8. října 2015

Dnešní déšť z umělých chemtrailsových oblaků 2.

Myslím, že klimateroristům dělá stále větší potíže vyrobit obyčejný déšť, který měli ve scénáři včera a mají i dneska. Té práce, co k tomu musejí vykonat!

  • Představte si, co prostředků musí stát tolik letů letadel sypajících do mraků chemikálie, aby u nás spadlo celkem malé množství vody. 
  • A té energie co musejí spotřebovat mikrovlnné vysílače, kterými se to řídí... 
  • A co dá práce, aby udrželi oblačnost nad ČR už druhý den na místě - mimo jiné jim k tomu pomáhají radary/vysílače v Rumunsku, kolem nichž je vidět modré - "suché" - vodu odpuzující zrnění (V Rumunsku je to vidět, protože tamější radary zatím ještě neretušují, na rozdíl od ostatních...) a v Polsku, kde jsou zase vidět "šlehy", také v jiných zemích již cenzurované...
Myslím, že tyto geoinženýrské akce mají stále menší účinnost. Podobné nasazení technologií v minulých letech vytvářelo daleko větší srážky... Příroda se vzpírá??


Chemtrails dnes ráno :






Už druhý den geoinženýři nad námi ždímají uměle déšť z umělé oblačnosti, kterou uměle udržují na jednom místě.

https://youtu.be/1E4mk9G1kow




13 komentářů:

  1. Vycházejme z toho že smysly jsme schopni vnímat tak jak někde zjistili 2-3% okolního dění a teď je otázkou jaké mají přístroje a co s nimi vůbec měří a jakou mají vůbec představu v čem že se to pohybují. Dají se činnosti nabubřelých machrů patrně přirovnat k navlečení nití do jehel potmě ještě kopyty čertů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdo to klimoušům sakramentsky kalí, jen houšť, ať se z toho prdnou jak jelita ta zvrácená elita :-)

      Vymazat
    2. Franz Erdl to říká taky, že blokády slábnou.

      Vymazat
  2. Nejen příroda se vzpírá ale hlavní je člověk viz tento video dokument říká tak jak to je ...je to srozumitelně zpracované na několik dílů kdo to zhlédne mnohé pochopí a také může ledacos dělat
    https://www.youtube.com/watch?v=R5pwiu-fJu0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už tu taky někdo dříve propagoval - arbeit macht frei - a jak to skončilo, víme :-)

      Vymazat
  3. Když chcete vyvolat velké deště musíte někde tu vodu odpařit a dostat nahoru.Z vyschlé střední evropy nemáte co odpařit.Musíte tu vodu nabrat nad mořem a pak jí poslat nad evropu-jako ve Francii.To zatím nedělají.Možná zkouší něco jiného.Střední evropa nechce běžence?Co takhle nějaká katastrofa,epidemie(šíření v tomhle počasí naprosto ideální)Pak přispěchá ta lepší část evropy a zase nás zachrání.
    Ale jsou to jenom konspirace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to, že nedělají? Vždyť to je na satelitních snímcích krásně vidět. Berou to buď z oceánu u Španělska a Portugalska nebo Velké Británie, podle toho jestli potřebují frontu teplou nebo studenou.

      -*-

      Vymazat
    2. Jestli jste si toho náhodou nevšimli, tak vodu kradou ÚPLNĚ VŠUDE ! Vypařují lesy, louky, vodní toky, nádrže, rybníky, prostě úplně všecko. Mám to z vlastního pozorování v oblasti jižních Čech.

      Vymazat
  4. Také je otázkou,kdo to dělá na našich zařízení a kdo to řídí?To chcete říct,že je to v "jejich "rukou?Co tedy si vlastně řídíme sami?
    To tady můžete plakat do alelůja,nic vám to nebude platné.Udělějte proto něco a podpořte www.nova-narodni-strana.cz a společně něco uděláme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní 16.26
      Pěkná myšlenka ono "zachraňme naši zemi od zlosynů ! " Problém tkví však v tom, že bez podpory někoho statečného z "nich" není žádný národ schopný se sám od sebe seberealizovat. Mě napadla taková myšlenka, když jsem zhlédla kterýsi den na tv Nova: Půjdeme a sami od sebe tam, kde nám vykácely stromy, je zasadíme ! Ale ouha ! Otázka zůstáva, pro koho ?! Pro nás ? Kdeže. Opět zůstáváme užitečnými idioty těm, co mají moc v rukou. Jednoho dne tam opět , do těch našich rukou zasazených aleí, vpadnou těžební korporace, sklidí co nezasadili i co jim prý nepatří a dobře vydělají. A ani ty petice nám nepomohou. Jediné, co může fungovat je, aby každá ves, každé městečko a město jejich obyvatelé sami ve svém začali prosazovat jakési domovní právo a řád. Jak ti oni nahoře tehdy postupně likvidovali naše hospodářství, jako když požírač pomalu ukusuje z celku, tak také my bychom museli postupně užírat jejich výsady. 10 mouch jednou ranou nezkolíš ! Ani vesmírný řád nejedná unáhleně. Viz počasí, postupné změny klimatu.

      dan.

      Vymazat
    2. Řídí si to klimouši ze zahraničí. V ČR mají akorát pár svých operátorů a naše servisáky, co jim to udržují v chodu. Všichni musí mít samozřejmě bezpečnostní prověrky, protože to americká administrativa vyžaduje.

      Vymazat
    3. ... ale tie stromy tam budú !

      Vymazat
    4. mate to pomylene z tych stromov spravia búdu a nie že tie stromy tam len tak budú

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.