15. října 2015

Jak se vyrábí dnešní déšť

Výroba deště 15. 10. 2015
Sepsal Orgonet

Konečně nám geoinženýři dopřávají něco vody. Dnešní (a nadále slibovaný) déšť je velice vítán, (Konečně se budu moct dát do rytí zahrádky, za sucha se to nedalo uvalit (:-))

Při sledování různých zobrazení dnešního počasí/deště je opět vidět mnoho geoinženýrských čili klimateroristických zásahů. Nic nového, jsou to zásahy rutinní, na Orgonetu mnohokrát zdokumentované (viz štítky pod článkem.)

Před obdobím dešťů, které začalo sněhovými srážkami na západě ČR, byla atmosféra nad velkou částí Evropy výrazně ovlivněna několika haarpovými pulsy se středem někde u severního pólu, zřejmě ze satelitního zdroje. Tyto pulsy zachytil satelit http://www.yr.no/satellitt/europa_animasjon.html:


Animace:
https://youtu.be/mOh27MJM_3I




Mým novým zjištěním je to, že srážky nad Českem (a přilehlými oblastmi) obstarávají při této akci již české radary Brdy a Skalky, které vydávají výrazné haarpové kruhy o poloměru asi 250 km. (Jistě je nevydávají plošně, nýbrž kupolovitě, takže ionizují atmosféru až do této výše.) Ještě na jaře v době deště tyto kruhy byly vysílány na naše území z Německa. Naše radary však byly v době jara/prázdnin upgradovány, takže teď už podněcují srážky i v Německu (Polsku, všude, kam dosáhnou.) (Je velmi pravděpodobné, že i z Německa se tyto kruhy vysílají, protože je důležité, aby se křížily, ale kruhy německých radarů jsou již na radarovém zobrazení retušovány, aby nebyly nápadné... české radary tento retuš jistě také čeká...)

Několik ukázek radarové činnosti. Zdroj: http://www.radareu.cz/?lng=cz

Níže: Místní soustředné kruhy kolem radarů Brdy a Skalky; velký haarpový kruh radaru
Skalky. (Protíná se s haarpovým kruhem se středem kdesi v Maďarsku, neoznačeno.)




Haarpový kruh radaru Brdy; "suché vlnění" radarů v Rumunsku, aby se "fronta" nahodou nezatoulala tím směrem:


Haarpový kruh radaru Skalky, rovná čára rozhraní srážek nad Polskem:


České radary na rozdíl od ostatních evropských zatím nejsou retušovány, takže kruhy se kolem nich dosud zobrazují. Ale nepochybně i ony retušovány budou, takže tento důkaz manipulace, který můžeme v Česku pozorovat (díky ČHMÚ!) zmizí.

Srážková oblačnost byla brzy ráno "ožehnuta" haarpovým "zlatým třeskem". Zdroj: NOAA http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html


Chemtrails a vlny na oblačnosti: bez těch by to nešlo. Zdroj: NOAA


Kolik práce musejí v této době geoinženýři či klimateroristé vynaložit, aby jenom "normálně" pršelo...

24 komentářů:

  1. Jo, jo, a kolik práce musejí matrixoinženýři vynaložit, aby lidi jenom "normálně" podléhali matrixu:
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/10/going-viral-everything-they-dont-want.html
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/10/the-religious-mindset-gateway-to-new.html
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/10/how-mkultra-used-subliminals-to-control.html
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/10/in-silico-dna-connecting-synthetic-life.html
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/10/the-untangled-gathering-ai-mind-control.html
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/10/the-great-forgetting-of-1996.html

    OdpovědětVymazat
  2. Co by se stalo kdyby všechna geoinženýrská aktivita ustala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi by nás slunce usmažilo jak špekáčky. Museli bychom se zřejmě stěhovat pod zem. Klima je totiž zničené, proto uměle udržované. A je sázkou do loterie, zda se to vůbec někdy vrátí do původního stavu.

      Vymazat
    2. Source: http://recreatingbalance1.blogspot.si/2015/10/cobra-interview-13th-october-2015.html
      "C : You mean the cycle we are now in ?
      U : Yes.
      C : Now we are exactly at the turning point between the expansion and contraction again. And this is the deepest reason why there is this big house cleaning in this part of the galaxy. This is the total clearing of all darkness, everything must go because the universe is re-arranging itself into a higher spiral of evolution and everything that does not align with this has to go".
      Oh, yes, the universe is re-arranging itself into a higher spiral of evolution and everything that does not align with this has to go.

      Vymazat
  3. A ví se už, co se s tím dá dělat? Jak dosáhnout, aby se od toho upustilo? Nepomohla by třeba nějaká hromadná masivní mentální vlna se záměrem, že máme přírodní tvorbu klimatu? Nebo nějak jinak. Ještě mě napadají nějaké mentálně vytvořené neutralizátory chemterils a haarpových EMP. Ale to by se na to muselo soustředit hodně bytostí a ideálně najednou a se stejnou "mantrou". :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Můžete mi vysvětlit, na jakém principu pracují Vámi zmiňované radary, satelity a haarp??? Protože nějak nerozumím tomu, jak dokáží přelstít i vítr, který musí mraky i se srážkami odfouknout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají to vymakané až tak, že spodní oblaka letí jedním směrem, ty kousek nad nimi opačným, a ty ještě vyšší ty dvě pod sebou dokonce křižují ! Až vysoko nad touto oblačnou skrumáží sprejovaly chemoplány svoje svinstva. Na tom videu to vypadlo skutečně jak z jiného světa. Nic podobného před 25 lety nepamatuji.

      Vymazat
  5. Chudáci, musejí se nadřít, aby něco provedli! Za dolarky. Brdy, Skalka, nebo Javorník, všude je pod kopcem malé napájecí trafo na sloupu vn - tipuji 6kV. Před ním, za ním, odpáječ, pak vn pojistky, no ja bych jenom to trafo u paty zaminoval! Nic víc! Dva-tři šoulky nálože páskami olepit sloup, načasovat, odpálit, myslím že na takový měsíc, by byl klid po pěšině... ale to jenom taková úvaha, snění, to není trestné....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trafo na sloupu vn(6kV)? Pojistky vn? Mily pane, kolik toho vite o rozvodne siti? To je uplne normalni napajeci transformator 3x230V. Avty pojistky, to jsou pojistky se zhasecim obloum, pokud by doslo k zasahu bleskem.

      Vymazat
    2. Nechte na hlavě ! I pouhá myšlenka, k tomu ještě napsaná na internet, dnes může posloužit k trestnímu stíhání. V USA už to došlo tak daleko, že kdo byť jen vyhledá podezřelé slovo, sousloví či větné spojení, je to důvod k tomu, že takového člověka přepadne po malé chvilce přepadové komando, jakoby zajišťovalo nebezpečné teroristy. A skutečně podle Agendy 21 takoví lidé jsou označováni federální vládou za ohrožení bezpečnosti USA. Zdá se, že už i GP na mozku těžce hrabe nebo je to taková bezcitná bestie, která se ve zlu doslova radostně koupe a vyžívá.

      Vymazat
  6. Úplně jasný, proč mi bylo zle celý den i dnes a nejen mne....jak po opici...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...blbost. Zle je ti pretože nezvládaš nápory BOVIS energií.

      Vymazat
  7. https://www.youtube.com/watch?v=hpmTuJ9CmOI

    OdpovědětVymazat
  8. díky za tu práci!

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle je asi taky jejich práce: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/383607-silne-privalove-deste-si-v-italii-vyzadaly-uz-pet-obeti.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jinak, Italové začali taky remcat proti uprchlíkům, tak je usáci propláchli, aby jim zchladili horké středomořské hlavy.

      Vymazat
  10. Člověk snědl pečené divoké prase a neprošel kontrolou v jaderné elektrárně - v praseti i v člověku byla radioktivita...
    http://www.novinky.cz/domaci/383616-pecinka-z-divocaka-rozhoukala-bezpecnostni-ramy-v-temeline.html
    Aolian o tom psal např. v r. 2012: http://orgo-net.blogspot.cz/2012/11/aolian-zase-na-nas-sypou-radioaktivni.html
    ...."čím právě klimoušové okořeňují naši atmosféru? Nejdříve se mi ukázala běžná klasika, a sice sloučeniny barya, hliníku, stroncia a železa. Následovala detekce ethylalkoholu a sterilizujících látek. Pak přišly na řadu látky s obsahem méně běžných prvků: fermium, lawrencium, rutherfordium, platina, beryllium, radioaktivní thorium, radium a uran. Opravdu velkorysá nadílka! Docela se to podobá loňskému podzimku... A tak si říkám, že bych měl své zimní oblečení obohatit o nový módní doplněk: minimálně o neprodyšný skafandr s plynovou maskou (:-))))"
    Nač tam je ten ethylalkohol? Zřejmě na to, abychom byli s matrixem spokojení, dobrovolně jsme se v něm ukotvovali a věci mimo matrix hned shazovali ze stolu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fermium, lawrencium a rutherfordium jsou prvky, které byly vyrobeny v nepatrných množstvích za obrovských nákladů. Jsou radioaktivní s velmi krátkým poločasem, takže jejich přítomnost v atmosféře je čistě výplod fantazie autora.

      Vymazat
    2. Já věřím Aolianovi.

      Vymazat
  11. \zeptám se jinak. Kdo všechno vlastní zbraně na ovládání počasí? ždycky jsem si všiml že v tom měl prsty hlavně "západ"v čele s USA. Ale existuje i země, která tohle používá pro blaho lidstva? Například vytvořením srážek na uzemím zasaženým suchem atd?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Složitá otázka. Dneska se počasí může ovládat už třeba dálkově z počítače. Třeba jsou v podzemí nějaký základny, které jsou vyhrazené k řízení počasí. Jinak počasí může ovládat každý stát asi zvlášť, co se týče vlastních radarů. Ale těch způsobů je mnohem více... X různých typů vysílačů, haarpů, satelit, chemtrails, byla tu řeč i o podmořských kabelech, tudíž z toho vyplývá, že odpovědět na otázku kdo vlastní zbraně nemůže být přesná. Třeba Indiáni taky už ovládali počasí. O ovládání počasí se tolik nemluví a nikoho to moc nezajímá a myslím, že hlavně média mají za tohle zodpovědnost, když nám pouštěj, to co se jim hodí. Ale jako dneska už s rozvojem konspirací docela dost lidí už to ví. Ale celkově to bude pořád menšina.

      Vymazat
  12. Mam svou jednoduchou teorii jak privest pocasi do rovnovahy. Sazejte tisice stromu a nejlepsi jsou duby a lipy. Strom vytahne spodni vody, chrani zem pred zbytecnym vysusenim a erozi, silny vitr svymi vetvemi zmirni a koruny odpari dostatecne mnozstvi vody, ktere vytvori oblaka ze kterych prsi. Jednoduche a ucelne. Posbirejte letos par zaludu a vrazte je do zeme. Na jare urcite vyklici malinky doubek.

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní 25. února 2015 9:43: Dobře K sázení a k jiným věcem:
    Brainwashing neboli vymývání mozků je součástí americké Agendy 21, kterou nedávno podepsal Obama. Jedná se v podstatě o rozsáhlou diverzní agendu, která má docílit toho, že se z lidí stane manipulovatelné stádo. Které navíc samo bude umlčovat ty, kteří budou mít svůj rozum, a budou prohlédat tyto diverzní akce proti nám. Tomuto systému slouží mnozí guruové, tzv.duchovní učitelé a mnohé další loajální osoby či organizace (především různé nadace a občanské společnosti), buď "naoko trpěné" nebo naopak štědře podporované z utajovaných zdrojů. Ti "za oponou" si dobře všímají charismatických, přesvědčivých a hluboce zanícených jedinců, kteří dokážou na sebe strhávat masy. Ti jsou přímo systematicky vyhledáváni, a je jim nabízena štědře dotovaná spolupráce, nebo je jim umožněno v této oblasti podnikat bez překážek, ať už konkurenčních, legislativních apod. Mají prostě nad sebou "ochrannou ruku" ! Proto na žádné podobné semináře, workšopy a další podobné nesmysly nechodím a chodit nebudu ! To si raději koupím sazenice, a vypěstuji si něco pro sebe a své zdraví.

    OdpovědětVymazat
  14. Zaujimavy clanok o vplyve prírodnych cyklov na cloveka:

    http://ulozto.sk/x4DKGbb5/prirodne-faktory-a-cykly-doc

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.