16. října 2015

Záplavy v jižní Itálii 15. 10. 2015

Tři dny silných umělých bouří v oblasti Itálie a sníh v italských Alpách. Klimateroristické manévry?
Sepsal Orgonet 16. 10. 2015

Záplavy 15. 10. 2015


Včera (15. 10. 2015) ráno byla oblast Beneventa v Itálii postižena záplavami, při nichž zemřelo 5 lidí. Silné bouře s lijáky zasáhly i Chorvatsko (viz např. idnes.)

Je vidět, že přes oblast Beneventa procházely intenzívní srážky již v noci ze 14. na 15. 10 (tam, kde je napsáno nubifragi - průtrže mračen). (Zdroj.)


Animace srážek v noci:






Mé obvyklé satelitní snímky bouřkových koláčů z Eumetsatu v noci nefungují, toto jsou až ranní snímky oblačnosti z 15. 10. 2015. Je vidět, že geoinženýři noční extrémní meteorologickou situaci ještě posilovali novou oblačností.  Na snímku bouřkový koláč "šlehaný" nad mořem kolem 6.00, který se poté přesouval nad pevninu. Viditelné jsou šlehací vrcholy/komíny.



Zvětšeno: na povrchu největšího "bouřkového koláče" je zřetelné dvojí vlnění - paprskovitě od středu a soustředné kruhy.



Bouře 14. 10. 2015


I den předtím (14. 10. 2015) ráno byly našlehány silné bouře nad střední Itálií a Egejským mořem.



Bouře 16. 10. 2015


A rovněž dnes (16. 10. 2015) byly našlehány silné bouře, tentokrát jižně od Itálie a nad Egejským mořem. Pro srovnání: snímek v 5.00 - šlehání oblačnosti co nejvýše.


Jádro bouře ve zvětšení. Šlehací vrcholy, kolem chemtrailsová oblačnost.


6.00: Bouřkové koláče, řady šlehacích komínů.


Sníh v Alpách

Zajímavostí je, že ve stejných dnech napadlo v italských Alpách množství sněhu. Údajně se vytvořilo studené jádro nad Alpami, které bylo blokováno tlakovými výšemi na severu. (Zdroj.)
Zajisté součást klimateroristických manévrů...








9 komentářů:

  1. Takže,jak vlastně rozlišit akci od ZDROJE a klimoušu? http://www.uloz.to/xaEzTSu/svobodne-sireni-kopie-mp3 https://www.youtube.com/watch?v=qRutODuCvVw

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ničemu nerozumíte...to myslím většinu z vás tady

      Vymazat
    2. A ty zdá se rozumíš všemu :-(

      Vymazat
    3. A ty zdá se rozumíš všemu hlavně anonymně :-(

      Vymazat
    4. A proč to sem vlastně píšeš?

      Vymazat
  2. Amerika ocekava silne zemetreseni...

    OdpovědětVymazat
  3. http://tn.nova.cz/clanek/zahadny-ukaz-vydesil-tisice-lidi-je-to-brana-do-jineho-sveta-video.html?utm_source=bleskcz&utm_medium=article_box&utm_campaign=detail

    OdpovědětVymazat
  4. víte pokud klimouši takto jednají mají svého astrologa, protože se tyto věci objevují vždy po astro konstelací, ted nám vláda vodního znamení přestoupila a do prosince vládne vodní znamení déšť příjde i k nám a silný.přes léto vládli ohnivé planety, ted se to změnilo.
    astroložka

    OdpovědětVymazat
  5. Klimateroristické manévry jsou vlastně udržující manévry matrixu. Zde je odkaz na zajímavý článek o kultovním filmu Matrix, který nás upozornil již před 16-ti lety, jak si s námi samozvaní tvůrci a vodiči matrixu ve svůj prospěch zahrávají. http://odrazy-tajemna.wz.cz/MATRIX-2015.html ... Morpheus: „Matrix je systém, Neo. A ten systém je náš nepřítel. Když jsi uvnitř a rozhlédneš se, co vidíš? Obchodníky, učitele, právníky, dělníky. Tyhle lidi a jejich mozky chceme zachránit, ale do té doby jsou všichni součástí systému a to z nich dělá naše nepřátele. Hlavně si uvědom, že většina není na odpojení připravena. Mnozí z nich jsou tak naprosto na systému závislí, že budou ochotni ho bránit.“

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.