6. října 2015

Výroba obyčejného deště vyžaduje použití několika technologií manipulace počasí

Umělá výroba obyčejného deště 4. a 6. 10. 2015
Sepsal Orgonet
6. 10. 2015

Pro začátek připomínám, že je třeba mít stále na mysli, že veškeré počasí na této planetě je nepřetržitě uměle řízeno, a bez umělého ovlivnění nespadne nikde ani kapka deště, nezavane ani větérek, nevytvoří se obláček. Zcela vše je pod kontrolou geoinženýrů - klimateroristů. A to, jak uvidíte, i nepatrné meteorologické události, jako je dnešní zalévací deštíček...

Meteurologové a jejich slepá víra v klimateroristický scénář

V neděli (4. 10. 2015) k večeru došla z Německa až k nám mírná dešťová fronta. Zábavné bylo, že i když už v poledne bylo na radarových snímcích vidět frontu, jak vstupuje z Německa na naše území, meteurologové zřejmě nevěřili svým očím a zuby nehty se drželi původního scénáře, poskytnutého klimateroristy geoinženýry, a až do večera (v rozhlase) hlásili, že odpoledne a večer nebude pršet, to že bude až někdy v úterý nebo až někdy další týden.. Pak pršelo, moc ne, ale přece. - Jejich důvěra v klimateroristické scénáře je, jak je vidno, bezedná (:-))) .

Právě tak je jejich důvěra bezmezná, až hraničící s jasnovidností, při jejich oblíbených letních hláškách dle klimateroristického scénáře, že na Česko se "řítí" prudké bouřky, přičemž dle satelitních snímků stovky, až tisíce kilometrů na všechny strany od Česka není po žádné oblačnosti ani stopy... Avšak tato letní důvěra v klimateroristický scénář a nedůvěra ve vlastní zraky se meteurologům většinou vyplácí, neb ohlášené bouřkové mračno se nad Českem skutečně objeví, jsouc klimateroristy nafouknuto kdykoli "z čistého nebe".

Ale nedivím se, že meteurologisté takto důvěřují: klimateroristé také v neděli mohli chtít realizovat scénář, kdy se dešťová fronta zastaví přesně na našich hranicích a pak kamsi vyvane. Což se během léta a podzimu už mnohokrát stalo. Jak to sleduji, Německo mělo letos nárok na příděl dešťové vody mnohem častěji než Česko, a bylo mnoho umělých front, které se takto před Českem záhadně zastavily.

Důkazy manipulace počasí v neděli 4. 10. 2015


Ale ještě k nedělní situaci. Takto ukazuje radar přechod (samozřejmě uměle chemtrailsově vytvořené) fronty přes Německo, až do ČR. Povšimněte si haarpového kruhu o poloměru odhadem až 300 km vydávaného radarem Brdy.


Kolem tohoto radaru v určité chvíli uvidíte i menší soustředné kruhy, způsobené vydáváním pulsní frekvence za účelem místního rozdmýchání srážek. Následující snímek mi zaslal čtenář a je z 6. 6., ale v neděli 4. 6. tam ty kruhy byly přesně stejné, jak můžete vidět ještě níže na animaci.



Postup fronty 4. 10. 2015 - animace:
https://youtu.be/etZAD5_8SEc



Z dalších manipulací této meteorologické situace: na snímku níže je vidět modré čáry - chemicky vytvořené  vysoke cirry  = chemické stopy letadel (chemtrails) nad ČR, které sloužily zřejmě k vytvoření oblasti nízkého tlaku, přitahující frontu v žádoucím směru.

Na stejném snímku níže vidíte i další manipulaci, zjevnou dle zlaté barvy na vysoké červeně zobrazené frontové oblačností. Zlatá barva oblačnosti ve stupnici barev nočního snímku není vůbec uvedena, a zobrazuje zřejmě  neplánovanou emisivitu/vyšší teplotu, která vzniká umělým ohřevem ... Zlatá barva podle mě znamená zvýšené haarpové "ožehnutí" oblačnosti za účelem aktivizace srážek. Toto ohřívání je vidět, jak se domnívám, i pouhým okem ze země, a to v noci i ve dne - jeví se jako růžová oblačnost o různé sytosti barvy, zřejmě dle intenzity frekvencí. Takže, až uvidíte někde růžovo, už víte, že tam právě uměle ohřívají atmosféru...




Manipulace počasí v úterý 6. 10. 2015

Scénář je téměř stejný jako v neděli, fronta postupuje od jihozápadu k nám, takže jenom snímeček: Radar Brdy opět vysílá svůj 300kilometrový haarpový kruh a vydává menší pulsy do okolí (červené šipky). Haarpový prostor radaru Brdy se prolíná s haarpovým prostorem kruhu jiného radaru z Německa, viz žluté šipky, střed se mi nechce hledat. Prolínání haarpových kruhů je známkou silného mikrovlnného působení na atmosféru.



Nad oblačností nad ČR je mnoho leteckých aerosolových čar ke spouštění deště.


Chemtrailsový původ oblačnosti je zřejmý i pouhým okem:

I tato "fronta" byla "přihřáta" dodatečnou frekvencí, viz zlatá barva; následující "fronta", která je dosud nad Francií, byla "ožehnuta" ještě daleko více.


Následující rozmazaný, tečkovaný a pruhovaný snímek zobrazuje (nechtěně) obrovský celoevropský haarpový puls, který znamená silné radiační ovlivnění  a snahu o vytvoření velké meteorologické události. Jde o "ohřátí" atmosféry ve velké výšce nad Evropou, takže puls pokryje téměř celou Evropu. Může to být kvůli libovolnému cíli, uvidíme, zda co kde proběhne...



Když už si s tím dnešním celkem obyčejným počasím geoinženýři klimateroristé očividně dávají tolik práce, doufejme, že nám aspoň hezky zaprší ... ono je to bohužel možná už tak, že atmosféra je už tak geoinženýrstvím "zkarbovaná", že i pro malý deštík je třeba použít celý velký cirkus technologií ...

23 komentářů:

  1. Mozno opak je pravdou. Pozrime sa do minulosti ako Europa vyzerala. Vznikol by takyto ekosystem len tak. Huste lesy, rieky, co pretali tokmi cele pohoria. Vzduch nasyteny vlhkostou. Az doteraz. :)

    Oni nevyrabaju zrazky, oni im doslova brania. Moj nazor je taky, ze cela Planeta sa snazi chladit na pevnine. Zem je v prvom rade vodna planeta. Existuje urcity zlomovy bod, ktory ked sa prekroci, tak nastane skokova zmena. Preto tolko effortu aj doslova pre nic za nic (kvoli par kvapkam).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni zadržují vodu v atmosféře zřejmě jako chladící médium proti zvýšenému teplu a radiaci ze Slunce.

      Vymazat
  2. že je třeba mít stále na mysli, že veškeré počasí ....je jen zčásti řízeno !!!! probíhají velké změny na energetické úrovni , a to je hlavní příčina změn klimatu ,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, že hlavní slovo při tomhle řízení má planeta a její energie, ale "oni" si myslí, že klima budou mít pod kontrolou tím, že každý cm3 atmosféry nasytí kovy, které pak budou ovládat radiací. Do značné míry jim to zatím funguje, ale věčně nebude, což už se ukazuje ... pro stejné výsledky se bude muset sprejovat čím dál více, což už se děje, a jednou jim to přestane úplně fungovat, a planeta si to vyřeší sama.
      "Oni" jsou jako ten pejsek, co běžel pod vozem karavany a myslel si, že ji celou táhne, a když už nemohl, tak se posadil a divil se, že to celé jede i bez něj (:-)))

      Vymazat
  3. Orgo diky!To je presne !
    Myslim, ze letos bude mirna zima.Jinak by nam pomrzli sousede z vychodu .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas už je aklimatizujou tím, že na Balkáně dělají déšť a chladno (:-))

      Vymazat
    2. anonymní 16:51
      Musím to napsat ! Teď jste mě opravdu krásně rozesmál ! hezké ! 10 *

      dan.

      Vymazat
    3. To je ako desat stupnov ku zlatej

      Vymazat
  4. Něco takového už tu bylo http://orgo-net.blogspot.cz/2012/09/bez-umelych-uprav-by-ani-nezaprselo.html
    Další dny má pršet taky i více. Od západu se bude tlačit oblačnost a jakoby se zastaví nad Českem.

    OdpovědětVymazat
  5. Na radar.bourky.cz jsou teď pěkné bouřky v Německu s docela velkým počtem blesků na říjen. zcela normální samozřejmě. I v říjnu bývají bouřky.

    OdpovědětVymazat
  6. Dnešní bouřky na blízkém východě jsou samozřejmě čistě přírodní. Příroda úplně v pohodě tvoří kupovitou oblačnost, která se tvoří v řadách, které jsou na sebe rovnoběžné.

    http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT12/IMAGESDisplay/uF5qpR9S3wWEY
    http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT12/IMAGESDisplay/1fDTL1bc2HMOq

    PS: ironie

    ještě sem dám tyto fotky: Toto mě velice zaujalo a už sem to párkrát viděl. Myslím, že tyto bíle svítící mraky se tvoří za silného větru, která přináší oteplení a tvoří se jako linie tam, kde je nějaké pohoří. Tento typ mraků, které se tvoří jako linie, kde je pohoří samozřejmě je vidět denně, ale málokdy je vidět, že úplně jakoby "bíle svítí"

    viz tyto obrázky: (na druhém je vidět ta linie o pohoří Islandu. V tuto dobu tam foukal nejspíš silnej vítr od jihu)

    http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT2/IMAGESDisplay/K3C0QADM40uNo
    http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT2/IMAGESDisplay/CDSqwoGWf1o86

    A tady obrázek ve stejným čase, kdy nad Islandem je vysoká oblačnost a nesvítí tak jako na předchozích snímcích.

    http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT2/IMAGESDisplay/mkqBB2wMiX59o

    Sakra nějak mě tohle baví... :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Jestli se Orgo nebude zlobit, tak sem ještě hodím obrázek s dnešníma bouřkama nad Francií. Taky vypadaj docela zajímavě, když vezmete v úvahu, že jsou tvořený klima zbraněma. Už asi 4 příspěvek odemě :D nevím proč, ale baví mě prohlížet satelitní snímky fakt hodně...

    http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT6/IMAGESDisplay/I8SsAPSkpvoHD

    OdpovědětVymazat
  8. Hlavně jde o byznys s vodou a čezko zřejmě neplatí požadované výpalné NATO (North Atlantic Terrorist Organization), OSN a dalším korporátním teroristům. Již 3 rok v řadě je úbytek srážek 40 až 60%, povrchové vody jsou vyschlé, nebo extrémně znečištěné o spodních vodách se raději nemluví. Jediná řeka je zatím bez kolísání díky kaskádě (otázkou je jestli, je potřeba Prahu držet v matrixu, že vody je dost, nebo zaručit zisk elektrárnám na vltavě, nicméně do půl roku vše vypustí a co dál). Někde jsem čet, že další dvě dekády mají být pro střední a východní evropu extrémě suchá tak uvidíme jak budou ůspěšní.

    jandera

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.whatdoesitmean.com/index1918.htm
    Ahoj. Orgo co znamena varování před velmi velmi tuhou zimou na stránce ze které též čerpáš?
    Díky David

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám v plánu to přeložit. Jde o to, že v oblasti Grónska a na severovýchodě USA jsou "bubliny" mimořádného chladu, a vědci nevědí proč ... loni se to projevilo extrémní zimou a sněhem na severovýchodě USA i přes oceán ve Velké Británii. Zdroje Sorcha Faal se domnívají, že je to způsobeno oslabením atlantických proudů z důvodu sluneční činnosti, jak ukazují různé vědecké studie. Dane Wigington se domnívá, že jde o záměrnou geoinženýrskou činnost, která má zakrýt celkové oteplování planety. Viz loňské opakované "polární vortexy" v USA, které přinesly několikrát za sezónu sníh i daleko na jih, kde nikdy nebýval ... vzhledem k vysoké osídlenosti východního pobřeží USA mohou tak geoinženýři udržovat Američany v domnění, že svět se ochlazuje. i když na celém zbytku světa jsou teploty silně nadnormální. Já se přikláním k názoru Dane Wigingtona, a myslím, že scénář letošní zimy bude podobný.

      Vymazat
    2. Ale nikdo tu zatím neřeší, že to oteplování přichází k povrchu Země také z opačné strany - z vnitřku Země ! Clonit slunce můžeme, ale jak zabráníme zvětšování ohřívání země, půdy odspodu ? Proto se také objevil v Arktidě dosud nevídaný jev, a to, že ledovce tají ODSPODU, tedy něco je odspodu ohřívá !

      Vymazat
  10. Globální vysychání,hoši. Jde jim o uvadnutí planety. Voda bude nad zlato. Stačí kouknout na stromy. Zlobíme - máme neloyálního Zemana na Hradě. Voda je život,ale - nic nebude,heč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voda se ze země nemá kam ztrácet a je jí naprostý dostatek, jak ukazují satelitní snímky "vodní páry", např. http://climate.cod.edu/hanis/satellite/hemi/index.php?type=polar-wv-0-24 . Kolem zeměkoule tečou obrovské řeky vody v podobě páry, stejné množství jako teče po zemi. Ale dokud budou !oni" moci, budou nás udržovat ve lži o nedostatku, protože její pomocí nás mohou ovládat. Klimateroristé se bohužel naučili velmi dobře ovládat sekundární cyklus vody (koloběh vody) a klimatickými zbraněmi udržují umělý "nedostatek". Ale všeho dočasu.
      Vody je přitom dost: http://orgo-net.blogspot.cz/2015/07/zeme-ma-hojnost-pitne-vody.html
      Stejné je to s ropou: http://orgo-net.blogspot.cz/2015/07/na-zemi-je-dostatek-ropy.html

      Vymazat
    2. Takže zřejmě skutečně řídí umělý proces apokalypsy, ale pod svou taktovkou, a ne podle plánů shůry. Věřte, že jim to nezůstane bez trestu.

      Vymazat
  11. Často sleduji předpověd na windguru.com, kde měli předpovědi docela přesné. Ale tento týden a ten minulý byl fakt srandovní, nevyšel jediný den. Venku pršelo a jejich předpověd hlásila polojasno. Takový rozchod mezi modelovou předpovědí winguru a realitou jsem dobré čtyři roky nezažil. Takžejsem také pojal dojmu, že je něco jinak...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A bude čím dál tím více. Dopadne to tak, že se budou dít jevy a události, které klimateroristy a i jiné teroristy budou k smrti děsit, poněvadž zjistí, že jsou proti nim zcela bezmocní, a dopadajícím trestům, že se nevyhnou, neskryjí se před nimi.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.