7. října 2015

Statisíce neúspěšných žadatelů o azyl by podle tajných plánů EU měly být deportovány

Že by se Evropská unie konečně probírala z ochromení a migračního šoku, a že by se dokonce vzepřela machinacím Spojených států, které pro ni tak obětavě verbují v chudých zemích celé oddíly branců a posílají je do Evropy? (:-))) =Orgonet=

Statisíce neúspěšných žadatelů o azyl by podle tajných plánů EU měly být deportovány
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/hundreds-of-thousands-of-failed-asylum-seekers-could-be-deported-under-secret-eu-plans-a6684096.html
Samuel Osborne
Wednesday 7 October 2015 09:46 BST
Překlad: Orgonet


Statisíce žadatelů, jimž nebude udělen azyl, by mohly být během několika týdnů deportovány z Evropy, podle tajných plánů, které unikly na veřejnost.



Podle těchto návrhů Brusel pohrozí odnětím pomoci, obchodních smluv a víz, pokud země jako Niger a Eritrea odmítnou vzít zpět své ekonomické migranty.

Návrhy by měly vést státy EU k tomu, aby zadržely tisíce ekonomických migrantů a zabránily jim tak vyhnout se deportaci, jak se praví v tajných plánech, které unikly do The Times (http://www.thetimes.co.uk/tto/news/world/europe/article4578486.ece).

Očekává se, že azyl bude odmítnut více než 400 000 lidí, kteří vstoupili do EU během první poloviny roku.

Plán by podle The Times měla podpořit tajemnice pro vnitřní záležitosti Theresa May, přestože Británie není schengenskou zemí, zejména pokud to znamená, že se tím vyprázdní tábor ve francouzském Calais.

V návrzích je i vytvoření speciální evropské hraniční služby na pomoc při deportacích v rámci existující evropské agentury Frontex.

Země, které se nepřipojí k mezinárodním pravidlům tím, že nedeportují „nezákonné migranty“, by mohly čelit soudnímu řízení a pokutám od Evropské komise.

„Narůstající počet navrácených migrantů by měl fungovat jako odstrašující pro nezákonnou migraci,“ říká údajně dokument.

„Členské státy musejí systematicky vydávat rozhodnutí o návratu a podnikat všechny nezbytné kroky, které donutí ilegálně pobývající občany třetích zemí obstarat si adekvátní zdroje, nutné pro jejich identifikaci a návrat zpět.“

„Za provádění návratů jsou primárně odpovědny členské státy; organizování a financování operací návratu by mělo být podpořeno a usnadněno bezprostředním vytvořením specializované služby pro vracení migrantů v rámci Frontexu.“

Včera Theresa May volala po novém deportačním systému, který by vracel neúspěšné žadatele o azyl, kteří nemají pasy. http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/theresa-may-s-speech-to-the-conservative-party-conference-in-full-a6681901.html








61 komentářů:

  1. Dosud jsem nevědela co to je Frontex, už vím, taky jsem si dohledala jejich zprávy.
    Neumím si představit jak zamýšlí vracet běžence, to je celé jeden velký plánovaný chaos.

    OdpovědětVymazat
  2. A takový je vlastně celý Matrix - jeden velký plánovaný chaos.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť to Nostradamus jasně naznačuje, že po r.1999 bude ve světě postupně převládat táborový život, všeobecný chaos, a že si lidé nebudou jisti už ničím, ani svými životy.

      Vymazat
    2. To abychom se začali pořádně ozbrojovat.

      Vymazat
    3. K tomu Nostradamovi ještě. V jeho příslušné centurii píše, že po sestoupení krále hrůzy (zatmění 1999) zavládne nadále Marsem (tedy, že jeho přičiněním se budou ve světě rozdmýchávat další a další válečné konflikty). A Mars jak víme z mytologie je bůh války neb také planeta války. A podle toho, co nám marsovská vozítka dosud poslala (fotografie), lze dovodit, že na Marsu kdysi proběhla celoplanetární katastrofa (válka nebo invaze, napadení z vesmíru). Je tedy přinejmenším zajímavé, že se o té události tenkrát vědělo i na Zemi !

      Vymazat
    4. To je to poslední, po čem bychom mohli sáhnout. Jsou jiné účinnější prostředky, ale lidé jsou velmi pokrytečtí je vůbec používat. Zabíjet je pro ně jednodušší než zachraňovat.

      Vymazat
  3. Vratit bezence je levnejsi nez azyl a socialni podpora. Ze svych dani radeji zaplatim deportaci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze svých daní a nejsou malé bych raději zasponzoroval vymícení debility našich eurohujerů. Mám ale obavy, že nejde o debilitu ale naopak, že vše jde podle plánu likvidace bílé rasy.

      Vymazat
    2. Přesně tak, stačí se podívat , zprávy z dneška, jak tam vyvážejí rozbité věci, dveře, zařízení...to není zadarmo
      newobserveronline.com/nonwhite-invader-violence-swamping-germany-police-reports-reveal/

      Vymazat
    3. To jsou staré temnářské plány jako ze čtvrtého století - dobrý život, pokrok, kulturu apod. - rozvrátit to a to pomocí barbarů.

      Vymazat
    4. Dělo se to tu celé věky. A my to zažíváme po nějaké periodě znova. Je v této souvislosti více než zajímavé, že neexistuje jediná generace v Evropě, která by nezažila válku ! Prostě tu někdo toho nacistickýho, fašistickýho ducha neustále přiživuje, a když se mu zachce se pořádně nažrat, tak mu modloslužebníci moci přihrají vagony obětí.

      Vymazat
    5. Ty temnářské plány existují ještě déle, a jdou hlouběji až před éru starého Egypta.

      Vymazat
  4. proč stále skočíte na vějičku! vykašlete se na to co říkají, přizpůsobte se tomu co dělají a pracujte vnitřně pro sebe a své bližní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V podstatě s Váma souhlasím a zahrnula bych do toho i přírodu, ale když pak čtu toto, viz link, tak mi to zase přijde, že to není lehké
      deliandiver.org/2015/08/citim-se-jako-cizinec-v-rodnem-meste.html
      pak mě zaráží , že třeba v Haagu letos prvně byla přehodnocena jejich letitá tradice myslím , že to mají jako vánoční tradici a to je Černý Petr, letos prvně nebude a proč? Stačí doguglit, psal o tom i mainstramu idnes. =ústupky pořád dokola, kam až ?

      Vymazat
    2. Súhlasím, každý sme na tom správnom mieste, makejme... Mňa by zaujímalo čo ktoktorý robí , nie čo vypisuje. BE

      Vymazat
    3. Kdo tady skáče na vějičku?
      To my jen pomáháme prohlédat matrix, který nepracuje pro lidi, ale proti nim. Lidi byli vtaženi do ovládacích temnářských programů, aby se pořád dokolečka "dobrovolně" ukotvovali na starém temnářském balastu a na jeho snůšce iluzí na kontrolu mysli, aby např. věřili novinám, představitelům, televizi, demokracii, církvím a budete se divit, stále ještě mnoho lidí pomýleně věří. Ale...jsou zde den za dnem změny...viz pozorování německého léčitele Franze Erdla.

      Vymazat
    4. BE nebuď tolik zvědavá, nebo budeš brzo stará

      Vymazat
    5. i will never old, ja už som, stará duša, s večne mladým duchom. Ale máte pravdu priateľu, fakt by som chcela vedieť čo kto robí, nie čo tu vypisuje. BE

      Vymazat
  5. No konečne niečo rozumné od nich....Potom ešte chce jedno, už nikoho sem tu nevpustiť, inak bude časom zle!

    OdpovědětVymazat
  6. Ne,ne,nic se vracet nebude, pak by ta americká investice s importem přesídlenců vyšla nazmar. A nějaký lživý článeček naše touhy nespasí.a prý dokonce placaný. Phech, to jo, věřit nějakému independentu. Plán na NWO pokračuje, a nikdo ho nezastaví, ani Fulfordovy báchorky o Bílem drakovi....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať je drak třeba duhový, pořád je to zase jenom drak s tělem hada. A o něm přece víme, že způsobil pád a prokletí lidí. Takže temnáře v jakékoli podobě nebrat, byť by vám nabízeli cukrlátka sebesladší.

      Vymazat
    2. Mýlíte se, uvedený plán je v koncích a to, co je, jsou křeče před konečným zhroucením...To nejsou báchorky, píšete nezasvěceně o tom, jak se vám to zdá, nikoliv o tom, jak to ve skutečnosti je.
      A k těm drakošům: jako mezi lidmi jsou dobří a nedobří, kteří to hrají na temnou stranu, tak to je mezi nimi. Drak: nerovná se temnář. Neodsuzujte, když o tom nic nevíte. Dobří draci jsou za celou řadou dobrých věcí. Red dragons stojí za PutineM.
      O některých skupinách draků bylo někde něco napsáno a mnohé není popsáno nikde v blogosféře...

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 12. října 2015 11:18
      To nikdo nepopírá, že temnáři spějí ke svému konci. Až se ten jejich systém s konečnou platností zhroutí, vězte, že to nebude žádná bezpečná událost pro nikoho na Zemi. A v tom vidím velké nebezpečí, které lidé nyní, když to ještě není tolik zjevné, velmi podceňují, bagatelizují nebo dokonce vysmívají. Vždyť ne nadarmo platí i tady úsloví, že kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp.

      Vymazat
  7. Nevím, jak se může podařit nahnat běžence rozlezlé po dálnicích Evropy nahnat zpět na lodě a poslat do zemí původu. Či kam ? Původ běženců je značně nejistý. A obětovali pro pašeráky velké peníze, aby se dostali do "země zaslíbené" Bohužel, plán jede podle plánu a následky pocítíme až o pár měsíců později.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se dan taky na to patřičně připrav. Komentáře na netu ti v tom moc nepomohou.

      Vymazat
    2. Aanonymní 9.24
      Ještě jste zapomněl doplnit vykřičníky ! :- )) Což tak, vyjádřit se k článku sám ? Svedete to lépe ? Už se na Vaše milé názory velmi těším ! Nezapomeňte se podepsat ! Vaše

      dan.

      Vymazat
    3. Jak říká můj parťák díra nedíra furt se natírá a tak je to i s těmi vykřičníky

      Vymazat
    4. Díra, nedíra, furt se nasírá ...:-DDD /to píšu do notýsu/

      Vymazat
  8. někde jsem zaslechl drb,že němečtí piloti mají TAJNÝ MELOUCH...Vozí ilegály zpět do Syrie do těch Rusy postavených stanových lágru Jinak zase nějaké info http://m.benjamin-fulford-cz.webnode.cz/blog/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že by jeden ze způsobů globální depopulace - nalákat, pochytat, odvézt, dosadit na válečné území a nechat vybombardovat třeba jako teroristy, povstalce? To by se příliš nelišilo svou ukrutností, obskurností a ohavností, jako s těmi malajsijskými boeingy ! Vždyť už to víte, že američanům není žádná špína dost špinavá.

      Vymazat
    2. anonymní 9:28
      Myšlenka to není zcela zcestná. Ono to ale přesto vypadá stále tak, že "rozmísťování běženců" pokračuje spodle plánu . Kmenové spory mezi sebou, nedostatek prostoru a hořké zklamání ze slibovaného bezpracného ráje na Zemi může ze dne na den vybuchnout obrovskou vřavu . Nakonec, někomu stačí k takové věci škrtnout jen sirkou. Viz Ukrajina. Nechoďme k příkladům daleko. A tak stále zůstává otázkou, na kolik jsme my Evropané za ta 2 tisíciletí zmoudřeli ,zduchovněli a jak moc si zachováme od vyvolaných událostí chladnou hlavu.

      dan.

      Vymazat
    3. Spíš než chladnou hlavu máme raději vychlazené pivko :-)

      Vymazat
  9. jojo..deportovat... :-) keci keci prdičky, nejsou někde volby za dveřmi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako, že by imigranti dostali volební hlasy, a volby by se tak staly skutečným šaškovským divadlem pro nás pro všechny ?

      Vymazat
    2. anonymní 9:29
      Kdeže volby ! Ty keci kecičky mají vyvolat jen velké iluze .

      dan.

      Vymazat
    3. Velké iluze za "velkou louží" jsou stále, ale nějak jim je to v poslední době prd platné.

      Vymazat
  10. Na en.protothema.gr je článek ve které, jsou fotky z mládí Angely a matky Hiltlera-Kláry .
    Je mi jasný, že nemají nic společného ,
    ale ta podoba je děsivá, na to je i ten článek zaměřen, je to jak vejce , vejcu. Neskutečná náhoda,nebo retuš...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 16:23
      a všiml jste si někdy, kterak si jsou v úsměvech někteří američtí politici, prezidenti a anglická monarchie podobni ?! Včetně strýčka Sama z bílé boudy ! Náhoda ? Opravdu ne ! Ti, co skutečně vládnou a my je nevidíme, jsou stále ti, jimž před nějakými 5000 lety bylo řečeno:
      "Až tě Hospodin, tvůj Bůh, uvede do země, kterou přicházíš obsadit, vytlačí před tebou početné národy: Chetejce, Girgašejce, Emorejce, Kananejce, Perizejce, Hivejce a Jebusejce – sedm národů větších a mocnějších, než jsi ty. Hospodin, tvůj Bůh, ti je vydá, abys je pobil, a tak je vyhladíš jako proklaté. Neuzavřeš s nimi smlouvu a nesmiluješ se nad nimi. Nespřízníš se s nimi – nedáš svou dceru jejich synovi ani nevezmeš jejich dceru pro svého syna. To by pak tvé potomky odvrátilo ke službě cizím bohům." (deuteronomium -Vyvolený lid 7)

      dan.

      Vymazat
    2. V tom případě nám vysvětlete vztah Jezuitů k vyvolenému národu. Kdo koho řídí ?

      Vymazat
    3. anonymní 10.17
      To nevím, kde koho řídí. Ani netuším, jaký mají Jezuité vztah k vyvolenému národu. Snad vám pomůže bližší náhled na zednářskou pyramidu se vševidoucím okem. Zcela jistě však pevně platí vniřní zavedená hierarchie a Jezuité budou dle mého jen článkem celku, následníci udržování posvátných rituálů. Tedy kněží.Ty jsou v Bibli uvedeny též. Např.Leviticus 4. Musíte to ale umět číst obráceně ! Neboť vyvolený národ rozbil původní desky Přikázání (Exodus) a přijal jiné.

      dan.

      Vymazat
    4. A současná populace v Izraeli, jsou to ještě vůbec ti bibličtí Hebrejci ? Pro koho byl vlastně vytvořen stát Izrael v r.1948 ? Vždyť Hebrejci přeci mají za svou nevěru (lehkověrný žid) něco jako Boží zákaz vytvořit vlastní stát, a mají až do konce existence lidí na Zemi zůstat rozptýleni po celém světě, dokud nepřijmou Jeho Syna za svého Spasitele, jako to udělaly mnohé podle nich původně pohanské národy.

      Vymazat
    5. Odpověď na otázku, kdo koho řídí?
      Ŕídí J-----é.

      Vymazat
    6. Pro Anonymní 13. října 2015 16:39
      Správně, velmi správně :-) Právě jste psal/a o těch, jejichž jméno nesmíme vyslovovat. A mezi nimi jsoui i ti vrcholoví j.....é. Je tu však ještě jedna moc nad nimi, která nepochází od Boha, a ta je skutečnou příčinou bídy, utrpení a chaosu ve světě.

      Vymazat
    7. anonymní 11:58
      "Původní Hebrejci" . Tohle označení pokládám za docela dobrý vtip . Hebrejci byli a jsou stále židé. Židé dostali jako jediný národ díky své jedinečné víře otevřené třetí oko. Nebo také, slyšeli Boha. viděli Boha. Tzn. Zažili zjevení v celé jeho kráse. Ale poslušnost není jejich nejsilnější stránka ( a nebyla) a tak si znova vyrobili svého Boha. Touha bohatnout, vládnout, Viz, tančení kolem zlatého telete. Izrael vznikl stejně, jako USA. Nevěříte ? Zkuste si to srovnat. Jen to nyní vydíme od r.1947 v přímé podobě. Spasitel je spasit přišel, ale oni ho zabili, protože ten jim nesliboval zlatá telátka. Ale království až v nebi. Když budou poslušni Božím přikázáním. Kdo poznal židy, ví, že povahou jsou stále titéž. Oni žijí heslem : Já, jenom já. ! A až po mně ti druzí !". Toť tedy máte pokolení původních Hebrejců.

      dan.

      Vymazat
    8. Ale na konci časů má dojít k jejich plošnému obrácení, a přijetí Ježíše Krista za svého Jediného Pravého Boha a Spasitele. Jak se to však stane, zůstává pro nás všechny zatím velkým tajemstvím.

      Vymazat
    9. Pravdu máte, že židi poslouchají akorát tak sami sebe. A hašteří se mezi sebou jak psi v plotech.

      Vymazat
  11. Včera to ještě byly "tajné plány" a dneska už jsou to "závěry z dnešní schůzky ministrů", viz http://zpravy.idnes.cz/navraty-evropa-uprchlici-osm-set-milionu-eur-fap-/zahranicni.aspx?c=A151008_173619_zahranicni_aba
    Já myslím, že je to dost přelomové, že vůbec o tom Evropa začala uvažovat. Taky mohla dále pasívně zírat. Jak to dopadne, nikdo neví, ale kdyby se EU do toho skutečně vložila a nebrala ohled na přání a nálady USA, tak si umím představit, že by to dokázala, a nebylo by to tak složité. Ale to jsou hypotézy (:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čas ukáže plody .

      dan.

      Vymazat
    2. To nejsou jen hypotézy, to jsou především možnosti. A na rozhodování potřebujete určitý čas a prostor. A ty Evropě obamovci rozhodně nechtějí dát.

      Vymazat
  12. Pořád všude slyším, že se sem imigramti nemají vpouštět nebo, že se tí, kteří nedostanou povolení k pobytu, mají deportovat pryč. Nikdo ale neříká, jak se to má prakticky dělat. Můžeme např. postavit na hranicích ploty. Co ale dělat s těmi, kteří se rozhodnou je překročit? To se takoví budou střílet? Jinak jim v překročení toho plotu prostě nezabráníme. Nebo co se bude dělat s těmi deportovanými? To se přivezou v poutech na hranice a pak se pod samopalem zaženou do druhé země? Celé je to prostě hrozné a mám pocit, že bývalá studená válka byla nakonec proti tomu, co nás čeka, procházkou růžovým sadem. A ti hlavní zločinci, kteří to celé rozpoutali, lumpové z USA, se budou jen potutelně usmívat, rozdávat moudra a silácké řeči a případně ještě foukat do ohně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jejich obvyklá zábava, někde založit požár, a pak do něho intenzivně foukat, dokud nezůstane po obětech jen prach a popel.

      Vymazat
  13. Pořád čekám kdy začne USA plnit své čerstvě postavené tabory kterých je po celých USA rozesetu jesi se nepletu přes 800 a kým je budou plnit čekal jsem že dveře otevřou uprchlíkům poďme do táborů i rakve už pro vás máme, plynové potrubí tam taky je... asi bych se zabil kdyby se tohle dělo, už tak mi je odporno žít na planetě kde den co den mizí empatie a soucit ve velkém, každý kdo má prdel doma v teple ten prostě chce mít svůj klid a k umírajícím hlady se staví zády a pouští televizi... to je mi teda doba za všechny prachy, co bych zato dal kdyby celá ta moderní doba nebyla, kdybychom žili na stromech v jeskyních a koupali se v řece..místo těch z ropy vyrobených krámů kterými sem obklopen, ve kterých sem jak šašek oblečen x druhy oblečení... Je to hnus a my si to u božího soudu pěkně vyžerem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cílleně se v nás podporují a krmí ty nejnižší pudy, které máme každý. Otázkou je jak kdo je nechá narůst.
      Cíleně, prostředníctvm medíí. Reklamy na věci, bez kterých tzv. nemůžeme prý existovat krmí duší touhou po mamonu. Násilí v přímém přenosu, krmí v nás násilí, ale stím jde logická touhu bránit se, což ale hned v zárodku, při projevu , že se nám to či ono nelíbí nastoupí cenzura a zaškatulkování.
      Zvrácená propagace jiných uskupení rodin. Přetvařování hodnot už od mala ve škole.
      Ukrajovat čas na rodinu a výchovu dětí stále horším získáváním prostředků pro chod rodiny, tím vzít čas a rozhled na výchovu dětí od rodičů.
      Tím rostou jiné generace už z jinýma hodnotama, které jsou v souladu s novýma hodnotama společnosti, nikoliv růst empatii ke zdravým prioritám života, ale ke konzumním, povrchním prioritám. Překrucování dějin v přímem přenosu.
      Tlak na přírodu, panovat ji na její škodu a na škodu nás všech. Přiblblé seriály, nikdy nekončící, které otupí mysl a duši. Potlačení rozlišovací schopnosti k hodnotám života, naopak nám cíleně předkládat jiné, materiální a sobecké hodnoty. Faleš pod rouškou multikulti diktátu. Vsugerovat nám, že vše je jak má být a že spějeme pořád k lepšímu. Vnutit nám neodsuzovat násilí v jistých naboženstvích a tvridt nám, že je to z naši stránky tolerance a pochopení...
      To bych mohla pokračovat dále a dále. Uchovejte si rozlišovacví schopnost.
      Směřují nás tam kam potřebují???
      Politice nevěřím.

      Vymazat
    2. Kdo to ví, tak začne dělat nějaké změny k lepšímu, kdo ne, bude nemile překvapen.

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 9. října 2015 9:50
      Když se dva perou třetí se směje. Hádejte, čí je toto praktické heslo, které platí stále.

      Vymazat
  14. Jsme vůbec v 21. století? Takhle zacházejí s dárkyněmi života:
    http://czechfreepress.cz/uvadime-videa/v-saudskej-arabii-popravuju-zeny-na-ulici-pred-ocami-policajtov.html http://medzicas.sk/v-saudskej-arabii-popravuju-zeny-na-ulici-pred-ocami-policajtov/

    OdpovědětVymazat
  15. Jak že to říkají pragmatikové - kritériem pravdivosti je praxe?
    http://www.chelemendik.sk/Jeden_den_v_uteceneckom_tabore_A_zmenil_som_nazor_Uz_nebudem_pom_1069907924.html

    OdpovědětVymazat
  16. Jestliže opravdu EU, potažmo Německou
    s Frau Merkel zvou islámské uprchlíky do Evropy
    a stále platí, že elity se dle všeho nadále chystají na válku s Ruskem,
    pod starým heslem nach Osten, tak tito emigranti jsou sem dováženi
    nejspíše jako budoucí kanonfuter, čemuž by odpovídal i demografický profil.
    A milion mladých vojáku se bude elitám ve válce s ruskem hodit.
    Pokud by totiž Německo toužilo zažehnat populační krizi
    a zíroveň sehnat levnou pracovní sílu do svých montoven,
    Asiaté by byli jistě daleko vhodnější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To heslo zní Drang nach osten - výbojem,výboji na Východ

      Vymazat
    2. Jen aby to nedopadlo tak, že imigranti dostanou zbraně a budou vycvičeni pro válku s Ruskem, a když se jim nebude dařit, nebo budou zahnáni zpět, že se obrátí proti nám evropským domorodcům, a nakonec budeme válčit ne s Rusem,ale s vlastní pátou kolonou.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.