3. prosince 2015

Putin vydal rozkaz k aktivaci „letounu soudného dne“ po informaci o "více než šokujícím" spiknutí USA-Turecko

Turecký seriál pokračuje; nové překvapivé souvislosti! (:-)) Škoda že nemám čas přeložit ty odkazované články, to je teprve síla. ... =Orgonet=

Putin posílá do vzduchu „letoun soudného dne“ po varování armádou, že spiknutí USA – Turecko je „více než šokující“

Zdroj: Putin Orders “Doomsday” Plane Into Air After Military Warns US-Turkey Plot Is “Beyond Staggering”
December 2, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině, pokud není uvedeno jinak.


Ruské Ministerstvo obrany (MO) dnes oznámilo, že president Putin vydal rozkaz, aby do 14 dnů bylo připraveno pro válečné operace kdekoli na světě obří velitelské a kontrolní letadlo Iljušin 80, určené k použití během jaderné války (jinak známé jako „letoun soudného dne“), poté, co analytikové vojenské rozvědky odhalili „více než šokující“ spiknutí vládních frakcí USA a Turecka na svržení tureckého president Recepa Erdogana a jeho nahrazení „určenou loutkou“ CIA, kterou je Fethullah Gulen, (Pozn. Orgonet: kontroverzní turecký muslimský kazatel, bývalý imám, spisovatel a miliardář), přičemž jako „pákový mechanismus“ jsou využíváni teroristé Islámského státu. 


Podle této zprávy bylo toto „více než šokující“ spiknutí CIA ke svržení současné vlády Turecka započato v roce 2008 americkým vojensko-výzvědným think-tankovým podnikem American Entreprise Institute (AEI), jehož členy vedení jsou jednotlivci napojení na americkou armádu, jako je bývalý americký vicepresident Richard Cheney, jehož projevy obhajují vytvoření toho, čemu se říká "umírněná muslimská většina" na Středním východě k boji s Islámským státem, a jejichž cílovým státem pro tyto akce se stalo Turecko.


Na pomoc CIA při tomto úsilí přišel v roce 1999 do Spojených států turecký imám Fethullah Gulen, pod záminkou „zdravotních problémů“, a od té doby tam zůstal, když s pomocí představitelů CIA získal vízum.

Americká federální vyšetřovací služba (FBI) však dle zprávy odmítla vydat Gulenovi status trvalého residenta, podle uniklých tajných amerických kabelových zpráv zveřejněných na wikileaks (Varování: Dle amerického práva je nelegální pro americké federální zaměstnance, aby klikli na červeně zobrazené odkazy) proto, že se americká vláda dlouho domnívala, že Gulen „je radikální islamista, jehož umírněné poselství skrývá temnější a radikálnější plány.“

Krátce poté, co CIA dostala Gulena do Spojených států, založil president Erdogan v roce 2001 v Turecku Stranu pro spravedlnost a rozvoj (AKP), jakožto platformu „umírněných muslimů“, požadovanou AEI pro uskutečnění změny na celém Středním východě, a to s pomocí obrovského Gulenova bohatsví odhadovaného na 22 až 50 miliard dolarů

Foto: Fethullah Gulen (vlevo)  a Recep Erdogan (vpravo) v roce 1998.

V roce 2013 však premiér Erdogan spiknutí CIA a Gulena proti sobě a Turecku odhalil, veřejně je označil za „mezinárodní konspiraci“, přísahal pomstu Gulenovi a vyhrožoval americkému velvyslanci v Turecku Francisi Riccardonovi vyhnáním

CIA v obavách, že projekt „umírnění muslimové“ bude zničen, poté odvezla z Turecka do Iráku „vybrané“ důstojníky armády a rozvědky, dříve než je Erdogan mohl zatknout – a ti se tam 8. dubna 2013 prohlásili za Islámský stát Iráku a Levantu (ISIS/ISIL/DAESH/Islámský stát). 



Gulen byl prezentován jako pouhá projekce myšlenky z velitelství CIA v Langley, Virginie, jako myšlenka v zásadě hloupých lidí, kteří si myslí, že ho mohou využít, a že mohou využít jeho náboženství jako zástěrky pro postup ve svém plánu na globální kontrolu; tehdy byla americkou státní tajemnicí Hillary Clintonovou sjednána duální dohoda mezi Erdoganovou a Gulenovou frakcí v Sýrii, která měla rozdělit ilegální bohatství z ropy dobyté teroristy Islámského státu v Iráku a Sýrii – za to dostala Hillary Clintonová od Gulena peníze pro nadaci její rodiny a na její presidentskou kampaň, odhadem 1 milión dolarů.


Ruské Ministerstvo obrany začalo teprve před pár hodinami publikovat detaily o „Turecku okrádajícím své sousedy“, avšak k narůstajícím důkazům o tomto obrovském spiknutí CIA nyní otevřeně přispívá i Obamův režim, který včera oznámil, že posílá do Iráku další vojáky na ochranu svých spojenců Islámského státu; jak řekl irácký premiér Haider al-Abadi, nejsou vítáni, a mocní vůdci šíitských ozbrojenců přísahali, že je zabijí v okamžiku, kdy položí nohu na iráckou půdu.

Ruské MO dnes dále oznamuje, že v minulých týdnech bylo posláno z Turecka k Islámským teroristům v Sýrii 2 000 bojovníků, 250 vozidel a stovky tun munice, a stroze konstatuje, že do této války plánuje vstoupit i Británie; NATO spěšně posílá do Turecka zbraně ¨protivzdušné obrany; to vše činí více než pochopitelným prohlášení členky amerického kongresu Tulsi Gabbardové, která včera varovala americký lid před akcemi Obamova režimu slovy: „Rozmístění protileteckého raketového systému Ruskem zvyšuje možnost – záměrnou i náhodnou – kdy jedna strana sestřelí letadlo druhé strany, což vytvoří skutečný potenciál devastující nukleární války." 



Zpráva rovněž uvádí, že generálporučík řídícího centra státní obrany Michail Mizincev dnes řekl, že rozsah ilegálního obchodu s ropou vedeného spolkem Erdogana, CIA a Gulena, je impozantní, a že příští týden o tom bude poskytnuto více informací. Ruské útoky již zničily 32 zařízení Islámského státu na produkci ropy, 11 rafinérií, a tisíce ropných cisteren; toto vše vede experty ministerstva obrany k úvahám, na koho vlastně přesně hodlají Obamův režim a jeho spojenci útočit a jaké jsou jejich skutečné motivy.

Zásadním bodem je dle zprávy to, že ve světle mezinárodního práva je Rusko jedinou vojenskou silou, která je legálně na základě dohody se Sýrií oprávněna tam operovat, což připustil i americký tajemník pro obranu Ash Carter včera v americkém Kongresu, kde uznal, že podle legislace z r. 2001 o nasazení americké vojenské síly (AUMF) (jediná platná autorizace Kongresem) neexistuje právní podklad pro poslání amerických vojenských sil do této válečné zóny.

Rovněž irácká vláda již ví, že Obamův režim podporuje Islámský stát, a má videa ukazující americké vojenské síly shazující zbraně a potřeby těmto teroristům, a tak „skutečný plán“ CIA na ustavení Gulena k moci je již zřejmý každému, kdo to chce vidět.

Ale pokud jde o „skutečné plány“ Obamova režimu, zpráva uvádí, že by mohlo skutečně jít o rozpoutání třetí světové války, zejména když jsou důkazy o tom, že oněch více než 14 000 islámských uprchlíků, čekajích na deportaci, kteří se údajně zcela vypařili ze Švédska, bylo transportováno do Spojených států – zcela konkrétně do více než 100 charterových (Pozn. Orgonet: soukromě financovaných, na systému nezávislých) radikálních islámských škol "Madrasa", vlastněných a provozovaných ve Spojených státech Gulenem, aka „králem Madras“, které byly založeny  nepřehlednou spletí pochybných nevládních organizací  – včetně nevládní organizace Centrum pro americký pokrok George Sorose, který se spojil s Gulenem; odhalení tohoto „více než šokujícího“ spolku způsobilo, že Rusko v minulém týdnu prohlásilo George Sorose za hrozbu pro státní bezpečnost. - (Pozn. Orgonet: islámská náboženská škola Madrasa: více viz wiki česky zde.)




Pokud jde o to, jak oněch více než 14 000 islámských uprchlíků ve Švédsku dokázalo získat švédské pasy, aby mohlo bezvízově cestovat do Spojených států, zpráva dále vysvětluje, že vše začalo letos na jaře, kdy Margot Wallströmová, švédská ministryně zahraničí, se stala první západní představitelkou, která veřejně odsoudila zotročení žen v Saudské Arábii – což tato barbarská monarchie využila k rozsáhlé a mocné Amerikou vedené propagandistické kampani, jejímž důsledkem bylo to, že se Švédsko „poddalo“, a dalo fakticky Saudům právo veta nad švédskou zahraniční politikou – a možná i nad domácí politikou.

K jakému přesnému účelu hodlá Obamův režim použít těchto více než 14 000 islámských uprchlíků tajně přivezených do Spojených států? Zpráva uzavírá tím, že možná to vše lze vysvětlit rozsáhlými vojenskými akcemi, které v současné době probíhají v Americe (konkrétně v oblastech obsazených Gulenovými nájemními školami), které v kombinaci s akcemi pozorovanými na Středním východě ukazují na to, že stát se připravuje na totální globální válku. 

Text: Až uvrhnu svět do třetí světové války, pamatuj, že je to vina Bushe a že ty jsi rasista.

December 2, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

13 komentářů:

  1. Temnářské elity se zřejmě na něco připravují nebo že by už přecházely do paniky? http://www.nwoo.org/2015/12/02/elita-se-pripravuje-na-neco-velkeho-soros-prodal-vsechny-akcie-svetovych-bank-pod-cenou-a-nakupuje-zlato/
    Buď jak buď, plány na vládnutí temnoty s antitransformačním terorem, byť jen v části Vesmíru, nebudou a ani přirozeně nemohou být úspěšné. V čas příhodný si Světlo svoji cestu k definitivní transformaci temnoty najde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale pořád ta vaše mantra na jednu notu o světle a transformaci temnoty. Budiž, neberu vám to. Ale podstata „vlády temnoty“ je mnohem prozaičtější. Poznáte-li blíže nějakého skutečného boháče, zjistíte, že je to ve skutečnosti velmi nešťastný člověk. Jednoho dne se naučil navrtávat penězovody. Začalo ho to bavit. Vydělávání peněz v takovém objemu je jako droga. Jenže ten systém který ho k tomu pustil za to taky něco chce. Jako v mafii. Není cesty zpátky, leda nohama v betonu na dno jezera. Takže zbývá cesta kupředu. Být stále aktivnější a zlejší. Teď je brachu čas, aby ses stal zasvěcencem. Podepiš vlastní krví. A už jsi náš. Brachu, další bratrstvo si žádá tvé členství, upiš se i zde. Jediní tzv přátelé jsou ti co jsou na tom stejně blbě. Jeho život už mu dávno nepatří. Není divu, že je mezi nimi tolik záhadných sebevražd. Ani to nemusí být spiknutí. S tím se bez dostatečné psychopatické výbavy žít nedá. A z dálky to vypadá, že jsou všichni řízení temnými mimozemci. Ne, není peklo a čert nemá vidle. Peklo je v duších těch, kteří se nechali koupit takovými jako jsou oni sami. Hlídají jeden druhého. Tohle jsou zombies, jsou mrtví a přece se stále hýbají. A škodí kam šlápnou, protože to je jejich svět který jim nedává na vybranou. Celé to začalo dávno s příchodem vynálezu zvaného peníze. Kde je peníz, je i spekulant. Zničíme-li svět a přežije pár lidí mírných jako ovečky, za tisíc let to tu máme znovu a nachlup stejně. Máme to v sobě. Dokud budeme žít v tlupách po 30 jedincích a hodně daleko od sebe, bude dobře. Nokdo nás nepřiletí zachránit. Žádný Aštar nebude. To by si zadřeli pěknou třísku.
      Res

      Vymazat
    2. Nesuď rozumbrado abys nebyl nakonec souzen i ty

      Vymazat
    3. Takže žiadny kvantový skok podľa Vás Res ? Nečakám na Aštara, čakám na Seba. Je to tak správne ?

      Vymazat
    4. Pan Benda, velký Aštarův kamarád stále doufá, že jednoho dne se objeví ty miliony a miliony vesmírných korábů a odvezou nás.... tedy, ten plevel planety někam.... asi tam, kde je to potřeba zaplevelit. Možná nás Aštar použije jako biologické zbraně někde ve vesmíru.

      Vymazat
    5. souhlasim s tebou. upsali se krvi dablu. je to jako v pohadkach, staci si vzpomenout na toho dupinozku, ktery te ( uz nevim, jak se jmenovala), upredl zlato, a ta byla nejakou dobu stastna, a on sii za nejakou dobu prisel pro jeji dite. no a byla z toho v pr...i. a tak to chodi i s tema bohacema, uz jsem tu jednou psala, ze to jsou v podstate nejvetsi chudaci. nemohou ani pipnout, jinak by byla zas dalsi ,,sebevrazda`` nebo ,,nehoda´´.

      a to, ze se dejiny opakuji ( coz rekl i muj oblibeny telepat edgar cayce), jsem o tom absolutne presvedcena.
      ,, to, co je, bylo, a to, co, bylo, bude``.

      krasny vecer, mirca

      Vymazat
    6. anonymní 15:01
      Sepsal jste to velmi zajímavě , To,"podepiš brachu, teď jsi náš" . Ono to ve skutečnosti tak opravdu funguje. I v našem mikrosvětě. Říkáme tomu "kariéra", "ambice". Pro někoho droga. Dobře jste to napsal !

      dan.

      Vymazat
    7. nejlepší film na toto téma...Malá ukázečka https://www.youtube.com/watch?v=AbldLq-aPEk A tady je celý film https://www.youtube.com/watch?v=YiOWvjQTeLw Výukový film pro české zdravotnictví,jehož se s nadšením chopil nejen nějaký DRÁBEK https://www.youtube.com/watch?v=7fZsF0Nf390

      Vymazat
  2. Malé upresnenie - Aštar Šeran, priateľ pana Bendy, :-( ?
    No dobre a kto je potom Aštar ? Ten je skutočný, nie vymyslený a velí intergalaktickej flotile.

    OdpovědětVymazat
  3. K jakému přesnému účelu hodlá Obamův režim použít těchto více než 14 000 islámských uprchlíků tajně přivezených do Spojených států? Zpráva uzavírá tím, že možná to vše lze vysvětlit rozsáhlými vojenskými akcemi, které v současné době probíhají v Americe (konkrétně v oblastech obsazených Gulenovými nájemními školami), které v kombinaci s akcemi pozorovanými na Středním východě ukazují na to, že stát se připravuje na totální globální válku.
    K tomuto by som nedal taky fatalny zaver, ze sa USA pripravuju na 3.WW. Skor, ze vycvicuju dalsich teroristov na teroristicke utoky po celom svete. Charakter dnesnych vojen je lokalny, nie globalny. Oni si tiez uvedomuju ze nemaju kam ujst!

    OdpovědětVymazat
  4. Kdo chce studovat Aštara, nechť studuje raději u mluvčího Resistance Movement, který má naprosto spolehlivé informace. Ale jinak má pravdu ten diskutující, co napsal, že čeká na Sebe. V sobě máme tak velké duchovní schopnosti a takovou světelnost, že k.a.b.a.l.a. musí rozdmychávat dnem i nocí antitransformační teror, aby ji to snad nespláchlo dřív, než je bezpodmínečně nutné...
    A co říci k posledním zprávám - je smutné, že došlo k dalšímu bombardování lékařů, tentokrát se zase vyznamenali saudové...http://www.hlavnespravy.sk/mylit-sa-je-ludske-ale-tolkokrat-lekari-bez-hranic-opat-ako-ciel/717021
    Ale mnozí už mají těch lží a vražd dost a vidí, že padělatelé ducha to s námi nemyslí dobře, příklady komentářů k uvedenému článku:
    - "Kde sú tie mimovládne organizácie, keď mlčia. To vlastne naznačuje, že so zabíjaním nemocných súhlasia..."
    - "A slniečkari z celej Europy,mlčia,mlčia,mlčia .........."
    - "Saudska Arabia predseda OSN. Svetova groteska pokracuje. V SA popravuju ludi koli tomu ze maju ini nazor ako vlada...porusuje prava zien a za dalsie veci - najkrutejsi rezim na svete. Bezne su tam popravy statim alebo ukamenovanim. Cele organizacia OSN uz stratila uplny vyznam.
    - "Jak je to "mozne", vsak v OSN im dali dolezitu funkciu...Ludske prava podla SA ?? :-DDD.."
    Prostě ta světová groteska už nemůže pokračovat dál.

    OdpovědětVymazat
  5. Ti LÉKAŘI BEZ HRANIC,to je sbírečka praktikantu ala ČLOVĚK V TÍSNI....Dokonce v jednou dílu serálu MILLENUM je o nich zmínka..Tam si zacvičili zbraněni,ovládající mysl ve RWANDĚ a veleuspěšně..

    OdpovědětVymazat
  6. Soudný den? No je vlastně Event, Událost, upgradování vědomí pozemšťanů, končí vymývání mozků, sprejování jedů a další formy antitrasformačního teroru, multidimenzionální zúčtování s temnářstvem všeho druhu dotažené do absolutního výsledku, stržení závoje pozemské karantény, otevření bran do Vnitřní Země a taky tam nahoru... V neděli se opět ti, kdož si přejí podílet se na projevené síle spojeného světelného pole (jedna z největších sil v projeveném vesmíru), setkají: Překlad do čj zde: http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/12/tydenni-meditace-za-udalost-za.html#comment-form (www.2012portal.blogspot.cz): Tato meditace pomáhá silám Světla ukotvovat energii světla na zemském povrchu, aby posílily světelnou mřížku, která je potřeba pro urychlení procesu průlomu světelné komprese. Počet lidí, kteří tuto meditaci provádí, je tím nejvýkonnějším činitelem ze všech možností, které pozemská populace má k dispozici pro urychlení načasování Události. Tuto meditaci budeme provádět každou neděli v 20:00 SEČ. Pozn.: Okruh sil Světla je rozsáhlý a patří tam i ti, kdož stojí za P. Duchovní vyspělost vysoká, technologie rovněž.
    Heslo Order of the star, jedněch z nich: Amor vincit omnia. Pozn. na závěr: Nikola Tesla - to byla pozemská inkarnace jednoho z členů řádu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.