17. prosince 2015

Obamova "kapitulace" před Putinem způsobila "naprostý kolaps" amerických médií

Obamova „kapitulace“ před Putinem uvrhla americká média do „naprostého kolapsu“

http://www.whatdoesitmean.com/index1963.htm
December 17, 2015
Obama “Surrender” To Putin Throws US Media Into “Complete Meltdown”
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině, pokud není uvedeno jinak.


Nová zpráva připravená Úřadem presidenta (OP) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes praví, že historickou událost, k níž došlo v minulých 72 hodinách mezi Ruskou federací a Spojenými státy, lze korektně charakterizovat jako „naprostou kapitulaci“ presidenta Baracka Obamy před presidentem Putinem, vedoucí ke „strategickému stažení kvůli přeskupení“ amerických sil operujících proti teroristům Islámského státu (ISIS/ISIL/DAESH) ve válečné zóně Levantu – což ve svém důsledku vede k „naprostému kolapsu“ establishmentu amerických médií, zejména jejich „propagační osy“, zpravodajství The New York Times a tha Washintgton Post, jejichž lži o tomto konfliktu jsou nyní vystaveny před zraky celého světa. 


Podle této zprávy během série schůzí konaných v Moskvě mezi americkým státním tajemníkem Johnem Kerrym, tajemníkem pro zahraničí Lavrovem a presidentem Putinem osobně byl Obamův režim „přímo upozorněn“ Ruskou federací, že „dětinské hraní“ Spojených států v Sýrii a Iráku skončilo, a že nyní „je na stole“ hrozba jaderné války mezi Amerikou a Ruskem.

Poté, co bylo tajemníku Kerrymu předloženo celé portfolio ruských důkazů o tom, které státy a výzvědné služby podporují Islámský stát, a Američanům byly předány tajné e-maily od bývalé státní tajemnice Hillary Clintonové a současného tajemníka obrany Ashe Cartera, získané Federální bezpečnostní službou (FSB) ze soukromých nezabezpečených e-mailů těchto dvou amerických představitelů, Obamův režim okamžitě „kapituloval“ a oznámil tyto historické kroky k možnému míru v této oblasti:



Závěrečná schůze v Moskvě 16. prosince 20115: Ministr zahraničí Lavrov (vlevo), státní tajemník John Kerry (uprostřed), a president Putin (vpravo). 

Ke změně „řízení/směru“ této války proti Islámskému státu napomohl Obamovu režimu dle zprávy zásadní dokument portfolia, obsahující detaily o velkém globálním útoku Islámského státu na internetovou síť, který v minulých týdnech málem vyřadil 13 světových kořenových serverů; kdyby býval byl úspěšný, ponořil by Spojené státy do totálního a kompletního chaosu tak závažného, že významný expert na kyberbezpčenost John McAfee varoval, že „by to bylo více zničující než jakákoliv jaderná válka“. (Článek česky zde.)

Soubor dokumentů o pokusu Islámského státu zničit v minulém týdnu globální internet, předložený presidentem Putinem tajemníku Kerrymu, dále potvrzuje nové zprávy, že tento útok byl vyslán ze serverů a IP adres vlastněných britskou vládou – o nichž však Británie uvádí, že je prodala Saudské Arábii.

Zpráva dále uvádí, že když se Saudská Arábie dověděla, že Obamův režim se podřizuje presidentu Putinovi, oznámila, že vytváří svou vlastní koalici 34 zejména muslimských států k boji proti Islámskému státu bez podpory USA – avšak Indonésie řekla, že nevěděla, že to bude vojenská aliance, a že se k ní nechce přidat; významný pákistánský zákonodárce řekl, že se o tom dozvěděl od reportéra Reuters, a Turecko označilo tuto alianci spíše jako ideologickou než vojenskou.

Toto hodnocení saudské „koalice“ proti Islámskému státu se dle zprávy ukazuje jako pravdivé, protože jejím prvním „útokem“ byl útok proti americkému presidentskému kandidátu Donaldu Trumpovi, a nikoli proti teroristům. President Putin ho chválil a řekl o něm: „Je to bezpochyby chytrý a schopný člověk. V presidentském soupeření absolutně vede.




Naštěstí pro Obamův režim, který zřetelně nechce být součástí třetí světové války, ruské letecké síly se teď budou moci zcela soustředit na „dýky do zad“ turecké vládě sestřelivší bezbranný ruský bombardér nad Sýrií, a nebudou muset mít obavy z amerických letadel.

President Putin otevřeně varoval podporovatele Islámského státu:
„Představitelé Turecka si mysleli, že stáhneme ocas a utečeme. Ne, Rusko není takový stát. Zvýšili jsme svou přítomnost v Sýrii, zvýšili jsme tam počet umístěných bojových letadel. Dříve tam nebyl žádný vzdušný obranný systém – teď je tam S-400. Jestliže předtím Turecko neustále porušovalo syrský vzdušný prostor, ať si to zkusí i teď.“

December 17, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


Překlad poprvé zveřejněn 17. 12. 2015 na http://orgo-net.blogspot.cz/2015/12/obamova-kapitulace-pred-putinem.html.




69 komentářů:

  1. vsade sa rozprava o tom ako rusko prinasa dobro a spravodlivost po celom svete, a ako bojuje proti tyranskemu rezimu USA. tak mam na orgonet iba jednu otazku: ako to ze nad svojou hlavou vidim i tak nespocetne chemtraily? ako to ze vidim v obchodoch coraz viac otravene jedlo? ked je ten najvecsi terorista USA , a USA prave ''kapitulovalo'', ako je potom mozne ze zlo okolo nas stale poracuje? kto stoji nad ruskom a kto to vsetko riadi? pretoze keby rusi boli ti dobri, urcite nestaci povedat len pravdu o syrii... preco nepovedia pravdu o 9/11 ? preco nepovedia pravdu o UFO a o celom vesmirnom programe...
    Toto su skromne otazky skromneho citatela a hladaca pravdy :)
    Za vsetky odpovede Vam vsetkym dakujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepodsouvejte sobě ani nám zástupné a irelevantní otázky. Chemtrails nad Českem nesouvisí s Putinem, ale výhradně s naší kolaborantskou vládou v čele se sobotkou a dientsbierem, kteří řiťolizují washingtonu d.c. dnem i nocí. Není proto náhoda, že se "mutti" merkel stala velkou sobotkovou kamarádkou, neboť i ona pilně řiťolizuje američanům. Dokud budou moci amíci nad naším územím dle své libosti chemovat, dotud budeme mít nad hlavami chemodeky, ať se nám to líbí nebo ne.

      Vymazat
    2. Protože vše řídí globální prediktor, jemuž je podřízen i Putin a spol. Rohatého ze hry se světem jen tak snadno nevykopnete ! Je chytřejší a mazanější než kdokoli z nás !

      Vymazat
    3. http://youtu.be/oHxGQjirV-c

      Vymazat
    4. Nad těmi chemtraily nad Ruskem už jsem taky přemýšlel, jak to, že tohle Putinovi nevadí. Proto mu nevěřím na 100 %
      Nevím, co si o tom mám myslet....

      Vymazat
    5. pretoze USA su len babkou tak isto ako aj ostatny, Rusko nieje svate ... BRICS je sice protivaha americkemu financnemu svetu ale je to zdruzenie (nepripomina vam to nic?EU .. nic?) takze sa to globalizuje tak ci tak

      Vymazat
    6. tohle je jen doufam prvni z mnoha kroku a ze se postupne USA ztahne z celosvetove sceny... musime vydrzet nebude to hned ...podelali toho dost aniz by si vubec uvedomily co delaji, kdo je ridi a proc... nic mene dokud FED povede zid tak se toho moc nezlepsi

      Vymazat
    7. Jj, taky mi je divný, že na fotkách z Ruska jsou všude čáry chemtrails, zajímalo by mne vysvětlení-okomentování
      od jinak brilantního V.V.Pjakina.
      Tak kdo mu to pošle do příštích "otázek-odpovědí" ? :-)
      Martin

      Vymazat
    8. Pokud hledáte odpovědi....zajděte do knihkupectví, a zainvestujte peníze do knih od: autor - Vladimír Megre, Anastasie a hlavně všechny díly po sobě jdoucí...čtěte tak, jak jdou za sebou... dostanete všechny odpovědi na Vaše ,,všechny" otázky...ač se zdají neskutečné, ale přímo GENIÁLNĚ jednoduché...Vyšlo to v mnoha jazycích a v mnoha vydáních a pokud neseženete u Vás v knihkupectví, tak objednejte přes net. Zde posílám alespoň odkaz na knihy a jejich seznam a vlastně si je tam hned můžete i zakoupit.http://zvonicicedry.cz/nase-tituly/
      A jen tak mimochodem...právě jsme díky Anastázii přenášeni přes ,,úsek temných sil". Přeji krásný ničím nerušený zbytek adventu a ,,hluboké" začtení se do těchto úžasných knih...

      Vymazat
    9. Žeby ty, Martin ?

      Vymazat
    10. Konšpirácia, je tvoje druhé meno?? :D:D))
      Prečo by Ti na tie nezmysly mali odpovedať Rusi ? A Čo majú Rusi spoločné s 9/11 ??

      Vymazat
    11. Pro anonyma z 08:04. Již mne to před nedávnem napadlo také a tak jsem vznesl dotaz. A a a a nic ticho. Nikde jsem se nedočetl odpovědi. Jsem rád, že nejsem sám.
      Nejsem rusofob, spíš usafob (to zní blbě). Netvrdím, že vše z US je špatné a naopak, ale některé otázky mi nedají pokoje, mrchy stále hlodají. Klidné a milé vánoční svátky všem lidem dobré vůle a NR přeje Miroslav.

      Vymazat
    12. Pro zdejší mudrlanty: Poslouchejte občas Otázky a odpovědi V.V.Pajkina. Někdy je to velmi zajímavé. Již několikrát tam řekl že Putin musí postupovat systematicky po krůčcích. Nejdřív vyčistit vlastní augiášův chlév v Rusku, pak tzv. Russký svě a blízské příhraničí...Syrie a pod....Poslouchejte a přemýšlejte.

      Vymazat
    13. 9/11, UFO a dalsie veci pojdu coskoro na verejnost..

      Vymazat
    14. Dokud NATO bude podporovat geoinženýrský projekt USA nad Evropou nepřestane to. V Rusku je obloha čistá od doby, kdy to začlo na ukrajině. Sleduju to. Jinak se tam chemovalo také.
      Nechci strašit ale zemědělci varují, že sucha z léta 2015 budou mít dopad teprve za 4 měsíce, neporoste žádná úroda, řepa bez cukru. Nebude ani krmná tráva pro dobytek. Je to průser velký. 2016 bude těžké období pro Evropu.
      Jinak ve světě jsou všude obrovské požáry, údajně způsobené lidmy a chamtrailsem.
      http://ceskoaktualne.cz/2015/11/indonise-v-plamenech-proc-nas-to-nezajima-pozar-featured/

      Vymazat
    15. K tomu chemtrails, tí čo to robia, žijú snáď na mesiaci? Len toľko.

      Vymazat
    16. Zrejme nepoznáš dokumnt:http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/1099-200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek.aspx

      Vymazat
  2. Všetko ide podľa plánu , všetko má svoju postupnosť a netreba si hneď minúť všetky tromfy v rukáve . Veľa otázok a tak málo času . 9/11 - pravdu poznáš , nestačí ? Je to ťažká šachová partia ,ale zaujmavá . V prvom rade sa zbav strachu :-)
    S láskou ,mili

    OdpovědětVymazat
  3. Sak si nepocul ze prave teraz kapituloval..? Musis cakat vsetko nejde na naraz, teraz sa to iba triedi a pripravuje na dalsu epochu. Este par utokov v evrope nato dosteneme cipi a potom budeme bez panazi... Az potom nas budu zasa zachranovat rusi, lebo proti nam budu bojovat nase vlady spolu s tenoristami aj Nato pride!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo zase přijdou musy, a Rus to dobře ví, že k nám bude muset vlítnout, aby odsud vystrnadil západní vetřelce.

      Vymazat
  4. Jenom pár slov k osobě Johna Kerryho, pro ty co to třeba nevědí. John Kerry, bojoval za války ve Vietnamu jako letec US armády a při jednom vzletu byl Vietnamci sestřelen. Po katapultování ho Vietnamci zajali a drželi v zajetí 3 roky. Jednou o tom dokonce mluvil i Putin, když poznamenal, že Kerry má špatné zkušenosti z války ve Vietnamu, protože ho drželi i v díře. Dalo by se tedy říct, že proto tak Kerry nenávidí Rusko. Na webu Veterans Today jsem našel článek s názvem - Naše žádost prezidentu Putinovi, kde mimo jiné publikují toto:
    V této naši první žádosti, žádáme o poskytnutí těchto dokumentů, o kterých víme, že jsou v ruském držení:

    Magnetofonové nahrávky a přepisy Johna McCaina – 32 propagandistických relací udělaných v době kdy byl válečným zajatcem, včetně jeho tvrzení, že USA použily biologické zbraně proti Severnímu Vietnamu.

    Text Johna McCaina z jednání s KGB v Hanoji obsahující plné kompletní válečné informace, které vedly k přesunu protivzdušné obrany s mnohem vyšší úspěšnosti sestřelení amerických letadel.
    Jestli to je pravda, pak z toho plyne jediný závěr, že byť jen částečně, spolupracoval s KGB a to byl možná poté důvod, že ho vyměnili za nějakého Rusa, nebo Vietnamce v USA.
    Podrobnosti v angličtině - http://www.veteranstoday.com/2015/03/10/we-demand-president-putin-release-documents-vital-to-world-peace/
    V češtině - http://desitka.org/?p=3804

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se za překlep jména Johna Kerryho a Johna McCaina. Moje poznámky se samozřejmě vztahují k Johnu McCainovi.

      Vymazat
    2. Pletieš si Kerryho s McCainom, Nikto.

      Vymazat
    3. To je jedno a tak sa s koňom srazili a to ho vietnamca by som nakopal za to ťe ho vypustil

      Vymazat
  5. problem je ze sme vo svete kde je vsetko rozdelene na dve strany ,aby nikto nevidel tu tretiu ... a tou tretou je vzdy ta ktoru nikto nespomina .. v tomto pripade je to vatikan ... vatikan ktory je tu uz cez 2000 rokov nedotknuty ziadnou vojnou ani krizou , vatikan ,ktory stoji za vsetkimi svinstvami na tejto planete ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. i Vatikán je jen nástroj !!!! stejně tak USA ...jsou vykonavatelé..., Hlava .-.ta je jinde !!!

      Vymazat
    2. Zrejme až niekde nad stratosférou...

      Vymazat
    3. zřejmě to sou hooodně nafouknutý bombarďáky

      Vymazat
  6. Jestli se mohu vyjádřit a přinést svůj skromný názor k tomu že se nic nezmění po tom co uncle sam předá své žezlo Rusku? Vždyť přece Rusko vyznává ty samé hodnoty jako us a sice kapitalismus, proč by mělo být v důsledcích jiné? To všechno co se děje teď a co se lidem předkládá již po velice dlouhou dobu, je jen divadlo mocných ku zmatení poddaných a porobených. Stačí se dívat do historie a číst mezi řádky. Dnes je úžasná doba ! to co kdysi trvalo několik dekád je dnes díky technologiím a neschopnosti prostého člověka uvažovat jasně a v souvislostech, uskutečněno za velice krátkou dobu. Stojí za zmínku například manipulace populace přes facebook, pokud je tu někdo kdo si dokáže živě vybavit dobu a chování lidí před nástupem facebooku? Ten rozdíl je obrovský!
    A takto je postupováno v každé oblasti mezilidských vztahů. Ano někdo může namítnout, že to přineslo spojení lidí napříč národy, to je pravda, ale já k tomu říkám jediné: cesta do pekel je lemována dobrými úmysly.
    Takže můj názor k vývoji lidstva do budoucna? Pokud se naše civilizace nezmění v základech a nebudeme žít podle prastaré pravdy: ŽIJ A NECH ŽÍT , bude to jen neustálé motání v kruzích, kdy budeme stále jen čekat na nové a nové spasitele, kteří nám budou jen mazat med kolem úst a vymýšlet stále nové lži o tom proč je tak špatně jak je a koho musíme zničit aby bylo lépe atd….public relations je mocná a lživá zbraň.
    Shrnul bych to takto: KDYŽ DOBA PLNÁ NESMYSLŮ SE VALÍ ZE VŠECH STRAN A NEZAJÍMÁ NIKOHO CO PRAVDA JE CO KLAM
    Brzy tu máme svátky, prožijte je všichni v klidu a Míru
    Jadran von Krabat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. černý les, černý mlýn, černý mlynář, černý potok a černá povídka o Krabatovi.

      Vymazat
    2. Anonymní18. prosince 2015 3:01

      To ste práve nepochopili tu sa vôbec nejedná o predanie žezla Rusom ale o spoluprácu všetkých národov Sveta na spravodlivom principe a nie kolonialneho ko si to prestavuje NWO

      Vymazat
    3. :-) Přečtěte si protokoly sionských mudrců, jede se přesně podle tohoto scénáře :-)
      Všechno je jen takové divadélko pro plebs :-))
      J.von K.

      Vymazat
    4. Pro J von K vynikající čtení jso také protokoly sovětských mudrců od Klimova a Boží národ také Klimov

      Vymazat
    5. Ano, zcela s Vámi souhlasím. Máme sice vyspělou techniku, žijeme však v prolhané době!

      Vymazat
  7. Sorcha Faal má sídlo ve Spokojených Státech a hezky vrtí s informacemi.Tohle je zajímavější http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=node/377 Anebo toto https://www.bux.cz/knihy/201845-jak-byl-vynalezen-zidovsky-narod.html

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymni:Jsem narozena ve Svycarsku a nic takoveho jsem na obloze nezaznamenala! Ale pred rokem v Praze ano a ve Vidni take! Dnes ziji na Japonske Okinawe a nikdo nic zde take nepraskuje !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná jsi to jen nevnímala, každý si jednou všimne poprvé. Následující článek představuje Švýcarsko dokonce jako chemtrailsovou velmoc, http://beforeitsnews.com/chemtrails/2014/12/come-to-beautiful-switzerland-chemtrail-capitol-of-the-world-2449394.html
      Stačí zagooglovat na chemtrails switzerland, tisíce fotek...

      Vymazat
    2. Tak to má ta paní ze Švejcar asi v očích syrečky, když se dívá na oblohu, jinak to snad ani není možné.

      Vymazat
    3. A kdo Vás za takové provokativní řeči platí ? Snad ne sám belzebub z EU.

      Vymazat
  9. Zajímavý komentář, jen asi bude těžké dostat na něj otevřenou a pravdivou odpověď.

    OdpovědětVymazat
  10. Anonym..vela otazok..vela odpovedi..
    Clanok vsak pojednava iba o jednom..o usa..a Syrii..
    Ziadne chemtrail..ziadne dvojicky..
    To by sne tu mohli preberat tyzden..
    Téma..je jasna..stiahnutie usa..z bliz.vychodu.
    Nic viac..nic menej..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Než se stáhnou ze Sýrie, stáhne se jim napřed úplně něco jinýho, a břicho to nebude :-)))))

      Vymazat
  11. Správy dotaz , myslím si že Rusko je v teto úrovni na straně rozumných lidi kteří vidí svobudnou budoucnost pro sve děti.jina vyšší úroveň řízení nevím jestli muže ovlivnit a co všechno jde

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to hra, za níž nevidíme režiséra ani autora. Jen samé žvásty.

      Vymazat
  12. Zkus někomu ve svém okolí ukázat vlajíci vlajku na měsící z mise apollo na youtube, nech je samotné uvažovat.
    A teď si představ, kdyby Rusko zveřejnilo vše.
    Mediální mašinérie by měla z Ruska legraci a Putina by označila za chorého.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebojte se nic se neztratí, protože dobře víme, že lež má krátké nohy a Pravdě proto neuteče :-)))

      Vymazat
  13. Všetko je to o tom že nám do hláv vysielajú dookola to isté a máme klapky na očiach vidíme pred seba ale okolo seba máme všetko zastreté.Pokiaľ rozoberané Rusko, USA , EÚ , utečencov, vojny atď tak za naším chrbtom sa robí niečo iné. Toto sú manévre na odklonenie pozornosti. Držia nás V negatívnej frekvencii + falošné informácie do toho a vzniká chaos.Polka info čo sme sa učili a riešili už neexistuje dejiny sa menia všetko sa mení len ľudstvo funguje v tom svojom chlieb a hry.
    AsgarD

    OdpovědětVymazat
  14. „Bude-li třeba na někoho dosáhnout, stejně dosáhneme", zažertoval prezident.
    Více: http://cz.sputniknews.com/politika/20151217/1960149/zacharovova-putin-syrie-zakladna-pentagon.html#ixzz3uewOIUM5

    OdpovědětVymazat
  15. Kdo chce videt jak se dela chemtrejls at skusi v 2 rano 5km na vychod od kolina cista obloha letadlo za letadlem leti vysoko rychle ale sou slyset celou oblohu preleti za dve min . A lita to sem a tam dve tri letadla a je videt co za nima zustava a rano je oblacnost

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si všimla, že chemoletadla mají nějakou extrémní rychlost, protože skutečně do 2 min. přeletí oblohu od obzoru k obzoru. Když odhadnu, že tak vidím délku asi 150 - 200 km, musely by ty stroje lítat kolem 4.500 až 5.000 km /hod. Přitom nejmodernější ruská stíhačka Suchoj T-50 letí max. 2.440 km /hod. Něco tu tedy nad námi lítá téměř dvojnásobnou rychlostí, a letadla to zřejmě nebudou !

      Vymazat
    2. Pravda, mohu potvrdit.

      Vymazat
  16. http://redefininggod.com/2015/11/lets-cut-the-crap-vladimir-putin-is-helping-usher-in-the-globalist-new-world-order/

    OdpovědětVymazat
  17. už pred 5.rokmi som v chanelingu obdržal odpoved.Zmena k lepšiemu príde z východu.No zdá sa že ano.A to vtedy ešte o Ukrajine nebolo počuť ani to že je na mape

    OdpovědětVymazat
  18. Jestli se chcete dozvědět více informací,chcete se dozvědět co před námi skrývají-neuvěřitelné věci o kterých nemáte potuchy,zapněte si každé pondělí ve 21hodin Svobodný vysílač na počítači.
    Pořad trvá 2 hod.J.CHvátal.Rozšiřte si vědomosti.Jak známo-největší poklad jsou informace.Klidnou
    myslVám všem--LM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravdu díte, že jeden z velkých pokladů jsou informace. Ale nesmí se z nich stát šrouby do hlavy, aby utahovaly myšlení pro někoho žádoucím směrem.

      Vymazat
  19. Je nepochybne, ze Putinova alternativa vyvoje sveta proti zlocinne orwelovske diktature NWO prosazovane US financne-militantni bilderbergovskou mafii je pozitivni pro vsechny lidi sveta s vyjimkou par zlocincu svetovych "elit", kteri vlastni vetsinu bohatstvi sveta. Putinova alternativa je zalozena na systemu mravnich hodnot proverenych tisiciletimi, misto na lzich a manipulacich smerujicich k vytvoreni stada nemyslicich "ovcanu", kteri maji byt vytrzeni ze svych narodnich, kulturnich, nabozenskych, historickych a tradicnich korenu a ma jim byt zdevastovana osobni identita vseho druhu, vcetne sexualni. Takove stado pak ma byt vmanipulovano do konzumniho pozitkarskeho zivota na urovni zvirat a ovladano pomoci skoupenych a zkorumpovanych medii ve prospech vladnouci diktatury, jak to vidime v USA, kde zminena mafie jiz ukradla 98% byvale hodnoty dolaru nebo v EU - realizaci Hitlerova planu ovladnuti Evropy...

    OdpovědětVymazat
  20. http://www.hlavnespravy.sk/saudskoarabske-iracke-a-iranske-media-informuju-o-prichode-ruskej-vojenskej-techniky-do-iraku/723417 + komentáre:
    -"Prečo Obama zrazu zmĺkol a prestal voči Rusom slovne útočiť a provokovať??
    Pred nedávnom prebehla v niektorých médiach správa,že Putin má nejaké dôkazové materiály o konaní USA.Udajne po zverejnení týchto materiálov by v USA nastala obrovská nespokojnosť a politický rozpad. Rusko je udajne pred veľkou dilemou zverejniť alebo nezverejniť??
    V príde zverejnenia týchto materiálov,by takmer z určitosťou vznikla 3.svetová vojna ,lebo USA by nemali inú možnosť."
    http://www.veteranstoday.com/2015/02/10/pravda-putin-threatens-to-release-satellite-evidence-of-911/
    -"Rusko má dôkazy mimochodom aj o páde dvojičiek. V skutočnosti je vraj všetko ináč ako sa nám tvrdí !"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý, kto vie nieco o 11.9., vie, ze ziadne lietadlá tam nevrazili a ze tá oficiálna verzia je rozprávka. Pravdu neubijú, pravdu nezataja, pravdu neprekricia, pravda je vecna.

      Vymazat
  21. Tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov prohlásil, že jak na Blízkém východě, tak i v severní Africe byly uplatněny technologie destabilizace situace, podobné těm, které se odehrály na Ukrajině před dvěma lety.
    „Tyhle „červené praporky" této technologie, ty jsou všude stejné.
    Pozri: http://cz.sputniknews.com/politika/20151220/1973963/peskov-destabilizace-syrie-udalosti-ukrajina.html#ixzz3uwKYZygh
    http://cz.sputniknews.com/politika/20151220/1972314/putin-evropa-ucast-reseni-ocean.html
    Komentáre:
    19:10 20.12.2015
    Toho sa nedockate pan Putin. Vlady EU su skorumpovane a podplatene, a obycajny ludia sa nechali kupit strachom a propagandou-- a kvakaju len v krcmach v kruhu svojich znamych a za stenami svojich izieb. A tych malo co sa stavaju proti prudu verejne , tych zdyskredituje pred tymi kupenymi zo strachom propaganda, ze vraj su to, nacianalisti, radikali, atd.... A potom ich ty, s tym strachom (drz hubu, a budes mat robotu, lebo skoncis na ulici alebo base ) kompletne zradia a nechaju zo stachu v stichu. V ktorej skupine sa nachadzas ty ??????????


    OdpovědětVymazat
  22. USA na ústupu, Putin má pod kloboukem, Obama ví kolik populace USA zije v blízkosti oceanů!
    Není o čemukoliv dal diskutovat.

    OdpovědětVymazat
  23. A co dnešní zpráva na ČT24, že jsou černé skříňky z SU24 nepoužitelné?
    Že by politická dohoda, něco za něco?

    OdpovědětVymazat
  24. Ve své zprávě z tohoho týdne se Fulford zabývá děním ve finanční sféře. Poukazuje také na to, že se něco zásadně mění vzhledem k tomu, že Státy udělaly 180 stupňový obrat ve věci politiky směrem k Sýrii a najednou už nevolají po odstranění Asada. Jo, věci se mění a takových inforamcí bude stále více, protože se už nebude moci utajovat:
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/12/financial-power-struggle-intensifies-as.html
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/12/rothschild-cheney-murdoch-links-with.html
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/12/alfred-lambremont-webre-911-was-ai.html
    http://www.theeventchronicle.com/study/15-ways-to-detect-a-false-flag-operation/
    http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/43891/
    http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/galactic/nasa-researchers-disclose-the-truth-about-time-travel-dimensional-portals-2/
    http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/galactic/cross-shaped-ufos-are-being-reported-over-war-zones/
    http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/galactic/the-real-color-of-the-red-planet-is-mars-really-red/
    http://www.theeventchronicle.com/media/informational/the-complete-history-of-monsanto-the-worlds-most-evil-corporation/

    OdpovědětVymazat
  25. K tématu politických manipulací: Prezident Putin upozornil na tu skutečnost, že když vyjednavači z ruské strany nastolili sporné otázky konkrétně a zásadně, vedoucí delegace Evropské unie prohlásila, že „hra skončila", vstala a odešla. „Hra skončila a oni odešli, a dnes se objevila tisková zpráva o tom, že ruská delegace jednání zmařila", zdůraznil ruský prezident a dodal, že „to není právě po evropsku a vůbec to není tolerantní". Více: http://cz.sputniknews.com/politika/20151222/1988389/putin-rusko-eu-ukrajina-summit.html#ixzz3v3iyprFF
    http://aeronet.cz/news/video-ukrajina-kompletne-zbankrotovala-hrozi-ji-default-mmf-spaluje-na-ukrajine-penize-na-natlak-berlina-a-washingtonu-cz-titulky/ http://www.nwoo.org/2015/12/21/ukrajinci-se-vysmali-evropskemu-valu/

    OdpovědětVymazat
  26. Jojo, len 13 dni som nebola na nete, a situácia , vývoj sa celkom zmenil. Jasajte, a nedrbte sa za ušami, na čele, kladením otázok, prečo ten onen Putin nezastavil to či ono, - kristepane, dajte sa osvietiť. Sorry, netýka sa všetkých, prečítala som len cca 10 komentov, uf, ďalej radšej nieeee :-D BE

    OdpovědětVymazat
  27. Jak ve světě hodnotí Putinův postup: http://www.veteranstoday.com/2016/01/04/yes-putin-theyre-going-to-realize-what-theyve-done/
    http://www.theeventchronicle.com/study/heres-how-putin-will-defeat-the-khazarian-mafia/
    http://geopolitics.co/2015/12/25/im-going-to-defeat-the-illuminati-with-my-bare-hands-putin-2016/
    http://cz.sputniknews.com/svet/20160105/2078959/wagenknecht-rusko-g8-chyba.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.