24. listopadu 2015

Migranti, co si nestihli vymazat povstalecké fotky na Facebooku

Díky čtenářům za odkaz!


Uvedení tohoto dokumentu není z mé strany míněno jako odsudek těchto "uprchlíků". Oni dělají jen to, k čemu jsou manipulováni těmi, co vládnou světu.

Chápu toto jako další příspěvek k odhalení vlád, ozbrojených složek a výzvědných služeb Evropy, které nám v současné době předvádějí monumentální divadlo se stanným právem a  "raziemi" (ve Francii, v Belgii), aby se veřejnost domnívala, že jim záleží na "pochytání teroristů". 

Vůbec jim na tom nezáleží, naopak. Francouzský stát věděl dávno předem o všech "teroristech", kteří údajně "útočili" v Paříži, ale záměrně jim v tom nezabránil, naopak s nimi spolupracoval či využil jejich služeb... a nechává je dál volně proudit do Evropy, protože to vyhovuje jeho záměrům.

Když může všímavý blogger prohledáním facebooku najít tolik osob s "povstaleckou" minulostí, jak by o nich mohly nevědět rozvědky všech zemí, potažmo policie a vlády...  

Viz zde článek änglicky Naprostý debakl francouzských výzvědných služeb, které věděly předem o všech "teroristech" zúčastněných v pařížských útocích, ale vždycky jim do toho přišla nějaká smůla, že se jim "nepodařilo je zadržet...
http://www.prisonplanet.com/it-was-a-complete-failure-france-admits-intelligence-disaster.html

Smůla je provázela i v Bataclanu: chudáci francouzští policisté prý "zakopli", takže nemohli zadržet sebevražedného atentátníka, který, když je viděl zakopnout, se sám odpálil (asi smíchy?) (prý s odpálením asi nepočítal) (byl tedy na dálku odpálen?). - Dokonce se o tom píše i česky: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/387005-vrazi-z-bataclanu-pocitali-s-tim-ze-uniknou.html (:-))))) , francouzsky zde

Mazaná taktika francouzské policie: zakopnout, aby se terorista umlátil smíchy (:-))))

=orgonet=



Nové tváře evropské rodiny
Zdroj: http://ntv.livejournal.com/414928.html
NTV 28. 9. 2015
Překlad Orgonet.


Pokud jsi uprchlík a chystáš se na gáblík do Evropy, nezapomeň si vyčistit facebook od nesprávných fotografií.


Sebral jsem pro vás, drazí čtenáři, celu sérii obrázků nových členů evropské rodiny. Tito lidé prchají před hrůzami války, střílení a destrukce. V nepředstavitelných podmínkách překonávají Středozemní moře, různé hranice, a blíží se ke svému novému domovu. Ale ne všichni stíhají smazat nevhodné obrázky z jejich předchozího života.



Povstalec-džihádista, a stačí si obléct obyčejný svetr, a už je to normální obyvatel jižní Evropy, vůbec se to nepozná.




Ze starého "oděvu" mu zůstal jen prsten a bradka.




Obyčejný kluk ze čtvrti, nic zvláštního. Umí střílet, a co na tom?




Milovník selfie. A hlavně - už si nalakoval vlasy. Ha ha, tak tak odložil samopal, a už je napomádovaný.




Na oděvu musí být rudý prvek, to je jedno, jestli zabíjíš lidi nebo žádáš o azyl.



To má být poselství z Ukrajiny? Proč tam visí dvě ukrajinské vlajky?



Hned je vidět romantika. Zabíjel lidi s nejvyššími myšlenkami. Takoví jsou v Evropě potřební.




Oholil se, ale moc to nepomohlo.




V naší době děti už ani nevědí, že se nemají fotit s neznámými džihádisty.




Thank you, Evropo. Hahaha...





V pozadí guntrack - typická syrská opoziční zbraň. Na druhé fotce v pozadí Evropa - typické pro místa migrace syrské opozice.




Dva přátelé, soudruzí, pořád spolu. I při zabíjení lidí, i při žádáni o azyl.




Nakonec neuvěřitelně tolerantní selfie s policií. Kdyby ten policista věděl, s kým se fotí.



Evropo, vítej hosty.

48 komentářů:

  1. A za jakou že to partu tihle pánové a chlapci bojovali? Jak se pozná džihádista? Kdo z nich je dobrý a kdo špatný? Náleží nám vůbec hodnotit tyto lidi a předpokládat že přišli do Evropy pokračovat v boji? Kdybych bojoval v naší zemi a měl možnost zmizet z bojů a uprchnout jinam, co pak bych to neudělal? Která strana Syrského konfliktu je vlastně ta správná? Vím že nic nevím...a jinak tomu nebude u nás všech, kdo hltáme zprávy jen ze sítě. (televizní žrouty nepočítám, ty jsou ztraceni uplně)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím!!!

      Vymazat
    2. Naprosto souhlasím. Mě tihle lidé také nepřipadají jako džihádisté. Od prvního pohledu mám pocit, že šli spíš bojovat a chránit své rodiny / domov / příbuzné před tou zrůdnou "organizací" jako je islámský stát a podobné odnože. Pevně v tom doufám.....

      Vymazat
    3. Ti s zlutou plackou/vlajkou jsou z oficialni syrske (asadovy) armady

      Vymazat
    4. Na tyto otázky vám zodpoví jedno krásné přirovnání, které jsem nedávno slyšel. Kduž máte mísu plnou cukrátek a víte, že jsou tři otrávené, budete je jíst?

      Vymazat
    5. Takže když máš zemi kde žije 22 milionů lidí, a víš, že 100 000 z nich jsou džihádisté, tak je odsoudíš všechny? To je jako kdyby v Brně někdo někoho zastřelil, a ty tvrdil, že všichni z Brna jsou vrazi.

      Vymazat
    6. Kdyby bojovali Proti džihádu, tak jsou tam a bojují. Kdyby bojovali ZA džihád, Tak jsou v Evropě a čekají na rozkaz.
      Asi si myslím.

      Vymazat
  2. Neuvěřitelný debakl Evropy, neschopnosti politiků. Oni - imigranti si z nás dělají "..del". Co k tomu dodat? Bůh nás chraň....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neschopnost politiků? Myslím, že jsou právě schopni všeho a moc dobře vědí co dělají.

      Vymazat
  3. Ale k této sadě fotografii patří i neskutečně brutalni kdy se tito "mirumilovní" uprchlíci fotí mezi znetvořenými těly a s odělenými hlavami žen v rukou.!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je prastarý záměr temnářů - uvádět lidi do nižších a nižších vibrací, jen aby pro temnáře přestali být nebezpeční.

      Vymazat
    2. Vždyť o bojovnících v řadách teroristů či ve vládních opozicích řekla americká generalita toto : přijímejte je a posílejte je bojovat, nechte je pak pozabíjet, ale ne moc a ne všechny, protože je ještě budeme potřebovat. Takový je smysl existence všech tzv.teroristů vč. IS.

      Vymazat
  4. Tak, tento článek o dvojí tváři uprchlíků mě vůbec nepřekvapuje, mě to přišlo mailem už před měsícem a jejich tam několik, zbytečné dál komentovat, normální člověk to zjistil už dávno...
    Cítím velkou bezmocnost, bojím se o budoucnost nejen svých vnoučat...

    OdpovědětVymazat
  5. Né každý žoldák se chce za svého pána obětovat a bez jakékoli podpory umřít na bojišti. Když chce někdo jít s migrační vlnou, pochybuji, že nemá výcvik a peníze. I na to aby si vzal sebou krytí. Nějakou ženu, děti souseda ....To že nesmazali fotky může být záměr. Terorista by je smazal a pro ně, jak si myslí, to může být doporučení do jiné armády, ať už soukromé nebo státní. A nebo už válčit nechtějí, ale jejich ego válečníka se nezapře. Nostalgie. Po druhé světové válce se vrátilo mnoho lidí, kteří zabíjeli a téměř nic se nestalo. Abych tak řekl, nejde o běžence, kteří umí s flintou, ale o běžence jako celek. Je to především etnická válka. A pokud budeme mít doma psa a kocoura místo deseti dětí, tak jí prohrajeme. V Evropě už to bylo. Bývalá Jugoslávie. V některých částech země bylo najednou víc muslimů než původních Srbů. Nastaly problémy. Srbové se je rozhodli řešit. Mezinárodní společenství včetně České republiky se postavilo na stranu chudáků muslimů. Komu asi strýček Sam asi pomůže, až nás přečíslí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě to přečíslení nesmíme dopustit...

      Vymazat
  6. ako naberaju ISIS novych clenov ... tak bud pojdes bojovat alebo ta zastrelime .... tak ja sa potom ani necudujem .... nie vsetci samozrejme ale uricte je tam kopa ludi ktora tam byt proste musi inak ich zastrelia ......... a ked taky clovek ujde da sa mu nieco vycitat? no neviem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím,že ano.Ale ono je jednodušší vyplnit papír a dostávat dávky.Kdyby všichnico takto odešli(utekli),jak píšete před válkou šli pomoc proti těm ,před kterými utíkali,možná by byl už konec a nemusel by utíkat nikdo ! Ale holt v Evropě je jaksi ,,lepší bitevní pole ,,

      Vymazat
    2. SOUHLASÍM S VÁMI. PRÁVO NA RESTART A TAK, ALE I DÍKY MINULOSTI, PRO NASTOLENÍ VZÁJEMNÉ DŮVĚRY, BY MĚL BÝT JEJICH POHYB A AKTIVITY POD KONTROLOU. COŽ ONI ODMÍTAJÍ A JISTĚ VĚDÍ PROČ. ŠKODA ŽE NAŠE STÁTNÍ ELITY ZAČÍNAJÍ PODLÉHAT TLAKU Z BRUSELU.

      Vymazat
  7. Orgo dobry !Coz to poslat Igorovi Chaunovi , treba tyto hochy vital s kamerou na hranicich na Balkane a podaval jim rozklepanou rukou namazany rohlik a zamackaval slzu v oku.
    Ostatne SLUNICKARI si to zase oduvodni se svym mirovym planem a jak je treba vsechny dostat do Evropy, protoze to je inteligence nejvyssiho kalibru!

    OdpovědětVymazat
  8. Už to viděl náš soudruh Sluníčko Sobotka? Nejsou ty jeho řeči vlastizradou? Doufám, že se všichni u voleb probereme a "aparátčíkům" to spočítáme!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaký to paradox - současný sluníčkář Sobotka versus slovenská protiturecká pevnost Sobotka. Byla pevností, kterou turci v 17.stol.dobyli a postavili si tam mešitu a minaret, které byly v té době nejsevernější islámskou chrámovou stavbou v Evropě. Archeologický výzkum to nedávno také potvrdil.

      Vymazat
    2. Tak tomu říkám paralela..... :)

      Vymazat
  9. Proč se koná každodenní meditace za mír v Evropě, aby se zde zlo nerozlézalo a aby se podařilo udržet klid.
    Collective meditation and prayer have effects in the real world In: http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/11/the-great-work-healing-world-with.html

    OdpovědětVymazat
  10. Paul Craig Roberts: http://www.zvedavec.org/komentare/2015/11/6674-dalsi-parizske-zahady.htm

    OdpovědětVymazat
  11. NWOO.ORG už jede, má tam dnes zajímavé články o věcech naplňujících definici absurdity. Např.:
    http://www.nwoo.org/2015/11/24/vdecna-al-kaiida-v-novem-videu-us-dekuje-za-dodavky-protitankovych-strel/

    OdpovědětVymazat
  12. volové, pořád něco máte!... já se hlásím jako cvičný terč pro tahle vykuky i celou rodinou... lepší než čekat, než nás ti zkurvysyni v parlamentu a vládě jeko terče postaví zákonem...

    OdpovědětVymazat
  13. pro anonymního komentátora pod článkem "Za vším hledej..."z 18.listopadu ve 20:08
    ..jsem vložila komentář.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  14. ale jinak je to dobrý, fotky, jejich cíle, poslání, a vlastenectví, které nám, čechům chybí!

    OdpovědětVymazat
  15. http://svobodnenoviny.eu/otevreny-dopis-ceske-televizi-prednostni-udelovani-viz-teroristum/

    OdpovědětVymazat
  16. Někdy mně připadá, jako by ty černooké bojovníky posílali za své , jistě užitečné služby :- (( , za odměnu na rekreaci do Evropy. Najíst dostanou, pobyt na čerstvém vzduchu zajištěný, ubytování, kapesné i trvalé výsluhové penze válečného veterána ! Navíc se zárukou, že rodina se může připojit též. No, není to úžasné ? Pro nás daňové poplatníky se něco takového , ač s menším komfortem, činilo též. Ale je to už dávno. Myslím, že se to jmenovalo ROH. Co více dodat..

    dan.

    OdpovědětVymazat
  17. Odsudek, ne , souhlas a taky by nebylo vhodné přenášet odsudek i na ty manipulátori, i ty jsou zmanipulování penězma, nebo ideologií , A ty co manipuluji je, takt, s těma manipuluje zase prostředí a vlastní nedokonalost. Tu má přeci každý?Prostě nikdo za nic nemůže. Že, ano?)))Nikdo není zodpovědní ani, zpětně za svoje činy, ani ten co ho navedl, ani ten co navedl toho, kdo navádí...
    Odsudek)))) Za sebe můžu říct, že nasilí odsuzuji na rozdíl od Vás. A slovo manipulace, co máte na jejich omluvu, tak to jsem již rozebrala výše na začátku příspěvku.

    OdpovědětVymazat
  18. Jsou to bojovníci už od útlého věku,od 5 let si hrají se zbraněmi,jako se vyhazují do vzduchu,to násilí už jim vtloukají asi od peřinky,atentátníkovi v Paříži stačilo půl roku na to,aby mu totálně vymyli mozek.Ve jménu Alláha a Koránu z nich dělají vraždící loutky,naše kultura je jim totálně ukradená.Jsme pro ně jen nevěřící psi.Myslí si to i když se usmívají do kamery.Naši budoucnost vidí takto:1.buď přestoupíme na islám 2.budeme jim platit vysokou daň.3.zabijou ty,který nebudou potřebovat.Ale peníze Evropanů si berou v klidu,protože prý to nejsou naše peníze,ale Alláha.

    OdpovědětVymazat
  19. Je tu někdo kdo mi dokáže objasnit kdo je Sluníčkář? Ještě před rokem to byli v podstatě ti co čtou orgonet, protože se zajímají o esoteriku a alternativní svět informací o našem světě. Měl jsem za to že sluničkáři jsou ti co meditují za mír. Nakonec se dozvídám že za sluníčkáře jsou považováni havlisti, pravdoláskaři, plus ti co mají v hrudi srdce které bije pro všechny bytosti... Co takový Eduard Tomáš? Ten by byl asi taky Sluníčkář? Já jsem fakt zmaten... Na jednu stranu tu lidé hltají alternativu, která jasně dokazuje že vše je divadlo a že nejde nenávidět ty kteří sem táhnou, na druhou stranu tu projevujete souhlas nenávistnými kteří by migranty házeli do moře....Jsem fakt zmaten.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včelo tu to máš dopodrobna. Snad již nebudeš zmaten....
      "Sluníčkář je člověk, který bude tvrdit, že všichni, kdo do Evropy přicházejí v rámci současné migrační krize jsou jen a výhradně Syřané a nikdy neuzná fakt že přicházejí také Afghánci, Iráčané, Eritrejci, Libyjci, ale ve značné míře třeba i obyvatelé Kosova - kde žádný konflikt neprobíhá už nějakých 13 let.
      Sluníčkář vám bude tvrdit, že všichni migranti jsou zubožené ženy a děti, které potřebují naši pomoc a nikdy nepřizná fakt, že 80% příchozích tvoří zdraví mladí muži, kteří by na místo utíkání měli se zbraní v ruce hájit svou vlast (!!), a jen pouhých 20% jsou zmiňované ženy a děti.
      Sluníčkář nikdy nepřizná, že pokud prchají v 80% zdraví mladí muži, kteří své manželky, děti a rodiny nechávají nadále v místě konfliktu, tak že tu něco poněkud nehraje...
      Sluníčkář vám bude tvrdit, že zubožený uprchlík je i ten, kdo přijde do Evropy pomocí GPS navigace v nejnovějším iPhonu nebo kdo měl 2 tisíce dolarů na zaplacení pašerákovi.
      Sluníčkář vám bude tvrdit, že neexistuje rozdíl mezi ekonomickým migrantem a uprchlíkem, protože právo na výdobytky západní společnosti mají oba bez rozdílu a nikdy neuzná fakt, že společnost, která není schopná se postarat ani o své vlastní obyvatele se těžko může být schopná starat o miliony nově příchozích.
      Sluníčkář vám bude tvrdit, že chránit vlastní hranice a to i za použití síly nebo žiletkového plotu je barbarství a nikdy neuzná fakt, že ochrana hranic a obyvatel uvnitř prostě patří k základním funkcím každého státu.
      Sluníčkář vám bude tvrdit, že je nehumánní potápět pašerácké lodě, které odplouvají od evropských břehů, protože mu nikdy nedojde, že vy chcete potápět lodě, které jsou prázdné a nikoli ty jež jsou plné uprchlíků.
      Sluníčkář vám bude tvrdit, že je správné do Evropy přijímat neomezený počet uprchlíků, protože mu nikdy nedojde, že tímto postojem vlastně jen pomáhá udržovat pašerácký byznys v chodu a ohrožovat životy dalších lidí, kteří se mu svěří do rukou.
      Sluníčkář vám bude tvrdit, že máte vůči migrantům morální povinnost, protože na rozdíl od nich žijete v míru a relativním blahobytu a nikdy nepřizná fakt, že zdaleka největší morální povinnost má on sám - protože před lety tleskal Arabskému jaru, svržení Kaddáfího nebo pokusu o svržení Assada.
      Sluníčkář je člověk, který nevidí žádnou spojitost mezi islámským terorismem a islámem.
      Sluníčkář je člověk, který nikdy nepřizná, že muslimské menšiny v Evropě se nechtějí integrovat, ale chtějí mít svůj vlastní systém a vlastní pravidla hry a bude obviňovat většinovou společnost z rasismu, pokud jim to nebude chtít umožnit.
      Sluníčkář je člověk, který tak bojuje proti nenávisti vůči cizím skupinám, že mu vůbec nevadí podporovat nenávist vůči skupině vlastní. Vlastním národem hluboce pohrdá, což považuje za znak svého intelektuálního velikášství.
      Sluníčkář nikdy neuzná, že multikulturalismus selhal, ani kdyby mu v Marseille prosvištěl Molotovův koktejl těsně kolem hlavy.
      Sluníčkář je člověk, který nevidí svět takový, jaký je, nýbrž takový, jaký by si ho přál mít. A ty, kdo jsou na rozdíl od něj schopní realitu vnímat, nálepkuje za xenofoby, rasisty a osočuje je z nenávisti...."
      převzato z Facebooku autorky Karoliny Stonjekové
      Včelo, stačí? Doufám, že tvé zmatení pominulo!....

      Vymazat
    2. "Sluníčkář" je naivní člověk. Někdo by řekl...hloupý? Já bych řekl - snadno manipulovatelný. To máte jako s duhou...taky si jí vzali homosex. jako záštitu, ač symbolizovala původně něco jiného :-)

      Vymazat
    3. S popisem Sluníčkáře nemohu souhlasit, jelikož ozančuje člověka, který hlavně cítí soucit s jinou lidskou bytostí, za naivku a manipulovatelnou ovci. To je hlupost. Je to jen a pouze slovo, jen a pouze popis domnělých vlastností někoho, koho by Nenávistné ZemanoKonvičky věšely a pálily jako vlastizrádce. Vždyt je to směšný. Radši budu hipízáckej sluníčkář co pomůže komukoli bez rozdílu, než nenávistnej konvičkář, co nechá "uprchlický" dítě umrznout místo aby mu poskytl bezpečí. Vytratila se lidskskost a bez lidskosti vědomí si jednoty se vším a s každým se dál nedostaneme ani jako společnost ani jako jednotlivci. Chránit si tu naši zem zuby nehty je taky už trošku zbytečné....pro koho jí tu chceme chránit? Pro děti které si neváží ani vlastních rodičů? Které neznají výchovu respektu k starším? Chceme chránit národ, který chce být američtější než američani? Já vám nevim...at přijde co přijde, stejně to nějak přežijeme, tak jako jsme se prokousali minulostí pod nadvládou kdekoho. Jak jsem psal...jsem zmaten. Na jednu stranu vím že příval imigrantů je plánovaný a už od roku 2011 se dělo všechno pro to aby dnes vše bylo jak je, ale na druhou stranu, mi nejde přes srdce považovat člověka za zbran. Je to fakt šílený divadlo, které naši pozornost odtrhává od podstatných věcí, od nás samých.

      Vymazat
    4. Máte pravdu pane Bee, Vaše: "ale na druhou stranu, mi nejde přes srdce považovat člověka za zbran." ► Jenže vše se stává zbraní, záleží za jaký konec chytnete. Nůž je ke krájení chleba, ale může a se lehce stát zbraní. Uvědomte si, že manipulováním se vše může stát zbraní i člověk, i pes i vlastní myšlenka. To je o té "manipulovatelnosti" obecně, tj, naivnosti srdce při zatemněním mozku. Nu a sluníčkáři svojí naivitou srdíčkovskou s páskou na očích tak činí. Stávají se mnohdy až agresivními vůči selskému rozumu v otázce bytí. Měli by probuzeným srdcem probudit i své Vědomí. A jak jste se zmiňoval o jejich "duchovnosti" to s tím souvisí, mnoho duchovních bytostí je zaslepeno světlem Lucifera, nikoliv Boha, čili páchají dobro a nevědí že tak činí. Proto je nevulgarizujeme, ale nazýváme hezky, naivně hezky- Sluníčkáři, :-)

      Vymazat
    5. Pekne si to povedal Jay Bee. Len ku deťom, čo si nevážia vlastných rodičov podotknem, že ak si rodič pripravil, taký osud má.

      Vymazat
    6. Milej zlatej, jenže těch dětí, které cituji: "nenávistnej konvičkář, co nechá uprchlický dítě umrznout" napočítáme v 1000 hlavém davu na prstech jedné ruky!!! Lidskost se v našem národu nevytratila. Myslím si, že si dovedeme pomáhat. Charita, různé sbírky na NAŠE nemocné děti, kterým pojišťovna není schopna uhradit léčbu, sbírky při povodních, kalamitách Kapky naděje, atd..... Podívejme se na náš nový vzor, do USA. Po hurikánu Katrina "obyvatelé" New Orleansu, spustili málem občanskou válku! Rabování, znásilňování..... Jsme pro ně jen špína, otroci, které budou chtít využít, zneužít a pak odhodit jako nepotřebnou věc. Pes má pro ně větší cenu než "nevěřící". Proč by takový "soucitný, uvědomující si lidskost a jednotu se vším" měl "kulturně" obohacovat naši zem?? Naši zemi stojí za to hájit před takovou "kulturou" už jen pro čest a památku našich dědů a praotců!!

      Vymazat
  20. Výsledky vymývání mozků:
    http://www.hlavnespravy.sk/rakusku-tinedzerku-ktora-s-kamaratkou-usla-za-muzmi-z-isis-nasli-dobitu-na-smrt/713084
    http://www.hlavnespravy.sk/zostrelenie-ruskej-stihacky-v-turecku-katapultovanych-pilotov-popravili-strielali-do-nich-syrski-rebeli/712531

    OdpovědětVymazat
  21. Ženy a děti si zaslouží pomoc, chlapy bych poslal zpatky vyřešit si doma problémy..kduž se umí tak pěkně postavit za zbraň a pózovat..

    OdpovědětVymazat
  22. lidi ja se zacinam bat normalne....sice chapu, ze novinky.cz neni zadny zdroj ale tento clanek mi trochu nahani hruzu.. http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/387439-islamsky-stat-zaradil-cesko-mezi-uhlavni-nepratele-v-koalici-dablu.html

    OdpovědětVymazat
  23. Nebojme se, to proto temnáři a jimi zmanipulované církve tak rády vyhrožují lidem peklem/věčným zatracením, aby v nich rozdmychávali strach - dobře vědí, že strach lidem snižuje přirozenou světelnost a uvádí je do nižších a nižších vibrací. O oslabení člověka - o to temnářům jde. Přitom žádné peklo a večné zatracení není. Dokonce není věčné zatracení ani pro temnáře - jen budou vzati do očistných zařízení a po důkladné očistě půjdou znovu evolucí od začátku.
    Citát z Davida Wilcocka: Pravda je ještě více zvláštní a více nezvyklá než řada představivostí či smyšlenek.
    Citát z P. K. Deunova: Vlně přicházející z hlubokého vesmíru, bude vystaven každý. Vlna každého očistí a připraví na přijetí nové éry (moderním slangem člověka upgraduje). Člověk se tak dostane na vyšší stupeň vědomí, který je nezbytný na vstup do nového života. Tato obrovská vlna energie světla, tento puls přicházející z vesmíru zaplaví celou zemi. Všichni, kdo ji budou oponovat, budou přeneseni jinam.
    K tomu lze dodat slova Aoliana, na orgu uvedená již před několika lety: Temnáři budou s láskou podrobeni kompletní zpětné metamorfóze.

    OdpovědětVymazat
  24. No protoze jejich kultura a nabozenstvi je tak vychovala.Blizsi kosile nez kabat.Natahnou ruku a dostanou co chteji.To uz mame vyzkouseno s jinou kulturou u nas.Za ty roky se nic nezmenilo, stale jen vyuzivaji socialni system.Uprchlici uz verejne sdeluji do medii, jak si do Evropy privedou manzelku,5deti, matku, stryce, tetu, sestrenice..jsem zvedavy kdo je vsechny bude zivit!Kdo? My vsichni ostatni!!

    OdpovědětVymazat
  25. Každý z nich má nějakou zbraň a označení klanu nebo skupiny. Jsou i jiné detaily, které napoví - oblek, fousy, auta atd.
    Spousta těch, kteří vraždí jako voják i jako terorista se narodili a vyrůstali v Evropě vedle nás. Chodili s námi do škol, jezdili vedle nás, s mnohými pracovali komunikovali a to vše s vědomím, že nás jednou zabijí nebo podříznou. Těmto lidem chcete dát prostor, aby vyrůstali s našimi dětmi ? Pokud ano tak si je vezměte za ruku a jděte s nimi tam odkud přišli a přeji vám krásný a dlouhý život. Amerika Vás nechce a já Vás nechci vidět ani v televizi natož v naší zemi. Jarda

    OdpovědětVymazat
  26. Jen malá poznámka ..... Tak jsme politovali a příslušně zkomentovali na mainsrtreamech násilí v PAŘÍŽI - počet obětí cca 130 osob (včetně náísledných úmrtí ? ? asi ..)- sleduji v porovnání reakce medií a veřejnosti na likvidaci ruského letadla na arabském poloostrově - téměř dvojnásobek mrtvých . ...
    vrah stejný - čas přibližně stejný - jenom se mi ty ohlasy nějak nesrovnávají - chce někdo lepší příklad manipulace veřejností ? ! ? ( asi není člověk jako člověk)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.