31. ledna 2015

Stockholm: Pohyb po administrativní budově umožní mikročip v ruce

http://youtu.be/aDzabqO8g1E



Publikováno 30. 1. 2015
Budova Epicenter ve Stockholmu, v níž sídlí mimo jiné  i společnosti Google a Microsoft, používá mikročipy, aby její zaměstnanci mohli otvírat dveře, komunikovat se smartfony a s kancelářským zařízením (kopírky).

Reportér BBC se dal dobrovolně očipovat, aby mohl napsat článek. Dostal čip do ruky.

Hannes Sjobland, hlavní úředník pro vývoj kancelářských bezpečnostních systémů, je čipování přízinivě nakloněn. Čipy usnadní lidem život, mohou s nimi nakupovat v kantýně a nahradí hesla do počítačů.

Také ovšem varuje, že jednoho dne by vlády a korporace mohly nařídit, aby se dali mikročipovat všichni lidé.


Jarní prázdniny

Orgonet si dává oraz a odjíždí na jarní prázdniny, tak zase za týden.


30. ledna 2015

Slovenský veterán rovněž vrací vyznamenání NATO

http://www.hlavnespravy.sk/tentokrat-slovensky-vojak-vratil-vyznamenania-hanbim-sa-ze-som-sluzil-pre-zlocinecku-organizaciu-nato/521375

Tentokrát slovenský vojak vrátil vyznamenania. Hanbím sa, že som slúžil pre zločineckú organizáciu (NATO)

0
25. januára 2015 (HSP/Foto:TASR)

Do redakcie nám dnes prišiel list rozhorčeného slovenského vojaka Roberta Bačinského, ktorý slúžil v Kosove a ktorý vracia vyznamenania, pretože NATO, pod ktorého velením slúžil a tieto vyznamenania získal, považuje za zločineckú organizáciu. Robert Bačinský poslal list elektronicky riaditeľovi tlačového odboru MO SR Mgr.Martinovi Cambalikovi s tým, že ho dodatočne pošle aj v listovej forme.
Robert Bačinský v svojom liste uvádza, že bol inšpirovaný svojim hodnostne vyšším kolegom, českým vojakom plk. Marekom Obrtelom, ktorý svoje vyznamenania vrátil pred krátkym časom. Písali sme o tom tu.
V nasledujúcich riadkoch vám prinášame jeho otvorený list v plnom znení.

Otvorený list ministrovi obrany SR a vláde SR – žiadosť o odobratie vyznamenaní z
vojenských operácií ASR pod hlavičkou NATO.
Pán minister,
Týmto listom Vás žiadam o odobratie vyznamenania NATO a vyznamenania MO SR za vojenské operácie pod hlavičkou NATO v Kosove.
Verím, že to pochopíte a žiadam o súhlasné stanovisko.
rtn. v.z. Robert Bačinský

V otvorenom liste ministrovi obrany SR, vláde SR a prezidentovi SR
Vraciam dve spomínané vyznamenania, pretože sa nesmierne hanbím za svoju službu v tej najzločineckejšej a najneľudskejšej organizácii, aká bola kedy založená a pretože sa mi hnusí diktátorská politika USA, ktorú po celom svete pre svoje sebecké záujmy stále častejšie presadzuje aj pomocou NATO.

Disney film z r. 1959 předpovídá chemtrails a řízení počasí


Podívejte se na video, které je úryvkem z Disney dokumentárního filmu o satelitech z roku 1959 s názvem „Oči do vnějšího vesmíru“ "Eyes in outer space". Hovoří se tam o budoucím ovládání počasí. Budete žasnout, s jakou přesností jsou tam popisovány současné denně používané technologie (jsou dnes trochu sofistikovanějším, pravda.)

Toto video zobrazuje fikci, filmové zobrazení představy do budoucnosti, doufám, že ti, co čtou jen nadpisy článků, nebudou brát jako dokument...

Již v roce 1959 (jak víme, armádní výzkum i praxe jsou vždy nejméně 50 let před civilním) vlastnily USA veškeré technologie k ovládání počasí a včetně řízení hurikánů, jak ukazují dokumenty volně dostupné na internetu.

Film může být chápán jako rané„prediktivní programování“, příprava veřejného mínění.

To, co je ve filmu prezentováno jako možná budoucnost, je nyní současnou realitou, avšak veřejnosti zatím neznámou. Ne že by byla utajená, ono je to všude vidět, stačí zvednout oči k obloze, ale lidem jaksi na to chybí čidla . Asi proto, že jsou občas mediálně ubezpečováni, že jen blázen věří v řízení počasí, to snad možná někdy v budoucnosti ... zatím jen v Rusku a v Číně, tam si dělají počasí pro přehlidky ...

Technologie "vymyšlené" ve filmu jsou dnes každodenní realitou. Bohužel tyto technologie nejsou využívány pro dobro lidstva, nýbrž k jeho terorizaci, ve prospěch těch, kdo tyto síly ovládají.

Video nemohu titulkovat, neb by mě vyšoupli z youtube za zneužívání cizího obsahu, tak přináším český přepis.

=Orgonet=




Budoucnost řízení počasí: Boj s hurikánem
Prediktivní programování ve filmu "Oči do vnějšího vesmíru", Disney 1959: 
Překlad videa: OrgoNet
Video obsahuje filmové ztvárnění představy do budoucnosti.

29. ledna 2015

Mrkvová šťáva vyléčila za 8 měsíců rakovinu

Občas dostávám prosbu o zaslání kontaktu na prodejce zázračných bylinných léků proti rakovině. Je mi líto, ale já bohužel nevím žádný bližší kontakt, než ten, co je uveden v případném článku. A ono se skoro vždycky ukázalo, že zázračný lék, za který pacient zaplatí desetitisíce, je něco velmi obyčejného a neúčinného, za co lidé vydají třeba poslední úspory.
Mrkvová šťáva rozhodně stojí za vyzkoušení... Jednoduchost je síla.
(Nezapomeňme však, proč jsme nemocni.) http://orgo-net.blogspot.cz/2014/05/iva-adamcova-pricina-nemoci.html
=Orgonet=

P.S. Srdečný pozdrav mé statečné kamarádce, která se právě s tímto v rodině potýká. Třeba se ji toto bude hodit.


Mrkvová šťáva vyléčila rakovinu 4. stádia za 8 měsíců
http://stopmensonges.com/le-jus-de-carotte-guerit-le-cancer-en-8-mois/
29. 1. 2015
Překlad: OrgoNet


Ann Cameron, kanadská autorka knih pro děti, vyléčila v r. 2013 svou rakovinu ve 4. stádiu za použití pouhé mrkvové šťávy, bez chemoterapie a bez změny stravy. Byla jí diagnostikována rakovina tlustého střeva. Po chirurgickém zásahu se její zdravotní stav zhoršil a rakovina se rozšířila do plic, tedy do stádia 4.



Lékaři doporučili chemoterapii, aby jí prodloužili život o několik měsíců, ale ona odmítla a začala hledat alternativní metody. Našla údaje, že několika lidem se úspěšně podařilo vyléčit rakovinu pouhou šťávou z mrkve. Začala tedy svou vlastní každodenní léčbu, při níž pila denně šťávu z 5 liber (2,25 kg) mrkve. Jinak na své každodenní výživě nic nezměnila.

28. ledna 2015

Velká blamáž meteorologů USA: chybně předpověděli "sněhový Armageddon"

Sněhová bouře všech dob, která měla dopadnout na velká města na východním pobřeží USA, se klimateroristům nepovedla. Nelibost veřejnosti však nyní dopadá na meteorology, kteří prý špatně předpověděli (o umělé výrobě počasí nikdo neví - nechce slyšet). Vzhledem k opatřením, která byla přijata v "cílových" státech, ta "blamáž" asi přišla dost draho. 

Meteorologové jsou v tom nevinně, oni jenom ohlásili plány klimateroristů, tak, jak jim byly sděleny. Že experiment nevyšel, za to nemohou (Mám v plánu napsat o tom experimentu více, možná zítra.). 


Naši příbuzní v New Jersey, nesmějíce jet do práce - za porušení zákazu řízení hrozilo policejní zatčení -  sedíce tudíž doma v teple a těšíce se na pořádný blizzard, nám skypem mohli ukázat jen lehký poprašek na dvorku...

=Orgonet=

Meteorologové nedokázali předpovědět ani sněhovou bouři, a my jim máme věřit jejich 100leté klimatické modely?

http://www.prisonplanet.com/forecasters-fail-on-blizzard-yet-were-supposed-to-believe-100-year-climate-models.html
Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
January 27, 2015
Překlad: OrgoNet

Přepodvídači počasí se omlouvají za své přehánění, když před dvěma dny předpověděli, že východní pobřeží USA zasáhne „nejhorší sněhová bouře v historii“, a současně se domnívají, že jim budeme věřit jejich 100leté klimatické modely, které ukazují, jak bude Země devastována globálním oteplováním. 



Guvernéři 6 států vyhlásili stav ohrožení, a někde měla policie dokonce zatknout každého, kdo by vyjel autem do bouře, avšak ukázalo se, že bouře je daleko mírnější než novinové titulky o dni zkázy, které ji 24 hodin předtem ohlašovaly.

27. ledna 2015

Iva Adamcová: Neodporujte nitrem


Díky čtenářce za zaslání rozhovoru s Ivou Adamcovou. Koukám, že je to vlastně celé její učení v kostce...


Mystička a duchovní učitelka Iva Adamcová učí, jak si poradit v každodenních situacích.
Říká: SVĚTU NEODPORUJTE NITREM A BUDE VÁM LÍP

Luděk Mahel

Buďte obyčejnými lidmi. Nedělejte druhým to, co nechcete dělat sobě, říká lidem mystička a duchovní učitelka Iva Adamcová.
Se svými přednáškami projela celou zemi a pro určitý okruh lidí se stala fenoménem.
„Vzhlížejí ke mně jako ke světici, ale to já nechci. Jsem jen jedna z vás“, říká drobná žena, ze které takřka na každém kroku září neobyčejná radost ze života. Lidi vlastně učí, jak si mohou poradit v každodenních situacích.
„Vnější svět nemůžete přeprat. Vnější svět musíte přijmout bez negativních emocí. Vše pomine, až vám to přestane vadit,“ radí Iva Adamcová.
Přednášela také na Třebíčsku, naposledy loni v létě. Tehdy žádost o rozhovor odmítla. „Ozvěte se za půl roku,“ řekla. Rozhovor vznikl před týdnem u Ivy Adamcové doma v jejích rodných Teplicích.



Loni jste říkala, že čtenáři běžných novin ještě nejsou připraveni přijmout vaše slova. Co se od té doby změnilo?

Každá informace, která vyleze do světa, se chová, jako byste hodil kámen do vody. Šíří vlny kolem. Zvláště v době, kdy existuje internet. Lidí, kteří poslouchali mé první přednášky, bylo málo, ale za tři roky jich přibylo. Postupně to vtahuje další.

Na svých přednáškách říkáte, že vše je dobré.

Musela jsem to nastavit jako dobré, protože byste mi nerozuměli. Ale ono je to vlastně takové, jaké to je. Vy máte situaci, nebo konání okolo vás jenom přijmout bez odporu. Ten ve vás vyvolá strasti těla – bolesti nebo nemoci.

Trochu dle plánu nasněžilo, díky, výrobci počasí!

Trochu nám tu v ČB nasněžilo. Je to příjemné, když s pejskem jdete po čistém bílém koberci a nemusíte šlapat blátem. Ranní procházku jsme si proto trochu protáhli, odpoledne už to nebude ono, to už bude bláto... Automobilisté asi nejásají, no ale je leden, tak co.

Malý postřeh k výrobě nočního středoevropského sněžení: (postřehů dokazujících umělé zásahy by bylo vícero, ale nemám čas to probírat).

Sněžení bylo vyvoláno na umělé chemtrailsové frontě, přicházející od Atlantiku.

Sněžení bylo naplánováno pro střední Evropu, avšak zřejmě ne pro Itálii. Níže na animaci si můžete povšimnout, jak se na hranicích Itálie/Alp "fronta" zastaví a dál neprojde. To zastavení fronty zřejmě způsobily italské radary, které vyslaly v pravý čas pravé radiační impulsy.

24. ledna 2015

Bill Gates prosazuje "bezhotovostní společnost" v zemích třetího světa

Bill Gates prosazuje "digitální peníze" v zemích třetího světa

http://www.prisonplanet.com/bill-gates-pushes-cashless-society.html
Kit Daniels
Prison Planet.com
January 22, 2015
Překlad: OrgoNet



Bill Gates nyní prosazuje „digitální peníze“ v zemích třetího světa, což učiní chudé ještě závislejšími na centrálních bankách, a rovněž to z nich učiní pokusné králíky pro vytvoření „bezhotovostní společnosti“ v USA a v Evropě.

Jak nás channelingy tahají za nos

Toto je přetisk mého článku, který byl původně zveřejněn 19. 11. 2013. Měl tehdy pro mě nečekanou čtenost ... vše v něm zůstává pravdivé i po 2 letech, a možná to někomu vhodně doplní moje nedávné překlady z francouzského webu hledačů pravdy, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2015/01/channelingy-odhodte-masky.html


Původní článek: http://orgo-net.blogspot.cz/2013/11/jak-nas-channelingy-tahaji-za-nos.html

Sepsal OrgoNet.
19. 11. 2013

V současné době asi není lidských silách rozlišit v oblasti alternativních informací, co je pravda a co není, kdo je disinformátor, kdo se snaží manipulovat a kdo je jenom "užitečný idiot". Vše je absolutně propleteno. I já procházím různými fázemi poznání, a myslím, že je nejvyšší čas zde přehodnotit můj vztah k channelingům. Do loňského data Vzestupu 12. 12. 2012 jim tu bylo věnováno hodně prostoru (což jste mi někteří vytýkali, ale mně se to v tu dobu zdálo pravdivé).

(Léčky a iluze NWO: New Age, Channeling, Reiki, Antikrist - Maitreaya, Blue Beam, Mayský kalendář, atd.)



23. ledna 2015

Režisér chystaného filmu "Šedý stát" o NWO nalezen mrtev

Režisér nezávislého filmu o NWO David Crowley nalezen mrtev

http://pontiactribune.com/gray-state-director-and-family-dead/
18. 1. 2015
Dan Johnson (The Pontiac Tribune)


Bojovník, snílek, vizionář. Setkal jsem se s ním v r. 2012 v Tampě, když začínal propagovat svůj nový projekt, film Gray State (Šedý stát). Měl vizi, že natočí film hollywoodské kvality, v němž odhalí tyranii a destrukci policejního státu v kinech po celé zemi.

O dva roky později už se dílo rýsovalo. Trailer filmu měl skoro milión shlédnutí. Na film byl shromážděn počáteční fond 61 000 dolarů  . Vedlejší dokument o tom, jak blízko je Amerika k vlastnímu Šedému státu, byl téměř dokončen, a dláždil cestu hlavnímu dílu.

Trailer filmu:
http://youtu.be/Gy7FVXERKFE


Obsah filmu Grey State
Svět se potýká s válečnou vřavou, geologickou katastrofou a ekonomickým kolapsem, avšak Američané jsou nadále ponořeni do iluze bezpečí a imunity. Jejich práva jsou prodávána za bezpečnosti, a federální vláda zahajuje systematické odebírání svobod za účelem nastolení Nového světového řádu.Američané, uzavíráni do militarizovaných distriktů, se stali populací zralou pro tyranskou vládu.

Šíření strachu, terorismus, policejní stát, stanné právo, válka, zatýkání, internace, hlad, oprese, násilí, odpor – to jsou nové termíny, kterými Američané nyní definují svou existenci. Soused je obracen proti sousedu, a hodnota dolaru klesá k nule, zásoby potravin jsou vypleněny, a každý je podezřelý z terorismu. Lidé jsou zatýkáni, ztrácejí se, jsou napadáni biozbraněmi, podezřelí z dissentu jsou veřejně popravováni. Jsou i řeči o koncentračních táborech na americké půdě.
Takové je pozadí příběhu odboje, který se rozvíjí. Americké milice se připravují pro partyzánskou válku. Z armády masově utíkají zběhové, aby se jako praví vlastenci shromáždili kolem Ústavy a bránili svobodu. Připravují státní povstání proti federálním silám, a dobře vědí, že to bude naposledy v historii, kdy utlačovaní budou schopni organizovaného odporu.

Je to doba přechodu, přesunů spojenectví, masového probouzení i masových poprav. Je to bouře 
hrozící v ránu šedivém jako železo, kdy se Američané probudí do okupované vlasti. Je to doba listin – černá listina, bílý listina. Někteří riskují fyzickou smrt za svou svobodnou vůli, a někteří prodávají své duše, aby si mohli udržet své líné myšlenky a snadný komfort. V tomto Šedém státě bude pokračování lidstva buď potvrzeno, anebo rozdrceno.Je to blízká budoucnost, nebo je to současnost? Šedý stát přichází – ať už němým souhlasem lidí, nebo se sám prosadí. Zde je bitevní pole – USA.
Toto je nezávisle produkovaný trailer konceptu filmu. Dosáhli jsme počátečních finančních plánů pro projekt, výsledky zde: http://www.indiegogo.com/graystatemovie. Podrobnosti o projektu:  http://www.graystatemovie.com, http://www.facebook.com/graystatemovie

A teď je David Crowley mrtev.

Channelingy, odhoďte masky! (2)

Dokončení překladu. Začátek zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2015/01/channelingy-odhodte-masky.html
(Článek byl napsán v r. 2010.)


Domýšlivost kanálistů se projevuje bombastickou formou, avšak obsah je prázdný. Kanálista se třeba prohlásí za svatého Michaela, aby lépe prodal svou „živou vodu“ nabitou „kristovskou DNA", a přitom omílá věty nevyhnutelného Tibeťana, velkého jesuitsko-orientálního manipulátora Nového věku.

Už se nemluví výslovně o příchodu Krista-Maitreyi, ale nabízí se vzestup Země k jiné dimenzi! Mnohem méně se mluví o Mistrech mudrcích a Velké bílé lóži, to začíná být nemoderní, ale zato jsou plná ústa „kosmické hierarchie“ a „vzestoupených Mistrů“. „Světelné bytosti“ frčí pořád, tito „průvodci“ se totiž živí světlem, které skrývají! Stejně jako náš svět, ani ten na druhé straně nedává nic zadarmo. Je třeba vědět, že démoni přicházejí jako andělé světla, a že Satan přichází jako člověk míru. Myslete si o tom co chcete.

Zábavná historka: Údajný „Archanděl Michael“ inkarnovaný v jedné ženě nám velice vynadal, že neuznáváme, kdo „Jsem Já“ (tyto osobnosti si dávají velké písmeno, když říkají „Já“). My jsme mu odpověděli, že jeho poselství jsou nehodná svatého Michaela, který bojuje s drakem-hadem obklopujícím naši sluneční soustavu, a že máme tušení, odkud pocházejí. Samozřejmě, není možné přesvědčit oběť okultna, že žije ve své iluzi, protože ji ovládá nesmírná pýcha. Navíc entity, které ji ovládají, jsou neoblomní Mistři. Okultní mafie dohlíží na svá kasina a na své dívky v saloonech.

Škodlivost generovaná kanálisty, těmito dobrodruhy astrální periférie, by byla směšná, kdyby nebyla ve službách agendy duchovního rozvratu, jejímž cílem je uvést do duší hledačů pravdy zmatek. Hledači pravdy, často čistí a upřímní, ale nevědomí, pokud jde o neviditelné úrovně, přijímají vše, co přichází „z nebe“, jako slovo evangelia. Avšak to neviditelné, k čemu má člověk přístup, není nic jiného než rub viditelného světa. Výrok „Boha nikdo neviděl“ je explicitní. Vysoká nebeská království jsou nedosažitelná pro ty, kteří nejsou osvobozeni. Božský svět je nedostupný. Je to dimenze, která je umístěna nad sedmi úrovněmi našeho vesmíru, který je okultistům jedině známý.

Jakmile průzkumník okultna zahlédne nad svou hlavou chabé světélko, má tendenci věřit, že se nachází ve třetím jemném (božském, mentálním) plánu zvaném devachan, který byl jistými jasnovidci příliš rychle pokřtěn na „duchovní svět“. Světlo svíčky může zakrýt slunce. Mnoho těch, kteří zapomněli na přísloví: „Jestliže vidíš Buddhu, zabij ho, protože to není nic jiného než iluze na tvé cestě“, bylo takto napáleno. Jestliže uvidíš „vzestoupeného Mistra“, zabij ho, dříve než pohltí tvou hlavu a srdce.

Nový věk je prodejný, a tím je jeho působení v naší konzumní společnosti ještě posilováno. Obchodníci prodávají nesčetné produkty, jimiž Nový věk zaplnil duchovní trh. Kdo by měl odvahu říci „Dost!“, kdyby měl riskovat bankrot? Jeden pařížský knihkupec nám ve slabé chvilce sdělil: „Ty knihy na policích v mém obchodě, to jsou samé sr...y! Když tyhle debility Nového věku prodávám, jsem vlastně prostitut.“ Byl to čestný prodavač a zavřel svůj krám. Pokud jde o terapeuty přirozené medicíny, ti přijali konsensus, který jim Nový věk vnutil. Kdo je obchodník, nikdy nejde proti módě. Všichni tedy přijali kult „energie“ a „otvírání čaker“. Avšak to není bez nebezpečí.

Setkání jógy a kalifornské psychologie dalo vznik „osobnímu rozvoji“ a jeho mnoha metodám. Jak naznačuje název, osobní rozvoj je vláda ega bez zábran. Je třeba „milovat sám sebe“, „milovat své tělo“, „rozvíjet své skryté schopnosti“, „harmonizovat se s jemnými úrovněmi“, „nechat ožít své hluboké já“, anebo „spojit se v míru a jednotě“, „žít v bezpodmínečné lásce“, a celá ta sirupovitá změť, kterou čtete v literatuře Nového věku. Ta štědře distribuuje nádherná prázdná slova, ale nikdy se nezapomene přejít k pokladně. Světlo, to jsou peníze.

Řekněme něco i o čakrách, které fascinují tolik nezsvěcenců, a to od 60. let, kdy vešly ve známost díky józe. Vezmeme-li úvahu, jak byly tyto znalosti využity, pak by jogíni byli udělali lépe, kdyby byli zůstali ve svých himalajských skrýších.

V tradičních civilizacích zasvěcenci chránili své znalosti tak, že sem tam rozeseli do svých spisů záměrné omyly, aby odradili nevhodné zájemce a „spletli hlupáky“, jak říká zenové přísloví. Ezoterická znalost hodná toho jména zůstává tajná. Proto jsou svaté spisy, jako je Bible, kódovány. Platí to i pro indické magicko-technické spisy, jejichž aforismy skrývají klíče, které mohou znamenat opak toho, co zdánlivě říkají. Cílem je odklonit nezvané na falešné stezky, kde je menší riziko, že se jim něco stane.

Jednou z technik pro zvýšení vibrací organismu je užití rytmického dechu – pranajama. Na základě dostupných pojednání se může adept pozdvihnout až do éterické úrovně. Toto zrychlení rotace čaker přitahuje větší množství sluneční prány, a tak může přijít pocit blaha, které je možno zaměnit za autentickou duchovní zkušenost; ta však není nikdy podmíněn magickými mechanickými technikami.


Sféra New Age se tedy dychtivě vrhla na metody probouzení čaker, aby mohla západnímu publiku, které chce rychlé výsledky za co nejmenší námahu, prodávat snadné triky. Shrneme-li jejich směšné metody, pak čakrám našich domácích jogínů nehrozí, že by explodovaly, a jejich kundalini může klidně spát, anebo nanejvýš vyvolat záchvaty sexu, které mohou být spěšně označeny za „tantrickou zkušenost“.

Proč skuteční zasvěcenci použili pasti, aby odvrátili zvědavce? Protože svaté tajemství musí zůstat skryto před „špinavýma rukama“ - výraz značící, že nehodný, který se přiblíží k posvátnému, se otráví a může onemocnět.

Hermetické spisy, které pojednávají o transmutaci těla, zahalily tajemství této transformace do obskurního alchymistického jazyka. Pravé Světlo je vnitřní, ale je hledáno venku, na nebi, kde září pouze neony iluze.

Je jedno tajemství ohledně čaker a jejich způsobu rotace. Čakry, což jsou „kola“ přitahující do těla subtilní energie, se točí v přirozených podmínkách vždy ve stejném směru. Když je v člověku probuzena nesmrtelná duše, tehdy se směr rotace čaker obrátí. Tato „konverze“ umožňuje přitahovat do organismu nové energie, pocházející z božských dimenzí. Tyto posvátné síly jsou tedy chráněny před veškerým zachycením nezasvěcenci, kteří ještě nedokončili řádný proces čištění, zvaný „smrt ega“. Ani „osobní rozvoj“, ani pseudojóga nemohou směr točení čaker obrátit, protože toto energetické obrácení je závislé na skutečném zrození božské duše. A obráceně, otevření časker zesílením přirozené energetické moci vede pouze k silnějšímu spojení s neviditelnými úrovněmi nízkých hierarchií. To je ta okultní léčka.

Kanály jako média jsou bytosti, které se v minulém životě věnovaly retrográdnímu rozvoji magie. Jako média mají někdy dar předpovídat, ale to je na duchovní cestě překážka. Zachycují informace, ale tak, že jsou „očarováni“. Nic neovládají. Jsou to pijavice. Potřebují si dělat reklamu, aby zachytili stále více obětí a rozšiřovat okruh vlivu „kokonů“, kteří je manipulují. (Kokony jsou beztělé entity, které zůstávají připoutány k Zemi.)

Jejich ego je napojeno na nevědomé nadjá, které si pletou s vyšším Já. Šikovně dovedou skrývat, což jim umožňuje, že se mohou nechat pokládat za „služebníky světla“. Jsou to falešní proroci, i když mohou být upřímní, protože jsou oslněni světlem Lucifera. Jsou to slepci, kteří vedou slepé, a orientují své žáky na „širokou cestu “ klamů Mayi, odrazu Reality.

Svůj egoismus projevují bombastickými tituly, jako například ta žena, která se prezentuje jako inkarnace archanděla Michaela, aby prodala své žvásty.

Jak může někdo klesnout natolik, že se pokládá za archanděla Michaela? Od počátku musí hořet touhou, aby se stal někým v luciferovské pyramidě. Avšak míst na vrcholu je málo, a prorazit si cestu až k trůnu „knížete“ je těžké. Ve skutečnosti, když pozorujete kanály, tak zastávají málo vážená místa, jako potulní kazatelé na trhu, kteří kážou čumilům.

Když to shrneme, kanály jsou ovládány okultní lóží, která sleduje politický cíl – duchovní zmatenost. Tyto kanály jsou pověřeny posláním šířit poselství pseudoduchovního charakteru. Tato prázdná sdělení neposkytují nikdy osvobozující perspektivu, ale naopak, nasazují uzdu poznávání pravdy. Ruší vlny věku Vodnáře karikaturou spirituality, aby tak postavily hráz proti pravdě.


Vystaveno 7. 1. 2010






22. ledna 2015

Channelingy, odhoďte masky! (1)

Už mnoho měsíců trpělivě čekám, že se někde objeví článek o channelingu, rezonující s učením Ivanky. Určitě někde někdo ví, jak to doopravdy funguje. Protože i mě ty channelingy dost dlouho vodily za nos (Archanděl Michael, Salusa, Matthew ...). 

Už sice nějakou dobu chápu, že jsou to částečné i vysoké pravdy promísené s nehoráznými klamy za účelem manipulace vědomi. Ale kdo to dělá a jak? A vysvětlení přišlo z Francie.


Článek napsali "hledači pravdy", kteří už v r. 2012 ukončili svůj web, protože "vše už bylo řečeno". (Pochází odtud i včerejší článek o Internetu.) 


Tento článek mi udělal velkou radost, tak se o něj podělím.

Kanály, sundejte masky!
Text, který pobouřil New Age
Auteur: Joël Labruyère
2010 
Přeložil OrgoNet

„Channels“, „kanály“ jsou média, která předávají vzkazy z druhé strany. Veřejnost má věřit, že tyto informace pocházejí od věhlasných duchovních bytostí, ale pravda je zcela jiná. Ve skutečnosti se jedná o operaci ovlivňování a propagandy pod kontrolou entit, které se v 19. století označily jako „Mistři Velké bílé lóže.“ Prostřednictvím zasvěcence zvaného „Tibeťan“ oznámila tato lóže svůj záměr nastolit „Nový světový řád Nového věku“. Za svou fasádou tvářící se jako odhalení je tento Nový věk (New Age) v podstatě totalitární podnik ovládaný Illumináty vysokých stupňů. (Pozn. Orgonet: Česky si o učení Velké bílé lóže můžete přečist např. zde: http://www.jitrnizeme.cz/view.php?cisloclanku=2003112704 )

Toto okultní bratrstvo v průběhu staletí operovalo z tajných center v Tibetu, a jako zástěrku využívalo tibetský lámaismus. Do čela byl stavěn dalailama, aby se zakryla skutečná moc tashilamy – černého papeže tibetského řádu. Tito okultisté mají telepatické schopnosti, které jim umožňují ovlivňovat svět technikou „fokalizace na jeden bod“. Rozšířili spoustu myšlenek, které pokládáme za moderní, použitím opakovaných rituálů lámaismu, které slouží jako zesilovač a rezonanční skříň. Promítají své myšlenky do atmosféry z výšin Tibetu, a buší do nich magickými rytmy, až se fixují v našich vědomích. Východní lóže je spojena smlouvou s jezuitským řádem, ale nevíme, kdo koho ovládá.

21. ledna 2015

Odkazy na články odjinud: prosím radši do komentářů

Čím více je OrgoNet aktivní, tím více přichází čtenářů (nyní denně až 16 000 návštěv!!!), a tím více příspěvků od čtenářů přichází mailem. Většinou jsou to odkazy na články odjinud. Je to prima, sdílet své objevy, ale můj mail je opět zahlcen. Bohužel není v mých silách ani vše, co mi posíláte, zkouknout, natož přečíst/přeložit a vyvěsit. Čímž se omlouvám všem, kteří mě pilně zásobují odkazy.

Je ale škoda vašich objevů nevyužívat, a možným řešením by bylo, že pokud jde jen o odkaz na nějaký článek, pak bude lepší poslat ho formou komentáře (což mnozí děláte), se stručným popisem, o co jde.  (Některé odkazy už v sobě mají název článku, tak tam je to jasné, ale mnohé nemají, zejména youtube ... popis se do komentáře snadno vejde, a ti, k nimž ta informace má přijít, si ji najdou, i když to nebude na hlavní stránce.) Zveřejnit komentář, to ještě zvládnu (:-)))

Mailem byste mohli posílat jen osobní věci, vlastní články a texty. (I tady se omlouvám, že někdy nestačím reagovat na maily, ale budu se snažit...)

Samozřejmě že z odkazů, co mě zaujmou, udělám podle času a možností články, jako dřív.

Blog Manipulace počasí taky samozřejmě zůstává poněkud viset, ne že by nebylo co publikovat, naopak, ale chybí ten čas ...

Díky všem, kteří věnují přízeň tomuto poctivě subjektivnímu blogu (:-)))

=Orgonet=

P. S. Prosím, posílejte odkazy, kde není jasné z názvu, o co jde, pouze s popisem (youtube!). Na nepopsané nebudu brát zřetel.

Internováni na Internetu: Od Pentagonu ke Googlu


Internováni na Internetu: Od Pentagonu ke Googlu
Zdroj: http://stopmensonges.com/interne-sur-internet-du-pentagone-a-google/
par Bastet - jan 20, 2015
Překlad: OrgoNet


Když si člověk uvědomí současnou světovou situaci, hledá nějaký únik. Což je naprosto normální. Ale všimli jste si, že čím více se badatelé cítí bezmocní tváří v tvář ke Světovému řádu – zabijáku svobody, tím více se uchylují na Internet? Tito noví disidenti, znechuceni politickým bojem, dolují v hlubinách webu, debatují na fórech, podepisují petice proti Novému světovému řádu a hledají skutečně „svobodné“ informace, které by jim daly pocit, že jsou mimo „vosí hnízdo“. Ale to vosí hnízdo, to je právě Internet! Těžko se to připouští, protože Internet tolik usnadňuje život a každý k němu má volný přístup. A přesto... S těmi, kteří se stali vězni Internetu, máme soucitnou duši. Těm, kteří už léta stále říkají, že Internet je poslední prostor svobody, ukážeme opak.





Ptejme se, kdo vytvořil Internet a za jakým účelem. 


Asi jste už slyšeli o agentuře DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency - Agentura pro pokročilý výzkum k účelům obrany). DARPA je pověřena vývojem nových technologií určených pro armádu, a stojí u zrodu četných technologií, jejichž vliv byl v celém světě nesmírný. Jmenujme alespoň informační sítě - Arpanet (praotec Internetu) a Internet. Internet se tedy zrodil v departmentu obrany americké armády, což není jen tak. Je to válečná zbraň, která byla zpřístupněna veřejnosti.



Historické kořeny agentury DARPA sahají do roku 1940. kdy byl vytvořen Státní výbor pro výzkum obrany ( National Defense Research Committee). Vytvoření tohoto výboru bylo motivováno vypuštěním sovětské družice Sputnik 1957 – to byla pro Spojené státy těžká rána, a tak se vrhly na dobývání vesmíru. 7. února 1958 president Eisenhower podepsal direktivu, která dala vznik agentuře DARPA, s tím cílem, aby technologie americké armády byly vždy lepší nežli nepřátelské technologie.

Myslíte, že taková organizace by se rozdělila o své zbraně s celým světem z pouhého neodolatelného altruistického pohnutí? Myslíte, že se americká armáda stará o to, aby přinesla svobodu občanům celého světa, jak to tvrdí? Jestliže si to myslíte, pak nemáte k dispozici všechny údaje. Ve jménu demokracie, svobody a lidských práv je strýček Sam připraven použít jakoukoli zbraň, ať je jakkoli zhoubná, a překročit veškeré mezinárodní konvence, aby podrobil své odpůrce svému Světovému řádu.

Jak uvidíme, veškeré technologické objevy pocházející od DARPA mají za cíl kontrolovat lidskou rasu. Ovládat těla, ale především vědomí.

20. ledna 2015

Giullietto Chiesa: Třetí světová válka už začala


Giulietto Chiesa: Tretia svetová vojna sa začala

Slovenský překlad: http://www.magnificat.sk/giulietto-chiesa-tretia-svetova-vojna-sa-zacala/
English: https://politsource.wordpress.com/tag/giulietto-chiesa/
Slovensky vyšlo 9. 5. 2014

Milí priatelia, prinášame vám prednášku Giulietta Chiesa, talianskeho novinára, politológa a politika, o ktorom v slovenčine na webe informácie nenájdete. Prečo? Na túto otázku vám zodpovie sám Giulietto Chiesa svojimi názormi…

O tom, ako virtualizácia sveta zmenila náš život, hovoril v Jekaterinburgu známy taliansky novinár, autor mnohých kníh, bývalý člen Parlamentného zhromaždenia Rady Európy, Giulietto Chiesa. Verejný činiteľ prednášal prítomným o tom, ako sa dnes manipuluje vedomím, o náraste rusofóbie v európskom parlamente a o začiatku Tretej svetovej vojny.



Súčasné štátne prevraty sa uskutočňujú vďaka manipulácii vedomím občanov

Teraz, na začiatku 21. storočia, sme vystavení veľkému vplyvu toku informácií a tento prúd je taký silný, že ho môžeme len ťažko kontrolovať. Nastúpila epocha, kedy je väčšina ľudí negramotných. O 50 rokov vaše deti už nebudú vedieť čítať. Máme pocit, že všetko dianie vidíme. No to, čo očami vidíme, kontrolovať nemôžeme. Hovoríme: “Videl som to na vlastné oči”. No čo som videl? Informácia sa podáva pomocou nového jazyka: jazyka pohyblivých záberov. V tomto jazyku niet bežného spájania slov do viet. Ak ľudia nechcú byť negramotnými, musia sa naučiť tento jazyk čítať. Existuje toľko ilúzii, že všetko vieš, no v skutočnosti – nevieš nič. V tom je problém.

Giullietto Chiesa: Evropské i středovýchodní tajné služby jsou filiálkami CIA

Giullietto Chiesa je i u nás známý italský novinář a bývalý poslanec evropského parlamentu, aktivní podporovatel "konspiračních teorií", zabývá se např. 9/11, chemtrails a HAARPem. 

V den obří manifestace v Paříži byl pozván do televizní debaty o událostech kolem Charlie Hebdo, kde v živém vysílání řekl věci ve veřejných médiích neslýchané. Kupodivu, italské publikum jeho sdělení provázelo potleskem či jásotem. (Představte si, zda by takto reagovalo i české publikum; ti Italové jsou asi probuzenější.)

Přináším překlad videa, titulky by byly lepší, ale zavřeli by mi účet youtube pro cizí obsah... =Orgonet=




Evropské a středovýchodní tajné služby jsou filiálkami americké CIA

Giulietto Chiesa, italský novinář a bývalý evropský poslanec
Debata v italské televizi o atentátu na Charlie Hebdo
11. 1. 2015
Překlad: OrgoNet


Moderátor:
Co znamená dnešní pochod v Paříži? Je to pochod označující skutečný problém po pařížské tragédii, nebo je to něco jiného?

Chiesa:
Tento pochod je demonstrací rétoriky, vymyšlené evropskými představiteli, kteří jsou právě uprostřed nejtěžší krize v historii Evropy. Jsou rozděleni a snaží se dát dohromady. Jsou absolutně bezmocní vůči tomu, co se děje. To je můj první postřeh. A druhý je ten, že se mi zdá šokující, že až dosud nikdo neřekl nahlas to, co se honí hlavou miliónů Italů, a desítek miliónů Evropanů. Říkám to proto, že to vím. A je to následující věc: Vy vycházíte z principu, že události v Paříži se odehrály tak, jak nám řekli. Ale tak tomu není. (Potlesk publika.) Verze událostí v Paříži: není náhoda, že někteří inteligentní novináři ji přirovnali k 11. září 2001. Mluvili o evropském, či pařížském 11. září.

19. ledna 2015

Amedy Coulibaly byl policií popraven

Článek v němčině a video ve francouzštině přináší důkazy, že Amedy Coulibaly, který zadržoval rukojmí v obchodě v pařížské čtvrti Porte de Vincennes, byl popraven/zavražděn policisty.

http://alles-schallundrauch.blogspot.co.at/2015/01/amedy-coulibaly-wurde-hingerichtet.html

Překlad by byl fajn, ale není nezbytně nutný (zkuste když tak google translator),  vše důležité je vidět na videu, které bylo vysíláno francouzskou televizí. Ukazuje policejní zákrok na dobytí obchodu, při němž byl údajný terorista usmrcen.

Je vidět, že muž, který vyběhl po výbuchu několika granátů ze zadní části obchodu, má spoutané ruce, a je zastřelen několika policisty z pistolí. Když už byl spoután, proč ho nezatkli živého? Proč stříleli na bezbranného? Kdo vytáhl roletu, což lze pouze zevnitř obchodu? Amédy Coulibaly? A byl to vůbec on? Nebo je to vše součástí tajného scénáře tajných služeb, které si uspořádaly v Paříži megacvičení s několika souběžnými akcemi ?


18. ledna 2015

Ukrajina odevzdá svou půdu Monsantu výměnou za půjčku 17 miliard dolarů od MMF

http://www.zvedavec.org/komentare/2015/01/6299-ukrajina-odevzda-pudu-monsantu-vymenou-za-pujcku-mmf.htm
Originál: http://www.globalresearch.ca/ukraine-agreed-to-a-monsanto-land-grab-to-get-a-17-billion-loan-from-the-international-monetary-fund-imf/5424058

Ukrajina odevzdá půdu Monsantu výměnou za půjčku MMF

Christina Sarichvíce o autorovi > )

16.1.2015

Světová banka a Mezinárodní měnový fond pomáhají biotechnologickým korporacím vést poslední válku na Ukrajině. Nemylte se, to, co se nyní děje na Ukrajině, hluboce souvisí se zájmy Monsanto, Dow, Bayer a dalších velkým hráčům hry na otravu potravin.

Monsanto má na Ukrajině kancelář. Zatímco to ještě neznamená provinění, neliší se to nijak od amerického zvyku umísťovat své základny na místech, která chtějí politicky ovládnout. Otevření této kanceláře se kryje se zábory půdy související s úvěry od MMF a Světové banky jedné z nejnenáviděnějších světových korporací – to vše na podporu převzetí z jejich strany.
Dříve existoval v této zemi zákaz vlastnictví půdy soukromým sektorem – ale ten byl zrušen „právě včas“, aby si Monsanto na Ukrajině prosadila své.
V podstatě trocha politického manévrování MMF zajistila Ukrajině půjčky 17 miliard dolarů – ale pouze pokud se otevře biotechnologickému zemědělství a prodeji jedovatých plodin a chemikálií Monsanto – čímž dojde ke zničení zemědělské půdy, která je jednou z nejstarších v celé Evropě. Prodejce zemědělského vybavení, Deere, spolu s výrobci osiv DuPont a Monsanto, budou mít žně.
Pod maskou „pomoci“ byly vzneseny nároky na obrovská zemědělská bohatství Ukrajiny. Ta je třetím největším světovým vývozcem kukuřice a pátým největším vývozem pšenice. Ukrajina má hlubokou bohatou černozem, na které lze pěstovat téměř cokoliv, a její schopnost vyprodukovat velká množství GM plodin je to, co přimělo biotechnologický sektor k tomu, aby si pospíšil ji převzít.
Jak uvedl Ecologist, podle Oaklandského institutu:
„Zatímco Ukrajina nepovoluje používání geneticky upravených organismů v zemědělství, článek 404 dohody s EU, který se týká zemědělství, obsahuje klauzuli, která prošla obecně bez povšimnutí: uvádí, mimo jiné, že obě strany budou spolupracovat na rozšíření používání biotechnologií.
Není pochyb, že toto ustanovení naplňuje očekávání agrobyznysu. Jak poznamenal Michael Cox, výzkumný ředitel investiční banky Piper Jaffray: 'Ukrajina a, v širší míře, východní Evropa patří k nejslibnějším růstovým trhům pro zemědělské vybavení Deere, jakož i výrobců osiv Monsanto a DuPont.'“
Tato země BYLA obilnicí Evropy – a nyní se v rámci biologické války stane pustinou, kterou se stalo mnoho amerických zemědělských ploch v důsledku postřikování obrovským množstvím herbicidů, vyčerpání půdy a celkového rozvrácení dokonalého ekosystému.
Cílem subjektů americké vlády je podpořit převzetí Ukrajiny pro zájmy biotechnologických korporací (k dalším strategiím patří, mimo jiné, i prosazení kabalistického bankovního systému, který Rusko odmítlo, svým propojením s BRICS a budováním vlastního systému paralelního se SWIFT). Je to podobné přání biotechnologických korporací převzít Havajské ostrovy a půdu v Africe.
Ukrajinská válka má mnoho úhlů, které nebyly obecné veřejnosti ukázány – a můžete se vsadit, že biotechnologický sektor má v příslovečném koláči své prsty.
Ukraine Agreed to a Monsanto “Land Grab” to Get a $17 Billion Loan from the International Monetary Fund (IMF) vyšel 11. ledna 2015 na Global Research. Překlad v ceně 193 Kč Zvědavec.

UFO u mezinárodní vesmírné stanice ISS

Jsou lovci UFO, kteří denně hodiny sledují live přenos z vesmírné stanice ISS a číhají na UFO. I tady jsme už měli pár ukázek (viz štítek ISS), objevují se tam prý často.

Live přenos z ISS najdete na http://www.ustream.tv/channel/live-iss-stream , doporučuji, může to být velmi zajímavé.
Jsou tam live záběry zevnitř i venku, stanice obletí Zemi za 90 minut, takže každých 45 minut je východ/západ slunce. V dobách "ztráty signálu" je obrazovka modrá, ve tmě je černo, ale zase mohou být vidět osvětlená města na Zemi.

Úlovky UFO z posledních dní: 

1. Toby, jeden z lovců, zachytil u ISS obří UFO 6. 1. 2015, ale NASA prý po pár vteřinách přerušila přenos a "jako vždy" vymazala tento záznam z archívu.

17. ledna 2015

Charlie Hebdo si udělal z Francouzů pěknou p...l: karikatura Mohameda představuje ...

Už tohle téma nemůžu ani vidět, a tohle doufám bude nadlouho poslední příspěvek.... I když vyvstávají další a další nesrovnalosti, svědčící o falešném útoku ... no možná někdy.
Následující je volně sepsáno a zkráceno za základě článku Charlie zmanipuloval Francii z francouzského blogu Les crises: http://www.les-crises.fr/charlie-a-manipule-la-france/ (sepsal Orgonet)


O nové vydání Charlie Hebdo s karikaturou Mohameda na obálce se lidé prali, prý i v Česku, a je beznadějně rozprodáno. Všichni kupující tím manifestovali svou podporu .... čemu vlastně?

Když se novináři před jeho vydáním ptali redakce, zda není další nebezpečnou provokací opět karikovat Proroka na první stránce, odpovědi byly poněkud nejasné. 

Posuďte:
"Chceme zůstat v linii tradice časopisu."
"Celou redakci satirického časopisu ten obrázek strašně pobavil."
"Nějak si s tím poraďte". (Pozn. Orgonet: Démerdez-vous: francouzsky je to vulgární výraz, něco jako "vyhrabte se z těch sraček sami".)

Karikatura, kterou nakreslil přeživší kreslíř Luz (přežil proto, že den předtím slavil narozeniny, zaspal a přišel pozdě do práce), na první stránce na první pohled vypadá dosti nevinně, smutný Mohamed nese cedulku Jsem Charlie a nadpis říká Vše je odpuštěno, ale dobře se na ni podívejte, jestli tam nenajdete i něco jiného:

(Luz se svým dílem).



Nic zvláštního? Tak se podívejte vzhůru nohama.

16. ledna 2015

Pozoruhodné sluneční halo z Nového Mexika a ledové koláče

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2904959/Rare-ice-halo-seen-sky-New-Mexico-arctic-blast-continues-sweep-chill-expected-Thursday.html

V souvislosti s novou vlnou extrémního chladu  vUSA je se objevily zajímavé snímky.

Velice vzácný jev: mnohonásobné sluneční halo vyfotografované údajně v Novém Mexiku na Červené řece, 6. 1. 2015:
(Pozn. Orgonet: Ještě včera byla původní fotka na spaceweather, ale dnes ji už nemůžu najít. Ale je tam spousta jiných pěkných fotek: http://spaceweathergallery.com/index.php )


Kanadský prodavač párků otestoval svobodu projevu. Už je vyšetřován policií.


Kanadský muslim otestoval svobodu projevu vtipy o holokaustu a 9/11. Už je vyšetřován policií.
Překlad: OrgoNet




Jeden kanadský muslim se rozhodl nedlouho po střelbě v Charlie Hebdo otestovat „svobodu řeči“ tím, že na svůj Twitter dal vtipy o 9/11 a holokaustu. Nyní je již vyšetřován policií pro antisemitismus.

Prodavač hotdogů Jerry Reddick včera podnikl experiment na sociálních médiích na téma, kam až může zajít ve svobodě výrazu. Napsal: „Otestujme, jak svobodná je svoboda řeči, když jde o neúctu k někomu jinému než k Muslimům.“

15. ledna 2015

Francouzi se perou o nové číslo Charlie Hebdo. O co jsme přišli?

Vážně jste Charlie?
Podle článku ze 14. 1. 2015  http://www.les-crises.fr/vous-etes-charlie/#!prettyPhoto
přeložil Orgonet (volně sepsáno, silně zkráceno)


Včera vyšlo nové číslo Charlie Hebdo. Redakce se "nenechala zastrašit" (a směle inkasuje tržby za miliónové náklady v několika jazycích. Ale bude to prý pro rodiny obětí.).

Média přinášejí snímky, jak se o časopis Francouzi všude perou u kiosků, úplná hysterie, někde prý dokonce musela zasahovat policie.


13. ledna 2015

Francouzský policejní komisař spáchal sebevraždu poté, co se pokusil vydat evropský zatykač na prezidenta Obamu


Francouzský policejní komisař spáchal sebevraždu poté, co se pokusil vydat evropský zatykač na prezidenta Obamu
http://www.whatdoesitmean.com/index1831.htm
12. leden 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: OrgoNet


Absolutně šokující zpráva ruské výzvědné služby SVR kolující dnes v Kremlu, jak se zdá, vysvětluje, proč se žádní vrcholní představitelé USA nepřipojili ke svým protějškům http://www.thegatewaypundit.com/2015/01/us-obama-administration-noticeably-absent-at-massive-paris-anti-terror-march/ účastnícím se včera v Paříži http://www.voanews.com/content/paris-march-of-millions-set-for-sunday/2593741.html pochodu solidarity proti masakru v Charlie Hebdo  . Zpráva odhaluje, že vysoký francouzský policejní komisař byl „zasebevražděn“ několik hodin poté, co se pokusil vydat evropský zatykač  na prezidenta Baracka Obamu a další, zatím nejmenované americké představitele.

Hollande prý řekl, že to udělali Illumináti. - Neřekl, to je chybný překlad.


Sepsal Orgonet 13. 1. 2015

Od čtenářů dostávám odkaz na video, kde francouzský prezident Hollande v projevu po činu v Paříži prý veřejně říká, že útok provedli Illumináti.

Tak prosím, tomu nevěřte, to je hluboké nedorozumění, je to chyba překladu.

http://youtu.be/6ahWSLuZMX4,


Hollande v projevu skutečně říká slovo "illuminés".
"Ceux qui ont commis ces actes, ces terroristes, ces illuminés, ces fanatiques, n´ont rien à voir avec la religion musulmane."

V překladu však slovo illuminés je v podstatě synonymum pro "fanatikové", ale protože slovo fanatikové tam taky je, tak ho vyjadřuji jako "zaslepenci" (určitě vymyslíte lepší překlad).. Takže Hollande říká v překladu:

Bravo, pane Hollande, to byla efektivita!


Bravo, pane Hollande, to byla efektivita!
Z francouzského blogu Stop lžím.
http://stopmensonges.com/bravo-mr-hollande-quelle-efficacite/
10. 1. 2015
Překlad: OrgoNet


Dva autoři masakru v Charlie Hebdo, bratři Kouachiové, byli zabiti útokem protiteroristické jednotky GIGN (Gendarmerie Nationale), a dva, kteří zajali rukojmí v košer potravinářství, Amedy Coulibaly a jeho komplic, také zemřeli útokem mužů z pátrací a zásahové jednotky BRI.

To je ale efektivita, pane Hollande!

To se vám v tuto dobu, kdy jste totálně nemilován, náramně hodí.

To je východisko, které přichází vhod, aby se zabilo více much dvěma ranami. Vyřešit to takhle je o tolik praktičtější než zatčení, výslech, vyšetřování, rekonstrukce, soud …

Tady je pokračování příběhu, které vám nabízím:

12. ledna 2015

Francouzský blogger: Já nejsem Charlie.

Včerejší manifestace "proti terorismu" v Paříži byla k uctění památky obětí a  za "svobodu projevu", což má vyjadřovat slogan "Já jsem Charlie". (Na manifestaci už si to zjednodušili, napsali "My jsme Charlie", a nepotřebovali tolik cedulek (:-))


Co to však znamená "být Charlie"? Myslím, že většina lidí ani neví, jakou "svobodu projevu" Charlie představuje. Až uvidíte některé jejich kresby, bez vtipu, vulgárně a primitivně útočící na cokoliv (nejen muslimy, ale i křesťany, politiky, cokoliv) za účelem šokování, taky asi nebudete chtít být Charlie. 

(Zdá se mi to podobné jako s Pussy Riot (a ukrajinské Femen) - spousta lidí "bojuje" za jejich "svobodu projevu", dokud si nezjistí, co tou svobodou mají na mysli...)

Samozřejmě že ti kreslíři mají na svém kontě i vtipnou a chytrou satiru, a samozřejmě odsuzuji pachatele atd., ale Charlie nejsem.


Pěkně to vyjádřil francouzský blogger. Je to poněkud dlouhé, ale ta délka doufám aspoň odradí ty, co by se mohli "zablokovat nějakým nesouhlasem" (:-))) Kresby nejsou vhodné pro děti.
=Orgonet=


Uctěme památku Charlie Hebdo, ale bojkotujme nedělní manifestaci (10 důvodů)
Olivier Berruyer, 10. 1. 2015Zdroj: http://www.les-crises.fr/indecense-rendons-hommage-a-charlie/
Překlad: OrgoNet



Za prvé, odsuzujeme jednoznačně barbarskost tohoto neobhajitelného zločinu.

Za druhé, ctíme památku obětí a myslíme na jejich blízké.
Za třetí, v hodinu, kdy nás chtějí donutit, abychom křičeli "Já jsem Charlie", nezapominejme, co si tím na sebe nakládáme. (Je mi líto, chtěl jsem počkat s tímto tématem celý jeden měsíc, ale události mě proti mé vůli nutí se mu věnovat.)

Vyzývám vás tedy, abyste v neděli vyjádřili úctu týmu Charlie Hebdo tím, že budete bojkotovat nedělní "manifestaci".

Já tam nepůjdu, a to z více důvodů (můžete je zvážit a učinit si vlastní názor.)

11. ledna 2015

Já jsem Charlie: fotoshopované snímky

Události ve Francii vyvolaly vlnu soucitu s oběťmi útoku na redakci časopisu Charlie Hebdo. S heslem "Je suis Charlie" (Já jsem Charlie) vyšli Francouzi i jiné národy do ulic (či se nechali fotit na pracovišti).

Má to nejspíše vyjadřovat, že útok na kreslíře je útokem na všechny Francouze/lidi/svobodu slova. (Druhý význam věty je: Sleduji/čtu Charlie).

Média úslužně přinášejí fotografie z manifestací s těmito nápisy;

Zlé konspirační jazyky však tvrdí, že fotky jsou "fotošopované". Že jsou to koláže fotek různě posbíraných obličejů a onoho nápisu. Docela tomu věřím, když se podívám na tyhle fotky jednotně zachmuřených, truchlivých tváří ...

Posuďte sami tyto ukázky, na Google obrázcích najdete podobných fotek mnohem více, jsou zejména z amerických novin. Porovnejte ...

Co mají společného útok na Charlie Hebdo a útok v Bostonu?

Co mají společného útok na Charlie Hebdo a bostonský útok? Cui bono?
http://www.globalresearch.ca/charlie-hebdo-and-tsarnaevs-trial-qui-bono/5423632
By Dr. Paul Craig Roberts
January 09, 2015
PaulCraigRoberts.org
Překlad: OrgoNet


Jsou dva způsoby, jak nahlížet na údajný teroristický útok na francouzský satirický časopis Charlie Hebdo.

První způsob je ten, že v anglicky mluvícím světě, nebo ve většině z něho, by se na takovou satiru pohlíželo jako na „hate speach“ http://en.wikipedia.org/wiki/Hate_speech '(pozn. Orgonet: česky nenávistnou řeč, nenávistný projev, projev náboženské/rasové nenávisti), a satirikové by byli zatčeni, ale ve Francii nepatří muslimové mezi privilegované kategorie, a tak se kvůli satiře urazili  a pomstili se.

Proč by ta satira měla Muslimy tak štvát? V těchto časech již jsou Muslimové určitě zvyklí na západní pokrytectví a dvojí standard. Není pochyb, že Muslimové se zlobí, že nepožívají ochrany podobné jako ostatní menšiny, ale proč by se mstili za satiru, a nikoliv za francouzskou účast na válce Washingtonu proti Muslimům, v níž jich zahynuly stovky tisíc? Copak zabíjení není závažnější než satira?

10. ledna 2015

Budeme cinkat klíči, tentokrát francouzskými

Díky čtenářce za zaslání následujícího výstižného textu. 
Francouzský majdan, jak se zdá, právě zahájil - uvidíme, jestli Francouzi procitnou ke zdravému rozumu. Český majdan může záhy následovat, i u nás jsou první kroky již učiněny...


Budeme cinkat klíči - tentokrát francouzskými

Občané této země,
poslední měsíce a týdny jsme svědky zvláštních jevů na naší politické scéně, které nevěští nic dobrého!!!
Tento proces začal před 25 lety, pomalu, plíživě a jeho formální stránka nám byla nabídnuta jako demokracie a svoboda. S nadšením jsme ji tehdy přijali, ale již s menším nadšením ji dnes hodnotíme.
V parlamentu, senátu a ve vládě se střídala různá politická uskupení, která však měla pramalý zájem na tom, aby se tato země rozvíjela zdravým a korektním směrem.
Celá desetiletí zde vládli lidé, jejichž jedinou snahou bylo zdevastovat naše hospodářství, zkorumpovat a paralyzovat justici, ukrást vše, co se ukrást dá, a finanční prostředky, ztržené z těchto kriminálních transakcí, vyvézt ze země!!!
Ano, tato země byla bohatá do té doby, než byla ukradena a vyvezena převážná část peněz, ztržených z hodnot, které vytvořili lidé zde žijící - Vy všichni svou vlastní prací, mnohdy ne právě lehkou!!!
Proto se dnes nedostává prostředků na budování infrastruktury, na zdravotnictví, proto je vykraden státní důchodový fond, proto si vyděláváme v přepočtu mnohonásobně méně peněz, než jiní Evropané ve svých zemích.
Všimněte si tedy, že tato země byla cíleně vykradena a ožebračena, že zde byl dán prostor pro doslovné řádění zvrhlých a zkorumpovaných soudců a advokátů, pod jejichž ochranou se skrývají celé firmy se sofistikovanými programy na okrádání lidí.
Všimněte si, že zde byly uměle vytvořeny podmínky pro akceleraci rasové a etnické nesnášenlivosti tím, že menšině byly přiřknuty veškeré výhody a většina to zaplatila svými daněmi.
Všimněte si, že naše armáda není vůbec schopna bránit naši zem, neboť na to nemá prostředky, lidi ani výzbroj, a navíc je zhusta vysílána na zahraniční mise, na nichž je této zemi opravdu houby platná.
A v neposlední řadě se zamyslete nad tím, proč se to vlastně všechno stalo???
Odpověď je jednoduchá:
Toto je klasický scénář přípravy a plánování občanské války. Občanská válka se nemůže vést na území, které je bohaté, stabilní a ekonomicky výkonné, nemůže se vést tam, kde funguje dobře státní správa, justice a armáda.
Občanská válka se dnes velmi pečlivě připravuje a vede se jich spousta v různých částech světa. Oborníkem, vlastnícím know-how na tuto věc je CIA. Takže - naše země se dnes dostala do situace, kdy se stává geopoliticky velmi vhodným územím pro vyvolání občanské války!!!! Stačí již jen pár promyšlených akcí, zase pod taktovkou CIA, a může se to spustit!!!
Amerika potřebuje nutně další zdevastované území, na jehož obnově potom mnohonásobně vydělá!!! Toto se neděje poprvé, tento scénář je velmi klasický a ve světě již mnohokrát použitý!!! A nejlepší spouštěč toho všeho je, udělat zde druhý Majdan!!! Jenom s tím rozdílem, že zde už poteče krev a budou sem masivně importování cizí ostřelovači. Zatím se to tváří, jako nevinná společenská hra, když naše děti, které absolutně netuší, o co jde, ukazují na vřelosti červené cedulky, které dehonestují prezidenta této země.
Všichni rodiče, občané, kterým ještě zůstal zdravý rozum, lidé, kterým záleží na šťastnější budoucnosti této země, nedopusťte, abychom se my a naše děti stali loutkami, které zničí vlastní zem!!!
Stejně tak, jako nemocného člověka nemůžeme začít léčit utínáním jeho údů, a už vůbec ne tím, že začneme od hlavy!!!… stejně tak se nemůžeme chovat k vlastní zemi, k prezidentovi, jehož jsme všichni zvolili, ke svým tradičním hodnotám, kultuře a přírodě. Záleží totiž jenom na nás, záleží jen na tom, abychom neztratili poslední zbytky zdravého rozumu, a začali konečně přemýšlet, jak tento vývoj zvrátit.
Jestli není pozdě, že určitě téměř méně, než za pět minut dvanáct!!!

MUDr. Janda Karel, lékař, šiřte to, komu můžete

9. ledna 2015

Ředitel Muslimské unie řekl v televizi šokující pravdy, které nestihli zcenzurovat

Ahoj Orgonete,
srdečně Tě zdravím v Novém roce :-). Velmi pravidelně sleduji tvůj blog a jsem ráda, že se alespoň někde mohu setkat s lidmi, kteří nejsou jen hloupé stádečko spokojené s tím, co se mu naservíruje.
Každopádně jsem ti chtěla poslat odkaz na článek, co mě vážně pobavil:
 
http://nazory.aktualne.cz/komentare/spiklenecke-vize-muhameda-abbase-cia-stvorila-islamsky-stat/r~f0a8ec9897ef11e4833a0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_campaign=A&utm_term=position-4
 
Už nadpis mě zaujal, tak jsem si jej přečetla a fakt jsem se musela smát, jak autor článku líčí, jak je zděšen tím, co ve veřejnoprávní televizi zaznělo za "lži" :-))))) . Myslím, že museli mít infarkt všichni, když si dovolil někdo něco takového veřejně říci. A asi to muselo jet online, když to nestihli ani zcenzurovat.
A těď je tedy potřeba vyrobit co nejvíce dementujících a zesměšňujících reakcí na tento rozhovor....a pak taky v závěru podotknout, že stejně za vším stojí Rusko,  ach jo....
Také je mi smutno z reakcí pod článkem, že lidé , kteří stále ještě nevěří, že je to všechno ještě trochu jinak , musí být až agresivní,hrubí a sveřepí , když si brání tu svoji zavedenou "pravdu".
Myslíš, že jednou procitnou?
 
Velmi děkuji za Tvoji práci.
Ještě jednou zdravím a přeji ti krásný den
 
Martina



Orgonet: 

Martino, máš úplnou pravdu. Většina lidí je bohužel velmi zaslepena, jak ukazují nenávistné komentáře pod veškerými články, kde se vyskytne slovo islám (Rusko, Putin, Zeman). Je to smutné, ale ti lidé za to nemůžou, jsou prostě na tom stupni vývoje, a urychlit to nejde. Můžeme jim nabídnout alternativní informace, ale nemůžeme je donutit, aby jim uvěřili. Dle starého přísloví "Můžeš přivést koně k vodě, ale napít se ho nedonutíš. Pít už musí sám." 

I pro mě je velmi osvěžující, že se na blogu setkávám s lidmi, kteří vidí dál...

Tak se aspoň pobavme zděšením komentátora Fendrycha, že někdo zpochybňuje jeho zavedenou "pravdu". Ale mějme soucit, ani on za své zaslepení nemůže (:-))) 

Zde je výše odkazovaný článek:


Spiklenecké vize Muhameda Abbase: Islámský stát stvořila CIA
DNES 13:05

Glosa Martina Fendrycha: Muhamed Abbas, ředitel Muslimské unie v Česku, vystoupil v České televizi. Muslimům žijícím u nás udělal medvědí službu. Nabídl obskurní konspirační teorie.
Muslimové se po vraždění teroristů v Charlie Hebdo stali žhavým českým tématem. Logicky je nyní pozorně sledováno, co jejich představitelé české veřejnosti říkají. Ve čtvrtek vystoupil v Hyde Parku ČT24 Muhamed Abbas, ředitel Muslimské unie v Česku. A bylo to strašné.

Hádanka: Copa je to tuto v Michalovcích?

neviem čo si o tomto myslieť, na mapy atlas to nie je je to vyfarbené
ak by sa ti chcelo skús sa opýtať :D

JJ


Orgonet:
Určitě se tu najde někdo z Michalovců, kdo ví, co je to za záhadnou strukturu. Zatím můžeme spekulovat... možná to bude něco vojenského, vědeckého, a možná něco zcela nevinného, třeba čistička vody ... Nic víc mě nenapadá, co by to bylo.








19:30: Záhada jednoznačně vyřešena, viz komentáře. U Michalovců mají nový netradiční cintorín (česky hřbitov). Díky všem za ohlas.

(Kdysi jsme si tady psali o záhadných strukturách v Číně (viz obrázky Google zde), tohle se trochu podobá některým z nich. Možná že v té Čína něco z toho jsou taky hřbitovy. (Ba ne, tam prý to slouží ke kalibraci špionážních satelitů.)