16. prosince 2015

Chemtrails - oprava modré oblohy: kličky, háčky, obloučky


Ahoj, dnes večer jsem nafotil zatahování modré oblohy leteckým sprejováním Východočeský kraj. Příspěvek do galerie sprejování. Oldarthur









P. S. Orgonet:

To je pravda, že nad VČ krajem se vyskytovalo včera navečer nepatřičné jasno, které bylo třeba propojit s "pavučinovou" chemtrailsovou oblačností nad Polskem (:-)))




3 komentáře:

  1. To samé se dělo v pondělí nad moravskoslezským krajem, ráno bylo pěkně, ale z republiky postupovala chemická kaše. Večer byla ta clona až k hranicím s polskem

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, klimateroristé začali být více aktivní. Možná se snaží docílit zasněžených a zamrzlých plání. Nejlépe 15 pod nulu. Přirozeným způsobem už to do našich krajů asi nepůjde.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  3. Pozoroval také zrovna jsem měl práci venku u Hradce Králového. 2 letadla F16 USA zapínali a vypínali CHM a snažili se mezi sebou napojovat čáry. Formace byli jak na nějakém nacvičování. Ale po zhruba 2 hodinách bylo z těhle bílých čáranic mračna z něčeho co vítr rozfoukával v cárech po obloze. Hned vedle zapadajícího Slunce přikrytým dekou oblačnosti, prolétávali civilní letadla NATO, dočárávajíc oblohu.
    Ale přeci věříme že tyhle splodiny, jsou bezpečné a živím tvorům to vůbec nevadí, ani vegetaci. Já těm pánům geoinženýrským věřím :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.