12. října 2015

Obama dodal Kurdům zbraně a pak poslal Turky, aby je rozbombardovali

Obama dodal Kurdům zbraně a pak poslal Turky, aby je bombardovali a zničili
http://www.whatdoesitmean.com/index1924.htm
October 11, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Šokující zpráva ruského Ministerstva obrany pro vnitřní potřeby Kremlu dnes informuje, že v komuniké přijatém od Spojeného velení rozvědek Ruska, Iránu, Iráku a Sýrie je informace, že jejich technické a zpravodajské služby sledovaly letadlo C-17 Globemaster III , patřící 72. vzdušné skvadroně amerických leteckých sil 39. letecké perutě, které odletělo z letecké základny Incirlik v Turecku a přistálo na mezinárodním letišti Erbil  v iráckém Kurdistánu.



Zpráva uvádí, že po přistání tohoto nákladního letadla amerického letectva v Erbilu byla vyložena velká dodávka zbraní a válečných potřeb a předána kurdským vojenským silám Peshmerga , které vytvořily tři konvoje, aby převezly tento materiál na frontovou linii boje s krutými a barbarskými teroristy Islámského státu. Obamův režim ostatně tuto dodávku zbraní pro kurdské bojovníky proti Islámskému státu oznámil již v minulém týdnu.

Zpráva uvádí, že k velkému „údivu a šoku“ těchto spojených výzvědných služeb, které sledovaly zmíněné americké nákladní letadlo, došlo k tomu, že jakmile se toto letadlo vrátilo do vzdušného prostoru Turecka, okamžitě z téže základny Incirlik odstartovaly 3 turecké válečné letouny F-16 a blížily se k syrsko-turecké hranici, kde je zjistil syrský letecký obranný bojový systém a zahnal je. ¨

Po této úvodní konfrontaci byly tyto turecké letouny navedeny svými americkými/NATO kontrolory letu ze základny Incirlik, aby přeletěly nad irácký Kurdistán, kde poté zaútočily a rozbombardovaly dva z konvojů kurdských bojových sil Peshmerga, které právě převzaly zbraně a válečné potřeby slíbené Obamovým režimem. Poté se letouny vrátily do tureckého vzdušného prostoru a dále pokračovaly v útoku proti kurdskému lidu ve své vlastní zemi





Pokud jde o zvrácenou logiku Obamova režimu, který nařídil útok na zbraně a materiál právě darovaný kurdským silám Peshmerga, ta je mimo veškeré chápání. Ale jak zpráva uvádí, nemuselo by to být až tak překvapující, jelikož takzvaný americký vůdce v minulém měsíci musel potlačit vzpouru ve své vlastní armádě kvůli svému rozhodnutí, že spojí dobré a počestné americké bojovníky s al-Kajdou



Jak dále praví zpráva, horší je, že podobné válečné taktiky Obamova režimu činí jeho skutečnou motivaci téměř nepochopitelnou a nevysvětlitelnou.

V protikladu k motivaci Obamova režimu, jak dále praví zpráva, je výrok presidenta Putina o tom, že cílem Ruska je zcela zničit islámské teroristy s pomocí legitimních vlád v oblasti, zcela pochopitelný a vysvětlitelný.

Zpráva říká, že Rusko tak činí s velkou účinnosti, čehož důkazem jsou víkendové útoky proti těmto teroristům, které zabily nejméně 300 z nich, a je možné, že dnes byl při útoku spojených leteckých sil na jeho konvoj zabit i jejich hlavní vůdce Abu Bakr al-Baghdadi .

Prezident Obama zatím spěšně pokračuje v islamizaci Ameriky, například tím, že ve své poslední direktivě nařídil, že ve federálních věznicích nadále nesmí být podáváno vepřové maso, aby byl dodržen islámský zákon Sharia.

Zpráva uzavírá tím, že vedení svaté války proti Obamovu džihádu ve jménu veškerého křesťanstva zůstává na Putinových bedrech, pokud nemá celý svět upadnout pod kontrolu těchto barbarů – avšak ruský vůdce, jak se zdá, je plně schopen to udělat.



October 11, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


Příručka americké zahraniční politiky.



 České překlady dalších článků z tohoto zdroje pod štítkem Sorcha Faal, viz pod článkem.



18 komentářů:

  1. Mně to tak nepochopitelné jednání od USA nepřipadá a bohužel mne to ani nepřekvapuje.

    Jestliže motivace jednání není jednoúrovňová, ale vícenásobná, tak zákonitě musí docházet k těmto schizofrenním výsledkům. Černý muž z Bílé chýše stejně tak jako Liebe tante Merkel svými činy potvrzují, že ani jeden nejedná v zájmu lidu své země, ale v zájmu zákulisních hráčů. Tante Merkel se jezdí zpovídat a pro úkoly do Waschington DC a Černý muž k těm, kteří jej svým vlivem a penězi dostali do úřadu. Přeci si nikdo z nás nemyslí, že by v úřadech této úrovně byli totální pitomci. Ne!! Oni jsou jen totálně závislý na cizích rozhodnutích a plní cizí pokyny i v neprospěch komunit, která je tzv. do úřadu vytlačily.

    Na jedné straně USA vytvořili ISIL, ekonomicky a logisticky jej podporují metodicky řídí jeho kroky s cílem vytlačit brutalitou činů co nejvíce uprchlíků do E. Současně toto jednání musí aktivními opatřeními maskovat a krýt, takže vytvořili tzv. ozbrojenoju opozici proti ISIL, která válčí/neválčí a blokuje/zásobuje jeho síly.

    Kurdové vycítili příležitost na získání své státnosti (kdo ví, co jim USA slibily) a aktivně bojují s ISIL. Asi si nevšimli, že tím zabíjejí dítě USA a brzdí USA řízenou uprchlickou vlnu. Takže USA hraje minimálně na tři strany. Kurdům dodá zbraně, Turecku koordináty cílů (asi GPS lokátory umístěné v zásilce) a ISIL brání proti aktivnějším útokům od Peshmergů. USA jsou z obliga a všichni "spojenci" jsou spokojeni. Al-Baghdádí ví, že Kurdové nové zbraně nedostanou, Turci ví, že při útoku na konvoj zásadně oslabí síly Peshmerga a Kurdové jsou vděční, že se dohody plní a oni svou státnost vydobudou. Bohužel jen do okamžiku, než jim začnou turecké stíhačky bombardovat konvoje!!

    Dle použitého filištínského scénáře mi vycházejí pejzaté kupírované oháňky jako ti, kdo to ze zákulisí řídí!!

    Ferro

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady velký pozor ! Pejzaté nakupírované oháňky těch, jejichž jména nesmíme vyslovit, řídí ještě někdo nad nimi. Takže ti pejzatí jsou v podobné situaci jako Obama nebo Merkelová. Pejzatí mají být činností GP před světem naoko jako ti, co řídí zákulisně svět. A světová veřejnost jim to má sežrat. Kdo dnes vidí dál za ty pejzaté, ví, že všechno je jinak. A tomu chce GP za každou cenu zabránit, aby se to dovídalo nebo dovtipovalo stále víc a více lidí. Proto sáhl k represivnímu opatření, které se mu tolikrát v dějinách již osvědčilo. Záleží na lidech, zda se nechají vehnat do nové uměle řízené katastrofy, nebo zda se konečně postaví GP globálně na odpor. Možnosti tu ještě nějaký čas budou, ale kulminační bod se rychle blíží. Je proto velmi politováníhodné, že ochota lidí na této věci spoluporacovat je zatím dosti nízká.

      Vymazat
    2. To Anonymní 14. října 2015 9:52
      Váš názor mne zajímá, protože nůže vést k odhalení další úrovně loutkovodičů. Bohužel se mohu jen domnívat o čem píšete. V pro mne dosažitelných zdrojích jsem našel pouze narážky na mimozemské entity, bez bližších souvislostí a jakékoli koncepce řízení/ovládání. Víte-li o nějakých webových zdrojích s materiály ke studi, tak sem prosím dejte link.

      Děkuji - Ferro

      Vymazat
    3. Informace naznačeného druhu jdou mimo webové stránky. Není proto možné uvést jakýkoli odkaz. Internet není bezpečné místo pro podobné informace. Ještě nepřišel vhodný čas na všechna odhalení. Ale nebojte,nakonec k tomu dojde, protože Pravdu nelze udržovat v okovech temna donekonečna.

      Vymazat
  2. Přišlo mi do e-mailu, třeba na tom něco je.

    LEKÁRI o tom mlčia! Strieborný mostík je aplikovaný na všetky postihnuté oblasti, po ktorej sa bolesť zmizne. To je aké čudo?
    Jedná sa o tzv. strieborný mostík a prikladá sa na všetky postihnuté miesta, po ktorej bolesť zmizne. Je to zázrak. Poviem vám, ako sa robí tento mostík. Je potrebné vziať kus širokej náplasti a na ňu nalepiť pásik fólie (alobalu) širokej 1 cm vodorovne a 1,5 cm zvisle, pričom 1 cm hornej a spodnej časti náplasti nechať voľnú náplasť, a vľavo a vpravo po 1,5 cm.
    Je to preto, aby sa náplasť mohla nalepiť na telo tak , že pásky fólie sú vždy zvisle.
    Kúpila som v lekárni široký zvitok lepiacej pásky (10 cm na šírku a 10 metrov na dĺžku), odrezala som 15 cm, narezala som prúžky pečiacej folie (alobalu), nalepila na náplasť, ako je popísané vyššie, a prilepila na postihnuté miesto.
    Do rána bola bolesť preč, ale chodila som som s nálepkou ešte ďalšie dva dni. Viac sa bolesť neobjavila, ale nevedela som, čo bolo príčinou.
    Môj dedko si lieči fóliou srdce, hovorí, že mu to pomáha. Prilepil si "mostík" v oblasti srdca – a všetko v poriadku. Keď ho rozbolela hlava, tiež použil na pomoc fóliu..
    Raz v noci som sa prebudila so silnou ostrou bolesťou v palci na nohe. Bez zjavného dôvodu. Nikdy som nebola chorá, a zrazu taká divoká bolesť. Niekde som čítala, že je to „dna“ a že bolesť je veľmi ťažko odstrániť. Ako ste si mohli myslieť, samozrejme , že som aplikovala fóliu. Omotala som si palec fóliu, upevnila bandážou a pripravila som sa trpieť po zvyšok noci, pretože pri takej bolesti nie je možné spať. Ale netrpela som, pretože za 15 minút bolesť ustúpila a ja som spala dobre. Palec nebolel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, nerozumiem trochu tomu návodu, pásiky fólie treba nalepiť jeden vodorovne a jeden zvisle, teda urobiť kríž?

      Vymazat
    2. To je ale paskvilní návod.
      Alfa

      Vymazat
    3. Připomíná mi to zaječí pacičku císaře Rudolfa II. na konci 16.stol. Taky mu bulíkovali, když ji bude mít pořád u sebe, že ho nebude nic bolet, a že se mu budou vyhýbat nepříjemné události. To byl tedy taky návod od šarlatána jako prase.

      Vymazat
  3. Stále více mi to připadá (když přihlédnu ke všem světovým událostem z CCN) že po nepodařeném Flag false s Boeningem nad Ukrajinou, změnili taktiku a nyní se budou snažit bombardovat a kopat všude tak, aby se Putin chytil svými taktikami do pasti .Připadá mi to jako velké kroužení supa nad potravou.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. RF, dnes personifikovaná Putinem, je lovnou zvěří takřka od nepaměti. Rusko v jakékoli státní podobě zhruba od 17. století (vznik zákulisních tajných organizací aktivně směřujících ke světovládě) bylo překážkou k naplnění cílů globalizátorů. Po celou dobu své státní existence bylo Rusko překážkou k rozdělení velkých státních celků na malé a slabé státy se kterými by si globalizátoři za 30 stříbrných snadno poradili. Až israelity rozpoutaná 1.SV a týmž etnikem provedená VŘSR dokázala státnost Rusi zlomit. Cesta k NWO byla již tehdy otevřená.

      Celý svět by měl děkovat Bohu, že syfilitickému vůdci lidu Leninovi vzal život včas a na jeho místo se dostal Stalin. Ten si dokázal s israelitskou partou poradit a ruskou státnost obnovit a upevnit. Díky jeho pevnému a "chytrému" vedení vnitrostátní a mezinárodníá politiky se tehdejší SSSR stal světově respektovanou ekonomickou, politickou a vojenskou mocností. Ta samá entita poté rozdmýchala válečný požár v E, ze kterého se rozhořela 2.SV se známým výsledkem. SSSR přišel minimálně o 27 M obyvatel, ale tyto oběti byly vykoupeny jeho světovou polodominancí. To co chazaři započali počátkem století a vyvrcholilo VŘSR Stalin odsunul do zapomění. Po válce vzniklý socialistický blok neměl otevřené útočné ambice k podmanění zbytku světa, jak si přáli chazaři a tak po Stalinově smrti dochází k postupné demontáži socialistického bloku. Poslední Gorbačov už nese jen korouhev Jidášovu. Nastoupila dominance USA a jejich válečné běsnění ve světě. A pak najednou je tady další Vůdce v podobě V.V.Putina. Tomu se podařilo z ekonomicky, sociálně, politicky i vojensky rozvráceného Ruska bez státnosti během pár let vytvořit znovu respektovanou světovou velmoc. Tím že obnovil Ruskou státnost se opět postavil do cesty chazarským loutkovodičům směřujícím k NWO. To mu nemůže být nikdy odpuštěno! Proto je do Putina a RF propagandisticky i fakticky bušeno ze všech směrů s nekončící intenzitou a zuřivostí.

      Jestliže se jednou budou děti ve školách učit velké postavy 21. století, tak Putin má své místo jisté!

      Ferro

      Vymazat
    2. dan, je to tak, že GP postavil proti sobě dvě jeho křídla, a nechá je regulérně se utkat o světovou moc, tedy nwo. Jaká forma nwo zvítězí z našeho pohledu, můžeme zatím tipovat tak do loterie. Ale větší šanci má Putin, protože více s GP spolupracuje, zatímco ta obamovská klika se od GP odklání, a hodlá se pustit vlastní cestou bez něho. To samozřejmě GP nenechá bez trestu. Jen se podívejte na nové karty stále aktuální hry Illumináti. Kdo umí číst mezi řádky a symboly, doví se víc.

      Vymazat
    3. Anonymní 10:02
      souhlasím. Souhlasím z toho důvodu, že si myslím, že kdo hraje s čistými kartami, nemůže už prohrát. Už ne ! A tak, ti s těmi cinklými kartami, včetně Iluminátských karet, jistě nedohrají do konce. Zůstávám v klidu.

      dan.

      Vymazat
    4. Ferro !
      Vystihl jste to velmi přesně ! Konečně chápeme !
      "Není nic zahaleného, co nebude jednou odhaleno, a nic skrytého, co nebude poznáno ! (Lukáš 12-2)

      dan.

      Vymazat
  4. Nezapomeňte na to, že USA se vždy postavili ekonomicky na nohy, ze světových válek. Hrajou tak aby z toho nejvíce vytěžili ekonomicky. Tzn. prodat zbraně, poté prodat informace o místu kde se bude bombardovat a na konec jsou hrdinové, protože lstivě dostali lyšku z doupěte ven a porazili ji.
    Ostatní slábnou a oni se mocensky upevňují. Kdo se vzpouzí, tomu způsobíme sucha, či povodně, zemětřesení, že ano :)
    USA vláda včetně Pentagonu, vedou mašinérii, spolu s NATO a společně s hrstkou nadnárodních korporací jako Moonstanto atd. vedou války se světem. Jediné kde se neválčí, je tam kde jim řádně platí peníze do kasičky, jako vpodstatě celá EU.
    Na Rusko vystrkují drápky, ale Medvěd se nedá zastrašit, krysama co lezou ze svých děr, jen když chtějí očuchat nové šance na kořist.

    OdpovědětVymazat
  5. Nedají se všechny tyto informace zveřejnit na nějakém oficiálním bloogu?Lidi by se už konečně dověděli jakou hru s námi všemi hrají.......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to tu blábolíte za nesmysly ?! Copak Orgonet nejsou oficiální internetové stránky ?
      Anebo to myslíte tak, aby vám někdo na nějakém speciálním blogu zdejší informace blahosklonně třídil a dodával v balíčcích pohodlně až pod nos ? Takových pokusníků už tu bylo více, a Orgonet vola nikomu samozřejmě dělat nebude. Každý, když má o informace zájem, musí investovat svůj čas a HLEDAT osobně prstíčkama na klávesách nebo na myši. Když většině nevadí hodiny hrát stupidní internetové hry, nebo hodiny krafat přes sms, pak pro nikoho nemůže být těžké si informace také osobně na počítači nebo na tabletu, mobilu apod. vyhledávat.

      Vymazat
  6. Zatím nedají, vždyť jsme vlastně ve válečném stavu. Až po události se všechno odhalí.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.