vselijake talizmany a podobne sracky...:-)))
    A tiez som presiel na uplne iny pohlad na tento bordel okolo nas...
    A tiez som tu niekedy prispieval svojim nazorom...
    Dnes som sa sem teraz na chvilku pozrel a nechapem...
    Co to ake reci??? Ja si ta vymazem zo zaloziek? ci ako to bolo?
    To su ine vyhrazky...:-)
    Nikto nikomu nekaze sa sem pozriet....
    Ty sa tiez s tym netrap, o com tento blog povodne bol a cim sa zaobera teraz...
    To je vyvoj. Aj vela svetovych firiem zacalo pri niecom a teraz zarabaju obrovske prachy na niecom inom.
    Aj ja sa volam stale rovnako a uz som iny ako pred 20 rokmi.
    A este potom: je to tvoj blog a ty si tam mozes pisat aj o porne vcielka Maja a Marilyn Manson...:-DDD
    ak ti potom nejake nazory v diskusiach priamo neodtrhnu hlavu ,alebo ti nesposobia dozivotnu nespavost a ozaj nie su nejakym sposobom proti zakonu, pusti ich dalej...
    Uvidis ze ta budu mat ludia radi. Vsetci su teraz nasponovany...
    A urcite sa vela ludom ulavy, ked aspon niekedy mozu povedat svoj nazor aj na veci ktorym velke percento nasej otupelej spolocnosti ani neveri....:-)

    OdpovědětVymazat
  17. To ani omylem neni to, co si clovek predstavuje po pojmem xenofobie. Xenofob je podobna systemem zivena nalepka, jako napr. konspiracni teoretik, pedofil, nacek, komunista.. Rekl bych, ze se v nasem pripade jedna o schopnost predvidat, o inteligenci, ktera je odrazem zivotnich zkusenosti. O schopnost secist 1+1 a nemyslet si, ze to nakonec bude 3... Protoze NEBUDE. Je naivni si myslet, ze ti druzi jsou takovi, jako ja. Jsou mezi nami diametralne jini lide, dokonce se to da rozsirit na skupiny lidi. Vzdy najdes jednotlivce, kteri do stereotypu nezapadnou, ale podivej se, jak typicky zije cikanska komunita. Podivej se, co zustava v krajine po africkych vyzirkach... Unie nam predem implantovala zakony o rasizmu, presne od 90. let vedela, co se na Bilderbergu chysta. Nedokazeme si v praxi poradit s cikany, nebudeme si schopni zpacifikovat ani africany. A to oni jeste ani netusi, jak silnou pozici u nas pravne maji... Nesoudim, jestli je african se svoji mentalitou dobry/spatny, soudim ale, ze sem nepatri, aniz by zpusobil problemy, konflikty, nechtenou zmenu. Proc je mame akceptovat? Nevidim jediny rozumny duvod...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý, ale naprostý souhlas!!!! Mluvíte mi z duše. Jak říkáte, nedokázali jsme si za celých 25 let poradit s Cikány a chceme zachraňovat islamisty. To přece nemůže být pravda!

      Vymazat
    2. Odhalil/a jste několik zásadních skutečností :
      1. Xenofob je systemem zivena nalepka
      2. Unie nam predem implantovala zakony o rasizmu, presne od 90. let vedela, co se na Bilderbergu chysta.
      3. Nedokazeme si v praxi poradit s cikany, natož s divokými africany a nepřizpůsobivými araby.
      4. Nepatří sem - aniz by zpusobil problemy, konflikty, nechtenou zmenu
      5. Proc je mame akceptovat ? Proč máme akceptovat někým řízenou naši likvidaci ?

      Vymazat
    3. V Absurdistáně (ČR) je naopak možné všechno

      Vymazat
  18. Souhlasím s tím Švejkem "To chce klid" je nejgeniálnější věta a řešení veškerých konfliktů. Dále pak je v tomto díle skryté samotné žití a řešení veškerých konfliktů. Při podané otázce a útoku na jmenovaného Švejka, by každý očekával řešení zcela lidské a to opačný útok a přehršle tvrzení a očišťování sebe sama a tím rostoucí napětí a přilévaní oleje do ohně. Avšak Švejk zcela geniálně neodpovídá na položenou otázku" A TÍM ZCELA ODZBROJÍ A ZNEUTRALIZUJE DANOU SITUACI A ZADANÉ TÉMA A PROBLÉM JE V TU RÁNU PRYČ."
    poněvadž, začne se svými nesčetnými historkami a tím zdolá tuto Agresi a přemění jí v úžas a nepochopení. Kdy protistrana je vykolejena, tím je jí odebrána energie útoku a zastavena agrese a daný problém vymizí během několika desítek sekund. Zcela úžasné dílo, zcela úžasného člověka pana Haška.
    Proto je potřeba tyto informace přijmout bez jakéhokoliv procítění svých emocí, zde platí příslovečné" TO CHCE KLID" přijmout informaci a nechat ji odplynout. Nedávat tomu emoci a náboj ať kladný nebo záporný. Vše je energie a těmito pocity to podporujeme, jelikož tomu dáváme energii a tato energie to posiluje a proto to sílí Vše co dostává energii je posíleno a zrychluje a narůstá na obrátkách a ti mocní to vědí. Proto vše dělají velmi pomalu a dají jen první impuls o to ostatní se postarají média a my všichni kteří tomu dáme svou energii. Takto to dělají se vším, vše vyhlásí v médiích a energii a hysterii tomu dáme my sami. Viz Ebola, ptačí chřipka, prasečí chřipka a ostatní potřebné informace které vyvolávají strach a hysterii. Nedávejte tomu sílu nevěnujte tomu svou energii o to vše jim jde. Přestaňme se zajímat o to co nám servírují je to jejich promyšlená strategie ,kterou ovládají lidstvo od nepaměti. Za vším je strach a obavy. Tímto nás májí v hrsti a proto se dějí věci které se dějí, jde jim o moc a potřebují lidstvo v napětí a strachu. Ale vše co děje má svůj řád a nic není náhoda jelikož náhody neexistují. Proto se děje vše kolem nás, proto se vše přiostřuje a nabírá na síle a intenzitě. Jelikož všichni to nevědomě posilujeme a dáváme tomu energii a směr pohybu. Tím že budeme křičet a nadávat tím to nezměníme,tak jako nezměníme tento svět zvenčí a silou. Poněvadž vše co se děje je odrazem každého člověka na této planetě, jednotlivec nic nezmění ale všichni společně ano.Jenom né silou ale Jednotou.
    V jednotě je síla, máme to všichni před očima každý den,ten návod jak změnit tento svět. Veškeré řešení je v přírodě a v nás. Nehledejme pomoc zvenčí něčí pomocnou ruku vše je jen na každém z nás. Kolektivní myšlení, jednota a síla v nás. Chceš li změnit svět - změň sebe ,jelikož ty jsi svět.
    S pozdravem Lightmann

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhle historku (A TÍM ZCELA ODZBROJÍ A ZNEUTRALIZUJE DANOU SITUACI A ZADANÉ TÉMA A PROBLÉM JE V TU RÁNU PRYČ) můžete aplikovat tak na některé národy Evropy. Ale zcela vyloučeno je to vůči arabům a černochům. Těm můžete namlouvat a bulíkovat, co chcete, a když se rozhodnou, stejně vás zabijou nebo vyženou, a NIC S TÍM NEUDĚLÁTE, kapíto ?
      Samotní černoši v táborech mají z arabů strach až takový, že o nich mluví, že kolikrát neví, zda mají co dělat s lidmi nebo se zvířaty !

      Vymazat
  19. Milý Orgo ! Bez vší ironie, jsem velmi nadšená, kdykoliv také Vy čas od času věnujete zvláštní článeček také sám o sobě, o Vašich postojích k aktuálníímu tématu. Tudíž, jako i z předešlých pár větiček pod články , jsem viděla Vaši velkou promněnu v názorech a v postojíích...neb tu s Vámi bývám s radostí každý den, tak tento Váš příspěvek (raději bych měla napsat komentář, že?) mi můj názor jen potvrdil. Jste na velmi dobré cestě, jdete správným směrem a to říkám bez ohledu na to, jaký postoj k uprchlíkům právě zaujímáte ! Také já a i další Vaši obdivovatelé Vašeho blogu jsme velmi rádi, když nám na Vašich stránkách umožníte "vykecat se" či vyjádřit myšlenky, které nemáme odvahu někomu ze svého okolí zdělit, či nejsou lidé, kteří by naslouchali. Proto, díky Bohu za Váš Orgonet ! Zveřejňujte prosím dál, neházejte hůl do žita. Neboť je jasně dokázané, že člověka s odlišnými názory vždy vodili na pranýř. S pozdravem, Vaše čtenářka

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zde předkládám několik velmi zajímavých postřehů z Protokolů sionských mudrců :

      "Veřejnost ovšem nesmí tušit pravý stav věcí, a proto budou naše časopisy zastá-
      vat zdánlivě protichůdná stanoviska a směry, aby si získaly důvěru a přetáhly protivníky na naši stranu. Tím je dostaneme do oprátky a zneškodníme.

      Na dalším místě budou stát zdánlivě opoziční listy; alespoň jeden časopis
      musí stát v nejostřejší opozici proti nám. Naši nepřátelé budou tento zdánlivý odpor
      považovat za opravdový a odkryjí nám své karty.

      Mnozí odbojníci jednají z pouhé záliby v tajnůstkářství a pocitu spiklenectví.
      Proto je necháme na pokoji dotud, pokud nepřistoupí ke skutečným činům. Zatím
      se spokojíme s tím, že budeme o jejich chování informováni nastrčenými zpravodaji.
      Musíme mít totiž na paměti, že příliš častým odhalováním spiknutí klesá prestiž
      vlády, protože vzbuzuje dojem státní bezmocnosti, což je ještě škodlivější než bezpráví samo o sobě. Dobře víte, jak jsme podryli autoritu panovníků častými atentáty, které zosnovali naši náhončí, slepé ovce našeho stáda. Tak snadno
      se dali svést ke zločinu liberálními frázemi, jen když jsme těmto zločinům dodali
      punc politického zdání.

      Tím, že jsme přinutili státní představitele k přijetí otevřených policejních opatření, donutili jsme je vlastně přiznat veřejně svoji slabost.

      Naše reformy financí stávajících států budeme provádět tak, aby nikoho
      neznepokojily. Poukážeme na nutnost reforem vzhledem k následkům nepořádků,
      zahnízděných ve finanční politice států. Hlavním zdrojem tohoto chaosu je zvyk odhadovat rozpočet pouze přibližně a s mechanicky stoupajícím trendem. Takto nezodpovědně vypracovaný rozpočet se daří s námahou udržet do první poloviny roku. O revidovaném rozpočtu se pak dává hlasovat a povolené úvěry se vyplácejí v následujících třech měsících. Potom se předkládá dodatečný rozpočet a žádá se o další úvěr, aby bylo vůbec možno provést konečné vyúčtování. Protože je rozpočet pro následující rok založen bez příslušných rezerv na celkovém vydání roku předchozího, může schodek dosáhnout proti minulému roku zvýšení o třicet procent, takže se státní rozpočet za každých deset let ztrojnásobí. Takový bezstarostný postup vlád končí prázdnou státní pokladnou. Pak nastává období půjček, které pohltí zbývající fondy a uvrhnou všechny státy do úpadku.

      Vymazat
    2. Další výňatky z Protokolů sionských mudrců. O imigrantech tam stojí toto :

      Jak důvtipní byli naši staří Mudrci, když nám řekli, že k dosažení našeho cíle se nesmíme bát použít žádného prostředku, ani nemáme počítat oběti. Nikdy jsme nepo-
      čítali oběti těchto níže postavených národů, i když mezi obětovanými bylo také mnoho
      našich lidí. Tím jsme ovšem našemu národu zajistili ve světě tak mocné postavení,
      že se o tom nikomu ani nesnilo. Poměrně nečetné oběti z našich řad zachránily ná-
      rod před zkázou.

      Nasadili jsme jim do hlavy další výmysl, totiž představu, že každá osobnost
      se musí rozplynout v symbolické jednotě, v kolektivismu. Zatím nepřišli a také nikdy
      nepřijdou na to, že tato představa je v přímém rozporu se základním zákonem
      přírody, který od počátku stvoření zná jenom navzájem rozdílné bytosti, jimž propůjčuje individualitu.

      Smrt je nevyhnutelným koncem každého člověka. Je proto lepší uspíšit smrt
      těch, kteří se staví do cesty našemu dílu, než přihlížet konci nás, jeho tvůrců.

      Protože naše samovláda (EU) bude důsledná, bude respektován každý projev její
      svrchované vůle, a každý bude bez reptání poslouchat. Ostatně si žádného reptání
      nebo nespokojenosti vůbec nebudeme všímat. Kdyby měly přerůst v nějaký odpor,
      použijeme exemplárních trestů.

      Až si náš panovník vloží na svoji posvátnou hlavu korunu, kterou mu nabídne
      Evropa, stane se patriarchou celého světa. Nevyhnutelné ztráty, jichž si tato cesta
      k cíli vyžádala a vyžádá, nikdy nedosáhnou počtu obětí, které padly na oltář velikášství staletého panování světských vladařů a států.

      Špatná znalost politických dějů většiny lidí vychovává pouze utopisty a špatné
      občany, jak můžete sami vidět podle výchovy níže postavených národů. Museli jsme do jejich výchovné soustavy vložit zásady, které jim rozvracejí sociální řád.

      Vymazat
  20. Dobrejj,

    jj souhlas xD, tady se také hodí citát

    "Kdyby všichni lidé snesli své potíže na jedno místo, chtěl by si každý z nich raději odnést domů ty své než dostat ze společné hromady běd poměrný díl."

    Solón

    http://azcitaty.cz/solon/28931/#ixzz3p8ALAD91

    OdpovědětVymazat
  21. Vsetko co sa deje je vytvorené nasim kolektívnym vedomím. Karma nie je len osobná zálezitost, je to aj zálezitost kolektívu, zeme, akasickej kroniky! Aké energie vytvárala Európa za vlády pápezencov, kolko výprav sa uskutocnovalo do iných krajín, kde sa ludia bez respektu zotrocovali a kde sa nicili ich zivoty. Masové hrobky pri cirkevných institúciach, masové vrazdenie domorodcov a podobne. Toto dnes pokracuje. Krajiny na blízkom východe sú znicené, kriziacke výpravy pokracujú dalej.

    Masovému prestahovaniu sa ludí sa nedá zabránit. Vlastne dá! Znicme vsetky zbrane na celom svete, prestanme sa navzájom podozrievat a nenávidiet. Vidme v tom druhom kus seba = Jednota, a masové stahovanie národov okamzite ustane. Ved kto sa chce stahovat zo svojho domova? Kto túzi íst z tepla a slnka do neznámej krajiny kde teploty klesajú na minus 20 a viac?

    VSETKO JE TAK AKO MÁ BYT!!! VSETKO JE DOBRÉ!!! Samy sme si to vytvorili, Samy si vytvárame nepriatelstvo, chudobu, nedostatok, samy si vytvárame boj o prezitie. KARMA NÁS DOBEHLA. Treba to len prijat....

    Ak sa nám zdá vystupovanie jednotlivcov násilné, samy sme si to vytvorili, tvoríme to neustále ako náhle zapneme televízor a krmime nase BYTIE inscenáciami, kriminálkami, násilím. Preto sa necudujme ked sa nám to vsetko zhmotnuje. Je to preto ze sme si to vytvorili. Ten kto nadáva na cudzincov a vidí ich ako nebezpecie nadáva na seba preto ze situáciu sám vytvoril. My ako kolektív sme to vytvorili a len my to mozeme zmenit? Je to jednoduché - zacnime destrukciou zbraní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Ivane, za podporu, naprostý souhlas (:-)))

      Vymazat
    2. Nezapomente, ze DEJINY SE OPAKUJI:
      TO; CO JE BYLO, TO , CO BYLO BUDE! ( edgar cayse).

      Presto take nesouhlasim s touhle planovanou invazi. mirca

      Vymazat
    3. Česká republika pokud vím v minulosti nikoho nenapadala a neokupovala.Tento text
      by si měla přečíst hlavně USA a jim podobní co strkají svoje nenažrané čumáky kde
      nemají.Češi mají akorát strach a nedivím se tomu.Ty dojemné videa jsou k ničemu a
      mnozí lidi to chápou.

      Vymazat
    4. To jak to tady podáváte a zastáváte lze v jediném případě - zrušit a kriminalizovat islám ! Pokud se toto nestane, protože je tento náboženský systém ke všem jiným systémům světa krajně nepřátelský, islám si svou cestu prorazí, a nastolí vládu teroru, chaosu a smrti na celé generace, ne-li až do konce světa po celém světě.

      Vymazat
  22. "Rasismus obsahuje kromě strachu i nenávist, popřípadě výzvy k likvidaci či práci na likvidaci jiné rasy."
    Tato definice rasismu je nepravdivá. Dříve než něco napíšeš, zjisti si fakta. Definice rasismu s nenávistí a likvidací jiné rasy nemá nic společného, ale pouze hlásá rasovou nerovnost, což je vědecky dokázaný fakt. Jednotlivé rasy se od sebe liší, tak jako se liší mezi sebou lidé. Někdo je pracovitý a chytrý, jiný je líný a hloupý. Tak je tomu i mezi rasami. Hlásání rasové rovnosti je ideologie a utopie. Definici rasismu najdeš tady:

    https://cs.wikipedia.org/wiki/Rasismus

    Předpokládám, že tvůj kladný vztah k uprchlíkům má původ v podobné neznalosti základních faktů. Naštěstí tyto multikulturní utopie už jsou natolik zdiskreditované, že nemůžeš napáchat mnoho škody. Takže piš dál, když tě to baví...
    Ještě bych doporučil četbu: Petr Bakalář: Tabu v sociálních vědách (https://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_Bakal%C3%A1%C5%99)


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná ti i při tvém vysokém wikipedickém vzdělání uniklo, že takto vysvětloval nadřazenost ras a genocidní činy Německa už Hitler. Všichni Němci tím měli vymyté mozky, a dodnes nechápou, jak se jim to mohlo stát. A dnes už mají těmito "správnými" "rozumnými" propagandistickými nacistickými definicemi vymyté hlavy i Češi. Neuvěřitelné.

      Vymazat
    2. No a co ? Hlásal jen to, co je skutečnost. Jen ji vhodně zmanipuloval a zneužil. Jak můžete odsuzovat něco, co je přirozeným jevem, daností, skutečností ? To můžou jen tmáři a hlupáci. Pokud je cokoli přirozeného zneužito, to už je zcela jiné téma, které s tímto nemá co dělat.

      Vymazat
  23. Je to už asi 12 let, kdy jsem se na dovolené v Sušici potkal s Čecuy-emigranty, kteří žili asi 20 let v Norskku. Tahal jsem z nich rozumy a zjišťoval jsem, co tam dělají. Moc se jim nechtělo, ale nakonec mi řekli, že pracují pro stát ve zdravotnictví. Na to jsem reagoval tak, že jsem uvažoval nahlas, že to zřejmě bude velmi dobrý post, protože Norové mají přece tu velmi kvalitní ropu a tudíž stát má určitě dost peněz. Na to ovšem reagovali trochu kysele. Stát prý peníze za ropu ukládá na účet, protože to prý nepatří jim, ale jejich potomkům a nesmí se to všechno prošustrovat hned. Jediný, kdo z těch peněz něco má, jsou prý původní obyvatelé - inuité. A pak taky přistěhovalci. Pro ně se stále staví na předměstí nové byty a kdokoliv s dostatkem pigmentu v kůži požádá o azyl, tak ho dostane. První rok pobírá jakýsi průměrný plat a má čas na to, aby se akllimatizoval a zapojil do společnosti. A pokud se tak nestane, tak po roce jim jde "jenom" podpora v nezaměstnanosti, ale je tam podmínka, že musí být fyzicky alespoň půl roku nepřetržitě na území Norska. Tak to prý řeší tak, že přes léto jsou tam a na zimi odlétají do těch zemí, odkud emigrovali a prachy si nechávají posílat na účet. A taky si ti Češi trochu postěžovali, že uprostřed Osla stojí mešita, odkud třikrát denně kvílí muezín své motlitby.
    Od té doby se však některé věci změnily. Norsko už žádné peníze na účtu nemá, protože když Brievik postřílel děti představitelům vládnoucí strany, Norsko vyhovělo žádosti USA a z tohoto fondu jim skoro všechno PRÝ půjčili. A protože počet uprchlíků stoupá nepřetržitě a každý rok, staví se další a další byty a město se rozrůstá. Tak se stalo, že si noví přistěhovalci stěžují, že neslyší muezína. Tak se řešilo, zda se na periferii postaví další mešity, nebo se poruší hygienická norma a přidá se volume té stávající. Tak se nakonec přidalo volume.
    Proto z cizích zkušeností vyvozuji, že tito lidé se nikdy nezapojí do společnosti, všichni je budeme živit a budou stále přibývat. Evropa se skutečně vyvíjela jinak, než dálný východ či Afrika. CZK

    OdpovědětVymazat
  24. A ještě jeden postřeh. Za totáče jsem bydlel vedle vojenského pilota, který v Libyi ještě za Kaddáfiho učil Lybyjce létat. Pamatuji se, jak pozoroval jisté rozdíly v povaze Evropanů a Libyjců. Např. když jejich voják porušil nějaké nařízení, nebo nesplnil rozkaz, tak se před nastoupeným osazenstvem kasáren vykonávaly fyzické tresty. Např. byl provinilec přivázán na lavici a rákoskou se mu z chodidel udělal tatarský biftek. Nebo po kolenou musel oblézt třeba 50x buzerplac, až se mu prodřely kalhoty a kolenama dělal krvavé "ťápoty" po betonu. Divil jsem se té brutalitě ve 20-tém století. A on mi to vysvětlil tak, že ti lidé mají úplně jiný přístup k ZODPOVĚDNOSTI oproti Evropanům. Tam žádná uvědomělá kázeň není. Oni prý plní rozkazy jenom pod strachem z trestu, který by mohl následovat. Ale třeba ti, co přichází k nám do Evropy nyní, to jsou už možná jiní lidé. Třeba už jsou zodpovědní, uvědomělí a touží se stát Evropany se vším všudy. Utáhnou si s námi opasky a společně se budeme odrážet ode dna vstříc naší skvělé kapitalistické růžové budoucnosti. Třeba touží se stát laskavými křesťany. Není přeci nezbytně nutné, aby se separovali od naší společnosti jako cikáni (to zase byla vyhnaná kasta z Indie). Jsou tady tisíce let a stále nesplynuli. CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a nesplynou....:-) dá se žít na jednom dvoře s mnoha druhy "domácích" zvířat, pokud oni se budou mezi sebou tolerovat, nebudou navzájem porušovat teritoria druhých, a pokud nějaké zvíře z mnoha nebude agresivní a nesnášenlivý. Do našeho dvorku přišla kuna skalní, zvenčí...co myslíte? Jak dopadnou zvířátka na dvoře? Naučí se v míru s predátorem? A co kuna? :-)

      Vymazat
    2. zapamatujte si, že predátor se nebude nikde a nikomu podřizovat, a bude si navíc brát mocí cokoli, co uzná za vhodné, nebo co ho zaujme. Čemu rozumí, je výhradně protisíla, rozhodný odpor nebo silnější predátor. A to vidíte na 100vkách videí dnes a denně po celé Evropě. Oni už se bijí a zabíjejí i mezi sebou. Nikdo nikomu nechce dát šanci, aby mu vládnul nebo poroučel. Proto získávají převahu a moc ti silnější, početnější, brutálnější, drzejší.

      Vymazat
  25. Veru Orgonet: Co blázníte, vždyť jsou tady lidi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ti naši pro změnu o které se nikdo nestará a nikoho nezajímají. O černýho by se pos.ali všichni strachy, ale strádající bílej může třeba chcípnout.

      Vymazat
  26. dobrý den, resp večer ... nejsem anonym, jmenuji se Zdeněk Novotný, ale neumím se jinak přihlásit ...
    ano, je to Váš blog, a dík za něj, nicméně se mi zdá, že jste opravdu "otočil" ... napsat v článku "plošné bombardování" uprchlíků který byl prezentován 19,10,15 je s podivem ... je toho víc .. jen jsem vyjádřil své politování, vidím za lidmi lidi, ale též bylo kdysi něco sděleno o daru rozlišování ... a ten jste šířil doopravdy a byť s přešlapy tak důsledně a úctyhodně a o počasí asi víte víc než 99% rosniček, stejně tak jako o dalším. Zvědavě Vás budu dál sledovat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakonec se každý stejně odhalí, na čí straně kope.

      Vymazat
  27. Ahoj, skoro úplně s Tebou souhlasím :-)

    Nebudu se vyjadřovat k uprchlíkům, ale na té věci mi vadí jiná věc : před nějakým časem (cca před rokem/dvouma?) Jsi tu psal o tom, jak sociální inženýři z EU a asi nejen z EU, plánují import X milionů muslimů do Evropy... (a psalo se to i jinde, viz např. čas 21:21 https://www.youtube.com/watch?v=RvwPozDP4rI ) - pro ty, pro které je Daniel Landa nezkousnutelný, to dokládám pouze jako důkaz toho, že takové informace přicházeli z více zdrojů a na žádný jiný odkaz jsem si nevzpoměl :-)). Pak se na to tak trochu pozapomnělo.. A najednou je tady uprchlická krize a všichni se diví odkud se ti lidé berou. Že kvůli válce? Válka tam je léta a nikdy tak masovou vlnu nezpůsobila. Mě vadí to, jak snadné pro někoho je takovou vlnu způsobit a tím rozhádat a rozdělit Evropany (v podstatě snaha o destabilizaci Evropy. Že by z USA?) ... a mnoho lidí to samozřejmě jako ovce žerou.

    Ti lidé na cestě co uvěřili těm překupníkům, tak ti už jsou opravdu v hajzlu (omlouvám se za to slovo) ti už opravdu nemají nic a pomoc určitě potřebují. Možná, že se to některým z nich i nakonec dost vymstilo.


    No a pak nesouhlasím ještě s jednou věcí a to že co kdo pochopí je dáno osudem (možná že do doby než člověk začne být vědomý) :-))

    Na závěr musím říct, že mám Tvůj blog moc rád. A k té kritice.. je dokázáno, že v emoci klesá IQ což v nenávistné nebo jinak emočně vyhrocené situaci má za následek, že se nakonec hádají blbci.. - takže asi tak :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. orgoneťáci střílíte vedle jak ty jedle obhajujete a ospravedlňujete to co je neobhajitelné a neospravedlnitelné a vaše karma vám to brzy i s úroky vrátí

      Vymazat
    2. Celá imigrační kauza je jen uměle vytvořené absurdní divadlo, které nás má tak ohromit a ochromit, že se nezmůžeme k žádnému odporu a přijmeme bez dalšího odporu vyhlášení nového světového řádu a nové PRO VŠECHNY POVINNÉ světové náboženství chrislám.

      Vymazat
  28. Fajn,nebudu s tím souhlasit,ale budu to respektovat,pokud to půjde příště z Tvé duše a ne z Čulíkových B.L. A nebo to vyváž opačně směrovaným článkem ze Zvědavce.Ať je to Jin-Jang.Pak to bude navíc ještě férové !

    OdpovědětVymazat
  29. rozlišujme co je zášť či nenávist a co je selský rozum. jak byste hodnotili následující text - je to šíření poplašné zprávy a nenávisti nebo realistický popis situace ,kterou nechceme na svém území?

    Situace v Německu se mezitím dále dramatizuje. Přes veškerou snahu o utajování přicházejí každý den zprávy o násilí, páchaném mezi přistěhovalci navzájem, i o útocích na domácí německé obyvatelstvo. Zejména se množí případy sexuálního napadání německých žen. Velký rozruch vyvolal otřesný případ z minulého týdne, kdy došlo k opakovanému znásilňování německé uklízečky v táboře v Kitzingenu.

    Chaos, znásilňování a kriminalita

    Nebohá žena byla sexuálně zneužívána po celých deset dní. Podle německé policie přitom zdaleka nejde o ojedinělý případ. Politici a média však prý tyto zprávy zamlčují, neboť mají příkaz z nevyšších míst "nedělat paniku". Tento případ však přece jen "probublal" na veřejnost. Uklízečka se však obávala děsivé zkušenosti z uprchlického tábora zveřejnit a našla k tomu odvahu až po několika dnech. Pachatelé byli krátce na to zatčeni. Firma, zajišťující úklid uprchlického tábora, se následně rozhodla do terénu nasazovat pouze muže. Konečně se ale museli vyjádřit i politici:

    „Jako žena jsem těmito událostmi skutečně znepokojena,“ konstatovala příznačně opatrně místní radní Tamara Bishopová. Podobné příběhy se ovšem podle očitých svědků odehrávají v mnoha dalších táborech. Uprchlíci buď zneužívají své souputnice, či se vydávají mimo vymezený prostor a napadají německé ženy a dívky. Kromě toho se v uprchlických táborech pravidelně střetávají při hromadných rozmíškách desítky mužů ze zemí Blízkého východu a Afriky. Podle zjištění jednoho britského deníku dokonce po jedné takové bitce odmítli němečtí lékaři přijet ke zraněným, protože je při minulých výjezdech agresivní migranti ohrožovali na životě.

    V táborech, které se často stávají základnami organizovaného zločinu, jde často skutečně o život. Ilustruje to i případ z minulého týdne, kdy v hamburském přijímacím táboře došlo k masové rvačce asi šedesáti běženců. Několik z nich bylo ozbrojeno železnými tyčemi, jeden imigrant měl u sebe i střelnou zbraň.


    Ztrácejí kontrolu

    Ještě horší situaci obyvatelé zažili obyvatelé v Braunschweigu, kde se do bitky, která se přelila do ulic i mimo tábor, zapojilo na 300 uprchlíků. Řež propukla mezi organizovanými gangy z Alžírska a Syřany. Konflikt v uprchlickém táboře v Kasselu vyústil do masové bitvy mezi desítkami obyvatel stanového městečka. Ve večerních hodinách došlo k fyzické konfrontaci mezi skupinou asi tří stovek proti jiným sedmdesáti migrantům.

    Dramatické situace, napadání domácího obyvatelstva a bitky s policií jsou hlášeny prakticky ze všech velkých německých měst, v nichž se migranti sdružují. Situace se začíná vymykat kontrole a ani policie ji často není schopna zvládnout. Tak, jako v uplynulých dnech, kdy se vyhrotila napjatá situace na berlínském Zemském úřadě pro zdravotnictví a sociální věci. Podle svědků házeli uprchlíci kameny na strážníky i pracovníky soukromé bezpečnostní agentury, kterou si město na zjednání pořádku najalo.

    OdpovědětVymazat
  30. Orgonete, to není úpřimnost.
    To je těžká naivita a zaslepenost. Neschopnost věci promyslet a vidět je v celé jejich šíři. Prostě dětské vidění řídící se pouze city, prožitkem.Jen tím, co na mně doopravdy působí, co vybudí mé emoce /gumové čluny, utrpení ap./ a odmítáním vidět celou realitu. Vážně si myslíš, že 3/4 mil. uprchlíkú se sem přepravilo v tak krátkém čase na těchto člunech?
    Ani technicky to není možné. Ale povedlo se. Vytvořit onen falešný obraz určený médiím k šíření, aby byl vzbuzen S O U C I T jako zbraň k zlomení odporu - tedy přirozeného pudu sebezáchovy pramenící ze zdravého rozumu, zvažování a uvažování. Schopnosti domyslet důsledky svých činů. A ten /rozum/ bylo třeba ochromit city.
    Rozum zde byl zatemněn a soucitění zneužito. A tak to mělo být. Jasný záměr.
    Nebudu to dál rozebírat. na netu je dost informací.
    Trochu mi to připomíná onu důchodkyni žijící v jedné místnosti s 20 opuštěnými kočkami. Přece je tam nemohla nechat! Vezme domů všechny, které ještě potká....
    Na okraj: míra mé empatie je vysoce nadprůmerná /dle odbor. testů/, jo a starám se, mimo jiné, už 10 let o opuštěné kočky.
    Přidej hlavu kamaráde a brzy nám dospěj!
    Zdraví Gita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejdůležitější z celého komentáře je věta "A tak to mělo být" jako by to řekla sama Ivanka Inu ještě je třeba nějakého času abyste se oprostili od mnohých iluzí

      Vymazat
  31. Skvěle napsaný admine ! Souhlas se vším co jsi zde v článku napsal. - Lidé jsou bohužel zmasírovaní propagandou úplně stejně jako se nechali zblbnout lidé v Německu za Hitlera.
    Ti pak s radostí jásali nad vyvezením všech těch co byli chytrou propagandou označeni za nelidi, do koncentračních táborů, na nucené práce, či k okamžité likvidaci.
    Když po válce došlo následně v Německu (v tom západním se to povedlo lépe, než ve východním) k de-nacifikaci obyvatelstva. Tak po procitnutí z iluze, mnozí lidé absolutně nechápali sami sebe, čeho se to léta dopouštěli, jak hovořili, jakou nenávistí byli napadeni. Jak uvěřili všemu co jim bylo po jednu generaci státní propagandou předloženo A to vše zcela bez zjevného důvodu, protože nikdo z těch kteří byli transportováni do plynových komor jim nezkřivil ani vlásek na hlavě , ani je neznali , neviděli, a přesto mlčky , ale většinou s velkým nadšením souhlasili s jejich transportem. Likvidace těchto "ne-lidí" byla samozřejmě pro hitlerovský stát také výhodným byznysem ,- stát vydělal na každé mrvole v průměru tuším okolo 5 říšských marek - i popel z mrtvol se zpracoval jako zemědělské hnojivo.
    Dnes je situace v mnoha ohledech velmi podobná - a i dnes by s nadšením mnozí lidé souhlasili s transportem těchto imigrantů kamkoliv - třeba i do pekla ,- jen aby měla jejich vystrašená dušička zase klid a mohla si v klidu a míru spát . Vůbec jim nepřijde na mysl, že kdyby evropské státy společně s usa nerozbombovali africké státy, nevytvořili tam společně fiktivní islámský stát a nevyzbrojili teroristy, nezničili tamnější režimy, tak nic takového tady dnes není. Nenapadne je to stejně jako za Hitlera to lidi nenapadlo, že se možná někdo z pozadí snaží přesně o to, aby to bylo tak jak to on chce, a přesně podle toho vytváří cílenou propagandou v lidech, cíleně plánovanou nenávist k jinému národu, či etniku. - Dokonalá psychologická předpříprava obyvatelstva k válce.
    Dnes potřebují usa zase pořádnou velkou válku. Věří, že tak spláchnou svůj nesplatitelný Mega-dluh, plus ovládnou další trhy a územní zisky. A stejně jako za druhé sv.války budou dělat vše pro to aby se to rozhořelo v ohnivý požár kdekoliv na světě - mimo jejich území - a kdekoliv na světě jsou připraveny podporovat klidně i obě strany - či více stran konfliktu. Pro Usa a jeho ekonomiku je to doslova ideální stav věcí. Když se dva perou , třetí na tom vždy může perfektně vydělat. - Tuhle politiku vedou Usa už dlouhá léta,a přesto je většina lidí zaslepená a neumí si dát věci které probíhají do souvislostí. - Společnost je nemocná - je infikovaná propagandou jak kdyby ji opsali přímo od Goebelse - jen ji ještě v mnohém vylepšili. - A tak budiš všem pomýleným lidem v této době odpuštěno, neb nevědí co činí,- jsou nevědomky zmanipulováni ke svým současným názorům.
    ...
    Pokračuj ve své práci , - děláš ji dobře.
    Namasté :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cop to tu meleš za kraviny ?
      "protože nikdo z těch kteří byli transportováni do plynových komor jim nezkřivil ani vlásek na hlavě , ani je neznali , neviděli, a přesto mlčky , ale většinou s velkým nadšením souhlasili s jejich transportem."

      Je vidět, jaký/á jsi ideologický mastodont. Jak můžeš cyniku srovnávat transporty za hitlera s divokými, brutálními a kriminálními živly dnes, co sem samovolně přitáhly. Tady je velký rozdíl slepče ti první byli z Německa odváženi proti jejich vůli, zatímco ti dnešní jsou do Německa přiváženi proti vůli dnešních Němců ! Srovnej si pojmy a dojmy, a nelži tady jako když tiskne !

      Vymazat
  32. Dnešní titulek ve zprávách Grafiti ve Švédsku-založení chalífátu....už teď je to horší, než si vůbec kdo dokáže představit. Když ukázali první záběry utečenců, byli to samí mladí svalovci, říkali jsme si, co to má být, místo aby chránili doma ženy a děti, rodiny.....bojovali...? Pak občasné záběry na matky s dětmi vzbuzovaly lítost, třískalo se o v nás, ale něco uvnitř říkalo, že tu něco nehraje. Po shlédnutí 2,5 h videa rozhovoru s P. CH. Informace ze kterých mrazí, kde dobře vysvětluje filozofii neúcty k životu, ženám, dětem......a vzhledem k dalším zprávám, je to jasné a možná daleko horší než chemtrails (i když ty s tím také souvisí, právě přes to, jaký koktejl namíchají, jsou takové masy ovládány - je to v jednom videu o chemtrails, tajný záběr z Pentagonu, kde právě o tom ovlivnění mas fanatiků jednají)
    nikdo se nesmí ozvat, embargo na infomace (jak řekl jeden europoslanec, nikdo neví, kdo embargo dal)....Tady jde naivita stranou, tady je fakt potřeba se probudit ....pokud už teď není pozdě....statisíce znásilněných dívek...tomu přece nebudeme pomáhat ani tím, že budeme pasivními mlčícími účastníky !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... a zde video...jen pro silné nátury...
      http://cestyksobe.cz/petr-chobot-informace-ze-kterych-az-mrazi-prvni-dil/11024

      Vymazat
    2. a statisíce potratů nebo degenerovaných bastardů

      Vymazat
    3. Takovou Evropu chcete ? primitivní zločineckou brutální a krvavou ? To může schválit opravdu jen korunovaný vůl.

      Vymazat
  33. xenofobie není strach z cizinců, ale z cizího, dosud nepoznaného. Z Řeků, Srbů jsme strach neměli, protože jsme znali jejich kulturu, která nerozsévá zlo. Dneska známe, co umí islám. A z toho je strach, tedy z poznaného. Strach o rodinu, vlast..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Xenos je řecky cizí, příchozí, cizinec. Fobia je strach. Původní a přesný význam je strach z cizích, příchozích, cizinců. Jak si to dál kdo vykládá dle svých potřeb, to už je jiná věc.

      Vymazat
  34. Orgonete, pěkně napsané, díky za upřímnost. Nesouhlasím s Vámi ani v otázce chemtrails, ani v pohledu na uprchlíky. Ale musím Vás respektovat... A to bychom asi měli dělat všichni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to je za blbost ? Když s něčím nesouhlasím, tak to budu respektovat ? Vy vůbec netušíte, co mluvíte tedy píšete.

      Vymazat
  35. Na cesty k sobe je moznost pocuvat Petra Chobota a jeho myslienky o dnesnej situácii

    Prvy diel: https://vimeo.com/142351587

    Druhý diel: https://vimeo.com/142645891

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obojí jsem poslouchala a přijde mi to naprosto trefné...Lída

      Vymazat
  36. Orgonete, kdo nezná historii islámu, nepochopí. https://www.youtube.com/watch?v=SO5_QQVYlpA

    OdpovědětVymazat
  37. Přiznám se, že jsem zpočátku zastával také xenofobní názor na uprchlíky s jinou kulturou, náboženstvím a pohledem na svět. Jistě může být pravda, že za vyvoláním tohoto jevu je záměr, který pro něj vytvořil podmínky(rozvrácení režimů a vybombardování infrastruktur států, kde tito uprchlíci žili).
    Je to jako šachová partie, kde někdo udělal tento nehezký tah figurkou a my teď zaujímáme postoje nikoliv k původci tohoto tahu=hráči, ale právě k té figurce ...
    Jsou to lidé, mají děti(kromě těch 20-30 letých mladíků s mobily, penězi a nějakými úkoly), mají strach a vedeni pudem sebezáchovy(kdo by se trmácel přes moře v gumovém člunu kvůli lepšímu platu) přicházejí do Evropy, kterou jim samozřejmě někdo s postraními úmysly mohl zidealizovat jako ráj na Zemi. Jsou jen figurkou, která sice může dát šachmat ve hře o Evropu, ale kdo se zlobí na tu figurku ignorujíce, že jí táhne přece nějaký hráč. Na toho my ale nemůžeme, protože jsme taky jen figurky, tak počkejme tah našeho hráče. Pravděpodobně je to však hra jednoho muže s černými i bílými :)
    B.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správná úvaha. Ten "jeden muž" je globální prediktor. Naplňuje se jeho vůle skrze loutky jimž despoticky vládne.

      Vymazat
    2. U GP se projevilo schizma, díky čemuž jeho globálprediktorství končí. Možná ale, že sám ukončuje hru, kterou tisíce let udržoval v chodu.

      Vymazat
  38. Dobrý den,přeposílám https://www.facebook.com/notes/martin-k%C5%99iv%C3%A1nek/bapska-%C4%8Dty%C5%99i-dny-na-srbsko-chorvatsk%C3%A9-hranici/10153334902048090

    Dita

    OdpovědětVymazat
  39. Taky pridam jeden .. pravidelne se moje prispevky nezobrazovali asi neprosli schvalenim :-) mam totiz naprosto odlisny nazor na vsechny lasery, harpy, chemtraily a vubec tisice dalsich veci .. (a obsalutne nechapu jak v tom nekdo muze tak zarputile jet :-) nicmene tady jsem mile prekvapen ja za uprchliky vidim prevazne lidi a to ikdyby jich treba byla jen pulka .. opravdu v tech zemich odkud jsou to nebude hezke a ja osobne bych byl jiste taky uz davno pryc ... Takze tentokrat rozumim :-) a tesi me kus pozitivni vlny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pracovala som s Iračanom, ktorý prišiel na západ v priestoru pod kamionom. Ano, rodina sa poskladala na budúcnosť jeho, jeho manželky a dieťatka. Pani prišla ešte tehotná, a keď porodila kúpili sme za kolektív oblečenie a kvety. Plakali sme...
      Ja si prajem mier celému svetu, a modlím sa aj za Merkelovou, aj OBamu, Putina, Saúda, ai - lebo práve oni najviac potrebujú Lásku !!! BE

      Vymazat
  40. Tak jsem si dal tu práci a přečetl jsem všechny komentáře. A v jednom případě mi naskočila paralela s tzv. přisedlíky, nebo s astrálními bytostmi, které nemají vlastní tělo, ale využívají těla lidská (jinak řečeno parazitují). Zpravidla na úkor hostitele. A zde skoro ve všech případech postačí říci jasně, rozhodně a srozumitelně NE. To jsou kosmické zákony a ty bytosti je zpravidal akceptují. U Němců je to ovšem jinak - tam mají pozvání :-)
    A taky jsem se zamýšlel na tou karmou. V diskusích všichni vychází z toho, že to, co se děje, je jenom vyrovnání karmických záležitostí, které mají počátek někde v historii. Nekdo dokonce uvádí i příklady. Ale co když toto není "pokračování nějakého příběhu", ale je to nějaká "nová událost". Na koho může následující karma dopadnout, to tady jistě všichni víme.
    Měl jsem souseda, který byl trochu roztahovačný. Pro dobré sousedské vztahy jsem si nechával spoustu věcí líbit. Nechtěl jsem kalit vodu. Jenomže on moje ústupky neviděl tak, že moudřejší ustoupí. Říkal jsem si - hlavně, že "není válka". Jenomže on mou vstřícnost považoval za slabost. A tudíž ještě přitvrdil. Nakonec to dopadlo tak, že se mnou jednal jako s nesvéprávným idiotem. Situace došla až tak daleko, že jsem se musel "přemoct" a vše mu pěkně narovinu říct do očí a ukončil jsem to zatvrzelým NE! Prostě NELZE v tomto bipolárním světě žít jenom v tom bílém a tvářit se, že černá neexistuje. Domnívám se, že já jsem již svou lekci zvládl, někdo ji zvládne třeba později. Záleží na tom, kam až to musí zajít, aby si "bytost ČLOVĚK" uvědomila, že MÁ VOLBU a naučila se ji používat a za své rozhodnutí potom nesla i důsledky. CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemlžte u Němců za Němce zvala POUZE merkelová a část bundestágu A co těch zbývajících 80 milionů Němců kdo se jich ptal zda chtějí do své země zvát mladé silné dobře živené a nic nepostrádající černochy a araby ? Se konečně probuďte než tady lidem začnete valit další ideologické klíny do hlavy. Nebo že by na vás taky působil chemtrails a haarpy jak to tu někdo už zmiňoval ?

      Vymazat
    2. Mrzí mě, že jsem se zřejmě nepřesně vyjádřil. Rozhodně jsem nechtěl říct, že "pozvání" přišlo ode všech Němců. Myšleno to bylo tak, že toto bylo učiněno "demokraticky volenými zástupci" a proto to platí pro všechny. I na demonstraci Pegidy a jejich odpůrců byl jasně vidět poměr 4:1. Takže ještě jednou - kdo nabyl z mého příspěvku dojem, že VŠICHNI Němci zvali imigranty, tak takto to nebylo myšleno :-) CZK

      Vymazat
  41. má vůbec cenu se vyjadřovat k imigrantům nebo romům? vždyť nejlepší je osobní zkušenost, a ten kdo jí už má si jen může klepat na čelo, a já se jen můžu domnívat že Orgonet tuto osobní zkušenost zatím nemá ...., mě osobně romové okradli asi 5x :-), naštěstí většinou jen železo, železo bylo příliš těžké na to abych ho sám dokázal uklidit do bezpečí, romové tutíž provedli úklid za mě, u imigrantů se stačí podívat na pár videí o osobních zkušenostech jiných lidí a slušný průměrně inteligentní člověk má hned jasno aniž by to musel prožít na vlastní kůži, někomu to ovšem nestačí a potřebuje si to vyzkoušet na vlastní kůži aby procitnul, což bude evidentně i případ Orgoneta, a všech ostatních lidumilů,
    přitom existuje staletímí ověřené přísloví na hrubý pytel hrubá záplata, bohužel v EU se neaplikuje na hrubý pytel vůbec žádná záplata nebo jen z jemného hedvábí

    ať bytosti všech světů jsou šťastné, včetně romů a imigrantů :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nevím čím to, kolem mě na sídlišti je romů plno, a nějak si mě zatím nikdy nevšimli. Kromě dětí, ty si rády popovídají (:-)) Jednou mně ukradli kolo, nevím jestli romové, asi jo, ale byl jsem docela rád, protože bylo mizerné, a měl jsem důvod koupit si nové, (:-)))

      Vymazat
    2. Si chránená Orgoneti. Svojim svetlom.

      Vymazat
    3. Je neuvěřitelné co tu píšeš jako odpověď já mám poslední dobou silný pocit že už nežiju v Česku ale užuž ve skutečném Absurdistánu

      Vymazat
    4. Anebo v blázinci. No, uvidíme, až se to tu začne mlít, jestli budou ti, kteří věří, že zůstanou pro útočníky neviditelní, protože se domnívají, že mají všechny čakry otevřené tak akorát a nedělají žádné odpory. A pokud dostanou na budku, tak jim bude řečeno, že asi tak čistí nebyli, že nějaké ty odpůrky se u nich přece jen vyskytují, ale že všechno je dobré a je to takové, jaké to je. Maat

      Vymazat
    5. "všechno je dobré a je to takové, jaké to je" No to je ještě lepší definice než ta od Ivanky.

      Vymazat
  42. a ZNOVU napíši, co jsem už psala :

    A takhle to pak dopadne.......
    když slyším někoho říkat...."jdu cestou Ivanky Adamcové " či někoho podobného.....
    z čehož mi naskakuje husí kůže - neboť : a co Tvé srdce, co opravdu chce ?????? Chce stále chodit po něčí cestě ?
    No, tak jo......tak vše přijímejte ....s úsměvem a pokorou a pochopením, růžovými brýlemi.....a nakonec se z toho vyklube mlčení jehňátek.

    ZAPOMÍNÁTE na ZLATÝ STŘED, který platí naprosto pro vše !!!
    Vše má svou míru - i duchovno, soucit, pomoc, pokora, i zlost a nenávist,strach,
    VŠEHOSMÍROU - opakuji - v š e ho ! ( kladného i záporného )
    Jakmile míra přeteče.....rozum Ti uteče.

    Sybila


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .... a ten stred je srdce. Keď chce ísť po nejakej ceste, nech ide. Jedno či Adamcovej či Hurvínkovej, či po žiadnej.
      Ak byste to chápali tak nebudete písať to čo píšete.

      Vymazat
    2. jo když tě Míra vožere tak pak ztrácíš soudnost ve všem

      Vymazat
  43. Učení IA má své zastánce a také své mantinely. Podle mě v přístupu k "osudu" není něco v pořádku. Něco tam chybí. Určitě jasné vyjádření o vině a vyrovnání. Proč by měla Evropa nyní přijímat to, co je jí zcela cizí. Jaký důvod? To, že Německo bylo zapojeno ve světových válkách je jeho vina a mělo by za to nyní trpět? Soucit, milosrdenství určitě ano pro trpící postižené válkou. Jen ten soucit musí mít také nějakou jasnou logiku, aby byla rovnováha. Zatím chodí informace jen o totální nerovnováze a pro našince nepochopitelných dějích. Zaplať pámbů za ty informace, protože když se jedná o "osud", tak jsou moc potřeba. Není nic horšího, když se vám něco děje a vy vůbec netušíte, o co jde. A když nahlédnete, kdo z vašeho "osudu" tyje, pak se nestačíte divit, natož něco s tím udělat. Nezbývá potom opravdu nic jiného než to v klidu trpně přijmout.

    OdpovědětVymazat
  44. Pre Orgoneta a podobne zmýšľajúcich: http://rutube.ru/video/674eba9f90facc84cd021f61a7995b96/

    OdpovědětVymazat
  45. Mě by opravdu zajímalo, kolik je opravdu z těch chudákú muslimú kterým zničily domovy Nato,Usa,Saudů a Turci,kolik je jich opravdu chudákú?
    Vždyť to jsou většinou, Afganci,Iráčani,Kosovský Albánci(to je verbež největší, vím kolik jich je ve Švýcarsku) a kolik je že Sýrie????
    Až dorazí 10 milionů to asi Němci nezvladnou.......a věřte dorazí!!!!!
    Přál bych všem kteří chtějí pomocí ať si jich pár vezmou domů!!!! Osobně bych to rozdělil spravedlivější.......do každého státu EU 300 až 500000 tisíc......zdar a sílu!

    OdpovědětVymazat
  46. Koukám že vypatlanost českých lidiček nezná mezí až vám budou řezat krky a vyhánět vás z domovů chci vidět jak jim to budete sluníčkářsky žrát že se s nadšením sbalíte a vypadnete jedno kam

    OdpovědětVymazat
  47. Asi je jasné, že Evropská kultura dostala pěkně nažrat. Nejdříve od USA nadnárodních korporací, který svůj břuch musí nakrmit otroky. Ostatně se to i ukázalo v Ruské Federaci. A teď přez příval lidských bytostí, kteří touží žít v pohodě teplého krbu Evropy, se do Evropy propašuje 4000 vycvičených vojáků s veliteli. Ale zatím je to ještě vpohodě, lidé mají sílu soucítit a chápat utečence do Evropy. Zatím máme sílu na to vše dát dopořádku. Uvidíme až příjde vlna rasismu ze strany náboženství, které se neshoduje s Křestanstvím, ani s jiným náboženstvím, zda těch 80 mil. Muslimů žijících v Evropě bude držet s Evropou a evropany. No coment.

    OdpovědětVymazat
  48. Zdravím Orgonete, mimochodem vždycky tu byly nejlepší články o počasí a oceňují i nepovrchní analýzy (SorchaFal) škoda že ty hluboké analýzy neďěláš i u toho uprchlictví. to by fakt chtělo

    zdůrazňuji, že nemám nic proti svým bližním, humanita a solidarita je moje heslo...

    ale kdyby jsi analyzoval hloběji nebylo by vše tak černobílé... proč to neděláš?

    přikládám pár námětů k zamyšlení:

    mluvíš o duši... uvědomuješ si vůbec co je to duše?

    http://www.ragauian.cz/co-je-to-duse-doopravdy-a-co-je-to-duch-vedecke-dukazy-o-existenci-duse-a-co-na-to-rika-bible/

    Dále uvědomuje si tady někdo že imigrace v tak masovém měřítku je vyvolána uměle a hlavně tedy chápete za jakým účelem?! proboha!

    Uvědomujete si prosím pěkně že tzv. elity používají resp. zneužívají solidární soucítění lidí k prosazení svých protilidských plánů????

    http://deliandiver.org/2015/10/migracni-invaze-cast-1-desiva-diagnoza.html

    OdpovědětVymazat
  49. Nikdy jsem nikam nepsal. Poruším to. Tyto stránky navštěvuji pravidelně jako řadu jiných nekomerčních. Lidi, jste tady na webu někoho, kdo má plný právo si sem dát co chce. Jestli chcete čtěte, jestli nechcete nečtěte. Nikdo nikoho přeci k ničemu nenutí. Každej má svobodnou volbu myslet si a psát co chce. proč zde spíláte člověku, který dal trochu jinej pohled na věc, Nechápu... Přece když s něčím nesouhlasím, nebudu tvrdošíjně svůj názor druhýmu vnucovat. Takřka všichni na sobě budou muset zatraceně pracovat, něž pochopí ...
    Hezké dny
    Karlos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážení,

      plně souhlasím s p.Karlosem,nějak nemůžu pochopit,proč tolik urážek člověku,který se snaží nám ukázat svůj názor na vše, co se děje,je to jeho názor a každý,který přijde na tento web, může číst či nemusí,dokonce se ke všemu může vyjádřit v diskuzi,či nemusí....je to každého volba ne?
      Ovšem také sem přichází lidé,kteří odsuzují(myslí si o sobě jak velmi jsou duchovní) a přitom odsuzují a pomlouvají Orgonet na webu "Energie u pramene" to fakt lidem,kteří jsou prý duchovně vyspělí-ne-přísluší nebo snad ano?
      Aby bylo jasno,nejsem ani Sluníčkář,ani se nepovažuji za nejmoudřejšího člověka,Ivanku taky nemusím ani pana Chauna....já jsem obyčejná žena a nestydím se za to.
      Orgonete drž se ,zdravím Marta

      Vymazat
    2. Máte pravdu Marto, i Karlosi, a čo sa týka Energie u pramene blogu, som prekvapená že toto pán domáci dovolil.
      BE

      Vymazat
  50. Orgonete prosím uvědomujěš si že islám založen na manipulaci a násilí? ... já mám rád všechny lidi ale to neznamená že nebudu nazývat věci pravými jmény, naopak. Pravda je jen jedna!

    cituji:

    6) To, co píšeš, jsou všechno fakta a pravda. Jak dnešní židé říkají: „Jediný dobrý Arab je mrtvý Arab.“

    Ano, co píši je pravda, ale nepodněcuji nenávist mezi lidmi. Miluji lidstvo a nedělám rozdíly mezi Araby, židy, černými nebo bílími.

    Důvod, proč bojuji proti islámu je ten, že je to učení nenávisti. Jsem proti islámu ze stejného důvodu, z jakého jsem proti nacistům. Judaismus a křesťanství jsou také velmi nelidská náboženství, ale jen málo křesťanů nebo židů se stalo teroristy kvůli své víře. Ale islámští teroristé ničí životy všude a vehnali spousty zemí do Období temna. Musíme se zbavit náboženství, která zasévají nenávist, abychom byli schopni obejmout sami sebe jako lidi.

    Musíte rozlišovat mezi muslimy a islámem. Muslimové jsou prvotními oběťmi tohoto barbarského kultu. Musíte je milovat stejně tak, jako milujete vlastní lidi, navzdory jejich aroganci, fanatismu a nenávisti k ne-muslimům. Ale nekáži, abychom nastavovali druhou tvář. Naopak musíme poznat, že také muslimové jsou zajatci islámu. Násilí plodí jen násilí. Cílem našeho útoku by měla být nenávist a doktríny, které podněcují nenávist, ne lidé.


    7) Co si myslíš o tom, že miliardy lidských bytostí po tisíce let až do nynějška žily klamány?

    Myslím si, co si myslel Galileo, když zpochybnil víru miliard lidí, kteří tisíce let věřili, že Země je placatá. Myslím si, co si myslel Darwin, když se vzepřel obecně rozšířené víře miliard lidí, kteří si mysleli, že veškerý život byl stvořeny za šest dní. A myslím si, co si myslel Lamarck, když konfrontoval univerzální víru, že Země je stará 6 000 let.

    9) Ale existují i jiné výklady islámu. Ne všichni muslimové jsou fanatici. Je hodně muslimů, kteří jsou liberální a věří v lidská práva a rovnost pohlaví. Nemůžeš odsuzovat všechny Muslimy.

    Islám, kterému oponuji, je islám Proroka Muhammada a toho, co učil v Koránu. Nezabývám se jinými výklady islámu. Islám nemůže být změněn. Můžete ho změnit jen když změníte Korán. Pokoušet se polidštit islám je jako pokoušet se polidštit nacismus. Představování islámu jako tolerantního a humanistického náboženství je lhaní. Můžete postavit základy lidského štěstí na lžích?

    Korán a hadíthy říkají, že ženy jsou méně než muži; mají nízkou inteligenci, bijte vaše ženy. Jak můžete kázat rovnost, aniž byste změnili to, co je v Koránu?

    Korán požaduje zabíjet nevěřící, vést proti nim válku, dokud všichni nekonvertují na islám nebo nebudou „podrobeni, poníženi a platit džizju“. Jak můžete vybudovat islám, který mluví o toleranci, ale zanedbává tyto nelidskosti Koránu? To je jako říkat: objevme „liberální“ nacismus, ve kterém je každý milující a hodný a není v něm rasová nesnášenlivost. Chcete-li klamat sami sebe, pokračujte, ale nebudete schopní oklamat ostatní. Jestliže jste k islámu tolik připoutáni, žijte podle něj. Nezkoušejte ho změnit a vyberte si, co vás uspokojuje nejvíc. Pokud jste nespokojeni s tím, co vidíte, asi je čas odejít. Pravý muslim byl Chomejní.

    http://www.urgent21.cz/prameny/islam-vyvracene%20bludy.htm#9

    OdpovědětVymazat
  51. Milý/á Orgonet,
    vážím si toho, že jsi můj příspěvek vypíchl/a do záhlaví své zpovědi. Viz 20.102015 11.23h. Upřesním jen tvoje zdůvodnění ► "Návštěvnost se při článcích "pro" uprchlictví bohužel nesnižuje, naopak exponenciálně zvyšuje, až mi to nahání strach," ► je přechodný stav s tématem, který jsi "šikovně" otevřel/a protiproudem - migranti. Je to přirozené, plní to diskuze na všech serverech , to není tvojí "výjmečností" :-) Jinak na svém názoru nic neopravuji. Jak jsem už tu psal - jen čas nám/tobě ukáže naše/tvoje chyby. Máme málo času k pochopení a k postoji, tomu správnému. Zatím nikde nezaznělo, co je vlastně to opravdu správné :-) Lidé k tomu ještě asi nedospěli, bohužel. Hezké dny všem.

    OdpovědětVymazat
  52. Evropa je slabá. Vládnou tu úředníci perem. Represivní složky nic nedělají dokud se něco nestane, protože se bojí, aby nešli k soudu za nepřiměřený zásah. A když si představíte, že třeba 50 nebo 100 migrantů vleze do regionálního supermárketu, nacpe si batohy zbožím, znásilní několik prodavaček a odejde bez placení, co se asi stane? Nic.Policejní hlídka o dvou mužích se může tak maximálně dívat z auta s nastartovaným motorem a pokřikovat na ně z megafonu řečí, které oni nerozumí. A oni půjdou dál.Lidé chápou, že utíkají před válkou, ale bojí se, že je nikdo před nimi neochrání ve chvíli, až oni zjistí, že mohou beztrestně terorizovat původní obyvatele. Lidé mají bohaté zkušenosti se státem jak jedná s Romy, na které desítky let dělají, aby se oni mohli válet. Ty nás naštěstí nechtějí zabít a nastěhovat se do našeho domu. To co je ve společnosti není xenofobie, ale obyčejný a oprávněný strach.

    OdpovědětVymazat
  53. Panika německého policejního prezidenta :-( ?
    https://www.youtube.com/watch?v=3p4_OXUGc2s

    OdpovědětVymazat
  54. Lidi proberte se, uklidněte podívejte se na youtube, na videa přímo z místa na rozhovory s něma. Pokud vám to ani tehdy nedojde tak je to smutné. Zkuste se vžít do situace těch lidí. Myslím těch naprosto pohodových mírumilovných spořádaných rodin kterým jde o života s děckama na hřbetě utíkají přes půl planety ! Taky jsem ale na velmi krátký čas nechal stáhnout dramatickými videi odsuzující uprchlíky a házení všech k do pytle i s teroristy. Dyť přece je jasné že vyšinuté teroristy tady nikdo nechce, kdybychom vláda dělala svou práci, už dávno by byl tým specialistů kteří by efektivně prověřovali jednoho po druhém s přísnými pravidly. Filtrovalo by se přísně, a u koho by nebylo možné zjistit co je zač nebo by bylo podezření striktně nepustit do státu, boužel by to byli i slušní lidé kteří by z nějakého důvodu nemohli prokázat že jsou normální.. hold v zájmu bezpečnosti se nedá nic dělat.. Ale to jak se lidé stavějí k uprchlíkům celkově to je takový hnus že se mi zvedá žaludek, zeman ten už mě přestal i bavit.. Vy všichni co se tak tvrdě stavíte proti těm co potřebují pomoc, by jste měli tu situaci co oni zažít na vlastní kůži, no je velká šance že ji zažijete, uvidíme jak vám bude příjemný postoj jaký máte teď vy ... tehdy pochopíte jakou obrovskou chybu jste udělali a dojde vám, že kdyby jste se chovali jako lidé, kdyby se všichni chovali jako lidé, k ničemu zlému by nedošlo, jelikož se většina lidí chová jako hloupá zvěř... tak ´máme aspoň o "zábavu" postaráno. Orgonete děláš dobře, což je celkem úleva, začínám ti celkem plně důvěřovat. Ono totiž bylo dost složité pod takovým medialním tlakem ze všech stran zachovat si nestranost a to co je správné..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.