21. října 2015

GulloShow o imigrantech

Díky čtenářce za odkaz na trefné video (:-))) I Gullo za něj dostává zabrat (:-)))

Publikováno 19. 7. 2015
Ked tak vsetci rozpravaju o utecencoch, tak aj Gullo sa rozhodol nieco povedat. (neviem preco o sebe hovorim v 3. osobe.)
Lajkujte moju fb stranku a stranku nasho obchodiku, dakujem :)
Facebook: http://www.facebook.com/pages/The-Gul...

https://youtu.be/hEwfyUYk_kQ




P. S. Orgonet:
Nedávno se Američanům smál celý svět, jak jsou zblblí, když v jedné škole zavolali policii na muslimského kluka, co jako školní projekt přinesl do školy hodiny, které sám sestrojil., Učitel se bál, že je to bomba, a nechal ho v poutech odvést policií...

Až si svět přečte následující (třeba s pomocí překladačel), to se bude teprve válet smíchy, jak jsou Češi ještě daleko zblblejší než Američané (:-))). Kam tohle povede (:-))))

Panika z obyčejných šátků: lidé už nadávají i Češkám.
http://www.novinky.cz/domaci/384101-panika-z-obycejnych-satku-lide-uz-nadavaji-i-ceskam.html

27 komentářů:

  1. .. se fajne zabil brácho... zdieľam, BE

    OdpovědětVymazat
  2. No dobře. Je slyšet, že lidé jsou nespokojení a nyní je jejich pozornost převedena jinam.

    OdpovědětVymazat
  3. K tomu není co dodat. Ten chlapec má pravdu...

    OdpovědětVymazat
  4. Video je vtipné a pobavil jsem se, celkově je mi ale z toho smutno, když vidím jak se lidi sami a dobrovolně ženou do záhuby s růžovými brýlemi a dobrým pocitem v srdci, že právě oni jsou ti, co dělají správnou věc. O to tvrdší bude pád, až si uvědomí čemu pomáhali růst a poznají realitu na vlastní oči(krky). :(

    OdpovědětVymazat
  5. Orgonet treba to tu premenovať v zmysle toho, čo tu predvádzate už niekoľko dní: Som za! Netreba nič viac, ľudia to pochopia, že začo je ten Orgonet za, keď si pozrú, že čo to tu v poslednom čase prevyšuje, aká téma....

    A to video? Dovoľte sa mi zasmiať, nič iné už naozaj tu nad tým nemôžem, tobôž nad tým, že čo Vy sám ste tu teraz rozpútal, poslednými článkami...Ešte, že ten chytrák vie rozlíšiť, že kto je kresťan, kto je katolík...fakt truhlíci sa asi sem presťahovali...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to spíš trollíci asi jich tu je málo tak se to tu musí taky zatrollit

      Vymazat
  6. To hovorí za všetko:

    GulloShow o imigrantech
    Kdo může za naše ohrožení uprchlíky a co s tím?
    Co blázníte, vždyť jsou tady lidi!
    Generál KGB o psychotronických-zbraních
    Projev prof. Petra Piťhy, probošta Kolegiátní kapi...
    Uprchlíci jsou jako my
    Proč postihla Českou republiku vlna iracionální, n...
    Čína: Město mimozemšťanů v oblacích
    Džihádisté v Sýrii si potupně holí bradky a prchaj...
    Něco hezkého: Křídla do ráje
    Magda Vášáryová k migrační krizi: rozhovor pro ČT ...
    Záplavy v jižní Itálii 15. 10. 2015
    Obama začíná novou válku v Kamerunu
    Jak se vyrábí dnešní déšť
    Brusel bude spolupracovat s Ruskem. Saudská Arábie...
    "Zpráva" o MH-17
    Rozzlobený Putin povolil sestřelování amerických l...
    Igor Chaun: Od počítačové xenofobie k lidství
    Exkluzivní rozhovor V.V. Putina s režisérem V. Sol...
    Obama dodal Kurdům zbraně a pak poslal Turky, aby

    Orgonet, veď treba povedať, že prečo to všetko, prečo, za zopár dní???

    OdpovědětVymazat
  7. Ten chalan má gule ...

    OdpovědětVymazat
  8. Pamatuji 50léta,kdy soudružky solidárně nosily šátky přes hlavu a která měla klobouček,budila podezření,že je to buržuj,nebezpečný element,sousto pro desítkářky,udavačské primitivní domovnice...A dnes budí podezření ŘÁDNÍ RODIČE,řádně vychované dítě,KTERÉ odmítá ilegální diverzanty..Není KOUPENÉ za čočovici od neziskovek na podporu NWO..Ostatně VŠE JE DOBRÉ..Jelikož je jedinec nesmrtelný,muže v Teplicích vylezt z baráku a nic se mu nestane, nebo dostane nakládačku,protože byl ve správný čas na správném místě,aby se naplnil karmický scénář příčiny a následku.Takže,jak říká inteligentní ilegální diverzant ALLE S GUTE https://www.youtube.com/watch?v=5cWv5EiUgw0

    OdpovědětVymazat
  9. Procestoval jsem Pakistan a atd. Jediné co k tomu mohu dodat tak si kopeme hrob. Lidé jsou nepoučitelní. Čuníci s nožem na krku a s heslem Švejka.

    OdpovědětVymazat
  10. Smutne od chlapu jak se chovaji k zenam se satkem na hlave !
    Ne kazdy ma v hlave ...
    Stat se toto me, tak ma dotycny obtisk na tvari.Nosim s sebou vzdy velkou zbran! Ohromne tezkou kabelku.Tou bych se po napadeni branila.Nosim celou zimu na hlave sal nebo satky.Nesnasim od mala cepice.Mam dlouhe vlasy a jsem blondyna.Koran jsem necetla a jsem Ceska v zime bez opaleni.
    Uz se zde nicemu nedivim.
    Jednou me v saline v Brne chtel zmlatit moravak ,ze jsem prazak ! a jen za to, ze jsem na manzela promluvila, aby me cvakl listek.V Praze me stara pani nadavala, at si tahnu na Moravu do Brna...A to jsem pritom rodila vychodoceska!Zadna Pazka a Brnacka!
    Proste nekteri lide jsou mene chytrejsi ....
    Zacina zima a dnes jsem si koupila novy satek na hlavu a nyni ctu na netu zpravy o satcich na hlave...Jen zasnu!
    Jdu si nalestit kabelku, at to je obrana s noblesou, pokud bude potreba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iva Adamcová by ovšem řekla,že tato událost JE DOBRÁ,nebot reakce v té tramvaji ukazuje STÍN ODPORU..Holt očistit si svoje STÍNY,člověk projde večer hordou cikánu a NIC se mu NESTANE...Osobní zkušenost.

      Vymazat
    2. Ještě by to chtělo do té kabelky pořídit alespoň vreckový nožík, obranný sprej nebo nějaký šikovný elektrošokátor

      Vymazat
  11. Mám pocit, že Orgonet se někoho bojí. Proto takové články a odkazy, dokonce i na novinky.cz Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tu více možností, proč se to tady skutečně děje. Ale pravdu zná jen Orgonet.

      Vymazat
  12. cit:" Panika z obyčejných šátků: lidé už nadávají i Češkám"
    Orgo, proboha ! Snad té pohádce o rozlobeném pánovi v autobuse, nevěříš ! Vždyť je to do očí bijící propaganda !

    dan.

    OdpovědětVymazat
  13. Moje dcera mi stala za zady, kdyz jsem na video koukala, a pak mi rekla:´´ mami, vzdyt on ma ale uplnou pravdu``, nacez se rozplakala nad tim, ze jich kazdy den vidi sedet na autobusovem nadrazi a nemaj, kam jit. Hned jsem ji vsak rekla, ze litovat se take nema, clovek si skodi jen sam sobe a nikomu se tim nepomuze. je ji 11 let. samozrejmne kazdy den poslouchala ( i doma), jaka je to hruza a ze budem jednou v pr.eli. ( No, tam uz jsme davno ;-) ).

    Pak ale vyjdu ven na ulici ( zijem v nemecku), a vidim, jak se to hemzi psychicky nemocnejma, co kus to original. Devianti a pedofylove jsou tady doslova pesteni a chraneni. Ve vezenich maji samy vyhody ( biliard, sipky, poldove s nima dokonce hrajou fotbal). a to uz je poznat na malejch nemcich, samej hyperaktivni, ukricenej, arogantni blbecek, kterej vi uz od skolky, ze muze zazalovat rodice, kdyz na nej zakrici.

    No, a kdyz je to dite normalni, tak to zas neni nemec, ale uz je primichlej s nejakym cizincem. Mozna se jim to tu s nima trochu ozdravi, kdyz ty uprchliky vsechny nestaci naockovat svinstvama azacnou se tu rodit normalnejsi lide. Nemecko odjakziva patrilo k chovne stanici pedofilu a uchylaku. Staci se podivat na Merklovku, pacientka hadr. zaguglujte na foto nemeckeho policejniho prezidenta a neni o cem hovorit.

    Krasny vecer, mirca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč takový útok na Německo ? No protože globalisté za žádnou cenu nechtějí dopustit, aby se Německo s Ruskem na čemkoli domluvilo. To by byl začátek jejich konce. Proto potřebují zničit Německo nevojenskou cestou. A to se právě již několik měsíců intenzivně děje.

      Vymazat
  14. Kolik % se soukmenovců s těch již několik let pobývajících v Německu, ve Švédsku v Anglii šlo pomoct svým lidem humanitárně a osobně doneslo deku, jídlo na hranicě třeba ve Slovinsku, Rakousku? Kolik % ich bylo v Draždanech při protiakci proti Pegidě? Kolik% pomáhá v utečneckém táboře? Minimum. Nemají pocit pomoci ani jim vlastním , ani pocit spolupatřičnosti, solidarity!
    Ale když jde třeba o jejich názor zrušit tradici Černého Petra v Haagu, tak to jejich slyšet. když jde, třeba o Švédsko a další jejich práva, tak to vyjdou i ženský v šátcích, ale když jde o pomoc stejně smýšlejících běženců, tak akorát občas mávatko u vlaku v Německu.
    Pokrytectví, nebo styl pštros, mě stačí pouze písek?
    Zatím co my se hádáme ,oni se smějí a směje se i tvůrce toho plánovaného chaosu, jak mu to vychází.
    A neříkejte mi, že se bojí, když se nebojí ve Švédsku a všude jinde vyřvávat za svoje práva a ve Franci vyřvávat v tramvaji svoje akbar.
    Nesouhlasím s cílenou podporou plánovanéhom chaosu a taky s projektem Euromed.
    A reakce, když už jsou tu, tak co už, je přesně další styl podpory, páč se to valí dál, když se zaujme toto stanovisko.

    OdpovědětVymazat
  15. Analýza: Integrace muslimů do Evropy je předem odsouzena k nezdaru. Migranti se nikdy nevzdají 3 pilířů Islámu článek na aeronet Lenka

    OdpovědětVymazat
  16. Orgonete, máš právo na svůj názor, ale doporučuji ti, shlédni si tento dokument od vědce udávající fakta https://www.youtube.com/watch?t=11&v=Im0IisZ77QI Současný Islám je náboženství založený na násilí a vyvolávání v lidech strach za jakoukoliv cenu, A lidi s takovou ideologií je téměř nemožné změnit i kdybysme k nim byli jakkoliv laskaví a vstřícní, neboť se z nich stali roboti na zabíjení a jen čekají na vhodnou dobu, kdy někdo zavelí " všechny co jsou proti nám pozabíjet". Tento dokument mluví jasně o faktech.

    OdpovědětVymazat
  17. Osobně jsem to zažila, ale už před rokem..byli jsme s kamarádkou v Luhačovicích a jeli jsme výletním vláčkem a já si nasadila takový ten šátek-kruh přes hlavu, protože foukalo, byl černý, říkala jsem si, že se po mně začali lidé dlouze dívat, moje modré oči mě asi trochu ochránili a je možná zastavili v komentářich..ale bylo to tam. Jinak proti islámské postoje se šíří už nějakou delší dobu, můj otec je ze starší generace a už několik let mluví o ohrožení společnosti ze strany Islámu, nevím, kde to vzal, ale asi ho vážně čeká nějaká ta konfrontace, když tak smýšlí, no nedá se nic dělat. Mě osobně toto téma nezajímá, a ani nemám, co bych vlastně mohla udělat, když nejsem na žádném rozhodujícím místě o těchto věcech, beru to jako trénink, jak udržet vnitřní klid, občas uklidňuji i jiný lidi, a jde to, někteří to tady taky tak máte, někteří ne, každý to vidí po svém. Nemusíme se kvůli tomu hádat nebo nesnášet, když se stejně potřebujeme.

    OdpovědětVymazat
  18. Zažité a pravdivé přísloví je že host po třech dnech smrdí a pokud si udělá domov na vašem gauči kam polezete do kanálů? Nehledě že si nesou svou náplň s multikulturantismem. Zbude pro naivy místo, natož na výsluní budované generacemi předků kteří musulmany kdysi hnali samozřejmě i ze zištných důvodů neb koryta a možnosti obživy v trhu bez skrupulí jsou děsivé. To není ekologicky a kulturně humánní a silně připomíná zničení biotopu do něhož i lidé s kořeny jako invaznímu druhu patří. https://www.youtube.com/watch?v=1Bxj1r7BbJg . . nehledě dalších možných záměrů nenasytných povznesených a korektností s moudřejším ustoupí pracujích na své sebezáhubě i s těmi možnými děsivými záměry elitky zdegenerů. https://www.youtube.com/watch?v=wxogkCO6haA To že nějaký rabín prohlásil že židé nejsou bílá rasa když tvrdí že amerika patří jim v kongresu a tupani slouží s podpindostany bruselony je náhoda nadmíru nevěrohodná. I s jejich rčením gojími nezabijeme ale dostaneme je do jámy a sebereme jim žebřík. IDEologie náboženství je stejně dobyvačná i možnými drobnými ústrky vyusťujícími v genocídu a že pomocí ideologie dobývají lumpové svět ke svým ziskům navzdory většinám je historicky známá věc a tu partii s rukojmími celku špíny umí. https://www.youtube.com/watch?v=LLtm-3jTJWE

    OdpovědětVymazat
  19. Tak jsem se postavila zády k jihu, vystrčila, a zařvala z plných plic kiss me ass.

    OdpovědětVymazat