24. června 2015

I v Charlestonu se v den střelby konalo cvičení policejních složek


V den střelby v Charlestonu tam probíhalo cvičení policejních složek „Ohrožení aktivním střelcem“
http://resistancejournals.com/2015/06/21/active-shooter-drill-sc-church-shooting/
Andrew Pontbriand (Allison Fey contributing)
June 21, 2015
Překlad: Orgonet

Jaká je šance, že vláda (Ministerstvo obrany) bude provádět tréninkový program "Ohrožení aktivním střelcem" přesně ve stejném městě a přesně ve stejný den, kdy tam dojde k masovému střílení? Zcela upřímně, téměř žádné. Přítel Jill Giles na svém webu si položil otázku, jaká je šance, že při masovém střílení zemře střelbě senátor státu, a vyšlo mu 1:1,3 triliónu.

Události pod falešnou vlajkou a inscenované události jsou často prováděny tehdy, když probíhají vládní cvičení ozbrojených složek k vymáhání zákona.

Francie schválila přelomový zákon o vystavení elektromagnetickému záření: zákaz wi-fi ve školkách a jeslích

Díky čtenáři za odkaz. I když omezení zákonem ve Francii nejsou velká, přece jen jde o přelom - poprvé v historii nějaká vláda vzala vážně varování před účinky EM záření. Je to precedens, který pomůže i dalším zemím. (Než se přidá i Česko, to potrvá asi hodně let, viz naše problémy se zákazem kouření, který je ve vyspělých zemích dávno samozřejmostí).
Svého času Orgonet sledoval aktivity francouzského hnutí proti mobilním věžím Next-up, . Nevím, jestli ještě existují, ale velice přispěli k veřejné informovanosti. Měli vše proměřené a zdokumentované... (viz jejich osvětové foto níže a články se štítkem Next-up pod článkem.)



Převzato: http://wertyzreport.com/clanek/francie-wifi-mobilni-telefony

Francie schválila přelomový zákon o elektromagnetickém záření: Děti do tří let nesmí být vystaveny wi-fi a prodejci mobilů musí doporučit příslušenství pro snižování vystavení



Francouzský parlament 29. ledna 2015 schválil přelomový zákon týkající se elektromagnetického záření mobilních telefonů a wi-fi.

23. června 2015

Novinka: haarpové pulsy nového radaru Brdy

Vlny deštivého počasí jdou přes Česko zřejmě proto, aby byly otestovány schopnosti nového dopplerovského radaru Brdy, který byl namontován v květnu. (Pak bude jistě zase nastolen obvyklý suchý režim. Ledaže by geoinženýři - klimateroristé potřebovali otestovat ještě i výrobu povodní.)

V dnešní noci (22. - 23. 6. 2015) radar Brdy vyzařoval nejen haarpový kruh, ale i haarpové pulsy postrkující srážky, což dosud nikdy nebylo pozorováno, tudíž je to jeho novou schopností. Všimněte si na videu kružnice, která se objevuje od 20.00 na každém druhém snímku, čili po půlhodinách. (Ke konci sekvence se objeví přes Česko část obrovské haarpové kružnice od radaru jiného typu, který musí být hodně vzdálen, hádám někde v Itálii.)


https://youtu.be/TmKqnjt2aTU




Je zřejmé, že radar Brdy má pro výrobu počasí (i další válečné účely) strategické postavení v Evropě, a není divu, že zde Američané chtěli mít jeden z nejsilnějších haarpů - zářičů energie na světě. Měl mít vyšší parametry než známé tehdejší nejsilnější radary světa - na ostrově Kwajalein, a plovoucí radar SBX. Článek http://www.atmonline.cz/analyzy/pro/xbr.htm napoví, jakou sílu tam chtěli mít.

Trollové mi psali že jarní výpadek zobrazení byl kvůli "údržbě" stařičkého rozvrzaného brdského radaru,  wikipedie praví toto: https://cs.wikipedia.org/wiki/Meteorologick%C3%BD_radar:

"Na jaře 2015 byl demontován radar EEC DWSR-2501 C v Brdech (Praha 860 m). V průběhu května 2015 bude v Brdech instalován, zprovozněn a otestován radar Vaisala Weather Radar WRM200.[4] Jedná se o dopplerovský radar s duální polarizací pracující v pásmu C, který umožňuje rozpoznávat velikost a tvar radarových cílů, takže např. rozpozná zda se jedná o srážky dešťové či sněhové."

Oficiálně tam sice Američané plánovaný radar nedali, ale myslím, že postupnými tajnými instalacemi pomalu dosáhnou svého, pokud už nedosáhli...

Update 24. 6. dopoledne:

I radar Skalky včera dělal haarpový kruh. Tak hledám, co je zač, a on je to taky dopplerovský radar, Takže, dříve jsme ty haarpové kruhy přijímali z Německa, a pokrývaly asi 3/4 Česka. Dnes už jsme tedy co do haarpových frekvencí k řízení deště plně pokryti/vybaveni/ integrováni do evropského/světového systému výroby počasí (další upgrady jistě budou).

Haarpový kruh vysílaný radarem Skalky 23. 6. 2015 (kříží se s obrovským kruhem jiného radarového systému, zřejmě vysílaným někde z Itálie. Křížení ploch pokrytých haarpovými kruhy znamená snahu o co nejsilnější srážky.




22. června 2015

Umělá výroba deště 22. 6. 2015

Přes Česko dnes (22. 6. 2015) přešla chemtrailsová oblačnost od severozápadu, z níž za pomoci EM záření z radarů a jiných zdrojů spadly různě intenzívní srážky.
Pár obrázků dokumentujících umělé řízení celého systému. Kliknutím zvětšíte.

Viditelné linie rozpadajích se chemtrails:



Chemtrails na zobrazení NOAA b3:

Z archívu umělé výroby bouří

Před týdnem Českem přešlo "bouřlivé" počasí charakteristické z ničeho se tvořícími "bouřkovými koláči", které vybuchovaly jako popkorn v troubě, současně v řadě dlouhé mnoho set kilometrů. Na vrcholech jednotlivých koláčů je vidět otvory či výstupky šlehacích otvorů, jimiž zřejmě procházely "šlehací" paprsky elektromagnetické radiace.

Tvoření bouří 13. 6. 2015

https://youtu.be/zxJGr5my2p8



Na radarových snímcích toho dne byly zjevné haarpové kruhy vycházející z "meterologických" radarů Brdy a Skalky.  To znamená, že tyto radary aktivně vytvářely bouřkové buňky (v rovných řadách...).

Pro Budějovičáky: Zachraňme Malák

Zdravím a prosím o sdílení ... 

Kvůli protipovodňovým opatřením na řece Malši chtějí pokácet 51 stromů a vybagrovat okolní přírodní plochy. Přitom je jasné, že tím nic neochrání a akorát tím naruší a zničí přírodu.

V Českých Budějovicích je to krásné přírodní místo, kam lidé chodí na procházky, koupat se a odpočívat. 

Tuto středu 24.6. bude setkání "Zachraňme Malák" a proto je potřeba, aby se o tom dozvědělo, co nejvíce lidí. 

Prosím o sdílení 


V příloze ti posílám fotky, jak už začali bagrovat u velkého jezu :-(. 

Děkuji za pomoc. Kamča 



Mobilní věže? Předávání telefonního signálu je tou poslední z jejich funkcí.

Pro dlouhodobé čtenáře to není nic nového. Od počátku Orgonetu podezíráme různé ty obrovské stožáry a střešní konstrukce "mobilních operátorů", že byly postaveny kvůli kontrole mysli a řízení počasí, a aby lidé neměli problém je přijmout, tvrdí se jim, že jsou nutné k přenášení telefonního signálu ... (viz články se štítkem Mobilní věže, pod článkem).
Pro nově se probudivší přináším výňatek z populárně technického článku Jima Stonea o funkci "věží mobilních operátorů". Mluví se o amerických, ale ty samé jsou všude na světě, a máte je jistě ve své blízkosti.




Mobilní věže: tady něco páchne
Překlad: Orgonet
(výňatek z článku)

Není pochyb, že mobilní věže v Americe nejsou tím, zač jsou nám vydávány. Jeden čtenář mi poslal toto: 

„Jime, před lety jsem vlastnil společnost na výstavbu telekomunikací a podzemních zařízení. Mnoho zakázek se týkalo zavedení elektřiny, optických vláken atd. do podzemních základen v Arizoně, Nevadě, Novém Mexiku, Kalifornii a Texasu.
Musel jsem projít spoustou výslechů a podepsat dokumenty, že neprozradím, kam „moje společnost“ zavedla tato zařízení.
Moje společnost také postavila mnoho mobilních věží, a vždy jsem se divil, proč jsme k nim museli přivádět tolik elektřiny.
Potom na ně Armádní inženýrský sbor instaloval zesilovače frekvencí napojené na HXXrp. (Pozn. editora: HXXrp je komunikační protokol, o němž jsem slyšel v NSA. Zkoušel jsem vygooglit více, ale bezvýsledně, kromě náhodných zmínek). Myslím, že tím mohou řídit počasí. Rovněž, každý z nás má svůj vzorec frekvencí, které vydává, a tyto mobilní a wifi věže mohou zasahovat do těchto našich frekvencí.“ ...


Jak může být signál v GHz použit k přímému působení na mozek?

21. června 2015

Proti islámu nebo proti nenávisti? Nenechme se manipulovat vládnoucími elitami k nenávisti.

Díky čtenáři za odkaz na článek o včerejších protestech v Bratislavě, kde se setkala dvě protichůdná protestující shromáždění:  proti islámu a proti nenávisti.

http://www.topky.sk/cl/10/1482031/ONLINE-Policajti-v-pohotovosti--VIDEO-protestujuci-su-na-SNP--recnia--priniesli-si-atrapy-vybusnin

Policajti v pohotovosti: Po veľkej demonštrácii prepukli násilnosti, zadržali 140 ľudí!

včera o 22:30


Aktualizované
BRATISLAVA - Polícia v Bratislave bola v plnej zbroji v pohotovosti. Do pozoru ich postavil obrovský nápor protestujúcich ľudí na dvoch proti sebe stojacich ohlásených zhromaždeniach. Pochodovalo niekoľko tisíc ľudí proti islamizácii Európy a uskutočnilo sa aj protestné zhromaždenie voči tomuto pochodu. Podľa našich infromácií boli v uliciach kukláči z celého Slovenska, dokopy bolo v meste 1500 policajtov. Oba protesty sú už ukončené. Po tom, čo sa dav presunul späť na Hlavnú stanicu, protestujúci odišli za sprievodu ťažkoodencov. Výsledkom protestov je až 140 predvedených osôb, šesť poškodených policajných vozidiel, traja zranení policajti, rozbité predné sklo na ďalšom vozidle, či lietajúce dlažobné kocky.

20. června 2015

Inscenovaný útok v Charlestonu k rozpoutání rasové nenávisti

Pár postřehů ke střelbě v kostele v Charlestonu, kde vrah bílé pleti postřílel 9 lidí černé pleti. Opět šlo zřejmě o inscenovaný útok CIA, neboť v oficiální historce médií se opět ukazují mnohé nesrovnalosti. Možné motivace: posílení rasové nenávisti, získání podpory veřejnosti pro kontrolu vlastnictví zbraní, vražda nepohodlné senátorky, nejspíše vše dohromady i další možnosti... 
= Orgonet =


Charleston: Střelba v kostele
http://www.jimstone.is/
19. 6. 2015
Jim Stone
Volný překlad: Orgonet


Tentokrát to byla skutečná střelba, ne vymyšlená jako v Sandy Hook. Údaje o střelbě v Charlestonu nedopovídají scénáři falešné střelby, jak obvykle probíhá. Avšak mám silné podezření, že střelec byl nějaký nasazený parchant z CIA, a jsem si jist, že pokud ne, tak to byl někdo na antidepresívech. Je rovněž vysoce pravděpodobné, že to byla inscenovaná akce. Tentokrát se však zřejmě skutečně střílelo, na rozdíl od akce předstírané střelby na uměleckém festivalu „Kreslíme Mohameda“ v Garlandu, kterou tak uboze zorganizovala Pamela Gellerová. Podle dalších informací to mohl být i útok CIA na senátorku, která je mezi 9 oběťmi.



Údajný střelec byl zadržen, nesrovnalosti v oficiálních historkách ohledně jeho osoby a činu se opět množí. Jedna z nich: střelec údajně použil ruční zbraň ráže 0,45, kterou 4x až 5x během střelby musel nabíjet. Představme si to. Když se musí nabíjet, vznikne výrazná přestávka ve střelbě. Proč se nenašel nikdo, kdo by se na něj při tom vrhl a pokusil se zneškodnit zbraň? Proč nikdo nevyužil tuto příležitost, ne jednou, dvakrát, ale čtyřikrát či pětkrát? To zní opravdu stupidně.

19. června 2015

Babišova firma zničila svému konkurentovi úrodu za čtyři miliony herbicidem Roundup

Díky čtenáři za tento odkaz.

Na to nezapomeňte, až půjdete k volbám!!! Šiřte!!!

http://denikreferendum.cz/clanek/20605-babisova-firma-znicila-svemu-konkurentovi-urodu-za-ctyri-miliony

Babišova firma zničila svému konkurentovi úrodu za čtyři miliony

Firma Agro Jevišovice spadající do Babišova podnikatelského impéria zlivikdovala v rámci sporů o půdu totálním herbicidem úrodu svému konkurentovi. Babiš porušuje závazky, pod které se sám podepsal.
Firma Agro Jevišovice patřící do impéria Andreje Babiše zlikvidovala v rámci sporů o půdu sto patnáct hektarů pšenice a sto sedmdesát hektarů kukuřice svému konkurentovi, firmě Agro Boskovštejn. Znalec škodu vyčíslil na více než čtyři miliony korun. „Babišovi lidé zničili největší pole s potravinářskou pšenicí na jižní Moravě,“ říká poškozený šéf Agra Boskovštejn Bohumír Rada.

Nejde o spor dvou malých sedláků. Na jedné straně stojí firma Agro Jevišovice spadající dnes pod Agrofert. Na straně druhé Bohumír Rada, který svého času právě z Agra Jevišovice vybudoval největší zemědělský podnik v České republice.

Ještě před několika lety byl Bohumír Rada Babišovým důležitým obchodním partnerem. Pak jej ale – jak říká – dnešní ministr financí o firmu připravil.

Co na to stříkáte? Roundup

V pondělí 11. května volali Bohumíru Radovi jeho zaměstnanci. Hlásili, že po poli s jeho pšenicí ve Velkém Karlově na Znojemsku jezdí cizí postřikovače. Bylo jasné, že se děje něco strašného. Bohumír Rada okamžitě vyrazil na místo. „Trvalo mi asi hodinu, než jsem se tam dostal. Můj syn Vojta tam byl přede mnou,“ líčí.

https://youtu.be/nTbkw76ldfs

Archiv Bohumíra Rady

Demonstrace v Kyjevě: vojáci USA, pryč z Ukrajiny!

Díky čtenáři za odkaz.
Demonstrace v Kyjevě před americkým velvyslanectvím 17. 6. 2015: USA = válka! Vojáci USA, pryč z Ukrajiny!

Probouzení se Ukrajiny? Kéž by. Zajímavé video.
https://www.youtube.com/watch?v=B42qQCMZ9qs




США = ВОЙНА!!! Солдаты США, вон из Украины  !!!  
US = WAR !!! US soldiers out of Ukraine !!!

Déšť a chemtrails 18. 6. 2015

Déšť a chemtrails 18. 6. 2015
Sepsal Orgonet 19. 6. 2015

Předmluva

Tímto se omlouvám za blogovací odmlku. Děláme totiž velkou akci na zahrádce, téměř srovnatelnou s akcí  "Kulový blesk" ze známého filmu (:-)) - vrtanou studnu a elektřinu, takže to si umíte představit. Vše bylo dokonale naplánováno, aby práce perfektně navazovaly... úplně přesně to tedy nevychází, ale nakonec se zatím vždy každý "průšvih" obrátil k dobrému, ba i k nad očekávání lepšímu... vody ve vrtu je dostatek (už se těším na konec běhání s konví (:-)) ), ale práce je tam ještě pořád taky dostatek. Nicméně dneska jak trochu sprchlo, tak se usoudilo, že do terénu se zatím jít nedá, tak se jdu kouknout, co se děje ve světě. A vida, děje se pořád to samé, a bez mého "konspiračního" kibicování se to taky nezbláznilo (:-)))



Včera tu v ČB skoro nepršelo, i když radar Brdy zde ukazoval i srážky "zelené" intenzity, to jest docela slušný déšť. Jak si ze svého bydliště občas všimnu, není to tu poprvé, že radar ukazuje srážky a ve skutečnosti tu není nic, i naopak, že neukazuje a sprchne. (To se netýká "bouřkových koláčů", ty jsou zobrazovány s velkou přesností.)

K čemu pak si daňoví poplatníci platí ČHMÚ a jeho drahé radary, když jsou čím dál nepřesnější co do ukazování počasí? Jó, pokud jde o řízení počasí, to jsou určitě čím dál přesnější (:-)).

(Obrázek z mého archívu: například takhle pěkně dělal kroužky/srážky/bouřky moravský radar Skalky 13. 6. 2015, viděno slovenským radarem SHMÚ.)



Včerejší déšť a chemtrails

Včerejší déšť přecházející přes ČR byl opět tvořen součinností  umělé "fronty" tvořené bílou chemtrailsovou oblačností a pod ní ležící vrstvy umělé žluté oblačnosti vytvořené mikrovlnným odpařováním vody ze zemského povrchu. Tyto dvě vrstvy jsou nutné k tomu, aby mohl být mikrovlnným "podrážděním"  spuštěn déšť.

Reálné zobrazení (satelit NOAA): Dvě vrstvy oblačnosti potřebné k výrobě dešťě: žlutá z umělého vypařování a bílá chemtrailsová vrstva přivádějící masu vzduchu o nižší teplotě. 



11. června 2015

Článek z r. 2010: Evropská unie sponzoruje islamizaci Evropy

Díky čtenáři za odkaz.

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/5860-evropska-unie-sponzoruje-islamizaci-evropy-pripravuje-imigraci-56-milionu-muslimu.aspx

Evropská unie sponzoruje islamizaci Evropy. Připravuje imigraci 56 milionů muslimů


Autor: Benjamin Kuras | Publikováno: 31.3.2010 | Rubrika: Islám

Evropská Unie právě zahájila postupnou imigraci 56 milionů severoafrických muslimů, v onom slavném „společném řízení migračních toků a tlaků“ nastoleném Lisabonskou smlouvou. Projekt se jmenuje „Euro-Mediterranean Partnership“ (též „barcelonský proces“ a „Unie pro Středomoří“) a v byrokratických útrobách EU se s vyloučením veřejnosti připravuje už patnáct let. V hlavních evropských médiích se poprvé objevil 11. října 2008 ve zprávě britského deníku The Daily Express. Číslici 56 milionů Express vyštrachal ve zprávě statistického úřadu EU zvaného Eurostat, která ji uvedla jako odhad počtu imigrantů potřebných na vyrovnání demografického úbytku v celé Evropě mezi roky 2010 a 2050. Aby bylo z čeho živit rostoucí počty evropských důchodců. 

10. června 2015

Nová fakta: Vakcíny způsobují poruchy nervového systému

Ahojky,
nová fakta, objektivní reportáž ohledně vakcín i když prohraný boj se zainteresovanými poslanci na lobistech farmakfirem. Snad čas zvrátí tu zrůdnost páchanou na našich dětech.
Přeji pohodové dny.

https://www.youtube.com/watch?v=8GRwfTkrAnw&feature=youtu.be

Publikováno 7. 6. 2015
Když se nedávno provalil podvod s falšováním dat uvnitř CDC, což je americký Úřad pro prevenci a kontrolu nemocí, naše média mlčela. Nereagovalo ministerstvo zdravotnictví ani hlavní hygienik. Jde přitom o vážný případ, neboť zamlčená fakta naznačují, že některé vakcíny mohou způsobovat poruchy centrálního nervového systému a následně těžká onemocnění. Ukázalo se totiž, že vědci ze CDC řadu let tajili data prokazující zvýšené riziko autismu u chlapců očkovaných v raném věku vakcínou MMR. A protože trh je globální, týká se to přirozeně i nás.

https://youtu.be/8GRwfTkrAnw




Výměna technologie slovenských radarů

Díky čtenáři za upozornění! Slováci jsou natolik dobří, že aspoň napíší, že jde o nové technologie. To Češi při nedávném upgradu radaru Brdy se trapně vymlouvali na nutné opravy stařičkého zařízení (:-))), a po něm Brdy najednou umějí i haarpový kruh, který předtím nikdy nedělaly (dříve se k  nám haarpovalo z Německa) !!! (viz předešlý článek o bouřích nad G-7).

Můžeme si lehce domyslet, že nové technologie nebudou sloužit ke sledování počasí, jak automaticky předpokládá nevědomá široká veřejnost, nýbrž k jeho aktivnímu vytváření, tak, aby co nejlépe spolupracovaly s americkým/celoevropským/celosvětovým klimateroristickým systémem výroby počasí. Ha ha ha, prý kvůli varování před povodněmi... povodně při novém systému tak leda budou ještě bleskovější a ničivější než teď, a politikové ruku v ruce s meteurology to budou opět svádět na výkyvy způsobené neexistujícím lidsky vytvořeným globálním oteplováním, a vymyslí další daně na lidi, aby bylo na hrazení škod způsobených (umělým) počasím.  (:-))) 

Mimochodem, omlouvám se, že tento týden toho moc nenabloguju, neb máme řemeslníky a děláme úpravy bydlení, tak se nedivte, jestli se trochu odmlčím ...

= Orgonet =

Ahoj,

dávam do pozornosti realizový upgrade dvoch existujúcich meteorologických radarov v SR a tiež prípravu spustenia dvoch nových. Som zvedavý, čo nás s nimi bude čakať.

http://www.shmu.sk/sk/?page=2049&id=619

I.V.



8. června 2015

3 dny umělých bouří nad Bavorskem v době konání G-7

3 dny umělých bouří nad Bavorskem (a Evropou) v době konání G-7
Sepsal Orgonet
8. 6. 2015

7. a 8. 6. 2015 se koná/konala v malebném zámku Elmau (oblíbené rekreační místo Hitlerovo ) v blízkosti bavorského Garmisch-Partenkirchenu schůzka přestavitelů zemí G-7. Anda Merklová coby hostitelka se dala slyšet, že chce předvést hostům i jeho krásné alpské prostředí, a že doufá, že bude hezké počasí, aby příroda vynikla (:-))


I když Anda si jistě mohla hezké počasí bez problémů zaplatit (v těch 200euromiliónových výdajích na superostrahu by se to ztratilo), kupodivu v sobotu, v neděli i dnes nad oblastí Bavorska byly tvořeny mimořádně silné umělé bouřky ... - Možná si koupila schválně bouřky, třeba proto, aby demonstranti neměli tolik chuti demonstrovat? Anebo to byla demonstrace připravenosti klimateroristů, aby jejich páni a chlebodárci v praxi viděli, že jsou svými technologiemi schopni vytvořit libovolné počasí kdykoli a kdekoli?

Sobota 6. 6. 2015: Silné bouře nad oblastí Ga-Pa 

Video z radaru: 
https://youtu.be/4mpR86jA5j0



Pár víkendových chemtrails od čtenářů

Karlovy Vary:


Zdravim Orgonet,

Pripajam dnesne podvecerne chemtrails z Kosic od Carrefouru smerom na sever. O hodinku bola cela obloha pod oparom. 
Pekny vecer, S. P. Košice
,


Geoinženýrství, nanotechnologie, morgellony a ovládnutí lidstva

Díky čtenáři za odkaz!

Narazil jsem na toto video o chemtrails ..Je to ze slovenskými titulky a myslím ,že to zde ještě nebylo . Možná to bude zajímavé i pro ostatní čtenáře ..zda to hodíte do placu záleží samozřejmě na Vás.
Zdravím a přikládám link:

https://youtu.be/fCGBx0y7lG0



Publikováno 4. 6. 2015
Dozviete sa: čo na nás zahraničné hovädá sypú, prečo to na nás sypú, čo to spraví s našim telom a ako nás môžu o. i. pohodlne na diaľku zabiť.
20 minút informácií, ktoré vás navždy zmenia.

Pozn. Orgonet:
Titulky od auria.sk http://www.auria.sk/blog/geoinziniering-nanotechnologie-a-ovladnutie-ludstva)
Toho pána znám, určitě už ho někde máme...
Už to mám, to je pan Harald Kautz-Vella. Totéž video, jen s psaným překladem jsme měli zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2013/12/nove-informace-o-technologii-morgellonu.html





5. června 2015

Nikola Tesla a jeho dílo

Díky čtenáři za odkaz na pěkný článek.

http://bajnar.blog.idnes.cz/c/389385/Nikola-Tesla-a-jeho-dilo.html

Nikola Tesla a jeho dílo

Petr Bajnar

Chlorid césia léčí rakovinu, chlorid sodíku (kuchyňská sůl) je nezbytný pro zdraví

Z blogu Jima Stonea, http://www.jimstone.is/ ,nezávislého novináře a badatele, který dává mnoho zajímavých podnětů (:-))

Současná stravovací doporučení na omezení soli nemají žádné vědecké opodstatnění, a letos vědci v USA diskutují, zda změnit v tomto smyslu každoročně americkou vládou vydávaná Stravovací doporučení, avšak nakonec pro letošek zůstalo při starém ... (:-)))(http://www.washingtonpost.com/blogs/wonkblog/wp/2015/04/06/more-scientists-doubt-salt-is-as-bad-for-you-as-the-government-says/ , Velmi zajímavý článek, slibuji překlad. 

O neopodstatněností doporučení k omezování solení se ví dávno i u nás, viz např. česky http://zena.centrum.cz/zdravi/clanek.phtml?old_url=zdravi/jime-zdrave/2011/5/23/clanky/sul-neskodi-vedci-se-zrejme-spletli/ 

= Orgonet =


Jim Stone o solích prvků levého sloupce periodické tabulky: chlorid césia léčí rakovinu, chlorid sodíku (kuchyňská sůl) je nezbytný
http://www.jimstone.is/
4. 6. 2015
(Překlad Orgonet).

Dotaz čtenářky:

... Na velkém rodinném pikniku minulý týden jsem se dozvěděla, že 3 členové široké rodiny zemřeli na rakovinu, ale že předtím dva jiní byli chytří a jeli do Mexika, a tam se úplně uzdravili z rakoviny 4. stádia a dosud žijí. ….

Komentář Jim Stone:

Mexiko má kliniky, kde se běžně léčí rakovina. Většina je na hranicích. Používají chlorid césia (který je právě tak neškodný jako stolní sůl), a zdá se, že vyléčí lidi skoro pokaždé a je to za babku ve srovnání s absolutně vymyšlenou chemoterapií. Periodická tabulka prvků také silně napovídá, že bude fungovat i chlorid draslíku (v menším stupni, takže ho budete potřeboat více, a otázka bude, o kolik více), ale chlorid césia je zřejmě magická střela proti rakovině, která zůstává zcela v limitech bezpečného dávkování.

(Pozn. Orgonet: obrázek  z http://fitnessential.co/cesium-chloride-protocol/ )

4. června 2015

Obama tajně navštívil Kerryho, který je po střelném zranění v těžkém stavu

Obama tajně navštívil Kerryho, který je po střelném zranění v těžkém stavu 
June 4, 2015
http://www.whatdoesitmean.com/index1875.htm
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Ruská Zahraniční zpravodajská služba (SVR) dnes oznámila, že president Barack Obama vykonal 2. června 2015 vysoce utajenou noční návštěvu v Bostonu, kde se setkal s chirurgy a lékařským personálem amerických Leteckých sil, kteří bojují o záchranu života amerického státního tajemníka Johna Kerryho, těžce zraněného v neděli 31. května při přestřelce s těmi, kteří byli označeni jako vrahové Islámského státu Irák a Levant (ISIS/ISIL).

SVR nedávno oznámila (více zde http://www.whatdoesitmean.com/index1874.htm, český překlad http://orgo-net.blogspot.cz/2015/06/americky-statni-tajemnik-kerry-byl.html ), že tajemník Kerry utrpěl „jednu nebo více“ střelných ran při přestřelce na francouzské vojenské základně v departementu Moselle (Francie), kde se sešel s nejvyšším velitelem ISIS plukovníkem Gulmurodem Khalimovem http://www.presstv.ir/Detail/2015/05/31/413606/State-Department-Blackwater-ISIL-militant při strategické schůzce před summitem v Paříži 2. června http://www.straitstimes.com/news/world/middle-east/story/anti-isis-strategy-face-scrutiny-paris-coalition-meeting-tuesday-201505 , kde má být vytvořen plán na vypořádání s touto teroristickou organizací.

3. června 2015

Billboardy proti geoinženýrství u amerických dálnic

Billboardy proti geoinženýrství u amerických dálnic
Dane Wigington
26. 5. 2015
Překlad: Orgonet

S pokračující pomocí přátel a spojenců v boji o zveřejnění a zastavení klimatického inženýrství byl postaven další billboard http://geoengineeringwatch.org/ u jedné z hlavních amerických dálnic, v Novém Mexiku mezi Santa Fe a Albuquerque. Billboardy mají vizuální vliv, který napomáhá rozbití popírání  naprogramovaného  společností.  http://www.prisonplanet.com/analysis_hall_012203_denial.html

"Předpoklad normality" http://red-pill.org/why-wont-they-listen/  je u naší populace tak hluboký, že většina lidí nemá ani tušení, co se děje denodenně na obloze nad jejich hlavami, a to už po několik desetiletí. Když se dostane k neinformovaným lidem téma klimatického inženýrství, často mají pohotově termín "konspirační teoretik", aniž by se o tom zamysleli nebo uvažovali. Psychologické studie ukazují, že ti, kteří pochybují, jsou zdravého rozumu, a ti, kteří slepě přijímají cokoli, co jim řeknou "oficiální zdroje", mají psychologické nedostatky. http://www.geoengineeringwatch.org/new-studies-conspiracy-theorists-sane-government-dupes-crazy-hostile/

Čím častěji se poukazuje na nějaký konkrétní problém, či čím častěji se objeví v "reklamě", tím je větší možnost, že někteří překonají svůj odmítavý postoj. A proto pokračuje naše billboardová kampaň proti geoinženýrství. 

Dane Wigington, geoengineeringwatch.org

Umělá bouře s oblakem "mammatus"

Ahoj Orgo.
Posílám na kuk foto z páteční bouřky na Svitavsku .
Zničehonic rána a přišla bouře z naslehanych mraků.
Jinak slunce nám zde svítí jen ráno, pak je vidna pocmarana obloha a hned se valí černo- šedá mračna.
Jako by byla letos nová směs s urychlovacem zamraceneho počasí.
To ma vliv na úrodu.Hodně lidí si stěžuje, ze na zahrádkách nová semena ani nevyklici.Mrkev , petržel, pažitka ....atd....
Dnes opět, je poledne a už po slunci...
Myslím , ze na tom obdobně je i celá republika.
Děkuji za veškeré informace na orgonetu.Posílám lidem dal...
IRE



Kniha o Kalouskovi vydaná Nadačním fondem proti korupci

Díky čtenáři za odkaz na zajímavé počtení. 

 ... V příloze je knížečka o 120 stránkách. Přečtení doporučeno jenom opravdu otrlým jedincům!. Ti, kteří užívají jakékoliv léky, měli by je mít v dosahu - v pohotovostní poloze. Jestli někdo rozmotá popisované skutečnosti, bude na Mírově velice těsno ...... 

K přečtení/stažení zde.

Ukázka:



Imigrace, světová chudoba a kuličky

Otázka imigrace se v současné době hodně řeší ve všech vyspělých zemích, kterých se týká, viz například včerejší článek v Parlamentních listech  , a vyvolává celkem silné negativní emoce u běžných občanů (což se hodí jejich vládcům pro odvrácení pozornosti od jejich vlastních zločinných aktivit...)
Díky čtenáři za odkaz na výborné velmi názorné video se střízlivými fakty a s českými titulky. 

Publikováno 2. 6. 2015
Vynikající video, ukazující, že imigrace nejen, že nic neřeší ale navíc také škodí - všem. Nezapomeňte si zapnout české titulky! Autor: Roy Beck https://www.numbersusa.org/#, rok 2010

Náš Facebook: https://www.facebook.com/ProVlast
Náš web: http://pro-vlast.org/

https://youtu.be/Q9OHapuhzs4









2. června 2015

Americký státní tajemník Kerry byl těžce zraněn střelbou, nikoli pádem z kola

I česká média přinesla americkou "krycí historku" o tom, že státní tajemník USA John Kerry (71) si 31. 5.  zlomil stehenní kost při cyklistické nehodě ve Francii (náraz do obrubníku). Ve Francii byl za účelem účasti na konferenci 60 zemí koalice "anti-ISIS". Cyklistická vášeň Kerryho je známa, a nebylo by to poprvé, co si někde natloukl ... jenže Sorcha Faal má jiné zajímavé souvislosti (:-))) = Orgonet =


 Americký státní tajemník Kerry těžce zraněn při střelbě na schůzce s ISIS ve Francii 
http://www.whatdoesitmean.com/index1874.htm
June 1, 2015
Sorcha Faal a zprávy jejích západních přispěvatelů
Překlad: Orgonet


Nová zpráva ruské SVR (Zahraniční zpravodajská služba http://svr.gov.ru/ ) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes informuje, že americký státní tajemník John Kerry http://en.wikipedia.org/wiki/John_Kerry byl 31. května 2015 „těžce zraněn“ poté, když na tajné schůzi, kterou měl s nejvyšším velitelem Islámského státu Irák a Levant ( ISIS/ISIL http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_State_of_Iraq_and_the_Levant ), propukla střelba, kterou analytikové ruské rozvědky pokládají za „evidentní pokus o vraždu“.

Podle zprávy SVR byl tajemník o minulém víkendu v Ženevě ve Švýcarsku, aby se sešel se svým íránským protějškem http://www.reuters.com/article/2015/05/30/us-iran-nuclear-idUSKBN0OF0DA20150530 , Mohammadem Javadem Zarifem, a pokusil se překonat překážky bránící konečné jaderné dohodě, o měsíc před posledním termínem pro smlovu mezi Teheránem a šesti světovými velmocemi.

Obrázek: Kerry: Byl jsem pro válku v Iráku Sýrii, předtím, než jsem byl proti ní.

31. 5. ráno však dle zprávy SVR tajemník Kerry se svou ochrankou opustil Ženevu s „jistými vojenskými představiteli“ francouzského 1. regimentu bojových vrtulníků (1eRHC http://fr.wikipedia.org/wiki/1er_régiment_d'hélicoptères_de_combat ) a odcestoval na bývalou leteckou základnu USA Phalsbourg-Bourscheid http://en.wikipedia.org/wiki/Phalsbourg-Bourscheid_Air_Base v departmentu Moselle, kde je nyní francouzská vojenská základna.

Chemtrails 31. 5. 2015

Díky čtenářům za příspěvky k včerejšímu vydatnému celodennímu sprejování! Jistě je to spjato s udržováním velmi teplé vzduchové hmoty nad naším územím. 

...Nešlo si toho nevšimnout, ale jak jsem koukal kolem sebe, tak lidé koukají před sebe nebo jen tupě​ na zem (co kdyby náhodou někomu vypadla třeba dvacka) nebo k sousedovi, co má nového abych mu to mohl závidět nebo poškodit a nahoru se nikdo nepodívá a když náhodou jo, tak si ničeho ani nevšimnou. Lidé strašně rychle zapomínají stejně tak rychle, jak rychle jde dopředu vývoj. Pryč jsou ty doby, co já pamatuji, když jsme si hrávali pod krásně modrým nebem, které vydrželo být modré i týdny. Další generace už budou znát "Modré z nebe" jen jako čokoládu ( jestli se tomu dá tedy u nás vůbec říkat čokoláda). Je to hodně smutné.


Fotky v příloze ukazují a potvrzují, jak to vypadalo 31.5.2015 u nás....




1. června 2015

Rutinní chemtrailsové "komunikační sítě"

Rutinní chemtrailsové "komunikační sítě"
Sepsal Orgonet 1. 6. 2015

Několik satelitních snímků chemtrailsové oblačnosti nad Českem ze včerejška (nasunuta k nám od Německa).

Nejde, jak si často myslí někteří noví sledovatelé chemtrails, o žádný specifický chemický útok na Česko, ale o naprosto rutinní a každodenní technologii řízení počasí: sprejování kovových částic za účelem vytvoření či udržování chemtrailsové oblačnosti, což je vlastně taková  "komunikační síť" vedoucí radiační (mikrovlnné) signály k řízení pohybu vzduchových mas nad planetou, což vše se činí za účelem kontroly srážkové vody. (Jiný druh radiace pak podle potřeby může vyvolat srážky, nebo naopak jim zabránit.)

Obrázky kliknutím zvětšíte.



Chibiny. Incident lodi Donald Cook

Pro připomenutí pěkný loňský článek o ruském systému Chibiny a incidentu s americkou lodí Donald Cook.

Převzato: http://neviditelnypes.lidovky.cz/svet-chibiny-c95-/p_zahranici.aspx?c=A140903_230422_p_zahranici_wag

SVĚT: Chibiny

5.9.2014
Konfrontace Rusko - USA, Černé moře, 12. dubna 2014

Slyšeli jste už slovo Chibiny? V českých mainstreamových médiích o něm dosud nepadlo ani zmínky, protože by to v jeho nejnovější významové konotaci po 12.4.2014 nebylo „korektní“, ačkoliv hlavní světové agentury v souvislosti s tímto pojmenováním zprávy dávno vydaly. Ale o návrat cenzury a potlačování svobody slova se jistě nejedná, chraň bůh! Proto o tomto slůvku něco napsalo nanejvýš několik málo na armádu specializovaných tiskovin a portálů a ještě o něm ví pár nadšenců, kteří se zajímají o vojenskou techniku.

Primárně však jde o nepatrné pohoří na severu evropské části Ruska. Pro našince nic moc, kopečky dosahující výšky našeho Ještědu, lyžařské areály tam nemají, „Kicbýl“ to tedy určitě není. Ale to jsme se od jeho aktuálního významu ocitli geograficky docela daleko. Přesuňme se o více než tři tisíce kilometrů jižněji. Černé moře není pro válečné lodě žádné lázeňské vycházkové korzo, ale mezinárodními dohodami regulované teritorium. Pokud tam vpluje (Bosporskou úžinou, samozřejmě) plavidlo nepatřící žádnému ze států k pobřeží přimknutých, musí dodržovat přísný režim, zejména doba jeho pobytu je striktně ohraničena. V případě překročení limitní lhůty má smluvní strana právo toto neukázněné plavidlo poslat jednoduše ke dnu, aniž by se nad tím někdo zalamoval. Není třeba nikoho dlouze přesvědčovat, že pro Rusko je taková návštěvní událost signálem k zaujetí obzvlášť velké obezřetnosti.



Obr. USS Donald Cook
Jednoho letošního dubnového dne se zde objevuje americký raketový křižník USS Donald Cook vybavený nejmodernějším počítačovým systémem protivzdušné obrany a raketami Tomahawk. Všichni zainteresovaní o něm samozřejmě vědí a pečlivě ho sledují. Zřejmě si Yankees jedou ze západní polokoule „obhlédnout“ svůj „budoucí“ vojenský přístav v krymském Sevastopolu. Vždyť taková nabídka učiněná vděčnou majdanovskou kyjevskou vládou se přece neodmítá. Byť spontánní běh událostí situaci na tomto poloostrově mezitím nasměroval odchylně, mlsný apetit USA nadále trvá. Jak se po brněnsku říká, dostavili se na „čučku“ a po pražsku na „koukačku“.

Pozvánka: Exkluzívní Rozhovor s europoslancem Pavlem Pocem o GMO, glyfosátu, atd.

Díky čtenáři za odkaz.

http://wertyzreport.com/clanek/pavel-poc-upoutavka

Upoutávka na exkluzivní rozhovor s europoslancem Pavlem Pocem

Během 4. Mezinárodní konference o kolorektálnímu karcinomu v hotelu International v Brně jsme si půl hodiny povídali s europoslancem za ČSSD Pavlem Pocem. V pondělí 1. června po 20:00 na České nezávislé televizi vás tedy čeká velice zajímavý rozhovor o Transatlantické investiční dohodě, geneticky modifikovaných potravinách, glyfosátech a alternativních médiích. 


Americká provokace v Černém moři ukončena obavou z paralyzování lodi

Putin povolil "potopení" americké lodi; Moskva varuje své občany před "honem na Rusy"
http://www.whatdoesitmean.com/index1873.htm
May 31, 2015
Sorcha Faal a její západní přispěvatelé
Překlad: Orgonet


Ruské Ministerstvo obrany (MO) ve zprávě určené pro vnitřní potřeby Kremlu oznámilo, že 30. května 2015 president Putin využil svých pravomocí Nejvyššího velitele ozbrojených sil  v souladu se článkem 4 federálního zákona „O obraně“  a povolil námořním silám Ruské federace potopit/paralyzovat americký torpédoborec, který se přiblížil k námořním hranicím Ruska v Černém moři.

Podle této zprávy operátoři ruského Ministerstva obrany obsluhující elektronické monitorovací stanice v oblasti Černého moře 30. května oznámili, že rumunský přístav Constanta opustil americký válečný torpédoborec třídy Arleigh Burke k ničení řízených střel, označený jako USS Ross (DDG-71 ) ) a zahájil „provokativní a agresívní“  válečný manévr tím, že plul plnou bojovou rychlostí k ruské námořní hranici. Tato akce byla okamžitě označena veliteli MO jako „jasné nebezpečí pro strategickou stabilitu“  Ruské federace.

Obr. USS torpédoborec Ross.



Jakmile byl president Putin informován o tomto „potenciálním válečném aktu“, jak praví zpráva, jeho příkaz k obraně Federace aktivoval 43. nezávislou námořní bojovou leteckou eskadru  černomořské letecké flotily, která okamžitě vypustila 4 supersonické letouny Suchoj Su-24  operující za každého počasí, aby zaútočily/čelily americké lodi USS Ross.

Obr. Letoun Suchoj SU-24.