25. října 2015

Hurikán Patricia jako meteorologická zbraň

Hurikán Patricia rovněž uměle řízen; měl souvislost s migrací?
Sepsal Orgonet
25. 10. 2015
(Odkazy na články v angličtině.)

Jako všechny ostatní hurikány v posledních desetiletích, i hurikán  Patricia, který vyvíjel v minulých dnech v jihovýchodním Pacifiku jako nejintenzívnější hurikán všech dob na západní polokouli, byl uměle řízen a zesilován. Měl způsobit nesmírné škody v Mexiku, nakonec se však bez přímého ničivého dopadu rozplynul. (Česky info např. z  lidovek zde.)



Řízenost tohoto hurikánu (i jiných systémů oblačnosti) je mimo jiné patrná podle kulatých děr, nebo přesněji dvojic kulatých děr na obvodu systému oblačnosti, které ho posunují. (Dvojice děr mohou působit i přímo v oku hurikánu, ale nemám k tomu snímek z Patricie.)


Na animacích se ty různě vzdálené (v bezprostřední blízkosti, či až stovky kilometrů, takže druhá díra z dvojice není vždy hned viditelná, ale vždy tam určitě někde je) dvojice děr současně objevují a zase zanikají. Jako by se do oblačnosti zapichovaly obrovské dvojzubé vidlice, které ji postrkují. Ty dvojzubé vidlice jsou pravděpodobně paprsky radiace (lasery?) vysíláné z "meteorologických" satelitů, kterých létají kolem Země stovky.

https://youtu.be/EW1s5ySHqJU




K "meteorologickým" satelitům: proč by vládně armádně průmyslové korporace (jako např. NOAA) potřebovaly mít tolik satelitů jen k fotografování oblačnosti a počasí? Samozřejmě že jim satelity slouží především jako tajná zbraň ke skrytému řízení počasí. Stejně jako pozemní "meteorologické radary", které nejen "fotografují: srážky, ale zejména je aktivně ovlivňují v rámci systémů řízení počasí.

Kdo mohl mít zájem na hurikánu v Mexiku a proč byl zastaven? Šlo o válečné použití/zastrašení? Dnešní meteorologické zbraně, viz poslední hurikán Patricia, mají potenciál být územně ničivější než jaderné zbraně, přičemž veřejnost se vůbec nedozví, že se jednalo o válečný útok, a pláče nad přírodní katastrofou. Území zasažená klimatickými jsou rychle obnovitelná, na rozdíl od území dlouhodobě kontaminovaných jadernou radiací.

Jaderné zbraně jsou už dávno zastaralé!   Meteorologické zbraně jsou jedničkou v arzenálu všech světových velmocí. Utajená zbraň je to jenom pro širokou veřejnost, vlády/armády všech zemí o ní nemohou v této době nevědět, a mnohé ji dávno mají aktivně k dispozici. Na všech současných "přírodních" pohromách, jako jsou bleskové povodně, sesuvy půdy, ničivé větry, zemětřesení atd. lze vysledovat stopy umělého řízení...

Malé zamyšlení, k čemu mohl posloužit hurikán Patricia jako válečná zbraň. Můžete pokračovat v hypotézách:
Je možné, že šlo o skutečnou bitvu meteorologickými zbraněmi, a že hurikán zastavily vítězné síly, jiné než ty, které ho rozpoutaly...






14 komentářů:

  1. včera to nejak bolo stlmené, zastavené, dnes tam práve je zemetrasenie ..., nie maličké, 5 , 1 richtera. BE

    OdpovědětVymazat
  2. Stojíme pred vyvrcholením Veľkého súdu, Veľkej očisty, keď temno a jeho lokaji budú raz a navždy odstránení, tak nečudo, že sa také niečo deje aj v prírode. Pritvrdzuje sa, bytostní prírody konajú...Odporúčam aj tento knižný titul si prečítať: http://www.antikvariat-zlin.cz/www-hurvajz-eu/eshop/7-1-VOLNY-CAS-HOBBY/76-2-Esoterika-astrologie-okultis/5/4089-MARGOT-RUIS-BYTOSTI-PRIRODY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vy nás tady halabalíte a přitom za nic neručíte

      Vymazat
    2. Ani netreba, nakoľko sa to už deje, vyvrcholením bude Veľká očista, očistenie aj tejto planéty a jej okolia od temna a jej lokajov, niečo sa Vám na to nepáči, že temno bude raz a navždy porazené?

      Vymazat
  3. Chvátal z Matrixu vyhrožoval právníkama kvůli těm videům a proto je to všechno smazaný?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten chvátal je ale pěkný ptáček přibonzáček podobně jako ten z osudu.cz

      Vymazat
    2. Mám s těmito stejnou zkušenost a dojem...poslední dobou přibyl ještě Chobot např, čím to je že na jednu stranu šíří důležité informace a na stranu druhou jsou tak zatemnění či jak to nazvat...však víte
      Osobně mám zkušenost se svým způsobem geniálním léčitelem používajícím božskou energii k nápravě zdraví na přímo dna bázi, ale je stále v područí ega a lehké paranoi a ví o tom. Nechtějte vědět co říká o dnešních dnech a situaci v Evropě..:)

      Vymazat
    3. "Vševedkovia" , ... predajcovia informácií, duch sa vytratil.

      Vymazat
    4. Vždyť je to napsáno v Bibli, že v posledních časech se vyrojí armády falešných proroků, aby sváděli věřící i nevěřící do osidel temna.

      Vymazat
  4. Myslím si, že hurikány přicházejí v momentech, kdy je přirozený běh klimatu vyveden z rovnováhy. Prostě , příroda se snaží opět zhojit si rány sama.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš to bude tak, že celosvětově číhají (technologicky) na různé poruchy a anomálie v klimatu, které pak "převezmou" a udělají z nich uměle megakalamity, poukazujíc přitom lživě a pokrytecky na to, že za to může oteplování, lidská činnost, skleníkové plyny apod.nesmysly. Že na tom má kardinální podíl současná mutace slunce a nové přívaly energií z vesmíru, o tom se účelově mlčí nebo se to dokonce tají a zesměšňuje.

      Vymazat
  5. Ve Státech se mluví o geoinženýringu klimatu více, než si možná myslíme, viz ukázka z konference; projednávanými okruhy byly mimo jiné umělé úpravy počasí, znečišťování těžkými kovy, velmi vysoké uv záření, řízené sucho... Sucho je obzvláště velké v Kalifornii. Na you tube je o tom množství videí ukazujících lodě na suchu, obnažené betony přehrad, když hladina vody neobvykle poklesla, uschlé sady atd.
    http://prepareforchange.net/2015/10/29/geoengineering-experts-speak-demand-investigation-please-circulate-this-video-very-impportant/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.