27. února 2015

Graviola čili anona ostnitá: zázračný lék na rakovinu

Díky čtenáři za zaslání následujícího výběru článků. Není to sice novinka, ale je dobře vědět.

K tématu viz též můj nový přepis z přednášky: Iva Adamcová: Jakou léčbu rakoviny zvolit?  http://orgonetivaadamcova.blogspot.cz/2015/02/jak-lecit-rakovinu-chemoterapii-ci.html  (Komentáře prosím pouze k tématu, a nikoliv k osobě Ivy).

Přípravky z gravioly jsou běžně u nás k zakoupení ve formě sirupů i kapslí. Jenom se na nich dle zákona nedočtete, nač působí, ale to nám přece nevadí (:-)))


Annona ostnitá neboli graviola: lék proti rakovině




Anona ostnitá je plod stromu graviola, a to je zázračný zabiják rakovinných buněk, 10 000 krát silnější než chemoterapie. A proč to nevíme? Je to, protože určité velké korporace chtějí dostat zpět svoje peníze utracené za roky výzkumu při snaze vytvořit syntetickou verzi tohoto k prodeji.

Čistší a vlídnější verze MMS je CDS2

Ahoj OrgoNete!

Je mi trochu trapné upozorňovat na vlastní rozhovor :-)
Ale týká se to problémů, které se u Tebe na blogu kdysi řešily
a díky diskusím na tvém blogu byla v Čechách a na Slovensku
zavedena CDS2, což je mnohem čistější a vlídnější verze MMS.
Na novou přípravu ClO2 upozornil kdysi v komentáři chemik Drahoš.
V rozhovoru je i řada odpovědí na dotazy, které byly dříve na OrgoNetu
položeny u článků a zpráv a diskusí kolem MMS. Poznatky a zkušenosti
se posunuly za tu krátkou dobu hodně dopředu a hlavně se vyřešila
celá řada problémů, které byly dříve s užíváním původní MMS.

http://www.kanal22.cz/clanky/rozhovory---kanal-22/ota-nepily-----znam-celou-radu-lidi--kterym-mms--cds-a-cds2-zachranilo-zivot.html

Zdraví Tě



Ota Nepilý: Znám celou řadu lidí, kterým MMS, CDS a CDS2 zachránilo život
18. 1. 2015

Ota Nepilý (*1962) pochází z Hradce Králové. Žije a pracuje většinu života v Brně. Hlavní profesí fotograf, na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let se věnoval také amatérskému filmu a tvorbě audiovizuálních pořadů ve vědě a kultuře. Byl spoluautorem a ilustrátorem hudebních a literárních pořadů a také dělal audiovizuální pásma o astronomii a kosmonautice. Sám intenzivně studoval matematiku, fyziku a astronomii. Vyučil se pro Fotochemu v Hradci Králové - obor fotografická chemie s maturitou. Středoškolské studium chemie navštěvoval v Pardubicích v letech 1977 až 1981. Na SOUCH se nacházela celá řada vynikajících profesorů, kteří byli v rámci normalizace za svůj postoj k sovětské invazi v roce 1968, přeřazeni z gymnázií a výběrových škol, právě na SOUCH. V roce 1984 maturoval na umělecké škole v Brně, obor Užitá fotografie. Fotografoval muzikanty na koncertech, i doma s rodinami, stejně tak i herce, spisovatele, výtvarníky. Od poloviny osmdesátých let do poloviny let devadesátých, fotografoval externě pro divadla. Posledních dvacet let ho živila převážně reklamní a komerční fotografie (nábytek, portréty, architektura, reprodukce obrazů apod.). Nedílnou součást jeho práce, také tvoří krajinné a reportážní fotografie z různých zemí světa (např. Polsko, Rumunsko, Francie či Chorvatsko atd.). Poslední čtyři roky, se Ota Nepilý nepřetržitě ve svém volném čase věnuje studiu a praktickým účinkům oxidu chloričitého, tedy MMS a CDS. Aktivně se účastnil zavedení novéCDS2 a MMS s hydrogensíranem sodným do praxe. O výsledcích a poznatcích z problematiky MMS a CDS píše na internetu a příležitostně o těchto tématech i přednáší.


Oto, na úvod mi prosím dovol, abych ti nejprve popřál mnoho zdraví a štěstí do nového roku 2015 a také ti poděkoval za to, že sis udělal čas na tento rozhovor pro čtenáře alternativního internetového portálu Kanal 22. Většina redaktorů buď tuto moji první otázku nepokládá za důležitou, anebo se na ní dotazuje, až na samém konci rozhovoru. Já se ale snažím volit jiný přístup. Oto, díky tomu, že jsi v ČR pokládán za jednoho z nejznámějších propagátorů léčebné metody pomocí přípravků s názvem: MMS, CDS a CDS2, tak bych se tě rád zeptal, jaký osobní profit z této činnosti ti to přináší?

Jane, děkuji za zájem o rozhovor a také přeji čtenářům i Tobě hezký rok 2015.

Nepovažuji se za hlavního propagátora MMS, spíše fandím nové čistější CDS2 a MMS s hydrogensíranem sodným. Původní MMS má jisté nedostatky a dalo by se říci nežádoucí účinky, které mne docela trápily, a celou dobu jsem byl na rozpacích, zda MMS nějak hlasitěji chválit, když mnohým lidem sice pomohla, ale byli zase lidi, kterým způsobila potíže, i když byly často přechodné, ale mnohé to od užívání MMS odradilo. Objevovaly se u MMS potíže s poruchami trávení, ledvinami, játry a hlavně byla asi třetina lidí, co to do sebe vůbec nedostala. Pravda, zpočátku jsem se pro MMS nadchl, ale pak jsem přibrzdil, když jsem viděl, že ne každému MMS sedne. V únoru 2013 jsem se od chemika Drahoše, v diskusi na OrgoNetu, dozvěděl o možnosti jak připravovat MMS i CDS pomocí hydrogensíranu sodného – NaHSO4 (zkratka HGS). Tato verze oxidu chloričitého, je nejčistější formou tohoto roztoku ze všech známých příprav a neobsahuje škodlivé sloučeniny. Třeba MMS s kyselinou citrónovou, má kolem 35% „nežádoucích“ produktů reakce. Mimo vzniklého oxidu chloričitého to jsou ještě citráty, chloritany, chlorečnany, stopové množství volného chloru a nečistot z původních vstupních chemikálií, především těžké kovy. Příprava nové MMS a CDS s HGSvychází z technologie čištění pitné vody, známým pod názvem TwinOxide. Firma prodávající technologii TwinOxide má ke svému produktu řadu měření a srovnávacích tabulek se staršími technologiemi a vychází jednoznačně nejlépe ze všech příprav, jak v čistotě, tak v účinnosti, ale i ve stabilitě roztoku ClO2. Srovnávací materiály TwinOxide ukazují na velmi slibnou verzi oxidu chloričitého i pro účely MMS a CDS. Materiály jsem začal teoreticky studovat v únoru 2013, ale k praktickým zkouškám MMS s HGS a CDS s HGS, jsem se dostal až na přelomu dubna a května 2013. Pak už to byl fičák. Nová CDS2 a MMS s HGS řešila lidem výrazně rychleji jejich zdravotní problémy a lidé ji snášeli nesrovnatelně lépe, jak staré přípravy MMS a CDS, takže lidé mohli jít u vážnějších nemocí do vyšších dávek s výrazně lepšími výsledky.

26. února 2015

Slovenský biopěstitel Ján Šlinský a jeho systém Agrokruh

Když už jsme nakousli tématiku biopěstování, následující video (díky čtenáři za odkaz) dokazuje, že i v našich končinách máme nadšené a fundované průkopníky.  Hovoří ing. Ján Šlinský.


Publikováno 16. 12. 2013
Všetko, čo ste chceli vedieť o Jánovi Šlinskom, ale nemali ste šancu opýtať sa. Ako funguje systém Agrokruh? Čo si myslí o klasickej medicíne? Verí v Boha? Pre fanúšikov svojrázneho pestovateľa z Hrubého Šúra nie je lepšie video.

http://youtu.be/20MnXR2OQms?list=PLK0hXVyxJ43uuWK2V8yQK20HicPY13iut


Videokanál J.Šlinského: https://www.youtube.com/channel/UCCAOP1y9lH4GSzAmBhLqBaA

https://www.youtube.com/watch?v=KqaldGwTvEI

Slovník ukrajinštiny č. 10: Poperedniki - předchůdci

Díky za odkaz na Irenin překlad dalšího dílu Ukroslovníku Ivana Vítězného (:-)))

http://youtu.be/zoMKUSJYZLw






25. února 2015

Tři tuny biopotravin z městské mikrofarmy ročně!

Něco pro inspiraci, jak je možno se vlastním tělem bránit, abychom nebyli ovládáni těmi, co mají pod kontrolou náš svět...=Orgonet= 

Americká rodina vypěstuje ročně na své městské mikrofarmě 3 tuny biopotravin

Inspirace: http://stopmensonges.com/une-famille-americaine-fait-pousser-3-tonnes-de-nourriture-bio-par-an-dans-son-jardin/http://urbanhomestead.org/
Překlad: Orgonet

V USA, 15 minut od centra Los Angeles, si rodina Dervaesova vytvořila svou vlastní městskou farmu, díky níž je potravinově soběstačná.


V kalifornské Pasadeně žije rodina Dervaesova, která vlastní mikrofarmu o rozloze 370 m2. Na této městské farmě produkují ročně 2,7 tuny potravin. Tento příklad dává podnět k zamyšlení, co je možné dokázat ve zcela běžném místě, nedaleko centra velkého města.

Děti a mládež jsou trvale poškozovány smartphony

Díky blogu Prvopodstata za nabídku nově přeloženého článku. 


Převzato z:
http://prvopodstata.blog.cz/1502/deti-a-mladez-jsou-trvale-poskozeny-smartfouny


Děti a mládež jsou trvale poškozeny smartphony....

Zdroj: http://www.zeitenschrift.com/artikel/kinder-jugendliche-bleibende-hirnschaeden-dank-smartphones#.VB78dxb_wTw
23. září 2014 Autor: Benjamin Seiler
Překlad: Prvopodstata

....vysílání pro mobilní radiová zařízení způsobuje dětem a mládeži nemoci těla a duše a navíc je dělá neplodnými. Nejnovější poznatky vědců volají na poplach.

(Obrázek přidal Orgonet: Drsná illustrace od Deese.)


Děti a mládež surfují nejen u počítače v "sociálních" sítích a na internetové stránce Youtube, ale stále víc také přes smartphone nebo přes počítačový tablet, řečeno jinak: pomocí radiového vysílání. Přes wi-fi-routery v bytě lze nyní už i z domácího počítače stále častěji "jít na světovou síť" bez kabelu. Jak ničivé je ozařování mikrovlnami především pro tělesné a duševní zdraví mladých lidí, už nelze popírat. Co se tudy na lidstvo valí, je v dohledném důsledku horší než ničivost obou světových válek dohromady. A to je ještě podhodnoceno. Naštěstí se stále víc vědců odvažuje promluvit. V září 2003 se v USA sešli vůdčí odborníci špičkových univerzit, aby promluvili o nebezpečích, která dětem přináší bezdrátová komunikace mobilními telefony a systémy wi-fi.

24. února 2015

Katastrofický kapitalismus, výroba extrémního počasí a potraviny

Následující článek je malým úryvkem z 6. kapitoly nové knihy: Elana Freeland: Chemtrails, HAARP, and the Full Spectrum Dominance of Planet Earth (Chemtrails, HAARP a plnospektrální dominance nad planetou Zemí), 2014. V této úžasně svědomitě vydokumentované knize je všechno, co co je až dosud známo o této problematice. Možná se dám do překladu...


Klimatické inženýrství, potraviny a deriváty počasí
Elana Freeland
Překlad: Orgonet

Motto:
Hrozby klimatických zbraní, totalitní vlády a hladomoru do sebe těsně zapadají. Ovládnutím potravin můžete ovládnout lidi. Modifikace počasí mohou ovlivnit produkci a zásoby potravin, které jsou k dispozici. Pokud nesložíte zbraně, nedostanete svůj kupón na potraviny. Dlouhodobé skladování potravin, dobře ukrytých, je jedinou ochranou před hladomorem a totalitárním útlakem.“ - Philip L. Hoad, No Such Thing as Doomsday: How to Prepare for Earth Changes.

Protože „globální oteplování“ založené na uhlíku je urychlováno stálou umělou excitací ionosféry, předpovědní „klimatické modely“ permanentně selhávají, a to i při vysvětlování extrémního počasí. Extrémní počasí je buď záměrně plánováno, anebo je výrazem reaktivity horní vrstvy atmosféry na několik desetiletí emisí z elektrického vedení, na haarpové elektromagnetické frekvence (ELF), které narušují tryskové proudění a aurorální elektrojet (ionosférický elektrický proud obklopující póly http://en.wikipedia.org/wiki/Electrojet ) i atmosféru, kterou dýcháme.

To vše přináší vlny extrémního horka a chladu, nízké výnosy obilnin, stoupání hladin acidických moří, záhadné hurikány a zemětřesení, tornáda v Coloradu, propady a poklesy půdy (1), uvolňování metanu. V roce 2002 bičovaly orkánové větry o rychlosti 200km/h a týdny prudkých dešťů Německo, Francii, Británii, Portugalsko, Belgii, Rakousko, Nizozemi a Českou republiku, zatímco některé části Alp byly bez sněhu kvůli „nezvykle vysokým teplotám“. Belgie byla pod metrem vody; německá pojišťovácí skupina Mnichov řekla, že škody jen v Německu dosáhly několik set miliónů euro. (2) I dnes o 11 let později máme palcové titulky: „Bouře na amerických Plains oživují vzpomínky na Dust Bowl“ (3), „Taiwan je zaplaven téměř 5 stopami tajfunového deště“ (4).

Planeta Země připravuje NWO kvůli vyčištění karmy bytostí z druhé strany vesmíru

Už nějakou dobu se mi vynořují otázky pro Ivu Adamcovou, až se s ní zase někde potkám (on by stejně nebyl čas, a zvědavost je stejně jenom ego, ale říkám si, tak si tu zvědavou karmu ještě odpracuju). Co by mě zajímalo? 

My, co jsme tady, už si na té 5D Zemi své 3D životy dožijem každý podle svého osudu, a další vývoj bude mít taky každá duše podle svého osudu, ale jaká budoucnost čeká Zemi? Kdo se sem bude inkarnovat? Rodí se sem ještě stále duše 3D, když planeta už je 5D (vše nasvědčuje, že se dále rodí)? Jak dlouho sem budou ještě přicházet? Kdo tady na 5D Zemi má vlastně žít? Duše vysokých vibrací 5D? Ale proč a jak, když společnost nízkých vibrací (NWO) zatím stále bují, a zatím spíše té nízkosti přibývá? Nebo přechod bude trvat ještě několik generací? Atd. atd.

A vida, ani už se nemusím ptát nahlas, odpověď mi dnes přišla do komentářů a dává mi velký smysl. Ano, takhle to zní úplně logicky, a je to zcela v souladu s tím, co učí Iva Adamcová. Jestli autor/ka ví/dozví se víc, třeba se nám ještě ozve? (:-))) Velký dík za tento komentář!;

=Orgonet=



Pro Anonymní 23. února 2015 19:04 : -> 

Bohužel na téhle planetě Zemi skutečně dojde k NWO. Lidé ovšem nechápou, že tahle planeta se rezervuje a připravuje pro duše bytostí, které se sem musí nainkarnovat, protože celkem nedávno spáchaly tyto duše strašlivé události na druhé straně vesmíru. Proto planeta Země se připravuje na Nový Světový řád, aby se vyčistila karma těchto bytostí z druhé strany vesmíru. 

Na téhle planetě probíhají přípravy jako před fotbalovým zápasem, musí se posekat trávník (nastříkat chemtrails) udělat lajny na fotbalovém trávníku (implikovat jedy do potravin) protože fotbalový zápas (NWO) začne za pár dní. 

23. února 2015

Chemofronta přechází přes ČR

V minulých několika týdnech nás klimateroristé udržovali v režimu sucha, až dnes zinženýrovali chemtrailsovou frontu ze zkřížených chemtrailsových čar a trochu nám zapršeli. (Tady v ČB to nestojí za řeč...)

Dnešní přechod umělé fronty přes ČR zde:

http://youtu.be/C_luVejS5KY
Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html



(Obrázky kliknutím zvětšíte).

Fronta z pohledu Eumetsat (http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/index.htm):

 Ráno:

Večer: 

Slovník ukrajinštiny č. 1: Pěremoga - vítězství

Díky čtenáři za odkaz na prima video a díky překladatelce, že to přeložila. Toto je 1. díl, doufejme, že nám přeloží i další (celkem 10), jeden lepší než druhý! (:-))) 

Geniální analýza, místo Ukrajiny lze dosadit jakýkoli národ. (:-)))

http://youtu.be/vxM-qCcReTU

Američané nespokojeni s veřejným míněním v ČR

Díky čtenářům za odkaz.

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/13325-americane-nespokojeni-s-verejnym-minenim-v-cr-zahajili-masivni-investice-do-zdejsich-medialnich-a-intelektualnich-elit-kolaboranti-maji-jediny-ukol-umlcet-nezavisle-informace.aspx


Američané nespokojení s veřejným míněním v ČR zahájili masívní investice do zdejších „mediálních a intelektuálních elit“. Kolaboranti mají jediný úkol: umlčet nezávislé informace

Autor: Petr Hájek | Publikováno: 22.2.2015 |



Na kyjevském Majdanu oslavili pučisté roční výročí státního převratu. Důsledky svržení demokraticky zvoleného prezidenta a vlády jsou zjevné: Země je rozvrácena občanskou válkou. Lidé na východě Ukrajiny se totiž odmítli stát občany třetí kategorie pouze kvůli tomu, že jejich mateřštinou je ruština. Postavili se na obranu svých domovů se zbraní v ruce. K úžasu kyjevských pučistů a jejich zámořských „vodičů“ úspěšně.

Bojuje se nyní všude, nás nevyjímaje. Američané, nespokojení s výsledky války o veřejné mínění v České republice, zahájili masívní investice do zdejších „mediálních a intelektuálních elit“ (jak si tyto samy říkají). Kolaboranti mají jediný úkol: Podobně jako jejich ne tak dávní předchůdci jakýmikoli metodami umlčet nezávislé informace, názory (a jejich nositele) a „normalizovat“ společnost.

22. února 2015

S kružítkem k atlasu, s úžasem na zadek

Díky čtenářům za odkaz na pěkný článek.

http://outsidermedia.cz/s-kruzitkem-k-atlasu-s-uzasem-na-zadek/


S kružítkem k atlasu, s úžasem na zadek
Perkins • 21. února 2015 • 181 přečtení


Nejsem expert přes vojenství jako blicí Karel Dolejší, mám daleko do jeho oblíbeného izraelského stratéga Martina Crefelda, nebrouzdám po webech, kde každý zná technicko-taktická data zbraní, které zná „Jane´s“. Nezajímají mne tvary křídel, „nabití“ nástrojů smrti elektronikou či avionikou, zbraně pro mne nejsou fetiš, ale nástroj politiky.

Svět je dnes kontrolován strachem, řadou typů strachů, od civilizačních, klimatických, ekonomických, ale ten vojenský, z fyzické likvidace je pro většinu ten největší – protože je nejsnáze pochopitelný, vchází do obydlí i toho největšího blba, kterému nevysvětlíte blahodárnost konání IMF, i kdybyste se snažili, nevím jak. Zato, jak vypadá dům po výbuchu bomby, to ví i nepřizpůsobivý občan civící na „naše“, „české“ TV zprávy, nebo hollywoodský film v produkci Pentagonu.

Vždyť kdybychom eliminovali propagaci násilí, vraždění, destrukce, invazí a exhibici absence morálky, odpovědnosti a lidství z programu našich telek a kin, mohlo by se vysílat asi tak jen dvě hodiny denně. Třeba do populárního Midsomeru už musejí dovážet obyvatele, původní byli v seriálu již několikrát vyvražděni. Marně čekám, zda západní „tvůrci“ přijdou s nějakou novou, neotřelou bestialitou, dost nepoznanou krutostí. Tvůrčím způsobem již zpropagovali i mučení.

Do Ruska prchl milión ukrajinských mužů ve vojenském věku

Do Ruska prchl milión Ukrajinců braneckého věku, v klíčové bitvě zahynuly tisíce

http://www.whatdoesitmean.com/index1840.htm
February 21, 2015 - 21. února 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet



Šokující nová zpráva cirkulující dnes v Kremlu, připravená Federální migrační službou (FMS ), praví, že v minulém týdnu uprchlo do Ruska přes 20 000 ukrajinských nucených vojenských branců, čímž se počet ukrajinských mužů v braneckém věku v ruské Federaci zvýšil na ohromujících 1 193 000 http://ria.ru/society/20150202/1045560424.html . (English here.  )
Celkově prchlo do Ruska již 2,5 miliónu ukrajinských občanů.

Podle této zprávy zahájila ukrajinská vláda vedená neonacisty a podporovaná USA a EU http://www.globalresearch.ca/the-u-s-has-installed-a-neo-nazi-government-in-ukraine/5371554 nezákonné odvody své mužské populace vojenského věku loni v květnu, kdy vydala presidentský dekret obcházející normální zákony http://www.bbc.com/news/world-europe-27247428 , což způsobilo, že milióny mužů raději prchly, než by se účastnily se konfliktu, kde je soused  nucen zabíjet souseda http://foreignpolicy.com/2015/02/18/the-draft-dodgers-of-ukraine-russia-putin/ .

21. února 2015

Před sto lety Rusko a Čína vytvořily FED

Díky čtenářům, kteří mi zaslali odkaz na zajímavý článek:

PŘED STO LETY RUSKO A ČÍNA VYTVOŘILY FED 


http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2015/02/pred-sto-lety-rusko-cina-vytvorily-fed-1.html
Zdroj:
Překlad: Vlabi



Před časem jsme zde zveřejnili řadu článků o událostech kolem údajné popravy carské rodiny, které čerpaly z informací historika carské rodiny Sergeje Želenkova. Na tyto události přímo navazují další překvapivá sdělení tohoto historika, která rozčeřila hladinu veřejného mínění v Rusku snad více než sdělení o rodině Nikolaje II. Nabízíme vám překlad první části jeho rozhovoru na toto téma, který poskytl internetovým novinám "Prezident".

Foto: Sergej Želenkov
Vlabi


Jak píší „Argumenty týdne“ je to už více jak sto let, co Rusko vede nevyhlášenou válku. Válku proti světovým finančním klanům, které kvůli úplnému a konečnému vítězství nad námi používají všechny metody: podplácení, vydírání i vraždy. Málokdo například ví, že Federální rezervní systém USA je ve skutečnosti produktem notoricky známých Rotschildů. A jak se ukázalo, je navíc založen na ruském zlatě.

20. února 2015

Film na víkend: Ostrov

Vřele doporučuji, tento film mě oslovil jako málokterý... =Orgonet=


Pohádky: Věnováno těm, kteří hrají kvůli hře samotné, ne kvůli víře v moc výsledků

Díky čtenáři za moc pěkné počtení - e-kniha Pohádky.  Autor: vypravěč. 
Věnováno těm, kteří hrají kvůli hře samotné, ne kvůli víře v moc výsledků.

PDF (106 stran) najdete zde: https://drive.google.com/file/d/0B1lmMjJ4Fl45N2FPMXJLT0RobVRBS2VWem02aUJuMEdpaGtv/view?usp=sharing , snad to bude fungovat.


Kousek pohádky:



19. února 2015

Porošenko lže jako když tiskne

19. 2. 2015
Překlad: Orgonet



Těch nemnoho ukrajinských vojáků, kteří se dostali ven z Debalceva, hovoří o tom, že je tam peklo. Zabité nelze spočítat, není jídlo, není teplo, neví se, kam utéct. Navíc jsou tam zprávy o ostřelovačích, kteří střílejí do zad všem, kteří ustupují nebo se chtějí vzdát.




V noci Porošenko v panice telefonoval americkému víceprezidentu Bidenovi a žádal, aby neprodleně zahájil dodávky zbraní, to je jedno jakých, jen aby zahájil proces a demonstroval svou podporu. Biden, tak jak se stalo už mnohokrát předtím, slovně slíbil všemožnou pomoc, ale o reálných dodávkách pomlčel. Protože nemá k tomu kompetence, a Obama nechce jen tak rozehrát eso pomoci Ukrajině, a odkazuje ho na obvyklou vnitropolitickou krizi, tak jak to dělali všichni jeho předchůdci.

Zacharčenko: Ukrajina ztratila v kotli 3-3,5 tisíce vojáků.

Vzhledem k jednostranným prokyjevským informacím médií středního proudu si myslím, že je fér informovat i z druhé strany, z informačního webu Doněcké republiky. Vyberte si, čemu věřit... 



ФЕВРАЛЬ 19, 2015 11:03

Zacharčenko: Očista Debalceva od nezákonných ozbrojených formací je ukončena. Ukrajinské vojenské síly v kotli ztratily 3-3,5 tisíc lidí.
19. února 2015, 09:03 našeho času.

Překlad: Orgonet



Doněck, 19. února 2015: Očista Debalceva od ukrajinských vojenských sil je ukončena. Dnes o tom novinářům řekl Alexandr Zacharčenko, hlava Doněcké národní republiky.

„Dokončili jsme operaci na očištění Debalceva od nezákonných ozbrojených formací (NVF). Bohužel, ukrajinská vláda nedostala rozum a nesložila zbraně. Ztráty vojenských sil Ukrajiny (VSU) se odhadují na 3-3,5 tisíce zabitých“.

Podle jeho slov začne dnes proces předávání těl vojáků ukrajinských sil.

„Ať si Kyjev vyzvedne svoje zabité. My jsme sem zvali otce a matky těchto vojínů, aby si je vyzvedli. Tenkrát ještě byli živí.“ řekl hlavní představitel DNR. „Budeme předávat rovněž velký počet zajatců.“

Pokračování bude následovat.



Váš syn se nachází v zajetí u opolčenců DNR

Náhoda (dnes se říká synchronicita, neb náhody neexistují) mě dovedla k článku, který vystavila Vlabi (mající zásluhy i o tento blog, viz spousta překladů indigového Saši). Tak si její překlad vypůjčuji, je to fakt síla a je to velmi poučné... 

http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2015/02/vas-syn-se-nachazi-v-zajeti-u-opolcencu.html


Váš syn se nachází v zajetí u opolčenců DNR

18. 2. 2015



– Haló?
– Haló!! Serjožko, synku můj! Kde jsi, co je s tebou?
– Nejsem Serjoža.
– Co je s ním? (ženský hlas se doslova zlomil ve křik)
– Ne, nebojte se, je živ a zdráv, je v zajetí u opolčenců v Doněcké národní republice.


V telefonu je vteřinu ticho. Pak divoký křik a slzy: 

– Kosťo, Kosťo! Serjoža je v zajetí! Slyšíš, je v zajetí u Čečenců!
– Ne, paní, nebojte se, s vaším synem je všechno v pořádku.


Ale v telefonu je slyšet jen ženský pláč, opravdová hysterie, vedle je slyšet mužský hlas: – Dej mi telefon, to jsou nejspíš podvodníci, potřebují teď peníze.

18. února 2015

Obamův režim opustil stovky amerických vojáků na Ukrajině


Kreml v šoku: Obama opustil stovky amerických vojáků na Ukrajině
http://www.whatdoesitmean.com/index1839.htm
February 17, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: OrgoNet


Šokující nová zpráva od ruského Ministerstva obrany (MoD ) kolující dnes v Kremlu praví, že Obamův režim „fakticky opustil“ nejméně 150 amerických vojáků, obklíčených spolu s více než 5 000 ukrajinskými vojíny v městě Debalceve  na východní Ukrajině, kteří jsou tam ponecháni Kyjevskou vládou, aby zemřeli.

Podle této zprávy američtí vojáci, kteří zůstali v obležení, jsou: skupina pro nepředvídatelné situace ad hoc  Amerických speciálních sil, patřící 173. letecké brigádě se sídlem v Itálii, vojáci CIA z Divize pro speciální aktivity (SAD), a elitní žoldáci ze známé americké soukromé bezpečnostní firmy Academi  (dříve známa jako Blackwater).

Volná energie: může být rok 2015 zlomovým pro studenou fúzi?

Díky několika čtenářům za zaslání odkazu na velmi zajímavý článek o volné energii.

http://www.suenee.cz/volna-energie-muze-byt-rok-2015-zlomovym-pro-studenou-fuzi/

Volná energie: Může být rok 2015 zlomovým pro studenou fúzi?

Jak reagovat na konspirace?

Pozdravujem Orgonet,

dnes som sa dozvedel o pripravovanej akcii lesoochranárskeho združenia VLK.

Naozaj neviem, čo má jej zameranie spoločné s prírodou,

každopádne naše logo použili bez súhlasu a v podivnom kontexte,

takže som písomne požiadal o jeho odstránenie a ospravedlnenie.

Yezid (REDAKCIA CEZ OKNO)



Dobrý deň,
aktualizujem predchádzajúci mail,
Matica Slovenská spomínanú akciu stopla, že s plagátom nemajú nič spoločné, Ten, ako uviedli, pripravilo lesoochranárske združenie VLK.

Yezid

Orgonet: Dle odkazu na video z podobné přednášky s panem Smatanou, co nám poslal čtenář do komentářů, je jasné, že se jedná o akci amerického velvyslanectví, viz  https://www.youtube.com/watch?v=fASjVHIB4Ro (jestli na to někdo vydrží koukat, má můj obdiv). Pán Smotana tam říká, že se prý dostal ke konspiracím tak, že odhalil toto spiknutí: Na
Slovensku svého času bylo podzvižení rodičů kvůli "moderní" sexuální výchově na školách, jehož zdrojem bylo video údajné paní učitelky ukazující ve škole robertky a tak. Nebyla to školní výuka, ale instruktáž pracovnice sexshopu, jejíž video někdo vydával za video ze školy. (:-)))





Orgonet:

Ti. co čtou/píší "anonymné weby" jistě nemají zájem, aby šli na nějakou desinformační přednášku poslouchat oficiální verze reality, které denně na nás valí média středního proudu. 

Je pravděpodobné, že je to osobní aktivita pana učitele Smatany, a návštěvnost ve Snině  jistě nebude závratná. Kdyby náhodou nějaký čtenář to měl při ruce a stihl se tam podívat a podat zprávičku, tak bychom panu učiteli tu jeho přednášku mohli následně na "anonymných webech" trochu "rozebrat", kdyby to stálo za to. To by mu jistě udělalo radost. (:-))

Zájem o ty naše "anonymné weby" se celosvětově i u nás značně zvyšuje, a tahle přednáška i její leták je jednou z příležitostí, jak zaměřit pozornost možná dalších pár lidí na alternativní informace. 

Podle mě je to dobrá reklama. Aspoň tam vidíme, že je už hodně webů, co vadí režimu, a to tam nejsou všichni. Klidně tam, Yezide, svoje logo nechej, je v dobré společnosti, a třeba se někdo zrovna kvůli tomu k tobě na Cez okno koukne a něco pochopí. Já se taky podle toho hodlám kouknout na některé weby, co tam mají loga a ještě je neznám. 




 


17. února 2015

Lidé z Donbasu říkají svůj názor na Porošenka a jeho hrůznosti

Lidé z Donbasu říkají svůj názor na Porošenka a jeho hrůznosti
http://youtu.be/lHClFGiWaKg

Chemtrails předbíhající letadlo

Zdravím Orgonete,
Nějakou dobu sleduji Tvé stránky a rozhodl jsem se Ti poslat několik fotografií, které jsem pořídil před nějakou dobou při focení dětiček. Od mládí sleduji letadla a vše co se šustne na nebi, ale tyto fotografie jdou jaksi mimo. Dají se vysvětlit pouze s nadsázkou – Zdá se, že operátor neviditelného létajícího prostředku, který rozprašuje jakýsi sajrajt a aby to nevypadalo tak blbě tak promítá pod sebe obraz letadla bez viditelné imatrikulace,  zjevně nedával pozor, zakuckaly se mu trysky tím jeho sajrajtem a po té zabrán do opravy si nevšiml, že mu obraz letadla couvl za rozprašovanou „směs“. Pro pilota asi není příliš reálné, aby zplodiny motorů (contrails, nebo co to bylo) předbíhaly letadlo při jeho cestovní rychlosti. To by dostala fyzika tak trochu zabrat. Tak proto to sci fi.
Jinak to Já tedy vysvětlit neumím.  
Tak si říkám, třeba se Ti to povede vysvětlit poněkud líp.
Děkuji a měj se fajn
 (mettaman)

Ps.: Jestli se ti ty fotky líbí, dávám Ti volnou ruku ke zveřejnění. Ať je psina.
J.

Orgonet: Velký dík čtenáři! To se ví, že se mi ty fotky líbí. Je to kuriozita, takové ani zatím neznám. Vysvětlení se mi taky líbí, žádné lepší mě nenapadá. (:-)))


16. února 2015

Ukrajinská armáda potvrdila: Žádná invaze ruské armády. NATO u Debalceva.


http://www.globalresearch.ca/ukraine-military-high-command-confirms-no-russian-invasion-or-regular-troops-presence-of-nato-forces-in-donbass/5431369

Vysoký představitel velení Ukrajinské armády potvrzuje: „Žádná invaze ruských regulérních vojsk.“ Přítomnost sil NATO v Donbassu
By George Eliason
Global Research, February 15, 2015
Překlad: OrgoNet


V interview s ukrajinskou televizí Espesso potvrdil ukrajinský vojenský expert major Alexander Taran to, co řekl na toto téma již generál Muženko, hlava ukrajinských ozbrojených sil http://www.opednews.com/articles/Kiev-Announces-Russian-Inv-by-George-Eliason-Congress_Donetsk_Hoax_Invasion-150129-415.html .

Ukrajinský vojenský expert: Na Ukrajině nejsou žádné ruské jednotky a naše vláda jedná jako teroristé.
http://youtu.be/t_iZKJ0tJN0 


Generál Muženko při brífíngu 29. ledna 2015 oznámil, že „v tuto dobu jsou zapojeni do bojů pouze někteří členové ozbrojených sil Ruské federace a ruští občané, kteří jsou součástí ilegálních ozbrojených skupin zapojených do bojů. Nebojujeme s regulérní ruskou armádou. Máme dost sil a prostředků, abychom jim uštědřili konečnou porážku, i když jsou zde přítomny ilegální ozbrojené skupiny." http://t.co/1P7aOhR6CG

Obě tato tvrzení potvrdila i hlava SBU.

6. listopadu řekl Marian Lubkivsky, poradce hlavy SBU (ukrajinská verze CIA), v interview pro televizi Gromadske.TV, že na ukrajinské půdě nejsou žádné ruské jednotky! Toto neočekávané prohlášení přišlo, když se neobratně pokoušel o odpovědi na otázky reportérů. Podle jeho tvrzení, SBU potvrzuje, že v Doněcku a Lugansku je asi 500 ruských státních příslušníků - dobrovolníků, ale žádní ruští vojáci. http://www.opednews.com/articles/1/Ukraine-2nd-Day-of-Heavy-F-by-George-Eliason-Atrocities_Congress_Genocide_Holocaust-141107-203.html

Všechna tato prohlášení přidávají váhu jinak nedůvěryhodným komentářům Alexandra Torchynova v červnu 2014.

Podle mluvčího Věrchovné rady Ukrajiny Alexandra Turchynova svévolně rozvířili situaci představitelé bezpečnostních agentur tím, že systematicky chybně informovali vedení země o možné vojenské intervenci Ruska, k níž nikdy nedošlo.

„Naše zpravodajské služby desetkrát měsíčně oznamovaly, že je určen čas vojenského útoku ze strany Ruské federace – obvykle to bylo ve 3 nebo 4 hodiny ráno. A my jsme seděli v bojové pohotovosti na velitelském postu... a zbytek armády se připravoval na otevřenou válku s východním sousedem. Ale k tomu nedošlo.“ Toto řekl Alexander Turchynov v interview pro Novoje Vremja, které bude zveřejněno zítra. 

Vypadá to tedy, že zde máme již poměrně dlouhou historii informací o tom, že Rusko v roce 2014 NEZAÚTOČILO na Ukrajinu.

Otázkou je, kdo tam tedy útočí.

Dnes ráno průzkumníci NAF spatřili uvnitř obležení v Debalcevu tanky NATO (Cauldron). Podle jejich informace je silná možnost, že až 25% obležené armády může být NATO.

Zbytky nábojnic 155mm jasně označené americkými identifikačními čísly, vystřelované dělostřeleckým systémem Paladin http://www.army-technology.com/projects/paladin/ , byly objeveny v oblastech, kde ukrajinská armáda zaútočila na civilní cíle. Pokud tam jsou vojáci NATO, (a kdo jiný by obsluhoval to složité vojenské vybavení), v rukou téže vlády, která přivedla na svět neexistující ruskou invazi a tlačí svět do záhuby, leží možnost, že se nedostanou domů,

To by vysvětlovalo, proč se USA a EU snaží prosadit novou mírovou iniciativu. Pokud budou jednotky NATO zajaty, co potom? Jestliže za Ukrajinu bojují stovky vojáků NATO ve válce, o níž i John McCain říká, že užívá zakázaných zbraní, jaké jsou potom záruky? Američtí vojáci v tomto případě, na základě McCainových slov, jsou za účast definováni jako váleční zločinci.

Podporujte naše vojáky a držte je doma.

Jaká bude reakce Ruska?

Až do tohoto bodu je Rusko jedinou zemí, která prokazuje zdrženlivost a přání zastavit konflikt. USA a EU celým srdcem podporují Kyjev, aby pokračoval, i když vědí, že jsou páchány válečné zločiny: teroristická bombardování autobusů, rakety a střely na města, fosforové bomby. Západ ví, že dobrovolnické batalióny páchají masové válečné zločiny.

Pokud budou vojáci NATO zajati, anebo budou nalezeny a potvrzeny po nich pozstatky, zajisté to změní povahu války. Ruské zbraně, na nichž veškerá mainstreamová média tak trvala, že jsou na Ukrajině, se bezpochyby projeví. Pokud NATO odpoví, kdekoli, kde to není dost daleko, bude to pokraj 3. světové války.


Katastrofický kapitalismus, vyděračský stát

Starší článek od známé autorky Naomi Klein, zabývající se katastrofickým kapitalismem, osnujícím světové katastrofy, aby z nich mohl těžit. Od r. 2008 zůstávají metody katastrofického kapitalismu stále aktuální, ba stále se zdokonalují. =Orgonet=

Převzato:
http://outsidermedia.cz/Katastroficky-kapitalismus,-vyderacsky-stat/
Originál: http://www.thenation.com/article/disaster-capitalists-reap-profits


Katastrofický kapitalismus, vyděračský stát


Jakmile cena ropy překročí 140 dolarů za barel, i ten nejzuřivější pravicový komentátor cítí potřebu svézt se na vlně obecné nespokojenosti tím, že část své show věnuje odsuzování velkých těžařských firem. Někteří dokonce zašli tak daleko, že mě pozvali na přátelské interview o tomto záludném novém fenoménu – "katastrofickém kapitalismu". Většinou to probíhalo hladce, dokud se to nezaseklo.

Jaroslav Dušek: Historie je iluze psaná vítězi

http://youtu.be/T_FMO1bd0TA



Publikováno 8. 2. 2015
Základní toltécká otázka je, zda uvěříte, že se pohybujete v objektivním světě, nebo uvěříte tomu, že ten svět tvoříte, říká Jaroslav Dušek, hrající hru Čtyři dohody, inspirovanou moudrostí Toltéků.


P. S. Orgonet: 
Dušek už je zkrátka hodně dobrej.

15. února 2015

U Debalceve je obklíčeno 2 200 vojáků NATO

Díky čtenáři za následující odkaz:
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Cesky-europoslanec-ma-sokujici-informace-U-Debalceve-je-obkliceno-2200-vojaku-NATO-Proc-to-nikde-nepisou-362107

Český europoslanec má šokující informace: U Debalceve je obklíčeno 2200 vojáků ze zemí NATO. Proč to nikde nepíšou!

15. 2. 2015 18:38
Komunistický europoslanec Miloslav Ransdorf sděluje některé věci, které se prý jinde v českých médiích nedočtete. V kotli u strategického města Debalceve, kam separatisté údajně odmítli pustit pozorovatele OBSE, je podle Ransdorfa obklíčeno na 2200 vojáků ze zemí NATO - Finové, Britové, Poláci a další. A to nejsou jediné informace, které se k českým čtenářům nedostaly.
Česká média si podle Miloslava Ransdorfa selektivně vybírají, o čem budou informovat a o čem ne. Nikde v našich médiích se prý nedočetl, že na konci ledna proběhly v Kyjevě hned tři demonstrace. Jednu uspořádali horníci, kteří přišli do hlavního města ze západu - z Haliče - a ne z východu, jak by mohlo leckoho napadnout. Protestovali proti tomu, že nedostávají zaplaceno za svou práci. Tím se prý nová vláda liší od kabinetu Viktora Janukovyče. Druhou demonstraci zorganizovali vojáci praporu Ajdar a třetí byla namířena proti primátorovi Vitaliji Kličkovi, protože ve funkci údajně nic nedělá. 

42 falešných teroristických útoků přiznaných vládami

Díky čtenáři za odkaz na následující velice poučný článek.


42 oficiálně přiznaných teroristických útoků pod falešnou vlajkou


Převzato z http://svobodnenoviny.eu/42-sokujicich-oficialne-priznanych-teroristickych-utoku-pod-falesnou-vlajkou/

Originál anglicky: http://www.infowars.com/42-admitted-false-flag-attacks/ 9. 2. 2015
Článek zpracoval a přeložil: redakce svobodnenoviny.eu
Publikováno 11.2.2015


Existuje mnoho doložených útoků pod falešnou vlajkou, kdy vláda vykoná teroristický útok a pak k politickým účelům falešně obviní svého nepřítele.

V následujících 42 případech představitelé vlády, která provedla útok (nebo útok navrhla), tuto skutečnost přiznávají buď ústně, nebo písemně. V článku jsou uvedeny odkazy na zdroje a oficiální dokumenty:


1. Japonští vojáci odpálili malou výbušninu na vlakové trati v roce 1931 a falešně obvinili Čínu za účelem odůvodnění invaze do Mandžuska. Tento případ je znám jako „Manchurian Incident“ nebo „Manchurian Incident”. Tokijský Mezinárodní vojenský tribunál zjistil: „Několik iniciátorů plánu, včetně Hashimota (vysoce postaveného důstojníka japonské armády), připustili svou roli v ději při různých příležitostech a uvedli, že předmětem „incidentu“ bylo získání omluvy za okupaci Mandžuska japonskou armádou. Více zde

Petice proti represívnímu přístupu státu v očkování

Petici je možno podepsat na adrese
http://e-petice.cz/petitions/petice-proti-represivnimu-pristupu-statu-v-otazce-ockovani.html

Petice proti represivnímu přístupu státu v otázce očkování

Autor: Martina Suchánková | vloženo: 10.02.2015 | 2496 podpisů
Poslanecká sněmovna v těchto dnech projednává vládní návrh novely zákona o ochraně veřejného zdraví. Novela v oblasti očkování opět upřednostňuje represi namísto vysvětlování a individuálního přístupu, naprosto se tak vzdaluje podmínkám běžným v západní Evropě. Petice bude uzavřena dne 1. 5. 2015 a předána Poslanecké sněmovně. 

V České republice jsou nařizována očkování proti 9 nemocem. Dosud za nesplnění této povinnosti hrozila rodičům pokuta a dítě nesmělo do mateřské školy. Nedávno se zákaz rozšířil i na dětské skupiny a podle předkládaného návrhu se má vztahovat už i na služby jako je hlídací koutek, mateřské centrum nebo dokonce péče soukromé chůvy.Pokud mateřská škola nebo provozovatel dětského koutku přijme byť jen částečně neočkované dítě, bude jim přímo za toto jednání hrozit pokuta až do výše 500.000 Kč.

14. února 2015

Obama se bojí prozrazení 9/11 ruskými dokumenty: 3 přední novináři zabiti, 1 "zničen"


Přední americký moderátor Brian Williams zničen, 3 další novináři zabiti: Obama se bojí prozrazení 9/11: 

http://www.whatdoesitmean.com/index1838.htm
February 13, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: OrgoNet


Šokující nová zpráva od ruské Zahraniční výzvědné služby (SVR  ) cirkulující dnes v Kremlu, praví, že špičkový americký moderátor zpráv Brian Williams z NBC News byl „totálně zničen“ a tři z jeho kolegů byli v minulém týdnu zabiti z důvodu obav Obamova režimu, že jsou připraveni zveřejnit důkazy, které jim byly poskytnuty Ruskem, dokazující, že útoky na Ameriku 11. září 2001 byly „inside job“ provedený vlastní vládou. 

Nejkratší telefonát do sněmovny

Díky čtenářům za trochu srandy (:-))

Nejkratší telefonát do sněmovny:



Zdravím Orgo,

s odkazem na článek http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5523-12-tisic-slovaku-se-obratilo-na-urady-nechteji-bojovat-pokud-vypukne-konflikt posílám ukázku jednoho z 12ti tisíc Slováků, kteří zaslali zdůvodnění "Odopretie výkonu mimoriadnej služby"... :-)

Děkuji za Vaši záslužnou práci.




Kyjev podvedl amerického senátora falešnými fotografiemi ruských tanků na Ukrajině


Senátor Inhofe byl podveden členy ukrajinského parlamentu, kteří mu poskytli falešné fotografie jako důkazy nové agrese Ruska

Dle výše uvedeného zdroje a jiných internetových zdrojů zpracoval Orgonet.
14. 2. 2015


Delegace ukrajinského parlamentu poskytla v prosinci loňského roku senátoru Jimu Inhofovi snímky, mající dokazovat novou ruskou agresi na území Ukrajiny. Zákonodárce Jim Inhofe měl v úmyslu pomocí těchto důkazů pohnout Kapitol k vydání nového zákona, který by umožnil, aby USA dodávaly Ukrajině vedle neletální pomoci i letální zbraně.

Senátor Inhofe poskytl tyto fotografie deníku Washington Free Bacon, a ten vydal 12. února 2015 senzační článek s titulem Exkluzívní fotografie ukazují ruskou armádu na Ukrajině, jak vyzbrojuje separatisty.

(Pozn. Orgonet: Článek již byl updatován a změněn, změněný článek zde.)

13. února 2015

Film na víkend: Neumírej, dokud mi neřekneš, kam jdeš

Díky čtenáři za odkaz na krásný film.

Publikováno 17. 7. 2014
Filmová meditace o lásce, smrti a spiritualitě. Argentinský příběh o dvou spřízněných duších, které se pohybují napříč staletími a zažívají mnohá převtělení. 

https://www.youtube.com/watch?v=C_rvHH1C_hw

Proč americké satelity neukáží údajné ruské tanky na Ukrajině?

Sepsal Orgonet, 13. 2. 2015

President Porošenko, hned jak zamával Putinovi, Merkelové a Hollandovi, spěchal, aby si stěžoval médiím, že na Ukrajinu opět vtrhlo 50 ruských tanků a další technika. Západní médiální propaganda si tuto zprávu radostně předává, a nikomu nevadí, že je to pouhé tvrzení a že ještě nikdy nebyly zveřejněny žádné důkazy.
Je to snad takový problém vyfotit na místě ruský tank, či dokonce jejich kolonu? 
Je snad takový problém zveřejnit satelitní snímek, který by to nepochybně dokazoval?
Jsou současné satelity vůbec schopny zobrazit vojenskou techniku? Jakého rozlišení jsou vlastně schopny? 

Pro všeobecné poučení vybírám srozumitelnou pasáž o špionážních satelitech, z jednoho z mnoha článků na internetu, zabývajících se možnostmi jejich rozlišení.



Oko na nebi vás pozoruje stále více zblízka
(Překlad OrgoNet)

Špionážní satelity
"Jak dobrý obraz může udělat satelit? Stručná odpověď je „víc než dost dobrý“, pokud jde o schopnost dostatečně přesně zachytit soukromé detaily toho, co děláme doma na dvorku.

Lež, ve které žijeme

Díky čtenáři za následující odkaz: 

http://youtu.be/ipe6CMvW0Dg




12. února 2015

Vyděračský virus Cryptowall: hackeři vám prodají vaše vlastní fotky

Proti tomuto viru není ochrana. Jedinou možností je zaplatit - anebo mít vše zálohováno. Hackeři využívají naší lenosti zálohovat... Máme v rodině čerstvou zkušenost, a na Technetu je zrovna o tom hezký článek... =Orgonet=


Hackeři vám prodají vaše vlastní fotky. Vyděračům zaplatila i policie

http://technet.idnes.cz/cryptowall-vyderacsky-software-hrozba-se-kterou-se-musite-naucit-zit-hackeri-vam-zablokuji-pocit-ia3-/sw_internet.aspx?c=A150120_110519_sw_internet_pka

23. ledna 2015 12:00, aktualizováno 16:20


Zálohujete svá data? Pokud ne, jste ideálním cílem pro novou generaci útočníků. Viry našly způsob, jak zpeněžit data z napadeného počítače. Za anonymní bitcoiny je prodají původním majitelům - a většina lidí prý zaplatí. Jejich nový „obchodní model“ je velmi úspěšný a jen tak z internetu nezmizí.

„Já na počítači nic důležitého nemám. Jestli si nějaký hacker chce prohlížet moje fotky, tak ať si poslouží. Žádné obchodní tajemství neschovávám... „ Tahle výmluva je oblíbená zvláště u těch, kteří nezálohují, používají jedno heslo a ty složitosti okolo IT bezpečnosti se jich zkrátka netýkají.

Pro vyděračské viry je takový uživatel ideálním cílem. Schválně si to představte: sedíte u počítače a chcete otevřít tabulku, kterou máte od včerejška rozdělanou. Ale soubor nejde otevřít. Zkusíte jiný - opět neznámá chyba. Fotky ze svatby, videa dětí, účetní doklady... roky a roky svého digitálního života vidíte na disku, ale nemůžete se k nim dostat. Než stihnete domyslet, co to všechno znamená, objeví se děsivé vysvětlení.

Katastrofální porážka ukrajinské armády se blíží, ruská armáda u hranic

Katastrofická porážka ukrajinské armády se blíží, ruské jednotky staženy k hranici
February 11, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
http://www.whatdoesitmean.com/index1837.htm
Překlad: OrgoNet


Nová zpráva ruského Ministerstva obrany http://eng.mil.ru/ cirkulující dnes v Kremlu před „poslední šancí“ mírových rozhovorů http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/11404756/Ukraine-crisis-Minsk-peace-talks-live.html o ukrajinské krizi, které se mají konat v běloruském hlavním městě Minsku, praví, že president Putin nařídil, aby 45. detašovaný průzkumný regiment a 5. tanková brigáda okamžitě zaujaly pozice u hranic, protože ukrajinské síly se blíží ke „katastrofické porážce“ z rukou separatistických povstaleckých sil.

11. února 2015

Sdružení hackerů CyberBerkut zveřejňuje dokumenty

Upozorňuji tímto zájemce na stránky ukrajinského sdružení hackerů CyberBerkut. http://cyber-berkut.org/ (i anglická verze).


Stránky obsahují mnoho hacknutých dokumentů, např. o financování ukrajinské armády Obamovým režimem, atd., taky informují, komu z politiků a kdy zablokují/zablokovali stránky ...

Pro ty, co rádi křičí fake: V této době všeobecného přetvařování nejde nic brát za bernou minci, ale něčeho se chytit musíme.

Není v mých silách to hlouběji zpracovat, třeba se to bude hodit speciálněji zaměřeným webům.


Malá ukázka:

Jeden z nejpřekvapivějších dokumentů. Ukrajinské námořní velitelství v Oděse žádá své zahraniční pány, aby na základě dohod sponzorovali náklady ukrajinských důstojníků během vojenského cvičení Trident vedeného Pentagonem na území Ukrajiny. Kde je národní hrdost? Kromě toho, jaký má smysl převést více než půl miliónu ukrajinských hřiven na soukromý účet důstojníka Denise Stupaka? To nelze vysvětlit jinak, než aby měl peníze na nekotrolované výdaje a obohacení, aniž by platil daně. Možná by bylo zajímavé, kdyby mu ukrajinští a američtí novináři položili pár otázek.










Proč jsou američtí vojáci v Mariupolu?

Proč jsou američtí vojáci v Mariupolu?
Submitted by Tyler Durden on 01/25/2015 23:44 -0400
Překlad: OrgoNet


Během devastace 24. 1. 2015 v ukrajinském Mariupolu, kde dělostřelecké útoky zabily či zranily desítky osob, a která byla oběma stranami svedena na „protivníka“, a byla dle obou stran větší než před příměřím, se vynořil podivný klip, který, jak se zdá, poskytuje plný důkaz, který bude muset připustit i důstojník americké rozvědky, že americká vojenská bagančata šlapou po půdě Ukrajiny.

Jak ukazuje následující klip, ukrajinská novinářka v místě boje přistoupí k člověku, o němž se domnívá, že je ukrajinský voják, protože má na sobě ukrajinskou vojenskou uniformu a nese AK (Avtomat Kalašnikova), a ptá se ho „řekněte mi, co se tady stalo?“ 

Jeho odpověď nevyžaduje překlad a mluví za sebe.

http://youtu.be/jW1JdOXdJkU



(Video je výňatkem z delšího videa o ostřelování Mariupolu: http://youtu.be/kiwIUsX63Hk )


Denně jsme médii informování o „invazi“ ruských vojenských sil na ukrajinské území (NATO připouští, že ji nepotvrdilo), a tak tento klip vzbuzuje mnoho otázek ohledně amerického zapojení do probíhajícího konfliktu. Zejména to, zda byly USA angažovány v „inscenaci“ masakru v Mariupolu, a pokud ano, je jasné, kdo má být obviněn (a izolován).

Samozřejmě, američtí vojáci, nebo alespoň žoldáci na ukrajinském území, to by nemělo být zcela překvapivé, protože před dvěma měsíci jsme zde probírali hacknuté americké dokumenty, odhalující rozsah americké „smrtonosné pomoci“, poskytované ukrajinské armádě http://www.zerohedge.com/news/2014-11-25/hacked-us-documents-said-reveal-extent-undisclosed-us-lethal-aid-ukraine-army . Zřejmě dosud neunikly dokumenty o americké pomoci zahrnující též americky mluvící vojáky. Jedinou otázkou je, zda jejich žold platí američtí daňoví poplatníci.