24. října 2015

Imigrace: Jak to vidí Jan Petránek

Je pořád dobrej (až na ty letadla)... =Orgonet=

Jan Petránek: Uprchlická vlna je geniální útok na Evropu. Takový dobře organizovaný Trojský kůň
http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/jan-petranek-uprchlicka-vlna-je-genialni-utok-na-evropu-takovy-dobre-organizovany-trojsky-kun--1546236
22. 10. 2015



Svět kolem nás je ve válce. Velká vlna uprchlíků je jen jejím logickým pokračováním. Zamyslet se ale musíme nad tím, kdo a proč jejich cestu financuje.

Od samotných uprchlíků slyšíte, že mají tisíce dolarů. Jeden mluvil o 6000, které dostali na cestu do Evropy. „Jsou to neslýchané sumy, za které se tady klidně mohli dostat letecky,“ říká Jan Petránek. „Jsem přesvědčen, že jde o útok na Evropu. Je to geniální plán, jak nám ublížit. Je to Trojský kůň.“

Celý rozhovor: 

39 komentářů:

  1. Fajnovka pro MILOVNÍKY a příznivce muslimských emigrantů :-)

    http://czechfreepress.cz/evropa/aktualizujeme-horucu-spravu-v-europe-zacala-vojna-europa-mobilizuje.html

    OdpovědětVymazat
  2. "Islamizace Británie je natolik zásadní a alarmující zkušenost, že považuji za nutné o tom podat svědectví. Budeme-li totiž podobné věci zažívat v České republice, nebude již cesty zpět."
    Český lékař Vladislav Rogozov žijící ve Velké Británii na konkrétních příkladech ukazuje, jak probíhá islamizace této kdysi hrdé evropské země. Neuvěříte.

    http://rogozov.blog.idnes.cz/c/448658/o-znasilnovani-deti-snadne-bile-maso.html

    http://www.novarepublika.cz/2015/06/cesky-lekar-zijici-ve-velke-britanii-na.html

    OdpovědětVymazat
  3. Včera na Vltavě,špinavost co nemá obdoby...
    http://hledani.rozhlas.cz/iRadio/?offset=0&porad[]=Ps%C3%A1no+kurz%C3%ADvou&stanice[]=%C4%8CRo+Vltava
    Dita

    OdpovědětVymazat
  4. To da rozum... :)
    http://www.prvopodstata.com/2015/10/24/slovinsko-padlo-nemecko-kapituluje-co-dal/

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.instory.cz/1427-prvni-zeme-jejiz-prezident-zakazal-islam-vite-kde.html

    OdpovědětVymazat
  6. doplnění k Angole: http://www.osacr.cz/2013/11/28/zakazali-v-angole-islam/

    OdpovědětVymazat
  7. Už v roce 2011 zveřejnili Nostradamova proroctví o útoku vedeném ze severní Afriky na jižní evropu.Divím se ,že dnes je nepřipomínají.Po zboření dvojčat se jich vyrojilo neskutečné množství.Ale dnes se asi nehodí,není to asi v matrixu(to je narážka)
    Až ta proroctví najdu doslova je sem opíši.Vyšli v časopise Enigma,myslím v roce 2011.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zde jsou ona proroctví:1.Z Orientu umíráček bije,k Jadranu a Itálii pílí,doprovázen loďmi od Libye:maltský kostel ba i jiné bílí.
      2.Z Orientu přijde punské srdce sužovat Jadran a dědice Romulovy,provázeno libyjským vojskem.Třeste se Meliťané,blízké ostrovy budou liduprázdné.
      3.Mezi iónskými kuchyněmi-nebezpečná příprava.Bude břemenem okolojdoucí pohrobek.V horách to nejhorší jde kolem bez zatížení.Bradatými nepozorován-na trůnu se raduje vévoda z léčky.
      4.Aby pil z Dunaje a Rýna,přijde velký velbloud,na tom se nic nezmění.
      Vykládat se dají různě.Nejsou jasná jako všechna Nostradamova proroctví.Ale byla citována v roce 2011 v časopise Enigma.Že připlují invazní lodě z Libye by tenkrát nikdo nečekal.Jsou tam zmínky o Itálii,o jadranu,Řecku.
      Vítat s otevřenou náručí,někoho kdo má jiné zvyky,jiný pohled na život,jiné morální hodnoty(kupříkladu vztah k ženám),není dobrý nápad.Pokud jich bude hodně pohromadě nedají se začlenit do naší společnosti-tuhle zkušenost už dávno máme.

      Vymazat
    2. Tak počúvajte: https://youtu.be/GoYsiJKThrc?t=5120

      Vymazat
  8. No konečně Orgonete, nebudes tomu věřit, ale za tvé nepřítomnsti tady někdo vkládal takové hovadiny, že jsem si myslel že ti přeskočilo. Bůh ti žehnej, jsme rádi že jsi zase tady.
    Petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)))) Milé.

      Vymazat
    2. To nebol Orgonet, tak mech sa potom vyjadrí, že kto to bol, ak nie on?

      Vymazat
    3. Občas mne tu nekdo i fakt rozesměje. Verím, Orgo má velikiu duši a bere to jako vtip.Jak jsem napsal jinde, v 90 procentech přispevku souznime, tak se nebudeme handrkovat pro jeho i jine pohledy. Orgovi vdecim za mnohe proměny v mem naledu na svet.

      Vymazat
    4. Za mnohé snad, ale určitě ne za všechny

      Vymazat
  9. ten vi vo co go https://vimeo.com/142351587

    OdpovědětVymazat
  10. Lidé věří, že veliké události mají stejně tak veliké příčiny. Ale to je chyba.

    OdpovědětVymazat
  11. Je to přesně tak. Financují to američtí ilumináti a arabští Saudi.

    OdpovědětVymazat
  12. Pan Petránek je dobrý žurnalista. V případě shození dvojčat amerického obchodního centra ovšem podléhá oficiálnímu názoru. Toto byl teroristický útok zinscenovaný Buschovou klikou za účelem rozpoutání války v Iráku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petránek musí šolichat,kdyby řekl o tomto https://www.youtube.com/watch?v=Y-gX1aMfdJc tak si v radiu JIŽ NEŠKRTNE...

      Vymazat
    2. Myslím si, že milý orgo-net opět trochu změnil taktiku, článek vypadá na první pohled naprosto v pohodě, ale to by tam nesměl být vložen rozhovor pana Petránka v Českém rozhlase. Kdo pozorně poslouchal a nemusel ani moc dlouho, už ví, za koho pan Petránek kope a koho ve svém rozhovoru obhajuje, že je oheň na střeše, když si chudáčci chtějí zřídit nějakou tu osadu (akorát, že už jich je tolik, že původní obyvatelé jsou stlačeni na nemnoha stovkách metrů čtverečních a ti lidé se rozhodně k nám do Evropy nevypravili, ačkoliv by k tomu měli hodně vážné důvody). A skupina vládnoucí v tom státě, plus další osoby ovládající US a EU stojí za invazí vetřelců do Evropy, což nám už pan Petránek pochopitelně nepoví, neb je jedním z nich. Oni jsou už tak průhlední, až jsou k smíchu, jak si myslí, že jsou všude jen blbci, kteří nejsou schopni odhalit realizaci jejich plánů, i když naivů je rozhodně více než těch prohlédnuvší pavučiny intrik, podrazů a zlovůle ve snaze se zmocnit všeho a všech.

      Vymazat
    3. Presne, až na tie lietadla by to takmer ušlo...:

      https://www.youtube.com/watch?v=uvnwfZcjXb8

      Vymazat
    4. Pro kabod 25. října 2015 10:21
      To video je už smazané, protože prý ten, co ho na youtube nahrál, tam zrušil účet. Takže krysy se snaží za sebou mazat stopy, ale moc jim to nejde :-)))

      Vymazat
  13. Možná by stálo za úvahu , dát uprchlíkům svolení k pobytu na zkušební dobu 1/2 roku s možností prodloužení . V každém případě odebrat otisky prstů a vzorky DNA

    OdpovědětVymazat
  14. Jak se vyvolává soucit, natáčení brečících dětí a matek. https://www.youtube.com/watch?v=9g6UJO7LybY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O těch videošpínách mi ani nemluvte. Stačilo mi, když si před časem TV al džazíra najala nějaké kriminálníky, aby odpálili rakety na civilní sektor nevinných lidí, aby měli co krvavého natáčet, a prodávat světu na obrazovkách "pravdu" o terorismu.

      Vymazat
  15. Základní škola Komenského v Trutnově:
    V 7. A proběhla speciální hodina dějepisu. Téma Islám v ní zpestřila paní učitelka Zuzana Růžičková. Přišla do hodiny oblečená do tradičního arabského obleku - nikábu. Předvedla žákům různé pokrývky hlavy, kterými si musí ženy v arabských státech zakrývat vlasy. Dozvěděli se, jaký je rozdíl mezi čádorem, hidžábem a burkou. Žáci si některé kousky oblečení zkusili doslova na vlastní kůži. Hodinu zakončili arabskou modlitbou.

    Připadá vám to absurdní a nemožné? Ale kdepak, TOHLE JE REALITA ROKU 2015 ! Co bude příštím obsahem výuky v podání ZŠ Komenského v Trutnově?

    Třeba: Jak správně ukamenovat ženu?
    http://www.svetkolemnas.info/novinky/domaci/3183-obcan-nemuze-uverit-vlastnim-ocim-jak-na-zs-v-trutnove-intoxikuji-deti-islamem

    OdpovědětVymazat
  16. Dlouho, dlouho Evropa byla v pohodě.Tak v pohodě, že mnozí přestávali vnímat svou kulturu, své kořeny, přestávali se hlásit ke svému národu, dokonce ho zatracovali a styděli se za svůj původ. A teď jsou tady cizáci, začínají se tu zabydlovat a ohrožovat evropskou kulturu. Takže tohle je jedinečná příležitost pro všechny, ukázat, kdo jsme my, že tohle je náš domov, který budeme bránit proti příživníkům, že budeme zase cítit sounáležitost se svou vlastí.
    Pokud ne, tak postupně zmizí pojmy jako Čech, Maďar, Polák atd a vznikne nová rasa - Multikulturní evropan. A dovolím si tvrdit, že podobné pocity, co se týká obrany domovů, zažili lidi během 2 světové války. Stav, kdy šli lidi proti společnému nepříteli, aby zachránili svou vlast. Tentokrát není válka, ale přesto nebezpečí je veliké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to forma trestu na zvlčilé a konzumní Evropany. Pokud s tím nepřestaneme, a nevrátíme se ke skutečným a původním hodnotám, bude mnohem mnohem hůř.

      Vymazat
  17. Z knihy (po paměti ) Velká Nostradamova proroctví:
    "Islám najde otevřené dveře do Evropy."
    "Za branami stojí téměř milion ! Přijdou lidé ze země velblodů, aby rozervali lidem duše"
    "S hady a červy vpadnou do Byzance"

    Jsou neustálé spory, také ve mě rozpory,( neboť jsem se trochu podrobněji věnovala i jiným Nostadamovým centuriím) , zda tyto výroky jsou skutečně z pera velkého černého mága z Francouzkého královského dvora středověku anebo jsou to jen skryté známé Sionské protokoly zednářů a mistrovo jméno¨ pro ty účely zneužito. No, zvláštní je, že většina obsahu té knížečky až nyní , jakoby náhodou, začíná být naplňována. do písmene. Názor , nechť si učiní každý sám. Já osobně souhlasím s panem Petránkem už v tom řečeném: Uprchlická vlna je novodobý (karma se stále vrací,že ? Tvrdí mnozí) Trójský kůň. Jiná otázka pak zůstává otázkou: Jak se k tomu pocitu každý z nás postaví.Pěknou neděli všem Orgoneťáčkům přeje

    dan.

    OdpovědětVymazat
  18. Ako riešiť utečeneckú krízu?
    Ako moslimom tak aj kresťanom treba oznámiť ! Vážený priateľ a brat . Je krásne,
    že si vážiš svojich učiteľov, ale prišiel čas, začať hľadať toho ,kto stvoril učiteľov a aj tento svet.
    Máš snáď pocit, že Mohamed alebo Ježíš, stvorili tento vesmír? Hľadať môžeme spoločne a napriek tomu, každý sám!
    S ekonomickými utečencami sa treba spravodlivo podeliť. Treba im vyplatiť sociálne dávky také aké má náš občan . Veľmi rýchlo pochopia, že z toho sa nedá žiť, iba prežiť a vrátia sa domov. : D Veď doma je len doma! : D enoch

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to nám tu ke vší té smůle ještě chybělo takové řeči

      Vymazat
    2. an: enoch
      Problém je, že první, co takový muslimský přistěhovalec učiní je, že se ožení s 15 muslimkou ,narozenou již v Německu (např.) , která mu byla na dálku přislíbená. A začne se pracovat na dítěti. To muslimové v Německu i v Anglii vědí, že je to odměňováno výhodnějšími i velmi štědrými sociálními dávkami. Jestli již má ženu a děti ve své domovině, se u muslimů neřeší. A tak s návratem rozhodně pospíchat nebudou.

      dan.

      Vymazat
  19. Pán Petránek sa mýli. Dvojičky nezhodili žiadni moslimskí radikáli a žiadne lietadlá do nich nikdy nenarazili. Bol to jedenobrovský podvod.
    https://www.youtube.com/channel/UCbmkvWuYZkArpzduHoV9Hbw/videos
    11.září 2001 - Architekti podali vědecké důkazy o řízené demolici
    http://www.youtube.com/watch?v=Y5TEd1Yy3es
    9/11: Dôkazy explózií - Architekti prehovorili SK titulky 2012
    https://www.youtube.com/watch?v=aZhAqIzCfCY
    Architekt Richard Gage: Analýza kolapsu WTC
    http://x.co/5cmT9
    dokument WTC 11.9.2001
    http://www.youtube.com/watch?v=7v9Mw_sV2LY
    Loose Change 2. edice - 11.12.2005 Film který mě politicky probudil
    http://www.youtube.com/watch?v=dCeaUxH587o
    Zero: Vyšetřování 11. září
    http://www.youtube.com/watch?v=7sKF3CI7o2s
    Megarituál 9/11
    http://www.youtube.com/watch?v=uQ_RLf2pxnE
    September Clues - Definitive Edition (Slovenske titulky)
    http://www.youtube.com/watch?v=4WXHSxee-MY
    9/11: Tretia pravda
    http://x.co/5cmQ1
    Dynamická analýza pádu WTC
    http://x.co/5cmR7
    Přednáška doc.Ing.Ivan Němec,Csc. Pád budov WTC 11.září 2001
    http://www.youtube.com/watch?v=uNVusQ7U6NE&list=RDuNVusQ7U6NE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebyla to letadla, ale rakety vnějškově upravené a nakamuflované, aby vypadaly jako letadla. Jsou o tom videa na youtube.

      Vymazat
    2. anonymní 13:34
      Anebo ještě lépe. Nebyly to letadla, ale spíše něco jako Hindenbug LZ 129, jehož palivem bylo docela obyčejné helium . Jestli Vás toto téma ještě zajímá, zkuste posoudit Např. tady:

      https://www.youtube.com/watch?v=dPOyUB9ZE2Q

      dan.

      Vymazat
    3. Tuto verzi tak nějak nepobírám, protože je to mimo moji mísu

      Vymazat
  20. Čínští Ujgurové osídlují severní Sýrii. Role Turecka v imigrantské krizi - http://www.novarepublika.cz/2015/10/cinsti-ujgurove-osidluji-severni-syrii.html
    Taky střípek do mozaiky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás už Václav I. ve 13.stol. zval na dosídlení pohraničních hvozdů Bavory, Sasy a Poláky. To bylo ovšem něco jiného než to, co se děje dnes.

      Vymazat
    2. další střípek k tématu: Turecká letadla evakuovala ze Sýrie 500 teroristů IS! http://www.novarepublika.cz/2015/10/turecka-letadla-evakuovala-ze-syrie-500.html#more

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.