9. listopadu 2015

Keshe technologie pro domácí použití: návod na Keshe Magrav power

Je čas zveřejnit zase něco kreativního:

Nazdar Orgonet, diky za vnaseni poznani ceskemu lidu ale jdeme dal.

Musim Te informovat, protoze prave probiha neco co pokud to bude fungovat zmeni cely svet.
Najdi si Keshe Fondation, plany na "Freie Energie". Viz link.

Zlatý věk prichazi, prosim dej to dal na vsechny spriznene duse.

Cau
S.B


Orgonet:

Velké díky za upozornění! Jde o nově zveřejněné návody na technologie Magrav pro "domácí použití". 

(Taky jsem vnímal, že se tam něco děje, když před pár dní náhodou mě zaujalo na youtube video dosvědčující účinnost "pera proti bolesti", které si vyrobil jeden Francouz podle návodu z webu pana Keshe ... (videonávod anglicky zde.  ) 

Cesta prosazení technologie Magrav má zřejmě vést nikoli přes vedení států, ale přes technicky zdatné jedince a kutily... 

A zrovna přišel od čtenáře i konkrétní příspěvek - návod přeložený do češtiny, velký dík a ať se daří!

=Orgonet=



Zdravím,
posílám informace o článku v kterém je uvedeno vše potřebné ke snížení spotřeby jak domácnosti tak auta. Nechám na zvážení zda a jak s touto informací naložíte.



Návod na Keshe Magrav Power – CZ

Zdroj: http://energieupramene.blogspot.cz/2015/11/navod-na-keshe-magrav-power-cz.html?m=1
pátek 6. listopadu 2015



MAGRAV POWER (MP), není elektronické nebo elektrické zařízení, které funguje pouze s elektronem jako zdrojem energie. Jedná se o zařízení, které používá plazmovou energii z celku atomu. Představte si strom vysazený ve vaší zahradě. Máte rostoucí subjekt i s tímto přístrojem. Vždy mějte prosím dobré úmysly, když zapojíte MAGRAV.

Tento přístroj se dá použít jako korektor zařízení odběru (účiníku) a u automobilů jako
harmonický filtr obvodu.

Uveřejňujeme zde na stránkách pro širokou veřejnost návod Kesheho zařízení pro obvody el. energie za vydatné pomoci našeho čtenáře „Df“, jenž pro vás přeložil uvolněné zařízení od Kesheho.
Tím mu moc děkuji za vynaloženou námahu i za naše čtenáře.



Pokud budete zařízení stavět a laborovat, mějte na vědomí, že toto není hračka, je to el. zařízení, u kterého musíte dodržovat bezpečnost a vše děláte na vlastní zodpovědnost.

https://youtu.be/6ouIV5FE9w4




Celý postup bude průběžně aktualizován, tak ti, kdo chtějí a mají zájem, budou muset časem zde nahlédnout.

Zde máte odkaz na stažení  plánů v češtině:
http://uloz.to/xs3SX5u4/cesky-navod-druha-cast-zip

Rovněž doporučuji pro úsporu a snížení exhalací u aut také novou technologii, příbuznou s Keshem ode mne jako "Volné technologie" zde uveřejněné již r. 2012 a mnoho jiných, jako výroba koloidního stříbra atd - vše v oddílu " technika a i příroda".
http://energieupramene.blogspot.cz/2012/05/uf5-ii-snizeni-spotreby-automobilu.html




16 komentářů:

  1. Zajímavé, přes g.chrom mě ty 2 české návody nešly stáhnout, ale přes mozilu v pohodě.

    OdpovědětVymazat
  2. No je to jako vždy. V každém případě je to inspirace, jen data chybí. Je to úžasné, ale postavit to podle návodu nejde. Cívky dobrý, ale končím na kondenzátorech. O plazmovém kondenzátoru jsme se neučili ani na ČVUT fakultě elektro. A i kdyby není uvedena kapacita těch klasických zástupných. Dává to 2,5 KW výkonu, ale kolik to bere příkonu ze sítě tam také není popsáno. Pokud je příkon 2,5KW a více tak je to k ničemu. V konspiraci hranice nejsou, ale v technice je to trochu jiné. Každý kutil by to chtěl postavit a mít, už jen proto, aby naštval souseda, ale jak na to? Podle tohoto návodu to nepůjde. No škoda. Počkáme, až to bude někdo prodávat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty tzv plazmové kondenzátory, to je taky podvod. Na jedné z prezentací k článku je patrné jejich provedení. Jedna elektroda je tvořena cívkou vyhotovenou shodným způsobem s ostatními cívkami a druhou elektrodu tvoří drát koaxiálně umístěný v té cívečce. Jako elektrolyt je použit jakýsi nehořlavý papír. Celé je to zasunuté do trubičky z izolantu. Toť vše. Zkrátka je to zase jedna veliká blbost! Ale kolik zoufalců se na to zase nachytá?!

      Vymazat
  3. Zdravím. Všem přeji jen to nejlepší a ať se zadaří. Spousta podnětných informací je na facebooku v podpůrné skupině. Tak kdo by chtěl nakopnout nebo diskutovat tak zde: https://m.facebook.com/groups/1036112306407828

    OdpovědětVymazat
  4. g.chrom jsem opustil před rokem, už tenkrát jsem měl jasný důkaz o fitrování
    firefox výtězí

    OdpovědětVymazat
  5. Na tom videu není vidět nic důležitého chlapec navijí civku ha. To je urážka lidem, kteří na účinném zařízení pracují. A ten odkaz- snížení spotřeby automobilů... Ach jo, ztráta času se k tomu i vyjadřovat.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mi tento email přišel. Podle mě to je hovadina, ale rád se nechám přesvědčit o opaku, pokud to někdo postaví a přinese přesvědčivé důkazy o úspoře energie.

    LK

    OdpovědětVymazat
  7. Co je to za blbost? To funguje jenom jako jakési vylepšení účiníku ve střídavé síti a jako filtr ve stejnosměrné síti. V úvodu se to tam přímo píše. A 2 Ampery trvale přes to honit nelze, protože ten tenký drátek, co jsou z něj ty cívečky navinuty by shořel. Nějaký zlatý věk lidstva, to je zatím hodně daleko a nechápu to nadšení pro nic! Účiník se běžně kompenzuje a tento v podstatě LC obvod nic jiného umět ani nemůže. Rozhodně si to vyrábět nebudu, protože komerčně prodávaných síťových filtrů a aktivních kompenzátorů účiníku je na trhu dost. Nic nového pod Sluncem. Jenom poněkud komplikované, ale žádnou energii to nedodá. Spíš naopak. Bude na tom asi pořádná napěťová ztráta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... v Egypte kdesi v starých chrámoch sa našla podivná vecička. Cievka, vinutie ani meď, asi zlato. Toto čosik je znázorňované na mnohých výjavoch, obrazoch.
      Bolo to v seriáli "Oko Boha Hora".
      BE

      Vymazat
  8. Podle blueprintu se to postavit nedá. Musíte zhlédnout blueprint teachings, workshopy, české workshopy... a pochopit to, co se Keshe snaží lidi naučit.
    http://livestream.com/accounts/15210385/blueprint/videos/103049325
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL2tl5CAdIAVgMrTsf5rBuyDwet-JV57Ka

    OdpovědětVymazat
  9. Hm, takže Imhotep, nález v Sakkare, dám ruku do ohňa, že pan Keshe vie viac ako to čo sa teraz oznamuje... :
    .
    "Pyramídy sa postupne zväčšovali a naberali na hmotnosti až po tú najväčšiu, Cheopsovu pyramídu. Váha určuje množstvo vyrobenej energie. Táto kamenná masa rotuje okolo zemskej osy konštantnou rýchlosťou. Pyramidálny tvar dokáže vytvárať v kameňoch energiu, na výrobu ktorej využíva prirodzené pohyby planéty a jej konštantnú vibráciu a frekvenciu rotácie. Vo vertikálnom obelisku sa nahor a nadol pohybovala obria cievka. Elektrická cievka tvorená zlatým drôtom a drevenou izoláciou. Pri svojom pohybe vytvárala pulzujúci efekt, ktorý pôsobil na elektromagnetické pole pyramídy a menila frekvenciu energetického stĺpu. Šachta teda slúžila ako rezonančný priestor. V štyroch horných rohoch virtuálneho obelisku dodnes nájdeme niekoľko drevených trámov, upevnených v uhle 45°, ktoré fungovali ako hák a umožňovali vertikálny pohyb cievky. Elektrická cievka riadila vlnovú dĺžku. Dokázala zvýšiť vibračnú frekvenciu na maximum. Energiu nazhromaždenú z kremíkových molekúl kameňa pyramídy cievka uvoľňovala v dňoch plánovaných obradov, ktoré sa konali v dňoch rovnodenností. Egyptskí kňazi preukázali, že sa pyramídy neustále pohybujú a že každý ich pohyb môže byť premenený na energiu. "... tralalá...

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den všem,

    možná už se to tady řešilo, ale přesto se chci zeptat na využití tohoto přístroje. Jedná se pouze o korektor účiníku nebo to dokáže z malého příkonu např. ze sítě vygenerovat velký výkon zdarma? Velice děkuji za odpověď! Ať se vám daří!

    Tomáš

    OdpovědětVymazat
  11. Z návodu mi nieje jasné čo je to v strede horných cievok. Na youtube oranžové, alebo žlté...z čoho je to? Je to duté? V tom sa vytvára plazma?

    OdpovědětVymazat
  12. Vidím, že tu každý spí...kde sme sa to dostali?...Vývoj ide dopredu, ale s takým prístupom teplé krajiny prídu ku nám...Každý sa hraje len na vlastnom piesočku a to je chyba....Obrovské možnosti demokracie sa nepochybne ničia...

    OdpovědětVymazat
  13. Chybí tam popis principu fungování a co to má dělat.

    OdpovědětVymazat
  14. rád bych se na vlastní oči přesvědčil - vidět fungující přístroj na VE
    nemusí to být nutně KESHE
    myslím ti vážně, moc rád bych to viděl

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.