2. října 2015

Hračky pro Porošenka

Na jihovýchodě Ukrajiny se stále střílí a střely dopadají na civilní obyvatelstvo, avšak média těmto událostem již nevěnují pozornost, protože je nahradila "děsivějším" tématem imigrace ohrožující náš blahobyt...

Díky čtenáři za připomenutí. Video je v ruštině, s anglickými titulky. I bez znalosti těchto jazyků je srozumitelné, a třeba zaujme některého českého překladatele...


Od čtenáře:

Tito lidé potřebují pomoc....ti co sem jdou v milionech do EU jsou příživníci ...toto jsou opravdu potřební lidé co jsou stejné krve jako my - Slované a převážně křesťané .... :-(

Kdo pomůže jim ???



Publikováno 21. 9. 2015
Z videa.: "Porošenko, dáme ti všechny své hračky, když na nás přestaneš střílet.
Přestaňte prosím aspoň na jeden den ostřelovat jihovýchodní Ukrajinu..."





17 komentářů:

  1. Ano, a opäť sa blíži zima... Dnes naši ľudia z B.Bystrice vezú zásielku 10 veľkých krabíc, pomoci ľuďom. - A tak deti z jedného detského domova dostanú nové misky na jedlo ! Krásne maľované.
    U nás existuje /i na Fb/ skupina Pokojní bojovníci, pred rokom som odniesla, čo som mohla /a fest to bolo ťažké/ do zberného miesta, cez 70 km vzdialeného. Bez auta, od autobusu v rukách . - Nechválim sa, len poukazujem, že každý z nás môže pomáhať.
    BE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BE Tvoje iniciativy a oběti pro druhé se počítají. Naopak máš můj obdiv, že projevuješ statečnost proti tomuto satanskému systému, který nás obklopuje. Jen doufám, že už mu nebude dovoleno dlouho trvat a ve světě řádit. Dnes mi bylo paradoxně odhaleno, že globální prediktor jsou jezuité. Ti ovládají svět ze zákulisí, a zatím nevím, jak velkou moc mají nad Putinem. Vypadá to na to, že jsou ty války domluvené, a že v zákulisí světové mocnosti spolupracují. V plánu mají rozdmýchat 3 válečná ohniska jako předmostí k 3WW - západní Evropu, východní Evropu a Blízký Východ. Je čas připravit se na obranu a modlit se...

      Vymazat
    2. To nič nie je, dík.
      Vraj GP sedí 3km pod Vatikánom. Hah, to majú aj chodbičky ? môže byť. .
      Ja tam nemôžem, metlou nevyženiem, robím, na čo dosiahnem,. a vytváram, teda posielam message a dáta na Vševesmírny displej, BOHA, i prosím o pomoc, a trúfam si povedať, že tí kvantoví vedci predsa niečo vedia. Len my sa to máme naučiť uplatňovať, pre lepší svet. - Jo, a modlím sa aj za tie tmavšie duše, veď ony to najviac potrebujú !
      http://www.suenee.cz/kvantova-fyzika-budoucnost-zpusobuje-minulost/
      BE

      Vymazat
    3. jsou jedné krve - římský biskup František je to samé je Putin. "Jarmilku" dostal Putin od papeže, aby "zajistil" mírovou cestou nástup nwo v euroasii. také Putin buduje nwo po svojem. nevěřte mu. každý kdo do svého života nevpustí Boha, nás vede od Něho. jsou nám oznamované setkání Putina s Netanjahu a závěry nejsou zveřejněny. asi si jenom soudruž-sky potřásli rukama, tak...celá církev je "zazednářovaná". Mír si můžeme zajistit jenom v jednotě s Bohem. ohlédněte se zpátky a posuzujte již prošlé. 3.Řím je Moskva. Ekumena. A jezuité jsou všude. Ve všech povoláních.dobřejszte poznamenal,systém nás obklopuje, ale do svého nitra jej nevpusťte, tam je spása pro nás všechny, v našich nitrech, je tam i naše síla, síla každého jednotlivce.

      Vymazat
    4. Pokud to nevíte, kilometry pod povrchem jsou budovány výhradně satanské magatemply za vydatné pomoci "tovaryšů" (jejich jméno prý nesmíme vyslovovat podobně jako těch z dalších tajných temnářských spolků) po celém světě. Ani Praha nebo Bratislava nejsou výjimkou ! Možná také nevíte, že "krvavý měsíc" ze dne 28.9.2015, posloužil k noci z pátka na sobotu, kdy satanisté a zednáři prováděli velkou černou mši, kterou zasvěcovali Česko pekelným knížatům, a Prahu jako příští sídlo antikrista. Bůh již dříve skrze své posly některé ze satanozednářů varoval, že pokud to udělají,nezůstanou bez trestu. Podobné navštívení měl prý i p.Schwarzenberg a několik dalších vysoce postavených politiků. Ale oni, pokud jsou na to byť jen soukromě tázáni, to samozřejmě popírají.

      Vymazat
    5. Ano "tovaryši" jsou úplně všude. Proto dávejte dobrý pozor vůkol sebe, s kým se stýkáte, s kým a co mluvíte. Blacklisty podezřelých a nevhodných osob se plní i nadále.
      Doufejme, že nakonec nedopadneme jako jeden federální experiment v USA. Spočíval v tom, že v několika státech unie byly neznámo kým vylepovány červené a modré známky na poštovní schránky. Když se to začalo přetřásat, co to znamená, až mezi kongresmany, byly ty známky v tichosti zase kdo ví kým odstraněny. Až dodatečně se několika investigavcům podařilo odhalit, že modrými známkami byly označeny byty a domy, ve kterých přebývají lidé loajální k federálnímu režimu. Červeně byli označeni, ti co jsou podezřelí nebo jsou přímo proti federálnímu režimu USA, a získávali tím statut hrozby neboli teroristy. Pokud by byl vyhlášen vyjímečný stav, stanné právo, měli mít ozbrojené složky snadnou práci, koho přímo zabíjet na místě nebo zatýkat a deportovat do FEMAcampů (koncentráků), kterých je po USA již na 800 ! a každý pojme přibližně cca 50.000 lidí. To znamená až neuvěřitelných 40.milionů lidí !!!
      Něco jako FEMAcamp má existovat i někde v sever.Čechách. A na pohled to prý vypadá jako "ozbrojený" (ploty, žiletkové dráty, věže-špačky, řady vchodových turniketů ad.) logistický areál (viz např.jako amazony)...

      Vymazat
    6. Máte pravdu, ekumena, světová rada církví, apostatismus, asisi, letniční hnutí a mnoho dalších iniciativ naoko "křesťanských", pravé křesťany odvádí od Boha a znásilňují jejich víru. Tyto "křesťanské" zločiny je třeba odsoudit, vymýtit, postavit se rozhodně proti nim, a nedat jim žádné místo ve svém životě ani světském, ani duchovním !

      Vymazat
    7. František není to samé. Urážíte. V hlavních baštách pro ukotvování matrixu (Washington, Londýn, Vatikán) Moskva není.

      Vymazat
    8. Vysvětlete nám tento Váš výrok : František není to samé.
      Jak můžete toto tvrdit, když hlava katolické církve vyhlásí nové světové náboženství chrislám neboli spojení křesťanství a islámu ! Naprosto absurdní, satanské. Proto nemohu papeže Františka nadále považovat za náměstka Kristova !

      Vymazat
    9. 4.říše bude mít sídlo v Londýně dokonce s korunovanou hlavou. Řídit je však bude podzemí Vatikánu. Co se děje v podzemí v různých částech světa, to nikoho příliš nezajímá, ale kde mají slevu supermarkety, to se lidi můžou přetrhnout.

      Vymazat
    10. Nechali se domestikovat vládci světa jako jateční dobytek. A proto je s nimi taky tak zacházeno, když to na sobě dopustili jiným.

      Vymazat
  2. To je taková hrůza, že nemám slov. :(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máte Ježíše Krista jako svého Spasitele, nemáte se čeho bát ! Pátrejte, a dovíte se víc, jak pracovat minimálně na své záchraně a záchraně svých bližních.

      Vymazat
  3. Jestli chcete být v "obraze", sledujte Pjakina - ten pán ví, o čem hovoří...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A víc jak ti služební bambulové v západních vládách a významných tajných společnostech. Zdá se, že se Putin velmi přiblížil ke globálnímu prediktorovi, a ten skrze něj nyní "vysílá" signály do světa.

      Vymazat
  4. Jo pjakin ví o čem hovoří protože dostává pokyny jak vám vysvětlovat správný pohled na svět. Jinak to video dokážu s pár kámošema a jejich dětma natočit taky a bude ještě drastičtější. a nemusí ani nikam do války. stačí mi moje vesnice a okolí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až budete mít nůž ISILu na krku, nebo budete stát frontu v koncentráku FEMAcampu do spalovací pece, pak můžete machrovat, a hrát si na hrdinu. Takto se jen zbytečně ztrapňujete jako malý nezodpovědný kluk.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.