25. října 2015

David Wilcock a Corey Goode: Tajné projekty USA

Video bylo pro porušení autorských práv staženo z youtube.
Naleznete je na stránkách Matrixu (placený obsah).

22 komentářů:

  1. Těch dílů je zatím 14. První díl je zdarma. Další díly jsou placené a není to taková finanční katastrofa. Stojí za to si zaplatit, protože v Česku tajné, abychom nevěděli a náhodou se nezbavili strachu. http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/8266-odhaleny-vesmir-i-dil-zprava-pro-lidstvo-rozhovor-davida-wilcocka-s-informatorem-corey-goode-prinasime-ve-spolupraci-s-americkou-televizi-gaiam-tv/

    OdpovědětVymazat
  2. Oficiální informační servis Ministerstva obrany ČR ze dne 27.8.2015: "Za první pololetí letošního roku bylo přes území České republiky realizováno celkem 3 727 tranzitních průjezdů a přeletů příslušníků ozbrojených sil jiných států, z toho 3 622 leteckých."
    http://www.mocr.army.cz/informacni-servis/zpravodajstvi/presun-americkeho-vojenskeho-konvoje-na-cviceni-v-madarsku-113731/

    3 622 leteckých přeletů - ti nás tedy důkladně chemrailují... Včera navečer byly vidět chemtrails i u nás na Moravě. :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Průlety - chemtrails s posvěcením vlády?
    Jen za 1. pololetí letošního roku provedli 3 622 průletů nad naším územím... Děsí mě představa kolik tun "sarjatu" na nás letouny startující z amerických vojenských základen v Německu vypustily. Co bylo obsahem zřejmě neví ani vláda, ani politici, nebo vědomě ohrožují na zdraví i vlastní děti? Neexistují žádné oficiální projekty na "sprejování" oblohy. Neexistují žádné oficiální studie odborníků o dopadu těchto aerosolů, kovových mikročástic, virů a bakterií na zdraví občanů. Existují alarmující statistiky o zvyšování počtů nádorových onemocnění mozku, plic, žaludku, střev, leukemie a dalších. Od 90. let se evropské nebe nad našimi hlavami proměnilo ve výzkumnou laboratoř a nikomu to nevadí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť už se to tu několikrát psalo, že na začátku Havlovy vlády Havel podepsal smlouvu s američany, že jim ČR dovoluje na neomezenou dobu přelety nad našim územím, aniž by se museli předem někoho dovolovat nebo jen cokoli hlásit. Proto se jeví pravděpodobné to, že si nad ČR udělali chemtrailovou líheň, a vzniklé chemoprodukty pak buď připíchnou nad naše území, nebo je haarpy a dalšími hejblátky (např.satelity) odtransportují na souřadnice mimo naši republiku. A kdo může žalovat oblačnost, že se přesouvá z místa na místo ?

      Vymazat
    2. To víte že studie jsou, moc dobře znají rizika, myslím si ale že tak nějak nemají na vybranou, kdyby totiž to počasí takto neřídili, nemohli by pokračovat v tom co dělají, musel by se drasticky omezit provoz veškerých továren a drasticky by se musela snížit celková zátěž ekosystému.. to by znamenalo řekl bych větši katastrofu v krátkodobém horizontu, v dlouhodobém je to cesta k sebezničení. K těm studiím ty určitě jsou, ale někde střežené pod zámkem jako přísně tajné.. taky si myslím že ti nejvyšší mají prostředky a instrukce k tomu jak minimalizovat dopad těch svinstev na zdraví. Tady už nám moc jiného nezbývá než se nekomprosmisně vzepřít moci, a to tvrdě. Čekám kdy už konečně někdo schopný začne organizovat tzv. hnutí odporu a konečně se tomu postavíme, v jiném případě jsme už teď mrtví. Jo a k tomu alarmujícímu nárustu chorob, já se na to dívám trochu jinak, spíše žasnu nad tím že lidi pouze onemocní, div že vůbec ještě žijem.. chodí se do práce i v dobu kdy se má spát, nadměrně se lidi přetěžují, nezdravé jídlo jí a nezdravým způsobem, dýcháme doslova bordel i bez chemtrails. Lidi nesportují, žerou nebezpečné léky, kouří, stresují se .. .a někdo se diví tomu že po tak extrémní zátěži někomu vyskočí někde bulka ? Mě fascinuje jak je lidské tělo odolné a přizpůsobivé je to až neuvěřitelné co všechno vydrží.. u takové ryby jen mírná změna prostředí ve kterém žije, a plave bachorem hore. My jsme ve srovnání jako ryby žijící na pevnině, opalující se na slunku dýchající místo vody olej, no škoda slov prostě divit bychom se neměli že nemocí přibývá, ale že jich je tak málo a přibývají tak pomalu..

      Vymazat
    3. Zapomněl jste uvést ještě několik podstatných faktů :
      - že je voda, vzduch i půda pod chemickým útokem (chemtrails a z nich chemické spady těžkých kovů a různých jedů a bakteriosajrajtu, zamořování pitné vody apod.)
      - útoky elektromagnetickým zamořováním prostředí (narušování biorezonance apod.)
      - útoky zamořováním potravin
      - útoky prostřednictvím kontaminovaných léčiv nebo jejich naprogramovanými poškozujícími vedlejšími účinky
      - záměrně vyvolávané napětí ve společnosti s cílem udržovat vystrašené obyvatelstvo na uzdě nebo "žádoucím" směrem vývoje společnosti (nwo)
      - záměrně zvyšované pracovní tempo vč.častých přesčasů, čímž je nutné více a agresivněji útočit na potencionální zákazníky, aby se zvýšené množství zboží a služeb více a rychleji prodalo, aby se generovalo více nenažraných zisků

      Vymazat
  4. Pan Taylor o neochvějně neomarxistickém americkém vzoru https://www.youtube.com/watch?v=ViJOvBGGTp8

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý výběr tématu, Orgonete. To je to, co má být slyšeno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale no tak nebuďte zase tak prudérní na našeho orgoneťáska

      Vymazat
  6. Trosku sdileni nelegalne porizene kopie,nemyslite?Matrix Consulting s.r.o. uz podal na autora tohoto videa trestni oznameni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo tak to má být, vše zakazovat že. Takové jako když dítěti seberou hračku..To je moje!! to je mojee!! pravda musí být lidem udělena jen za poplatek, tudíž vyvoleným, co se hrabou v penezích a na ničem nezáleží. Jen na osobním zisku. Sakra, žijem v době internetu a pravdu musí znát všichni. Copak se musí ještě v téhle době vše motat kolem peněz? Copak nikomu nezáleží na spolupráci, zdravém rozumu, pravdě a lásce?

      Vymazat
    2. Problém spočívá v tom, že člověk je stižen mnoha negativními vlastnostmi jako hamižnost, závist, lakota, nenávist, narcismus, syndrom neomylného neomezeného vládce nad svým bližním atd. Je pro mnohého člověka jednodušší jít touto cestou než se snažit o opak. Z toho totiž přečasto žádné zisky či výhody nekynou.

      Vymazat
    3. Vy.er si voko Chvátale.

      Vymazat
    4. Taky bych byl pro ,aby tyhle informace byli volně na netu,ale Gaiam.tv je ma placené,takze je to spíš otazka na Davida Wilcocka.

      Vymazat
    5. Hmm na poprvé se vložení přispěvku nepovedlo tak to zkusím znova a trochu to zkratim.
      na jednu stranu s Vámi souhlasím ,že by tyto informace měly být k dispozici co možná nejpočetnější skupině lidí. na druhou stranu pokud je tato forma publicistiky vašim jediným přijmem tak asi kvuli informovanosti druhých neumřete hlady (třeba na to koukat z obou stran).. Sám jsem předplatitelem webu matrix-2001 asi půl roku a ty cca 200 měsičně neni zas tak hodně.. vemte si kolik času panu Chvatalovi zabralo vyjednat smlouvy s GAIAM TV a zařídít překlad .. to určitě byla taky nemalá investice (vaše představa o bohačích co odírají důvěřivce je v tomto případně trochu mímo mísu i když jak říkám Váš postoj chápu, sám jsem z počátku zastával podobný názor -- nj hold nedostatek informací , v mém i vašem případe.. nedělejme tedy ukvapené závěry) Mimoto všechny díly Cosmic disclosure + další info jsou k dispozici na Coreyho webu ,vše zdarma ovšem v Aj.. a kdyby to někoho zajímalo tak spousta víceméně ucelených informací tohoto typu zazněla v pořadu Absolutně neuvěřitelné (vysílá svobodny vysilac cz každé pondělí od 9-11 večer) v archivu je možné dohledat i poslední 3 díly. Tento pořad je velmi zajimavý a tvořený hlavně pro lidi kteří o tomto tématu nemají žádné informace..
      JerykoOo

      Vymazat
  7. Srdečne zdravím :o)
    No, "horná kasta" nepotrebuje aby sme poznali pravdu, lebo potom by sme už neboli ich otrokmi, pokusnými králikmi a lacnou pracovnou silou... Keď poznáme PRAVDU, stratia nad nami moc. Preto ďalej hľadajme PRAVDU a zároveň PRAVDU zdieľajme s ďalšími a vykričme ju do sveta... (okrem iného, hlavne čo sa týka chemtrails !)... Lebo ich to oslabuje a nás to posilňuje a zároveň oslobodzuje od závislosti na tomto (ich poondenom) systéme...
    Dokelu! ... Dokelu! ... Dokelu! ... Je mi smutno a bezmocne, keď sa pozriem na oblohu! ... Keby existoval zázračný prak... :o/ Predsa to nemôžu robiť donekonečna !!! ... Ale viete, že Božie mlyny melú pomaly, ale isto !!!? ...

    OdpovědětVymazat
  8. kto viete po rusky, stačí na youtube dať mená autorov a tv v azbuke a fonetickej ruskej transkripcii a je to aj s prekldom, stačí sa trošku ponamáhať s ruštinou :-)

    OdpovědětVymazat
  9. A máme tu další info o mimozemských záležitostech: Rusové prohlásili, že našli v ledu loď, jsou tam i fotky:
    http://prepareforchange.net/2015/10/29/russia-announced-they-have-found-a-ship-in-the-ice/

    OdpovědětVymazat
  10. Řadu článků v češtině na uvedené téma lze nalézt na www.energiezivota.com
    Vpravo nahoře je vyhledávač, tam napíšete David Wilcock nebo Corey Goode a objeví se celá řada článků v češtině např. k hvězdným branám, k významu šišinky, ke slunci, k civilizacím žijícím ve Vnitřní zemi atd. Někdo to tam překládá z původního zdroje, což jsou stránky intuitivního empatika Corey Goode, který odhaluje, co mám bylo po léta zamlčováno: www.spherebeingalliance.com
    A proč nám to páni utajují?
    Jan Werich: „Talisman“ (úryvky)
    Od pradávna říkali si páni,
    že se musí ohlupovat lid.
    Aby pro ně pracoval, aby přitom nereptal,
    aby se zkrátka bál, aby byl klid.
    Aby nesáh pánům na pohodlí,
    ať dře v potu tváře a pak hlavně ať se modlí.
    Ať se krčí v prachu a ať žije v strachu.
    Vymýšleli pro něj stále nové modly.
    Chátra, říkali si páni,
    ta nám vždycky na špek naletí…
    Hrůzu, jenom hrůzu, pouštět na chudáky.
    Oni budou spokojeni no a my ovšem taky…
    Tohle člověk nezmění, to je boží řízení,
    ten dojde spasení, kdo poslouchá rád.
    Neptejte se, co se za tím skrývá,
    neb jsou věci tajemné …
    Ten má spásu jistou..
    kdo se na nic neptá a jen hlavou kývá.
    Bázeň budí v lidech kázeň -
    na to přišli páni zakrátko.
    Veškerá špína vypadá jiná,
    když nad ní zazáří pozlátko.

    OdpovědětVymazat
  11. Rád bych té paní co na pár chvil ilegálně zvěřejnila několik videí zde:

    https://www.youtube.com/channel/UCGvNIecqnKPUY8GQQWmX-Xg

    poslal nějakou korunu na právníka, pokud Chvátal tu trapnou žalobu nestáhne. Tak ať sem kdyžtak vloží na sebe nějaký kontakt.
    Ano chápu, zaplatil hrabivému WilCOCKovi US dolárky za licenci, ale mělo by mu stačit, že videa z YT okamžitě zmizela a může dál rýžovat penízky za svoji TV. Osobně jsem na levelu, kdy se bez podobných informací dá již v klidu obejít a je to i lepší. Ne všechno co se tam prezenuje má dobré vibrace. Ale pokud to někoho baví, tak prosím. Každému co jeho jest.

    Karel Král

    OdpovědětVymazat
  12. Mnoho toho je zamlčováno, např. zde je odkaz na krátké video ukazující utajované stavby na jedné z planet:
    http://galacticconnection.com/secret-cities-on-planet-mars-coverup/#sthash.JLgfDtsQ.dpbs

    OdpovědětVymazat
  13. Prepisy rozhovor Corey Goode a David Wilcock sú v angličtine na oficiálnej stránke www.spherbeingalliance.com

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.