10. října 2015

Umělé bouře nad Itálií a Alžírskem 9. a 10. 10. 2015

Pár názorných obrázků dokumentujících geoinženýrskou výrobu "letních bouří", (jelikož mám čerstvé satelitní snímky z Itálie a Alžírska.)

  • Umělé bouře jsou vytvářeny většinou "z čistého nebe".
  • Na velkých územích jsou vytvářeny synchronně - současně je tvoření několika/mnoha bouřkových oblaků.
  • Tyto jednotlivé bouřkové oblaky tvoří často řadu, na jejímž vrcholu oblaků jsou vidět "šlehací komíny" rovněž seřazené v jedné řadě.
  • Při velkém přiblížení je vidět, že takový "šlehací komín" není jediná díra, nýbrž minimálně dvě, nebo několik dvojic děr. Jako by byla oblačnost "napichována" na dvouzubou (radiační) vidličku.
  • Umělé letní bouře bývají často tvořeny na rozhraní dne a noci, asi aby to pravidelné tvoření nebylo na satelitních snímcích tak nápadné. Obě zde zobrazené bouře byly tvořeny brzo ráno.
Bouře nad Itálií 10. 10. 2015 (obrázky kliknutím zvětšíte).

 Celá Itálie byla dnes brzy ráno během asi hodiny pokryta bouřkovými koláči, které splynuly do obrovské oblačnosti. Je dobře viditelná řada šlehacích komínů (kterým meteorologové dali pojmenování overwhelming tops - přesahující vrcholy, a píšou na toto téma vědecké studie a dávají si za ně doktoráty; přitom vůbec netuší, proč vznikají, anebo vědí a kryjou "geoinženýry". ) 




Šlehací komíny zblízka: Je vidět, že do každého komínu vede několik děr/dvojděr:


Animace vzniku bouře nad Itálií: 




 Bouře nad Alžírskem 9. 10. 2015. 

Bouřková oblačnost na velkém území vznikla také brzy ráno, z několika synchronně šlehaných "bouřkových koláčů", jejichž vrcholy opět tvoří řadu.


Šlehací vrcholy zblízka - opět je vidět, že je v nich několik děr.


Účel bouří?

Buď je geoinženýři klimateroristé dělali za účelem škod (přívalové deště, bleskové záplavy, kroupy, škody způsobené větrem), anebo je to jen způsob, jak na dané území "srazit" větší množství vody, jelikož mírnější srážkové technologie (popsané v předchozích článcích o dešti na území ČR) už tolik nefungují, vody z nich padá málo.

Alžírsko běžně nesleduji, tohle bylo náhodné pozorování, ale v Itálii bývají silné umělé bouře velmi často, možná si takto zajišťují závlahu nutnou pro zemědělství ...geoinženýři to tam mají snadné, všude kolem vody dost, stačí uměle vypařit z moře potřebnou vlhkost a uměle ji spustit na potřebná místa.

Česko odsouzeno k suchu, protože nechce/neví, že má platit geoinženýrům výpalné za srážkovou vodu?

 Ale přivést pořádné množství vody z moře až do Česka, to není jen tak, a za to si geoinženýři jistě chtějí nechat řádně zaplatit. Ale to náš šetrný stát tak hned neudělá, jelikož naši hloupí politikové nevědí nic o manipulacích počasí (nebo se tváří, že neexistují) a očekávají, že pršet bude samo. Jenže ono už samo dávno nikde neprší, už tu veškerou vodu v ovzduší mají geoinženýři pod totální kontrolou, a zadarmo nám ji sem až od moře nepotáhnou...

Budeme tu mít čím dál víc sucho, protože nám tady bude běhat v koloběhu pořád jen ta voda, co se (uměle) odpaří na našem území, a sem tam ji tady nechají spadnout, a pak ji zase vypaří atd.... Něco se ukradne jinam, takže bude dále ubývat.

Takto si vysvětluji, proč v Německu prší mnohem častěji, a ty "fronty", které jdou přes Německo, se u hranic Česka většinou zastaví a rozplynou...

Dokud i náš stát nepochopí, že musí tak jako ostatní platit klimateroristům výpalné za dešťovou vodu, tak pršet nebude... Určitě jsou burzy nabízející "opce na počasí" či "deriváty na počasí", po jejichž zakoupení státem bychom najednou měli vody dost... (Viz např. článek http://orgo-net.blogspot.cz/2014/12/jak-se-da-zpenezit-klimaterorismus.html)

19 komentářů:

  1. Šlehací komíny mohou být způsobeny laserem ze země i ze satelitu, vše popsáno níže včetně chemismu, reakce je endotermní tj. vzniká chlad ( opak je spalování kdy dochází k vývinu tepla tato reakce je exotermní), proto je typické pro umělé deště účast kroup, sněhu atd.

    http://climateviewer.com/2014/03/26/cloud-ionization-electric-rainmaking-laser-guided-weather-modification/

    jandera

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Orgo je to dlhé prekladaču sa ne ako nechce to preložiť. Urobíš nám s to ho vícuc hlavných veci? Prosím
      Lebo sa my zdá že to je len na lokálne záležitosti prospešne v Austrálii na zúrodňovanie púšte .Preklad bol mizerný tak neviem či som to dobre pochopil.Kadafi tiež niečo podobné používal na zúrodňovanie a už mu málo chýbalo aby bola Líbya sebestačná v potravinách.

      Vymazat
    2. To je celý web, toho je moc, to asi nepřeložím. Jsou tam popsány některé technologie, něco z toho máme i tady ( třeba pod patenty na výrobu počasí).
      Bohužel, jsou to technologie oficiálně přiznané, kterými se zabývají vědci a některé komerční firmy na výrobu počasí. A ti jsou 50 let za válečným výzkumem a praxí...
      Ta hlavní aktivita a ty hlavní technologie, které frči neustále nad našimi hlavami, zůstávají v tajnosti.

      Vymazat
    3. Např. ruské orbitální bojové satelity Zvězdočky nebo ruské stratosférické plošiny Kosmosféry. Co tam mají amíci zatím nevím. Měli mít tajnou střelnici na Měsíci, odkud chtěli ničit celé jim neposlušné státy vč.Ruska. Ty střely měly budit dojem, že na Zem padá meteorit, bolid a jiná hmotná tělesa, která by nárazem, výbuchem způsobila nepředstavitelnou paseku. Tudíž, že by jako šlo o přírodní/kosmickou katastrofu. Rusi se to včas dověděli, a vypálili jim to hnízdo z orbity Země na dálku (přes 300.000 km !). Už i proto je dnes obama velice opatrný pustit se s Rusama do přímé války. Také ví, že Rusové mají někde v okolí Bajkalu tzv.zbraň odplaty. Tzn.že jde o nějakou neznámou technologii, která by byla aktivována, pokud by Rusko bylo přemoženo nebo dokonce zničeno (myslí se spíš jako vojensky). Tu technologii by nemohl nikdo zastavit, a zničila (spíše vyhladila) by kompletně nepřátele i jejich spojence. A z toho mají obamovci, americké letectvo (jestřábi) a námořnictvo (bílé klobouky) pořádné "bobky". Jen blbí a pyšní generálové NATO a temnáři z NSA si to chtějí s Rusem rozdat za každou cenu (inu satanisti jako poleno).

      Vymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=nrny8mK6gCg

    OdpovědětVymazat
  3. prečo toľko pesimizmu ???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I když je kolem nás pesimizmu víc než zdrávo, my niesme pesi :-)

      Vymazat
  4. Vážně hezký systém v tom je. Sleduj co se na nas valí od jihu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni nás cloní chemodekami (kradou sluneční svit) a jen občas drobně pokropí, toť vše. Na druhou stranu, když chemodeku rozptýlí na "azuro", tak nás zase nechávají vypalovat sluncem, které už není to, co bývalo ještě před 20-25 lety.

      Vymazat
  5. usporné parkování https://www.youtube.com/watch?v=XFwhWQO2vH0

    OdpovědětVymazat
  6. V Brazílii jsou pro změnu obrovská vedra - nad 40 stupňů...

    OdpovědětVymazat
  7. Nechci vůbec zpochybňovat umělé manipulace s počasím. Ty prostě jsou a není je možné vyvrátit.
    Já bych však chtěla poukázat na jinou věc, která dle mého není vlivem chemtrailisů. A tím je klima v jednotlivých krajích naší země. Platilo po celá staletí, že pvní zima, první mráz přicházel z Jeseníků. První zasněžené či bílé kopce v Jesenících (což platilo ještě minulý rok) znamenaly, že se mráz blíží do nížin SM .Kdo si v tu dobu udělal výlet např. do Olomouce, vždy se tu ještě naposledy mohl sejít s teplým podnebím. A tak platilo, že:" Ti nahoře v kožichách, my dole ve vestách" . Nu, letos to nějak neplatí. Tepleji je nahoře, než dole. Tedy, ve střední části Moravy se letos podzimní počasí ,zima a mráz projevily mnohem dříve než na Severu. Kdyby tomu bylo jen v těchto místech, tak čert to vem. Ale jak vidno, mnozí to i hlásí, po celém světě se výrazně přehodila stupnice. Už z důvodu, že bylo několik zatmnění měsíce a úkazů, se začínám stále více přiklánět k názoru, že poloha Země se posunula či naklonila. A to velmi výrazně ! Možná by nebylo marné pustit sem nějaký článeček, který by na toto téma spustil diskusi.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  8. Pro Dan - něco už tady bylo:
    Slova eskymáků z videa, které zde bylo vyvěšeno v r. 2012: http://orgo-net.blogspot.cz/2012/01/eskymaci-osa-zeme-se-zmenila.html
    http://orgo-net.blogspot.cz/2012/04/strelka-kompasu-se-vychyluje-k-vychodu.html
    Anonymní 20. července 2015 22:25
    "Všiml/a jste si velmi dobře, jako si já všímám toho, že Slunce nevychází už několik let na východě, ale na severovýchodě. Možná ještě blíž k severu. Vídám totiž od Červeného Dvora (známá protialkoholická léčebna u Č.Krumlova) vycházet Slunce napravo od vysílače (antény) na Kleti (to by znamenalo severo-severo-východ : asi 6 - 8 úhlových stupňů napravo od severu). A kompas mi ukazuje, že ta anténa je téměř přesně na sever ! Podobně má odlišnou trajektorii Měsíc, který už delší dobu pozoruji očima, a ne virtuálně na astrolábech (zde jsou v poslední době různé manipulace a úpravy)."
    Anonymní 18. května 2012 17:34 uvedl: "Existuje množstvo vedeckých tímov na celom svete, ktoré pozorujú obrovské zmeny Slnka a planéty Zem už niekoľko rokov, ktoré médiá zámerne potierajú. Magnetické pole Slnka od r.1901 zosilnelo o 230%. Špirála DNA by mohla byť ovplyvnená mutáciou Slnka, ktorého aktivita sa zvýšila o 1000%. Potvrdzujú to aj kruhy v obilí na celom svete... Zem má potrebu mutovať, aby sa vyjadrila v novej vyššej a pokročilejšej dimenzii.... Proces čistenia je pomalý, ale neúprosný, zahrnie každú našu bunku".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo,kdo zůstane trčet ve hmotě, ten fyzicky změnu nepřežije. A ta se nebude dít pozvolna postupně, nýbrž SKOKOVÉ, náhle velmi rychle. Takže pamatujte, že nevíte dne ani hodiny, kdy to přijde.

      Vymazat
    2. Peter Konstantinov Deunov v r. 1944 k té nesmírné vesmírné vlně uvedl, že Vlně přicházející z hlubokého vesmíru, bude vystaven každý. Vlna každého očistí a připraví na přijetí nové éry (moderním slangem člověka upgraduje). Člověk se tak dostane na vyšší stupeň vědomí, který je nezbytný na vstup do nového života. V roce 1944 uvedl, že několik desetiletí přejde, než ten Oheň Lásky přijde, co promění svět. Tato obrovská vlna energie světla, tento puls přicházející z vesmíru zaplaví celou zemi. Všichni, kdo ji budou oponovat, budou přeneseni jinam.

      Vymazat
    3. To spíš dřív vzplanou a shoří, než by byli přeneseni. Vždyť i konec světa má přijít prostřednictvím ohně.

      Vymazat
  9. Anonymní 16:30
    Děkuji za další odkazy a komentář ! Chápejte tedy můj pohled jako další důkaz k tomu, že pomalý proces velkých promněn začíná být viditelný i z jiného úhlu pohledu. Vše souvisí se vším. Vše je viditelné na všem.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  10. To bylo velmi hezky esothericky řečeno

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.